Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές >> WishID: 16372
Emmanuel Somori
Change Wish Language:
 Μακάρι να ήμουν ήδη ψηλότερος και με δυνατούς μύες, εύχομαι ότι ήμουν έξυπνος ήδη και κάθε εργασία και το κουίζ ολοκληρώθηκε. Εύχομαι να έχω ήδη μια χρεωστική κάρτα όπως την κάρτα Bank of America


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true


6930 /8587 Κατηγορία : Άλλες Ευχές


Ημερομηνία : Oct 03 2018  |  Ψήφοι : 3
Κατηγορία : Άλλες Ευχές
WishID : 16372  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Θέλω να επιλέξω οτιδήποτε Ένας άνθρωπος θέλω να βγάλω από τις φωτογραφίες μου στο νέο μου iPhone 8Plus στην κρεβατοκάμαρά μου, πατώντας στον έναν άνθρωπο που θέλω και όταν συνεχίζω να χτυπάω τον έναν άνθρωπο που θέλω αυτός θα βγάλει πέρα ​​από το δρόμο των φωτογραφιών μου από το iPhone 8Plus μου στην κρεβατοκάμαρά μου και ότι θα κοιμηθεί επάνω μου στο κρεβάτι για πραγματικό και ότι θα γίνει αυτομάτως ο φίλος μου για πάντα και ότι θα με αγκαλιάσει και θα με φιλήσει τώρα πραγματικά και ότι θα με αγαπά και ότι θα κάνει σεξ μαζί μου και ότι θα έχει πολλούς μυς και ακόμη και όταν κοιμάμαι στο κρεβάτι και ακόμα κι αν προσεύχομαι στο κρεβάτι μου και ακόμα κι όταν παίζω κάθε είδους χαλαρωτική μουσική στο κρεβάτι ενώ εγώ κοιμάμαι στο κρεβάτι μου
Oct 03 2018
Άλλες Ευχές
Votes
6
  Εύχομαι να ζυγίζω για καιρό 45 κιλά και να έχω ένα τέλεια λεπτό, διαμορφωμένο και κατάλληλο σώμα, μικρό και κατάλληλο για τον μηρό και τον ήπιο γλουτό. Παρόλο που τρώω πολύ, δεν θα πάρω βάρος για πάντα. Το μέγεθος παπουτσιών μου πρέπει επίσης να είναι 7 για πάντα.
Oct 02 2018
Άλλες Ευχές
Votes
55
  Θα ήθελα να επιστρέψω στο Μάρτιο του 2018, όπου το South Park Studios ανακοίνωσε τον νικητή του Omaze, ο οποίος θα φωνεί στην τηλεοπτική εκπομπή Comedy Central του South Park και θα βρεθεί μαζί με τους δημιουργούς της επίδειξης, αλλά αυτή τη φορά θέλω να είναι όπου η μητέρα μου ήταν ο νικητής, αντί για όποιο άλλο το πήρε, γιατί αισθανόμουν ότι θα έπρεπε να είχε κερδίσει έτσι ώστε να μπορέσω μαζί μαζί της και θα ήθελα να μην έχει κακές συνέπειες. (Επίσης, δεδομένου ότι αυτή η επιθυμία είναι να επιστρέψω στο χρόνο θα ήθελα για τις ιστορίες και τις σημειώσεις που γράφω επί του παρόντος στο τηλέφωνό μου και στον υπολογιστή μου να μην πάει μακριά, όταν το επιθυμεί, παρακαλώ.)
Oct 02 2018
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Μακάρι να παίρνω μόλις q00 ψήφοι έχω τη δική μου προσωπική jinni με ένα άπειρο αριθμό επιθυμιών και κανένας από εκείνους τους 2 ανθρώπους σε ζωντανή ουσία. Απλά άπειρες επιθυμίες, κανένας κανόνας και μόνο οι επιχορηγήσεις επιθυμούν για μένα ή για τους οποίους το λέω.
Oct 02 2018
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Εύχομαι ο νέος ποιμένας μου να με αντιμετωπίσει την Τετάρτη λέγοντας ότι παντρεύτηκε άλλη γυναίκα που είχε δίδυμα και ήμουν ένα από τα παιδιά της. Και θέλει να ζούμε μαζί του για πάντα
Oct 02 2018
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Θα ήθελα να περάσω κάθε τάξη που πήρα στο πρώτο και το δεύτερο εξάμηνο μου στο Ocean County College, κάθε τάξη που παίρνω σήμερα στο τρίτο εξάμηνο μου στο Ocean County College, και κάθε τάξη που σύντομα θα πάρω στο επερχόμενο μου τέταρτο εξάμηνο στο Ocean County College με είτε A είτε Β.
