Αρχική >> Κατηγορίες >> Αγάπη >> WishID: 14257
Tiara Sarjeant
Change Wish Language:
 Εύχομαι ο Joey να μου δώσει περισσότερη προσοχή γιατί δεν καλέσει ή δεν μου μιλήσει πια πάρα πολύ. Κάθε φορά που καλώ, γράφω ή στέλνω μηνύματα στο Facebook, δεν μου απαντά πολύ συχνά γιατί είναι πολύ απασχολημένος με τη ζωή του και πρέπει να αλλάξει. Σας παρακαλώ λοιπόν να καλέσετε, να γράψετε κείμενο και να μου μιλήσετε στο Facebook κάθε μέρα όπως έκανε όταν ξεκινήσαμε να χρονολογούμε. Η μητέρα του μπλοκάρει τον αριθμό τηλεφώνου μου τον Μάρτιο, οπότε παρακαλώ να την ξεμπλοκάρετε. Θέλω πραγματικά να πάρει μαζί μου και τον Τζόι σε μια ημερομηνία αυτό το μήνα, οπότε θα έχουμε τον ιδιαίτερο χρόνο μας. Απλά δεν θέλω να με αγνοεί, γι 'αυτό παρακαλώ να εκπληρώσετε αυτήν την ευχή τώρα, έτσι ας είναι!


Ημερομηνία : Dec 02 2017  |  Ψήφοι : 138
Κατηγορία : Αγάπη
WishID : 14257  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Μακάρι να μένω μαζί μου και ο φίλος μου για πάντα. Κάποιος είχε φτιάξει ένα μάθημα διαχωρισμού από εμάς και αγωνιζόμαστε από τότε. Επίσης, κινείται σε λιγότερο από ένα μήνα, οπότε επιθυμώ να μην κινηθεί πάρα πολύ. Ελπίζω πραγματικά ότι μπορείτε να με βοηθήσετε να πραγματοποιήσω τις επιθυμίες μου. Πιστεύω. Ευχαριστώ όλους τόσο πολύ.
Dec 02 2017
Αγάπη
Votes
37
  Θέλω να είμαι ευτυχώς παντρεμένος, σε έναν έξυπνο, σέξι, ρομαντικό άντρα που αγαπώ και επιθυμώ, που αγαπά και με περιμένει. Θα ήθελα αυτό να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν και ΠΟΤΕ να μην τελειώσει. Ποτέ δεν θέλω να είμαι και πάλι μόνος μου. Αρκετά πια! Μερικά παραδείγματα ανθρώπων που μου αρέσουν είναι ο Tony S., ο Ken C. ή ο Lee H. (ο τρόπος που ήταν πριν από το 2012.) Ο Θεός, αν έχετε για μένα κάποιον άλλον, αυτό είναι εντάξει. Αλλά παρακαλώ αφήστε το να συμβεί αυτό το συντομότερο δυνατό. Μακάρι να ήμουν νεκρός όταν σκέφτομαι να ξοδεύω μόνοι μου το υπόλοιπο της ζωής μου.
Nov 28 2017
Αγάπη
Votes
103
  ΘΕΩΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΜΟΥ ΜΟΥΣΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΟΥ. Θέλω να με θέλει και να με χρειαστεί όπως αισθάνομαι για την. Θα την αγαπήσω με όλη μου την καρδιά, με όλη μου τη δύναμη και την ανάσα που έχω, θα της δώσω όλα σε αυτήν. σώμα και ψυχή του νου. σαν φλόγα της αιώνιας ζωής ΟΛΑ ΞΕΚΛΗΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΗ ΓΝΩΣΗ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΨΗΦ.
