Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές >> WishID: 4330
Felisa Freese
Change Wish Language:
 Θα ήθελα να γίνω σαν βαμπίρ σαν από την παράσταση τα βαμπίρ ημερολόγια Stefen Salvitor και Damon Salvitor θα εμφανιστούν σε μένα στο κατώφλι μου και θα τρέξουν στη γιαγιά μου και θα την αναγκάσουν να μην ουρλιψω και να μείνω ακόμα Stefen Salvitor με έκανε να πίνω το αίμα του, τότε ο Damon έσπασε το λαιμό μου και πήρε και η γιαγιά και εγώ στο σπίτι μας όταν ξύπνησα όταν ήμουν στη μετάβαση Stefen και ο Damon Salvitor με έκαναν να πιώ το αίμα της γιαγιάς μου με έκαναν να την σκοτώσω αφού με πήγαν μαζί τους πήγαμε σε αυτή την πόλη εγώ και ο Στέφεν ερωτευθήκαμε να φιλήσουμε όλη την ώρα παίρνουμε ό, τι θέλουμε όλοι έχουμε τις εξουσίες της υπεράνθρωπης δύναμης, υπεράνθρωπης ακοής, τον έλεγχο των μυαλών των ανθρώπων, υπεράνθρωπη ταχύτητα αυτό θα συμβεί την ημερομηνία 25 Νοεμβρίου 2013 τη νύχτα στο κατώφλι μου στις 7:45 μ.μ. περίπου.


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true


1448 /8587 Κατηγορία : Άλλες Ευχές


Ημερομηνία : Nov 24 2013  |  Ψήφοι : 2
Κατηγορία : Άλλες Ευχές
WishID : 4330  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Επιθυμώ να κάνω ευθεία Α στα μου χρόνια γυμνασίου. Και έκανα Α σε κάθε δοκιμή που έκανα.
Nov 24 2013
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Επιθυμώ να έχω τα μαλλιά μου 5 πόδια μακριά.
Nov 24 2013
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Μου εύχομαι να μετακομίσω στην Καλιφόρνια ήταν η παραλία Είναι και ζουν σε ένα σπίτι στην παραλία και δεν έχουν προβλήματα Πηγαίνω στη θάλασσα καθημερινά και κάνω μια γοητευτική γοητεία που έρχονται σε μένα και να με μετατρέψουν σε μια καλή γοργόνα έτσι έχω οι δυνάμεις του καιρού και το νερό κατάψυξης, το βραστό νερό και ο έλεγχος του νερού, αλλά 10 δευτερόλεπτα μετά το άγγιγμα του νερού θα αυξηθεί μια κηλιδωμένη κορυφή και μια ουρά που είναι και τα δύο γαλάζια όλα αυτά θα αρχίσουν την ημέρα των ευχαριστιών την ημέρα 11-28-13
Nov 24 2013
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Θα ήθελα να μετακομίσω στην Καλιφόρνια και να ζήσω στην παραλία και να έχω ένα ακριβό σπίτι που οι παππούδες μου μπορούν να αντέξουν οικονομικά επειδή έγινα διάσημος ηθοποιός από αυτή την εβδομάδα και έχει ένα μεγάλο μπαλκόνι τίποτα κακό δεν θα συμβεί ποτέ όταν ζούμε εκεί Είμαι επίσης διάσημος ηθοποιός σε όλες τις παραστάσεις που παρακολουθώ θα έχω επίσης ένα πολύ χαριτωμένο φίλο που ποτέ δεν θα με κρίνει ή θα πιέσει μου αυτό θα συνεχιστεί μέχρι να γυρίσω 29. Αλλά ο φίλος μου θα γίνει ο σύζυγός μου στην ηλικία των 22 και θα αγαπήσουμε ευτυχισμένος γάμος και έχουν 2 παιδιά ο φίλος μου ήταν επίσης μακριά από μια από τις εκπομπές που βλέπω αλλά είναι η ηλικία μου.
