Αρχική >> Κατηγορίες >> Αγάπη >> WishID: 9711
Kawaiipotato
Change Wish Language:
 Εύχομαι ότι αυτό το αγόρι που ονομάζεται Aiden στην τάξη μου θα με άρεσε γιατί ήταν η συντριβή μου για ένα διάστημα τώρα και με κοιτάζει μερικές φορές, αλλά απλά θέλω πραγματικά να μου αρέσει να ψηφίζω plz για meeeeee η υπόλοιπη ζωή μου χάλια :(


Ημερομηνία : Nov 19 2015  |  Ψήφοι : 101
Κατηγορία : Αγάπη
WishID : 9711  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Εύχομαι αυτό το κορίτσι που ονομάζεται τριαντάφυλλο θα βγει μαζί μου και εύχομαι ότι ήταν κοκαλιάρικο και όμορφο και εύχομαι να μπορέσω να την κάνω ευτυχισμένη και όλα και εύχομαι να έχω χρήματα έτσι μπορώ να αγοράσω τα πράγματα της και το allhing θέλει
Nov 13 2015
Αγάπη
Votes
68
  Αφαιρέστε όλα τα εμπόδια έτσι ώστε εμένα και η R.K.Aneja να είναι ο σύντροφος της ζωής με σεβασμό μέσα σε ένα χρόνο και να ζήσετε μια χαρούμενη και χαρούμενη ζωή μαζί.
Nov 10 2015
Αγάπη
Votes
245
  Θα ήθελα ο Vic Fuentes από το συγκρότημα PIERCE THE VEIL να είναι ο πραγματικός μου πατέρας που οι γονείς μου ξέρουν ήδη για το ότι έρχεται αύριο στο σχολείο μου την πέμπτη περίοδο για να μου πείτε ότι επίσης γίνω μαθητής και ότι ο τραγουδιστής μου μου αρέσει και ΖΗΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Nov 09 2015
Αγάπη
Votes
46
  Εύχομαι η συντριβή μου Connor R θα με ρωτήσει έξω την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου του 2016. Θα ήταν το καλύτερο ζευγάρι EVER και θα ήταν το πιο χαριτωμένο. Η οικογένειά μου θα τον αγαπούσε και θα μπορούσαμε να ξεφύγουμε όποτε θέλαμε. Θα είχαμε πάντοτε όλα τα ίδια μαθήματα ο ένας με τον άλλον και δεν θα ήταν αμήχανος να μου δείξει στοργή στο κοινό. Όταν γυρίσουμε δεκαοκτώ, θα γίνουμε αθάνατοι με δύο γιους και δύο κόρες σε ένα πολύ ωραίο αρχοντικό. Ο καλύτερος φίλος μου, η Madilyn Joy Weber θα ήταν μαζί με τον Noah Reid και θα ζούσαμε όλοι μαζί για πάντα και αθάνατοι σε δεκαοκτώ χρονών.
Nov 04 2015
Αγάπη
Votes
59
  Ο Adil έσπασε μαζί μου στις 22 Αυγούστου. ήταν τόσο απελπιστικά ερωτευμένος μαζί μου και όλα όσα έκανα ποτέ ήταν κακομεταχείριση του και να τον θεωρήσω δεδομένο. τα μάτια του συνηθούσαν να ακούνε μόνο το όνομά μου. Έχασα όλα αυτά, αλλά κάθε άνθρωπος αξίζει μια ευκαιρία να κάνει τα πράγματα σωστά. Μακάρι να συνειδητοποιήσει ότι είναι ακόμα ερωτευμένος μαζί μου και εύχομαι να αρχίζει να με λείπει και να με θέλει πάλι. Χρειάζομαι αυτόν και την αγάπη του γιατί θέλω να είμαι η αιτία της σελίδας του. θέλω να τον αγαπώ τόσο πολύ. είναι τόσο υποσυνείδητο ότι θέλω να του δώσω όλη μου την αγάπη άνευ όρων. Εύχομαι να ξεκινήσει και πάλι και να γίνει ζευγάρι για άλλη μια φορά.
