Αρχική >> Κατηγορίες >> Αγάπη >> WishID: 14386
Love
Change Wish Language:
 Θέλω να παντρευτώ αμέσως στην αγάπη της ζωής μου. Όλα τα εμπόδια που υπάρχουν μεταξύ του γάμου μου και της αγάπης μου πρέπει να εξαφανιστούν. Θέλω να ζήσω κάθε βδομάδα της ζωής μου ευτυχώς μαζί του για πάντα. Η αγάπη μας πρέπει να διαρκέσει για πάντα. Σε ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΕ μου. Κάνε την ευχή μου πραγματικότητα. Ευχαριστώ.


Ημερομηνία : Jan 05 2018  |  Ψήφοι : 155
Κατηγορία : Αγάπη
WishID : 14386  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Επιθυμώ ΑΜΕΣΩΣ να συναντήσω μια σέξι, ενιαία, busty ηλικιωμένη γυναίκα που πέφτει στην ΑΓΑΠΗ μαζί μου με την πρώτη ματιά και είμαστε μαζί για την αιωνιότητα. Έχουμε σεξ όλο το χρόνο και το κάνει όλα και είναι τόσο βρώμικο. Μου αγαπάει για πάντα και είναι τόσο στην ΑΓΑΠΗ και εμμονή με μένα για πάντα. Όλοι οι φίλοι και η οικογένειά της με αγαπούν και όλοι οι φίλοι και η οικογένειά της την αγαπούν. Έχει το καλύτερο σώμα και είναι τόσο βρώμικο κάνουμε σεξ 24/7, είναι το καλύτερο και είμαστε togethor FOREVER!
Jan 04 2018
Αγάπη
Votes
56
  Μακάρι να ήμουν τόσο καλός όσο και ο φίλος μου στην αρχή. Έχουμε μόνο μαζί για ένα μήνα, αλλά κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, άρχισα να τον αγαπώ πολύ ... Σημαίνει τον κόσμο για μένα, και θα έκανα απολύτως τίποτα γι 'αυτόν. Τον τελευταίο καιρό, μου είπε ότι είμαι καλός άνθρωπος, αλλά δεν μπορεί πλέον να αισθάνεται κάτι για μένα, ότι δεν μπορεί πλέον να έχει συναισθήματα για μένα, ότι θέλει να είναι ακόμα πιο κοντά σε μένα όπως ήταν μέχρι πρόσφατα, αλλά δεν μπορεί ... Μου είπε ότι προσπαθεί να βρει τα συναισθήματά του για μένα πάλι, αλλά προς το παρόν μπορεί να το κάνει αυτό ... Εύχομαι το Σύμπαν να ανάβει την ψυχή του και την καρδιά του και του μυαλό και να τον κάνει να συνειδητοποιήσει ότι, στην πραγματικότητα, με αγαπά και ότι είμαι ο μόνος για αυτόν. Είπε ότι δεν έχουμε πάρα πολλά πράγματα από κοινού και ότι είμαστε αρκετά διαφορετικοί, αλλά δεν το νιώθω αυτό. Στην πραγματικότητα, άρχισα να παίρνω μερικά από τα χόμπι και πραγματικά τους απολαμβάνω. Δεν είμαστε τόσο διαφορετικοί, αφού και οι δύο έχουμε τον ίδιο τρόπο σκέψης. Θα ήθελα να δει αυτά τα πράγματα ...
Jan 03 2018
Αγάπη
Votes
51
  Εύχομαι η Jen 10-13-75 να με χάσει τόσα πολλά, θα γίνει φίλη μου, θα εγκριθεί για να μετακινηθεί στη δική μου θέση
Dec 26 2017
Αγάπη
Votes
191
  Εύχομαι η γυναίκα των ονείρων μου (Jen-10-13-75) να επιστρέψει στη ζωή μου, συγχωρέστε μου
Dec 26 2017
Αγάπη
Votes
194
  Εύχομαι από το κάτω μέρος της καρδιάς μου για να με ειδοποιήσει στο Facebook στο Facebook. Είχαμε πολλά εμπόδια να φτάσουμε στο δρόμο μας τον περασμένο χρόνο, αλλά εάν θέλουμε να είμαστε μαζί, θα ήθελα να με συναντήσει στο μισό δρόμο και να με ειδοποιεί. Ευχαριστώ.
