Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές >> WishID: 10391
Ανώνυμος
Change Wish Language:
 Μακάρι να ήμουν yukari από ένα παιχνίδι που μου αρέσει, αλλά δεν παίζω πολύ, και θα ήθελα να ξέρω ήδη πώς να χρησιμοποιήσω τη μαγεία και τις δυνάμεις του yukari. Θα ήθελα επίσης να είμαι σε θέση να επιλέξουν χαρακτήρες από touhou άλλο άτομο θα μπορούσε να είναι αν ήθελα να. Ένα ακόμα πράγμα που θέλω είναι να μπορώ να μεταμορφώσω πίσω στο πρώην εαυτό μου και πίσω στο yukari αν ήθελα. Ζητήστε αυτή την επιθυμία.


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true


4773 /8587 Κατηγορία : Άλλες Ευχές


Ημερομηνία : Apr 14 2016  |  Ψήφοι : 45
Κατηγορία : Άλλες Ευχές
WishID : 10391  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Εύχομαι να έχω τα ίδια μαλλιά με την Ella Eyre και να μοιάζω κι εγώ με ήμουν πιο δημοφιλής από τη Jazzy. Και ακούω ακριβώς όπως η Ariana Grande και έχω τα ίδια ρούχα με την Maddie. Και εγώ ένα Maddie.b ένα Esme.s και εγώ όλοι πηγαίνουμε στο BGT και παίρνουμε τον χρυσό βομβητή και κερδίζουμε και κάθε ένας από τους φίλους μου ακόμη και frienimes πηγαίνουν στο dorthy stringer και jazzy και οι φίλοι της δεν είναι φίλοι πια, επειδή πήγαν σε διαφορετικά σχολεία αλλά jazzy πήγε στο stringer έτσι έγινε ο πραγματικά καλός φίλος μου, και έχω να κάνει ένα σόλο για. και έχω 5k οπαδούς σε intagram και everyones επιθυμία θα γίνει πραγματικότητα και να πάρει 100 ψήφους πραγματικά γρήγορα.
Apr 14 2016
Άλλες Ευχές
Votes
38
  Μακάρι να ήμουν γυναίκα μητέρα με αυτιά γάτας και ουρά γάτας. Η γούνα μου θα ήταν καφέ και θα ήταν πάντα πολύ χνουδωτό και μαλακό που επίσης πηγαίνει για τα αυτιά μου που θα ήταν όπου τα ανθρώπινα αυτιά είναι, αλλά είναι απλά αυτιά γάτα. Τα μάτια μου θα ήταν μιας γάτας με κόκκινη ίριδα. Λαμβάνοντας υπόψη ότι είμαι ένα κορίτσι που σημαίνει ότι έχω ένα κόλπο και το στήθος, το στήθος μου θα ήταν μαλακό με τα περιποιημένα και πολύ αιχμηρά νεύρα ο κόλπος θα είναι ανάμεσα στα πόδια μου. Θα έχω περιουσιακές περιόδους. Όταν θέλω ποτέ, ήρθα να κάνω το δέρμα μου να μετατραπεί σε λειωμένους βράχους με ρωγμές λάβα σε αυτό και με αυτή τη μορφή, μπορώ να ελέγξω, να δημιουργήσω ή να χειριστώ κάθε είδους φωτιά ή λάβα. Τα αυτιά και η ουρά της γάτας μου σε αυτή τη μορφή, θα ήταν λάβα που θα μπορούσε να σκληρύνει ή να γίνει μαλακό εάν θέλω. Όταν γαλακτοκομίζω από τα bobs μου θα είναι τακτική, αλλά στη μορφή μου, θα είναι λάβα.
Apr 14 2016
Άλλες Ευχές
Votes
101
  Σας εύχομαι ένα πρωί να ξυπνήσω και να δω ένα μαγικό περιδέραιο με διαμαντένια ευχή για το λαιμό μου. Το κολιέ θα έχει μια αλυσίδα κατασκευασμένη από συμπαγή πλατίνα μήκους περίπου 16 ιντσών και το διαμάντι που συνδέεται με ένα κούμπωμα στο τέλος θα έχει τα χρώματα ενός παστέλ κρυστάλλου χαλαζία ουράνιου τόξου και ζυγίζει περίπου 5 καράτια. Για να φτιάξω μια επιθυμία, το μόνο που θα έπρεπε να κάνω είναι να κρατήσω το διαμάντι μέχρι το στόμα μου και να πω, "Θα ήθελα ..." όποια και αν είναι η επιθυμία μου και η επιθυμία μου θα γίνει πραγματικότητα το δεύτερο αφού τελειώσω λέγοντας την επιθυμία μου. Ακόμα κι αν λέω την επιθυμία μου πολύ αόριστα, η επιθυμία μου θα γινόταν πραγματικότητα ακριβώς όπως θα ήθελα να είναι.