Nov 04 2015
Αγάπη
Votes
60
  Εύχομαι ο συντριβής μου ο Ααρών Κ να με ρωτήσει. Θέλω να μου αρέσει πολύ και να είναι ευχαριστημένος μαζί μου ως φίλη του. Δεν μπορώ πραγματικά να σταματήσω να σκέφτομαι γι 'αυτόν και τον θέλω να σκέφτεται πάντα για μένα. Θέλω τον εαυτό και εγώ να είμαστε τρελά ερωτευμένοι ο ένας τον άλλον. Απλώς θέλω να με αγαπά.
Nov 03 2015
Αγάπη
Votes
63
  Εύχομαι ένα ιδιαίτερο κορίτσι να με αγαπάει. Θα με άρεσε για ποιος είμαι και δεν θα είναι ασέβεια και ποτέ δεν θα εξαπατήσει για μένα και επίσης να είναι ρουμανικά και χαριτωμένα.
Nov 01 2015
Αγάπη
Votes
102
  Εύχομαι ο πρώην μου να έρθει σε επαφή με με μερικούς τρόπους. Ίσως με προσθέσετε στο Skype, προσθέστε μου στο facebook, γράψτε μου ... Οτιδήποτε. Θέλω απλώς να γνωρίζω τα 2,3 χρόνια που περάσαμε μαζί σήμαινε κάτι γι 'αυτόν.
Oct 29 2015
Αγάπη
Votes
143
  Εύχομαι κάποιος να έρθει στη ζωή μου σύντομα και να με αφήσει να βιώσω την αγάπη για μια φορά. Δεν είναι κάτι προσωρινό, αλλά αγάπη που θα διαρκέσει. Όλοι αξίζουν την αγάπη. Αληθινή αγάπη. Συμπεριλαμβανομένου ότι διαβάζετε αυτό!
Oct 29 2015
Αγάπη
Votes
180
  Εύχομαι να ερωτευτεί η κοπέλα που αγαπώ, η αγάπη της ζωής μου (γεννημένη στις 20 Σεπτεμβρίου 1981). Εύχομαι να εγκαταλείψει αυτόν τον άντρα, πιθανό μελλοντικό σύζυγο, εύχομαι να τον βγάλει από τη ζωή του γιατί ήθελα να αναζωπυρώσει το αρχικό της ενδιαφέρον για μένα και θα ήθελα να αρχίσει να έχει καλές σκέψεις και καλά συναισθήματα για μένα που θα μπορούσαν να μετατραπούν σε πραγματική, γνήσια αγάπη. αλλά μου έδειχνε μια θλιβερή ιστορία αγάπης που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δεν υπάρχουν άλλες γυναίκες για μένα στον πλανήτη Γη αλλά της, ειδικά αφού την γνώρισα για πρώτη φορά. Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια για μένα αλλά είναι σίγουρα η One.I ήταν άθλια πριν τη συνάντησα και επένδυσα ολόκληρο το μέλλον μου σε it.Please την αγάπη μου, δοκιμάστε και να με αγαπήσετε! Υποσχέμαι ότι δεν θα το μετανιώσετε!
Oct 29 2015
Αγάπη
Votes
269
  Επιθυμώ για love.A Intelligent περιπετειώδη κορίτσι με ένα Innocense γι 'αυτήν.Κάποιος που θα κολλήσει μαζί μου μέσα από οτιδήποτε together.one που είναι Beatifull.Kind Δεν Τρελός αγοράστε τρελός αρκετά για να δοκιμάσετε τίποτα με Encentric προσωπικότητα με τη σοφία πέρα ​​από τα χρόνια της μπορούν να μάθουν από κάθε άλλη Νέα πράγματα. Ξέρω ότι ίσως ζητώ κάποιο είδος μαγικού προσώπου, αλλά μπορώ να ονειρευτώ άπλωμα i.This είναι η επιθυμία μου Αυτό είναι αυτό που προσεύχεται και τι θέλει η καρδιά μου for.so, ακόμη και αν υπάρχει μαγικό εμπλεκόμενο IDC. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΗΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟ ΜΟΥ πώς γίνεται αυτό ή τι συμβαίνει ακριβώς έτσι συμβαίνει. Οι άνθρωποι μπορούν να πάνε μόνο χωρίς αγάπη για τόσο πολύ καιρό Που αρχίζουν να μακούν για εκείνο το πρόσωπο που ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΤΕ ΟΠΟΥ ΔΥΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΟΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΠΟΥ ΜΟΥ
Oct 28 2015
Αγάπη
Votes
61
  Εύχομαι για τη συντριβή μου που είναι επίσης ο ηγέτης του τμήματος drumline μου, ο Deante Roberson, για να με αρέσει πίσω και θέλω να με γνωρίσω. Θέλω να με άρεσε πίσω το συντομότερο δυνατό.
