Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές >> WishID: 9359
Lailani
Change Wish Language:
 Εύχομαι όλες οι άλλες μου επιθυμίες να γίνουν πραγματικότητα και να γίνουν ένας αήττητος συζητητής και ένας πολύ καλός παίκτης μπάσκετ και εγώ να γίνω πολύ όμορφος και το πράγμα στο σώμα μου που με ενοχλεί περισσότερο θα εξαφανιστεί


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true


4303 /8587 Κατηγορία : Άλλες Ευχές


Ημερομηνία : Sep 17 2015  |  Ψήφοι : 29
Κατηγορία : Άλλες Ευχές
WishID : 9359  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  εύχομαι ότι ένα ημερολόγιο ή ένα σημειωματάριο που μπορεί να δώσει ευχές θα εμφανιστεί κάτω από το μαξιλάρι μου όταν ξυπνήσω αύριο και ό, τι θέλω να γράψω θα γίνει πραγματικότητα ακόμα κι αν είναι αδύνατο ή πραγματικό. Παρακαλώ, πραγματοποιήστε αυτή την επιθυμία, η ζωή μου είναι μια ολίσθηση και χρειάζομαι κάτι για να την ξεχάσω σαν να αφήνω το πέρασμα και να προχωρήσω στο μέλλον. Παρακαλείσθε να βιαστείτε και ό, τι επιθυμείτε να γράψω θα γίνει πραγματικότητα και όταν σβήσω μια επιθυμία θα βγει για πάντα. Παρακαλώ, σας παρακαλώ, παραχωρήστε αυτήν την ευχή
Sep 16 2015
Άλλες Ευχές
Votes
28
  θέλω να είμαι έξυπνος.
Sep 15 2015
Άλλες Ευχές
Votes
52
  Εύχομαι να πάρω ένα βιβλίο με σελίδες άπειρης ότι ό, τι γράφω συμβαίνει σε 1 λεπτό. και αν κάνω την επιθυμία αλλά αλλάξω το μυαλό μου μπορώ να το διασχίσω έξω.και θα έρθει με ένα μαγικό ζαφείρι pen.i θέλω αυτό να είναι στο ντουλάπι μου όταν το ανοίγω το πρωί.
Sep 15 2015
Άλλες Ευχές
Votes
35
  Εύχομαι για ένα μαγικό κρύσταλλο που μπορεί να μου δώσει απεριόριστες επιθυμίες τόσο φοβερό !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sep 14 2015
Άλλες Ευχές
Votes
39
  θα ήθελα να ευχηθώ τόσο LUCKY ότι την επόμενη Τρίτη θα πάρω το super mario maker δωρεάν και να πάρετε την 30η επέτειο amiibo δωρεάν και πήρε όλα τα Disney infinty 3.0 charther δωρεάν
Sep 14 2015
Άλλες Ευχές
Votes
48
  Εύχομαι το τηλέφωνό μου να λειτουργήσει σωστά σε 5 λεπτά και αύριο πήρα 900 δολάρια και να έχω ένα A στη μαθήματα μαθηματικών, επιστήμης, τέχνης και κοινωνικών σπουδών και ήμουν καλός καλλιτέχνης
Sep 13 2015
Άλλες Ευχές
Votes
39
  Εύχομαι ότι σε Quotev έγινα ο πιο δημοφιλής συγγραφέας όλων των εποχών και ποτέ δεν έχω κλείσει να γράφω ιστορίες. Και είχα ένα μπαρ σοκολάτας και όποτε το έφαγα θα αναγεννούσε. έτσι είναι ένα αήττητο μπαρ σοκολάτας. Σε ποτέ δεν μου έκανε λίπος ή έκανε τα δόντια μου κίτρινα.