Oct 02 2018
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Επιθυμώ ότι μπορώ να γίνω σούπερ κοκαλιάρικο με καλό και υγιεινό τρόπο, επειδή οι άνθρωποι με πειράζουν συνεχώς για να είναι παχουλός και υπερβολικός και μερικές φορές δεν μπορώ να το πάρω πια. πραγματικά με κάνει να αισθάνομαι άσχημα. Θέλω επίσης να φτάσω σε ένα πραγματικά καλό κολέγιο όταν μεγαλώνομαι για να βοηθήσω οικονομικά την οικογένειά μου. Επιπλέον, θέλω επίσης να είμαι πραγματικά καλός σε όλα και σε οτιδήποτε συναντώ, είτε πρόκειται για μαθηματικά είτε για μαγειρική, φυσική αγωγή ή σχέδιο. Βασικά θέλω να είμαι καλός σε ό, τι θέλω να είμαι καλός. Θέλω επίσης να γίνω συγγραφέας παιδιού, επειδή αγαπώ το γράψιμο και θέλω να είμαι ένας από τους πρώτους συγγραφείς που έγραψαν ως παιδί βιβλία που πωλούν καλύτερα.
Oct 01 2018
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Θα ήθελα να μιλήσω και να κατανοώ κάθε γλώσσα που έγινε σε ολόκληρο τον πλανήτη. Και εύχομαι ότι ήμουν πλούσιος γιατί η μαμά μου και η θείος και ο θείος μου κέρδισαν πολλά λαχεία. Εύχομαι η μαμά μου να με αφήσει να κάνω ό, τι θέλω και πάντα θα ακούει την πλευρά μου από την ιστορία και θα καταλάβω τι προσπαθώ να πω.
Oct 01 2018
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Συμβαίνουν τόσα πολλά καλά πράγματα που θέλω.Μην κάνετε μια υπέροχη ιαπωνική φίλη, έχοντας υπέροχες μέρες, να πάρετε μια υπέροχη δουλειά.Θέλω να έχω πολλές σεξουαλικές ευκαιρίες με τόσα πολλά όμορφα και χαριτωμένα κορίτσια.
Oct 01 2018
Άλλες Ευχές
Votes
101
  Εύχομαι η εθνική ποδοσφαιρική μου ομάδα ποδοσφαίρου της Νέας Υόρκης Γιγάντες να κερδίσει κάθε γκολ. Και πήγε στο 2019 Superbowl VS Buffalo λογαριασμούς το NYG κέρδισε το σκορ ήταν 48 έως 3
Oct 01 2018
Άλλες Ευχές
Votes
4
  Επιθυμώ ότι θα μπορούσα να είμαι λεπτός πάχος (κλεψύδρα) όπως η Catherine Paiz ή ακόμα και η Kylie Jenner. Απλά δεν μου αρέσει ο τρόπος που κοιτάζει το σώμα μου. Απλώς θέλω να αλλάξω y
Sep 30 2018
Άλλες Ευχές
Votes
6
  Εύχομαι όταν ξυπνήσω αύριο θα είμαι 6 πόδια και 5 ίντσες ψηλός. Ότι ζυγίσω 97pounds και ότι και ότι είχα σαφές δέρμα δεν ακμή ή έχουν ουλές. Εύχομαι να έχω ένα iPhone 6 σε τριαντάφυλλο χρυσό.
Sep 30 2018
Άλλες Ευχές
Votes
3
  Ελπίζω ότι μπορώ να είμαι ένα επιτυχημένο άτομο στο οποίο μπορώ να περάσω τις σπουδές μου το Νοέμβριο με πολύχρωμα χρώματα! Παρακαλώ κάνετε την επιθυμία μου να γίνει πραγματικότητα! Ευχαριστώ!
