Αρχική >> Κατηγορίες >> Ευημερία / Χρήμα >> WishID: 10018
Ανώνυμος
Change Wish Language:
 Εύχομαι να έχω ένα ps4 με πολλά παιχνίδια όπως το madden 16, deadpool, call of duty 3, και διαφορετικά δροσερά παιχνίδια που θα ήθελα και η μαμά μου το αγόρασε για μένα ως δώρο για τα πρώτα γενέθλια




629 /1187 Κατηγορία : Ευημερία / Χρήμα


Ημερομηνία : Jan 28 2016  |  Ψήφοι : 114
Κατηγορία : Ευημερία / Χρήμα
WishID : 10018  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Ευημερία / Χρήμα
  Εύχομαι η οικογένειά μου να είναι εξαιρετικά πλούσια και έπρεπε να χτίσουμε ένα αρχοντικό στο Λάντε, το Μιζούρι και να εξατομικεύσουμε το σπίτι και την πισίνα μας και τον αδερφό μου και πήρα να προσωποποιήσω τα δωμάτιά μας όσο θέλαμε.
Jan 26 2016
Ευημερία / Χρήμα
Votes
193
  Εύχομαι η μαμά και ο μπαμπάς μου να κερδίζουν πολλά χρήματα από τη σκληρή δουλειά τους στην επιχείρησή τους. Και εύχομαι τα χρήματα να είναι αρκετά για την οικογένειά μας, ειδικά για μένα να σπουδάσω στο εξωτερικό στη Μαλαισία, την Κορέα ή την Κίνα. Εύχομαι επίσης ο μπαμπάς και η μαμά μου να απολαμβάνουν τη ζωή τους με τα χρήματα.
Jan 10 2016
Ευημερία / Χρήμα
Votes
174
  Θα ήθελα να κερδίσω το λαχείο του Μέριλαντ στο επόμενο παιχνίδι. Θέλω να κερδίσω το τζάκποτ. Θα ήθελα να κρατήσω όλα τα χρήματα που μου δόθηκαν ή αν βρήκα χρήματα ...
Jan 09 2016
Ευημερία / Χρήμα
Votes
121
  Εύχομαι η φίλη μου η Τζίνα Μπρίλι να έχει αύριο την πρώτη της αμοιβή, γιατί έχει ανάγκη από δουλειά και χρήμα. Και εύχομαι να έχει το δικό της λογαριασμό με $ 900,000,000,000 και σε αυτό, έτσι θα μπορούσαμε να πάμε μαζί στο Disney World!
Jan 08 2016
Ευημερία / Χρήμα
Votes
150
  Θέλω να κερδίσω το HGTV Dream House Giveaway φέτος. Όλη μου τη ζωή έζησα σε ένα μικρό σπίτι και πάντα ήθελα να ζήσω στη Φλόριντα (όπου βρίσκεται το σπίτι). Αυτή θα είναι η μόνη μου ευκαιρία επειδή δεν είμαι το είδος του ατόμου με πολλά χρήματα. Αυτό θα σήμαινε τόσο πολύ για μένα αν συνέβαινε αυτό. Δεν ανησυχώ περισσότερο για τα χρήματα ή επιθυμώ να βρεθώ κάπου αλλού. :)
Jan 03 2016
Ευημερία / Χρήμα
Votes
145
  Θα ήθελα να έχω $ 2500 στην Global Cash Card μου. Θα ήθελα να ολοκληρώσω να γράφω το βιβλίο μου σε 1 μήνα και να το δημοσιεύσω μέσα σε δύο εβδομάδες μετά από αυτό. Θα ήθελα να πουλήσω πάνω από ένα εκατομμύριο την πρώτη εβδομάδα και η περιοδεία βιβλίου θα ξεπουληθεί μετά από αυτό. Οι θέσεις μου στο facebook θα λάβουν πολλές συμπαθεί, σχόλια και μετοχές. Τα λόγια μου θα εμπνεύσουν, θα δώσουν κίνητρα και θα ενθαρρύνουν τους ανθρώπους και θα έχουν νόημα. Επίσης, μπορώ να freestyle hardcore punchlines αλλά θέλω το hip hop μου και r και b τραγούδια γράφω για να πω μια ιστορία.
