Αρχική >> Κατηγορίες >> Αγάπη >> WishID: 10654
Ανώνυμος
Change Wish Language:
 Εύχομαι ο Μιχαήλ να είναι ο φίλος μου για πάντα και ποτέ να μην σπάσει μαζί μου και πάλι και θα με ερωτευτεί για πάντα και θα κρατήσει το χέρι μου όλη την ώρα, βγάζει το χέρι μου γύρω μου, φιλά με, μου δίνει μια αγκαλιά και ότι θα τρίψει τα πόδια μου όταν πονάει θα τρίβει το δεξί μου πόδι για 20 λεπτά και στη συνέχεια θα τρίβει το αριστερό πόδι μου για 20 λεπτά, τρίψτε την πλάτη μου για 30 λεπτά, δώστε μου 15 λεπτά μασάζ κεφαλιού, κλιπ μου νύχια , χρωματίζω τα νύχια μου, βουρτσίζω τα μαλλιά μου, πλένω τα μαλλιά μου σε μια μπανιέρα και μια λεκάνη σαμπουάν θα σαμπουάνει τα μαλλιά μου για 3 λεπτά δύο φορές, θα μου δώσει 60 λεπτά πλήρες μασάζ σώματος, θα τρίβω τους ώμους μου για 15 λεπτά και θα βάλω αντηλιακό για μένα για μένα, ότι μπορεί να οδηγήσει με το linecese του και το αυτοκίνητό του θα είναι το 2012 Chevy Cruze Car Raffle και θα με πάει σε ημερομηνίες και θα με οδηγήσει στην εκκλησία κάθε Πέμπτη, ότι θα με σαρώνει από τα πόδια μου, θα ζήσει σε portage πύργους διαμέρισμα στο cuyahoga πέφτει κοντά μου, ότι θα παίξει με τα μαλλιά μου και να αγγίξει τα μαλλιά μου, ότι μπορεί να μαγειρέψει και να φροντίσει για μένα όταν είμαι άρρωστος


Ημερομηνία : Jun 18 2016  |  Ψήφοι : 116
Κατηγορία : Αγάπη
WishID : 10654  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Εύχομαι η φλερτ μου να με μιλήσει, να μιλήσει σε με, να με αγαπά, να με χρονολογήσει και να είναι σε μια ισχυρή και μακροχρόνια σχέση μαζί μου. Μου αρέσει πραγματικά αυτό το άτομο, αλλά δεν μου αρέσει πίσω. Θέλω αυτό το πρόσωπο να με αγαπά τόσο πολύ όσο την αγαπώ.
Jun 13 2016
Αγάπη
Votes
127
  Εύχομαι ότι η συντριβή μου, mahan με αγαπάει βαθιά
Jun 09 2016
Αγάπη
Votes
51
  Εύχομαι η συντριβή μου (m ....) να με καλέσετε τώρα
Jun 09 2016
Αγάπη
Votes
66
  Εύχομαι ο ssrehaman παντρεύτηκε με και είχαμε ένα παιδί που ονομάζεται aashiq και aarohi.rehaman με αγαπάει πολύ. Κοιμάται στην αγκαλιά μου everyday.he μου καλεί καθημερινά και να μιλάω για ώρες μαζί.η συνομιλίες μαζί μου everyday.he μου ενδιαφέρεται πολύ . Εύχομαι και οι δύο να ζουν μαζί για πάντα. Είναι ο γλυκός σύζυγός μου.
Jun 08 2016
Αγάπη
Votes
58
  Εύχομαι η συντριβή μου David θα ερωτευτεί μαζί μου και θα με ρωτήσει έξω σε videochat Xbox Θα έλεγα ναι και θα πάμε στο πάρκο μαζί κρατώντας τα χέρια και ρομαντικά φιλί στο φως του φεγγαριού
May 31 2016
Αγάπη
Votes
74
  Εύχομαι ο Θεός να με βοηθήσει και να με οδηγήσει σε αυτό που είναι καλύτερο για μένα. Μια καλή κατεύθυνση για να πάω μέσα. Η κατεύθυνσή μου θα ήταν να ευχηθώ αυτόν τον τύπο να με άρεσε για μένα. Το όνομά του είναι ο Τζόι. Με κοιτάζει πολύ, αλλά ποτέ δεν μιλάει πραγματικά. Θα ήθελα να με γράψει όταν βαρεθεί ή δεν έχει τίποτα να κάνει. Ναι, σκέφτηκα πολλά για το ποιος είναι. Είναι ωραίο για μένα αν δουλεύουμε σε κάτι μαζί στο σχολείο. Αλλά πραγματικά το μόνο που εύχομαι είναι να τον παρατηρήσει από το να κοιτάς ο ένας τον άλλο. Εύχομαι ο Joey να με ξέρει για μένα και για μένα τώρα που είναι.