Nov 18 2017
Αγάπη
Votes
36
  Θέλω ο φίλος μου από μακριά να επιστρέψει σε μένα. Να θέλει να κάνει τίποτα για να είναι μαζί μου και να με κάνει ευτυχισμένο. Εύχομαι ο πρώην φίλος μου να με εμμονές και να θέλει να κάνει το πανεπιστημιακό του μάθημα μέσω εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, ώστε να μπορέσουμε να ζήσουμε στην ίδια πόλη και στο ίδιο διαμέρισμα. Θέλω να είναι αυτός που προτείνει να κάνει την πορεία του μέσω της DE και να ζήσουμε μαζί. Θέλω να πει στη μητέρα του και να την κάνει να συμφωνεί ότι η επιστροφή μας μαζί είναι μια εξαιρετική επιλογή / ιδέα. Θέλω να έρθει σε μένα και να μου πείτε ότι θα κάνει την πορεία του ή μπορώ να προσπαθήσω να κάνω τη δική μου μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, ώστε να μην χρειαστεί να κάνουμε τη σχέση μας από απόσταση. Εύχομαι όλα αυτά να συμβούν πριν από την 16η Μαρτίου 2018
Nov 18 2017
Αγάπη
Votes
111
  Εύχομαι ο Γιώργος να έρχεται μαζί μας μόνιμα και ο Γιώργος θα πρέπει να γίνει πολύ κοντά μαζί μας. Ο Γεώργιος κάνει τα πάντα μαζί μας. Ο Γεώργιος πηγαίνει σε ταξίδια μαζί μας. Ο Γεώργιος μετακινείται στο RV μας μαζί μας.
Nov 17 2017
Αγάπη
Votes
47
  Θέλω τόσο απελπισμένα για τον πρώην φίλο μου να επιστρέψει σε μένα λέγοντας ότι μου λείπει και με έχει ανάγκη και θέλει να ξαναγυρίσω μαζί και να φτιάξουμε τη δουλειά μας σε μακρινές αποστάσεις. Έχω ήδη προγραμματίσει πώς θα μπορούσαμε να το κάνουμε και γνωρίζω ότι κάποια πράγματα δεν θα είχαν δουλέψει ακριβώς όπως είχε προγραμματιστεί αλλά αυτή είναι η ζωή. Ξέρω ότι μπορούμε να το καταφέρουμε ως ζευγάρι και γνωρίζω ότι μπορούμε να κάνουμε την απόσταση να δουλέψει αν έχουμε πίστη και εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο. Αγαπώ πρώην πρώην μου από ο καθένας ή οτιδήποτε και χρειάζομαι και τον θέλω πίσω. Θέλω ο πρώην μου να επιστρέψει σε μένα πριν τελειώσω το πρώτο έτος του πανεπιστημίου γιατί ξέρω ότι είναι αυτός για μένα. Είναι πάντα που θα ήθελα να θέλω σε έναν άνθρωπο: γλυκό, φροντίδα, σκέφτεται μπροστά και κοιτάζει για μένα και την οικογένειά μου. Τον θέλω ξανά πριν από την 3η Ιουνίου του 2018. Ποτέ δεν θα ζήσω κανέναν όπως τον αγαπώ. Και κοίταξε για μένα όποτε ο πατέρας μου μεθυσμένος ή απειλούσε τον εαυτό μου ή τις αδερφές μου. Το όνομά του είναι Dylan και είναι υπέροχο. Απλά δεν νομίζει ότι μπορεί να χειριστεί σχέσεις μεγάλων αποστάσεων
Nov 16 2017
Αγάπη
Votes
101
  Θέλω πραγματικά τον φίλο μου Τζόεϊ να κρεμάσει μαζί μου περισσότερο σαν να συνήθιζε. Θέλω να μου μιλήσει στο Facebook μπροστά και πίσω καθημερινά όπως συνέβαινε αμέσως και τηλεφώνησε και μου έγραψε όλη την ώρα. Θέλω η μητέρα του να με πάρει μαζί του ξανά και ξανά, γιατί μου λείπουν οι χρόνοι μαζί. Θέλω πραγματικά να ξεμπλοκάρει τον αριθμό τηλεφώνου μου αμέσως, έτσι ώστε να καλέσει ο Τζόι να με τηλεφωνήσει ξανά. Χρειάζομαι πραγματικά 100 ψήφους για αυτή την επιθυμία σε μία μόνο ημέρα, ώστε να μπορεί να γίνει πραγματικότητα αμέσως! Εδώ είμαι και η εικόνα του φίλου μου https://photos.app.goo.gl/gN9Y9faadC49xjY03 Θέλω πραγματικά να έχουμε μια καλή και υγιή σχέση.