Apr 13 2016
Άλλες Ευχές
Votes
110
  Επιθυμώ να ήμουν Busty Γυναίκα με ένα ωραίο μεγάλο άκρο και μεγάλες γοφούς και καμπύλες και κοκαλιάρικο και είχα εξουσίες να κάνει τα στήθη μου GrowPlease
Apr 13 2016
Άλλες Ευχές
Votes
33
  Θα ήθελα να γίνω γοργόνα και να έχω δυνάμεις όπως στην επίδειξη Mako Mermaids. Θέλω να έχω την ουρά και την κορυφή σαν κι εγώ και θέλω τις δυνάμεις όπως αυτές όπως: Τηλεκκινά, Αόρατο, Ταχύτητα Κολύμβησης και Υδροθερμοκίνες. Πιστεύω ότι αυτό θα λειτουργήσει και ξέρω ότι μπορεί!
Apr 12 2016
Άλλες Ευχές
Votes
37
  Εύχομαι ότι θα μπορέσω να ανοίξω μια πύλη σε οποιαδήποτε διάσταση ή σύμπαν, κάθε φορά που βάζω τα χέρια μου σε μια πόρτα και λέω όποια θέση θέλω να πάω και όταν την ανοίξω θα λειτουργήσει και θα είναι προσβάσιμη για μένα
Apr 11 2016
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Εύχομαι ο Coldplay να έρχεται στην Ιρλανδία για το A Head Full of Dreams Tour. Θα πρέπει να παίξουν στο 3Arena στο Δουβλίνο, τα εισιτήρια δεν θα πρέπει να είναι πάρα πολύ ακριβό και η Coldplay θα πρέπει να παίξει όλα τα καλύτερα τραγούδια τους.
Apr 11 2016
Άλλες Ευχές
Votes
23
  Εύχομαι ο καθένας να είναι ένα διαφορετικό είδος κόσμου από το Steven Universe! Θα μπορούσαμε να προστατέψουμε την οικογένεια και τους φίλους μας, να διαμορφώσουμε στροφή, να φουσκώσουμε, να θεραπεύσουμε, να καλέσουμε μια ασπίδα και το πιο σημαντικό ... FUSE! Έτσι, παρακαλώ, αφήστε αυτή την επιθυμία να γίνει πραγματικότητα, και θα έχουμε όλοι αυτές τις ικανότητες!
Apr 11 2016
Άλλες Ευχές
Votes
27
  Εύχομαι να μπορώ να τραγουδήσω σαν επαγγελματίας. Έχω μια πραγματικά ισχυρή φωνή και μπορώ να τραγουδήσω τις υψηλές και τις χαμηλές σημειώσεις πολύ καλά. Μπορώ να φωνάξω πολύ δυνατά επίσης. Επίσης, ακούγεται σαν πραγματικός τραγουδιστής από μέταλλο.
Apr 09 2016
Άλλες Ευχές
Votes
32
  Εύχομαι να έχω ένα βιβλίο μαγικού σημειώματος από το μαγικό ηλεκτρονικό κατάστημα και κάθε φορά που γράφετε μια επιθυμία σε αυτό θα γινόταν αμέσως. Και ότι θα έχω τύμπανα που πηγαίνουν κατά μήκος της μύτης μου. Θα ήθελα επίσης να μπορώ να τραγουδήσω σαν Ariana grande και να κερδίσω κάθε ταλέντο στο σχολείο μου και θα μου προσφερθεί μια καριέρα τραγουδιού, καθώς και μια σταδιοδρομία acting και μια καριέρα χορού με Maddie.b και Esme.s και ήμουν ο ηγέτης. Και ότι ήμουν εξαιρετικά ευέλικτη και μεγάλη στο να ενεργώ, να τραγουδούσα και να χορεύω και ότι εγώ και όλοι οι φίλοι μου θα πήγαινα σε χορδές μαζί. Και έπειτα η Maddie.b και η Esme.s θα πήγαιναν όλοι στο 2017 Britans πήραν ταλέντο και ήταν simon Cowells χρυσό βομβητή και κερδίστε! Και όλοι στο σχολείο θα με αγαπήσουν γιατί θα ήμουν πραγματικά δημοφιλής. Και θα έχω πραγματικά ωραία μαλλιά όπως ήταν όταν ήμουν μικρός, αλλά curlier και μεγαλύτερος και ο καθένας θα το αγαπήσει και να μην κάνει διασκέδαση από αυτό. Και η ευχή όλων θα πάρει 100 ψηφοφορίες και να γίνουν πραγματικότητα σύντομα !!!