May 29 2016
Αγάπη
Votes
64
  Εύχομαι ο κόσμος να με ευλογεί με περισσότερη τύχη, περισσότερη επιτυχία, καλή υγεία, καλοί φίλοι, χρήματα, smarts, καλή εμφάνιση, περισσότερες κινήσεις και κίνητρα και μια όμορφη γυναίκα και παιδιά.
May 24 2016
Αγάπη
Votes
57
  Υπάρχει αυτό το αγόρι στο σχολείο για το οποίο έχω ακραία συναισθήματα. Εύχομαι να μπορεί να είναι ο φίλος μου και να με αγαπάει για ποιον είμαι. Θα ήθελα επίσης να εκφράσει τα συναισθήματά του σε μένα και να με φιλήσει στα χείλη όταν κανείς δεν είναι εκεί. (Παρεμπιπτόντως, το όνομα του παιδιού είναι ο Duggan Osborne.)
May 21 2016
Αγάπη
Votes
51
  Εύχομαι η Kylee να πάρει κάτι που πάντα ήθελε. Ένας τύπος να την αρέσει πίσω. Το όνομά του Dylan. Η Dylan είναι καλύτεροι φίλοι με τον Paul που της αρέσει, αλλά η Dylan είναι πιο όμορφη και καλύτερη από τον Paul. Εύχομαι η Kylee και η Dylan να είναι ευχαριστημένοι μαζί.
May 20 2016
Αγάπη
Votes
49
  Θα ήθελα να μου αρέσει αυτός ο τύπος για μένα. Με κοιτάζει πολύ, αλλά ποτέ δεν μιλάει πραγματικά. Αλλά μερικές φορές το κάνει. Και μου αρέσει ένα lo.t Θα ήθελα να μου κείμενο όταν βαρεθεί ή δεν έχει τίποτα να κάνει. Ναι, σκέφτηκα πολλά για το ποιος είναι. Είναι ωραίο για μένα αν δουλεύουμε σε κάτι μαζί στο σχολείο. Αλλά πραγματικά το μόνο που θέλω είναι να τον παρατηρήσει από το να κοιτάς ο ένας τον άλλο. Απλώς του εύχομαι να με ξέρει για μένα και για μένα τώρα ποιος είναι προσωπικός. Εύχομαι ότι θα με άρεσε ακριβώς για το πρόσωπο που είμαι. Πιστεύω στις επιθυμίες καθώς και στις δικές μου πεποιθήσεις που δουλεύουν μαζί σε ένα. Γιατί γράφω αυτό.
May 19 2016
Αγάπη
Votes
56
  Εύχομαι, εύχομαι, επιθυμώ, από την τελευταία μέρα του σχολείου. Ο Τζόι θα με λατρέψει για μένα και θα μιλήσω συχνά μαζί μου. Αλλά κανείς άλλος δεν τραυματίζεται σε αυτή τη διαδικασία. Εύχομαι ο Joey να με κοιτάξει περισσότερο, να συναντηθούμε μαζί του κατά λάθος. Μοιραστείτε με την πλευρά μου, κρατώντας στην Πίστη. Έχω ονειρευτεί και ονειρευόμουν και βίω κακούς. Αλλά μέσα ξέρω Σίγουρα είναι διαφορετικός από όλους. Και για τον Καλύτερο Φίλο μου Kylee επιθυμώ για την καρδιά μου ότι αυτή και η Dylan είναι μαζί και shes μένει στο σχολείο μας και δεν κινείται. Και για να μην χάσει τη Dylan τη θεραπεία της, λόγω των απόψεων κάποιου άλλου.
