Home >> Categories


Wish Categories



Ευημερία / Χρήμα
Τι θα ήθελες περισσότερο στη ζωή σου? Περισσότερα λεφτά, περισσότερη τύχη, καινούριο αυτοκίνητο, να πληρωθούν οι λογαριασμοί σου, να ταξιδεύεις, να βοηθάς αυτούς που αγαπάς ή να κερδίσεις σε κάποιο διαγωνισμό? Κάνε μια ευχή τώρα! Κάνε τις πιο βαθιές ευχές σου πραγματικότητα. Μόνο γράψε τις πιο απόκρυφες ευχές σου και άφησε τες να πραγματοποιηθούν με ένα μαγικό τρόπο.
Prosperity and money Wishes

Αγάπη
Κάνε ρομαντικές ευχές αγάπης για το πιο σημαντικό πρόσωπο στην ζωή σου. Κάνε μία ευχή για κάποιον αγαπημένο σου, τον σύζυγο σου, την κοπέλα ή το αγόρι σου. Γράψε λέξεις ενθουσιασμού και πάθους για το αγόρι σου ή το κορίτσι σου. Αύξησε το πάθος στην σχέση σου.
Love Wishes

Ειρήνη
Κάνε μία ευχή για έναν κόσμο πιο δίκαιο για τα παιδιά σου, πιο δίκαιο και πιο ευγενικό από τον κόσμο που γνωρίζουμε τώρα.
Peace Wishes

Χαμένους Ανθρώπους
Κάνε μια ευχή για τα άτομα που εύχεσαι να ήταν στη ζωή.
Lost people Wishes

Γονιμότητα
Κάνε μια ευχή για να γίνεις μητέρα. Κάνε μια ευχή για να αποκτήσεις δικό σου μωρό ή για να αποκτήσουν μωρό οι φίλοι σου. Ευχήσου κάτι ξεχωριστό. Κάνε μια θερμή ευχή που θα μείνει αξέχαστη.
Fertility Wishes

Υγεία
Κάνε μία ευχή για γρήγορη ανάρρωση για εσένα ή για κάποιον που αγαπάς. Οι ευχές για καλή υγεία είναι ένας ωραίος τρόπος για να φέρεις χαμόγελο στο πρόσωπο αυτού που νοιάζεσαι. Τίποτα δεν μπορεί να είναι πιο ευχάριστο για κάποιον ο οποίος είναι άρρωστος στο κρεβάτι ή μετά από κάποιο ατύχημα από μία ευχή για καλή υγεία. Οι καλές ευχές τις οικογένειας και των φίλων δρουν σαν φάρμακα και ενισχύουν το πνεύμα των ανθρώπων που είναι ξαπλωμένοι στο κρεβάτι. Μία ευχή για καλή υγεία μπορεί να μειώσει τον πόνο και να σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα.
Good Health Wishes

Γενέθλια
Ποιος από εμάς δεν δίνει ευχές την ημέρα των γενεθλίων? Κάνε μια ευχή για την ημέρα γέννησης σου. Οι ευχές των γενεθλίων είναι δύσκολη απόφαση γιατί πρέπει να διαλέξεις την καλύτερη.
Birthday Wishes

Νέος Χρόνος
Κάνε μια ευχή για την καινούρια χρονιά. Ευχήσου κάτι ξεχωριστό. Κάνε μια μοναδική ευχή, ανέβασε την και ας είναι μια από τις καλύτερες ευχές που έχεις κάνει.
New Year Wishes

Άλλες Ευχές
Κάνε μια ευχή για κάτι που επιθυμείς. Κάνε μια μοναδική ευχή.