Αρχική >> Κατηγορίες >> Αγάπη >> WishID: 12957
Vivian N
Change Wish Language:
 Εύχομαι η συντριβή μου να με στέλνει κείμενο στο Facebook και έχει μια φρίκη για μένα και εύχομαι να μπορούμε να δούμε ο ένας τον άλλον πιο συχνά. Επίσης ελπίζω ότι θα με ρωτήσει έξω και σκέφτεται ότι είμαι χαριτωμένος και ωραίος


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true
Ημερομηνία : May 22 2017  |  Ψήφοι : 75
Κατηγορία : Αγάπη
WishID : 12957  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Εύχομαι η ταύτιση της φίλης μου και η σχέση μου να διαρκέσει για πάντα και να αγαπάμε. Την αγαπώ πραγματικά και θέλω να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί της.
May 22 2017
Αγάπη
Votes
69
  Εύχομαι ο φίλος μου Cameron που με αγαπούσε θα με γυρίσει να με αγαπάει όπως έκανε στις 24 Μαρτίου Θα ήθελα πολύ να γυρίσω στη λέσχη νεολαίας μαζί του αυτός ήταν ο καλύτερος φίλος μου για πολύ καιρό θέλω πραγματικά να δουλέψει. Έχουμε πέσει έξω από τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο αλλά ποτέ δεν επιστρέψαμε μαζί. Εύχομαι να αλλάξει γνώμη και να κάνει όλα τα υπέροχα πράγματα που έκανε μαζί μου και εύχομαι να έρθει και πάλι στο σπίτι μου. Και ελπίζω να μην πέσει ποτέ ξανά μαζί μου.
May 21 2017
Αγάπη
Votes
104
  Πραγματικά επιθυμώ αυτό το nick jung και συναντηθήκαμε στο eastwood πριν από τις 24 Μαΐου και εύχομαι να με φιλήσει στα χείλη και μετά από 1 ώρα θα ήθελα να έχω πέσει σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα και να χάσω τη φωνή μου για 2 χρόνια με ένα διάστρεμμα στον αστράγαλο και μικρή περικοπή στο κεφάλι μου
May 20 2017
Αγάπη
Votes
24
  Θέλω πραγματικά να συναντηθώ με nick jung στο eastwood πριν από τις 24 Μαΐου και εύχομαι να με φίλησε (ανοίγοντας το στόμα του) και μετά από 1 ώρα ήθελα να έρθω σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα εξοικονομώντας τον και έχασα τη φωνή μου για 2 χρόνια με Διάστρεμμα στον αστράγαλο
May 20 2017
Αγάπη
Votes
19
  Εύχομαι ότι το πρόσωπο που μου αρέσει θα με άρεσε πίσω όπως τον συμπαθώ. θα με αγαπούσε από το κάτω μέρος της καρδιάς του και επίσης θα αγαπούσα τον εαυτό μου. δεν θέλω να είναι κτητικός Απλώς θέλω να με αρέσει πίσω ή να με αγαπάς τον τρόπο που κάνω
May 17 2017
Αγάπη
Votes
101
  Εύχομαι η πρώην φίλη μου Jamie να είναι η γυναίκα μου. Μόλις γίνει αυτή η επιθυμία, θέλω να ξυπνήσω δίπλα της στο κρεβάτι μας στο σπίτι μας. Θέλω να είναι για μένα για πάντα
May 16 2017
Αγάπη
Votes
101
  Εύχομαι ο Tony S. να με θυμάται και να με επιθυμεί και να με αναζητά, το συντομότερο δυνατόν. Νομίζω ότι τώρα που μεγαλώνουμε, θα ήταν καλός αγώνας. Δεν σε ξέχασα ποτέ, Τόνι.
May 16 2017
Αγάπη
Votes
207
  Εύχομαι η συντριβή μου Ο Ματθαίος θα μου πει τι κρύβει από μένα αυτή την εβδομάδα ή την επόμενη εβδομάδα, με ρωτάει, πηγαίνω στο Homestead High School και ποτέ δεν θα σπάσει μαζί μου
May 14 2017
Αγάπη
Votes
111
  Εύχομαι ο Joey και εγώ θα μείνουμε μαζί για πάντα μέχρι να παντρευτούμε στο μέλλον. Και θέλω τη μητέρα του να ξεμπλοκάρει τον αριθμό τηλεφώνου μου, ώστε να μπορούμε να καλέσουμε και πάλι. Και θέλω επίσης η μητέρα του Τζόι να μας βγάλει πιο συχνά.
May 11 2017
Αγάπη
Votes
156
  Το όνομά μου είναι Τζέσικα και έχω μια συντριβή σε κάποιον στο σχολείο μου, το όνομά του είναι Χριστιανός. Θέλω και ο Χριστιανός να με αρέσει πάλι, θέλω να ξανακερδίσουμε τη χημεία που χάσαμε.
