Αρχική >> Κατηγορίες >> Ειρήνη >> WishID: 11175
Bill
Change Wish Language:
 Εύχομαι όλα τα φαντάσματα να συγχωρεθούν για όλη την αμαρτία και να επιτραπεί να προχωρήσουν στον ουρανό της πίστης τους και / ή να τους επιτραπεί η μετενσάρκωση από άνθρωπο σε άνθρωπο ως επιλογή αν το επιθυμούσαν και θα βοηθούσαν εκείνες οι χαμένες ψυχές που υπάρχουν σήμερα να έχουν σαφή εντολή, προστασία, καθοδήγηση και ανδρεία να ανεβαίνουν για να το κάνουν. Αυτό θα πρέπει να συμβεί για να λύσει αυτό το μεγάλο ηθικό ζήτημα μία για πάντα.


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true
Ημερομηνία : Sep 28 2016  |  Ψήφοι : 59
Κατηγορία : Ειρήνη
WishID : 11175  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Ειρήνη
  Θα ήθελα να ζήσω στην τηλεοπτική εκπομπή Merlin και ότι θα μαθαίνω μαγεία στην τηλεοπτική εκπομπή, παρακαλώ βοηθήστε να κάνετε αυτή την επιθυμία να γίνει πραγματικότητα Θέλω περισσότερο από ό, τι ποτέ ήθελα κάτι άλλο που μου δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσω!
Sep 26 2016
Ειρήνη
Votes
83
  Εύχομαι να μπορέσω να ζήσω μια ελεύθερη, χαρούμενη, πνευματική, ειρηνική ζωή με την οικογένεια και τους φίλους μου. Θέλω να είμαι σε θέση να αισθάνομαι μεγάλη καθημερινά για όλους και όλα έχουν εσωτερική ειρήνη και να είναι σε θέση να πω ότι αγαπώ τη ζωή μου και τους γύρω μου. Εύχομαι αυτό για όλους, έτσι ώστε τα πράγματα να μην βλάψουν τόσο πολύ.
Sep 02 2016
Ειρήνη
Votes
136
  Εύχομαι η ανησυχία μου να εξαφανιστεί. Αυτό θα μπορούσα να πάω έξω για μεγάλες χρονικές περιόδους χωρίς να αισθάνεται άγχος. Αυτό θα σταματούσα να ανατρέπω για πράγματα που δεν μπορώ να ελέγξω. Αυτό θα μπορούσε να έχει μια ειρήνη του μυαλού για μια φορά.
Aug 29 2016
Ειρήνη
Votes
101
  Εύχομαι ο πρώην φίλος μου Quinn να με αφήσει μόνη μου και έξω από τη ζωή μου για πάντα γιατί με με νοιάζει με τρομερά και μου κακοποίησε και έκανε τη ζωή μου άθλια και θα σταματούσε να μου τηλεφωνεί για πάντα
Aug 23 2016
Ειρήνη
Votes
113
  θα ήθελα να είχα όλα τα πολυμερή πηλό μάρκες στον κόσμο με όλα τα coloers στον κόσμο, όπως το πράσινο μπλε ημιδιαφανές λευκό μωβ μεταλλικό κίτρινο begie μαύρη λάμψη στο σκοτεινό κόκκινο και ροζ γκρι καφέ πορτοκαλί χρυσό και ένα ventriloquist ανδρείκελο
Aug 16 2016
Ειρήνη
Votes
65
  Επιθυμώ ότι ήμουν ένας Σούπερ Θεός και ότι είχα υπερφυσική δύναμη και ταχύτητα από το να πιω το xtreme σοκ ενεργειακό ρόφημα που αναπτύχθηκε με την πάροδο του χρόνου από την ακραία ενέργεια που μου έδωσε και εύχομαι η ακραία ενέργεια να μου επιτρέψει τη δυνατότητα να χειριστεί το ταξίδι στο χρόνο και στο χρόνο προωθώ στο μέλλον, ώστε να μπορώ να δω το έτος 2020 και περισσότερο. Επίσης, εύχομαι το μέλλον μου να είναι σαν να είμαι στον ουρανό και είχα μεγάλους φίλους Σύρο και υπηρεσίες για αυτισμό και η ζωή μου ήταν χωρίς λίγη στιγμή χαράς και έμαθα να είμαι περισσότερο περιεχόμενο και δροσερό φύση έτσι άλλοι θα αισθανθούν προσκεκλημένοι.
