Αρχική >> Κατηγορίες >> Γενέθλια >> WishID: 7986
Desaray
Change Wish Language:
 Στα 16 μου γενέθλια. Θέλω ένα ροζ αυτοκίνητο. Θέλω να έχω καλούς βαθμούς στο σχολείο μου. Όλοι θα με αρέσουν. Επιθυμώ επίσης να έχω ένα δημοφιλές ρούχο. Οι φίλοι μου θα με αρέσουν.


Ημερομηνία : Jan 18 2015  |  Ψήφοι : 138
Κατηγορία : Γενέθλια
WishID : 7986  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Γενέθλια
  Στα γενεθλιά μου. Θέλω ένα iPad, 5.000 δολάρια και ένα μπουκάλι αίμα. Είμαι βράχος λυκόφωτος. Δεν θα σας βλάψω. Χρειάζομαι ένα ζωικό τοτέμ που μου ταιριάζει.
Jan 15 2015
Γενέθλια
Votes
136
  Θα ήθελα να πάρω πολλά δώρα γενεθλίων για τα γενέθλιά μου την ημέρα των Χριστουγέννων. Θέλω επίσης να δω πολλά δώρα για τα Χριστούγεννα. Τα 2 κύρια παρουσιάσματα που θέλω είναι η IPOD TOUCH 6ης γενιάς και ένας φορητός υπολογιστής.
Dec 12 2014
Γενέθλια
Votes
154
  Τα γενέθλιά μου επιθυμούν το επόμενο έτος ότι η πρώτη επιθυμία του γιου μου ότι θα κάνει σωστή χρήση κόκκινου μπάλας σε κομμάτι χαρτιού σύντομων δεσμών επειδή θέλει να δημιουργήσει ειρήνη και δικαιοσύνη στο σύμπαν, παρακαλώ να κάνει την πρώτη επιθυμία του γιου μου να είναι πραγματικότητα Αυτό σας ευχαριστεί.
Nov 15 2014
Γενέθλια
Votes
154
  Εύχομαι ότι τα μαλλιά μου μεγάλωσαν 20 πόδια
Nov 02 2014
Γενέθλια
Votes
223
  Η επιθυμία μου στα γενέθλιά μου το επόμενο έτος Στις 29 Ιουνίου 2015 Ότι ο πρώτος μου Υιός θα ήθελε να γίνει πραγματικότητα επειδή επιθυμούν ειρήνη και δικαιοσύνη από ολόκληρο τον κόσμο παρακαλώ κάνετε την επιθυμία μου να είναι αλήθεια ότι όλοι σας ευχαριστώ :)
Oct 24 2014
Γενέθλια
Votes
162
  Η επιθυμία μου είναι να γίνω Obito Uchiha με τους δύο και τον πραγματικό Sharingan και Rinnegan στην πραγματική ζωή και τις πραγματικές δυνάμεις που είναι όλοι και σας ευχαριστώ.
Oct 12 2014
Γενέθλια
Votes
132
  θέλω να έχω 18 χρονών και θα το γιορτάσω σε μια βίλα με κβρίν, arjun και reshma. θα είμαι σε μια ζωντανή σχέση με τον κβρίν και οι γονείς και η οικογένειά μου θα είναι ευχαριστημένοι γι 'αυτό. Θα έχω και ένα εκπληκτικό σώμα. Ο Κέρβιν θα με αγαπά πάρα πολύ
Oct 05 2014
Γενέθλια
Votes
127
  Εύχομαι να γίνουν πραγματικότητα οι πρώτες μου επιθυμίες που εύχομαι οι δεύτερες ευχές μου είναι ότι θα ήθελα να επιστρέψω στο παρελθόν της 19ης Ιουνίου 1993. Θα ήθελα να έχω δέκα αδέλφια και εννέα αδελφές, θα ήθελα οι δέκα αδελφοί μου να είναι αθάνατοι μάγισσες, βαμπίρ και επώδους, εύχομαι οι εννέα αδελφές μου και εγώ ως δέκατη αδελφή τους να είναι αθάνατες μάγισσες, βαμπίρ και succubus, εύχομαι να έχω όλες τις τρέχουσες αναμνήσεις μου άθικτες, εξουσιαστικές δυνάμεις, επιθυμώ να παραχωρήσω εξουσίες, θα ήθελα να ζήσω ακραία πολυτελή ζωή με τη μαμά, τον μπαμπά, τους δέκα αδελφούς μου και τις εννέα αδελφές μου σήμερα στις 19 Ιουνίου 1993 και εύχομαι να ζήσω σε ένα φοβερό αρχοντικό με την μαμά μου, τον μπαμπά, δέκα αδελφοί και εννέα αδελφές σήμερα 19 Ιουνίου 1993 στο Pacifica της Καλιφόρνια 94044.
