Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές >> WishID: 9550
ITA ALOT SO READ THE FIRST FEW
Change Wish Language:
 Επιθυμώ ότι μπορώ να κερδίσω την επιστροφή στο σπίτι, να πάρω όλα τα A για άλλη μια φορά, να πάρω 100 για την επιστήμη μου δοκιμή, την ικανότητα να τραγουδήσω, να αποκτήσω έναν καλό βαθμό και να ολοκληρώσω τη δουλειά της δεύτερης περιόδου, να γίνω όμορφος σαν μοντέλο, αστείο χωρίς ψύχρα / φίλτρο, καλύτερο παιχνίδι παπουτσιών και φόρεμα, χορός, νίκη των διαγωνισμών μου στη 1 η θέση ή καλύτερα, δικά μου χρήματα έτσι ώστε οι γονείς μου να μπορούν να ξοδέψουν τα χρήματα που θέλουν πραγματικά, τα μακρύτερα μαλλιά, το τέλειο σώμα,


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true


4395 /8587 Κατηγορία : Άλλες Ευχές


Ημερομηνία : Oct 15 2015  |  Ψήφοι : 18
Κατηγορία : Άλλες Ευχές
WishID : 9550  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Η επιθυμία μου είναι να είμαι οικονομικά ανεξάρτητος και να αφήνω όλη αυτή την αρνητική ενέργεια και οι άνθρωποι πίσω μου να μπορέσω να ξεκινήσω ένα φρέσκο ​​κάπου αλλού χωρίς να ανησυχώ για το πώς θα επιβιώσω μόνος μου. Επιθυμώ να βρω στη διαδικασία τον άνθρωπο των ονείρων μου και ελπίζω να πέσει αληθινά και βαθιά ερωτευμένος και να είναι ευτυχισμένος μαζί για το υπόλοιπο της ζωής μας. Εύχομαι όλοι να είναι ευχαριστημένοι με τις αποφάσεις μου και ολόκληρος ο κόσμος να αρχίσει να ζει στην ειρήνη χωρίς να αγωνίζεται, το έγκλημα, για να σταματήσουν οι γυναίκες και τα παιδιά να κακοποιούνται από τους ανθρώπους γύρω τους. Εύχομαι όλα αυτά να γίνουν πραγματικότητα μέχρι τα τέλη του 2015
Oct 15 2015
Άλλες Ευχές
Votes
30
  εύχομαι ότι μπορώ να έχω ένα πραγματικό ισχυρό μαγικό ραβδί που δίνει πραγματική μαγεία σε αυτό μπορώ να εμφανίσω χαρακτήρες από τα χαρτιά και πολύ περισσότερο θέλω να εμφανιστεί στο κρεβάτι μου
Oct 14 2015
Άλλες Ευχές
Votes
27
  Εύχομαι αυτό όταν περνάω τα δάχτυλά μου και λέω την επιθυμία μου στο κεφάλι μου. Η επιθυμία μου θα γίνει πραγματικότητα. Και εύχομαι η συντριβή μου, ο Ααρών, με αρέσει πίσω. Θα ρωτήσει αν τον συμπαθώ αυτόν τον μήνα, και τίποτα δεν θα πάει στραβά. Θα είμαστε κρυφά μαζί, χωρίς κανείς να το γνωρίζει.
Oct 13 2015
Άλλες Ευχές
Votes
29
  Θα ήθελα να περάσω το PSAT που είναι την Τετάρτη γι 'αυτό δεν θα πρέπει να το πάρει και πάλι το επόμενο έτος και να πληρώσει τα χρήματα γι' αυτό και έτσι μπορώ να πάρω υποτροφίες για τα κολλέγια που θα μπορούσα να είμαι σε θέση να εισέλθουν.
