Αρχική >> Κατηγορίες >> Γενέθλια >> WishID: 9114
Ανώνυμος
Change Wish Language:
 αρχικά θα ήθελα αυτή η επιθυμία να γίνει πραγματικότητα κατά τη γενέθλια μου.Θέλω ότι είχα ένα μαγικό περιοδικό που δίνει όλες μου τις ευχές αμέσως μόλις τις γράψω κάτω και να βάλω μια περίοδο σε αυτό.Θέλω επίσης ότι είχε σελίδες άπειρο τόσο επιθυμεί άπειρο, όποιος προσπαθεί να την κλέψει.Θέλω επίσης να έρθει κάτω από το κρεβάτι μου και τέλος το εξώφυλλο έχει μια εικόνα του parappa ο ράπερ που το τραγουδάει.


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true
Ημερομηνία : Aug 01 2015  |  Ψήφοι : 68
Κατηγορία : Γενέθλια
WishID : 9114  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Γενέθλια
  Εύχομαι αυτή την ημέρα των γενεθλίων μου να είναι μόνοι και κανείς δεν έχει θυμηθεί τα γενέθλιά μου, μόνο τον υπολογιστή, θα ήθελα από το κάτω μέρος της καρδιάς μου να ήθελα το σώμα μου να μετατραπεί σε νεαρή γυναίκα, δεκαεπτά χρονών, θέλω αφαιρέστε αυτό το μήλο του Αδάμ που έχω στο λαιμό μου, μειώστε το ύψος μου στο 1,75, το χρώμα του δέρματος μου είναι πολύ λευκό και το βάρος μου είναι 62 kg max. επίσης τα μαλλιά μου είναι χρωματισμένα με λευκόχρυσο χρώμα που φτάνει στη μέση, η φωνή μου είναι απότομη πιο κοντά σε ένα κορίτσι, τα μάτια μου είναι κεχριμπαρένιο χρώμα, τα οποία αρχίζουν να ξεθωριάζουν τα γεννητικά όργανα του ανθρώπου μου, που δεν έχουν τίποτα ή τρίχα προσώπου στα πόδια μου και το σώμα μου, το φυσικό μου σώμα να είναι όσο το δυνατόν θηλυκό, είναι αδύνατο να πω αν είμαι άνδρας ή γυναίκα.
Jul 29 2015
Γενέθλια
Votes
64
  Επιθυμώ ότι τα γενέθλιά μου (1 Αυγούστου) ένα μαγικό σημειωματάριο θα εμφανιστεί κάτω από το μαξιλάρι που χρησιμοποιούσα για να κοιμηθώ. Ο φορητός υπολογιστής είναι 6 ίντσες ψηλός και 4 ίντσες πλάτος. Ο φορητός υπολογιστής έχει μια μαύρη σπείρα στο πλάι. Το πίσω μέρος και το κάλυμμα του σημειωματάριου θα είναι ανοιχτό μωβ. Το κάλυμμα του σημειωματάριου είναι σπινθηρογράφημα και δείχνει μια εικόνα ενός διαμαντιού. Οι σελίδες μέσα στο φορητό υπολογιστή θα είναι λευκές. Αν γράψω μια επιθυμία στο φορητό υπολογιστή ξεκινώντας με το "Εύχομαι" αυτή η επιθυμία θα γίνει πραγματικότητα. Ένας αναστενάζει ότι η επιθυμία έγινε πραγματικότητα είναι ότι το διαμάντι στο κάλυμμα του φορητού υπολογιστή θα αρχίσει να λάμπει για λίγα δευτερόλεπτα. Ο φορητός υπολογιστής θα προσφέρει κάθε ευχή μου σε αυτό. Εάν τελείωσα από σελίδες, θα ήθελα μόνο να ευχηθώ για περισσότερα. Το σημειωματάριο δεν έχει κανόνες, ώστε να μπορώ να επιθυμήσω τίποτα. Μπορώ επίσης να χρησιμοποιήσω το σημειωματάριο ως ημερολόγιο. Μέχρι να έρθει η ώρα για να γίνει πραγματικότητα η επιθυμία μου θα κοιμηθώ θα φτιάξω μια εικόνα που θα φτιάξω για το πώς θέλω το σημειωματάριο να κοιτάξει για να δείξει πόσο αυτή η επιθυμία σημαίνει για μένα.
