Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές >> WishID: 10023
Claire
Change Wish Language:
 Εύχομαι ένα πρωί να ξυπνήσω και να δω ένα κολιέ με ένα διαμάντι στο τέλος γύρω από το λαιμό μου. Το κολιέ θα έχει μια αλυσίδα κατασκευασμένη από στερεό πλατίνα μήκους περίπου 10 ιντσών και το διαμάντι που συνδέεται με ένα κούμπωμα στο άκρο θα έχει τα χρώματα ενός κρυστάλλου χαλαζία ουράνιου τόξου παστέλ, μήκους περίπου 3 εκατοστών και βάρους περίπου 5 καρατίων. Ωστόσο, αυτό δεν θα ήταν συνηθισμένο κολιέ. Αυτό θα ήταν ένα κολιέ με τη δύναμη να δώσει κάθε επιθυμία που επιθυμώ. Το μόνο που θα έπρεπε να κάνω είναι να κρατήσω το διαμάντι μέχρι το στόμα μου και να πω: "Εύχομαι ... (όποια κι αν είναι η επιθυμία μου) και η επιθυμία μου θα γίνει πραγματικότητα το δεύτερο, αφού τελειώσω λέγοντας την επιθυμία μου. Ακόμη και αν πω την επιθυμία μου πολύ αόριστα, το κολιέ θα έκανε την επιθυμία να γίνει πραγματικότητα ακριβώς όπως θα ήθελα να είναι.


4615 /8587 Κατηγορία : Άλλες Ευχές


Ημερομηνία : Feb 02 2016  |  Ψήφοι : 100
Κατηγορία : Άλλες Ευχές
WishID : 10023  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Θέλω να είμαι πολύ όμορφος και πολύ ψηλός έξι πόδια 8 και να παίζω DIV I College Football στο Πανεπιστήμιο του Michigan Ann Arbor επίσης να παίξω αδίκημα και άμυνα και να είμαι Star Player για την ομάδα και να πάρω όλα τα κορίτσια.
Jan 28 2016
Άλλες Ευχές
Votes
123
  Μακάρι να ήμουν η κόρη του Billie Joe Armstrong και είχα ένα πορφυρό και μαύρο μπάσο που ξέρω πώς να παίζω. Ψηφίστε και αφήστε το να γίνει πραγματικότητα μέσα σε 3 ημέρες. : D σας ευχαριστώ.
Jan 27 2016
Άλλες Ευχές
Votes
34
  Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω τη δύναμη και να έχω την πραγματική φλόγα του Kylo Ren. Θα ήθελα επίσης να μπορέσω να φτιάξω φτερά και ουρά της νύμφης της Νύχτας και να είμαι ικανός να πετάξω με τα φτερά. plz !!!
Jan 27 2016
Άλλες Ευχές
Votes
36
  θέλω να έχω $ 100.000.000 και για να τραγουδήσω σαν ariana grande και να έχω 4.0 βαθμούς για τον Δία μου και την κάρτα μου επίσης ευθεία a στην κάρτα μου έκθεση και τον Δία και 14 iphone6s με κρύσταλλο περιπτώσεις και 14 beats ακουστικά και 14 hoverboards και 1 hoverboard, iphone6s και κτυπά τα ακουστικά σε μια ευτυχισμένη τσάντα γενεθλίων και εύχομαι ότι ήμουν ηθοποιός της τηλεόρασης στη Disney για το κορίτσι της συναυλίας συναντά τον κόσμο και έχουν 2 εκατομμύρια οπαδούς σε instagram, musical.ly και σε kamcord
Jan 27 2016
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Θα ήθελα να έχω ένα άκρο χρυσού γαλαξία s6 με μια όμορφη θήκη. Ποτέ δεν θα το χάσω, ποτέ δεν θα σπάσω και ποτέ δεν θα σπάσει. Θα έχει πολύ χώρο, πολύ χώρο αποθήκευσης και πολλά gigabyte. Το χρώμα της θήκης μου θα είναι μαύρο. Το τηλέφωνό μου θα είναι πολύ γρήγορο. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Jan 25 2016
Άλλες Ευχές
Votes
181
  Θέλω να είμαι ένα πολύ όμορφο και καμπύλο κορίτσι. Εύχομαι στους γονείς μου και δεν ήμουν φτωχός και ότι είχα περισσότερα girly υφάσματα από ό, τι έχω τώρα. εύχομαι μια γάτα της Βιρμανίας με χρώμα κρέμα που δεν θα μπορούσε ποτέ να πάρει ψύλλους. αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι ήμουν κορίτσι
Jan 24 2016
Άλλες Ευχές
Votes
56
  Μακάρι να γυρίσω 19 βλέπω 19 για πάντα, ακόμα και όταν μένω γήρανση και μένω μέχρι να σκοτωθώ, αλλά έχω γρήγορες θεραπευτικές δυνάμεις και έχω γρήγορα αντανακλαστικά, είμαι πολύ γρήγορος και έχω πολύ καλύτερη ευκινησία.
