Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές >> WishID: 10005
Caleb
Change Wish Language:
 Εύχομαι να έχω τη δύναμη να χειραγωγήσω, να ελέγξω, να εκδηλωθώ και να γίνω μπλε φωτιά φαντάζοντας τι θέλω να κάνω με αυτό και στη συνέχεια να σπάσω τα δάχτυλά μου και τα ρούχα μου δεν θα καούν ποτέ και ούτε εγώ θα ήθελα επίσης να έχω τη δυνατότητα να στρέφομαι αόρατη από τον εαυτό μου να φανταστώ αόρατο και στη συνέχεια να σπάσω τα δάχτυλά μου και οτιδήποτε στο σώμα μου θα μετατραπεί σε αόρατο μαζί μου, θα ήθελα επίσης να έχω τη δύναμη να τηλεμεταδώσω στην Αθήνα απλά να σκεφτώ να πάω εκεί, τελικά θα ήθελα να εντοπίσω δαίμονες και τέρατα άλλοι άνθρωποι δεν μπορούν να δουν και επίσης να είναι σε θέση να ανιχνεύσουν άλλους ανθρώπους που έχουν εξουσίες.


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true


4607 /8587 Κατηγορία : Άλλες Ευχές


Ημερομηνία : Jan 24 2016  |  Ψήφοι : 54
Κατηγορία : Άλλες Ευχές
WishID : 10005  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Εύχομαι να έχω μια εκπληκτική φωνή τραγουδιού που μοιάζει με τη φωνή της Melanie Martinez. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να τραγουδάω μπροστά στους ανθρώπους και όλοι θα πιστεύουν ότι έχω μια καταπληκτική φωνή. Ξαφνικά θα έρθει ένα σχολικό ταλέντο και θα ενταχθώ. Προφανώς το Fall Out Boy θα βρεθεί στο σχολείο και μετά που θα τραγουδήσω, θα έρθουν στη σκηνή και θα με ρωτήσουν αν ήθελα να είμαι εκεί για την επόμενη συναυλία. Θα πω ναι και θα γίνω αίσθηση τραγουδιού και θα έχω εκατομμύρια θαυμαστές. Θα μπορέσω να γράψω πολύ σημαντικά τραγούδια. Τα τραγούδια θα είναι rock και pop όπως ένας συνδυασμός Melanie Martinez και Fall Out Boy. Το Fall Out Boy θα με χορηγήσει. Ολόκληρο το ντουλάπι μου θα γίνει παστέλ γκοθ. Σύντομα θα έχω εκατομμύρια οπαδούς. Όλοι οι φίλοι μου θα έρθουν μαζί μου παντού. Και όλες οι περιηγήσεις που κάνω δεν θα είναι ποτέ αγχωτικές και θα ξέρω πάντα με κάποιο τρόπο τι να κάνω. Θα κάνω λογαριασμό σε msp αφού γίνω διάσημος, και άρρωστος παίρνω πολλά selfies με το Fall Out Boy. Ψηφίστε αυτήν την ευχή! Ψηφίζω εκ νέου O.O
Jan 24 2016
Άλλες Ευχές
Votes
29
  Μακάρι να ήμουν ένα κρυστάλλινο κόσμημα από το Steven Universe. Θέλω το κόσμημά μου να είναι άσπρο και στο στήθος μου. Αν σκέφτομαι μαργαριτάρια και να κρατήσω το χέρι μου στο κόσμημά μου, το κόσμημα μου θα λάμψει και τα μαργαριτάρια θα εμφανιστούν στο χέρι μου. αν έβαλα το δόρυ μου μπροστά από το στολίδι μου τότε σκέφτομαι τα μαργαριτάρια δόρυ θα επιστρέψει στο gem.if μου ασχολούμαι με πολύ πόνο θα υποχωρήσω στο στολίδι μου για 3 minuets για να heal.if χορεύω με κάποιον έπειτα θα συγχωνεύσω σε ένα μαζί τους για 5 λεπτά.