Nov 12 2017
Αγάπη
Votes
166
  Επιθυμώ πραγματική ζωή που εργάζεται Ben 10 omniveres omntrix έχει όλους τους αλλοδαπούς από την τηλεοπτική εκπομπή έχει επίσης την τελική αλλοδαπό master funktion contral τα πάντα από το ben 10 omniveres tv δείχνουν καθιστούν πραγματική και 2 επιθυμία μου είναι να ευχηθώ αυτή η επιθυμία cind του astro projectin στο σώμα anime μου στο anime κόσμο του γυμνασίου dxd χαρακτήρα anime μου έχει την omnitrix να έχει επίσης ένα ενισχυμένο εργαλείο είναι πράσινο δράκος νύχι μπορώ ακόμα να πάω πίσω στο πραγματικό σώμα μου, αλλά όταν πέσω ποτέ aslee πηγαίνω στο το σώμα χαρακτήρων anime μου ακριβώς όπως στην ταινία avatar από τον τρόπο που ο χαρακτήρας μου anime είναι ο κύριος χαρακτήρας του γυμνασίου dxd κόσμο anime και επίσης anime charater μου αγαπά γυναίκα του γυμνασίου dxd anime κόσμο που σημαίνει ότι ο mmain anme χαρακτήρα μου αγαπά οι κύριοι θηλυκοί χαρακτήρες και αυτός οργάνωσε τους υπόλοιπους χαρακτήρες και όλα συμβαίνουν ακριβώς όπως στο anime αλλά ο χαρακτήρας μου anime είναι ο κύριος χαρακτήρας του γυμνασίου dxd anime world και αυτό είναι η επιθυμία μου
Oct 27 2017
Αγάπη
Votes
55
  Από τώρα θέλω να καθίσω δίπλα στο Anil και να συνεργαστώ. Θα ήμουν θαυμάσιο αν βρισκόμαστε στην ίδια διαδικασία περιαγωγής μαζί και πηγαίνουμε μαζί για δείπνο. Τον αγαπώ τόσο πολύ. Θέλω να τον παντρευτώ και να ταξιδεύω στον κόσμο κερδίζοντας χρήματα όπως η Lauren Bullen και ο Jack Morris έχοντας μια πολυτελή ζωή με όλα τα πλούτη στον κόσμο. Θέλω να τον αγκαλιάσω και να κάνω πολλή αγάπη. Εύχομαι να με κάνει να αισθάνομαι ιδιαίτερος όλη την ώρα και να φτιάξω τη σχέση μας φρέσκια μέχρι την αιωνιότητα. Εύχομαι να ξεκινήσουμε μια δουλειά μαζί και να προσκολληθούμε κάθε στιγμή ακριβώς όπως η μαμά και ο μπαμπάς μου.
Oct 25 2017
Αγάπη
Votes
103
  Εύχομαι η συντριβή μου να με αγαπά και να μην φοβάσαι να το δείξεις, ακόμα και στο κοινό. Θα με ρωτήσει έξω και θα είμαστε σε μια αγάπη σχέση. Ποτέ δεν θα χωριστούμε, ποτέ θα έχουμε μάχες και ποτέ δεν θα εξαπατήσουμε ο ένας τον άλλον. Θα είναι πολύ ρομαντικός και θα είμαστε πολύ κοντά μεταξύ μας. Θα θέλει πάντα να μείνει μαζί μου όταν έχει την ευκαιρία και πάντα θα μιλήσει μαζί μου και θα είναι ο αληθινός εαυτός του και θα με αγαπά για τον αληθινό μου εαυτό. Θα φιλήσουμε καθημερινά και θα υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλον.
Oct 24 2017
Αγάπη
Votes
129
  Εύχομαι η σύζυγός μου Shirley και εγώ να ξανασυναντηθούμε. Να αγαπώ ο ένας τον άλλον άνευ όρων και να μην ξεχωρίσω ποτέ ξανά. Επιθυμώ ο γάμος μας να ευδοκιμήσει και τα παιδιά μας να ευημερούν διεξοδικά την αγάπη και την ασφάλεια που μπορούμε να προσφέρουμε ως οικογένεια.