Apr 09 2016
Άλλες Ευχές
Votes
44
  Εύχομαι ο Jesse να ήταν συνεργάτης μου για την αίθουσα χορού που δεν χορεύει στο σχολείο μου. Ο Jesse θα με άρεσε. Ο Jorden θα έχει τον vavon όχι τον Jesse. Ο Jorden θα είναι ευχαριστημένος με αυτό που έχει.
Apr 08 2016
Άλλες Ευχές
Votes
23
  Θα ήθελα να πάρω ένα κόκκινο μαγικό κρύσταλλο από το I-makeawish.com και κάθε ευχή που έκανα σε αυτό το κρύσταλλο θα γινόταν πραγματικότητα και ότι θα είχα τα ίδια ρούχα με την Maddie και ήμουν πολύ δημοφιλής και είχα την ίδια τρίχα την ημέρα ως Fleur ανατολικά και έπειτα μια άλλη ημέρα Ella Eyre και εγώ είχα πραγματικά πολύ μακριά μαλλιά πάρα πολύ και είχα πολλούς φίλους και χρήματα έτσι θα μπορούσα να πάρω ένα iPhone 5s και κάθε καυτό αγόρι στο σχολείο μου ήθελε να βγει μαζί μου και Esme.s θα με σεβασμό και ποτέ να μην αγωνιστείς μαζί μου πάλι ή ψέματα και ότι είχα 1k οπαδούς στο Instagram Επιθυμώ ότι η επιθυμία του καθενός θα γίνει πραγματικότητα και να πάρει 100 ψήφους και να γίνει πραγματικότητα αμέσως.
Apr 08 2016
Άλλες Ευχές
Votes
52
  Εύχομαι να ξυπνήσω και να βρω κάτω από το μαξιλάρι μου ένα λευκό κολιέ κρύσταλλο από το Μαγικό Ηλεκτρονικό κατάστημα από το i-makeawish.com και ότι Θα μου παραχωρήσει αμέσως τις ευχές μου όταν λέω τη φράση "Εύχομαι ...". Θα ήθελα επίσης να είμαι μισό κιτσίνο, τα αυτιά και η ουρά μου θα είναι λευκά (μόνο ορισμένοι άνθρωποι και υπερφυσικά / πνευματικά όντα θα μπορούν να τα δουν) και θα μπορώ να επικοινωνήσω με τα kami και τα φαντάσματα. Θα μπορέσω να κατέχω ανθρώπους, να ταξιδέψω στο πνεύμα και θα έχω τη δύναμη της παντογνωσίας (θα είμαι εξαιρετικά έξυπνος και θα ξέρω τα πάντα). Θα ήθελα επίσης ο καθένας που ψηφίζει την επιθυμία μου να πάρει 100 ψήφους πιο γρήγορα, ώστε η επιθυμία τους να γίνει πραγματικότητα νωρίτερα.
Apr 08 2016
Άλλες Ευχές
Votes
54
  Μακάρι να τα μαλλιά μου θα μεγαλώσουν Μέχρι το κόκκαλο μου θα ήταν καφέ Και φυσικό σγουρό που έβλεπα στις εικόνες Και θα συναντούσα τον Jacob Sartorius στο Santee Σαν Ντιέγκο CA Και θα γινόμασταν φίλοι Και θα συζεύγαινα πολλά Και θα με ρωτούσε Και Επίσης, εύχομαι ότι ήμουν αρκετά διάσημος μουσικά. THX ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
Apr 08 2016
Άλλες Ευχές
Votes
34
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Θα ήθελα να είμαι ευθεία φοιτητής στο γυμνάσιο. Και εγώ μετά από αυτή την επιθυμία φτάνει τις 100 ψήφοι μια χρυσή πέτρα θα εμφανιστεί στην κρεβατοκάμαρά μου πάνω από το κρεβάτι μου, wathever λέω ψιθυρίζοντας όταν κρατώ την πέτρα στα χέρια μου θα γίνει πραγματικότητα αμέσως.