Oct 12 2015
Άλλες Ευχές
Votes
31
  θα ήθελα να έχω ένα κολιέ που οι επιδοτήσεις μου επιθυμούν όταν αυτή η επιθυμία χτυπά 8 v0tes αλλά το necklance θα έχει απεριόριστες ευχές και θα είμαι ο μόνος που φοράει το κολιέ
Oct 12 2015
Άλλες Ευχές
Votes
24
  Εύχομαι η νάνα και ο παπάς μου να μου δώσουν το περιοδικό εγώ σελιδοδείκτη σε αυτόν τον υπολογιστή και το όνομά μου θα είναι στην κάτω δεξιά γωνία και κάθε επιθυμία που γράφω μέσα σε αυτό το περιοδικό θα γίνει πραγματικότητα αμέσως αλλά δεν το ξέρουν και θα δώσουν αυτό το περιοδικό μια μέρα αυτή την εβδομάδα
Oct 12 2015
Άλλες Ευχές
Votes
24
  Εύχομαι να μην καταλήξω άστεγοι μετά το τέλος αυτού του μήνα. Επιθυμώ ότι κάποιος θα μου δώσει μια ευκαιρία να με αφήσει να νοικιάσω το σπίτι τους και ότι μπορώ να κρατήσω και το κατοικίδιο μου εκεί.
Oct 12 2015
Άλλες Ευχές
Votes
32
  Εγώ wis Layla βροχή Ortega θα γίνει διάσημη για το τραγούδι σύντομα. Θα γίνει ένας από τους πιο διάσημους ανθρώπους στον κόσμο και ένας από τους πιο νεότερους.
Oct 11 2015
Άλλες Ευχές
Votes
20
  θα ήθελα να έχω πραγματικό ισχυρό μαγικό ραβδί που δίνει πραγματική μαγεία Μπορώ να εμφανιστώ χαρακτήρες από τα χαρτιά και πολύ περισσότερο θέλω να εμφανιστεί από το χαρτί παρακαλώ
Oct 11 2015
Άλλες Ευχές
Votes
21
  Εύχομαι ότι ο Thomas Davenport ή ο mr.tldavenport θα με άρεσαν να ξεκλειδώσω το προφίλ μου στο Facebook. Θέλω να με άρεσε σε σημείο όπου θα βρει προφίλ και να τον ξεμπλοκάρει.
Oct 10 2015
Άλλες Ευχές
Votes
20
  Εύχομαι η νάνα και ο παπάς μου να μου δώσουν το περιοδικό έχω σελιδοδείκτη σε αυτόν τον υπολογιστή και το όνομά μου ήταν στην κάτω δεξιά γωνία και κάθε επιθυμία που έγραψα μέσα σε αυτό το περιοδικό θα γινόταν πραγματικότητα αμέσως, αλλά δεν το γνώριζαν αυτό και εύχομαι ότι θα δώστε μου αυτό το περιοδικό πριν από αυτή την Τετάρτη 14η
Oct 10 2015
Άλλες Ευχές
Votes
25
  Θα ήθελα να έχω ένα δαχτυλίδι που θα έδινε οποιαδήποτε επιθυμία θέλω οπουδήποτε και όποτε θέλω. Ακόμη και η αγάπη επιθυμεί την υγεία επιθυμεί κάθε επιθυμία που φροντίζω για ό, τι και να είναι αυτό που μου αρέσει.
Oct 09 2015
Άλλες Ευχές
Votes
25
  Εύχομαι η Kyleigh να έρθει σε χρωματική φρουρά στις 8 Οκτωβρίου 2015 και να μου πει ότι θα συνεχίσει να κάνει έγχρωμη φρουρά για την υπόλοιπη εποχή της μπάντας.
Oct 08 2015
Άλλες Ευχές
Votes
20
  Εύχομαι η Layla βροχή Ortega να γίνει διάσημη verry σύντομα. Θα κάνει ένα video από το τραγούδι της και θα γίνει μια επιτυχημένη νύχτα. Και θα είναι ένας από τους πιο διάσημους ανθρώπους στον κόσμο. Ευχαριστώ .