Nov 24 2013
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Εύχομαι στις 3:00 σήμερα θα είναι η μέρα που κόπηκαν τα μαλλιά μου από τον λεγόμενο μου θείο και μπορώ να πω στον νεότερο εαυτό μου να μην τους αφήσει να κόψουν τα μαλλιά μου και αμέσως μετά το κάνω ότι θα επιστρέψω στον χρόνο μου.
Nov 24 2013
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Θα ήθελα να μετακομίσω στο Λονδίνο στις 28 Νοεμβρίου 2013 και να έχω ένα υπέροχο σπίτι και το δικό μου υπνοδωμάτιο με ένα γιγαντιαίο ντουλάπι. Θέλω να είμαι σε θέση να πάρω τα πράγματα που δεν μπορούσα να φτάσω τώρα. Θέλω μια μεγάλη ομάδα φίλων και να γίνω καλύτεροι φίλοι με μια διάσημη κοπέλα.
Nov 24 2013
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Εύχομαι ένας καλύτερος φίλος. Θέλω να είναι η ηλικία μου και να ζήσει μαζί μου και να πάει στο σχολείο μαζί μου. Θέλω να έχει ένα υπέροχο διαμέρισμα ώστε να μπούμε στο σπίτι της. Θέλω να έχει βαμμένα μαλλιά και γυαλιά σαν κι εμένα. Θέλω να είναι το μέγεθος μου με περισσότερα "σκηνικά / emo ρούχα. Θέλω να με έχει μόνο ως φίλο της. Θέλω να είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος με μέσα. Μπορεί να συμβεί αυτό σε λιγότερο από μία εβδομάδα;
Nov 24 2013
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Όποιος διαβάζει αυτό, γεια. Θα το κρατήσω σύντομο και γλυκό. Βασικά, υποφέρω με άγχος και κατάθλιψη μεταξύ άλλων και η ζωή μου πηγαίνει προς τα κάτω. Έχω προσευχηθεί για μια συγκεκριμένη επιθυμία για σχεδόν δυόμισι χρόνια και θέλω να γίνει πραγματικότητα με τον πιο κυριολεκτικό τρόπο, αλλά δεν το έχει. Έχω τελειώσει ο χρόνος, ειλικρινά αισθάνομαι ότι πεθαίνω και η πιθανότητα αυτή η επιθυμία να γίνει πραγματικότητα είναι όλα αυτά που με κρατούν. Παρακαλώ βοηθήστε.
Nov 24 2013
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Εύχομαι ένα μαγικό βιβλίο να παραδοθεί στο σπίτι μου απευθυνόμενο σε μένα τυλιγμένο σε ένα κόκκινο δέμα και ό, τι γράφω μέσα στο βιβλίο θα γίνει πραγματικότητα αμέσως και μόνο εγώ μπορώ να γράψω μέσα στο βιβλίο
Nov 24 2013
Άλλες Ευχές
Votes
6
  Εύχομαι να κάνω πραγματικά καλά σε όλη μου τη σχολική δουλειά και να παίρνω κορυφαία σημεία σε κάθε δοκιμή που κάνω
Nov 24 2013
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Εύχομαι η Ρεμπέκα στα πόδια να με προσκαλέσει για μια νύχτα απόψε για την επόμενη Παρασκευή και ότι παίρνουμε μαζί πολλές φωτογραφίες και φαίνω πανέμορφα σε όλους τους και ότι τους κάνει προφίλ και κάλυψη φωτογραφίας και ότι η μητέρα της μας οδηγεί δείτε τα παιχνίδια πείνας που πιάνουν φωτιά και από εκεί και πέρα ​​θα είμαι ο πιο κοντινό φίλος της που πάντα θα κρεμάσει γύρω και θα πει όλα τα μυστικά της
Nov 24 2013
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Εύχομαι ότι θα ζυγίσω 100 κιλά και θα φανώ πολύ καλός.