Jan 24 2016
Άλλες Ευχές
Votes
67
  Εύχομαι να έχω τη δύναμη να χειραγωγήσω, να ελέγξω, να εκδηλωθώ και να γίνω μπλε φωτιά φαντάζοντας τι θέλω να κάνω με αυτό και στη συνέχεια να σπάσω τα δάχτυλά μου και τα ρούχα μου δεν θα καούν ποτέ και ούτε εγώ θα ήθελα επίσης να έχω τη δυνατότητα να στρέφομαι αόρατη από τον εαυτό μου να φανταστώ αόρατο και στη συνέχεια να σπάσω τα δάχτυλά μου και οτιδήποτε στο σώμα μου θα μετατραπεί σε αόρατο μαζί μου, θα ήθελα επίσης να έχω τη δύναμη να τηλεμεταδώσω στην Αθήνα απλά να σκεφτώ να πάω εκεί, τελικά θα ήθελα να εντοπίσω δαίμονες και τέρατα άλλοι άνθρωποι δεν μπορούν να δουν και επίσης να είναι σε θέση να ανιχνεύσουν άλλους ανθρώπους που έχουν εξουσίες.
Jan 24 2016
Άλλες Ευχές
Votes
54
  Εύχομαι να έχω μια εκπληκτική φωνή τραγουδιού που μοιάζει με τη φωνή της Melanie Martinez. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να τραγουδάω μπροστά στους ανθρώπους και όλοι θα πιστεύουν ότι έχω μια καταπληκτική φωνή. Ξαφνικά θα έρθει ένα σχολικό ταλέντο και θα ενταχθώ. Προφανώς το Fall Out Boy θα βρεθεί στο σχολείο και μετά που θα τραγουδήσω, θα έρθουν στη σκηνή και θα με ρωτήσουν αν ήθελα να είμαι εκεί για την επόμενη συναυλία. Θα πω ναι και θα γίνω αίσθηση τραγουδιού και θα έχω εκατομμύρια θαυμαστές. Θα μπορέσω να γράψω πολύ σημαντικά τραγούδια. Τα τραγούδια θα είναι rock και pop όπως ένας συνδυασμός Melanie Martinez και Fall Out Boy. Το Fall Out Boy θα με χορηγήσει. Ολόκληρο το ντουλάπι μου θα γίνει παστέλ γκοθ. Σύντομα θα έχω εκατομμύρια οπαδούς. Όλοι οι φίλοι μου θα έρθουν μαζί μου παντού. Και όλες οι περιηγήσεις που κάνω δεν θα είναι ποτέ αγχωτικές και θα ξέρω πάντα με κάποιο τρόπο τι να κάνω. Θα κάνω λογαριασμό σε msp αφού γίνω διάσημος, και άρρωστος παίρνω πολλά selfies με το Fall Out Boy. Ψηφίστε αυτήν την ευχή! Ψηφίζω εκ νέου O.O
Jan 24 2016
Άλλες Ευχές
Votes
29
  Μακάρι να ήμουν ένα κρυστάλλινο κόσμημα από το Steven Universe. Θέλω το κόσμημά μου να είναι άσπρο και στο στήθος μου. Αν σκέφτομαι μαργαριτάρια και να κρατήσω το χέρι μου στο κόσμημά μου, το κόσμημα μου θα λάμψει και τα μαργαριτάρια θα εμφανιστούν στο χέρι μου. αν έβαλα το δόρυ μου μπροστά από το στολίδι μου τότε σκέφτομαι τα μαργαριτάρια δόρυ θα επιστρέψει στο gem.if μου ασχολούμαι με πολύ πόνο θα υποχωρήσω στο στολίδι μου για 3 minuets για να heal.if χορεύω με κάποιον έπειτα θα συγχωνεύσω σε ένα μαζί τους για 5 λεπτά.