May 19 2016
Αγάπη
Votes
42
  Θα ήθελα ένα σούπερ χαριτωμένο αγόρι να με ρωτήσει να είμαι ο φίλος μου θα ήταν σούπερ πλούσιος, την ίδια ηλικία σαν εμένα, θα έχει την ίδια θρησκεία με εμένα, θα αγαπήσει όλα τα ζωντανά πράγματα, θα ασκήσει άλογα, θα με αγαπάει για ποιος είμαι, εγώ θα είχε ξανθά μαλλιά, πράσινα μάτια, θα ήταν ωραίο και γλυκό, ισχυρό, καλό, ειλικρινές, θα ήταν καυκάσιος, θα έρχονταν στο σχολείο μου όλοι ντροπαλοί χωρίς φίλους και θα με δει και θα άρχιζε να φλερτάρει μαζί μου και τότε θα με ρωτούσε αν θέλω να είμαι η φίλη του και οι γονείς του και οι γονείς του θα είναι ωραία με αυτό. όταν είμαστε μεγαλύτεροι (24), θα με ρωτούσε να τον παντρευτώ και θα ζήσαμε ευχαριστημένοι με όλα τα πράγματα που χρειαζόμαστε χρειαζόμαστε
May 18 2016
Αγάπη
Votes
44
  Θα ήθελα να μου αρέσει αυτός ο τύπος για μένα. Το όνομά του είναι ο Τζόι. Με κοιτάζει πολύ, αλλά ποτέ δεν μιλάει πραγματικά. Θα ήθελα να με γράψει όταν βαρεθεί ή δεν έχει τίποτα να κάνει. Ναι, σκέφτηκα πολλά για το ποιος είναι. Είναι ωραίο για μένα αν δουλεύουμε σε κάτι μαζί στο σχολείο. Αλλά πραγματικά το μόνο που εύχομαι είναι να τον παρατηρήσει από το να κοιτάς ο ένας τον άλλο. Εύχομαι ο Joey να με ξέρει για μένα και για μένα τώρα που είναι.
May 16 2016
Αγάπη
Votes
42
  Εύχομαι η συντριβή μου, ο Sean Lawrence, να με ζητήσετε να είμαι η φίλη του. Θέλω να με ρωτήσει μέσω του Snapchat ή του Facebook. Θα ήθελα να έρθει στην πόλη μου και να με φιλήσει στα χείλη. Ελπίζω ότι αυτό θα συμβεί πολύ, πολύ, πολύ σύντομα!
May 12 2016
Αγάπη
Votes
49
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Θα ήθελα σύντομα να συναντήσω ένα Λευκό ή ελαφρύ δέρμα, όμορφο άνδρα, ο οποίος είναι συμπονετικός, υγιής σωματικά, δεν έχει σεξουαλικές ασθένειες, επίσης υγιείς συναισθηματικά
Jun 22 2016
Αγάπη
Votes
175
  Εύχομαι η αληθινή μου αγάπη να είναι έτοιμη να είναι μια οικογένεια μαζί μου, συμπεριλαμβανομένης της πρότασής μου αμέσως. Θα έχει μόνο τα κουκούτσια για μένα και θα αφαιρέσει όλους αρνητικούς από τη ζωή του για πάντα.