Jan 03 2016
Ευημερία / Χρήμα
Votes
160
  Εύχομαι ο μπαμπάς και η μαμά μου να κερδίσουν 10 φορές το λαχείο και ο μπαμπάς μου θα θέλει να χτίσει ένα τεράστιο 4όροφο σύγχρονο αρχοντικό με υπόγειο και μεγάλη πισίνα και υδρομασάζ και οι γείτονες πίσω από μας και στα δεξιά μας θα κινούνται και ο μπαμπάς μου θα αγοράσει εκεί ακίνητο για να οικοδομήσει και θα έχω μια τεράστια κρεβατοκάμαρα με ένα κρεβάτι σε μια πλατφόρμα με βήματα και συρτάρια κάτω από αυτό και μια αιώρα και μια ζούγκλα jym καλυμμένη στο μαλλί σαν ένα παιχνίδι γάτα και ένα γραφείο με ροζ χαλί και ένα ιδιωτικό μπάνιο με καθιστικό στο ντους και ένα τεράστιο τζακούζι και ένα περίπατο σε ντουλάπα με ένα σωρό όμορφα φορέματα και θα είμαι επαγγελματίας στο μακιγιάζ και ένα μεγάλο παράθυρο με μια βεράντα
Jan 02 2016
Ευημερία / Χρήμα
Votes
145
  Εύχομαι το κολλέγιο μου να μου επιτρέψει να βάλω εύκολα την κατοικία μου στην πανεπιστημιούπολη, παρά το γεγονός ότι η ΣΔΣ μου ήταν χαμηλότερη από την απαιτούμενη. Σε ένα ελαφρώς διαφορετικό σημείωμα, θα ήθελα επίσης να αρχίσω να βελτιώνομαι στο σχολείο. Εύχομαι ο εγκέφαλός μου να γίνει σαν ένα σφουγγάρι και να απορροφά όλη τη γνώση που μαθαίνω στην τάξη, ώστε να μπορώ να αρχίσω να κάνω καλά για τις εργασίες και τις δοκιμές.
Jan 02 2016
Ευημερία / Χρήμα
Votes
145
  Εύχομαι η μητέρα μου να πάρει εκατομμύρια χρήματα από την τράπεζα, 900,0000000000 από άλλους ανθρώπους και, τέλος, 400000,00000000000 από τον δικηγόρο της την 1η Ιανουαρίου. Ψηφίστε γι 'αυτό και θα ψηφίσω όλες τις επιθυμίες σας να γίνουν 100%!
Dec 20 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
140
  Εύχομαι η μαμά μου να πάρει εκατομμύρια χρήματα και θα πάμε στο Λονδίνο και ο μπαμπάς μου θα επιστρέψει και θα ταξιδέψει μαζί μου και το σπίτι μου θα είναι ζεστό και όμορφο σαν ένα εξοχικό σπίτι και το δωμάτιό μου θα είναι τόσο όμορφο και ξεκούραστο
Dec 17 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
145
  Ότι πριν από το τέλος αυτής της εβδομάδας θα κερδίσω το λαχείο που ισοδυναμεί με εκατομμύρια πέσος. Και με αυτό μπορώ να αγοράσω δώρα για την οικογένειά μου και αγάπη αυτά που μπορώ να κάνω όλους όσοι αξίζει τον κόπο.