Sep 28 2018
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Το όνειρό μου ευχόμαστε να γίνω κοκαλιάρικο στην κοιλιά και τους μηρούς, να είμαι πλούσιος, να είμαι τυχερός, να ζήσω πολυτέλεια όλη μου τη ζωή, να κάνω τους γονείς μου να ζήσουν για πολύ καιρό, να πάρουν καλύτερους βαθμούς στο σχολείο, να είναι δημοφιλείς στο σχολείο, να είναι οι καλύτεροι στην γυμναστική , έχουν καθαρό δέρμα, είναι μαύρισμα, είναι τραγουδιστής, παρατηρούνται στον κόσμο, έχουν υπερδυνάμεις όπως: Υδροκινησία, Υδροκρυοκίνες, Υδροθερμοκίνες, Γελιδκίνες, Υποστασιακίνες, Atmokinesis, Cryokinesis, Τηλεκινησία, Μείωση Όγκου, Ζωγκαλισμός, Αεροκίνηση, Ατμοκινησία
Sep 28 2018
Άλλες Ευχές
Votes
6
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Εύχομαι τα λάθη που έκανα και σκέφτηκα να μην συμβούν. Εύχομαι οι λογαριασμοί μου Facebook, Instagram και Facebook messenger να ανακτώνται πλήρως με τις θέσεις που έχω οπτικοποιήσει στο μυαλό μου και να το κάνω πραγματικό. Εύχομαι να έχω ήδη ένα σακάκι μοτοσικλετιστών και δύο γυαλιά ηλίου που έχω οπτικοποιήσει. Θα ήθελα να έχω εκπαιδευτικό υλικό για το 3rdPeriod, την Ιστορία στο 4Β μου, την Music Tech για την 5η περίοδο και τις Μαθηματικές Επιστήμες για την 6η περίοδο.
Oct 03 2018
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Εύχομαι για μια ελαφριά φύση Αρσενικό Rainbow Chinese Dragon από Mystic Morning Treasures που έχει μια ζωντανή, ομιλητική και ενεργητική προσωπικότητα με μια διασκέδαση αίσθηση του χιούμορ μόλις είμαι κύριος του.
Oct 03 2018
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Θα ήθελα πολλή υγεία, τα παιδιά να είναι υγιή, ευτυχισμένα και να έχουν πολύ καλή ζωή, θέλουν καλή δουλειά, καλή πληρωμή αλλά ταυτόχρονα πιο εύκολο, επιθυμώ να γίνω γνωστός καλλιτέχνης μακιγιάζ, να είμαι πολλοί πελάτες, θέλω να Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αγάπη και την οικογένειά μου. Imi επιθυμούν την ευτυχία, την υγεία και την εκπληρωση όλων των επιθυμιών.
Oct 03 2018
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Παρακαλώ κάντε εφαρμογή 50 επιθυμίες επιστρέφουν στο κατάστημα παιχνιδιών Google και το μωρό Leandro έρχεται ακόμα έτσι ώστε η μαμά μου κρατήσει babysitting τον προς ενοικίαση παρακαλώ παρακαλώ παρακαλώ
Oct 04 2018
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Εύχομαι η Angela Terrell, ο κηδεμόνας μου, να με αφήσει να πάω σπίτι εκεί αύριο και να μου δώσει νόμιμη άδεια να μείνω μαζί με τη φίλη μου, και την οικογένειά της, το dionte davion, και η μαμά της, έξω από μόνος μου και ο κηδεμόνας μου θα μου δώσει το SSN μου και επιτρέψτε μου να πάρω τα ρούχα μου και να με αφήσει μόνο για πάντα, εκτός από όταν μου δίνει χρήματα για να κάνει τα μαλλιά μου Ι. Επιθυμία ότι θα μου δώσει 350 δολάρια το μήνα μέχρι είμαι 18 .
Oct 04 2018
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Εύχομαι να γίνω ένας επιτυχημένος και διάσημος γιατρός και να γίνω κορεατικός πολίτης παντρεύοντας έναν Κορεάτη και να τον αφήσω να είναι καλό, ευγενικό και όμορφο (είδωλο). Επίσης θα δουλέψω εκεί ως γιατρός και ο καθένας θα με αγαπά και θα με εγκωμιάσει ... Παρακαλώ αφήστε όλους τους πλησιέστερους και αγαπητούς μου να ζήσουν μια μακρά και ευτυχισμένη ζωή .... Παρακαλώ κάνετε την επιθυμία μου να γίνει πραγματικότητα.
Oct 04 2018
Άλλες Ευχές
Votes
7
  Εύχομαι για μια ελαφριά φύση Γυναίκα Κινέζικα Δράκος από Mystic Morning Θησαυροί που θα είναι δημιουργικοί, έξυπνοι, ζωντανοί και διαδραστικοί μόλις θα είμαι κύριος της.