Aug 28 2014
Γενέθλια
Votes
126
  Μακάρι να μπορώ να πάω στη Disneyland με τον θείο μου Raul
Aug 14 2014
Γενέθλια
Votes
121
  Εύχομαι την ημέρα ενός πλήρους ωραρίου τη Δευτέρα, Ιανουάριος 5,2015 στις 05:53:18 π.μ., θα επιστρέψω στον εαυτό μου τον Ιανουάριο του 6,1990, ξαναζήσω τη ζωή μου ξεκινώντας εκείνη την ημέρα με όλες τις τρέχουσες αναμνήσεις μου ανέπαφες, βαμπίρ τις δυνάμεις κλπ. Έχω εξουσίες χειραγώγησης, δυνάμεις που εξουδετερώνουν την πραγματικότητα, επιθυμούν να παραχωρήσουν εξουσίες, θεοειδείς ικανότητες να αλλάζουν, να καταστρέφουν και να αναμορφώνουν την πραγματικότητα κλπ. και μένω σε ένα φοβερό ανάκτορο κάστρο με τη μαμά μου, τον μπαμπά και τον αδερφό μου στο Higashi, Τόκιο σήμερα, Ιανουάριος 6,1990 αμέσως μετά τη γέννησή μου.
Jun 23 2014
Γενέθλια
Votes
100
  Εύχομαι η τρίχα μου να μεγαλώνει long.i επιθυμούν να έχουν μεγαλύτερη γνώση.
Jun 08 2014
Γενέθλια
Votes
100
  Εύχομαι justin bieber spinnight μαζί μου 2006 corry
Jun 08 2014
Γενέθλια
Votes
51
  Εύχομαι justin bieber spinnight
Jun 08 2014
Γενέθλια
Votes
39
  Θα ήθελα να μου χορηγηθεί με τις δυνάμεις υπεράνθρωπος Superman και την ικανότητα να ελέγχει τις δυνάμεις ήδη, επίσης, παίρνω τη μυϊκή σωματική διάπλαση του Superman, καθώς γίνω 5foot 9inches ψηλός και ότι όταν φτάσω στην ηλικία των 18 ετών γίνω 6foot 3inches ύψος επίσης στις 7 Μαΐου 2014 κατά το χρόνο 2:35 π.μ. η επιθυμία μου παραχωρείται.