May 10 2017
Αγάπη
Votes
130
  Εύχομαι η γυναίκα των ονείρων μου Jen (10-13-75) να συνειδητοποιήσει ότι αγαπά και νοιάζεται για μένα και θέλει να είναι μαζί μου 24/7 και έρχεται πίσω στη ζωή μου και ποτέ δεν σπάσουμε και κανείς δεν προσπαθεί ποτέ να μας σπάσει Έρχεται και γίνεται έγκυρη για να μετακινηθεί στη θέση μου και γερνάμε μαζί.
May 09 2017
Αγάπη
Votes
460
  Εύχομαι η γυναίκα των ονείρων μου Τζεν (10-13-75) είναι τόσο τρελή στην αγάπη μου μαζί μου, Θέλει να είναι μαζί μου 24/7, Έχει εγκριθεί να μετακινηθείτε στο χώρο μου χωρίς προβλήματα και γερνάμε μαζί.
May 04 2017
Αγάπη
Votes
414
  Θέλω τον Alexis Gibbs και εγώ να επιστρέψουμε μαζί, θέλω όταν θα ξαναγυρίσουμε μαζί για να έχουμε εμπιστοσύνη, πίστη και επικοινωνία. Θέλω να είμαστε εραστές και καλύτεροι φίλοι, θέλω να επιστρέψουμε να κάνουμε μας και να ανησυχούμε μόνο για τη σχέση μας, θέλω επίσης να με αντιμετωπίζει σαν πριγκίπισσα και να είναι η παλιά γλυκιά, αγαπώντας, φροντίδα εκδοχή της, Θέλω να είμαστε τόσο ερωτευμένοι μεταξύ μας στο σημείο που κοιτάζουμε ο ένας τον άλλον γιατί αγαπάμε ο ένας τον άλλον τόσο πολύ. Θέλω όταν επιστρέψουμε μαζί δεν θα αφήσουμε τίποτα ή κανέναν να παρεμποδίσει τη σχέση μας που χτίσαμε, θέλω να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλον να είμαστε πιστοί ο ένας στον άλλο να διασκεδάζουμε ο ένας τον άλλον και να λέμε ο ένας στον άλλο τα πάντα, θέλουν να έχουμε μια νέα νέα αγάπη για τον άλλον.
Apr 30 2017
Αγάπη
Votes
62
  Εύχομαι η γυναίκα των ονείρων μου Τζεν (10-13-1975) είναι τόσο ερωτευμένη μαζί μου ότι θα γίνει η φίλη μου και ο καλύτερος φίλος μου και θα έχω εγκριθεί να κινηθώ στη θέση μου
Apr 27 2017
Αγάπη
Votes
424
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Εύχομαι ο τύπος να έχω μια συντριβή για να με ρωτήσετε για μια ημερομηνία και θα είναι ο φίλος μου και ότι ποτέ δεν θα σπάσει μαζί μου. Εύχομαι ότι μέχρι τις 25 θα έχω ένα όνειρο για την επιθυμία μου να γίνει πραγματικότητα και το πρωί θα ξυπνήσω με ένα κείμενο στο τηλέφωνό μου από τον τύπο που έχω μια φρίκη λέγοντας ότι θέλει να με συναντήσει στο πάρκο για να μιλήσω.
May 25 2017
Αγάπη
Votes
78
  Εύχομαι ο πρώην πρώην μου να με γράψει, παραδεχόμενος την αγάπη του για μένα και να μου ζητά να επιστρέψω σε αυτόν, ώστε να έχουμε μια υγιή σχέση και να μπούμε πίσω μαζί.
May 27 2017
Αγάπη
Votes
173
  Εύχομαι ο φίλος μου Joey να με καλέσει καθημερινά ξεκινώντας από τώρα! Επειδή δεν μου τηλεφώνησε πια. Θέλω επίσης τη μητέρα του να ξεμπλοκάρει τον αριθμό τηλεφώνου μου! Θέλω πραγματικά τον Τζόι να με τηλεφωνήσει πάλι. Πραγματικά πρέπει να λάβω 100 ψήφους για αυτή την επιθυμία μέχρι τον Ιούνιο! Παρακαλώ και ευχαριστώ!
May 28 2017
Αγάπη
Votes
132
  Εύχομαι η ταφή να περνάει περισσότερο χρόνο μαζί μου. Μου λείπει πολύ και είναι πάντα απασχολημένος. Εύχομαι να έχει περισσότερο χρόνο για μένα και να μπορούμε να βγούμε περισσότερο.
May 28 2017
Αγάπη
Votes
64
  Εύχομαι αυτή η ταβέρνα και θα παντρευόμουν μια μέρα. Την αγαπώ τόσο πολύ και θέλω να είμαι γυναίκα της. Είμαστε γκέι ζευγάρι και θέλω απλώς να διαρκέσει. Την αγαπώ τόσο πολύ.
May 28 2017
Αγάπη
Votes
68
  Θα ήθελα πρώτα να κάνω τα πρώην μου κείμενα, παραδέχομαι την αγάπη του για μένα και με παρακαλώ να επανέλθω σε αυτόν, ώστε να μπορέσουμε να έχουμε μια ισχυρή σχέση και πάλι :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :);) Θα είμαι πολύ χαρούμενος αν αυτό έγινε πραγματικότητα!