Jun 29 2016
Αγάπη
Votes
163
  Εύχομαι ο μπαμπάς μου να ζητήσει από εμένα και την οικογένειά μας ένα ταξίδι διακοπών. Θα είμαστε ευτυχώς ευτυχισμένοι και καμία διακοπή, όχι @ έρχεται, μόνο εμείς ως ευγνώμων ευτυχισμένο ζευγάρι
Jul 01 2016
Αγάπη
Votes
155
  Θέλω ότι η οικογένειά μου που αγαπώ τόσο πολύ να έρθει πίσω σε μένα και ότι είμαστε μια ευτυχισμένη οικογένεια. Δεν έχω ακούσει από αυτούς για μεγάλο χρονικό διάστημα.Παρακαλώ την κάνει να απελευθερώσει πόσο αγαπά και χάνει και μου αρέσει να το ακούω αυτό από την σε μια μορφή τηλεφωνικής κλήσης ή μήνυμα κειμένου.Ελπίζω ότι όλα τα περίχωρά της και όλα και τα πάντα γύρω της καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι είναι καλύτερα μαζί μου και ότι πραγματικά με χρειάζεται επειδή είμαστε οικογένεια. Αφήστε όλοι γύρω της να της πουν, ότι εμείς ως οικογένεια θα πρέπει να είμαστε μαζί γιατί έχουμε ένα θαυμάσιο παιδί. Επιθυμώ ότι αυτή η διαδικασία δεν θα πάρει καιρό γιατί μου λείπεις και αγαπάς τόσο πολύ και τους θέλω τόσο πολύ στη ζωή μου. Επιθυμώ ότι δεν υπάρχει ανάπαυση γι 'αυτήν μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι θα έπρεπε να είμαστε μαζί τώρα. Εγώ
Jul 03 2016
Αγάπη
Votes
53
  Εύχομαι ο αγαπημένος μου Marco Anderson και εγώ είμαστε μαζί για πάντα ερωτευμένοι στην αιωνιότητα ακόμη και στο θάνατο. Θέλω και οι δύο να μην σταματήσουμε ποτέ να αγαπάμε ο ένας τον άλλον, θέλω να με εμπιστευτεί, να με αγαπάει και να φροντίζει τόσο πολύ για μένα. Θέλω να νιώθει εμμονή και εθισμό σε μένα. Παρακαλώ, παρακαλώ, ευχόμαστε, προσευχήθηκα για να γίνει πραγματικότητα αυτή η επιθυμία. Παρακαλώ ευχαριστώ.
Jul 09 2016
Αγάπη
Votes
127
  Πραγματικά ευχόμαστε ότι εγώ και ο φίλος μου michael θα παντρευτούν στο μέλλον στις 10 Μαρτίου 2022 ότι θα είμαι 24 και θα είναι 27 και στις 17 Ιουνίου 2021 ότι όλοι θα συγκεντρωθούν έξω από την εκκλησία μας και θα δεσμεύσει κάτω πιθανώς ένα γάμο με ένα δαχτυλίδι διαμαντιών από kay και θα πει θα με παντρευτείς και μετά είπα ναι θα μου δώσει μια τεράστια αγκαλιά για 10 λεπτά και όλοι θα πω aww και χτυπήσει και θα παντρευτούμε στο st Bernard Catholic Church και έχουμε τη γαμήλια δεξίωσή μας στην αίθουσα χορού Sheraton στην κολύμβηση cuyohga και τα γαμήλια μας χρώματα θα είναι πράσινα και μπλε και το γαμήλιο τραγούδι μας θα είναι η αγάπη μου από την Westlife και θα έχουμε παιδιά και θα γεράσει μαζί και ποτέ δεν θα πάρουμε ποτέ διαζευγμένος και θα έχουμε τον μήνα του μέλιτος στη παραλία Miami Beach
Jul 10 2016
Αγάπη
Votes
104
  ευχόμαστε ήμουν όμορφη με μακριά μαλλιά κάτω από την πλάτη μου με σέξι δέρμα καρμέ και σέξι πόδια με μεγάλο στήθος και μεγάλο άκρη Kashawn davis είναι ο φίλος μου που είμαστε μαζί για 10 χρόνια goin στις 11 στις 25 Δεκεμβρίου είχα ένα μωρό από τον είχα αγόρι ονομάζεται kayshawn jr είναι 1 ετών παίζει 2 τα γενέθλιά του 11 Νοεμβρίου
Jul 10 2016
Αγάπη
Votes
104