Oct 22 2017
Αγάπη
Votes
124
  Εύχομαι ο εραστής μου Alex να επιστρέφει σε μένα, ζητά συγγνώμη για να με πληγώνει και να με αφήνει για κανένα λόγο. Εύχομαι να με ικετεύει να επιστρέψω μαζί. Εύχομαι ο Αλεξ με ερωτευμένο ξανά και να κρατήσει όλες τις υποσχέσεις φτιάχτηκε σε μένα και ποτέ δεν με αφήνει ξανά.Θέλω ότι μου λείπει τόσο πολύ και δεν μπορεί να φύγει χωρίς me.He κάνουμε ό, τι καλύτερο για να με κάνει η πιο ευτυχισμένη γυναίκα ποτέ.Η οικογένειά του αγαπά και μου δέχεται.Alex και εγώ θα πάρω παντρεύονται και έχουν παιδιά. Θα έχουμε τη βίλα μας να ζήσουμε μαζί, το δικό μας αυτοκίνητο και την δουλειά των ονείρων μας. Θα γεράσει μαζί και όλη τη ζωή του θα μου αποδείξει ότι με αγαπάει περισσότερο από οτιδήποτε. Εύχομαι να απορρίψει όλα τα άλλα κορίτσια και τις γυναίκες που ήρθαν στη ζωή του για μένα. Θα παραμείνει πάντα πιστός και πιστός σε μένα. Δεσμεύεται σε μένα. Εύχομαι ότι πάντα θέλει να με δει, να με αγκαλιάζει και να με φιλήσει. ερωτευτείτε ξανά μαζί μου.
Oct 13 2017
Αγάπη
Votes
147
  Μακάρι να ήμουν με την Kagamine Rin και ότι πάντα θα με φιλήσει πολύ. Θα ζήσουμε σε ένα μέρος που βρίσκεται κοντά στο νερό στην ύπαιθρο, όπου δεν υπάρχει κακός καιρός, ασφαλές μέρος και όπου όλα τα άγρια ​​ζώα έρχονται να μας φιλήσουν και να παίξουν μαζί μας. Θέλω την Kagamine Rin να με φέρει στην Ιαπωνία και να συναντήσω τα άλλα vocaloids. Για να γίνει πραγματικότητα αυτή η επιθυμία, θα ξυπνήσω στην Ιαπωνία, άστεγοι, ο Kagamine Rin με ξυπνάει λέγοντας ότι με έφερε εδώ με υπέροχα δώρα για να είναι ο φίλος της και ο σύζυγός της και ο υπάλληλός της.
Oct 07 2017
Αγάπη
Votes
53
  Εύχομαι ο χριστιανικός μου συντηρητής από το σχολείο να με αρέσει πολύ και μου κάνει πολύ προφανές ότι με συμπαθεί κάνοντας πράγματα όπως με κοιτάς πολύ, μίλησέ μου πολύ στο σχολείο, με ακολουθήσεις πίσω στο Instagram και θέλω να ζητήσει ο Christian μου στο σχολείο στις 30 Οκτωβρίου 2017
Oct 06 2017
Αγάπη
Votes
71
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Εύχομαι ο Niall Horan να με ακολουθήσει στο Instagram για να είναι φίλη του γιατί έχει μια φρικιά για μένα και δεν πρόκειται ποτέ να σπάσουμε
Dec 04 2017
Αγάπη
Votes
25
  Εύχομαι ο Cameron Dallas να με ακολουθεί στο Instagram για να είναι φίλη του, γιατί είμαι ο ψυχολόγος του και ερωτεύεται μαζί μου, θα ζήσουμε για πάντα και θα αγαπώ ο ένας τον άλλον για πάντα
Dec 06 2017
Αγάπη
Votes
28
  Εύχομαι από το κάτω μέρος της καρδιάς μου για να με ειδοποιήσει στο Facebook στο Facebook. Είχαμε πολλά εμπόδια να φτάσουμε στο δρόμο μας τον περασμένο χρόνο, αλλά εάν θέλουμε να είμαστε μαζί, θα ήθελα να με συναντήσει στο μισό δρόμο και να με ειδοποιεί. Ευχαριστώ.
