Αρχική >> Κατηγορίες >> Ευημερία / Χρήμα >> WishID: 16793
Denise duff
Change Wish Language:
 1 επίσης δεν ανησυχείτε για τα χρήματα ποτέ πάλι 2.get τα καινούργια ελαστικά και μπαταρία3 για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τα παιδιά μας 4 να αποκτήσουν το σπίτι μας 5 και να μπορέσουμε να πάρουμε τα παιδιά και τους grandkids μας στο Walt Disney


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true


934 /1187 Κατηγορία : Ευημερία / Χρήμα


Ημερομηνία : Oct 27 2018  |  Ψήφοι : 2
Κατηγορία : Ευημερία / Χρήμα
WishID : 16793  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Ευημερία / Χρήμα
  Θα ήθελα να βγάλω μαζί μου τους γιους μου εκεί όπου ανήκουν. Θέλω τη Brigitte Washburn να πληρώσει ακριβά για όλα τα πράγματα που με έφερε από τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους.
Oct 27 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
2
  Θα ήθελα να μπορώ να βγάλω αρκετά χρήματα για να πάρω σπίτι μου. Είμαι άστεγος για 11yrs για long.I έχουν κοιμηθεί στο αυτοκίνητό μου και ενοικιάζει ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου. Δουλεύω και δεν μπορεί να εξοικονομήσει αρκετά χρήματα τόσο μακριά από την επαφή με τη ζωή και τις προσδοκίες της. Είμαι τόσο κουρασμένος να αγωνίζομαι.
Oct 26 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
4
  Εύχομαι οικονομική ελευθερία. Θέλω να κάνω τύχη και να ζήσω τη ζωή μου στο έπακρο. Θέλω να είμαι ελεύθερος, χαρούμενος
Oct 24 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
8
  Θα ήθελα να έχω πολλά χρήματα για να μπορώ να βρω ένα μέρος για να ζήσω και να βγάλω πίσω τους συγγενείς μου μαζί μου όπου και ανήκουν. Θα ήθελα επίσης η Brigitte Washburn να πληρώσει ακριβά για αυτό που μου έδωσε
Oct 23 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
2
  Επιθυμώ να μπορώ να Έχω Σούπερ Εξουσίες όπως το Super κορίτσι με τη δύναμη να διαβάσει τα μυαλά Έτσι μπορώ να βοηθήσω την οικογένειά μου σε φίλους με όλη τη βία Σε ότι έχω τα χρήματα για να βοηθήσω τον εαυτό μου στη μητέρα μου n Οικογένεια με τα χρήματά τους Προβλήματα.
Oct 23 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
2
  Δημιουργήστε ορμόνες με όλα τα μέλη της οικογένειας της μαμάς μας. Καλή τύχη θα ακολουθήσει πάντα us.my παιδιά πρέπει να είναι toppers στις σπουδές τους. Η δουλειά μας θα είναι πάντα καλή και κερδοφόρα.
Oct 23 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
2
  Εύχομαι ότι είμαι πλούσιος δισεκατομμυριούχος μέσα στις επόμενες 36 ώρες από τη φήμη nesara ή manna. έως 100 δισεκατομμύρια δολάρια.
Oct 23 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
3
  Θα ήθελα να πάρω περισσότερα χρήματα ή να βρω περισσότερα χρήματα κάπου και θα ήθελα να κάνω ευθεία Α και θα ήθελα να πάρω 1000 robux Ελπίζω αυτή η επιθυμία να γίνει true.I επιθυμώ για ένα φορητό υπολογιστή ή υπολογιστή Θέλω πραγματικά αυτό να γίνει πραγματικότητα Εύχομαι για $ 100 Θέλω να έχω μια υπέροχη μέρα
Oct 20 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
2
  Για να μεταμορφώσετε από έναν ενήλικα σε ένα παιδί και πάλι σε αυτήν την ηλικία γενιάς 7 ή ηλικία 6 ετών αντί για 33 το 2018 πλούσιο και γεννημένο το 2011 ή το 2012 όχι 1985 αλλάζει το έτος γέννησής μου από το 1985 ως το 2011 ή το 2012 Εύχομαι γεννήθηκα αργότερα από το 1985 και να αποκτήσουν νεότερη αντίστροφη γήρανση και ηλικία προς τα πίσω. Η αντίληψη των ενηλίκων και η ηλικία των 33 ετών σας βλέπουν στο μέλλον και αντίο 1985 το έτος γέννησης για πάντα και γεια παιδική ηλικία και ηλικία 7 και 2011 ή το έτος γέννησης. Καλώς ήλθατε στο νέο μου, εάν μου απονεμηθεί η επιθυμία μου. Γεννήθηκα στις 9 Ιουνίου 2011 ή το 2012 πια το 1985, όταν μου δοθεί η επιθυμία μου.