Aug 15 2016
Ειρήνη
Votes
58
  Επιθυμώ να έχω τις δυνάμεις της σούπερ δύναμης, της πτήσης, της σούπερ ταχύτητας, της τηλεπάθειας και της αγιασκίνησης για να σώσει τον κόσμο από κακό, όπως τρομοκράτες. Εύχομαι η εμφάνισή μου να παραμείνει η ίδια. Γνωρίζω ότι αυτό μπορεί να είναι μια ανόητη επιθυμία, αλλά είναι καιρός κάποιος να σταθεί και να τερματίσει την τρομοκρατία μια για πάντα. Ψηφίστε εάν ενδιαφέρεστε για τον κόσμο.
Jul 31 2016
Ειρήνη
Votes
110
  Εύχομαι η μαμά μου να είναι ευτυχισμένη και να μπορέσει να βρει σπίτι για να ζήσει. Θέλω να μην ανησυχεί για το τι είναι γύρω από τη γωνία και να ζήσει τις υπόλοιπες μέρες της με ειρήνη και ευτυχία.
Jul 25 2016
Ειρήνη
Votes
70
  Επιθυμώ ότι οι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειάς μου, θα ξεχάσουν ότι εργάστηκα στο McDonald's πριν, ότι ο φίλος μου Michael και ο καλύτερος φίλος μου, Rachel, θα ξέρουν ήδη ότι επιστρέφω στο κέντρο μεταφορών των λιμνών Portage μέχρι το 2020 χωρίς να με ρωτήσω γιατί αυτό είναι φοβερό και συγχαρητήρια, ότι το iPad μου και όλες οι φορητές συσκευές που έχω θα δουλέψουν για πάντα, ότι κάθε Πέμπτη στην εκκλησία θα μείνω μαζί μου και ο φίλος μου στην υπηρεσία εκκλησίας μαζί και δεν θα έχουμε ξανά τάξη ενηλίκων
Jul 09 2016
Ειρήνη
Votes
130
  Εύχομαι αυτό το κορίτσι που ονομάζεται "Bianca" στην τάξη μας θα ανασταλεί λόγω της επιρροής της στην τάξη, έχει μια κακή επιρροή, ένας φοβερός, ένας backstabber, και ένας hater. Ελπίζω ότι η ευτυχία μου θα επιστρέψει γιατί θέλω να κάνω κίνητρο και να πιστέψω στον εαυτό μου ξανά. Ελπίζω ότι η Bianca θα αισθανθεί άχρηστη στη ζωή της μετά από αυτό που έχει κάνει. Δεν θέλω να είμαι μια ανόητη κοπέλα και να αισθάνομαι άχρηστη στη ζωή και πάλι. Ελπίζω ότι η συντριβή μου θα με παρατηρήσει, και θα είναι κοντά μου. Είναι τα πάντα μου. Ελπίζω να έχω ένα IPhone 5S ή IPhone 6S στα γενέθλιά μου, ελπίζω να έχω περισσότερους φίλους και καλούς βαθμούς. Θέλω να έχω ποιοτικά ρούχα και ευτυχία. Θέλω να νιώθω αγαπημένος, παρακινημένος και ξανά ευτυχισμένος. Δεν θέλω να είμαι κατάθλιψη. Πιστεύω πραγματικά ότι όλα θα γίνουν καλύτερα. Πάρτε αυτήν την επιθυμία σε 100 ψήφους για να με βοηθήσει με τη ζωή μου. Θέλω να είμαι ευτυχισμένος, κίνητρα και να νιώθω αγαπημένος πάλι, παρακαλώ με βοηθήστε, αγαπώ y'all! Μείνετε γενναίοι!