Jan 24 2016
Άλλες Ευχές
Votes
40
  Εύχομαι να έχω ένα επίπεδο στομάχι και δεν θα είμαι παχουλός. Όλα τα ρούχα μου θα είναι στο νέο μου μέγεθος και θα είναι παστέλ goth κορίτσι ρούχα. Έχω 369 παστέλ goth ενδυμασίες και η παλαιότερη αδελφή μου ποτέ δεν θα τους αγγίξει. Έχω ένα βαμμένο μωβ μωβ short pixicut haistyle με μεγάλα sidebangs.I θα πάρει διασκεδαστικό από πολλά και θα το κρατήσω όλα μέσα θα κατασταθώ κατάθλιψη, αλλά η οικογένειά μου δεν θα με ρωτήσει ποτέ τι συμβαίνει. Ένας νέος φοιτητής θα έρχεται στο σχολείο και θα είναι emo. Θα προσπαθήσει να είναι φίλος μου και να με κάνει ευτυχισμένη. Άσχημα χάνω όλους τους φίλους μου.
Jan 24 2016
Άλλες Ευχές
Votes
38
  Εύχομαι να μπορεί να τραγουδήσει Ακριβώς όπως το Weeknd για πάντα έχουν την εμφάνιση του Michael Jackson όταν κυκλοφόρησε το κακό του άλμπουμ για πάντα και έχουν καλή τύχη όταν πρόκειται να υποβάλουν αίτηση για δουλειές.
Jan 24 2016
Άλλες Ευχές
Votes
33
  Εύχομαι όλα τα παστέλ παπούτσια goth κορίτσι στο Διαδίκτυο θα είναι στο ντουλάπι μου. Θα παστέλ goth ένδυσης θα είναι όλα στο μέγεθός μου. (xL) Θα έχω ένα κοφτερό αναζητούν βαμμένο τυρκουάζ σύντομο κορίτσι emo κορίτσι. Η μαμά μου θα μου χρωματίσει ένα iPhone 6s και μου λέει να γίνω youtuber. Το πρώτο μου βίντεο θα οδηγήσει σε 100 σχόλια και συμπαθήσεις. Θα πάρω τους πρώτους 20 συνδρομητές μου. Κάθε βίντεο που θα κάνω θα μου πάρει 20 ακόμη συνδρομητές. Επιθυμώ μόνο αυτό γιατί οι γονείς μου δεν θα με αφήσουν να είμαι παστέλ γκοθ ή emo και είναι ένας τρόπος να εκφραστώ. Και πάντα ήθελα να γίνω youtuber !!! Οι φίλοι της οικογένειας μου θα σκέφτονται ότι έχω αυτό το στυλ για πάντα. Αλλά οι φίλοι μου στο σχολείο θα αγαπήσουν το νέο στυλ μου.
Jan 24 2016
Άλλες Ευχές
Votes
38
  Εύχομαι όλα τα ρούχα μου να γίνουν emo και pastel goth. Όλα τα ρούχα μου θα είναι παστέλ goth και το σχολείο κατάλληλο. Θα έχω σύντομα μαλλιά emo πέθανε ένα ανοιχτό πράσινο. Η επιθυμία μου θα γίνει πραγματικότητα σε 4 ημέρες. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
Jan 24 2016
Άλλες Ευχές
Votes
41
  Εύχομαι όλη μου η ντουλάπα και όλα τα ρούχα μου θα ήταν πολύ χαριτωμένο παστέλ goth και emo ενδυμασία. Συμπεριλαμβανομένων των ενδυμάτων που ήταν παστέλ goth στο polyvore. Τα μαλλιά μου θα κοπούν σαν ένα κορίτσι emo και θα πεθάνουν ανοιχτό πράσινο, σαν ένα θαυμάσιο θαλασσινό χρώμα. Θα έχω δαγκώματα φιδιών στα χείλη μου. Στο msp θα είμαι στο επίπεδο 14 στο λογαριασμό μου HeyItzKierra. Θα έχω 200.000 διαμάντια στο λογαριασμό μου HeyItzKierra και θα έχω 200.000 starcoins στο msp. Και οι γονείς μου θα σκέφτονται ότι είχα αυτό το στυλ για πάντα.
Jan 24 2016
Άλλες Ευχές
Votes
34
  Μακάρι να ήμουν κορίτσι με μεγάλο στήθος και ένα μεγάλο άκρο και ότι μπορεί να έχω κάποια πρόσθετα τυχαία θηλυκά χαρακτηριστικά. Θέλω επίσης να με θυμάται ο καθένας σαν το κορίτσι που θέλω να είμαι.