Dec 06 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
102
  Εύχομαι η ομάδα ραπών που είμαι να γίνει διάσημη και φημίζεται για το r
Dec 05 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
101
  Θα ήθελα να βρω ένα μεγάλο κουτί δώρου με χρυσό χαρτί περιτυλίγματος και μια φωτεινή κόκκινη κορδέλα τυλιγμένη γύρω από αυτό που κάθεται στο κρεβάτι μου με $ 5,010,000 σε μετρητά σε αυτό.
Dec 04 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
141
  εύχομαι η οικογένειά μου να είναι ευλογημένη με περισσότερα χρήματα για να πάρει δώρα για τα Χριστούγεννα και να μην ανησυχείτε για τα χρήματα καθόλου και να πάρω όλα τα πράγματα που θέλω και τι θέλει η οικογένειά μου για τα Χριστούγεννα.
Dec 02 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
148
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Ευημερία / Χρήμα
  Θα ήθελα να έχω κάθε βάλσαμο revo lip, λιπώδης, φιλοσοφία, γυαλιστερό βουτύρου Nyx και να είμαι bartoons, που έγιναν πάντα και είχα πάνω από 200 lippackers, πάνω από 1.000 μπάνια και σώματα σώματος σπάνια και νέα pocketbacs, μύκητας αρωμάτων μεγέθους μεγέθους, λοσιόν πλήρους μεγέθους, αφρόλουτρο και άλλα προϊόντα λουτρών και αμαξωμάτων
Feb 10 2016
Ευημερία / Χρήμα
Votes
170
  Εύχομαι να μπορέσω να κερδίσω χρήματα, αν και είμαι μόνο δεκατριών ετών. Εύχομαι να συμβεί σύντομα. Θα ήμουν ευτυχής για το SOOOOOOOO αν είχα εισόδημα. Θα μπορούσα να βοηθήσω την οικογένεια και τους φίλους μου και να μπορώ να σώσω ΤΟΝΟΣ χρημάτων για τον τραπεζικό μου λογαριασμό, ώστε να μπορώ να έχω ένα λαμπρό μέλλον και ίσως να πάρω μερικά ωραία πράγματα για μένα.
Feb 24 2016
Ευημερία / Χρήμα
Votes
143
  Εύχομαι πολύ να μπορώ να είμαι πλούσιος στο σημείο να με αφήσω ελεύθερο από τη ζωή που ζουν τώρα ... Εύχομαι χρήματα σε μένα ένα σπίτι, όλες τις συσκευές για το σπίτι και φροντίδα και θεραπεία για τον άρρωστο άνδρα μου. Μακάρι να είχα αρκετά χρήματα για να μην ανησυχώ ποτέ ξανά για το υπόλοιπο της μακράς μου ζωής.
Mar 15 2016
Ευημερία / Χρήμα
Votes
170
  θα ήθελα να έχω μια οικογένεια και η μητέρα μου τελικά έχει πληρώσει καλά χρήματα από την δουλειά της. Και ότι έζησα σε ένα μεγάλο σπίτι όχι σε υπόγειο. Και ο άνθρωπος μου θεραπεύεται από τα έρπητα ζωστήρα. Και ότι im 18 και ο φίλος μου είναι 18 παντρεύομαι με το φίλο μου. και ζούμε ευτυχισμένοι
Mar 19 2016
Ευημερία / Χρήμα
Votes
157
  Θα ήθελα να έχω ένα μπλε μαγικό ραβδί που μου δίνει κάθε φανταστική επιθυμία, αλλά δεν είναι καμία σκοτεινή ευχή. Όταν παίρνω για πρώτη φορά το ραβδί μου θα είναι κάτω από το μαξιλάρι μου. :-)
Mar 19 2016
Ευημερία / Χρήμα
Votes
152
  Εύχομαι η αληθινή μου μαμά να βρει τελικά μια σταθερή δουλειά που θα της πληρώσει αρκετά χρήματα για την εκπαίδευση των αδελφών και των αδερφών μου, τα σχολικά είδη, τα τρόφιμα, τα ρούχα και ένα ολοκαίνουργιο σπίτι που μπορούν να καλέσουν δικά τους.