Oct 26 2015
Αγάπη
Votes
51
  Εύχομαι ο φίλος μου να μπορέσει να πάρει τη μαγεία της μόλις βγάλω την πρώτη ψήφο για αυτή την επιθυμία. Θα ήθελα επίσης να είναι σε θέση να βλέπει αργά, να ακούει, να μυρίζει και να αισθάνεται και όλα τα πράγματα που αρχίζω να βιώνω με την επιθυμία μας. Επιθυμώ επίσης και ελπίζω να παραμείνουμε οι καλύτεροι φίλοι από τώρα και μέχρι το τέλος του χρόνου και κανένα πρόβλημα, κατάσταση ή τίποτα δεν μπορεί ποτέ να αλλάξει το γεγονός ότι μας ενδιαφέρει ο ένας τον άλλο και δεν θα σταματήσουμε να το πράττουμε και ότι χρειαζόμαστε άλλα. Ελπίζω ότι αυτό θα γίνει πραγματικότητα με όλη μου την καρδιά.
Oct 26 2015
Αγάπη
Votes
60
  Εύχομαι οι χαρακτήρες μου και του φίλου μου να επιστρέψουν και ΟΧΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ Ή ΑΛΛΑΖΕΙ! Κανένα θέμα που οι χαρακτήρες θα έρθουν πίσω και μπορούν να ταξιδέψουν στον κόσμο μας και τις δικές τους και δεν μπορούν να παρασυρθούν, να διαγραφούν ή να ληφθούν! Δεν υπάρχει δύναμη, δεν έχει σημασία τι αυτή η επιθυμία δεν μπορεί να αλλάξει κάτω από τίποτα και είναι εντελώς αδύνατο αν δεν διαγραφεί από μένα. Η πρώτη ψηφοφορία που έβαλα σε αυτή την επιθυμία θα την κάνει να λειτουργήσει ΑΜΕΣΩΣ και δεν μπορεί να αλλάξει. Μετά από να κάνω 8 ψήφους συνολικά σε αυτή την επιθυμία, είναι μόνιμη και δεν μπορεί να διαγραφεί ή να διαγραφεί εκτός αν το κάνω. Εύχομαι με όλα όσα επιστρέφουν. Θα ήθελα επίσης να μην τελειώσει η φιλία μου με τον καλύτερο φίλο μου. Εύχομαι τόσο εγώ όσο και ο φίλος μας να πάρουμε τη μαγεία μας και να μείνουμε οι καλύτεροι φίλοι. Επίσης, με αυτό το φράγμα παραμένει ανοιχτό και δεν μπορεί να επιδιορθωθεί και θα παραμείνει ανοικτό, εκτός αν αυτή η επιθυμία διαγραφεί και τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει ή να αλλάξει αυτό.