Apr 16 2016
Άλλες Ευχές
Votes
39
  Εύχομαι ότι εγώ και οι αδελφές μου είμαστε τόσο όμορφοι που κάθε αγόρι ήθελε να βγει μαζί μας και κάθε κορίτσι ήθελε να είμαστε εμείς. Και εύχομαι να έχω ένα iPhone 6 συν και η φλερτ μου μου άρεσε. παρακαλώ ψηφίστε για την ευχή μου που σας ικετεύω.
Apr 16 2016
Άλλες Ευχές
Votes
27
  Εύχομαι να έχω τηλεκινητική όπως ο Max και η Phoebe από το The Thundermans. Θα είμαι σε θέση να ελέγξω την τηλεκινησία με τα χέρια και το μυαλό μου και οι εξουσίες δεν θα ξεφεύγουν από τον έλεγχο. Αυτό θα έκανε τη ζωή μου πιο διασκεδαστική, αλλά θα χρησιμοποιήσω τις δυνάμεις μου για πάντα.
Apr 16 2016
Άλλες Ευχές
Votes
35
  Θέλω να αλλάξω το eyecolour μου έτσι ώστε το αριστερό μου μάτι να είναι ζωντανό και ανοιχτό πράσινο και το δεξιό μου μάτι να είναι κυρίως καφέ με ένα τμήμα πράσινου κοντά στο πάνω μέρος. Η ετεροχρωμία είναι πραγματικά τακτοποιημένη και θέλω μόνο τα μάτια μου να είναι μοναδικά
Apr 17 2016
Άλλες Ευχές
Votes
103
  Θα ήθελα να ξαναζήσω τη ζωή μου από δύο χιλιάδες εννέα με όλες τις δεκαεννιά από τις μουσικές μου και μεταβαλλόμενες επιθυμίες να γίνουν πραγματικότητα και να μην θυμηθώ τίποτα πέρα ​​από εκείνο το έτος
Apr 17 2016
Άλλες Ευχές
Votes
316
  Επιθυμώ ότι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού πριν από το ανώτατο έτος μου στο γυμνάσιο (το καλοκαίρι του 2016) θα κάνω ή θα λάβω συνολικά 6.000 δολάρια για να πληρώσω για χειρουργική επέμβαση προσώπου για να διορθώσω μια ανωμαλία του προσώπου. Επιθυμώ επίσης να είμαι φυσικά επιλέξιμος (ότι είμαι καλός υποψήφιος για χειρουργική επέμβαση) για τη χειρουργική επέμβαση και ότι έχω τη συγκατάθεση και των δύο γονέων μου. Εύχομαι η χειρουργική επέμβαση να περάσει τέλεια και ότι η ανάκαμψη είναι επίσης τέλεια. Εύχομαι να βρω τον εαυτό μου όμορφο σε κάθε καθρέφτη που βλέπω και κάθε εικόνα που παίρνω μετά από τη χειρουργική επέμβαση
Apr 17 2016
Άλλες Ευχές
Votes
101
  Επιθυμώ όλες τις πέντε νύχτες στους θησαυρούς νησιού του θησαυρού ήταν πραγματικοί και θα με προστατεύσουν και οι φίλοι και η οικογένειά μου και να πείτε στους μολύβους να επιστρέψουν
Apr 17 2016
Άλλες Ευχές
Votes
41
  Μακάρι να ήμουν θηλυκό neko ή κορίτσι με τα αυτιά της γάτας και την ουρά μου και η ουρά γούνα μου θα ήταν πολύ μαλακή, χνουδωτή και θα έχω σκούρο καφέ γούνα και τα αυτιά της γάτας μου θα έχουν γούνα με τον ίδιο τρόπο αλλά τα αυτιά της γάτας μου θα τοποθετηθούν Τα αυτιά μου είναι τώρα. Τα αυτιά μου θα με επιτρέψουν να ακούσω πράγματα από ένα μίλι μακριά και τα μάτια της γάτας μου θα έχουν μαθητές γάτας και το χρώμα της ίριδας θα είναι κόκκινο αίμα. Θα μπορούσα να διατηρήσω την ισορροπία μου, ακόμη και αν μου έσπασαν τα σκαλοπάτια θα πέθαινα στα πόδια