Dec 24 2017
Αγάπη
Votes
68
  Εύχομαι ο Cameron Dallas να με ακολουθεί στο Instagram για να είναι φίλη του, γιατί είμαι ο ψυχολόγος του και ερωτεύεται μαζί μου, θα ζήσουμε για πάντα και θα αγαπώ ο ένας τον άλλον για πάντα
Dec 06 2017
Αγάπη
Votes
28
  Εύχομαι ο Niall Horan να με ακολουθήσει στο Instagram για να είναι φίλη του γιατί έχει μια φρικιά για μένα και δεν πρόκειται ποτέ να σπάσουμε
Dec 04 2017
Αγάπη
Votes
25
  Εύχομαι ο Joey να μου δώσει περισσότερη προσοχή γιατί δεν καλέσει ή δεν μου μιλήσει πια πάρα πολύ. Κάθε φορά που καλώ, γράφω ή στέλνω μηνύματα στο Facebook, δεν μου απαντά πολύ συχνά γιατί είναι πολύ απασχολημένος με τη ζωή του και πρέπει να αλλάξει. Σας παρακαλώ λοιπόν να καλέσετε, να γράψετε κείμενο και να μου μιλήσετε στο Facebook κάθε μέρα όπως έκανε όταν ξεκινήσαμε να χρονολογούμε. Η μητέρα του μπλοκάρει τον αριθμό τηλεφώνου μου τον Μάρτιο, οπότε παρακαλώ να την ξεμπλοκάρετε. Θέλω πραγματικά να πάρει μαζί μου και τον Τζόι σε μια ημερομηνία αυτό το μήνα, οπότε θα έχουμε τον ιδιαίτερο χρόνο μας. Απλά δεν θέλω να με αγνοεί, γι 'αυτό παρακαλώ να εκπληρώσετε αυτήν την ευχή τώρα, έτσι ας είναι!
Dec 02 2017
Αγάπη
Votes
138
  Μακάρι να μένω μαζί μου και ο φίλος μου για πάντα. Κάποιος είχε φτιάξει ένα μάθημα διαχωρισμού από εμάς και αγωνιζόμαστε από τότε. Επίσης, κινείται σε λιγότερο από ένα μήνα, οπότε επιθυμώ να μην κινηθεί πάρα πολύ. Ελπίζω πραγματικά ότι μπορείτε να με βοηθήσετε να πραγματοποιήσω τις επιθυμίες μου. Πιστεύω. Ευχαριστώ όλους τόσο πολύ.
Dec 02 2017
Αγάπη
Votes
37
  Θέλω να είμαι ευτυχώς παντρεμένος, σε έναν έξυπνο, σέξι, ρομαντικό άντρα που αγαπώ και επιθυμώ, που αγαπά και με περιμένει. Θα ήθελα αυτό να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν και ΠΟΤΕ να μην τελειώσει. Ποτέ δεν θέλω να είμαι και πάλι μόνος μου. Αρκετά πια! Μερικά παραδείγματα ανθρώπων που μου αρέσουν είναι ο Tony S., ο Ken C. ή ο Lee H. (ο τρόπος που ήταν πριν από το 2012.) Ο Θεός, αν έχετε για μένα κάποιον άλλον, αυτό είναι εντάξει. Αλλά παρακαλώ αφήστε το να συμβεί αυτό το συντομότερο δυνατό. Μακάρι να ήμουν νεκρός όταν σκέφτομαι να ξοδεύω μόνοι μου το υπόλοιπο της ζωής μου.
Nov 28 2017
Αγάπη
Votes
103
  ΘΕΩΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΜΟΥ ΜΟΥΣΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΟΥ. Θέλω να με θέλει και να με χρειαστεί όπως αισθάνομαι για την. Θα την αγαπήσω με όλη μου την καρδιά, με όλη μου τη δύναμη και την ανάσα που έχω, θα της δώσω όλα σε αυτήν. σώμα και ψυχή του νου. σαν φλόγα της αιώνιας ζωής ΟΛΑ ΞΕΚΛΗΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΗ ΓΝΩΣΗ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΨΗΦ.