Oct 26 2015
Αγάπη
Votes
60
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Θα ήθελα πολύ σύντομα να συναντήσω ένα κορίτσι που με ενδιέφερε πραγματικά και ήθελε μέχρι σήμερα, οδηγώντας τελικά σε μια πραγματική σχέση. Μακάρι να μπορούσε να με αγαπάει για ποιος είμαι, ατέλειες και όλα. Είμαι 29 ετών και δεν πρέπει να πάω σε μια συνάντηση με ένα κορίτσι. Ποτέ δεν έχω φιλήσει, δεν έχω κρατήσει ποτέ χέρια, δεν μου άρεσε ποτέ και δεν έχω κάνει ποτέ σεξ. Χάνομαι την ελπίδα ότι υπάρχει κάποιος εκεί έξω για μένα καθόλου.
Nov 23 2015
Αγάπη
Votes
141
  Εύχομαι η συντριβή μου, Sander, να με ρωτήσει για μια ημερομηνία. Εύχομαι η σχέση μας να είναι σαν το Stiles AND Malia από το Teen Wolf. θέλω πραγματικά μια σχέση μαζί του (φίλος και φίλη), γιατί έχει κάτι που άλλα αγόρια δεν έχουν.
Dec 05 2015
Αγάπη
Votes
102
  Εύχομαι η συντριβή μου, ο Samuel Lim, να με αγαπά πίσω και να με ρωτάς για να είσαι φίλη του. Και θα μου τηλεφωνήσει και θα μου τηλεφωνήσει για να πει «σε αγαπώ» και θα είναι στην ίδια τάξη με εμένα το επόμενο έτος (2016)
Dec 17 2015
Αγάπη
Votes
44
  Εύχομαι αυτό το αγόρι Josh Bauskis να με αγαπάει για πάντα μέχρι την ημέρα που θα πεθάνουμε.
Dec 18 2015
Αγάπη
Votes
49
  Είναι μόνο μια απλή και εύκολη επιθυμία, ψηφίστε αυτό γιατί είναι ο μόνος τρόπος για να πάρω τον αληθινό μου εραστή πίσω ... Χρειάζομαι όλη τη βοήθεια που μπορώ .. Σας ευχαριστώ ... Καλές καρδιές ανθρώπους .. Εύχομαι η συντριβή μου, Samuel Lim, θα με άρεσε πίσω και θα μου πει ότι με αγαπάει στο τηλέφωνο και πάντα θα μου γράψει και θα είναι στην ίδια τάξη με μένα .. Παρακαλώ
Dec 19 2015
Αγάπη
Votes
41
  Θέλω τη Geeta να επιστρέψει στη ζωή μου για άλλη μια φορά με το διπλάσιο της αγάπης και της φροντίδας που είχε για μένα. Θέλω να είναι μαζί μου για πάντα, ανεξάρτητα από το ποιο πρόβλημα προκύπτει. Θέλω οι γονείς της να κατανοήσουν την αγάπη και τη φροντίδα μας και ας οδηγήσουμε μαζί μια ευτυχισμένη ζωή με αληθινή βαθιά αγάπη και φροντίδα. Θέλω να μου μιλήσει καθώς ερωτεύτηκε και να κάνει τη ζωή μου ευτυχισμένη.
Dec 21 2015
Αγάπη
Votes
141
  Εύχομαι το αγαπημένο μου som, ο Marco Anderson θα με παντρευτεί και θα με αγαπάει για πάντα στην αιωνιότητα. Σας παρακαλούμε. Εάν ψηφίζετε την επιθυμία μου να με βοηθήσετε, επιθυμείτε να εργαστείτε και να γίνετε πραγματικότητα. Ευχαριστώ.
Dec 22 2015
Αγάπη
Votes
36
  Εύχομαι στον αγαπημένο μου Μάρκο Άντερσον ότι θα παντρευτεί και θα με αγαπάει για πάντα στην αιωνιότητα. Θέλω να είναι πολύ πιστός, ποτέ δεν μου κλέβει ή ψέματα. Πάντα να παραμένετε πιστός και έξυπνος από ό, τι κάνει και με προστατεύει από βλάβες. Δεν θα ήθελα ποτέ να αφήσω την πλευρά του. Εάν ψηφίζετε τώρα την επιθυμία μου. Θα λάβετε την ψήφο και την αγαπημένη που θέλετε στο μέλλον της επιθυμίας σας. Ευχαριστώ!