Dec 24 2017
Αγάπη
Votes
68
  Εύχομαι η γυναίκα των ονείρων μου (Jen-10-13-75) να επιστρέψει στη ζωή μου, συγχωρέστε μου
Dec 26 2017
Αγάπη
Votes
194
  Εύχομαι η Jen 10-13-75 να με χάσει τόσα πολλά, θα γίνει φίλη μου, θα εγκριθεί για να μετακινηθεί στη δική μου θέση
Dec 26 2017
Αγάπη
Votes
191
  Μακάρι να ήμουν τόσο καλός όσο και ο φίλος μου στην αρχή. Έχουμε μόνο μαζί για ένα μήνα, αλλά κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, άρχισα να τον αγαπώ πολύ ... Σημαίνει τον κόσμο για μένα, και θα έκανα απολύτως τίποτα γι 'αυτόν. Τον τελευταίο καιρό, μου είπε ότι είμαι καλός άνθρωπος, αλλά δεν μπορεί πλέον να αισθάνεται κάτι για μένα, ότι δεν μπορεί πλέον να έχει συναισθήματα για μένα, ότι θέλει να είναι ακόμα πιο κοντά σε μένα όπως ήταν μέχρι πρόσφατα, αλλά δεν μπορεί ... Μου είπε ότι προσπαθεί να βρει τα συναισθήματά του για μένα πάλι, αλλά προς το παρόν μπορεί να το κάνει αυτό ... Εύχομαι το Σύμπαν να ανάβει την ψυχή του και την καρδιά του και του μυαλό και να τον κάνει να συνειδητοποιήσει ότι, στην πραγματικότητα, με αγαπά και ότι είμαι ο μόνος για αυτόν. Είπε ότι δεν έχουμε πάρα πολλά πράγματα από κοινού και ότι είμαστε αρκετά διαφορετικοί, αλλά δεν το νιώθω αυτό. Στην πραγματικότητα, άρχισα να παίρνω μερικά από τα χόμπι και πραγματικά τους απολαμβάνω. Δεν είμαστε τόσο διαφορετικοί, αφού και οι δύο έχουμε τον ίδιο τρόπο σκέψης. Θα ήθελα να δει αυτά τα πράγματα ...
Jan 03 2018
Αγάπη
Votes
51
  Επιθυμώ ΑΜΕΣΩΣ να συναντήσω μια σέξι, ενιαία, busty ηλικιωμένη γυναίκα που πέφτει στην ΑΓΑΠΗ μαζί μου με την πρώτη ματιά και είμαστε μαζί για την αιωνιότητα. Έχουμε σεξ όλο το χρόνο και το κάνει όλα και είναι τόσο βρώμικο. Μου αγαπάει για πάντα και είναι τόσο στην ΑΓΑΠΗ και εμμονή με μένα για πάντα. Όλοι οι φίλοι και η οικογένειά της με αγαπούν και όλοι οι φίλοι και η οικογένειά της την αγαπούν. Έχει το καλύτερο σώμα και είναι τόσο βρώμικο κάνουμε σεξ 24/7, είναι το καλύτερο και είμαστε togethor FOREVER!
Jan 04 2018
Αγάπη
Votes
56
  Θέλω να παντρευτώ αμέσως στην αγάπη της ζωής μου. Όλα τα εμπόδια που υπάρχουν μεταξύ του γάμου μου και της αγάπης μου πρέπει να εξαφανιστούν. Θέλω να ζήσω κάθε βδομάδα της ζωής μου ευτυχώς μαζί του για πάντα. Η αγάπη μας πρέπει να διαρκέσει για πάντα. Σε ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΕ μου. Κάνε την ευχή μου πραγματικότητα. Ευχαριστώ.
