Αρχική >> Κατηγορίες >> Υγεία >> WishID: 8313
Ανώνυμος
Change Wish Language:
 Θα ήθελα να σπάσω τον καρπό μου σήμερα, ωστόσο θα είναι αρκετά ανώδυνη, ωστόσο, θα είναι σίγουρα σπασμένα και δεν θα μπορώ να κάνω καράτε βαθμολόγηση την Κυριακή, και ο τύπος που θα φανταστώ θα με ερωτευτεί μαζί μου


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true
Ημερομηνία : Mar 20 2015  |  Ψήφοι : 51
Κατηγορία : Υγεία
WishID : 8313  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Υγεία
  Εύχομαι η μητέρα μου ξαφνικά να έχει μια πλήρη ανάκαμψη από το εγκεφαλικό επεισόδιο της. Μπορεί να περπατήσει ξανά και έχει πλήρη χρήση της δεξιάς της πλευράς. Μπορεί να θυμάται το όνομά μου και είναι εντελώς πίσω στο φυσιολογικό. Αυτό είναι τόσο σημαντικό για μένα. Έχει δουλέψει τόσο σκληρά και πάντα σκέψης για όλους τους άλλους όλη τη ζωή της, παρακαλώ, κάποιος σκέφτεται της. Πολλά ευχαριστώ!
Mar 20 2015
Υγεία
Votes
238
  Επιθυμώ να ζήσω έως ότου είμαι 1000 ετών και να κάνω τα μαλλιά μου ποτέ γκρίζα ή άσπρα και να με επιτρέψετε να πάρω ό, τι θέλω στον ουρανό. Θα ήθελα επίσης να έχω ένα λευκό, κορίτσι chihuhua που μένει νέος για πάντα μια δαγκώματα. Κάντε αυτές τις επιθυμίες να γίνουν πραγματικότητα.
Mar 10 2015
Υγεία
Votes
62
  Επιθυμώ να είμαι ο πιο υγιής άνθρωπος στη γη και να μην αρρωσταίνω ποτέ, γι 'αυτό δεν χρειάζεται να χάσω καθόλου το σχολείο, να μην έχω ποτέ αλλεργίες και να μην πάρω ποτέ μικρές ή μεγάλες ασθένειες.
Mar 10 2015
Υγεία
Votes
51
  Εύχομαι να μπορώ να γίνω σε φόρμα με ένα ήπιο στομάχι και μυς. Θέλω να είμαι σε θέση να ζυγίσει 110 κιλά. Θέλω να είμαι σε θέση να τρώω ό, τι θέλω ποτέ και να μην κερδίζω βάρος αν δεν το χρειαστώ. Επιθυμώ επίσης να βελτιώσω το όραμα του ματιού μου.
Mar 07 2015
Υγεία
Votes
62
  Θα ήθελα να χάσω πολύ βάρος. Θέλω να χάσω πάνω από 35 κιλά. Το βάρος μου είναι σήμερα 195, θα χάσω βάρος, ώστε να μπορώ να μείνω υγιής και ενεργός.
Mar 06 2015
Υγεία
Votes
53
  Εύχομαι να βελτιωθεί το όραμά μου στο 20/20. Θέλω να βελτιώσω την όραση στο σημείο που μπορώ να δω καθαρά χωρίς γυαλιά ή φακούς επαφής.
Mar 06 2015
Υγεία
Votes
51
  Θα ήθελα να έχουν φυσικά όμορφη μακριά μαλλιά με ξανθιά και κόκκινο highlight που ρέει κάτω από την πλάτη μου 6 ίντσες και δεν περμανάντ στα μαλλιά μου, μόνο φυσικά μακριά μαλλιά
Feb 22 2015
Υγεία
Votes
76
  Θα ήθελα να έχω όμορφη ευθεία μακριά μαλλιά με ξανθά και κόκκινα χαρακτηριστικά που είναι 6 ίντσες κάτω από την πλάτη μου, καθώς ρέει και είναι πολύ φυσικό και δεν έχει περμανάντ σε αυτό αλλά μόνο φυσικά μαλλιά
Feb 22 2015
Υγεία
Votes
72
  Μπορείτε να μου δώσετε την επιθυμία να ξεπεράσω τη φοβία του αίματός μου και τη φοβία μου να πάρω το αίμα μου, έτσι δεν θα περάσω πια όταν το πάρω
Feb 20 2015
Υγεία
Votes
67
  Εύχομαι να διαβάζουμε περισσότεροι άνθρωποι. Ότι ήξερα πολλούς ανθρώπους που τους άρεσε να διαβάζουν, να έχουν καλοσύνη και να αγαπούν να διαβάζουν. Η ανάγνωση είναι τόσο όμορφη, διότι προκαλεί τη δημιουργικότητα και ένα άτομο μπορεί να μάθει περισσότερα για τον εαυτό του από την ανάγνωση. Επίσης, παρακαλώ ευλογεί οποιονδήποτε αγωνιζόμενο συγγραφέα όπως εγώ και άλλοι. Οι περισσότεροι άνθρωποι αγόρασαν τόσο το ebook μου 11 μικρά ρίματα από ένα επικίνδυνο μυαλό και 5 μήνες στην κόλαση από το Kindle Amazon που είναι και οι δύο αξίας 4,20.