Dec 22 2015
Αγάπη
Votes
43
  θα ήθελα να μου συντριβή colin λόφο για να με ρωτήσει όταν πηγαίνουμε πίσω στο σχολείο είμαστε και οι δύο στην 7η τάξη επιστρέφουμε στο σχολείο τον Ιανουάριο του 4/2016 επιθυμώ για Colin Hills Hill μαμά και ο μπαμπάς να πει Colin μέχρι σήμερα america όταν επιστρέφουμε στο σχολείο. Επιθυμώ ο πατέρας του λόφου του λόφου να πει στο colin ότι έχει μέχρι σήμερα Αμερική επειδή του αρέσει και σας αγαπά. Επιθυμώ επίσης ο λόφος Colin να με ρωτήσει Αμερική έξω και να μου πει ότι θέλει να με marrie όταν είμαστε 20 ετών. Επιθυμώ επίσης να κολυμπήσουν λόφους όταν βλέπουμε ο ένας τον άλλο για να έρθει τρέξιμο και να μου αγκαλιάσει πραγματικά πολύ σφιχτά και να με φιλήσει. θέλω την επιθυμία μου να γίνω αληθής παρακαλώ ας γίνει πραγματικότητα
Dec 23 2015
Αγάπη
Votes
60
  Εύχομαι η τελευταία σημείωμα που έχω γράψει / δακτυλογραφήσει / δημιουργήσει στο iPhone μου θα συμβεί, όλες οι άλλες επιθυμίες που έχω κάνει ποτέ θα ακυρωθούν και θα βοηθήσουν αυτή την επιθυμία να γίνει πραγματικότητα, ακόμα κι αν διαγράψω το σημείωμα που επιθυμεί εξακολουθεί να συμβαίνει.
Dec 24 2015
Αγάπη
Votes
47
  Εύχομαι η συντριβή μου Ayden να με αγαπάει με τον τρόπο που τον αγαπώ και ότι οι φίλοι του θα ρωτήσω αν τον συμπαθώ και όλο αυτό το δράμα έτσι θα μπορούσα να πω ότι έχει μια φρίκη για μένα πίσω
Dec 29 2015
Αγάπη
Votes
124
  Ο λοχίας του Nathan έγινε πάλι 10 χρονών, μεταφέρθηκε στο σχολείο μου, κάθισε δίπλα μου στην τάξη και το μεσημεριανό γεύμα, έγινε ο καλύτερος φίλος μου και μου είπε ότι είχε μια φρίκη για μένα και με ρώτησε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Dec 31 2015
Αγάπη
Votes
45
  θα ήθελα η Meghan εκπαιδευτής, η κυρία Gaga, η Joanna από το οικογενειακό βίντεο που θα έχει μεγάλα βυζιά μεσαία μέση μεγάλη άκρη, Άννα από το οικογενειακό βίντεο που θα έχει μεγάλα βυζιά μεσαία μέση μεγάλη άκρη, ariana grande θα με αγαπάς και να κάνω 1-2 βήματα και κύριο τα βήματα και οι κανόνες μου για την ίδια πλευρά εξακολουθούν να ισχύουν
Jan 04 2016
Αγάπη
Votes
57
  1.επιθυμία για το λόφο μου tyler συντριβή να πω ναι όταν τον ρωτώ έξω αύριο και για τους φίλους του να πω cool u είναι στην πραγματικότητα χρονολογείται Αμερική thats φοβερό και τώρα ότι έχω την ευκαιρία επειδή έσπασε με τη φίλη του και τώρα θέλω να είναι φίλη του. επιθυμώ επίσης να μου λόφο tyler συντριβή να πω ότι θα με αγαπάτε δεν μου αρέσει τι θέλω για τους λόφους λόφους Tyler να πω μπορείτε να χρονολογήσετε ο καθένας που θέλετε και στη συνέχεια για μένα να σηκωθεί σε τον και να πω tyler λόφο θα u βγείτε με μου και για να πει σίγουρα ή ναι
Jan 05 2016
Αγάπη
Votes
42