Oct 04 2018
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Εύχομαι για μια ελαφριά φύση βασιλιά Rainbow Chinese Dragon από τους Mystic Morning Treasures που θα είναι ζωντανή και διασκεδαστική με πολλή ενέργεια και αλληλεπίδραση μόλις είμαι κύριος του.
Oct 04 2018
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Εύχομαι ότι μπορώ να χάσω 45 κιλά, Κερδίστε πολλά χρήματα για να κινηθείτε όταν είμαι 18. Και για το BF μου να με αγαπάτε και να με αγαπάτε για πάντα. Εγώ wan't η οικογένειά μου να ζήσει ευτυχώς / να έχουν μια καλή ζωή και θέλω να γίνουν πιο έξυπνοι / να μάθουν ευκολότερα.
Oct 05 2018
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Εύχομαι η πρώτη μου επιθυμία είναι ότι όλοι οι διευθυντές μου στο φόρεμα Ross Colma θα μου δώσουν το paycheck των τριακοσίων δολαρίων και είκοσι λεπτών από το paycheck της 14ης Ιουλίου 2018 όταν θα πάω να δουλέψω αυτό το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018 για να μπορέσει η μαμά μου σταματά να με γκρίνια γι 'αυτό ακριβώς την ίδια μέρα και ώρα Επιθυμώ για τη δεύτερη μου επιθυμία θα γίνει Σάββατο 14 Ιουλίου 2018 την ημέρα που θα πάρω το paycheck μου τριακόσια δολάρια και είκοσι λεπτά γι' αυτό μπορώ να δώσω το paycheck στη μαμά μου ενώ εγώ επιθυμώ για την τρίτη μου θέληση να γίνω τώρα Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2008 την ημέρα που αποφοίτησα από το Γυμνάσιο Westmoor όταν ήμουν 18 χρονών και ξεκίνησα την καριέρα μου νωρίς ως μοντέλο μόδας, μουσικός, φωνή ηθοποιός κλπ.? Ωστόσο, εύχομαι η τέταρτη επιθυμία μου είναι ότι θέλω να ζήσω σε Higashi, Shibuya, Tokyo με τον πρίγκηπα Masahito Hitachi και Princess Hanako Tsugaru Hitachi από τις ιαπωνικές βασιλικές οικογένειες ακριβώς την ίδια μέρα και τη μέρα που γεννήθηκα το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 1990.
Oct 05 2018
Άλλες Ευχές
Votes
1
  我 希望 我 一定 當然 能 擁有 聖潔 恩賜 超 能力. 我 希望 我 一定 當然 能 擁有 醫治 禱告 超 能力. 我 希望 我 一定 當然 能 擁有 神聖 溝通 超 能力. 我 希望 我 一定 當然 能 擁有 進階 神聖 溝通 超 能力.我 希望 我 一定 當然 能 擁有 奇蹟 執行 的 超 能力. 我 希望 我 一能 當然 能力 蹟 操縱超 的 能力.
Oct 05 2018
Άλλες Ευχές
Votes
43
  我 希望 進階 神圣 溝通 的 超 能力 即刻 出現! 我 希望 進階 神圣 溝通 的 超 能力 即刻 出現! 我 希望 進階 神圣 溝通 的 超 能力 即刻 出現! 我 希望 進階 神圣 溝通 的 超 能力 即刻 出現! 我 希望進階 神圣 溝通 的 超 能力 即刻 出現! 我 希望 進階 神圣 溝通 的 超 能力 即刻 出刻! 我 希望 進階 神圣 溝通 的 超 能力 即刻 出新! 我 希望 進階 神圣 溝通 的 超 能力 即刻 出新! 我 希望神圣 溝通 的 超 能力 即刻 出現!
Oct 05 2018
Άλλες Ευχές
Votes
43
  Θα ήθελα προσωπικά να συναντήσω τον τραγουδιστή Samuel Kim Arredondo και να είμαι καλός φίλος μαζί του. Είναι νέος Αμερικανός τραγουδιστής με έδρα τη Νότια Κορέα. Θέλω πραγματικά να είμαι φίλοι μαζί του στην πραγματική ζωή.
Oct 05 2018
Άλλες Ευχές
Votes
48
  Κάνε ροζ αστέρι ραβδί μου πριγκίπισσα οδήγησε ραβδί μου παραχωρήστε επιθυμεί οτιδήποτε θέλω όπως 100 παρακαλώ παραχωρήστε μου επιθυμεί τίποτα θέλω όπως οτιδήποτε τίποτα
Oct 06 2018
Άλλες Ευχές
Votes
1