Oct 07 2015
Άλλες Ευχές
Votes
127
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Επιθυμώ να έχω πραγματική καθαρή magic.i επιθυμώ το όνειρό μου που δημιουργώ στο μυαλό μου ότι πέντε νύχτες στο freddy θα είναι πραγματικές !! Και παρακαλώ κάνετε το όνειρό μου πραγματικότητα. Ευχαριστώ!!
Oct 17 2015
Άλλες Ευχές
Votes
31
  Εύχομαι ότι κάθε επιθυμία που δημοσιεύτηκα θα γίνει πραγματικότητα, γιατί αυτές οι ευχές σημαίνουν τα πάντα για μένα. Αυτό θα συμβεί αυτό το έτος, εφ 'όσον η θέση αυτή παίρνει 9 ή περισσότερες ψήφους. Ευχαριστώ, ψηφοφορία pls.
Oct 17 2015
Άλλες Ευχές
Votes
29
  Θα ήθελα να συναντήσω τον Dylan O'Brien πραγματικά. αυτό είναι το όνειρό μου για πολλούς μήνες τώρα και θα είναι το όνειρό μου μέχρι να το πάρω. Είναι ο αγαπημένος μου ηθοποιός και πραγματικά θέλω να τον συναντήσω προσωπικά. θέλω να κάνω μια φωτογραφία μαζί του, το δικόγραφό του και μια αγκαλιά. θα ήταν το πιο γλυκό και το πιο δροσερό πράγμα που έγινε ποτέ. Δεδομένου ότι ζουν στην Ευρώπη χρειάζομαι πραγματικά ένα θαύμα για να τον δω.
Oct 17 2015
Άλλες Ευχές
Votes
37
  Εύχομαι να ήμουν daria, ο λύκος που είναι τυφλός από την ταινία άλφα και ωμέγα 4: ο μύθος του sawtooth σπήλαιο p.s.i θέλει να είναι της για μια εβδομάδα days.that είναι όλα για τώρα.
Oct 17 2015
Άλλες Ευχές
Votes
29
  Εύχομαι οι χαρακτήρες άλφα και ωμέγα να έρχονται στη ζωή / στον πραγματικό κόσμο, ελπίζω ότι η επιθυμία θα γινόταν πραγματικότητα μέσα στις επόμενες 48 ώρες που είναι όλο.
Oct 17 2015
Άλλες Ευχές
Votes
33
  Σας εύχομαι ότι μια μέρα πριν από αυτό το μήνα τελειώνει μου nana και ο παπάς θα μου δώσει το περιοδικό έχω σελιδοδείκτη στο etsy.com και το όνομά μου θα είναι στην κάτω δεξιά γωνία και κάθε ευχή που γράφω μέσα σε αυτό το περιοδικό θα γίνει πραγματικότητα αμέσως δεν έχει σημασία τι αλλά η νάνα και ο παπάς μου δεν το γνώριζαν.
Oct 18 2015
Άλλες Ευχές
Votes
21
  Εύχομαι να μπορώ να διαβάσω τα μυαλά και να πω τι λένε οι άνθρωποι για μένα. Θέλω πραγματικά να μάθω τι λένε οι άνθρωποι για μένα. παρακαλώ βοηθήστε με για να γίνει πραγματικότητα η επιθυμία μου.
Oct 18 2015
Άλλες Ευχές
Votes
28
  Μακάρι να είμαι τέλειος. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου μου θα ήταν όμορφα και τέλεια. Το σώμα μου θα ήταν τέλειο, όπως μοντέλα και διασημότητες, επίσης και η φωνή μου. Θα είναι ο καλύτερος άνθρωπος της φωνής που έχει ακούσει ποτέ στη ζωή του και θα είναι ... τέλειο. Όλοι θα με αγαπούσαν και μερικά κορίτσια θα με ζηλιάρησαν. Μακάρι να είμαι τέλειος. Έτσι, είναι !!!!!!!!