Jan 24 2016
Άλλες Ευχές
Votes
40
  Εύχομαι να έχω ένα επίπεδο στομάχι και δεν θα είμαι παχουλός. Όλα τα ρούχα μου θα είναι στο νέο μου μέγεθος και θα είναι παστέλ goth κορίτσι ρούχα. Έχω 369 παστέλ goth ενδυμασίες και η παλαιότερη αδελφή μου ποτέ δεν θα τους αγγίξει. Έχω ένα βαμμένο μωβ μωβ short pixicut haistyle με μεγάλα sidebangs.I θα πάρει διασκεδαστικό από πολλά και θα το κρατήσω όλα μέσα θα κατασταθώ κατάθλιψη, αλλά η οικογένειά μου δεν θα με ρωτήσει ποτέ τι συμβαίνει. Ένας νέος φοιτητής θα έρχεται στο σχολείο και θα είναι emo. Θα προσπαθήσει να είναι φίλος μου και να με κάνει ευτυχισμένη. Άσχημα χάνω όλους τους φίλους μου.
Jan 24 2016
Άλλες Ευχές
Votes
38
  Εύχομαι να μπορεί να τραγουδήσει Ακριβώς όπως το Weeknd για πάντα έχουν την εμφάνιση του Michael Jackson όταν κυκλοφόρησε το κακό του άλμπουμ για πάντα και έχουν καλή τύχη όταν πρόκειται να υποβάλουν αίτηση για δουλειές.
Jan 24 2016
Άλλες Ευχές
Votes
33
  Εύχομαι όλα τα παστέλ παπούτσια goth κορίτσι στο Διαδίκτυο θα είναι στο ντουλάπι μου. Θα παστέλ goth ένδυσης θα είναι όλα στο μέγεθός μου. (xL) Θα έχω ένα κοφτερό αναζητούν βαμμένο τυρκουάζ σύντομο κορίτσι emo κορίτσι. Η μαμά μου θα μου χρωματίσει ένα iPhone 6s και μου λέει να γίνω youtuber. Το πρώτο μου βίντεο θα οδηγήσει σε 100 σχόλια και συμπαθήσεις. Θα πάρω τους πρώτους 20 συνδρομητές μου. Κάθε βίντεο που θα κάνω θα μου πάρει 20 ακόμη συνδρομητές. Επιθυμώ μόνο αυτό γιατί οι γονείς μου δεν θα με αφήσουν να είμαι παστέλ γκοθ ή emo και είναι ένας τρόπος να εκφραστώ. Και πάντα ήθελα να γίνω youtuber !!! Οι φίλοι της οικογένειας μου θα σκέφτονται ότι έχω αυτό το στυλ για πάντα. Αλλά οι φίλοι μου στο σχολείο θα αγαπήσουν το νέο στυλ μου.