Feb 19 2015
Υγεία
Votes
69
  Iwish να είναι ευτυχισμένη
Feb 11 2015
Υγεία
Votes
107
  Θα ήθελα να αναπτύξω ένα μυώδες άπαχο σώμα με τονισμένα έξι πακέτα και τρυπήματα, και τα πόδια να ταιριάζουν με αυτό το μυώδες κορυφή. Επιθυμώ να έχω έναν υγιή εγκέφαλο που τροφοδοτεί με πληροφορίες, κάνοντας το κολέγιο να περάσει. Εύχομαι ο λεκές που είχα στα δόντια μου να αφαιρεθεί εύκολα με το βούρτσισμα δύο φορές την ημέρα για μια εβδομάδα και ο λεκές πρέπει να φύγει τελείως. Μπορεί επίσης τα μαλλιά του σώματος, η ΑΚΑ η κοντή γενειάδα, το μουστάκι, τα μαλλιά γύρω από το στομάχι και την περιοχή των ποδιών να μπορούν τα μαλλιά να πέσουν και να μην αναπτυχθούν και μπορεί αυτή η αλλαγή να ξαναγραφεί στο DNA μου έτσι ώστε τα παιδιά μου να μην έχουν τα ίδια ενοχλητικό πρόβλημα. Τέλος, αλλάξτε το χρώμα του ματιού μου στο πράσινο.
Feb 10 2015
Υγεία
Votes
68
  Εύχομαι η δική μου καθώς και οι γονείς του Lover μου έχουν πάντα καλή υγεία. Και δεν θα υποφέρουν ποτέ από οποιαδήποτε ασθένεια και άλλα προβλήματα υγείας. Παρακαλώ προσευχηθείτε ώστε οι δικοί μου και οι γονείς του Ερωτευμένου μου να ζήσουν πάντα μια ανθεκτική και μακρά ζωή.
Feb 06 2015
Υγεία
Votes
102
  Γεια σας όλους! Εχ. Εύχομαι αυτό το um .. Περισσότεροι άνθρωποι θα ψηφίσουν για την επιθυμία του φίλου μου. Επειδή, πραγματικά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το χρειάζεται πραγματικά. Έχει καταπιεστεί τελευταία και νομίζω ότι αν ευχηθούσε αυτή η επιθυμία, θα ήταν και πάλι ευτυχισμένη! Λοιπόν ναι. Ψηφίστε για την Gwen και αυτή την επιθυμία να ... Η ταυτότητά της
Feb 05 2015
Υγεία
Votes
66
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Υγεία
  Εύχομαι να βελτιωθεί το όραμά μου στο 20/20. Θέλω να βελτιώσω την όραση στο σημείο που μπορώ να δω καθαρά χωρίς γυαλιά ή φακούς επαφής. Εύχομαι να βελτιωθεί το όραμά μου στο 20/20. Θέλω να βελτιώσω την όραση στο σημείο που μπορώ να δω καθαρά χωρίς γυαλιά ή φακούς επαφής.
Mar 26 2015
Υγεία
Votes
61
  Εύχομαι ένας καλλυντικός χειρούργος να με έρχεται σε επαφή με το να αλλάξω το χρώμα του προσώπου και των μαλλιών μου. Εύχομαι να αλλάξει το χρώμα του προσώπου και των μαλλιών μου μέσω της αισθητικής χειρουργικής. Θα ήθελα να έρθω σε επαφή με την αισθητική χειρουργική πολύ σύντομα για να αλλάξω το πρόσωπό μου, τα μαλλιά και τα μάτια μου δωρεάν.
Mar 26 2015
Υγεία
Votes
58
  Επιθυμώ ότι θα ήθελα να χάσω πολύ βάρος αυτήν την εβδομάδα. Θα ήθελα να χάσω πάνω από 20 κιλά βάρους αυτήν την εβδομάδα. Θέλω το βάρος μου να πέσει πολύ αυτή την εβδομάδα.
Mar 26 2015
Υγεία
Votes
191
  Εύχομαι να βελτιωθεί το όραμά μου σε 20/20 αυτήν την εβδομάδα. Θέλω το όραμά μου να βελτιωθεί στο 20/20. Εύχομαι το όραμά μου να είναι τέλειο ή 20/20. Θέλω το όραμά μου να αλλάξει σε 20/20.