Oct 18 2015
Άλλες Ευχές
Votes
37
  Επιθυμώ για τον μικρό αδερφό μου, τον Ισαάκ και τον εαυτό μου .. Για να έχουν τα κατοικίδια Dragon, (Είναι και η δική του και η επιθυμία μου, αλλά δεν μπορεί να πληκτρολογήσει ...) Επίσης θα έχουμε τη δυνατότητα άμεσης μετατροπής σε δράκους ακριβώς από Λέγοντας "Dragon". Το My Dragon Pet θα είναι μια λευκή νύμφη νύχτας (από το πώς θα εκπαιδεύσει το δράκο σου) και θα έχει μπλε μάτια, και μακρύς, γιγαντιαία φτερά, επίσης την ικανότητα να μετατρέψει τις κούκλες της μαύρη τη νύχτα και το λευκό την ημέρα, μαζί με τη δύναμη του 4 στοιχεία (πάγος, πυρκαγιά, αέρας, νερό) Το κατοικίδιο δράκο του θα είναι κόκκινη νυκτερινή μανία. Με τις δυνατότητες ελέγχου του πλάσματος, της πυρκαγιάς και της δηλητηρίασης. Και αλλάξτε τα χρώματα της κλίμακας της.
Oct 19 2015
Άλλες Ευχές
Votes
32
  Εύχομαι αύριο στις 21 Οκτωβρίου 2015 να δώσω τις τρεις απαντήσεις μου για την ψυχική μου ανάγνωση και ότι θα έχω καλά και θετικά αποτελέσματα. Επίσης, θα έχω θετικά αποτελέσματα και καλή τύχη έρχομαι στη ζωή μου
Oct 19 2015
Άλλες Ευχές
Votes
34
  Εύχομαι ο Jesse Chung να με αρέσει. Δεν θα είναι θλιβερός αλλά αστείο. Δεδομένου ότι είναι Κορεάτης, θέλω να μιλάω καλά στην Κορεατική γλώσσα και θα με καταλάβει. Ψηφίστε!
Oct 20 2015
Άλλες Ευχές
Votes
23
  Θα ήθελα να πάρω το παλιό κάθισμά μου στη γαλλική κλάση. Αγαπούσα πραγματικά εκείνη την έδρα και τους ανθρώπους που κάθισα δίπλα, είχε καλή θέα στο διοικητικό συμβούλιο, πήρα το έργο μου ... Όμως όλα αυτά τελείωσαν όταν δύο κορίτσια πρωτοεμφανίστηκαν. Δεν έχω ενεργήσει καλά ούτε έχω την ευκαιρία να καθίσω ξανά εκεί. Ξέρω ότι αυτό ακούγεται ανώριμο, αλλά αυτό ήταν μια καλή θέση κώλο :)
Oct 20 2015
Άλλες Ευχές
Votes
32
  Εύχομαι ο Sonic the Hedgehog και όλοι οι φίλοι του να είναι πραγματικοί και να με συναντήσουν και να συναντηθώ μαζί μου και να τους γνωρίσω έτσι ώστε η ζωή μου να είναι λίγο ενδιαφέρουσα και ότι είναι εκεί ανθρώπινη μορφή.
Oct 21 2015
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Θέλω να είμαι ο καλύτερος παίκτης μπάσκετ παγκοσμίως. Θέλω να έχω λαβές μπάλας όπως ο μπάτσελερ Kyrie Irving και να μπορώ να βουτήξω όπως ο Lebron James. Θέλω το σουτ να είναι εκπληκτικό όπως ο Stephen Curry. Θέλω να μπορώ να τρέχω πολλά χωρίς να σταματήσω. Θέλω να είμαι το γρηγορότερο άτομο στην πολιτεία της Μινεσότα. Θέλω επίσης να βάλω μια ομάδα όταν δοκιμάζω. Μπορεί αυτό να συμβεί πριν από τις 26 Οκτωβρίου 2015; Όλοι ψηφίζουν υπέρ της επιθυμίας μου. Ευχαριστώ πολύ όλους.
Oct 21 2015
Άλλες Ευχές
Votes
24