Sep 13 2015
Άλλες Ευχές
Votes
30
  Θα ήθελα να είχα κάθε πηκτώματος αφρού, βόμβα μπανιέρα, και bebe bartoons @ bbwquinn σε instagram έχει και είχα κάθε nyx βούτυρο βουτύρου, έντονη γυαλάδα, και το κραγιόν βούτυρο.
Sep 13 2015
Άλλες Ευχές
Votes
31
  Εύχομαι όλοι οι σπουδαστές στο Πανεπιστήμιο του High Point να γιορτάζουν, να πίνουν και να διασκεδάζουν. Επίσης, ότι δεν έκαναν ποτέ την εργασία τους και απέτυχαν στις δοκιμές τους και στις εργασίες γραφής.
Sep 13 2015
Άλλες Ευχές
Votes
18
  Εύχομαι να έχω πολύ μεταξένια μαλλιά που μπορώ να πλέκω και να βάλω σε μια υψηλή αλογοουρά και πήρα το νέο iphone 6s στις 28 Σεπτεμβρίου 2015 και ο αδερφός μου και πήρα και 40 ιντσών επίπεδη οθόνη τηλεόρασης και πήρα ένα ολλανδικό lop λαγουδάκι και όλα αυτό συνέβη αύριο
Sep 13 2015
Άλλες Ευχές
Votes
34
  Εύχομαι οι δύο μου ευχές να ψηφίσουν σήμερα οκτώ και να σημειώσω ότι πριν από μία εβδομάδα ότι η καύση που δεν είχε καεί θα γινόταν πραγματικότητα, γι 'αυτό θα ήθελα να κερδίσουμε τη λαχειοφόρο αγορά φέτος, έτσι ώστε να μην είχαμε αποκλείσει το σπίτι μας !! !!!!!
Sep 13 2015
Άλλες Ευχές
Votes
40
  Επιθυμώ να έχω κάθε νέο ζευγάρι παπούτσια, lebrons, jordans, kyries και kd's. Amd Πήρα ένα χρυσό MacBook 12 ιντσών 2015 αύριο από τον μπαμπά μου και με έφτασε στο εμπορικό κέντρο για να πάρει κάτι που ήθελα και εύχομαι η συντριβή μου μου άρεσε και ήμουν το πρώτο του φιλί και ήταν δικό μου και ήμουν η πρώτη του φίλη και αυτός ήταν ο πρώτος φίλος μου και ποτέ δεν διαλύσαμε και παντρευτήκαμε και ποτέ δεν μου εξαπάτησε
Sep 13 2015
Άλλες Ευχές
Votes
22
  Θα ήθελα να είμαι φωνητικός και εύχομαι το σημείωμα που έχω κάνει πριν από μια εβδομάδα και θα ήμουν ο καλύτερος και πιο σπουδαστής τόσο φωνοειδής πάρα πολύ έτσι εύχομαι ότι ήμουν πολύ precure και ήμουν καλύτερος φίλος με miku hatsune και ήμουν μια πριγκίπισσα
Sep 13 2015
Άλλες Ευχές
Votes
29
  Θα ήθελα να έχουν μαύρα φτερά που θα ξεδιπλώσουν από την πλάτη μου που μπορώ επίσης να κρύψω και θα ήθελα επίσης να ξυπνήσω πριν την επόμενη Κυριακή (19 Σεπτεμβρίου 2015) με ένα μαγικό κρύσταλλο. Σας ευχαριστώ πολύ !!!!
Sep 13 2015
Άλλες Ευχές
Votes
23
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Εύχομαι η Layla βροχή Ortega να σκεφτεί κάτι που θέλει και θα συμβεί ξεκινώντας από την αύριο, και Layla βροχή Ortega θα γίνει διάσημη σε μία ή δύο ημέρες.