Nov 24 2013
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Η επιθυμία μου είναι να οδηγήσω τους πολέμους του αστεριού τον στρατό των πολέμων του κλώνου σε μάχη ενάντια στα στεροειδή από την αυτονομιστική πλευρά για πραγματική γη και σε γαλαξίες από αυτό το σύμπαν.
Nov 24 2013
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Εύχομαι αυτή η απόψε η Rebecca Pawson να με καλέσει για ύπνο την επόμενη εβδομάδα και ότι θα μου ανοίξει πραγματικά για όλα και θα γίνουμε ακόμη πιο κοντά και εγώ από τότε θα είναι ο πιο κοντινό φίλος της και θα πάρουμε μαζί πολλές φωτογραφίες και Θα φανεί πανέμορφη σε όλους τους και θα τους κάνει το προφίλ τους και να καλύψουν φωτογραφίες στο Facebook
Nov 24 2013
Άλλες Ευχές
Votes
1
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Εύχομαι ο βαμπίρ που ονομάζεται Stefen Salvatore και ο Damon Salvatore είναι στην κορυφή του σπιτιού μου την 25η Νοεμβρίου του 2011 με βλέπουνε και θέλουν να με γυρίσουν επειδή και οι δύο ερωτεύτηκαν μαζί μου για να πηδήξουν από την κορυφή του σπιτιού μου και να επιταχυνθούν η γιαγιά μου της είπε να μην κινηθεί και να ουρλιάζει Stefen με έβαλε να πιω το αίμα του και Damon έσπασε το λαιμό μου και με έφερε και η γιαγιά μου πάνω από το σπίτι μας και ξύπνησα και Stefen με ανάγκασε να πίνουν από τη γιαγιά μου στην πραγματικότητα με έκανε να σκοτώσω αλλά ο Stefen και ο Damon με πήγαν μαζί τους είμαστε όλοι βαμπίρ μακριά από τα βαμπίρ ημερολόγια Stefen ερωτεύτηκε μαζί μου όταν με γνώρισε Damon και Stefen μάχη πάνω μου αλλά με πήγαν σε αυτή την πόλη Stefen κέρδισε την καρδιά μου και κάνουμε έξω όλη την ώρα ο Damon έκανε το ίδιο με μένα και του είπα να μείνει μακριά από μένα έκανε σεξ μαζί μου, αλλά ο Stefen κτύπησε τον κώλο του και τους είπα να σταματήσουν αλλά είπα στον Damon Αγαπώ ακόμα τον Stefen και τον Stefen συμφώνησαν εγώ αυτή η ευχή θα συμβεί τη νύχτα 11-25-13 την ώρα 7:00 μ.μ.
Nov 24 2013
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Εύχομαι τα μαλλιά στην κορυφή του κεφαλιού μου να μεγαλώνουν μακρά, παχιά, πλούσια, μέχρι τη μέση μου.
Nov 24 2013
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Επιθυμώ να έχω τα μαλλιά μου 5 πόδια μακριά.
Nov 24 2013
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Εύχομαι να είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που είμαι τώρα. Θα χαρώ αυτό που έχω και πάντα σκέφτομαι όλα τα καλά πράγματα που έχω. Δεν θα είμαι ποτέ άπληστος ή δυσαρεστημένος για αυτό που δεν έχω. Θα είμαι ικανοποιημένος ό, τι έχω.
Nov 24 2013
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Εύχομαι να μην χάνω τα λόγια πια. Εύχομαι να ξέρω τι να κάνω για να φτιάξω το μέλλον αυτού του κόσμου και να φτιάξω εφευρέσεις, κάμερες και προβολείς για το IMAX για πάντα. Εύχομαι να είμαι γρήγορος και ισχυρός για πάντα. πάρτε ένα σκορ IQ και ένα καλό βαθμό σε κάθε δοκιμή και κουίζ για πάντα. Εύχομαι δυνατοί ήχοι να μην βλάψουν τα αυτιά μου anymore.I επιθυμώ να μην χάνω τίποτα anymore.I επιθυμώ να ενεργώ δεξιότητες για πάντα, ώστε να μπορώ να πάρω τους ρόλους του ηγέτη για πάντα και ρόλους που μου αρέσει forever.I επιθυμώ να έχω κωμικό δεξιότητες ώστε να μπορώ να είμαι αστείο για να ενεργεί forever.I καλά πράγματα που είναι αστεία με κάνει να γελάω για πάντα να δεχτεί για κακά πράγματα που δεν είναι αστείο.