Jul 25 2015
Γενέθλια
Votes
59
  Εύχομαι όταν ξυπνήσω το επόμενο πρωί στις 31/05/2015 (τα γενέθλιά μου) θα βρω ένα μαγικό σημειωματάριο κάτω από το μαξιλάρι του κρεβατιού μου. Κάθε φορά που γράφω στο σημειωματάριο "Εύχομαι" και στη συνέχεια να γράψω την ακόλουθη ευχή μου, η επιθυμία μου θα γίνει αμέσως αληθινή. Επίσης εύχομαι να βρω ένα iPhone 5s κάτω από το μαξιλάρι του κρεβατιού μου πάρα πολύ και ότι όλοι όσοι ψηφίζουν για την επιθυμία μου εκεί θέλουν θα γίνουν πραγματικότητα πολύ γρήγορα.
May 30 2015
Γενέθλια
Votes
61
  Εύχομαι η μητέρα της καλύτερης φίλης μου Pamela Smith να ξυπνήσει σε ένα λαμπρό γενέθλια στις 31/05/2015. Ελπίζω ότι όλες οι επιθυμίες της γίνονται πραγματικότητα και απολαμβάνει κάθε στιγμή της ημέρας της! Αυτή η επιθυμία μπορεί να φανεί μικρή για σας ... αλλά είναι πολύ μεγάλη ευχή για μένα :).
May 30 2015
Γενέθλια
Votes
74
  Εύχομαι μια μέρα όταν ξυπνήσω, θα υπάρχει μια τσάντα οποιουδήποτε τύπου τσάντα στην τηλεόραση μου και αυτή η τσάντα θα κρατήσει ένα κολιέ που θα παραδώσει κάθε μου επιθυμία. Το κολιέ θα παραδώσει κάθε επιθυμία μου. Πώς θα δουλέψω αυτό το κολιέ είναι ότι θα το κρατήσω και θα πω την επιθυμία στο μυαλό μου και η επιθυμία θα συμβεί αμέσως. Παρακαλώ όλοι να ψηφίσουν. σας παρακαλούμε. Αρκετά παρακαλώ. Αυτό είναι για τα γενέθλιά μου.
May 15 2015
Γενέθλια
Votes
72
  Εύχομαι να θυμηθώ κάτι που μαθαίνω. Για παράδειγμα: ρουτίνες χορού, σχολικές εργασίες. Θα ήθελα επίσης να είμαι SUPER ευέλικτος. Επίσης, θα ήθελα ότι όταν ξυπνήσω το πρωί, θα υπάρχει μια τσάντα στην τηλεόραση μου που θα κρατήσει ένα κολιέ μέσα. Το κολιέ πρέπει να παραχωρήσει κάθε επιθυμία μου αμέσως. Αυτό το κολιέ πρέπει να έχει απεριόριστες ευχές. Θέλω όλα αυτά να συμβαίνουν στις 7:00 το πρωί και την Παρασκευή 15 Μαΐου.
May 14 2015
Γενέθλια
Votes
65
  GUYS ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΟΥ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΜΟΥ! για τα γενέθλιά μου μπορεί να 16 2015 όταν ξυπνάω εκείνο το πρωί θα υπάρχει μια μικρή τσάντα συνεδρίαση αγοράσει τηλεόραση μου στο δωμάτιό μου και μέσα του θα είναι ένα κρύσταλλο κολιέ που θα παραχωρήσει όλες τις επιθυμίες μου, ακόμη και στα υψηλότερα όρια της world.and θα υπάρξουν επίσης κάποια χρυσά νομίσματα.
May 11 2015
Γενέθλια
Votes
100
  Θα ήθελα να είμαι ψυχικός, ιδιοφυΐα, παιδί θαύμα, μουσική θαύμα, αθάνατη μάγισσα, vampiress, succubus, λυκάνθρωπος, kitsune και γοργόνα μόνιμα στην ηλικία των 3 με την επιθυμία εξουσιοδότησης, ESP ικανότητες για να διαβάσετε το μυαλό των ανθρώπων, κλπ. Δουλεύω ως πρότυπο μόδας, μουσικός, ηθοποιός, τραγουδιστής κλπ. σε ηλικία 3 ετών με όλες τις τρέχουσες αναμνήσεις μου ανέπαφες κ.λπ. και εύχομαι να ζήσω στο Higashi, το Τόκιο με την ιαπωνική βασιλική οικογένεια Hanako Tsugaru της πριγκίπισσας Hitachi ως υιοθετημένη κόρη της στις 10 Ιουλίου 1993 για να γίνει πραγματικότητα ακριβώς όπως ήθελα να συμβεί την ημέρα των γενεθλίων μου στις 6 Ιανουαρίου 2016 ότι εγώ θα ήθελα να ξυπνήσω μόνιμα ως 9χρονη αθάνατη μάγισσα, vampiress, succubus, λυκάνθρωπος, kitsune και γοργόνα και εύχομαι σήμερα στις 19 Ιουνίου 1993 η ημέρα που ήρθα με τη μαμά μου, τον μπαμπά και τον αδερφό μου στην Pacifica, Καλιφόρνια 94044.
