Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές >> WishID: 20186
Matthew roach

 Μακάρι να ήμουν Spiderman και έχω πάρει το δικό του κοστούμι Spiderman και δεν χρειάζομαι υγρό ιστού γιατί μου τσιρίζω από την αράχνη στο σχολικό μου ταξίδι και μπορώ να μπορώ να πηδήσω πραγματικά υψηλά και σε πολλά αθλητικά πράγματα.
1 30 50 80 100
Πάρτε 100 ψήφους για να κάνετε αυτή την ευχή αληθινή


Like and share our facebook page and get +10 votes click here

Ημερομηνία : May 16 2019  |  Ψήφοι : 27
Κατηγορία : Άλλες Ευχές
WishID : 20186  7856 /8245 Κατηγορία : Άλλες Ευχές
Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Εύχομαι ο παλαιότερος αδελφός μου Xavier να μεγαλώσει 5 ίντσες ψηλότερα στις 20 Σεπτεμβρίου 2019. Θέλω επίσης να ελέγξει τον θυμό του και η συμπεριφορά του θα αλλάξει με καλό τρόπο.
May 16 2019
Άλλες Ευχές
Votes
48
  Εύχομαι όταν έχω 10 χρονών μπορώ να νοικιάσω ένα κεραμικό κατάστημα και μέσα σε αυτό εύχομαι να έχει τα καλύτερα χρώματα και έχει μια μηχανή που κάνει αυτό που θέλω όταν πληκτρολογώ το πράγμα που θέλω να φτιάξω κλπ.) και το πρότυπο, όπως καμπύλο κυματιστό κάστρο (την άκρη ενός πύργου ενός κάστρου) πολύ περισσότερο ή και κανένα. Τότε θα κάνω πολλά χρήματα. παρακαλώ ψηφίστε. Ευχαριστώ!
May 15 2019
Άλλες Ευχές
Votes
9
  Εύχομαι το κάστρο που έκανα στο παιχνίδι Goodgame Empire ήταν δίπλα στο σπίτι μου και μπορώ να επισκεφτώ οποιαδήποτε στιγμή. Εύχομαι όλοι όλοι να είναι ωραίοι και επιτρέψτε μου να δανειστώ οτιδήποτε θέλω ή κάνω. Θα μπορούσα να γυρίσω τον τροχό της τύχης τίποτα! Και όταν μπαίνω στο παιχνίδι και κτίσω ή κάνω κάποιες αλλαγές στο κάστρο ... στέλνει την αλλαγή στο κάστρο και είναι εκεί. Και ένα τελευταίο πράγμα. Εάν συλλέξω κάτι σε καροτσάκια ή ένα θησαυροφυλάκιο, θα σταλεί στην αποθήκη στην περιοχή όπου βρίσκεται το κάστρο. Ψηφίστε για αυτή την επιθυμία. Ευχαριστώ!
May 15 2019
Άλλες Ευχές
Votes
10
  Θα ήθελα να μπορέσω να κερδίσω μια δεύτερη ευκαιρία από την ομάδα τένις του Special Olympics στο Τέξας για να παίξει για τα παιχνίδια του επόμενου έτους. Θέλω οι προπονητές και οι άλλοι να με κοινωνικοποιηθούν, ώστε οι γονείς μου να μου επιτρέψουν να επανενταχθώ.
May 15 2019
Άλλες Ευχές
Votes
12
  Θα ήθελα να μπορώ να τραγουδήσω πολύ καλά. Τώρα έρχεται μια μέρα και θα μπορούσα να τραγουδήσω κάθε νότα ψηλά ή χαμηλά, δυνατά ή ήσυχα. Εύχομαι σε όλους να μου άρεσε η φωνή μου και εγώ και η Sophie, Flo, laila, Annie, Ruby, Daisy, Rose, Rosa, Lily όπου όλα σε αυτό και ήμασταν εκπληκτικοί και ακούστηκαν λαμπρά.
May 13 2019
Άλλες Ευχές
Votes
15
  Επιθυμώ να έχω τη δύναμη να ελέγξω και να καλέσω τον αέρα και τη φωτιά. παρακαλώ πραγματικά το χρειάζομαι. θέλω να μπορώ να προστατεύσω εμένα, την οικογένειά μου και άλλους ανθρώπους από τα κακά πράγματα σε αυτόν τον κόσμο
May 13 2019
Άλλες Ευχές
Votes
10
  我 希望 撒旦 恶魔 真的 一定 有 一个 真正 的 向 牠 卖 灵魂 并 实现 所有 愿望, 欲望 和 想望 的 事情 即刻 驟然 实现 的 超自然 门户 入口 网站. 我 希望 撒旦 恶魔 真的 一定 有 一个 真正 的 向 牠 卖 灵魂 并实现 所有 愿望, 欲望 和 想望 的 事情 即刻 驟然 实现 的 超自然 门户 入口 网站. 我 希望 撒旦 恶魔 真的 一定 有 一个 真正 的 向 牠 卖 灵魂 并 实现 所有 愿望, 欲望 和 想望 的 事情 即刻 驟然 实现 的 超自然 门户 入口网站.