Jun 07 2014
Γενέθλια
Votes
53
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Γενέθλια
  Μακάρι να γεννήθηκα στις 27 Αυγούστου 2005 αντί για τις 27 Αυγούστου του 2000. Είμαι γυμναστής 9ου βαθμού και είμαι 14, αλλά θέλω πραγματικά να πάω στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θα ήθελα απλά να έχω λίγο περισσότερο χρόνο. οπότε αντί να είμαι 14 θα ήμουν 9. Θα ήμουν μικρότερος και μικρότερος, αλλά εξακολουθώ να είμαι το ίδιο επίπεδο και να συνεχίζω να νοικιάσω. η ζωή μου ως μωρό θα εξακολουθεί να είναι η ίδια θα είναι μόλις 5 χρόνια καθυστερήσει. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΨΗΦ. ευχαριστώ και ο Θεός ευλογεί u :)
Jan 31 2015
Γενέθλια
Votes
125
  Εύχομαι η μαμά μου να με αφήσει να πάρω ένα δεύτερο αυτί piercing και δεν θα έβλαζε καθόλου για τα γενέθλιά μου στις 7/22 ......... Αγνοήστε τις κουκίδες που είπαν ότι χρειάζομαι 120 ή περισσότερους χαρακτήρες
Feb 14 2015
Γενέθλια
Votes
100
  Εύχομαι ότι τα 13α γενέθλιά μου μπορώ να πάρω οτιδήποτε θέλω και να πάω οπουδήποτε θέλω γιατί γιατί θα πληρώσω για όλα αυτά και πραγματικά θέλω μια δεύτερη διάτρηση στο λοβό του αυτιού και δεν το αισθάνομαι ακόμη και θέλω επίσης να πάω στα καταστήματα και αγοράστε αυτό που θέλω
Feb 22 2015
Γενέθλια
Votes
171
  Εύχομαι ο δακτύλιος μου να γοητεύσει να παραχωρήσει οποιεσδήποτε και πολλές επιθυμίες όσο θέλω, κάθε φορά που το τρίβω και σκέφτομαι την επιθυμία μου, χωρίς κακές συνέπειες ή κακές συνέπειες
Mar 05 2015
Γενέθλια
Votes
109
  Θα ήθελα να είμαι ψυχικός, ιδιοφυΐα, παιδί θαύμα, μουσική θαύμα, αθάνατη μάγισσα, vampiress, succubus, λυκάνθρωπος, kitsune και γοργόνα μόνιμα στην ηλικία των 3 με την επιθυμία εξουσιοδότησης, ESP ικανότητες για να διαβάσετε το μυαλό των ανθρώπων, κλπ. Δουλεύω ως πρότυπο μόδας, μουσικός, ηθοποιός, τραγουδιστής κλπ. σε ηλικία 3 ετών με όλες τις τρέχουσες αναμνήσεις μου ανέπαφες κ.λπ. και εύχομαι να ζήσω στο Higashi, το Τόκιο με την ιαπωνική βασιλική οικογένεια Hanako Tsugaru της πριγκίπισσας Hitachi ως υιοθετημένη κόρη της στις 10 Ιουλίου 1993 για να γίνει πραγματικότητα ακριβώς όπως ήθελα να συμβεί την ημέρα των γενεθλίων μου στις 6 Ιανουαρίου 2016 ότι εγώ θα ήθελα να ξυπνήσω μόνιμα ως 9χρονη αθάνατη μάγισσα, vampiress, succubus, λυκάνθρωπος, kitsune και γοργόνα και εύχομαι σήμερα στις 19 Ιουνίου 1993 η ημέρα που ήρθα με τη μαμά μου, τον μπαμπά και τον αδερφό μου στην Pacifica, Καλιφόρνια 94044.
May 08 2015
Γενέθλια
Votes
82
  GUYS ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΟΥ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΜΟΥ! για τα γενέθλιά μου μπορεί να 16 2015 όταν ξυπνάω εκείνο το πρωί θα υπάρχει μια μικρή τσάντα συνεδρίαση αγοράσει τηλεόραση μου στο δωμάτιό μου και μέσα του θα είναι ένα κρύσταλλο κολιέ που θα παραχωρήσει όλες τις επιθυμίες μου, ακόμη και στα υψηλότερα όρια της world.and θα υπάρξουν επίσης κάποια χρυσά νομίσματα.
