Αρχική >> Κατηγορίες >> Αγάπη >> WishID: 24383
Linda Borell
Change Wish Language:
 Γνώρισα τον πιο θαυμαστό άνθρωπο στον κόσμο όταν επέστρεψα στο κολέγιο τον Ιανουάριο του 1995! Ήταν λίγο 18 χρονών που έκανε την καρδιά μου να λιώσει! Ήταν σχεδόν σαν να λιώσαμε μαζί! Αυτό διήρκεσε πάνω από 20 χρόνια !!! Μου καλεί μια μέρα και μου λέει ότι υπάρχει μια άλλη γυναίκα που του αρέσει να κάνει κάθε είδους τρελές σεξουαλικές θέσεις κλπ. Λοιπόν, μου αρέσει και αυτό! Αυτή η γυναίκα είναι μια μάγισσα βουντού και έχει καταστρέψει την υπέροχη ένωση μας. Αγαπώ αυτόν τον άντρα και θέλω να τον ξαναδώ στη ζωή μου. Σκέφτηκε ότι τον κρατούσα αντισταθμισμένο, οπότε τον ελευθέρωσα. Εύχομαι η αληθινή αγάπη μου, ο Christopher Webb να μου επιστρέψει με αγάπη στην καρδιά του. Θέλω να παντρευτώ τον Chris Webb!
1 30 50 80 100
Πάρτε 100 ψήφους για να κάνετε αυτή την ευχή αληθινή