Jan 24 2016
Άλλες Ευχές
Votes
38
  Εύχομαι όλα τα ρούχα μου να γίνουν emo και pastel goth. Όλα τα ρούχα μου θα είναι παστέλ goth και το σχολείο κατάλληλο. Θα έχω σύντομα μαλλιά emo πέθανε ένα ανοιχτό πράσινο. Η επιθυμία μου θα γίνει πραγματικότητα σε 4 ημέρες. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
Jan 24 2016
Άλλες Ευχές
Votes
41
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Θέλω sultana genie.who είναι πάντα μαζί μου και να κάνει όλες μου τις επιθυμίες γίνει πραγματικότητα αμέσως. Παρακαλώ παιδιά να ψηφίσουν για μένα Χρειάζομαι τη βοήθειά σας.και παρακαλώ κάνετε αυτή την επιθυμία μου να γίνει πραγματικότητα χρειάζομαι βοήθεια. Σε παρακαλώ βοήθησέ με
Feb 02 2016
Άλλες Ευχές
Votes
31
  Γεια friens θέλουν να πάρουν ένα μωρό ζωντανή κούκλα που τρώει, ποτά, poops pees.it περιέχει ένα μωρό ζωντανό κούκλα, πιπίλα, μπουκάλι νερό, μίσχος, μπολ, κουτάλι, πάνες, ανάμειξη σκόνη τροφίμων και χρειάζομαι επίσης reffils των πάνες και ανάμειξη φαγητό σε σκόνη. Επιθυμούσα αυτό εδώ και χρόνια σαν το 2015. Ήθελα αυτό για τα γενέθλιά μου, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα. Είναι περίπου 299 dirhams του uae country currency. έτσι δεν μπορούσα να το αγοράσω. Εάν ψηφίσετε για μένα, θα ψηφίσω επίσης για σας PLEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASE ΨΗΦΟΥΜΕ! ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ DHIYA
Feb 03 2016
Άλλες Ευχές
Votes
44
  Um .. Ξέρω ότι αυτό είναι κάπως ηλίθιο .. Αλλά .. Εύχομαι ήταν μια γοργόνα .. Όταν έχω αγγίξει νερό γίνω γοργόνα! Η βροχή δεν με επηρεάζει. Αλλά μια σταγόνα νερό θα με αλλάξει. Θα ήθελα μια μακρά μπλε ιστορία. Και θα έχω την ικανότητα να παγώσω τη θερμότητα και να σχηματίσω το νερό. Θα είμαι επίσης σε θέση να πετάω .. Παρόλο που αυτό ακούγεται ηλίθιο, αλλά .. Είμαι πραγματικά bealive .. Και .. Ελπίζω ότι μπορείτε να με βοηθήσετε ..
Feb 03 2016
Άλλες Ευχές
Votes
36
  Μακάρι να είχα μαγικές μπλε μπάλες. Έχω αυτή την τσάντα που δεν είναι σε θέση να κλέψει ή να πάρει ό, τι είναι σαν μέρος της μου. Μέσα σε αυτό είναι αυτά τα μπλε λάμπει λάμπα. Όταν κάποιος λέει "Θα ήθελα (την ευχή τους)" Και θα ρίξω τη σφαίρα σε αυτούς την επιθυμία τους να γίνουν πραγματικότητα. Έχω μόνο 10 μπάλες. Αλλά όταν χρησιμοποιώ ένα, ένα νέο έρχεται Θα χρειαστεί μια ώρα για να το γεννήσει. Αυτές οι μπάλες είναι επίσης ένα μέρος μου και NOBODY μπορεί να