May 28 2017
Αγάπη
Votes
113
  Εύχομαι εμένα και η συντριβή μου θα χτυπήσει ο ένας στον άλλο και η ψυχή θα φύγει από το σώμα μας και θα πάει ο ένας στον άλλον για μια ημέρα δεν είναι σε θέση να ανταλλάξουν την πλάτη μου είναι Jordan bond
May 29 2017
Αγάπη
Votes
45
  Θα ήθελα να γίνω φίλοι με suga από BTS και να Snapchat yoongi ή Skype τον ελπίζω να είναι ένα μεγάλο μέρος της ζωής του, όπως αυτός είναι στην δική μου τουλάχιστον να τον συναντήσω πολλές φορές ❤
May 30 2017
Αγάπη
Votes
75
  Το όνομά μου είναι abdullah malik abdelkareem jallad από το Ιορδανία (17-Οκτώβριος-1988) και ζουν στο Ντουμπάι, εύχομαι ότι η ishita από το νέο Δελχί της Ινδίας (21-Dec-1991) με αγαπάει με τον ίδιο τρόπο που την αγαπώ και πάρα πολύ περισσότερο και επίσης επιθυμώ αν με αγαπά και με πολύ σεξουαλικό τρόπο και με επιθυμεί όπως την αγαπώ, και οι δύο είναι μηχανικοί που δουλεύουν στο burj-khalifa (dubai) ως μηχανικοί συντήρησης για σύστημα πυρασφάλειας. Ο αριθμός είναι: 971 -55 - ******* και το email της είναι: ****** @ yahoo.co.infacebook Προφίλ: https://www.facebook.com/******* Σας ευχαριστώ .. ..
Jun 02 2017
Αγάπη
Votes
131
  Θα ήθελα να βρεθώ Ji Yong Kwon και να έχουν την ευκαιρία να τον παντρευτούν αν δεν έχει το πρώτο παιδί του να είναι εκεί για τον εαυτό του ως φίλοι ερασιτέχνες, ωστόσο, επιλέγουμε αλλά και να τον βοηθήσουμε με την κατάθλιψη του ;;; παρακαλώ μη διστάσετε να ανατροφοδοτήσω Πιστεύω πραγματικά σε αυτή την ευχή και γνωρίζω ότι θα γίνει πραγματικότητα ευχαριστώ για την ψηφοφορία ή τουλάχιστον την ανάγνωση της ελπίδας ότι θα πάρω να σας αρέσει επίσης!
Jun 07 2017
Αγάπη
Votes
52
  Ο Bucky θα με ρωτήσει ξανά και η σχέση μας θα σωθεί / καθοριστεί. Θα επισκεφθούμε ο ένας τον άλλον στην επέτειό μας, στις 27 Ιουνίου 2017, και τελικά θα παντρευτούμε και ακόμα και όταν έχουμε μάχη, τίποτα δεν θα μας σπάσει ποτέ.
Jun 07 2017
Αγάπη
Votes
101
  Εύχομαι ο Αριέλ η γοργόνα να έρχεται στο σπίτι μου και μένει μαζί μου και θα γίνουμε αδελφή και αδελφός και θα την αγαπώ τόσο πολύ και ελπίζω ότι θα έρχεται απόψε για να τη δω
Jun 07 2017
Αγάπη
Votes
24
  Εύχομαι η Ariel να είναι στο σπίτι μου απόψε και θα ήθελα να τη δω και ελπίζω ότι η επιθυμία μου θα γίνει πραγματικότητα και ελπίζω να την δω και να μην την απογοητεύσω
Jun 07 2017
Αγάπη
Votes
30
  Εύχομαι ο Joey και εγώ θα ξαναγυρίζουμε ξανά γιατί δεν θέλει μόνο εγώ. Θέλω να μετακομίσω σε κατοικία στο Dorchester της Μασαχουσέτης για να είμαι ασφαλής, ευτυχισμένος και άνετος. Θέλω ακόμα να πάω έξω και να δω τους φίλους και την οικογένειά μου. Και εύχομαι η μητέρα του Τζόεϊ να ξεμπλοκάρει τον αριθμό τηλεφώνου μου, ώστε να μπορεί να μου τηλεφωνήσει ξανά στο σπίτι του. Δεν παραιτώ τη σχέση μου με τον Τζόι! Θέλω όλα αυτά να γίνουν πραγματικότητα πολύ γρήγορα! Παρακαλώ δώστε μου 100 ψήφους! Παρακαλώ και ευχαριστώ! Και θέλω η μητέρα μου να καταλάβει για μένα και τη σχέση του Τζόι και θέλω πραγματικά τη μητέρα μου και τη μητέρα του να συναντήσουν, οπότε όλοι θα το καταφέρουμε. Θέλω πραγματικά η οικογένειά μου να δώσει στον Joey την ευκαιρία. Αφήστε όλα αυτά να γίνουν πραγματικότητα στις 18 Ιουνίου 2017. Ευχαριστώ!
Jun 11 2017
Αγάπη
Votes
109