Sep 19 2015
Άλλες Ευχές
Votes
28
  Εύχομαι στο Cartoon Network show "Teen Titans GO" ακυρώθηκε και ποτέ δεν θα δει ποτέ στην τηλεόραση ποτέ ξανά. Όχι μόνο επειδή αυτή η εκπομπή είναι εξαιρετικά ενοχλητική, αγενής και δεν ξέρει τίποτα για το αρχικό υλικό, αλλά εισβάλλει σε περισσότερες από τις μισές αποστολές του Cartoon Network. Απέχει ακόμη και στο Boomerang. PLEEEEAASE Ακύρωση Teen Titans GO!
Sep 19 2015
Άλλες Ευχές
Votes
102
  Εύχομαι ότι θα μπορούσα να έχω ποτέ την πιο χαριτή αδερφή μωρών. Χρειαζόμαστε ένα ακόμα άτομο στην οικογένεια. Παρακαλώ, μαμά, θα μπορούσατε να έχετε ένα άλλο. Μην νομίζετε ότι είναι πάρα πολλά παιδιά επειδή οι άνθρωποι έχουν μέχρι 8 παιδιά.
Sep 19 2015
Άλλες Ευχές
Votes
35
  Εύχομαι να εμφανιστεί ένα κολιέ με κυανό κρύσταλλο στο λαιμό μου και όταν το κάνω να κάνει μια ευχή στο μυαλό μου θα γίνει πραγματικότητα και όταν η επιθυμία γίνει πραγματικότητα θα λάμψει χρυσό και αυτό παίρνει πάνω από 8 ψήφους σήμερα.
Sep 19 2015
Άλλες Ευχές
Votes
36
  Ένα Κολιέ που μοιάζει με την Καρδιά του Ωκεανού από την ταινία Τιτανικός με μια χρυσή αλυσίδα, που θα παραχωρήσει κάθε επιθυμία μου, που θα δουλέψει μόνο για μένα, θα έβγαινε μόνο από το λαιμό μου αν το απομακρύνω και αν το χάσω, θα μου δείξει ότι είναι η θέση του.
Sep 19 2015
Άλλες Ευχές
Votes
32
  ΕΥΧΟΜΑΙ!! Ο Ουίλιαμ έρχεται στη ζωή μου ΤΩΡΑ, έτσι μπορούμε να ξεκινήσουμε να βοηθούμε ο ένας τον άλλον και να έχουμε δύναμη στη ζωή μας και να βοηθήσουμε τον κόσμο. Εύχομαι η Άντζι να ξεφύγει από την οικογένειά μου. Εύχομαι στα παιδιά μου όλα τα καλύτερα !!!! στη ζωή. Εύχομαι να κερδίσω σύντομα τη λαχειοφόρο αγορά ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ... Εύχομαι και προσεύχομαι να περάσω αυτό το εξάμηνο. Εύχομαι ΚΑΘΕ υγεία, ευτυχία, πλούτο, χαρά και ΑΓΑΠΗ ... Ο ΘΕΟΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ... ΑΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΣΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ !!!!
Sep 19 2015
Άλλες Ευχές
Votes
25
  Εύχομαι να γεννήθηκα αρχικά ως μια διαφορετική ταυτότητα, ενώ κάποιος άλλος γεννήθηκε αρχικά ως η ταυτότητά μου, γι 'αυτό θα ήθελα να είμαι διαφορετικός άνθρωπος, ενώ κάποιος άλλος ήταν εγώ για όλη μου τη ζωή.
Sep 19 2015
Άλλες Ευχές
Votes
142
  Εύχομαι να είχα μια μηχανή χρόνου, ώστε να μπορώ να ταξιδεύω στο παρελθόν και στο μέλλον σε μια μηχανή του χρόνου και να επιστρέψω στο χρόνο και να προχωρήσω εγκαίρως σε μια μηχανή χρόνου.
Sep 19 2015
Άλλες Ευχές
Votes
156
  Θα ήθελα Layla βροχή Ortega θα έχει απεριόριστες επιθυμίες για μια εβδομάδα. Θα πει ότι εύχομαι και στη συνέχεια λέει την επιθυμία της και θα γίνει πραγματικότητα. Ξεκινώντας σήμερα κάτι που θέλει σε ολόκληρο τον κόσμο.