Mar 30 2016
Ευημερία / Χρήμα
Votes
145
  Εύχομαι και προσεύχομαι ο γιος μου έχει μια εκπληκτική εποχή του μπέιζμπολ, που το MLB σχεδιάζει και κάνει το όνειρό του και τη ζωή να γίνει πραγματικότητα, κατ 'ευθείαν από το ΓΥΜΝΑΣΙΟ ... Σας ευχαριστώ !!! όλοι είστε εκπληκτικοί !! οι άνθρωποι .. ΘΕΩΘΟΥΝ !!!!!! Ο καθένας καλός σκόπιμα ευχές έρχονται TRUE !!!!
Apr 18 2016
Ευημερία / Χρήμα
Votes
118
  Εύχομαι ο Austrialian Administrator να παραλάβει τις ταξιδιωτικές μας διαδικασίες Visa / Document στο Austrialia με την μικρότερη αδελφή μου και τον μικρό αδελφό μου να δουλέψει μαζί τους για να μπορέσουμε να φύγουμε για την Austrialia μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα
Apr 22 2016
Ευημερία / Χρήμα
Votes
197
  Εύχομαι να διευθετήσω όλα τα οικονομικά μου προβλήματα και να λάβω τεράστιο ποσό μετρητών για να πληρώσω όλα τα χρέη μου, να αγοράσω τις βασικές μου ανάγκες και να μοιραστώ τις ευλογίες μου με το 87 παλιό μου DAD και 2 αδέρφια και με όλους τους φίλους μου, .
May 01 2016
Ευημερία / Χρήμα
Votes
142
  Εύχομαι κάποιος να μου δώσει ένα πολύτιμο δώρο - ένα ισχυρό και αποτελεσματικό MAGIC CRYSTALS από το i-makeawish.com και να κάνει όλα μου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα.
May 01 2016
Ευημερία / Χρήμα
Votes
144
  θα ήθελα να επιτύχω το καλύτερο για να κερδίσετε μεγάλο ποσό CASH στις Φιλιππίνες Grand Lotto 6/55 Σχεδιάστε αυτό το ΜΑΪΟΥ 2016. Να είστε ευλογημένοι να αγοράσετε ένα νέο σπίτι, ένα ακίνητο, να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση και να μοιραστείτε τις ευλογίες μου με τα loveones μου, στην οικογένειά μου, στους φίλους μου και σε όλους τους ανθρώπους που χρειάζονται οικονομική βοήθεια.
May 01 2016
Ευημερία / Χρήμα
Votes
114
  Θέλω να είμαι οικονομικά πλούσιος και να έχεις όλα τα χρήματα για να κάνεις τα όνειρά μου πραγματικότητα. Θέλω να λαμβάνω χρήματα τώρα και εδώ και ότι είναι εύκολο και οι άνθρωποι είναι απλά πρόθυμοι να το δώσουν σε εμένα και εμάς. Επιθυμώ ότι για όλους την οικογένειά μου. Θα ήθελα να νιώθω καλά γι 'αυτό και να αισθάνομαι ελεύθερος ως πουλί. Εύχομαι να φτάσουν όλοι οι στόχοι μου και αυτό σύντομα και την κατάλληλη στιγμή.
May 06 2016
Ευημερία / Χρήμα
Votes
154
  ΘΕΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΟΥΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΛΕΥΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΖΩΗ. ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ.
May 06 2016
Ευημερία / Χρήμα
Votes
165
  Θα ήθελα να εγκριθεί εύκολα για μια νέα υποθήκη, ώστε να μπορώ να αγοράσω ένα σπίτι σε χαμηλή τιμή σε μια υπέροχη γειτονιά και να το διορθώσω με τα επιθυμητά μου χαρίσματα και στερεώσεις.
May 24 2016
Ευημερία / Χρήμα
Votes
160