May 08 2015
Γενέθλια
Votes
82
  Εύχομαι ο δακτύλιος μου να γοητεύσει να παραχωρήσει οποιεσδήποτε και πολλές επιθυμίες όσο θέλω, κάθε φορά που το τρίβω και σκέφτομαι την επιθυμία μου, χωρίς κακές συνέπειες ή κακές συνέπειες
Mar 05 2015
Γενέθλια
Votes
109
  Εύχομαι ότι τα 13α γενέθλιά μου μπορώ να πάρω οτιδήποτε θέλω και να πάω οπουδήποτε θέλω γιατί γιατί θα πληρώσω για όλα αυτά και πραγματικά θέλω μια δεύτερη διάτρηση στο λοβό του αυτιού και δεν το αισθάνομαι ακόμη και θέλω επίσης να πάω στα καταστήματα και αγοράστε αυτό που θέλω
Feb 22 2015
Γενέθλια
Votes
171
  Εύχομαι η μαμά μου να με αφήσει να πάρω ένα δεύτερο αυτί piercing και δεν θα έβλαζε καθόλου για τα γενέθλιά μου στις 7/22 ......... Αγνοήστε τις κουκίδες που είπαν ότι χρειάζομαι 120 ή περισσότερους χαρακτήρες
Feb 14 2015
Γενέθλια
Votes
100
  Μακάρι να γεννήθηκα στις 27 Αυγούστου 2005 αντί για τις 27 Αυγούστου του 2000. Είμαι γυμναστής 9ου βαθμού και είμαι 14, αλλά θέλω πραγματικά να πάω στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θα ήθελα απλά να έχω λίγο περισσότερο χρόνο. οπότε αντί να είμαι 14 θα ήμουν 9. Θα ήμουν μικρότερος και μικρότερος, αλλά εξακολουθώ να είμαι το ίδιο επίπεδο και να συνεχίζω να νοικιάσω. η ζωή μου ως μωρό θα εξακολουθεί να είναι η ίδια θα είναι μόλις 5 χρόνια καθυστερήσει. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΨΗΦ. ευχαριστώ και ο Θεός ευλογεί u :)
Jan 31 2015
Γενέθλια
Votes
125
  Στα 16 μου γενέθλια. Θέλω ένα ροζ αυτοκίνητο. Θέλω να έχω καλούς βαθμούς στο σχολείο μου. Όλοι θα με αρέσουν. Επιθυμώ επίσης να έχω ένα δημοφιλές ρούχο. Οι φίλοι μου θα με αρέσουν.
Jan 18 2015
Γενέθλια
Votes
138
  Στα γενεθλιά μου. Θέλω ένα iPad, 5.000 δολάρια και ένα μπουκάλι αίμα. Είμαι βράχος λυκόφωτος. Δεν θα σας βλάψω. Χρειάζομαι ένα ζωικό τοτέμ που μου ταιριάζει.
Jan 15 2015
Γενέθλια
Votes
136
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Γενέθλια
  Εύχομαι, όπως και άλλοι σε αυτό το site, για ένα σημειωματάριο και ότι ό, τι γράφω μέσα μου γίνεται πραγματικότητα. Θα μοιάζει με ένα σπειροειδές μαύρο σημειωματάριο με 100 σελίδες και θα υπάρχει ένα λευκό μηχανικό μολύβι μαζί με το σημειωματάριο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για να γράψει μέσα και να κάνει τις επιθυμίες. Επιπλέον, δεν μπορώ να τα χάσω και τα δύο, ποτέ. Θα λάβω αυτό το σημειωματάριο και μηχανικό μολύβι στα γενέθλιά μου (21 Σεπτεμβρίου) του τρέχοντος έτους. Παρακαλώ, αισθάνομαι ότι αυτό θα λειτουργήσει.
Aug 03 2015
Γενέθλια
Votes
72
  Μακάρι να φέτος τα γενέθλιά μου (21 Σεπτεμβρίου 2015) ότι όταν φυσάω τα κεριά στην τούρτα γενεθλίων μου, η ευχή που κάνω έρχεται αληθής αμέσως μετά.