Jan 23 2016
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Μακάρι να ήμουν flatchested, να έχουν ένα τέλειο σώμα, και να είναι 4'6 " σε ύψος. Flatchested είναι όταν δεν έχετε βυζιά εντελώς επίπεδη στο στήθος, και μεγαλώνουν βυζιά όταν είμαι στο δευτεροετής φοιτητής στο λύκειο που είναι 10 χρόνια από τώρα. Για ένα τέλειο σώμα θέλω να πω ένα έξι πακέτο, ευθεία πλάτη, όχι πια χνούδι στα μάγουλά μου ούτε τα πόδια μου, και έχουν μέγεθος 4 πόδια. Και έχω τυρκουάζ μάτια που θα φαίνονται τέλεια σε μένα, δεν έχουν ουλές στο πρόσωπό μου, ούτε ακμή μέχρι το γυμνάσιο. Χρειάζομαι όλα αυτά γιατί πρέπει να ταιριάζει με τον φίλο μου που είναι η ηλικία Sam όπως εγώ η οποία είναι 10 και δεν ταιριάζει με όλα τα κορίτσια που είναι 14. Κάνετε αυτό να συμβεί το συντομότερο δυνατόν :)
Jan 23 2016
Άλλες Ευχές
Votes
102
  Εύχομαι εμένα και ο φίλος μου Ashely Tavares να πάρει το πραγματικό δαχτυλίδι τροφοδοσίας μπλε φανάρι και ροζ δαχτυλίδι δύναμη φανάρι, και το δαχτυλίδι δύναμης φορτιστή μπαταρίας.Όταν παίρνουμε τα δαχτυλίδια δύναμης μας, μπορούμε να κάνουμε μπλε και ροζ σκληρά φως constructs.We μπορεί να πετάξει στο διάστημα , ταξιδεύουν στον γαλαξία και πετούν πολύ σούπερ γρήγορα. Εγώ και ο φίλος μου είμαστε διάσημοι υπερήρωες. Τίποτα δεν θα μας νικήσει ποτέ. Θα λάβουμε τα δαχτυλίδια τροφοδοσίας μας στις 1/28/16. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Jan 23 2016
Άλλες Ευχές
Votes
181
  Εύχομαι ο καλύτερος φίλος μου, ο Νικ να έρχεται πάνω από το σπίτι μου για ύπνο αυτό το Σαββατοκύριακο και ο δεύτερος να περπατάει στο δωμάτιό μου, να μεγαλώνω ένα πόδι πιο ψηλό και να μεγαλώνω τεράστιους, σέξι μύες και να έχω το μεγαλύτερο μέγεθος παίρνει πετώντας δυνάμεις.
Jan 23 2016
Άλλες Ευχές
Votes
36
  Θα ήθελα να έχω τον Sebastian Michaelis ως μπάσταρδο που θα με προστατεύσει και θα κάνει όλα τα πράγματα που κάνει ως μπάτλερ. Θα τον συναντήσω αισθανόμενος κάποιος να χτυπήσει τον ώμο μου και γύρισα για να δω τον Sebastian να στέκεται εκεί. Θα κάνει ό, τι του λέω να κάνει.