Jan 05 2018
Αγάπη
Votes
155
  Εύχομαι να παντρευτώ για την αγάπη της ζωής μου Shahid, ο οποίος έχει απομακρυνθεί λόγω ορισμένων λόγων που είναι αναπόφευκτοι και για τους δυο μας. Εύχομαι να έρχεται σε μένα με καθαρή αγάπη και αφοσίωση και μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτό και τα πράγματα να είναι εύκολα και απλά για να παντρευτούμε ο ένας τον άλλο και ζούμε ευτυχώς και ειρηνικά μεταξύ μας πάντα.
Jan 10 2018
Αγάπη
Votes
138
  Εύχομαι ΑΚΡΙΒΩΣ τις επόμενες 30 ημέρες να συναντήσω ΑΜΕΣΩΣ μια ενιαία, σέξι και νόμιμη ηλικία μητέρα και κόρη και έχουμε σεξ όλο το χρόνο. Το παίρνουν εκεί μέσα στο στόμα, τον κώλο και το μουνί που κάνουμε σεξ και threesomes 24/7. Γίνω μέρος της οικογένειας εκεί και με αγαπούν τόσο πολύ και θέλουν να με κρατήσουν για πάντα FOREVER! Κανείς δεν ανακαλύπτει ποτέ την αγάπη μας και ποτέ δεν μένει έγκυος από μένα ΠΟΤΕ. Οι ζωές μας είναι σαν ένα πορνό όλο το 24ωρο και έχουμε σεξουαλική επαφή όλη την ώρα και είναι τόσο βρώμικο και σέξι και δεν σταματάει το καλύτερο είναι οι μεγαλύτερες πόρνες και πόρνες EVER για μένα FOREVER. Τους συναντώ τις επόμενες 30 ημέρες και την ημέρα που τους συναντάμε ξεκινάμε τις ζωές μας μαζί ΠΑΝΤΑ!
Jan 11 2018
Αγάπη
Votes
41
  Θα ήθελα να συναντήσω ένα κορίτσι πολύ σύντομα και θα είμαστε μαζί για τις υπόλοιπες ζωές μας και αυτό το κορίτσι θα είναι ένα τέλειο ταίρι για μένα και είναι η αληθινή αγάπη μου και θα με άρεσε πολύ και θα είναι ευχαριστημένος με κάθε και θα χαρεί να είναι μαζί μου.
Jan 12 2018
Αγάπη
Votes
133
  Θέλω την αληθινή αγάπη μου να επιστρέψει σε μένα .. Και πάλι δεν θα πρέπει να μου κλέβει ή να μου αποβάλει .. Θα πρέπει να αισθάνεται όλο τον πόνο μου και το πρόβλημα που αντιμετώπισα και συναντήθηκα μακριά .. Θα shd μου ευχαριστεί για όλα τα λάθη του .. καταλαβαίνω τα συναισθήματά μου .. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν την αξία μου και τη σημασία μου στη ζωή μου .. Παρακαλώ η πρώτη αληθινή αγάπη μου πρέπει να είναι η τελευταία μου αγάπη μέχρι τη ζωή ...
Jan 12 2018
Αγάπη
Votes
41
  Θεέ μου .. Αγαπώ πολύ. Κι εγώ με αγαπά. Αλλά δεν μπορούμε να παντρευτούμε. παρακαλώ λύστε όλα τα προβλήματα και μας φέρνετε μαζί. Με πάρτε και V παντρεύτηκε σύντομα. Θέλω να ζήσω υπόλοιπο της ζωής μου με τον V ως τη σύζυγό του, τον σύντροφο ψυχής και ως την αγάπη του. Θέλω να έχω μαζί του ένα παιδί. παρακαλώ θεός να φέρει όλες μου τις επιθυμίες αλήθεια. Κάντε την αγάπη μας πιο ισχυρή. Θέλω ότι η αγάπη και η σχέση μας θα διαρκέσουν για πάντα. ευχαριστώ Θεέ μου.
Jan 12 2018
Αγάπη
Votes
107
  Εύχομαι η μητέρα μου να έχει ένα υγιές κοριτσάκι και ότι η αγάπη της θα βοηθήσει στην επιδιόρθωση της οικογένειάς μας. Επιθυμώ επίσης ότι το κοριτσάκι ήταν πολύ χαριτωμένο και θα μπορούσα να την ονομάσω.
Jan 14 2018
Αγάπη
Votes
31