Nov 18 2017
Αγάπη
Votes
36
  Θέλω ο φίλος μου από μακριά να επιστρέψει σε μένα. Να θέλει να κάνει τίποτα για να είναι μαζί μου και να με κάνει ευτυχισμένο. Εύχομαι ο πρώην φίλος μου να με εμμονές και να θέλει να κάνει το πανεπιστημιακό του μάθημα μέσω εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, ώστε να μπορέσουμε να ζήσουμε στην ίδια πόλη και στο ίδιο διαμέρισμα. Θέλω να είναι αυτός που προτείνει να κάνει την πορεία του μέσω της DE και να ζήσουμε μαζί. Θέλω να πει στη μητέρα του και να την κάνει να συμφωνεί ότι η επιστροφή μας μαζί είναι μια εξαιρετική επιλογή / ιδέα. Θέλω να έρθει σε μένα και να μου πείτε ότι θα κάνει την πορεία του ή μπορώ να προσπαθήσω να κάνω τη δική μου μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, ώστε να μην χρειαστεί να κάνουμε τη σχέση μας από απόσταση. Εύχομαι όλα αυτά να συμβούν πριν από την 16η Μαρτίου 2018
Nov 18 2017
Αγάπη
Votes
111
  Εύχομαι ο Γιώργος να έρχεται μαζί μας μόνιμα και ο Γιώργος θα πρέπει να γίνει πολύ κοντά μαζί μας. Ο Γεώργιος κάνει τα πάντα μαζί μας. Ο Γεώργιος πηγαίνει σε ταξίδια μαζί μας. Ο Γεώργιος μετακινείται στο RV μας μαζί μας.
Nov 17 2017
Αγάπη
Votes
47
  Θέλω τόσο απελπισμένα για τον πρώην φίλο μου να επιστρέψει σε μένα λέγοντας ότι μου λείπει και με έχει ανάγκη και θέλει να ξαναγυρίσω μαζί και να φτιάξουμε τη δουλειά μας σε μακρινές αποστάσεις. Έχω ήδη προγραμματίσει πώς θα μπορούσαμε να το κάνουμε και γνωρίζω ότι κάποια πράγματα δεν θα είχαν δουλέψει ακριβώς όπως είχε προγραμματιστεί αλλά αυτή είναι η ζωή. Ξέρω ότι μπορούμε να το καταφέρουμε ως ζευγάρι και γνωρίζω ότι μπορούμε να κάνουμε την απόσταση να δουλέψει αν έχουμε πίστη και εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο. Αγαπώ πρώην πρώην μου από ο καθένας ή οτιδήποτε και χρειάζομαι και τον θέλω πίσω. Θέλω ο πρώην μου να επιστρέψει σε μένα πριν τελειώσω το πρώτο έτος του πανεπιστημίου γιατί ξέρω ότι είναι αυτός για μένα. Είναι πάντα που θα ήθελα να θέλω σε έναν άνθρωπο: γλυκό, φροντίδα, σκέφτεται μπροστά και κοιτάζει για μένα και την οικογένειά μου. Τον θέλω ξανά πριν από την 3η Ιουνίου του 2018. Ποτέ δεν θα ζήσω κανέναν όπως τον αγαπώ. Και κοίταξε για μένα όποτε ο πατέρας μου μεθυσμένος ή απειλούσε τον εαυτό μου ή τις αδερφές μου. Το όνομά του είναι Dylan και είναι υπέροχο. Απλά δεν νομίζει ότι μπορεί να χειριστεί σχέσεις μεγάλων αποστάσεων
Nov 16 2017
Αγάπη
Votes
101
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Εύχομαι να παντρευτώ για την αγάπη της ζωής μου Shahid, ο οποίος έχει απομακρυνθεί λόγω ορισμένων λόγων που είναι αναπόφευκτοι και για τους δυο μας. Εύχομαι να έρχεται σε μένα με καθαρή αγάπη και αφοσίωση και μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτό και τα πράγματα να είναι εύκολα και απλά για να παντρευτούμε ο ένας τον άλλο και ζούμε ευτυχώς και ειρηνικά μεταξύ μας πάντα.
Jan 10 2018
Αγάπη
Votes
138
  Εύχομαι ΑΚΡΙΒΩΣ τις επόμενες 30 ημέρες να συναντήσω ΑΜΕΣΩΣ μια ενιαία, σέξι και νόμιμη ηλικία μητέρα και κόρη και έχουμε σεξ όλο το χρόνο. Το παίρνουν εκεί μέσα στο στόμα, τον κώλο και το μουνί που κάνουμε σεξ και threesomes 24/7. Γίνω μέρος της οικογένειας εκεί και με αγαπούν τόσο πολύ και θέλουν να με κρατήσουν για πάντα FOREVER! Κανείς δεν ανακαλύπτει ποτέ την αγάπη μας και ποτέ δεν μένει έγκυος από μένα ΠΟΤΕ. Οι ζωές μας είναι σαν ένα πορνό όλο το 24ωρο και έχουμε σεξουαλική επαφή όλη την ώρα και είναι τόσο βρώμικο και σέξι και δεν σταματάει το καλύτερο είναι οι μεγαλύτερες πόρνες και πόρνες EVER για μένα FOREVER. Τους συναντώ τις επόμενες 30 ημέρες και την ημέρα που τους συναντάμε ξεκινάμε τις ζωές μας μαζί ΠΑΝΤΑ!