τις πάρει. Οτι και αν γινει. Κάθε φορά που επιθυμώ κάτι, θα γίνει πραγματικότητα χωρίς να πετάξω τις μπάλες στον εαυτό μου γιατί από μένα θα τις κάνουν όλες μου τις επιθυμίες. Επίσης θα είμαι το πιο όμορφο κορίτσι εξαιτίας των μπάλων. Και κάθε αγόρι στο σχολείο θα είναι ερωτευμένο μαζί μου. Εξαιτίας του πλούτου που είμαι. Και θα υπάρξουν πολλά δράματα στη ζωή μου. και όταν φιλάω έναν άντρα οι γονείς μου δεν θα είναι σε θέση να φωνάξουν ή να κάνουν κάτι τέτοιο. Για άλλη μια φορά, το Αποδέχομαι αυτό. ή κάτι bettr. Ευχαριστώ. :)
Feb 04 2016
Άλλες Ευχές
Votes
31
  Εύχομαι ότι στα γενέθλιά μου στις 22 Ιουλίου 2016 θα ξυπνήσω με μια ροζ κορυφή και με ροζ νεράιδα φτερά και μια κορώνα Όταν θα πηδήσω θα είμαι ακόμα στον αέρα / FlyΌταν κοιτάζω κάτω θα αργά ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να SLOW og Κάτω το έδαφος Οι γονείς μου συνηθίζουν να διαφέρουν αλλά οι δάσκαλοι φίλων μου και όλοι οι άλλοι θα μπορέσουν να με πάρουν οι φίλοι μου θα πάρουν τόσο ζηλιάρης Θα έχω επίσης το δέρμα ως Νορβηγικά Άνθρωποι και ξανθά μακριά μαλλιά όσο τα μαλλιά του rapunzel πριν τα μαλλιά της ruined.i θα είναι το πιο beutifull κορίτσι στον κόσμο Και θα έχω μια εκπληκτική φωνή τραγουδιού Θα είμαι ο καλύτερος τραγουδιστής στον κόσμο Και έχω επίσης Δυνάμεις Μπορώ να κάνω τίποτα Παραδείγματα "Powers Powers teleport μου στο Παρίσι" εγώ πάντα πρέπει να πω Powers Powers πριν χρησιμοποιήσω τη μαγεία μου και ο φίλος μου, Maysan Sayd, θα έρθει πίσω και θα με πάρει και θα με ζηλιάσει. Θα έχω επίσης ροζ σορτς και τη λάμψη του πάνω από τα ρούχα μου. Όταν λέω " Θα γίνω νεράιδα όταν λέω το "Ανθρώπινο" θα γίνω και πάλι άνθρωπος
Feb 04 2016
Άλλες Ευχές
Votes
34
  θέλω να γίνω γοργόνα με μια όμορφη μπλε ουρά και με την ικανότητα να αναπνέω υποβρύχια και να βλέπω πολύ καλό υποβρύχιο και να βουτήξω τόσο βαθιά όσο θέλω χωρίς να πιέσω στα αυτιά μου και να έχω τις δυνάμεις να διαμορφώσω, νερό με μόνο λίγα χειροκίνητα όπως ακριβώς και στο h2o απλά προσθέστε νερό
Feb 04 2016
Άλλες Ευχές
Votes
173
  η επιθυμία μου είναι να έχω άπειρες επιθυμίες, ανεξάρτητα από το πόσο περίεργο ή καλό ή κακό ή τίποτα θα έχω τις άπειρες επιθυμίες. Η ακρίβεια σημαίνει να μην υπάρχει κανένας περιορισμός. Στην περίπτωσή μου δεν υπάρχει όριο επιθυμιών. Αλλά για να γίνει πραγματικότητα η επιθυμία μου πρέπει να λέει: (η επιθυμία μου) και στη συνέχεια θα γίνει πραγματικότητα ένα δευτερόλεπτο αργότερα. Στις αγκύλες όπου λέει (η επιθυμία μου) αυτό σημαίνει ότι όταν λέω ότι θα πω (ό, τι θα ήθελα για) τότε snap. Στη συνέχεια, ένα δευτερόλεπτο αργότερα θα γίνει πραγματικότητα αμέσως