May 13 2019
Άλλες Ευχές
Votes
9
  Εύχομαι η κάρτα μνήμης Fujifilm 600002308 xD-Picture M 512 MB, Call of Duty - Infinite Warfare - Αποθήκευση μνήμης USB Flash Drive 8GB USB 2.0 και το συνδυασμό κτυπήματος και κουτιού Call of Duty Ballpoint.
May 13 2019
Άλλες Ευχές
Votes
54
  Θέλω ο πατέρας μου να επιστρέψει ζωντανός και να περπατήσει πάλι μέχρι την 1η Δεκεμβρίου 2019 που είναι για τα γενέθλιά του γιατί μου λείπει και θέλω να αρχίσω να μιλάω περισσότερα οδικά ταξίδια και να περνάω χρόνο μαζί του και τον αγαπώ
May 12 2019
Άλλες Ευχές
Votes
60
  Εύχομαι η άκρη μου να είναι μεγαλύτερη και οι πλήρεις ισχίές μου να γεμίζουν και να έχω μια λεπτότερη μύτη, μικρότερα μάτια, τέλεια όραση και τρίχα τρίχας που είναι πάντα υγιές και μαλακό. Θέλω επίσης να μιλήσω Γαλλικά, Ισπανικά, Γερμανικά, Κορεάτικα και Κινέζικα. Θέλω επίσης να είμαι πολύ καλός στο μπάσκετ και το ποδόσφαιρο. Και εύχομαι τα μάτια μου να είναι ένα χρώμα Amber, αλλά οι άνθρωποι θα πιστέψουν ότι τα μάτια μου ήταν πάντα εκείνο το χρώμα. Και θέλω ένα ελαφρύτερο χρώμα δέρματος, όπως ένα χρώμα δέρματος καραμέλας και θέλω επίσης τέλεια λευκά δόντια. Θέλω να έχω ένα τέλειο σώμα και θέλω να μπορώ να αγοράσω ό, τι θέλω. Και θέλω μια λιγότερο αυστηρή μητέρα που θα με επιτρέψει να κάνω τίποτα όπως πάρει ένα δαχτυλίδι μύτης. Και θέλω επίσης κάθε αγόρι ή κορίτσι που μου αρέσει να με αρέσει πίσω. Θέλω επίσης μέγεθος 8 πόδια και ωραία χέρια. Θέλω επίσης τέλειο δέρμα και να μην έχουν ουλές ή ραγάδες. Θέλω επίσης να μυρίζω πάντα σαν καραμέλα και θέλω μικρότερα βυζιά που δεν κρεμούν. Θέλω επίσης μακρυές βλεφαρίδες και τέλεια φρύδια και θέλω όλα αυτά να γίνουν πραγματικότητα στις 6/10/19
May 12 2019
Άλλες Ευχές
Votes
10
  Εύχομαι να μπορώ να πάω στο σύμπαν του ακαδημαϊκού μου ακαδημαϊκού ως χαρακτήρα μου οποτεδήποτε το επιθυμώ. Για να το κάνω αυτό, κρατώ το κομμάτι της καρδιάς του κολιέ μου και λέω τις λέξεις "My Hero Academia". Όλα είναι στην αγγλική γλώσσα, οπότε μπορώ να τα καταλάβω. Επίσης, το χαρτί που λέει " Bio Paper " έχει κάποιες πληροφορίες για τον χαρακτήρα μου. Μπορώ να προσθέσω ή να αλλάξω τίποτα αν το θέλω. Σε όλες τις ώρες, εκεί θα ήταν ο σύντροφός μου Ari. Τέλος, ο κόσμος μου δεν θα κερδίσει ούτε θα χάσει χρόνο όταν πάω στο άλλο σύμπαν.
May 12 2019
Άλλες Ευχές
Votes
47
  Εύχομαι η μητέρα να βρίσκει έναν οδοντίατρο που να εργάζεται καλά με τους αυτιστικούς ανθρώπους και να τους βοηθήσει με την οδοντιατρική τους φοβία. Επίσης, για να δείτε ότι οι κοιλότητες στο στόμα μου είναι μόνιμα φύγει πριν επισκεφθώ έναν οδοντίατρο και τα ούλα μου είναι απόλυτα υγιή.