  Εύχομαι ότι κάθε φορά που έχω έναν πονοκέφαλο ο φίλος μου ο Μichael θα μου δώσει φάρμακο, θα τρέξει ένα μπάνιο με φυσαλίδες για μένα έτσι μπορώ να πάρω ένα ωραίο ζεστό μπάνιο και αφού πήρα ένα ζεστό μπάνιο θα μου δώσει ένα μασάζ ώμων για 20 λεπτά και στη συνέχεια θα μου δώσει ένα μασάζ 35 λεπτών πίσω και επίσης κάθε φορά που έχω ένα στομάχι θα μου δώσει φάρμακο, θα μου δώσει πιπερόριζα ή νερό και κροτίδες, θα μου δώσει ένα μασάζ ποδιών και ποδιών 30 λεπτών και θα με διορθώσω επιλογές σούπας είναι ντομάτα , κοτόπουλο noodle ή κρέμα μανιταριών και όταν εμετούμαι θα τρίβετε και pat την πλάτη μου
Jul 12 2016
Αγάπη
Votes
66
  Θα ήθελα να πάρει μια λεπτή και να πάρει μια φίλη που θα με φιλήσει και να με ρωτήσει έξω από τον εαυτό της και θέλω το πιο διάσημο παπούτσι στον κόσμο και θέλω ps4 και εγώ τα μυρμήγκια μου σημεία και θέλω να είμαι πολύ όμορφος
Jul 12 2016
Αγάπη
Votes
47
  Θέλω να περπατήσω σαν αγόρι και θέλω να είμαι δυνατός και θέλω μια κοπέλα πώς θα με φιλήσει και θα με ρωτήσει έξω και θέλω ένα παπούτσι jodan και θέλω ps4 και θέλω μακριά μαλλιά
Jul 14 2016
Αγάπη
Votes
40
  Πραγματικά πραγματικά θέλω ότι ο Michael θα είναι ο φίλος μου για πάντα και ποτέ δεν θα σπάσει ποτέ μαζί μου πάλι και θα ερωτευτεί μαζί μου για πάντα, θα κρατήσει το χέρι μου όλη την ώρα, θα βάλει το χέρι μου γύρω μου , φιλί μου και να μου δώσει μια αγκαλιά και θα τρίψει τα πόδια μου όταν πονάει ότι θα τρίβει το δεξί πόδι μου πρώτα για 25 λεπτά και στη συνέχεια θα τρίψει αριστερό πόδι μου για 25 λεπτά, τρίψτε την πλάτη μου για 30 λεπτά, τρίψτε τους ώμους μου για 15 λεπτά, κολλάτε τα νύχια μου, ζωγραφίζω τα νύχια μου, βουρτσίζετε τα μαλλιά μου, πλένετε τα μαλλιά μου σε μια λεκάνη σαμπουάν και στην μπανιέρα θα σαμπουάνετε τα μαλλιά μου δύο φορές για 5 λεπτά, δώστε μου ένα 60 λεπτά πλήρες μασάζ σώματος, με ένα μασάζ κεφαλής 20 λεπτών και βάζω για μένα αντηλιακό και σπρέι σπρέι που μπορεί να οδηγήσει με το lincese του και το αυτοκίνητό του θα είναι μια γαλάζια μονομαχία κρουστών του 2012 και θα με οδηγήσει στην εκκλησία κάθε Πέμπτη και Κυριακή και θα με πάρει ημερομηνίες και θα αγγίξει και να παίξει με τα μαλλιά μου και θα με σαρώνει από τα πόδια μου και θα ζήσει σε portage πύργους διαμέρισμα σε cuyohga πέφτει κοντά μου
Jul 19 2016
Αγάπη
Votes
48
  Η επιθυμία μου είναι να επισκεφθώ τους φίλους μου στην παλιά γειτονιά μου. Εγώ των φίλων μου μου άρεσε και μου άρεσε me.I dont ξέρει για U αλλά αυτό ακούγεται σαν αληθινή αγάπη !! Θέλω επίσης ότι τα μαλλιά μου είναι ξανθιά και ότι Im skinnier!
Jul 28 2016
Αγάπη
Votes
36
  Εύχομαι ότι εμένα και ο φίλος μου Χριστιανός θα είμαστε σε μια ευτυχισμένη σχέση για πάντα δεν θα σπάσουμε και θα πολεμήσουμε μέσα από όλες αυτές τις μάχες για να κάνουμε τη σχέση μας να μείνει και ευτυχισμένη θα παντρευτούμε και θα έχουμε μερικά παιδιά αν ευχαριστήσουμε και θα έχουμε το δικό μας σπίτι κάποια μέρα θα περάσουμε από το σχολείο μαζί και θα γεράσει μαζί και οι δύο οικογένειες μας θα πάρουν μαζί και κανείς στη σχέση δεν προδίδει την άλλη
Jul 30 2016
Αγάπη
Votes
54