Sep 20 2015
Άλλες Ευχές
Votes
42
  Θα ήθελα να πάρω ένα φορητό σημειωματάριο κάτω από το μαξιλάρι μου με ένα στυλό και ό, τι γράφω σε αυτό θα γίνει πραγματικότητα ακόμα κι αν η επιθυμία είναι αδύνατη και έρχεται με ένα κυανό κρύσταλλο κολιέ και όταν κρατώ το κολιέ στο χέρι μου σκέφτομαι μια ευχή και θα γίνει πραγματικότητα, και αυτή η επιθυμία θα πάρει περισσότερες από 8 ευχές.
Sep 20 2015
Άλλες Ευχές
Votes
53
  Οι φίλοι μου και εύχομαι να γίνουμε νεράιδες του Winx Club. Εγώ με τη δύναμη του φεγγαριού και τα χρώματα του μωβ και του ανοιχτό μωβ.Αlexis Palmer με τη δύναμη του ήλιου και τα χρώματα του aqua και ζεστό ροζ. Sydnie Palmer με τη δύναμη του καιρού και τα χρώματα του πράσινου ασβέστη και του ανοιχτό πορτοκαλί. Ο Chris Palmer θα μπορούσε να μετατραπεί σε ισοδύναμο όταν λέει "EW" και να γίνει άνθρωπος λέει "άνθρωπος". Για να γίνουμε νεράιδες λέμε "FOA" και για να γίνουμε και πάλι άνθρωποι λέμε "HOTW". Θα παρακολουθούσαμε την Alfea καθώς και τα κανονικά μας σχολεία. Μπορούμε να ξεκλειδώσουμε νέους μετασχηματισμούς να κάνουμε αυτό που απαιτείται. Θα έχουμε τη μαγεία μας ακόμη και όταν δεν έχουμε τα φτερά μας. Θα πάρουμε χαριτωμένα ρούχα μαζί με τα φτερά μας όταν μεταμορφώνουμε. Θα πάθουμε παρενέργειες, όπως οι πλάτες μας βλάπτουν, την κνησμό, τους πονοκεφάλους, την έλξη στο στοιχείο μας και τα όνειρα νεράιδων και την έλξη στο στοιχείο μας. Ζητήστε αυτή την ευχή να γίνει πραγματικότητα απόψε. Με τις δυνάμεις μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο και να βοηθήσουμε τους ανθρώπους (στις 10:00 απόψε)
Sep 20 2015
Άλλες Ευχές
Votes
40
  Επιθυμώ ένα μαγικό μπλε σημειωματάριο που μου δίνει δύναμη. Εύχομαι μεγάλα φτερά λευκών αγγέλων. Θέλω πραγματικά για ένα xbox 360 που έρχεται με minecraft. Εύχομαι οι Θρύλοι της Ιππασίας να είναι ανοιχτοί και να τελειώνουν.
Sep 20 2015
Άλλες Ευχές
Votes
65
  Εύχομαι η μαμά μου να έχει μωρό. Παρακαλώ μαμά, μπορείτε να έχετε ένα άλλο. Θα σας βοηθήσουμε όλοι μαζί με το μωρό. Έτσι δεν νιώθω άγχος γι 'αυτό.
Sep 20 2015
Άλλες Ευχές
Votes
38
  Θα ήθελα να γίνω νεράιδα κλαμπ winx. Τα φτερά μου είναι μπλε, ροζ και πράσινο. Έχω μια μπλε φούστα με μια ροζ κορυφή. Με την πάροδο του χρόνου θα αλλάξει και έχω τη δύναμη των αστεριών. Ζητήστε αυτή την επιθυμία! :ΡΕ
Sep 21 2015
Άλλες Ευχές
Votes
49