May 11 2015
Γενέθλια
Votes
100
  Εύχομαι να θυμηθώ κάτι που μαθαίνω. Για παράδειγμα: ρουτίνες χορού, σχολικές εργασίες. Θα ήθελα επίσης να είμαι SUPER ευέλικτος. Επίσης, θα ήθελα ότι όταν ξυπνήσω το πρωί, θα υπάρχει μια τσάντα στην τηλεόραση μου που θα κρατήσει ένα κολιέ μέσα. Το κολιέ πρέπει να παραχωρήσει κάθε επιθυμία μου αμέσως. Αυτό το κολιέ πρέπει να έχει απεριόριστες ευχές. Θέλω όλα αυτά να συμβαίνουν στις 7:00 το πρωί και την Παρασκευή 15 Μαΐου.
May 14 2015
Γενέθλια
Votes
65
  Εύχομαι μια μέρα όταν ξυπνήσω, θα υπάρχει μια τσάντα οποιουδήποτε τύπου τσάντα στην τηλεόραση μου και αυτή η τσάντα θα κρατήσει ένα κολιέ που θα παραδώσει κάθε μου επιθυμία. Το κολιέ θα παραδώσει κάθε επιθυμία μου. Πώς θα δουλέψω αυτό το κολιέ είναι ότι θα το κρατήσω και θα πω την επιθυμία στο μυαλό μου και η επιθυμία θα συμβεί αμέσως. Παρακαλώ όλοι να ψηφίσουν. σας παρακαλούμε. Αρκετά παρακαλώ. Αυτό είναι για τα γενέθλιά μου.
May 15 2015
Γενέθλια
Votes
72
  Εύχομαι η μητέρα της καλύτερης φίλης μου Pamela Smith να ξυπνήσει σε ένα λαμπρό γενέθλια στις 31/05/2015. Ελπίζω ότι όλες οι επιθυμίες της γίνονται πραγματικότητα και απολαμβάνει κάθε στιγμή της ημέρας της! Αυτή η επιθυμία μπορεί να φανεί μικρή για σας ... αλλά είναι πολύ μεγάλη ευχή για μένα :).
May 30 2015
Γενέθλια
Votes
74
  Εύχομαι όταν ξυπνήσω το επόμενο πρωί στις 31/05/2015 (τα γενέθλιά μου) θα βρω ένα μαγικό σημειωματάριο κάτω από το μαξιλάρι του κρεβατιού μου. Κάθε φορά που γράφω στο σημειωματάριο "Εύχομαι" και στη συνέχεια να γράψω την ακόλουθη ευχή μου, η επιθυμία μου θα γίνει αμέσως αληθινή. Επίσης εύχομαι να βρω ένα iPhone 5s κάτω από το μαξιλάρι του κρεβατιού μου πάρα πολύ και ότι όλοι όσοι ψηφίζουν για την επιθυμία μου εκεί θέλουν θα γίνουν πραγματικότητα πολύ γρήγορα.
May 30 2015
Γενέθλια
Votes
61
  Επιθυμώ ότι τα γενέθλιά μου (1 Αυγούστου) ένα μαγικό σημειωματάριο θα εμφανιστεί κάτω από το μαξιλάρι που χρησιμοποιούσα για να κοιμηθώ. Ο φορητός υπολογιστής είναι 6 ίντσες ψηλός και 4 ίντσες πλάτος. Ο φορητός υπολογιστής έχει μια μαύρη σπείρα στο πλάι. Το πίσω μέρος και το κάλυμμα του σημειωματάριου θα είναι ανοιχτό μωβ. Το κάλυμμα του σημειωματάριου είναι σπινθηρογράφημα και δείχνει μια εικόνα ενός διαμαντιού. Οι σελίδες μέσα στο φορητό υπολογιστή θα είναι λευκές. Αν γράψω μια επιθυμία στο φορητό υπολογιστή ξεκινώντας με το "Εύχομαι" αυτή η επιθυμία θα γίνει πραγματικότητα. Ένας αναστενάζει ότι η επιθυμία έγινε πραγματικότητα είναι ότι το διαμάντι στο κάλυμμα του φορητού υπολογιστή θα αρχίσει να λάμπει για λίγα δευτερόλεπτα. Ο φορητός υπολογιστής θα προσφέρει κάθε ευχή μου σε αυτό. Εάν τελείωσα από σελίδες, θα ήθελα μόνο να ευχηθώ για περισσότερα. Το σημειωματάριο δεν έχει κανόνες, ώστε να μπορώ να επιθυμήσω τίποτα. Μπορώ επίσης να χρησιμοποιήσω το σημειωματάριο ως ημερολόγιο. Μέχρι να έρθει η ώρα για να γίνει πραγματικότητα η επιθυμία μου θα κοιμηθώ θα φτιάξω μια εικόνα που θα φτιάξω για το πώς θέλω το σημειωματάριο να κοιτάξει για να δείξει πόσο αυτή η επιθυμία σημαίνει για μένα.