May 11 2019
Άλλες Ευχές
Votes
15
  Θα ήθελα να βρω ένα σκύλο στο δάσος μου και να επισυνάπτεται στο κολάρο του είναι ένας φάκελος με $ 200 σε αυτό, έτσι ώστε τα χρήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να φροντίσουν αυτό το άστεγο σκυλί ή οποιουσδήποτε άλλους όπως αυτό. Αυτό το σκυλί θα ήταν ένας αρσενικός ενήλικος Γερμανός Shepard και το όνομά του θα είναι το μέγιστο. Οι γονείς μου θα με επιτρέψουν να τον κρατήσω και θα γνώριζε στρατιωτική εκπαίδευση, ώστε να μπορεί να βοηθήσει εκείνους που είναι ατυχείς και χαμένοι. Όχι επειδή έχουν απαχθεί, αλλά αυτοί που είναι αυτοκτονία και αυτοί που δεν ξέρουν τι να κάνουν με τη ζωή τους. Ευχαριστώ.
May 11 2019
Άλλες Ευχές
Votes
7
  Εύχομαι να λάβω 10.000 εκατομμύρια δολάρια κάθε δευτερόλεπτο στο λογαριασμό μου όταν έχω ηλικία 13 ετών επειδή έχω μόνο λίγα χρήματα στο λογαριασμό μου. Ψηφίστε για αυτή την επιθυμία. Ευχαριστώ!
May 11 2019
Άλλες Ευχές
Votes
6
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Επιθυμώ ότι θα μπορούσα να κάνω μια κούκλα μπακνιά Backyard 1988-1991 και όλες οι τηλεοπτικές εμφανίσεις κούκλας Barney 1-14 και δυνάμεις υπεράνθων και παλιές κοστούμι βιβλίων 1995-2010.
May 17 2019
Άλλες Ευχές
Votes
9
  Εύχομαι να έχω εξουσίες αυτές οι δυνάμεις είναι σχεδόν σαν να επιθυμούν τις δυνάμεις τους. Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτές τις εξουσίες για να κάνω τίποτα, να πάω οπουδήποτε και επίσης μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτές τις δυνάμεις για καλό ή κακό. αυτό το φαινόμενο δύναμης θα συμβεί όταν το λέω έτσι στο μυαλό μου ή να μιλήσω δυνατά. Αυτές οι εξουσίες θα κάνουν τη ζωή ευκολότερη και πραγματικά θα είμαι ευτυχής για μία φορά και επίσης θα βελτιώσω την οικογενειακή ζωή μου.
May 17 2019
Άλλες Ευχές
Votes
82
  Εύχομαι γεννήθηκα στις 4 Σεπτεμβρίου 2012 και πήγα στο δημοτικό σχολείο του Elmhurst γιατί μου λείπει η ύπαρξη στο δημοτικό σχολείο Χωρίς να διασκεδάζω με τους φίλους και τους δασκάλους μου λείπει να πηγαίνω σε εκδρομές στο χωράφι και περισσότερο χάνω μου παιδί και εύχομαι ήμουν ένα μικρό κορίτσι και πάλι
May 17 2019
Άλλες Ευχές
Votes
57
  Θα ήθελα να παίρνω cast ως Doody στο λίπος η φωνή τραγουδιού μου θα βελτιωνόταν και η συντριβή μου θα με ρωτούσε έξω και θα είμαστε μαζί forever.Please να ψηφίσω για την επιθυμία μου
May 17 2019
Άλλες Ευχές
Votes
12
  Επιθυμώ για το 2003-2006 Teen Titans Raven να είναι ένα πραγματικό πρόσωπο και να πάω σε μια υποστηρικτική ρομαντική σχέση μαζί μου στην ηλικία των 22 ετών να είναι δίπλα μου για πάντα.
May 17 2019
Άλλες Ευχές
Votes
7
  Εύχομαι για ολόκληρο το έτος, το ΟΛΟΚΛΗΡΟ, να με κάνει να είναι ο καλύτερος φίλος μου τώρα. Και δεν θα βαρεθεί καθόλου. Και σε μια jumpcut, επίσης.