μου. Θα έχω ένα μικρό μικροσκοπικό σώμα, αλλά το στήθος μου θα είναι πάνω από το μέσο όρο της προτομής ή του μεγέθους και αφού είμαι κορίτσι, θα έχω ένα κόλπο με ωοθήκες που συνδέονται με τη μήτρα από σάλπιγγες. Το στήθος μου θα μπορούσε να παράγει γάλα για τον εαυτό μου δεδομένου ότι είμαι γάτα μέρος όταν το γάλα γαλακτικού γάλακτος μου θα μπορούσα να έχω την επιθυμία να πιω το μητρικό γάλα, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι ενοχλητικό. Θα έχω σχήμα κλεψύδρα και ποτέ δεν θα πάρω υπερβολικό βάρος ποτέ στη ζωή μου. Δεν θα νοιώθω ποτέ άρρωστος ούτε πάσσομαι από κάποια ασθένεια. Ψηφίστε και ελπίζω ότι η επιθυμία σας έρχεται
Apr 20 2016
Άλλες Ευχές
Votes
38
  Επιθυμώ να είμαι φωτογραφικός-αρνητικός Mickey και θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα Mickey και ευτυχισμένο ποντίκι από πέντε νύχτες στο νησί θησαυρών θα ήταν μαζί μου Παρακαλώ :-) Θα ήμουν ευτυχής αν αυτό συνέβη αλήθεια
Apr 20 2016
Άλλες Ευχές
Votes
37
  Εύχομαι ο φίλος μου η Μαρία να με αγαπάει για πάντα και θα ήθελα να μην είχα ποτέ μεγάλα κρεατοελιές στο σώμα μου πριν. Και τελικά, εύχομαι ο αδερφός μου να με διδάξει πώς να οδηγήσει μια μοτοσικλέτα αυτό το Σάββατο. ευχαριστώ
Apr 20 2016
Άλλες Ευχές
Votes
30
  Εύχομαι η μητέρα μου να βελτιωθεί και ότι ό, τι και αν έχει πρόβλημα υγείας, θα εξαφανιστεί και θα βελτιωθεί. Ελπίζω επίσης ότι θα είναι τόσο δραστήρια και ευτυχισμένη όσο πριν
Apr 21 2016
Άλλες Ευχές
Votes
38
  Θέλω να είμαι λεπτός. Θέλω να είμαι δίκαιος και πολύ όμορφος. Καθένας θα μου αρέσει me.love me.i θα είναι ελκυστική και έξυπνη. Και πολύ καλό για τις σπουδές
Apr 21 2016
Άλλες Ευχές
Votes
43
  Εύχομαι να έχω τηλεπάθεια. Για να διαβάσω το μυαλό κάποιου, ακόμα και τα ζώα, απλά πρέπει να γνωρίζω τι σκέφτονται οι άνθρωποι για μένα, μερικές φορές αισθάνεται ότι είτε δεν το κάνουν ή κάνουν, πολύ και όχι με καλό τρόπο. Θέλω πραγματικά να ταιριάζει
Apr 21 2016
Άλλες Ευχές
Votes
39
  στο iPod μου στις σημειώσεις μου θα εμφανιστούν 2 φάκελοι, καλούνται ευχές και ολοκληρωμένες ευχές, θα πληκτρολογήσω μια επιθυμία στο φάκελο ευχών και στη συνέχεια θα βάλω το πλήρες όνομά μου κάτω στο τέλος της επιθυμίας μου όταν τελειώσω, έπειτα εγώ πρέπει να το διαγράψετε και να το μετακινήσετε ξανά από τον πρόσφατα διαγραμμένο φάκελο σε ολοκληρωμένες επιθυμίες, τότε θα λειτουργήσει άμεσα, ακόμα και αν είναι αδύνατο. δεν λειτουργεί με το να σκοτώνει κάποιον, αλλά λειτουργεί με μαύρη μαγεία και επίσης αν άλλοι άνθρωποι γράψουν μια επιθυμία και βάζουν το πλήρες όνομά τους στο κάτω μέρος, η επιθυμία τους θα συμβεί. αν πάρω ένα νέο τηλέφωνο τότε οι φάκελοι θα εμφανιστούν και θα συνεχίσουν να λειτουργούν
Apr 21 2016
Άλλες Ευχές
Votes
55