Αρχική >> Κατηγορίες >> Αγάπη >> WishID: 4739
Samuelwhite
Change Wish Language:
 Εύχομαι η Μαλίνκα και εγώ να είμαστε αληθινοί λάτρεις από αυτή την ημέρα που με αγαπάει αληθινά και δεν μπορείς να περιμένεις να κάνεις σεξ μαζί μου δεν μπορεί να κρατήσει πίσω από το να αγαπάς το σεξ και να κοιμάσαι με με καλέσει και μου λέει ότι είμαι ερωτευμένος μαζί σου και βρίσκει ο τρόπος να γκίτσωσε σε μένα είναι πιστός σε μένα από τώρα και στο εξής priscella με θέλει και θα κάνει σεξ μαζί μου δεν μπορεί να κρατήσει πίσω από την αγάπη ή έχοντας σεξουαλική αγάπη μαζί μου ποτέ έχουν σεξουαλική επαφή με το χρόνο που θέλω δεν πρέπει ποτέ να ήθελα ή ρωτήστε και άλλα weman να.


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true
Ημερομηνία : Dec 21 2013  |  Ψήφοι : 2
Κατηγορία : Αγάπη
WishID : 4739  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Εύχομαι η συντριβή μου να με συνομιλεί
Dec 21 2013
Αγάπη
Votes
3
  Έπεσα στην αγάπη με την πρώην φίλη μου πριν από περίπου 4 χρόνια, αλλά πέρασα το τελευταίο έτος ανησυχώντας για το σχολείο τελειώνουν και δεν της έδειξε πόσο μου εμπνέει. Αντίθετα, υποστήριξα μαζί της. πήραμε την τελευταία χριστουγεννιάτικη μέρα και χωρίσαμε δύο μήνες αργότερα, θα ήθελα να με πιστέψει πάλι, ότι θα έβλεπε κάτι καλό σε μένα και μου έδωσε την ευκαιρία να της δείξω ότι είναι ο κόσμος μου και θα έκανα τίποτα για να την κάνω χαρούμενος. αυτά τα Χριστούγεννα αντί να γιορτάζω ένα χρόνο από τότε ή την αφοσίωση μου το ξοδεύω μόνη μου και φωνάζω στον εαυτό μου για να κάνω μια χάλια της πιο σημαντικής σχέσης που είχα ποτέ. μιλήσαμε για το γάμο και τα παιδιά. τώρα δεν έχω τίποτα
Dec 20 2013
Αγάπη
Votes
2
  Θα ήθελα να βρω την αληθινή αγάπη.
Dec 19 2013
Αγάπη
Votes
2
  Μακάρι να είμαι πολύ τυχερός στην αγάπη.
Dec 19 2013
Αγάπη
Votes
3
  Εύχομαι ο Brat να ερωτευτεί μαζί μου.
Dec 19 2013
Αγάπη
Votes
2
  Εύχομαι ο Αβραάμ να ερωτευτεί μαζί μου.
Dec 19 2013
Αγάπη
Votes
2
  Εύχομαι ο Tomy C. να με παντρευτεί σύντομα, να με αγαπάει για πάντα και να ξεχάσει τις υποθέσεις του με τις παντρεμένες γυναίκες.
Dec 19 2013
Αγάπη
Votes
2
  Εύχομαι οι στυλ Harry να με παρατηρήσουν στο twitter και να με αγαπήσουν :)
Dec 19 2013
Αγάπη
Votes
2
  Εύχομαι ο Νικ να με ζητήσει να είμαι ο φίλος του.
Dec 17 2013
Αγάπη
Votes
2
  Εύχομαι ο Λι να μου πει αύριο πώς αισθάνεται πραγματικά για μένα. Είτε με μισεί, με αγαπά, οτιδήποτε. Θέλω μόνο να ξέρω. Ευχόμαστε ότι οι άνθρωποι θα μπορούσαν να με αρέσουν περισσότερο και ότι δεν πρέπει πάντα να είμαι αυτός που έχει απομείνει. Εύχομαι οι άνθρωποι να σταματήσουν να με κοιτούν.