Oct 20 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
3
  θα ήθελα να κερδίσω τα εκατομμύρια μου και να αγοράσω ένα ολοκαίνουργιο σπίτι με 5 δωμάτια. Και 3 λουτρά και αγοράστε ένα νέο SUV από το αυτοκίνητο της Toyota και θα με πάει σε μια ακρόαση που ενεργεί
Oct 20 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
3
  Εύχομαι όλες οι οικονομικές μου ευλογίες να γίνουν πραγματικότητα .. Εύχομαι οικονομική αφθονία .. Να είμαι σε θέση να φροντίσει για την οικογένειά μου και να είμαι περισσότερο διαθέσιμος σε αυτούς. Ευχόμαστε για ειρήνη και ευτυχία.
Oct 19 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
3
  Για να απολαύσετε την παιδική ηλικία αυτής της γενιάς και να αφήσετε πίσω την ενηλικίωση για να δείτε ξανά στη μελλοντική ηλικία 7 το 2018 μια πλούσια και γεννημένος το 2011 όχι το 1985 και για τον μπαμπά μου να είναι 35 ετών και για τη μαμά μου να είναι στα 30 της.
Oct 19 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
2
  我 希望 我 一定 當然 能 瞬有 擁有 臺北 民國 政府 我 的 新 拾萬 的 免费 使用 基本 收入 的 免费 金錢, 臺北市 政府 我 的 新 臺幣參 仟元 的 身心 礙礙 貼貼, 無限 多 的 无限量 白金 條, 無限 量 金條, 無限 量 金幣, 無限 量 鑽石 和 无限 多 的 无限 量 財富. 我 希望 我 一定 當然 能 瞬间 擁有 臺北 民國 政府 給 我 的 新臺幣 拾 萬 的 無條件 通用 基本 收入 的 免费金錢, 臺北市 政府 給 我 的 新臺幣 參 仟元 的 身心 障礙 津貼, 無限 多 的 無限 量 白金 條, 無限 量 金條, 無限 量 金幣, 無限 量 鑽石 和 無限 多 的 無限 量 財富. 我 希望 我 一定當然 能 瞬間 擁有 臺北 民國 政府 給 我 的 新臺幣 拾 萬元 的 無條件 通用 基本 收入 的 免費 金錢, 臺北市 政府 給 我 的 新臺幣 參 仟元 的 身心 障礙 津貼, 無限 多 的 無限 量 白金 條,無限 量 金條, 無限 量 金幣, 無限 量 鑽石 和 无限 多 的 無限 量 財富.
Oct 17 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
5
  我 希望 我 一定 当然 能 瞬间 获得 并 拥有 台北 民国 政府 给 我 新台币 十 万元 的 无条件 通用 基本 生活 补助 收入 的 免费 金钱, 台北市 政府 给 我 的 新台币 三 万元 的 身心 障碍 津贴, 无限 量 的Δεν πρέπει να χρεωθούμε, δεν θα χρεωθούμε, δεν θα χρεώσουμε τα χρήματά μας και θα ξοδέψουμε τα χρήματά μας. Δεν μπορώ να βγάλω λεφτά από την τσέπη μου.基本 生活 补助 收入 的 免费 金钱, 台北市 政府 我 的 新台 的 可以 碍碍 贴碍 贴贴 贴贴 贴白 贴白 贴多 多量 砖石. 我 希望 我 一定 当然 能 瞬间 获得 并 拥有 台北 民国 政府 给 我 新台币 十 万元 的 无条件 通用 基本 生活 补助 收入 的 免费 金钱, 台北市 政府 给 我 的 新台币 三 万元 的 身心 障碍 津贴, 无限 量 無 无限 金,, 无限 多 的 无限 量 白金 砖 白银 砖, 无限 金 金 和 无穷 多 的限量 砖石.