Jan 11 2018
Αγάπη
Votes
41
  Θα ήθελα να συναντήσω ένα κορίτσι πολύ σύντομα και θα είμαστε μαζί για τις υπόλοιπες ζωές μας και αυτό το κορίτσι θα είναι ένα τέλειο ταίρι για μένα και είναι η αληθινή αγάπη μου και θα με άρεσε πολύ και θα είναι ευχαριστημένος με κάθε και θα χαρεί να είναι μαζί μου.
Jan 12 2018
Αγάπη
Votes
133
  Θέλω την αληθινή αγάπη μου να επιστρέψει σε μένα .. Και πάλι δεν θα πρέπει να μου κλέβει ή να μου αποβάλει .. Θα πρέπει να αισθάνεται όλο τον πόνο μου και το πρόβλημα που αντιμετώπισα και συναντήθηκα μακριά .. Θα shd μου ευχαριστεί για όλα τα λάθη του .. καταλαβαίνω τα συναισθήματά μου .. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν την αξία μου και τη σημασία μου στη ζωή μου .. Παρακαλώ η πρώτη αληθινή αγάπη μου πρέπει να είναι η τελευταία μου αγάπη μέχρι τη ζωή ...
Jan 12 2018
Αγάπη
Votes
41
  Θεέ μου .. Αγαπώ πολύ. Κι εγώ με αγαπά. Αλλά δεν μπορούμε να παντρευτούμε. παρακαλώ λύστε όλα τα προβλήματα και μας φέρνετε μαζί. Με πάρτε και V παντρεύτηκε σύντομα. Θέλω να ζήσω υπόλοιπο της ζωής μου με τον V ως τη σύζυγό του, τον σύντροφο ψυχής και ως την αγάπη του. Θέλω να έχω μαζί του ένα παιδί. παρακαλώ θεός να φέρει όλες μου τις επιθυμίες αλήθεια. Κάντε την αγάπη μας πιο ισχυρή. Θέλω ότι η αγάπη και η σχέση μας θα διαρκέσουν για πάντα. ευχαριστώ Θεέ μου.
Jan 12 2018
Αγάπη
Votes
107
  Εύχομαι η μητέρα μου να έχει ένα υγιές κοριτσάκι και ότι η αγάπη της θα βοηθήσει στην επιδιόρθωση της οικογένειάς μας. Επιθυμώ επίσης ότι το κοριτσάκι ήταν πολύ χαριτωμένο και θα μπορούσα να την ονομάσω.
Jan 14 2018
Αγάπη
Votes
31
  Θα ήθελα να έχω άπειρη επαναβεβαίωση και μετενσάρκωση θα τελείωνε απεριόριστα και θα συγχωρούσα τότε πότε θα ήταν πιο υπερβαίνουσα στην αγάπη θα ήμουν πιο ευτυχισμένος και θα γινόταν πάντα πιο ισχυρός και τέλειος και βασιλικός και ανταμείβοντας την οικογένεια και τους φίλους μου και τον Θεό και τον Ιησού Χριστό και τη μαγεία μου θα ξεχύσει πέρα ​​από τη χάρη των πιο άγριων ονείρων των Θεών και η Λούσι θα βρεθεί απεριόριστη χάρη και αγάπη στη ζωή της θα είναι πάντα ευτυχισμένη και ποτέ δεν θα πεθάνει και ο Θεός θα είναι πάντα ευχαριστημένος με τον άνθρωπο και τις δημιουργίες του και οι δημιουργίες του γίνονται πάντα μεγαλύτερες και συνεχώς και ο κόσμος ήταν υπερ-πλούσιος και δεν είχε φτώχεια και ο καθένας αγαπούσε όλες τις μορφές αγάπης και ζωής και γνώριζε και είχε την υψηλότερη και πιο αληθινή μορφή της Υπερφυσικής Κατάστασης ήμασταν απίστευτα ευλογημένοι χαρούμενοι υγιείς και σούπερ και είχαμε μεγάλη λογική στην κοινότητα και ευημερία και ο καθένας εκτιμήθηκε για το τι κάνουν ελάχιστα θα ήταν ένα μεγάλο βασίλειο και ως θεούς μικρά anime παραμύθια και υπερφυσική ομορφιά.