Dec 16 2013
Αγάπη
Votes
2
  Επιθυμώ να συντρίψω το deepan raj για να με ρωτήσετε στο site κοινωνικής δικτύωσης όπως το facebook ή το instamessage.
Dec 16 2013
Αγάπη
Votes
2
  Θα ήθελα ο jason στο σχολείο μου να με ρωτήσει έξω την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013
Dec 15 2013
Αγάπη
Votes
2
  Εύχομαι ο Edward Cullen να με αγαπάει τόσο πολύ, όπως αγαπούσε τη Bella στο λυκόφως ότι όλη η σειρά του λυκόφωτος θα μου συμβεί σε πραγματική ζωή. Έτσι θα με φιλήσει και θα με παντρευτεί και θα κάνει σεξ μαζί μου και θα με γυρίσει σε έναν βαμπίρ μετά από μαραγκάδα. αλλά όταν λέω "δεν επιθυμούν πια" κάθε πράγμα πηγαίνει πίσω στο φυσιολογικό όπως ποτέ δεν έκανα την επιθυμία. Πρώτα. Και θα είμαι σε θέση να αλλάξω και θα είμαι σε θέση να έχουμε οποιαδήποτε δύναμη στο σύμπαν και μπορώ να τον ελέγξω.
Dec 15 2013
Αγάπη
Votes
2
  Εύχομαι ο Edward Cullen να με αγαπάει τόσο πολύ όσο αγαπούσε τη Bella στο λυκόφως, ότι ολόκληρη η σειρά λυκόφωτος θα συμβεί σε μένα στην πραγματική ζωή. Έτσι θα με φιλήσει και θα με παντρευτεί και θα κάνει σεξ μαζί μου και θα με γυρίσει σε βαμπίρ μετά από μαρκάρισμα. αλλά όταν λέω "δεν επιθυμούν πια" κάθε πράγμα πηγαίνει πίσω στο φυσιολογικό όπως ποτέ δεν έκανα την επιθυμία στην πρώτη θέση.Και θα είμαι σε θέση να αλλάξω και θα είμαι σε θέση να έχουμε οποιαδήποτε δύναμη στο σύμπαν και μπορώ να τον ελέγξω .
Dec 15 2013
Αγάπη
Votes
2
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Εύχομαι να με αγαπάς και να έρχεσαι στη ζωή μου για πάντα
Dec 22 2013
Αγάπη
Votes
2
  Εύχομαι να μου μιλήσω απόψε
Dec 22 2013
Αγάπη
Votes
2
  Εύχομαι ο Wayne Ralph από το Broken Hill NSW Australia να αφήνει τη σύζυγό μου Tanya μόνιμα για μένα και έχει μια δεσμευμένη σχέση μαζί μου που έχει τόσο βαθιά αγάπη και είναι παθιασμένη και δεν υπάρχει άλλη γυναίκα γι 'αυτόν, εκτός από μένα.
Dec 22 2013
Αγάπη
Votes
2
  Εύχομαι η μητέρα της Krissa να καλέσει και να μου πει ότι η Krissa θα μπορούσε να ξαναγυρίσει μαζί τώρα.