May 18 2019
Άλλες Ευχές
Votes
7
  Εύχομαι εγώ και η οικογένειά μου μπορεί να πάρει μπορεί να πάρει ένα σπίτι 5 υπνοδωματίων στην πόλη μου.Με μια καλή πίσω αυλή και δεν είναι πάρα πολύ expensive.And μπορούμε να πάρουμε ένα χαριτωμένο σκυλί, ίσως ένα σκυλί που είχαμε ονομάσει neoco που πήρε από εμάς, και αν αυτό δεν μπορεί να συμβεί, εύχομαι ο παππούς μας να μας αφήσει να πάρουμε ένα σκυλί
May 18 2019
Άλλες Ευχές
Votes
10
  Ένας αδελφός και αδελφή και ένα κουτάβι και ένας 4χρονος αδελφός και 16χρονη αδερφή και ένας ηλικιωμένος αδελφός 1 μαύρος και πολύ ένα φως και εγώ wawant 2 πισίνα και θέλω η μαμά μου να είναι καφέ και ο μπαμπάς μου να είναι καφέ και να έχει καφέ οικογένεια και να είναι υπεύθυνος και να έχει μεγάλο σπίτι
May 18 2019
Άλλες Ευχές
Votes
10
  Ive πάντα θέλησε να είναι στο Τσαντ και Υψηλή Βίντεο για το κανάλι Chad Wild CLay, Vy Qwaint, ή εκθέτοντας το έργο Zorgo Ive ήταν ένα YouTuber για ένα ενώ αλλά Havent πήρε πολλά χρήματα Id αγάπη μου επιθυμία να έρθει Αλήθεια
May 19 2019
Άλλες Ευχές
Votes
10
  Εύχομαι ότι εγώ, ο Jodi Diane Garber από το Marion, Ohio, είχα γίνει ο καλύτερος φίλος του συνόλου των multiverse όλοι μαζί και δεν θα ήταν βαρετό καθόλου, ούτε καν το παραμικρό κομμάτι.
May 19 2019
Άλλες Ευχές
Votes
105
  Εύχομαι ο Susan Wojcicki να παραιτηθεί από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του youtube, γιατί καταστρέφει το YouTube, πήρε χρήματα για τους λαούς, συνεχίζει να κάνει τρομερούς κανόνες για τον ιστότοπο. ακόμα και απενεργοποίησε σχόλια σε ορισμένα βίντεο. Απλώς θέλω την πάει έτσι ώστε η περιοχή μπορεί να πάει πίσω στο φυσιολογικό.
May 20 2019
Άλλες Ευχές
Votes
10
  Εύχομαι αύριο το περασμένο έτος και τον Μάρτιο και σε ό, τι έχασα και δεν συμβαίνουν ούτε λάθη. Μακάρι να ήμουν λαμπρός ήδη και κάθε ανάθεση που είχα ήταν εντελώς αυξημένη και ήμουν ισχυρός και σκληρός.
May 20 2019
Άλλες Ευχές
Votes
8
  我 希望 古代 中華 仙人 和 西洋 神 人 修持 上帝 法術, 上帝 術, 神 術 ή ​​神仙 有 所 用 和 一定 會使 凡人 跟 不 老不死 的 仙人 一樣 擁有 施行 古代 中華 的 道教 或 道家 的 上帝 法術, 上帝術, 神 術 或 神仙 術 的 能力 的 現實 世界 的 真正 的 瓊漿 玉液, 萬靈丹 和 仙丹 妙 藥 的 六 羧基 四氫 蝶 呤 合酶 會 立刻 出現!
May 20 2019
Άλλες Ευχές
Votes
9
  我 希望 古代 中華 仙人 和 西洋 神仙 修持 神仙 有 所 用 和 一定 會使 凡人 跟 不 老不死 仙人 一樣 會 擁有 施行 神仙 的 能力 的 力 實玉 的 界 正 萬靈六 羧基 四氫 蝶 呤 合酶 會 立刻 出現! 我 希望 古代 中華 仙人 和 西洋 神仙 修持 神仙 術 時 所 服用 和 一定 會使 凡人 跟 不 老不死 的 仙人 一樣 會 擁有 施行 神仙 術 的 能力 的 現實 世界 的 真正的 瓊漿 玉液, 萬靈丹 和 仙丹 妙 藥 的 六 羧基 四氫 蝶 呤 合酶 會 立刻 出現! 我 希望 古代 中華 仙人 和 西洋 神仙 修持 神仙 術 時 所 服用 和 一定 會使 凡人 跟 不 老不死 的 仙人 一樣會 擁有 施行 神仙 術 的 能力 的 現實 世界 的 真正 的 瓊漿 玉液, 萬靈丹 和 仙丹 妙 藥 的 六 羧基 四氫 蝶 呤 合酶 會 立刻 出現!
May 20 2019
Άλλες Ευχές
Votes
9