Nov 25 2013
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Εύχομαι ότι τα μεσάνυχτα απόψε όλοι στον κόσμο θα μετατραπούν σε μονόκερο Πήγασος ή γη πόνι όπως αυτά από τη μικρή μου πόνυ φιλία είναι μαγικό για 2 χρόνια και θα είμαι ένας μονόκερος και οι αδελφοί μου θα είναι ο Πήγασος.
Nov 25 2013
Άλλες Ευχές
Votes
5
  Εύχομαι ο καθένας στον κόσμο στις 9:00 π.μ. (χρόνος NWS της Αυστραλίας) να μετατραπεί σε μονόκερο Πήγασος ή γη πόνι όπως αυτοί από τη μικρή μου πόνυ φιλία είναι μαγικό για 2 χρόνια και θα πάω να είμαι ένας μονόκερος που μοιάζει ακριβώς σαν λυκόφως λυκόφως
Nov 25 2013
Άλλες Ευχές
Votes
3
  Εύχομαι να γίνω σήμερα βαμπίρ
Nov 25 2013
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Εύχομαι im ένας λυκάνθρωπος
Nov 25 2013
Άλλες Ευχές
Votes
3
  Θέλω μια πρόσκληση για προσφορά εργασίας από την ώρα του γκολ offshore ltd για τη θέση του διευθυντή της διοίκησης με μισθό 16.000 στο χέρι από την παρασκευή αυτής της εβδομάδας.
Nov 25 2013
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Επιθυμώ ότι τα μεσάνυχτα (Αυστραλιανή Κεφαλαιουχική περίοδος) ο καθένας στον κόσμο θα μετατρεπόταν σε πόνυ Unicorn, Πήγασος ή Γη, όπως αυτά που προέρχονται από τη μικρή μου φιλία με πόνυ, είναι μαγικό για 2 χρόνια και θα είμαι ένας μονόκερος ακριβώς όπως το Twilight Sparkle έτσι θα μοιάσει με αυτήν και ακόμη και το σήμα της cutie και θα είμαι πριγκίπισσα καλύτερος φοιτητής celestia και το σπίτι συλλαλητήριο θα γίνει το κάστρο canterlot και το δωμάτιό μου θα επεκταθεί σε μια βιβλιοθήκη όπως Twilights και θα υπάρξουν τα στοιχεία της αρμονίας και θα να είναι το στοιχείο της μαγείας και οι άνθρωποι που νομίζω ότι αντιπροσωπεύουν τα στοιχεία της αρμονίας θα μοιάζουν με τα καριτέρ και θα πάμε σε τρελές αποκριές όπως στα επεισόδια και οι αδελφοί μου θα είναι Πήγασος.
Nov 26 2013
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Εύχομαι ο πατέρας μου να μου δώσει ένα iphone
Nov 26 2013
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Εύχομαι στους γονείς μου να με αφήσουν να έχω το δικό μου διαμέρισμα, υποστηρίζοντας και κατανοώντας από την ηλικία των 19 ετών. Θέλω το διαμέρισμά μου να είναι στο Calumet City, IL. που βρίσκεται στη λεωφόρο Wentworth και θα κινηθούσα εκεί γρήγορα. Θέλω να είμαι κοντά στην πατρίδα μου Calumet City, ώστε να είμαι κοντά στο σχολείο και στους φίλους μου.
Nov 26 2013
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Θα ήθελα να περάσω την δοκιμασία οδήγησης στην πρώτη μου δοκιμή, χωρίς να παραλείψω και να πάρω την άδειά μου πριν από τα Χριστούγεννα.
Nov 26 2013
Άλλες Ευχές
Votes
1