Feb 04 2016
Άλλες Ευχές
Votes
72
  Εύχομαι ο Alvin Hung να πεθάνει σε 3 ημέρες τα μεσάνυχτα. Μετά τον Alvin Hung Dies. Θα είμαι διαχειριστής του laptop μου για πάντα. Θα ζήσω για πάντα! Θα είμαι πλούσιος για πάντα. Θα φωνάξω φωνή μου καταπληκτική. Θα αναβαθμίσω το φορητό υπολογιστή μου στο φορητό υπολογιστή παιχνιδιών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ολόκληρο το σύμπαν με εξαιρετικά καλή κάρτα γραφικών, κάρτα ήχου, απεριόριστο σκληρό δίσκο και όλα όσα είναι πολύ καλά. Όλοι οι κακοί χρήστες από όλο το διαδίκτυο θα τερματιστούν για πάντα. Θα έχω πάνω από 9 τρισεκατομμύρια δολάρια κάθε μέρα στην τράπεζά μου. Θα πάρω έναν λογαριασμό Premium Minecraft με το ίδιο όνομα χρήστη μου, Επιστρέφοντας τον Drake Yin από τον τερματισμό και θα κρατήσω τον λογαριασμό του για πάντα, ποτέ δεν θα αρρωστήσω ξανά, ποτέ δεν θα πεθάνω, Κάθε φορά που η ηλικία μου χτυπά 30 Επιστρέφει στο 21. Το κανάλι μου στο Youtube δεν θα πάρει ποτέ παλιά για πάντα, θα πάρω τα PS1, PS2, PS3, PS4, Nintendo New 3DS XL, Nintendo Wii U, Xbox 360, Xbox One, Οι κονσόλες Preorder όπως PS5, Nintendo Wii U Plus , Το Xbox Two και όλα τα καλά παιχνίδια σε όλη την Αμερική (χωρίς αντίγραφα).
Feb 05 2016
Άλλες Ευχές
Votes
108
  Εύχομαι το όνομά μου να είναι η Meredith και όλα όσα έγραψα η Elizabeth για να αλλάξει σε Meredith και ο καθένας που ήξερα, ήξερε το όνομά μου Meredith και τα μαλλιά μου στο κεφάλι μου είναι κάτω στο πισινό μου και τα μαλλιά μου είναι πορτοκαλί-καφέ με καφέ blonde highlights τα μάτια είναι ένα ελαφρύ πράσινο ασβέστη όπως η Meredith καλλιεργεί στο YouTube και ότι βρίσκω όλο το σχολικό μου έργο πολύ εύκολο, όπως το έργο των νηπιαγωγείων και μετακομίσαμε πολύ σύντομα στην Καμπέρα και μεταβαίνουμε σε μια τριώροφη κατοικία με πισίνα στην οροφή και στο σπίτι είχε 5 υπνοδωμάτια και η κρεβατοκάμαρά μου σε αυτό το σπίτι θα είχε μωρό ροζ χαλί και λευκούς τοίχους με ένα τοίχο απλά είναι παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή και επίσης ότι έχω μια κοπέλα περσική γάτα munchkin που αγαπά τα μαλακιά και ποτέ δεν τρέχει μακριά από μένα και μπορώ πες μου την επιθυμία της και θα γινόταν πραγματικότητα αμέσως.