Jun 25 2016
Ειρήνη
Votes
70
  Εύχομαι η κατοικία της οικογένειάς μου να ανοικοδομείται γρήγορα και ανθεκτικά πολύ σύντομα μετά από να πιάσει την πυρκαγιά στις 30 Απριλίου 2016 και να βρεθεί σε ξενοδοχείο για δύο μήνες
Jun 20 2016
Ειρήνη
Votes
154
  Εύχομαι ότι ακριβώς στις 20 Ιουνίου 12:00 όλες οι επιθυμίες και τα όνειρά μου θα γίνουν πραγματικότητα και ότι θα μπορέσω να επισκεφτώ τον Κύριο Ιησού Χριστό στον ουρανό και θα ευλογήσω τη ζωή μου και θα βοηθήσω άλλους ανθρώπους σε όσους χρειάζονται βοήθεια και αγωνίζονται στις ζωές τους. Παρακαλώ ψηφίστε αυτό. Σας ευχαριστώ
Jun 17 2016
Ειρήνη
Votes
72
  Επιθυμώ να αφήσω αυτήν την πραγματικότητα αμέσως και να μεταφερθεί στον προσωπικό μου ουρανό όπου όλα τα όνειρά μου και οι φαντασιώσεις μου μπορούν να γίνουν αληθινά και περισσότερο για όλη την αιωνιότητα.
Jun 13 2016
Ειρήνη
Votes
87
  ευχόμαστε να με παρενοχλεί και να περιορίζει την ικανότητά τους να με βλάψουν με άμεσο τρόπο και έμμεσο μέσο ότι δεν προσπαθούν πλέον να βλάψουν και να κακοποιήσουν με οποιονδήποτε τρόπο. θέλω να επιτύχω το καλύτερο και να έχω την ειρήνη του μυαλού για να ξεκινήσω μια νέα ζωή.
May 20 2016
Ειρήνη
Votes
50
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Ειρήνη
  Εύχομαι οι άνθρωποι που γνωρίζω και η οικογένειά μου να ξεχνούν ότι εργάστηκα στο McDonald's πριν, ότι ο φίλος μου Michael και ο καλύτερος φίλος μου Rachel θα ξέρουν ήδη ότι επιστρέφω στο κέντρο επαγγελματικής σταδιοδρομίας των λιμνών μέχρι το 2020 χωρίς να με ρωτήσω γιατί και θα πείτε μου ότι είναι φοβερό και συγχαρητήρια ότι το iPad μου και όλες οι φορητές συσκευές μου θα δουλέψουν για πάντα, ότι κάθε Πέμπτη βράδυ στην εκκλησία θα υπηρετήσω εμένα και ο φίλος μου Μιχαήλ θα μείνουν στην εκκλησιαστική υπηρεσία και δεν θα έχουμε πάλι μαθήματα ενηλίκων και ότι εγώ και Ο Μιχαήλ θα έχει την έδρα της εκκλησίας στον εαυτό μας χωρίς κανείς να κάθεται μαζί μας και ότι θα έχουμε τη δική μας θέση και το δικό μας σημείο και ότι ο Μιχαήλ θα είναι εδώ στην εκκλησία κάθε Πέμπτη και Κυριακή το βράδυ και ότι ο φίλος του Dylan θα επιστρέψει στην εκκλησία
Oct 07 2016
Ειρήνη
Votes
56
  Εύχομαι ο μπαμπάς μου να είναι στη φυλακή του Κομητείας Κορυφής για οδήγηση χωρίς άδεια, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, κατάχρηση της μαμάς μου και θεραπεία των ανθρώπων φρικτά και με συμπεριέλαβε σαν χάλια και ότι η μαμά μου θα πάρει διαζύγιο μαζί του όπως πάντα ήθελε
Oct 14 2016
Ειρήνη
Votes
51
  Εύχομαι ότι ήμουν αγόρι και ότι έγινα αποδεκτή στην κοινωνία. Θέλω επίσης να μείνω φίλοι με τον Andrew, Lilly, κλπ. Θέλω να είμαι καυκάσιος με ανοιχτό καστανά μαλλιά, μπλε μάτια, ξανθά μαλλιά και βρετανική προφορά. Θέλω να αγαπήσω τη ζωή αντί να φοβάμαι. Θέλω την προσωπικότητα του Dan Howell και μια μαύρη ντουλάπα. Ελπίζω πραγματικά ότι οι άνθρωποι με υποστηρίζουν στην απόφασή μου. Αλλά για να ολοκληρώσω την αλλαγή φύλου, θέλω το όνομά μου να είναι ο Ιωάννης σε όλα μου τα έγγραφα, συμπεριλαμβανομένων αυτών που δηλώνουν ότι είμαι αγόρι. Φέρτε ειρήνη στην κοινότητα LGBT, οι άνθρωποι είναι αυτοί που είναι και δεν μπορούν να το αλλάξουν.