Jan 22 2016
Άλλες Ευχές
Votes
39
  Εύχομαι να έχω κάθε υπερδυνάμωση κάθε superhero και σούπερ κακοποιός που υπήρχε ποτέ εκτός από το καμένο δέρμα ή τη θερμότητα όραση ή να γίνω γιγαντιαίος όταν έχω θυμώσει και να μην είναι ένα γιγαντιαίο κεφάλι ή να έχουν μεταλλικό δέρμα ή μεταλλικά νύχια oror να έχουν τα μαλλιά ή τα φτερά του σώματος ή να γίνω από βράχους και να είμαι ακόμα ανθρώπινος με δίκαιη επιδερμίδα και να εξακολουθώ να έχω και να έχω εξουσίες νίντζα ​​και να αποκτήσω εξουσίες γελοιογραφίας, αλλά για να είμαι ακόμα ανθρώπινος μπορώ να ζωγραφίσω πραγματικά σπουδαία σχέδια και να έχω κάνει κάθε όργανο που έκανα ποτέ. Και κάθε φορά που αγγίζω ένα μηχάνημα αυτόματης πώλησης όλα τα χρήματα βγαίνουν και για το smartphone Samsung galaxy s3 μου να χορηγούν απεριόριστες ευχές
Jan 22 2016
Άλλες Ευχές
Votes
329
  Εύχομαι ο μπαμπάς μου να με αφήσει να κάνω γυμναστική όταν η επιθυμία λειτουργεί και θα είμαι πολύ καλός σ 'αυτό και θα είναι γρηγορότερο, ισχυρότερο και μπορεί να πηδήσει ψηλότερα και θα είμαι πολύ καλός στο parkour και μπορώ να σκαρφαλώσω τα πάντα σαν μια γάτα και μπορεί πηδάω στα ψηλά μέρη σαν μια γάτα και θα κάνω χρυσά μάτια, κυνόδοντες και φώτα στα μαλλιά μου και τα μαλλιά μου θα είναι φυσικά σγουρά και όταν βγάλω τα μαλλιά μου θα είναι ένα τέλειο μακρύ bob και θα είμαι όμορφο και θα ποτέ δεν θα χάσει τίποτα και το δωμάτιό μου θα είναι πάντα καθαρό και θα είμαι πολύ καλός στο σχέδιο και θα είμαι αθλητικός και θα κάνω 1.000 δολάρια σε σχοινί άλμα για καρδιά και Zeke θα βγούμε μαζί μου και ο μπαμπάς μου θα με επιτρέψει να πάρει μόνιμο μωβ και ροζ τίγρη ρίγες στα μαλλιά μου
Jan 22 2016
Άλλες Ευχές
Votes
32
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Μακάρι να γυρίσω 19 βλέπω 19 για πάντα, ακόμα και όταν μένω γήρανση και μένω μέχρι να σκοτωθώ, αλλά έχω γρήγορες θεραπευτικές δυνάμεις και έχω γρήγορα αντανακλαστικά, είμαι πολύ γρήγορος και έχω πολύ καλύτερη ευκινησία.
Jan 24 2016
Άλλες Ευχές
Votes
67
  Θέλω να είμαι ένα πολύ όμορφο και καμπύλο κορίτσι. Εύχομαι στους γονείς μου και δεν ήμουν φτωχός και ότι είχα περισσότερα girly υφάσματα από ό, τι έχω τώρα. εύχομαι μια γάτα της Βιρμανίας με χρώμα κρέμα που δεν θα μπορούσε ποτέ να πάρει ψύλλους. αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι ήμουν κορίτσι
Jan 24 2016
Άλλες Ευχές
Votes
56
  Θα ήθελα να έχω ένα άκρο χρυσού γαλαξία s6 με μια όμορφη θήκη. Ποτέ δεν θα το χάσω, ποτέ δεν θα σπάσω και ποτέ δεν θα σπάσει. Θα έχει πολύ χώρο, πολύ χώρο αποθήκευσης και πολλά gigabyte. Το χρώμα της θήκης μου θα είναι μαύρο. Το τηλέφωνό μου θα είναι πολύ γρήγορο. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Jan 25 2016
Άλλες Ευχές
Votes
181
  θέλω να έχω $ 100.000.000 και για να τραγουδήσω σαν ariana grande και να έχω 4.0 βαθμούς για τον Δία μου και την κάρτα μου επίσης ευθεία a στην κάρτα μου έκθεση και τον Δία και 14 iphone6s με κρύσταλλο περιπτώσεις και 14 beats ακουστικά και 14 hoverboards και 1 hoverboard, iphone6s και κτυπά τα ακουστικά σε μια ευτυχισμένη τσάντα γενεθλίων και εύχομαι ότι ήμουν ηθοποιός της τηλεόρασης στη Disney για το κορίτσι της συναυλίας συναντά τον κόσμο και έχουν 2 εκατομμύρια οπαδούς σε instagram, musical.ly και σε kamcord
Jan 27 2016
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω τη δύναμη και να έχω την πραγματική φλόγα του Kylo Ren. Θα ήθελα επίσης να μπορέσω να φτιάξω φτερά και ουρά της νύμφης της Νύχτας και να είμαι ικανός να πετάξω με τα φτερά. plz !!!