Aug 03 2015
Γενέθλια
Votes
84
  Θα ήθελα να πάρω αρκετά χρήματα τον Αύγουστο του 2015 για να πληρώσω όλους τους λογαριασμούς μου και να πάρω ένα αυτοκίνητο και μια δουλειά παρακαλώ να ψηφίσω για την επιθυμία μου να γίνω αληθής παρακαλώ βοηθήστε την επιθυμία μου να γίνει πραγματικότητα
Aug 06 2015
Γενέθλια
Votes
92
  Εύχομαι ότι ό, τι κάνω θα δώσει όλες τις επιθυμίες μου να γίνουν αληθινές αμέσως για πάντα για να είναι ολόκληρο το μέλλον μου θα είμαι πολύ διασκεδαστικό και αυτό θα με αλλάξει και όλη μου τη ζωή
Aug 30 2015
Γενέθλια
Votes
177
  ΕΠΙΘΥΜΩ στα γενέθλιά μου θείος Joe αγοράζει ME ΤΟ 2015 Dodge Charger R / T Sedan αυτοκινήτων ΘΕΛΩ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ κατάμαυρο και θέλω αυτοκίνητό μου να είναι γεμάτο από μπάνιο και το σώμα ΕΡΓΩΝ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΔΩΡΑ Βικτωρίας SECRET έρχεται επίσης με ένα iPhone 6S ΧΡΩΜΑ ΧΡΥΣΟ ΡΟΖ
Oct 25 2015
Γενέθλια
Votes
77
  Εύχομαι στις 28 Οκτωβρίου τα γενέθλιά μου να μου καλέσει ο δάσκαλός μου ο πατέρας μου και είπε: Λυπάμαι αλλά υπήρξε ένα λάθος με το σύστημα βαθμών του σχολείου Χριστιανός (ότι εγώ) έκανα πολύ καλά στα σχολεία παίρνοντας τον Α και τον Β έχει όλα τα Α και Β στην κάρτα αναφοράς μου Θέλω να έχω μια καλή μέρα αύριο όχι μια κακή μέρα όταν ο δάσκαλός μου αφήσει τον πατέρα μου να ξέρει όταν έκανα εντάξει στο σχολείο αλλά παρακαλώ πραγματικά θέλω αυτό να συμβεί Θέλω τα παιδιά να με αρέσουν και εγώ θέλω να είμαι πιο έξυπνος όταν προσπαθώ να μελετήσω όλα παίρνω είναι ένα D ή FI θέλω να έχουμε μια καλύτερη μνήμη και εγώ δεν έχω την καλύτερη μνήμη Παρακαλώ ψήξτε αυτή την ευχή θέλω πραγματικά να γίνουν πραγματικότητα προσπαθώ πραγματικά σκληρά στο σχολείο αλλά δεν μπορεί να πάρει ένα καλό βαθμό
Oct 27 2015
Γενέθλια
Votes
65
  Εύχομαι τα γενέθλιά μου (26 Νοεμβρίου) να έχω την ευκαιρία να τραγουδήσω με το αγαπημένο μου συγκρότημα Tokio Hotel, να κάνω μερικές φωτογραφίες μαζί τους, να λάβω αυτόγραφα από αυτά, να τους πω την ιστορία των fan μου, να τους δώσω δώρα και να μιλήσω μαζί τους ! Αυτή είναι η μόνη μου επιθυμία που μπορεί να κάνει τα γενέθλιά μου χαρούμενα!
Nov 07 2015
Γενέθλια
Votes
85
  Εύχομαι τα μαλλιά μου να μεγαλώνουν στο κόκκαλο μου, θα γίνω neko, και θα ήμουν creepypasta. Θα ήθελα επίσης να μπορώ να μιλήσω με ζώα και να μπορώ να τηλεπαρουσιώσω οπουδήποτε θέλω.
Nov 10 2015
Γενέθλια
Votes
62
  Εύχομαι όταν ξυπνήσω την επόμενη μέρα, θα πάρω πολλές αγκαλιές και ένα sims 4 video game για τα γενέθλιά μου. Θέλω επίσης να πάρω μια λευκή φίλη την ίδια μέρα.