Mar 26 2015
Υγεία
Votes
61
  1. Επιθυμώ να μπορώ να παγώ το χρόνο όταν λέω (μαριονέτα) και να μην παγώνω όταν λέω (string) 2. Θέλω επίσης να είμαι κοκαλιάρικο αλλά και λίγο μυϊκό3. Θα ήθελα επίσης ο φίλος μου Gyða Ragnarsdóttir να είναι επίσης κοκαλιάρικο, αλλά θα έχει ακόμα τα μεγάλα βυζιά που έχει και τον κώλο 4. Θα ήθελα να τραγουδώ 20 φορές καλύτερα από ό, τι κάνω τώρα
Mar 31 2015
Υγεία
Votes
65
  Θα ήθελα να είμαι κοκαλιάρικο, ώστε να μπορώ να κινηθώ και να διασκεδάσω με τους φίλους μου και θέλω επίσης ότι τα μαλλιά μου ήταν φυσικά ελαφριά ξανθιά και θα μπορούσαν να παγώσουν το χρόνο λέγοντας "μαριονέτα" και να μην παγώσουν όταν λέω "τσίμπημα"
Mar 31 2015
Υγεία
Votes
72
  Εύχομαι τα γυαλιά μου να μου επιτρέψουν τελικές ευχές, οπότε το λέω δυνατά και θα συμβεί μέσα σε 10 δευτερόλεπτα. Και το χρειάζομαι πραγματικά επειδή δεν θέλω να πεθάνει η αδελφή μου.
Apr 01 2015
Υγεία
Votes
73
  Επιθυμώ ότι οι γιατροί θα πρόστιμα μια θεραπεία για την ασθένεια αδελφές μου (sucla 2) και θέλω επίσης ότι τα μαλλιά μου θα αυξηθεί 20 εκατοστά περισσότερο από τότε είναι ήδη.
Apr 02 2015
Υγεία
Votes
104
  Θα ήθελα να είμαι 6 ίντσες 7 ίντσες, θα έχω ένα πολύ αξιοσημείωτο έξι πακέτο, μια πιο ανόητη φωνή, μάτια που θα μπορούσαν να κάνουν οποιονδήποτε θέλω να ερωτευτεί μαζί μου, μεγέθους 16 ποδιών, μια αξιοσημείωτη μίζα, να έχει μια τεράστια όρεξη , ένα βαθύ και δυνατό φλυτζάνι, και ήμουν πολύ μυώδης και θα μείνω έτσι για πάντα, και αυτή η επιθυμία δεν θα έχει καμιά ενοχλήσεις ή συνέπειες.
Apr 08 2015
Υγεία
Votes
100
  Θα ήθελα να σταματήσω να ανεβαίνω πολλά και επίσης δεν μπορώ να σταματήσω να ενοχλείω την παρακαλώ μου παραχωρήσατε αυτό αλλά ο Aldo δεν έχω πολύ πόνο εγώ μόνο πηδήω μια φορά την ημέρα παρακαλώ παραχωρήστε αυτή την ευχαριστία ευχαριστώ u
Apr 09 2015
Υγεία
Votes
57
  Εύχομαι ο αγαπητός μας φίλος Sat να νικήσει τον καρκίνο μέσα του και να είναι υγιής. Εύχομαι να μπορέσει να ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι άρρωστος και είναι τόσο καλοί όσο και βροχή.
Apr 14 2015
Υγεία
Votes
101
  Θέλω να χάσω 82 λίβρες. του βάρους μου όπου εύχομαι πήρα το ιδανικό μου βάρος των 102 κιλά, εύχομαι το στομάχι μου να είναι επίπεδο, κοκαλιάρικο και λεπτό, εύχομαι το πρόσωπό μου να είναι καθαρό από την ακμή, εύχομαι τα χέρια και τα πόδια μου να είναι κοκαλιάρικο και λεπτό, πόσο πολύ έφαγα, δεν κερδίζω βάρος Θα μείνω πάντα όμορφο, λεπτό και κοκαλιάρικο κορίτσι, εύχομαι να έχω μεγάλα βυζιά 40DD και εύχομαι να είμαι πολύ ταλαντούχος και εξειδικευμένος στην ανάγνωση, τη γραφή, την κατανόηση και την ομιλία όλες τις ξένες γλώσσες, θα ήθελα επίσης να είμαι πολύ ταλαντούχος και εξειδικευμένος στη μόδα, τη μουσική, το χορό, το breakdancer, τη γυμναστική, τις πολεμικές τέχνες, τη δράση, το τραγούδι, την κτύπημα κλπ.
Apr 14 2015
Υγεία
Votes
87
  Θα ήθελα να χάσω 100 λίβρες. Θα ήθελα να έχω αυτή την επιθυμία να γίνει πραγματικότητα, επειδή έχω δουλέψει πολλά και ακόμα δεν μπορώ να αισθανθώ καμία αλλαγή στο σώμα μου ακόμα.
Apr 15 2015
Υγεία
Votes
63
  Εύχομαι για ένα νέο φίλο. Better. sexlife νέο car.new everything.more money.love .new cat.new body.i επιθυμούν μια νέα ζωή.η νέα church.i θέλουν to.lose βάρος. 150Lbs.i θέλουν νέα clothes.new stuff.want.to.be ευτυχισμένη. Ασφαλίστε ασφαλής.
Apr 16 2015
Υγεία
Votes
67