Oct 17 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
4
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Ευημερία / Χρήμα
  Για να έχω τη δική μου επιχείρηση και να έχω πολλά σχέδια για τα κούκλα και τα υφάσματα για να τα κάνω. Και να έχετε μια καινούργια ή χρησιμοποιημένη ραπτομηχανή αδελφού
Oct 27 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
2
  Εύχομαι ότι θα μπορέσω να διαθέσω αρκετά χρήματα για να οικοδομήσω ή να αγοράσω ένα καινούριο σπίτι για την οικογένειά μου των πέντε, ώστε να μην χρειαστεί να ζήσουμε με τη μαμά μου σε ένα μικροσκοπικό στενό διάστημα
Oct 28 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
6
  Θέλω 5lakh rs επειγόντως Plz θεός κάνει θαύμα έχω πιστωτική ισορροπία έδωσα τόσα πολλά χρήματα δανειστεί από άλλους πρέπει να πληρώσω LIC urgentlyHusband είναι στο νοσοκομείο
Oct 29 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
2
  Εύχομαι να κερδίσω το GA powerball ή το GA mega εκατομμύρια τζάκποτ. Όποια και αν είναι η πρώτη ... Θέλω να κερδίσω 45 εκατομμύρια δολάρια ή 40 εκατομμύρια δολάρια. Σας ευχαριστώ και Amen
Oct 30 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
2
  Εύχομαι αύριο το πρωί, όταν ντυθώ για το σχολείο, βρήκα 10000 δολάρια στην τσέπη μου για παντελόνια που έβαλα και εύχομαι να μπορώ να μετατραπεί σε οποιοδήποτε ζώο θέλω
Oct 30 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
2
  Επιθυμώ να έχω την εξουσία να προβλέψω τα ποδοσφαιρικά αποτελέσματα και να είμαι επιτυχημένος στον τζόγο. Δοκίμασα ξεχωριστά, αλλά τα αποτελέσματα με άφησαν κάτω και θέλω επίσης να πάρω την πρώην πλάτη μου και να δείξω την αληθινή της αγάπη για μένα
Oct 31 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
117
  Θέλω να έχω ένα μέρος για να ζήσω, ώστε να μπορώ να βγάλω πίσω τους γιους μου μαζί μου. Επιθυμώ επίσης ένα αυτοκίνητο και να κάνω τη Brigitte Washburn να υποφέρει για αυτά που μου έπραξε τους τελευταίους οκτώ μήνες.
Oct 31 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
2
  Θα ήθελα να έχουν τους γιους μου πίσω μαζί μου για τις διακοπές που δεν επιθυμούν να τους περάσουν μόνοι μου Έχω περάσει οκτώ μήνες μόνο χωρίς τα αγόρια μου. Χρειάζονται τη μαμά τους. Είναι απενεργοποιημένοι
Oct 31 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
4
  Επιθυμώ να είμαι δισεκατομμυριούχος, όχι μόνο για τον εαυτό μου, αλλά για να βοηθήσω τους άστεγους και τους ατυχείς ανθρώπους στις Φιλιππίνες. Πάντα αγαπώ να βοηθάω τους ανθρώπους. Σας παρακαλώ, παρακαλώ. Ευχαριστώ.
Nov 03 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
6
  Θα ήθελα να έχω ισορροπία τουλάχιστον 20 εκατομμυρίων μπατ στον τραπεζικό μου λογαριασμό, αυτό θα εξασφάλιζε τη γυναίκα μου και το οικονομικό μέλλον του εαυτού μου μέχρι να πεθάνει ο θάνατος.
Nov 03 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
3
  θέλω να λαμβάνω / κερδίζω πολλά χρήματα για να μπορέσω να λύσω όλα τα ζητήματά μου, να ξεκαθαρίσω κάθε λογαριασμό, να πάρω σπίτι και να φροντίσω την υγεία μου και να μπορέσω να απολαύσω τη ζωή.
Nov 05 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
5
  Θα ήθελα να έχω χρήματα και ένα αυτοκίνητο, ώστε να μπορώ να πάρω μαζί μου τα αγόρια μου και ένα μέρος για να ζήσω. Θέλω να τιμωρηθεί η Brigitte Washburn για αυτό που μου έπραξε. Θέλω επίσης να έχω μια ευτυχισμένη ζωή με τους γιους μου.
Nov 05 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
2
  Θα ήθελα να επιστρέψω όλα τα χρήματά μου πίσω από τη φορολογική υπηρεσία για 30.000 και ελπίζω να τα πάρω πίσω πραγματικά σύντομα. Ελπίζω ότι η φορολογική υπηρεσία δεν λέει όχι. και απλώς μου στέλνουν έναν μεγάλο έλεγχο λίπους στη θέση πραγματικό σύντομα.
Nov 05 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
2
  Εύχομαι πολλά χρήματα να έρθουν σε με. Εύχομαι μεγάλη οικονομική αφθονία να έρθει στη ζωή μου. Επιθυμώ μεγάλο χρηματικό έπαθλο. Εύχομαι οικονομική αφθονία για να βοηθήσω τον εαυτό μου, την οικογένεια και τους φίλους μου να ζήσουν μια άνετη ζωή χωρίς άγχος.
Nov 06 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
2