Jul 25 2015
Γενέθλια
Votes
59
  Εύχομαι αυτή την ημέρα των γενεθλίων μου να είναι μόνοι και κανείς δεν έχει θυμηθεί τα γενέθλιά μου, μόνο τον υπολογιστή, θα ήθελα από το κάτω μέρος της καρδιάς μου να ήθελα το σώμα μου να μετατραπεί σε νεαρή γυναίκα, δεκαεπτά χρονών, θέλω αφαιρέστε αυτό το μήλο του Αδάμ που έχω στο λαιμό μου, μειώστε το ύψος μου στο 1,75, το χρώμα του δέρματος μου είναι πολύ λευκό και το βάρος μου είναι 62 kg max. επίσης τα μαλλιά μου είναι χρωματισμένα με λευκόχρυσο χρώμα που φτάνει στη μέση, η φωνή μου είναι απότομη πιο κοντά σε ένα κορίτσι, τα μάτια μου είναι κεχριμπαρένιο χρώμα, τα οποία αρχίζουν να ξεθωριάζουν τα γεννητικά όργανα του ανθρώπου μου, που δεν έχουν τίποτα ή τρίχα προσώπου στα πόδια μου και το σώμα μου, το φυσικό μου σώμα να είναι όσο το δυνατόν θηλυκό, είναι αδύνατο να πω αν είμαι άνδρας ή γυναίκα.
Jul 29 2015
Γενέθλια
Votes
64
  αρχικά θα ήθελα αυτή η επιθυμία να γίνει πραγματικότητα κατά τη γενέθλια μου.Θέλω ότι είχα ένα μαγικό περιοδικό που δίνει όλες μου τις ευχές αμέσως μόλις τις γράψω κάτω και να βάλω μια περίοδο σε αυτό.Θέλω επίσης ότι είχε σελίδες άπειρο τόσο επιθυμεί άπειρο, όποιος προσπαθεί να την κλέψει.Θέλω επίσης να έρθει κάτω από το κρεβάτι μου και τέλος το εξώφυλλο έχει μια εικόνα του parappa ο ράπερ που το τραγουδάει.
Aug 01 2015
Γενέθλια
Votes
68
  Εύχομαι, όπως και άλλοι σε αυτό το site, για ένα σημειωματάριο και ότι ό, τι γράφω μέσα μου γίνεται πραγματικότητα. Θα μοιάζει με ένα σπειροειδές μαύρο σημειωματάριο με 100 σελίδες και θα υπάρχει ένα λευκό μηχανικό μολύβι μαζί με το σημειωματάριο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για να γράψει μέσα και να κάνει τις επιθυμίες. Επιπλέον, δεν μπορώ να τα χάσω και τα δύο, ποτέ. Θα λάβω αυτό το σημειωματάριο και μηχανικό μολύβι στα γενέθλιά μου (21 Σεπτεμβρίου) του τρέχοντος έτους. Παρακαλώ, αισθάνομαι ότι αυτό θα λειτουργήσει.
Aug 03 2015
Γενέθλια
Votes
72