Dec 22 2013
Αγάπη
Votes
2
  Εύχομαι να γνωρίσω ένα αγόρι ηλικίας 15 ετών, δημοφιλές, αθλητικό, ωραίο, γενναιόδωρο, καλό, αστείο ... Ένας παίκτης, φροντίδα, συναισθηματική, έξυπνη, καλή γραμματική και προστατευτική. Θέλω να έχει πράσινα / μπλε μάτια, όμορφα μακρυά μαλλιά (όχι περισσότερο από τους ώμους), ωραίο σχήμα μύτης και στόματος, ωραία δόντια και ωραίο χαμόγελο, λίγο ψηλότερο από μένα και σε σχήμα. Θέλω να έχει μια ωραία φωνή, που θα μπορούσε να τραγουδήσει καλά και να παίξει την κιθάρα. Επίσης, θέλω να κάνει skateboard, να δώσει καλές αγκαλιές και φιλιά, και όλοι οι φίλοι και η οικογένειά του τον αγαπούν. Θέλω όλα τα κορίτσια να τον εμψυχώσουν, αλλά δεν τους δίνει προσοχή. Θέλω να με αγαπάει για πάντα και παίρνει ζηλιάρης πάνω μου ... Επίσης, προσανατολισμένη στην οικογένεια. Πραγματικά φροντίδα, ξέρει πώς αισθάνομαι και πρόθυμος να κάνω ό, τι ζητώ. Θέλω η μαμά μου να αρέσει πολύ αυτό το παιδί, έτσι ώστε δεν θα πειράξει αν ήρθε ή ακόμα και κοιμόταν. Με αφήνει να τον γνωρίσω. Θέλω να είναι στην τάξη μου και σε πολλές τάξεις μου και να ζήσω μαζί μου.
Dec 22 2013
Αγάπη
Votes
2
  Εύχομαι η συντριβή μου να είναι πάνω από τη θέση μου σε 12 ώρες.
Dec 23 2013
Αγάπη
Votes
2
  Εύχομαι η φίλη μου η Κρίσα να με καλέσει και να μιλήσει σήμερα μαζί μου.
Dec 23 2013
Αγάπη
Votes
3
  Εύχομαι η Κρίσα να αλλάξει γνώμη για να μην είναι μαζί μου.
Dec 23 2013
Αγάπη
Votes
2
  Θα ήθελα να γίνω φίλη sukhchain και για μένα να γίνω λιγότερο ντροπαλός και να μιλήσω σε όλους και για την οικογένεια και τους φίλους μου να παραμείνουν επανενωμένοι όπως πάντα και για μένα να πάρω περισσότερους φίλους
Dec 25 2013
Αγάπη
Votes
2
  Εύχομαι ο Marlan Quintero και ο αδελφός του, ο βράχος Kaleb, ο Daniel Davis, ο Chris Joel barraza και ο Tavis Flanagan και ο αδελφός του ήταν όλοι αδερφοί μου και μένουν μαζί μου και η μαμά μας έχουμε πολλά δωμάτια και πολλά χρήματα και εμείς δεν έχουμε πρόβλημα είμαστε απλά ευτυχισμένοι και όλοι αγαπάμε ο ένας τον άλλον justin Henderson δεν ζει ούτε μας ξέρει ότι είναι μόνο εγώ η μαμά μου και ο Marlan ο αδελφός του kaleb marsh Daniel Davis Chris Joel barraza Tavis και ο αδελφός του και είμαστε αυτοί πιο ευτυχισμένη οικογένεια ποτέ
Dec 26 2013
Αγάπη
Votes
2
  Εύχομαι οι φίλοι μου και εγώ όλοι να είμαστε οι πιο δημοφιλείς στο σχολείο και όλοι θα μπορούσαν να είναι σαν τα πόνυ της μικρής μου φίλης πόνυ είναι μαγικό αλλά αντί για 6 στοιχεία αρμονίας θα υπάρχουν 8 στοιχεία αρμονίας.
Dec 26 2013
Αγάπη
Votes
2
  Ο Thomas Jakobsen είναι τώρα ο φίλος μου. Ο Τόμας είναι τελείως τρελός για μένα. Είναι ερωτευμένος μαζί μου και με φροντίζει με σεβασμό και καλοσύνη. Ξέρει στην καρδιά του ότι είμαι ο ένας για αυτόν. Με επικοινωνεί καθημερινά και θέλει να είναι μαζί μου αύριο.
Dec 27 2013
Αγάπη
Votes
2
  θα ήθελα να μου τηλεφωνήσει τώρα
Dec 27 2013
Αγάπη
Votes
2
  Εύχομαι αυτό το κορίτσι που ονομάζεται maddalys Q. Αυτό πηγαίνει στο σχολείο μου θα με ζητήσει έξω στις Jan 6 2014
Dec 27 2013
Αγάπη
Votes
2