Jan 27 2016
Άλλες Ευχές
Votes
36
  Μακάρι να ήμουν η κόρη του Billie Joe Armstrong και είχα ένα πορφυρό και μαύρο μπάσο που ξέρω πώς να παίζω. Ψηφίστε και αφήστε το να γίνει πραγματικότητα μέσα σε 3 ημέρες. : D σας ευχαριστώ.
Jan 27 2016
Άλλες Ευχές
Votes
34
  Θέλω να είμαι πολύ όμορφος και πολύ ψηλός έξι πόδια 8 και να παίζω DIV I College Football στο Πανεπιστήμιο του Michigan Ann Arbor επίσης να παίξω αδίκημα και άμυνα και να είμαι Star Player για την ομάδα και να πάρω όλα τα κορίτσια.
Jan 28 2016
Άλλες Ευχές
Votes
123
  Εύχομαι ένα πρωί να ξυπνήσω και να δω ένα κολιέ με ένα διαμάντι στο τέλος γύρω από το λαιμό μου. Το κολιέ θα έχει μια αλυσίδα κατασκευασμένη από στερεό πλατίνα μήκους περίπου 10 ιντσών και το διαμάντι που συνδέεται με ένα κούμπωμα στο άκρο θα έχει τα χρώματα ενός κρυστάλλου χαλαζία ουράνιου τόξου παστέλ, μήκους περίπου 3 εκατοστών και βάρους περίπου 5 καρατίων. Ωστόσο, αυτό δεν θα ήταν συνηθισμένο κολιέ. Αυτό θα ήταν ένα κολιέ με τη δύναμη να δώσει κάθε επιθυμία που επιθυμώ. Το μόνο που θα έπρεπε να κάνω είναι να κρατήσω το διαμάντι μέχρι το στόμα μου και να πω: "Εύχομαι ... (όποια κι αν είναι η επιθυμία μου) και η επιθυμία μου θα γίνει πραγματικότητα το δεύτερο, αφού τελειώσω λέγοντας την επιθυμία μου. Ακόμη και αν πω την επιθυμία μου πολύ αόριστα, το κολιέ θα έκανε την επιθυμία να γίνει πραγματικότητα ακριβώς όπως θα ήθελα να είναι.
Feb 02 2016
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Θέλω sultana genie.who είναι πάντα μαζί μου και να κάνει όλες μου τις επιθυμίες γίνει πραγματικότητα αμέσως. Παρακαλώ παιδιά να ψηφίσουν για μένα Χρειάζομαι τη βοήθειά σας.και παρακαλώ κάνετε αυτή την επιθυμία μου να γίνει πραγματικότητα χρειάζομαι βοήθεια. Σε παρακαλώ βοήθησέ με
Feb 02 2016
Άλλες Ευχές
Votes
31
  Γεια friens θέλουν να πάρουν ένα μωρό ζωντανή κούκλα που τρώει, ποτά, poops pees.it περιέχει ένα μωρό ζωντανό κούκλα, πιπίλα, μπουκάλι νερό, μίσχος, μπολ, κουτάλι, πάνες, ανάμειξη σκόνη τροφίμων και χρειάζομαι επίσης reffils των πάνες και ανάμειξη φαγητό σε σκόνη. Επιθυμούσα αυτό εδώ και χρόνια σαν το 2015. Ήθελα αυτό για τα γενέθλιά μου, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα. Είναι περίπου 299 dirhams του uae country currency. έτσι δεν μπορούσα να το αγοράσω. Εάν ψηφίσετε για μένα, θα ψηφίσω επίσης για σας PLEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASE ΨΗΦΟΥΜΕ! ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ DHIYA
Feb 03 2016
Άλλες Ευχές
Votes
44
  Um .. Ξέρω ότι αυτό είναι κάπως ηλίθιο .. Αλλά .. Εύχομαι ήταν μια γοργόνα .. Όταν έχω αγγίξει νερό γίνω γοργόνα! Η βροχή δεν με επηρεάζει. Αλλά μια σταγόνα νερό θα με αλλάξει. Θα ήθελα μια μακρά μπλε ιστορία. Και θα έχω την ικανότητα να παγώσω τη θερμότητα και να σχηματίσω το νερό. Θα είμαι επίσης σε θέση να πετάω .. Παρόλο που αυτό ακούγεται ηλίθιο, αλλά .. Είμαι πραγματικά bealive .. Και .. Ελπίζω ότι μπορείτε να με βοηθήσετε ..