Nov 06 2016
Ειρήνη
Votes
55
  Εύχομαι ότι οτιδήποτε και ό, τι ειπώθηκε για το bf μου και για την περίπτωση που εμπλέκεται σε αυτό. Θα πρέπει να ξεχαστεί για πάντα και κανείς δεν θα θυμάται και είπε γι 'αυτό. Εύχομαι όλες οι φήμες να φύγουν και κανείς να μην με ρωτήσει τίποτα γι 'αυτό. Εύχομαι να είμαι αξιόπιστος και δεν θα πω ποτέ σε άλλη ψυχή για το θέμα. Επιθυμώ ότι δεν θα αισθάνομαι παπλώματα για τίποτα που έχω πει, αλλά να ξεχάσω όλα τα πράγματα που έχω πει για το θέμα σε άλλα ppl. Εύχομαι όλοι οι βαθμοί και άλλοι βαθμοί που το γνωρίζουν, τυχαία, εκτός από τη γνώση μου, να ξεχάσουν τίποτα για αυτήν την περίπτωση και αυτόν, καθώς και τα πράγματα που έχω πει και έχουν εξαπλωθεί. Ευχόμαστε ότι κανείς δεν ήξερε τίποτα και όλα τα μυστικά που έχω πει θα μου φέρουν πίσω, έτσι είμαι ο μόνος ξένος που το ξέρει. Εύχομαι η bf μου να είναι εντάξει και να με εμπιστευτεί ξανά και να ξέρει ότι ποτέ δεν θα τον αφήσω κάτω. Εύχομαι όλοι να είναι ανίδεοι για την κατάσταση και δεν θα μου ζήτησαν τίποτα
Nov 12 2016
Ειρήνη
Votes
48
  Θα ήθελα να γίνω Πνεύμα και να ξεπεράσω όλους τους περιορισμούς μου να γίνω αήττητοι και να ξεπεράσω τα ανθρώπινα όρια και να είμαι ένας με τον Θεό και τον Χριστό και το Άγιο Πνεύμα έγινα μπερδεμένος και έφυγα μακριά φοβόμουν το μέλλον και αυτό που οι άλλοι σκέφτηκαν για μένα ψυχή και το νόημα της ειρήνης Θέλω να απελευθερωθώ από τη μόνη μου προκαλούμενη φυλακή και τα ψέματα και τα όρια και τις ανησυχίες Άφησα την συμπάθειά μου για τους άλλους να με καταναλώσουν Δεν αξιοποίησα τη ζωή μου ή άλλους που με αγαπούσαν Εύχομαι η ενσυναίσθηση μου εξελίχθηκε και είχα τον έλεγχο αληθινή δύναμη Θέλω να είμαι ελεύθερος έτσι παρακαλώ να με κάνει ένα πνεύμα για να μπορώ να είμαι ισχυρότερη !.
Nov 18 2016
Ειρήνη
Votes
108
  Εύχομαι στον Aubree και θα ήμουν καλύτερος φίλος και πάλι όπως παλιά. Εύχομαι να κάνουμε τα πάντα μαζί και πήγαμε για ψώνια μαζί και διασκέδαζαν μαζί και ότι θα ήθελε να κάνει τα πάντα μαζί μου. Μου λείπεις τόσο πολύ θέλω να είμαι και πάλι φίλοι μαζί της
Jan 01 2017
Ειρήνη
Votes
47
  Εύχομαι μια μέρα να ξυπνήσω σε μια ζωή όπου δεν υπάρχει σχολείο και ζω μόνο με τον μπαμπά μου και δεν θα έχει πια φίλη. Σε αυτή τη ζωή δεν θα υπάρχουν δυνατοί γείτονες και ολόκληρη η οικογένειά μου είναι ευτυχισμένη. Θέλω αυτή η ζωή να είναι ειρηνική και να μην έχει κανένα πρόβλημα που να με κάνει ανήσυχο. Εύχομαι σε αυτή τη ζωή να μένω όλη μέρα σπίτι για να μάθω για τα δικά μου συμφέροντα. Ελπίζω πραγματικά ότι αυτή η ευχή θα γίνει πραγματικότητα και ότι ο Θεός θα με βοηθήσει! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑ! Θέλω να γίνει αυτή η επιθυμία σύντομα.