Dec 15 2015
Γενέθλια
Votes
48
  Εύχομαι να έχω ένα όμορφο δέρμα όπως τα κορεατικά είδωλα. Εύχομαι να γίνω επίσης πολύ διαφορετικός από τώρα, το δέρμα μου είναι ανοιχτό λευκό σαν χιόνι, έχει ροζ λευκά χείλη, λαμπερά μάτια και μάτια όπως το Park Jimin της BTS και να έχει ένα πολύ καθαρό και μεταξένιο δέρμα. Θα ήθελα επίσης ότι η φωνή μου θα είναι πολύ όμορφη που μπορεί να φτάσει ψηλά και μερικές φορές μπορεί να είναι βαθιά όπως η φωνή του Kim Taehyung της BTS (κορίτσι έκδοση παρακαλώ). Μακάρι να είμαι 150 εκατοστά όταν φτάσω 13 ετών. Εύχομαι όλα τα δώρα που θα λάβω στα γενέθλιά μου ή σε κάθε γιορτή θα είναι τα αγαπημένα μου μπάνια της μπάντας της ομάδας KPOP, και θα με θαυμάσουν οι άνθρωποι που με γνωρίζουν λόγω της καλοσύνης και της καλαισθησίας μου. Θα ήθελα επίσης να είμαι καλύτερος στο τραγούδι, το ραπ και το χορό και θα είμαι πολύ καλός στο σχολείο. Τέλος, ο μελλοντικός μου σύζυγος πρέπει να είναι το τελευταίο μου είδωλο σε μια ομάδα KPOP που εξακολουθεί να είναι παρθένος και αυτό θα με αγαπάει για πάντα. Όλες αυτές οι επιθυμίες πρέπει να γίνουν πραγματικότητα σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία: 29 Απριλίου 2016.
Jan 04 2016
Γενέθλια
Votes
52
  Θα ήθελα να είχα 100 οπλοφόρα και θα ήθελα να ζωντανέψουν οι άλφα και ωμέγα χαρακτήρες και θέλω να είμαι 300 λίβρες (λίπος) και θέλω να είμαι πολλά κιλά για 1 ημέρα
Jan 17 2016
Γενέθλια
Votes
61
  Εύχομαι για τα γενέθλιά μου στις 17 Απριλίου ότι θα πάρω ένα μωρό ροζ ρετρό ποδήλατο με ένα υφαντό καλάθι στο μπροστινό μέρος, ώστε το κρεβάτι μου να μετατραπεί σε κρεμαστό κρεβάτι, ένα χνουδωτό ροζ τετράγωνο μαξιλάρι εξαιρετικά μαλακό και άνετο, που το δωμάτιό μου θα πήρε αμέσως δύο φορές μεγαλύτερη και ότι η οροφή πάνω από μένα ήταν κατασκευασμένη από γυαλί για να μπορώ να δω μέσα από αυτό, δύο πόδια ψηλό αφράτο καρύδα πίνουν μαλακό παιχνίδι που μυρίζει φρέσκα καρύδα, η πιο μαλακή δερμάτινη μωρό ροζ καρέκλα beanbag, σκούρο μαλακό κόκκινο μαλακό παιχνίδι panda, γυαλιστερό ροζ αντίχειρα παπούτσια, παιδικό γαλάζιο μικρό οβάλ ραδιόφωνο με CD player στην κορυφή, γυαλιά ηλίου με μίνι μαργαρίτες στην κορυφή, ανοιχτό ροζ χείλι και μεγάλη κρεμαστή επιφάνεια από εξαιρετικά ανοιχτό καφέ ξύλο και 10.000 δολάρια Αυστραλίας, 8 μέτρα ελαφρύ μωρό μπλε, ελαφρύ ροζ μωρό, ελαφρύ μωρό πράσινο, ελαφρύ μωρό κίτρινο φώτα νεράιδα και ένα εξαιρετικά μεγάλο και σούπερ μαλακό ρεαλιστικό χαριτωμένο χελώνα μαλακό παιχνίδι.
Feb 07 2016
Γενέθλια
Votes
53
  Επιθυμώ ότι τελικά θα μπορέσω να συναντήσω τον πατέρα μου, τον οποίο δεν έχω δει ή δεν γνώρισα εδώ και σχεδόν 18 χρόνια. Θα ήθελα επίσης η πραγματική οικογένειά μου να πάρει τελικά τη ζωή που αξίζει.
Mar 30 2016
Γενέθλια
Votes
45
  Επιθυμώ ότι στις 8 Ιουλίου 2016 θα έκανα ένα μαγικό κολιέ με διαμάντια και θα ήταν σε θέση να παράσχει κάθε επιθυμία να το πω. θα έχω απεριόριστες ευχές, και το μόνο που θα έπρεπε να κάνω είναι να πω την επιθυμία μου για το κολιέ. Και η επιθυμία μου θα γίνει πραγματικότητα αμέσως. θα το χρησιμοποιούσα μόνο για καλό. και το χρώμα των διαμαντιών θα ήταν μέντα πράσινο. και δεν είναι αδύνατη η επιθυμία. και θα εμφανιστεί στο λαιμό μου όταν το βρώ.
May 23 2016
Γενέθλια
Votes
100