Jan 16 2018
Αγάπη
Votes
45
  Μακάρι να επιστρέψω μαζί με τον πρώην φίλο μου. Τον αγαπώ ακόμα και θέλω να παρατηρήσει την απουσία μου (δεν έχω επικοινωνήσει για μια εβδομάδα). Θέλω να επικοινωνήσει μαζί μου πρώτα και σύντομα. Μου άφησε, γιατί είπε ότι δεν είχε τα ίδια συναισθήματα για μένα πια και μου είπε ότι ίσως θα αλλάξει το μυαλό του μετά από λίγο, που ελπίζω ότι θα κάνει, ελπίζω ότι αυτό δεν ήταν μόνο μια δικαιολογία για να διευκολύνω τα βάσανα μου. Την επόμενη εβδομάδα, θα βάψω λίγο τα μαλλιά μου και ίσως θα τα δημοσιεύσω στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και θέλω να μου αρέσει αυτή η φωτογραφία (ή τουλάχιστον να την δω) και έπειτα θέλω να επικοινωνήσει μαζί της μου και να μου πείτε ότι του αρέσει το νέο μου και ότι θα ήθελε να ξανασυναντηθούμε και να αρχίσουμε ξανά τη σχέση μας, επειδή σκεφτόταν πολλά για μας και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι έχουμε ακόμα μια πιθανότητα και Ελπίζω ότι αυτή τη φορά θα είναι ΠΟΛΥ καλύτερη από ό, τι πριν. Έτσι, παρακαλώ Ψηφίστε την ευχή μου! Ευχαριστώ! :)
Jan 21 2018
Αγάπη
Votes
51
  Εύχομαι 8 εκατομμύρια δολάρια να είναι και στους δύο τραπεζικούς λογαριασμούς μου τώρα ώστε να μπορώ να φροντίσω τα παιδιά μου και να βεβαιωθώ ότι όλοι οι λογαριασμοί μου πληρώνονται και αγοράζουν ή χτίζουν το σπίτι των ονείρων μου. Εύχομαι ο άντρας / φίλος μου να με ζητήσει να τον παντρευτώ φέτος για τα γενέθλιά μου στις 14 Φεβρουαρίου και να παντρευτώ την ημέρα που έχω επιλέξει. Του εύχομαι πάντα να συνεχίζει να μένει πιστός πιστός με σεβασμό σε μένα και πάντα θα με αγαπά. Επιθυμώ να έχουμε ένα άλλο μωρό στο μέλλον και το μωρό να είναι κορίτσι και τίποτα λάθος κακό αρνητικό δεν θα συμβεί ποτέ στα μωρά μου ο άνθρωπος μου η οικογένειά μου οι φίλοι μου και εγώ ζητώντας αυτές τις ευχές. Εύχομαι παγκόσμια ειρήνη. Εύχομαι όλοι να μένουν μόνοι και να μάθουν να εργάζονται μαζί. Θα ήθελα να γίνω πιο έξυπνος τότε είμαι και για τα παιδιά μου να είμαι πιο έξυπνος τότε είμαι. Εύχομαι ο καθένας να βρει αγάπη που θέλει αγάπη. Ευχόμαστε ότι ο καθένας μπορεί να πει πότε κάποιος είναι σε μια σχέση και δεν φλερτάρουν με αυτό το άτομο σε μια σχέση που βρίσκουν κάποιον που είναι μόνος. Εύχομαι όλες οι γυναίκες να μένουν μακριά από το myman
Jan 25 2018
Αγάπη
Votes
25
  Εύχομαι ο Νικ με επαφή μαζί μου και μιλήσαμε για ώρες και του είπαμε τα πάντα και αποφασίζει να αλλάξει τη συμπεριφορά του, με εμπιστεύεται, με ακούει, μου δίνει τον αριθμό του, με στηρίζει, πάντα εκεί για μένα, με ρωτάει για μια ημερομηνία. Πάντα μου λέει ότι με αγαπάει, μου δίνει λουλούδια, ταξιδεύουμε μαζί και θέλουμε να περάσουμε περισσότερο χρόνο μαζί, με εισάγει στους γονείς του, δεν μιλάει για μένα σε κανέναν, ακόμη και τους φίλους του. Ποτέ δεν κλέβει, είναι ειλικρινής, δεν φοβάται τι σκέφτονται οι άνθρωποι για μένα, παίρνει φωτογραφίες μαζί μας και ό, τι θέλω, μου το δίνει. Θα ήθελα να μπορούμε να κάνουμε σεξ χωρίς προφυλακτικό και να κολυμπά μέσα μου χωρίς να με εγκυμονούμε. Σταματά να με ρωτάει για πρωκτικό και για τρίο. Είναι ερωτευμένος μαζί μου και πάντα ρομαντικός. Είμαι το πιο hot κορίτσι που έχει δει ποτέ. Ποτέ δεν αγωνιζόμαστε. Δεν επωφελείται από μένα, δεν μου πιέζει ούτε πιέζει να κάνω πράγματα που δεν θέλω να κάνω. Δεν έχει καμία σεξουαλική νόσο ότι είναι 100% καθαρός.