Jan 07 2017
Ειρήνη
Votes
64
  Εύχομαι να ξυπνήσω και δεν υπήρχε σχολείο και θα ζήσω με το BFF και τη συντριβή μου και τίποτα που να με κάνει λυπημένο ή όχι ευτυχισμένο ή ανήσυχο ή καταθλιπτικό ή άγχος. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΥΤΟ
Jan 14 2017
Ειρήνη
Votes
52
  Επιθυμώ ότι στις 27 Φεβρουαρίου του 2017, μπορώ να καρφώσω αυτή τη συνέντευξη που έχω για μια ανεξάρτητη διαβίωση που θα μπορούσα να πάρω. Είμαι υπό τη φροντίδα του κράτους και της αναδοχής. Είμαι 16 ετών και εύχομαι να μπορέσω να φτάσω σε αυτό το πρόγραμμα για περισσότερη ανεξαρτησία και ελευθερία και να έχω συναισθηματική ανεξαρτησία και μέσω αυτής της ευκαιρίας. Είμαι έτοιμος και χρειάζεται πραγματικά κάποιο πνευματικό κίνητρο για να βοηθήσω πραγματικά να φτάσω εκεί που θέλω να είμαι. Σας ευχαριστώ όλους και ελπίζω ότι μπορείτε να με βοηθήσετε να φτάσω εκεί που πρέπει να είμαι σε αυτό το ανεξάρτητο πρόγραμμα διαβίωσης και ελπίζω ότι όλες οι επιθυμίες σας γίνονται πραγματικότητα και ότι όλοι εσείς μπορούν να έχουν αυτό το κίνητρο στην καρδιά σας για να πετύχουν την επιθυμία σας όπως εγώ .
Feb 24 2017
Ειρήνη
Votes
41
  Εύχομαι να είχα απόλυτη αθανασία και ολόκληρος ο κόσμος είχε ένα μεγάλο πάγωμα αιώνιου χιονιού και ήταν τα Χριστούγεννα για πάντα Και η επιθυμία μου έγινε πραγματικότητα αμέσως και ήταν το έτος 2025 η ώρα προχωρήθηκε 8 χρόνια !!
Feb 25 2017
Ειρήνη
Votes
48
  εύχομαι ο καθένας στο σύμπαν να έχει Αιώνια Ζωή και ποτέ να μην αρρωσταίνει ή να πεθάνει και ο χρόνος δεν υπήρχε πια και η τελειότητα ήταν δική μας και ο Θεός επέστρεψε *.
Feb 27 2017
Ειρήνη
Votes
69
  Εύχομαι ο καθένας στην οικογένειά μου να αγαπά ο ένας τον άλλον. Αντί να μισούν τα κόπρανα και να αγωνίζονται όλη την ώρα. Θέλω πραγματικά αυτή την επιθυμία να γίνει πραγματικότητα.
Apr 14 2017
Ειρήνη
Votes
121
  Εύχομαι η Εμετοφοβία μου να φύγει, για να μην ανησυχώ για να βγω ή να πηγαίνω στο σχολείο ή να τρώω. Επιθυμώ επίσης να έρθει η ζωή μου στο σχολείο και να πω ότι μου αρέσει και θέλει να είναι ο φίλος μου και θα είμαστε μαζί.
May 01 2017
Ειρήνη
Votes
44
  Εύχομαι να εξελιχθεί και ποτέ δεν ηλικιωμένος αρρώστησα ή πέθανα Επιθυμώ ότι ο Θεός νίκησε τον θάνατο και θα επέτρεπε σε όλους να ζήσουν για πάντα στη γη και ο Θεός έκανε όλους τους θεούς και η γη έγινε ουράνιο.
May 10 2017
Ειρήνη
Votes
58