Feb 03 2016
Άλλες Ευχές
Votes
36
  Μακάρι να είχα μαγικές μπλε μπάλες. Έχω αυτή την τσάντα που δεν είναι σε θέση να κλέψει ή να πάρει ό, τι είναι σαν μέρος της μου. Μέσα σε αυτό είναι αυτά τα μπλε λάμπει λάμπα. Όταν κάποιος λέει "Θα ήθελα (την ευχή τους)" Και θα ρίξω τη σφαίρα σε αυτούς την επιθυμία τους να γίνουν πραγματικότητα. Έχω μόνο 10 μπάλες. Αλλά όταν χρησιμοποιώ ένα, ένα νέο έρχεται Θα χρειαστεί μια ώρα για να το γεννήσει. Αυτές οι μπάλες είναι επίσης ένα μέρος μου και NOBODY μπορεί να τις πάρει. Οτι και αν γινει. Κάθε φορά που επιθυμώ κάτι, θα γίνει πραγματικότητα χωρίς να πετάξω τις μπάλες στον εαυτό μου γιατί από μένα θα τις κάνουν όλες μου τις επιθυμίες. Επίσης θα είμαι το πιο όμορφο κορίτσι εξαιτίας των μπάλων. Και κάθε αγόρι στο σχολείο θα είναι ερωτευμένο μαζί μου. Εξαιτίας του πλούτου που είμαι. Και θα υπάρξουν πολλά δράματα στη ζωή μου. και όταν φιλάω έναν άντρα οι γονείς μου δεν θα είναι σε θέση να φωνάξουν ή να κάνουν κάτι τέτοιο. Για άλλη μια φορά, το Αποδέχομαι αυτό. ή κάτι bettr. Ευχαριστώ. :)
Feb 04 2016
Άλλες Ευχές
Votes
31
  Εύχομαι ότι στα γενέθλιά μου στις 22 Ιουλίου 2016 θα ξυπνήσω με μια ροζ κορυφή και με ροζ νεράιδα φτερά και μια κορώνα Όταν θα πηδήσω θα είμαι ακόμα στον αέρα / FlyΌταν κοιτάζω κάτω θα αργά ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να SLOW og Κάτω το έδαφος Οι γονείς μου συνηθίζουν να διαφέρουν αλλά οι δάσκαλοι φίλων μου και όλοι οι άλλοι θα μπορέσουν να με πάρουν οι φίλοι μου θα πάρουν τόσο ζηλιάρης Θα έχω επίσης το δέρμα ως Νορβηγικά Άνθρωποι και ξανθά μακριά μαλλιά όσο τα μαλλιά του rapunzel πριν τα μαλλιά της ruined.i θα είναι το πιο beutifull κορίτσι στον κόσμο Και θα έχω μια εκπληκτική φωνή τραγουδιού Θα είμαι ο καλύτερος τραγουδιστής στον κόσμο Και έχω επίσης Δυνάμεις Μπορώ να κάνω τίποτα Παραδείγματα "Powers Powers teleport μου στο Παρίσι" εγώ πάντα πρέπει να πω Powers Powers πριν χρησιμοποιήσω τη μαγεία μου και ο φίλος μου, Maysan Sayd, θα έρθει πίσω και θα με πάρει και θα με ζηλιάσει. Θα έχω επίσης ροζ σορτς και τη λάμψη του πάνω από τα ρούχα μου. Όταν λέω " Θα γίνω νεράιδα όταν λέω το "Ανθρώπινο" θα γίνω και πάλι άνθρωπος
Feb 04 2016
Άλλες Ευχές
Votes
34
  θέλω να γίνω γοργόνα με μια όμορφη μπλε ουρά και με την ικανότητα να αναπνέω υποβρύχια και να βλέπω πολύ καλό υποβρύχιο και να βουτήξω τόσο βαθιά όσο θέλω χωρίς να πιέσω στα αυτιά μου και να έχω τις δυνάμεις να διαμορφώσω, νερό με μόνο λίγα χειροκίνητα όπως ακριβώς και στο h2o απλά προσθέστε νερό
Feb 04 2016
Άλλες Ευχές
Votes
173