Jan 29 2018
Αγάπη
Votes
117
  Εύχομαι ότι ο αλέξανδρος panetta ο χορευτής θα ήθελε πίσω μου ή love.I πραγματικά τον συμπαθώ. Όταν συναντηθούμε θέλω να με κοιτάξει όπως δεν έχει δει τίποτα πιο όμορφο. Θα συνηθίσει να μου εξαπατήσει ή να με κάνει να κάνω τίποτα δεν dont θέλω να κάνει. Θα έχουμε μια ρομαντική και ανόητη σχέση όπου θα μπορούσαμε να είμαστε οι ίδιοι. Όλοι μαζί θα διαρκέσουν για πάντα και κανένα κορίτσι ή αγόρι δεν θα με πάρει ποτέ μακριά από αυτόν και κανένα κορίτσι ή αγόρι δεν θα τον πάρει μακριά από μένα. η επιθυμία θα διαρκέσει για πάντα και όποιος ψηφίζει την επιθυμία τους θα γίνει πραγματικότητα
Jan 29 2018
Αγάπη
Votes
29
  Θέλω να πάω στην Ισπανία με Anil για ένα δωρεάν ταξίδι με το Diverbo και να διασκεδάσω πολύ με ανθρώπους διαφορετικών πολιτισμών. Αυτή μια εβδομάδα αναδύεται ως μία από τις καλύτερες εβδομάδες της ζωής μου, όπου μου προτείνει να παντρευτώ και να παντρευτώ σύντομα. Θέλω να ταξιδέψω στον κόσμο μαζί του κερδίζοντας χρήματα και έχοντας κάθε πολυτέλεια στον κόσμο.
Jan 30 2018
Αγάπη
Votes
25
  Εύχομαι, ότι είμαι σε μια αξιολάτρευτη σχέση με το Matteo μου. Εύχομαι να μην φοβάται πλέον την καθαρή, ειλικρινή και βαθιά αληθινή αγάπη για τον ίδιο και να το αφήσουμε να συμβεί. Εύχομαι κάποιος να τον τραυματίσει, να κάνει το τελευταίο βήμα προς την κατεύθυνση μου. Εύχομαι να ανοίξει πλήρως την καρδιά του για μένα.
Feb 02 2018
Αγάπη
Votes
114
  Εύχομαι για μένα και για τον Ααρών να δουλέψουν και πάλι. Του εύχομαι να επιστρέψει σε μένα και να με αγαπάει πάλι ελεύθερα. Για να κρατήσει τις υποσχέσεις του, να μείνει, να μην προσπαθήσει να με βλάψει και να με αγαπά. Εύχομαι αυτό που είπε να είναι αλήθεια, ότι θα έχουμε την αγάπη και τη δέσμευση να περάσουμε από οτιδήποτε. Θα ήθελα να μου μιλήσει πρώτα, να ζητήσει συγγνώμη και να προσπαθήσει να με κερδίσει πίσω πριν από τις 16 Μαΐου 2018. Εύχομαι να μην εμπλακούν οι φίλοι και η οικογένειά του και ακόμα κι αν το κάνουν, . Θα είμαστε μαζί. Εύχομαι να είμαστε μαζί, ευτυχισμένοι και υγιείς. Εύχομαι ο Aaron Munter πίσω, και για μας να έχουμε μια μακρά, χαρούμενη, μαζί. Εύχομαι να συνεχιστούμε μαζί μέχρι το τέλος της μεγάλης ζωής μας.
Feb 06 2018
Αγάπη
Votes
36