Feb 06 2016
Άλλες Ευχές
Votes
27
  Εύχομαι να έχω τον ταχύτερο μεταβολισμό στον κόσμο, μόλις τρώω κάτι, καίνω αμέσως όλες αυτές τις θερμίδες και είμαι ο ταχύτερος δρομέας στον κόσμο, οπότε μπορώ να τρέξω 10k σε 5 λεπτά και να τρέξω 4k σε 2 λεπτά, και ότι δεν έχω σπυράκια ή ακμή ή σπυράκια και δεν έχω ουλές ακμής και ποτέ δεν μεγαλώνω τρίχα στις μασχάλες μου και στα πόδια μου και όταν λέω "πάγωμα" ο χρόνος θα παγώσει εκτός κι εγώ θα μπορούσα να κινηθώ και να κάνω ό, τι θα μπορούσα να κάνω όταν ο χρόνος ήταν παγωμένος και θα ήμουν σε θέση να τραβήξετε φωτογραφίες όταν ο χρόνος είναι παγωμένος αλλά δεν κάμερες ασφαλείας θα μπορούσε να καταγράψει μου και όταν ο χρόνος είναι παγωμένος Θα μπορούσα να πω οποιοδήποτε μέρος θέλησα να πάω και θα πήγαινα, αλλά όλα θα εξακολουθούσαν να είναι παγωμένα και δεν θα γινόταν ποτέ ηλικιωμένος όταν ο χρόνος είναι παγωμένος και όταν λέω "ξεπάγωμα" ο χρόνος θα ξεσηκώσει και θα επανέλθω αυτόματα πού ήμουν πριν προλάβω να περιμένω ότι όλα όσα έκανα θα εξακολουθούσαν να είναι εκεί, σαν να πάγωσα το χρόνο και πήρα ένα iPhone 6 θα το έχω ακόμα όταν ξεπαρώσω το χρόνο και ότι είχα γρηγορότερο Διαδίκτυο.
Feb 06 2016
Άλλες Ευχές
Votes
27
  Εύχομαι όλα τα ρούχα μου να με τοποθετήσουν τέλεια και ότι έχω κάθε περιοδικό «κορίτσι δύναμη» από το Φεβρουάριο του 2015 και ένα iPhone 6 Plus ότι εάν γράψω οτιδήποτε θέλω ή οτιδήποτε θέλω να συμβεί με σημειώσεις θα εμφανιστεί μπροστά μου αμέσως ή να συμβεί αμέσως, και το δωμάτιό μου θα έχει λευκούς τοίχους και το μαλακότερο χαλί που είναι μωρό ροζ και ο τοίχος στο δωμάτιό μου με τα παράθυρα θα γίνει γυαλί οροφής από το δάπεδο μέχρι την οροφή που καλύπτει ολόκληρο τον τοίχο και ότι το ξύλινο ντουλάπι μου οι πόρτες θα γίνονταν γυάλινες συρόμενες πόρτες και έχω ροζ, ροζ μωρό, πράσινο μέντα, Aqua, ουράνιο τόξο και λευκά floral δαντέλα που μοιάζουν με δαντέλα και ότι έχω ένα ζευγάρι μίνι σορτς με μαντήλια που μου ταιριάζουν τέλεια και είναι λευκά με ηλιοτρόπια και ένα άλλο ζευγάρι είναι άσπρο με διακοσμητικό δαντέλα ροζ λουλουδιών και το ροζ, ροζ, πράσινο, πράσινο, μέντα πράσινο, συντρόφιο, δαντέλα και πορφυρά πουκάμισα καλλιέργειας και μαλακό δέρμα ανοιχτό καφέ τιρκουάζ αστράγαλο μπότες και μια μικρή λευκή δεμένη δερμάτινη τσάντα
Feb 06 2016
Άλλες Ευχές
Votes
24
  Θα ήθελα να ξυπνήσω σαν κορίτσι με καμπύλες, με καμπύλες και κόλπο, με αυτιά γάτα όπου θα υπήρχαν τα ανθρώπινα αυτιά και μια ουρά με καφέ γούνα τα αυτιά θα με άφηναν να ακούσω από μακριά και η ουρά θα ήταν ικανή να κρέμομαι ολόκληρο το σώμα μου χωρίς σπάσιμο και θα έχω κόκκινα μάτια γατών για να μπορώ να δω με ζεστασιά καθώς και να φανώ φοβερό και θα έχω μια αθώα φωνή και έναν έξυπνο εγκέφαλο μιας γάτας για να με βοηθήσει με πολλούς τρόπους να αποσπάσω τους ανθρώπους μην παρατηρήσετε ότι κάτι άλλαξε.