2331 /2333 Κατηγορία : Αγάπη


Ημερομηνία : Jul 18 2020  |  Ψήφοι : 2
Κατηγορία : Αγάπη
WishID : 24383  

Make a wishΠροηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Εύχομαι να γνωρίσω σύντομα έναν άνδρα της Νότιας Κορέας για να είναι γύρω στην ηλικία μου για να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί και για τον Κορεάτη φίλο μου και εγώ να γίνουμε σύζυγος πατέρας και μητέρα και να είμαστε ευτυχισμένοι και να μην χωρίσουμε ποτέ ούτε να χωρίσουμε
Jun 08 2020
Αγάπη
Votes
51
  Εύχομαι το κορίτσι που αγαπώ περισσότερο σε αυτόν τον κόσμο να με αγαπά και να έχουμε μια επιτυχημένη σχέση χωρίς διαλείμματα που θα διαρκέσουν για πάντα σε τέλεια κατάσταση και θα ξεκινήσουμε τη σχέση μας μετά από 1-2 χρόνια
Apr 29 2020
Αγάπη
Votes
100
  Εύχομαι περισσότερα στη ζωή μας ότι η πανδημία Covid-19 θα τελειώσει, έτσι όλα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό νωρίτερα. Εύχομαι επίσης η μαμά μου να επιστρέψει στο σπίτι μου, ώστε η μαμά και ο μπαμπάς μου να μπορούν να επιστρέψουν μαζί αφού είχαν χωριστεί πριν από δυόμισι χρόνια.
Apr 28 2020
Αγάπη
Votes
42
  ΕΠΙΘΥΜΩ ΓΙΑ ΤΟ AMANDA LEIGH MOORE ΚΑΙ ΤΟ JAIDEN ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΡΡΙΕΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΓΙΚΟΥΣ 9 ΜΠΑΛΙ ΜΑΓΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΜΑΓΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ MIAMI
Apr 24 2020
Αγάπη
Votes
31
  Εύχομαι με όλη μου την καρδιά να μπορούσα να αγγίξω ένα άλογο στα νύχια και στο πρόσωπο του και ότι το άλογο θα είναι το πιο εκπαιδευμένο άλογο που κανείς δεν είχε ποτέ φοβάται τίποτα και έχει 100 τοις εκατό εμπιστοσύνη στους ανθρώπους και μπορείτε να κάνετε και να πάτε οπουδήποτε αυτό το άλογο, αλλά όταν είναι τριαντάφυλλο, δεν θα τον ρουθουνίσει, οπότε ξέρω ότι είναι έτοιμος, εύχομαι αυτή την ευχή με όλη μου την καρδιά
Apr 19 2020
Αγάπη
Votes
36
  Μακάρι να χρονολογούσα την Alexa Bliss. Μακάρι να ήμουν συντάκτης του παρασκηνίου WWE NXT, αρχίζοντας πριν έρθει η θερινή ώρα, καθώς έχω ξαφνικά όνειρο να γίνω μέρος της επαγγελματικής πάλης χωρίς να είμαι ο ίδιος παλαιστής κέρδους, εύχομαι επίσης η φίλη μου Karina Rodriguez να είναι ένας από τους ντέβες και μελλοντικός πρωταθλητής γυναικών NXT. Ας όλοι θέλουμε να επιλυθεί τελικά ο ιός COVID-19, ψηφίστε για να σώσετε τον κόσμο και για κάποιον να βρει τη θεραπεία και να αρχίσει να θεραπεύει τον ιό της κορώνας, αυτό το COVID-19 πρέπει να τελειώσει τώρα! Μακάρι να ήμουν ξανά 18 χωρίς τη φωνή μου και τα αρσενικά μου μέρη να καταστραφούν και να καταστραφούν
Apr 19 2020
Αγάπη
Votes
29
  Εύχομαι η συντριβή μου Shaniquia Hobbs να ερωτευτεί μαζί μου γιατί ερωτεύτηκα αυτό το κορίτσι από το κατώτερο και ανώτερο έτος στο Γυμνάσιο Magee. Είναι χαριτωμένο, αστείο, ελκυστικό και πανέμορφο. Θέλω πραγματικά να έχω ένα μέλλον μαζί της και να είμαι χαρούμενος για πάντα.
Mar 07 2020
Αγάπη
Votes
20
  Εύχομαι ο Βισνού να επιστρέφει σε μένα και να ερωτεύεται ξανά μαζί μου. Θέλω να αγαπήσει τρελά με μένα και να με παντρευτεί. Θέλω να απορρίψει τυχόν προτάσεις γάμου που διοργανώνει η οικογένειά του. Εύχομαι η οικογένεια να με δεχτεί ολόψυχα και ευτυχώς ως κόρη τους.
Feb 10 2020
Αγάπη
Votes
20
  Εύχομαι η συντριβή μου να με ρωτήσει έξω. αυτός είναι ο πιο γλυκός τύπος στον κόσμο και αυτό θα σήμαινε τον κόσμο για μένα αν το έκανε. :) btw, είμαι 14 ετών και μένω στην Πενσυλβανία. αυτός ο τύπος είναι 13 ετών και ένα από τα πιο έξυπνα παιδιά στην τάξη. είναι επίσης ένας από τους καλύτερους φίλους μου. σας ευχαριστώ!!
Feb 02 2020
Αγάπη
Votes
29
  Εύχομαι η Taranza από την Kirby Star Allies ήταν στην πόρτα μου με ένα μπουκέτο λουλουδιών ???? και αγάπης του Αγίου Βαλεντίνου και εύχομαι να με φιλήσει ????????????????. Διεύθυνση: 121 Audleman Road Doyline, LA 71023I επιθυμούν όλα τα παραπάνω συμβαίνουν Εάν λάβω ???? ψήφους
Feb 01 2020
Αγάπη
Votes
23
  Εύχομαι ο ρουμπίνι Clarke έσπασε με το φίλο της και αυτή θα είναι η φίλη μου. και εύχομαι ο ελεγκτής του διακόπτη της Nintendo να είναι σταθερός ώστε να μπορώ να παίξω τα παιχνίδια μου.
Jan 30 2020
Αγάπη
Votes
25
  Εύχομαι να έχω ένα Gf την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Θέλω πραγματικά ένα βαλεντινό την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Θέλω να είμαι ευχαριστημένος με κάποιον για πάντα. Δεν θέλω να είμαι μόνος φέτος. Απλώς εύχομαι ότι κάποιος είναι μαζί μου.
Jan 28 2020
Αγάπη
Votes
23
  Εύχομαι να ξυπνήσω δίπλα στη θεία μου gg και μου πρότεινε και έχουμε πολλά παιδιά και με ρώτησε αν ήθελα να πάω στη Disneyland και να μείνω εκεί για πέντε ημέρες.
Dec 28 2019
Αγάπη
Votes
16
  Εύχομαι ο Ράμπι να μου πει ότι έχει μια διασκεδαστική και αμοιβαία διασκεδαστική συνομιλία που θα μας βοηθήσει να πλησιάσουμε και να ξανακτίσουμε τον δεσμό μας. Είναι γραφτό να είμαστε μαζί.
Dec 28 2019
Αγάπη
Votes
24
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Μακάρι ο Κέβιν να αποφασίσει να πάει στο chatzy αυτήν την εβδομάδα και να μου μιλήσει για τα πάντα και να μου αρέσει να μου μιλάει τόσο πολύ που αποφασίζει να μου μιλήσει για 2 ώρες κατ 'ευθείαν
Aug 17 2020
Αγάπη
Votes
38
  Μακάρι να ήταν ένα άτομο σαν το nihachu (το youtuber) στο σχολείο μου και με ρώτησε και βγαίναμε ραντεβού. θα περπατούσε στο χώρο στάθμευσης μαζί μου για να πάει σπίτι γιατί εκεί ήταν και οι γονείς της. ξοδεύει χρόνο μαζί μου στα σχολικά διαλείμματα και στο μεσημεριανό γεύμα και είμαστε το ίδιο έτος ομάδα και σε μερικές από τις ίδιες τάξεις. Έχει επίσης τα ίδια γυαλιά και την ίδια ηρεμιστική φωνή του nihachu, αλλά μερικές φορές μπορεί να είναι ενεργητική. και μπορούμε να έχουμε μια δια βίου σχέση μαζί.
Aug 20 2020
Αγάπη
Votes
62
  Θέλω να γίνω είδωλο K-pop. Θέλω να τραγουδήσω και να χορέψω μπροστά σε μεγάλο κοινό, θέλω να κάνω όλους ευχαριστημένους με την απόδοσή μου. Θέλω σε ανθρώπους σαν κι εμένα όπως ακριβώς είμαι. Θέλω όλοι να εκτιμήσουν το ταλέντο μου και τη σκληρή δουλειά μου. Θα εργαστώ πραγματικά σκληρά για να ολοκληρώσω την επιθυμία μου.
Aug 22 2020
Αγάπη
Votes
44