Feb 07 2016
Άλλες Ευχές
Votes
29
  Επιθυμώ ότι τα μαλλιά μου μεγαλώνουν 3 ίντσες κάθε μέρα και ότι έχω λαμπερά, υγιή, μη φριχτά, ίσια μαλλιά και ότι έχω ένα Bubble Butt, για να είμαι σε θέση να τραγουδήσω σαν Ariana grande, γιατί το μικρό μου δόντι μεγαλώνει στο μέγεθος που υποτίθεται να είναι και ότι η πισίνα μου είναι 2 φορές μεγαλύτερη με ένα τροπικό βυθισμένο μπαρ και γυάλινα κιγκλιδώματα και ποτέ δεν κρυώνει και ποτέ δεν παίρνει βρώμικο και ποτέ δεν χρειάζεται χημικά ή χλώριο και είναι πάντα καθαρότατα και για την αυλή / χωρίς λόφους ή τρύπες και δεν έχει πέτρες ή αιχμηρές πέτρες ή δάγκωμα μυρμηγκιών ή βελονών και μυρωδιές λεβάντας και δεν έχει μπανάνα και ζιζάνια πάνω σε αυτό και έχει ηλιοτρόπια που αναπτύσσονται κατά μήκος του φράχτη και ότι το τραμπολίνο μου βρίσκεται στην μεγάλη αυλή, στην μικρή αυλή - να μπορέσετε να αλλάξετε τον καιρό αμέσως, λέγοντας ότι «είναι τώρα (τύπος καιρού) στη χώρα ή την πόλη όπου είμαι» και μπορώ να πω ότι βρέχει ξινή σκουλήκια στην Καμπέρα και θα ήταν αμέσως να βρέχει ξινά λαστιχένια σκουλήκια στην Καμπέρα.
Feb 07 2016
Άλλες Ευχές
Votes
28
  Θα ήθελα να μπορώ να τρέχω, να τρέχω και να τρέχω για ώρες και ώρες χωρίς να κουραστεί ή να πάρω μια βελονιά και τα πόδια μου δεν θα έβλαψαν ποτέ, αλλά εγώ θα έκαψα ακόμα τις θερμίδες, γιατί το τραμπολίνο μου είναι δύο φορές το μέγεθος που είναι τώρα και δεν παίρνει ποτέ φύλλα ή σκασίματα πτηνών ή μπαστούνια πάνω σε αυτό, που πάντα μουρμούριζε γεύση φουσκωτά, που θα μπορούσα να τραβήξω καλύτερα την Kristina Webber και θα μπορούσα να τραβήξω πολύ γρήγορα, όπως μια ολόκληρη σελίδα Α3 χρειάστηκε 5 λεπτά και θα μπορούσα να γράψω ένα εκπληκτικό, δημιουργικό, μη προβλέψιμο ολόκληρο μυθιστόρημα πολύ γρήγορα, όπως ένα μυθιστόρημα με 30 σελίδες σε κάθε κεφάλαιο και 12 κεφάλαια θα διαρκέσει 10 λεπτά, ότι θα μπορούσα να κάνω εκπληκτικό parkour πραγματικά γρήγορα και εύκολα και ποτέ να μην κουραστεί, που θα μπορούσα να πετάξω απλά λέγοντας «μύγα» και έπειτα θα ανέβαινα σιγά-σιγά το έδαφος και θα ήταν σαν το κολύμπι, γι 'αυτό θα κολυμπούσα / πετούσα προς οποιαδήποτε κατεύθυνση και έπειτα θα πήγαινα προς αυτή την κατεύθυνση και ποτέ δεν θα κουνούσα και θα έκαψα αυτές τις θερμίδες αν ήμουν κολυμπώντας σε μια πισίνα και όλοι σκέφτονται το φυσιολογικό της.
Feb 07 2016
Άλλες Ευχές
Votes
22