Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές >> WishID: 11405
Joseph
Change Wish Language:
 Εύχομαι να βρισκόμουν στο κινούμενο show RWBY που φτιάχτηκε από δόντια κοκοράκι. Θα έχω το ίδιο όνομα με την ίδια ηλικία. Θα είμαι σε τόμο 1 μέχρι το σημείο του τόμου 4. Θα είμαι το χειμερινό κορίτσι και το όπλο μου θα είναι ένα αντίγραφο του Weiss Schnees όπλο Myrtenaster. Για τις χειμερινές μου εξουσίες θα μάθω πώς να τις χρησιμοποιήσω και οι μόνοι που θα ξέρουν είναι ο Ozpin και ο κύριος κύκλος του. Η εμφάνισή μου θα ήταν η εξουσία να ελέγχει την θερμοκρασία γύρω μου πιο κρύα. Και αυτοί που με ξέρουν στην πραγματική ζωή θα ξεχάσουν για μένα από τότε που θα ήμουν σε ένα διαφορετικό σύμπαν. τα ρούχα μου θα είναι όλο θέμα το χειμώνα και θα έχω επίσης ένα λευκό μανδύα σαν το ρουμπινί. παρακαλώ να συμβεί αυτή η ευχή


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true


5169 /8587 Κατηγορία : Άλλες Ευχές


Ημερομηνία : Oct 23 2016  |  Ψήφοι : 26
Κατηγορία : Άλλες Ευχές
WishID : 11405  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  θα ήθελα να έχω ένα κολιέ που μοιάζει με ένα μπλε κρύσταλλο που έχει σχήμα καρδιάς και αν ήμουν και θα έλεγα μια επιθυμία θα γίνει πραγματικότητα αν κάποιος από εμένα μπορώ να πω την επιθυμία μου βάζοντας την κρυστάλλινη καρδιά στα χέρια μου και βάζοντας το στόμα μου ανάμεσα στα χέρια μου και αν κάποιος το φορά και κάνει μια ευχή, δεν θα έρθω να τους πληρώσω έτσι pls ψήφου και εγώ θα το έχει έτσι χάρη σας & lt; 3
Oct 23 2016
Άλλες Ευχές
Votes
52
  Εύχομαι να μπορώ να σέρνω στους τοίχους και εύχομαι να βλέπω αγγέλους και ιησούς και εύχομαι να μπορώ να καταλάβω τι ζώα λένε σαν γάτες σκυλιά κάθε ζώο και εύχομαι δεν μπορώ να αισθανθώ πόνο
Oct 23 2016
Άλλες Ευχές
Votes
30
  Εύχομαι να αλλάξω κάποια από τα χαρακτηριστικά μου. Εύχομαι το χρώμα των ματιών μου να αλλάξει από καφέ σε καθαρό φουντούκι. Θα ήθελα επίσης τα καστανά μαλλιά μου να φτάσουν στη μέση μου και εύχομαι το χρώμα του δέρματός μου να αλλάξει Θα ήθελα να αλλάξει από ένα ανοιχτό καφέ σε ένα ανάμεικτο τύπο δέρματος παρακαλώ και να σας ευχαριστήσω.
Oct 23 2016
Άλλες Ευχές
Votes
32
  Εύχομαι αυτό, μπορώ να τηλεμεταφέρω και να ζήσω μέσα από οποιαδήποτε διαφορετική διάσταση ή κόσμο, μέσα σε μια πόρτα. Θα κλείσω την πόρτα και θα κλείσω τα μάτια μου καθώς συγκρατώ το κουμπί, σκέφτομαι πού θέλω να είμαι και όταν ανοίξω την πόρτα θα εμφανιστώ εκεί, συμπεριλαμβανομένων των κόσμων των βιντεοπαιχνιδιών, των κινούμενων σχεδίων και των ταινιών. Όταν μπαίνω σε αυτόν τον κόσμο / διάσταση, κανείς στον πραγματικό κόσμο δεν θα θυμάται την ύπαρξή μου μέχρι να επιστρέψω. Στον άλλο κόσμο / διάσταση, κάθε φορά που θα πληγωθεί μετά από 5 λεπτά, θα θεραπεύσω αμέσως (γρατζουνιές, μώλωπες, περικοπές κλπ.). Στον "άλλο κόσμο" Θα έχω μακρύ μαλακό ίσιο μαλλί, ένα "μη τριχωτό" σώμα, ό, τι φορούσα και όμορφο μαύρισμα δέρμα. Όταν θέλω να επιστρέψω, θα πω "Δεν υπάρχει τόπος σαν το σπίτι". 3 φορές, και σε μια αναλαμπή θα επιστρέψω, με τα πάντα φυσιολογικά. Θα επιτύχω γρήγορα αντανακλαστικά, νοημοσύνη και πιο σίγουρη και θα μπορέσω να πάρω οτιδήποτε από τον κόσμο / την διάσταση στην πραγματική ζωή. Αυτή είναι η επιθυμία μου, σημειώστε ότι είναι.
Oct 22 2016
Άλλες Ευχές
Votes
109
  Εύχομαι να πετάω, κάθε φορά που λέω "πετάξτε" 3 φορές και όταν θέλω ποτέ να επιστρέψω, θα πω "Κάτω". 3 φορές. Όταν θέλω να φτάσω ψηλότερα, θα πω "Up" 3 φορές, όταν θέλω να πάω χαμηλότερα, θα πω "χαμηλό" 3 φορές
Oct 22 2016
Άλλες Ευχές
Votes
32
  Θα ήθελα να μπορούσα να επανατροφοδοτήσω τη ζωή μου πίσω στο Έτος 2010 και στο Μήνα στις 23 Ιουλίου, καθώς δεν συνέβη τίποτα. Ξυπνήστε σαν να έχετε ένα όνειρο που έχει διαρκέσει πάνω από 6 χρόνια. Και εύχομαι επίσης στις 23 Ιουλίου 2012 (δηλαδή τα 16 μου γενέθλια) να θέλω ο πατέρας μου να μου δώσει ένα μαγικό λαμπτήρα που θα μπορούσε να δώσει οποιαδήποτε επιθυμία να το πω. Θα έχω απεριόριστες ευχές, και το μόνο που θα έπρεπε να κάνω είναι να πω την επιθυμία μου για το φανό. Και η επιθυμία μου θα γίνει πραγματικότητα αμέσως.
Oct 22 2016
Άλλες Ευχές
Votes
135
  Θα ήθελα να ξυπνήσω αύριο και ήταν στις 23 Ιουλίου 2010 και όλες οι αναμνήσεις μου είχαν διαγραφεί από τα επόμενα χρόνια, έτσι δεν μπορούσα να θυμηθώ ότι είχα OCD έτσι δεν έπρεπε να ανησυχώ όλη την ώρα και να έχω έναν καλό ύπνο και επίσης εγώ επιθυμώ στις 23 Ιουλίου 2011 (αυτό είναι το 15ο έτος της ηλικίας μου) θέλω ο θείος μου Μπρους να μου δώσει ένα μαγικό λαμπτήρα που δίνει άπειρες πραγματικές ευχές όταν το τρίβεις έτσι μπορώ να παραχωρήσω σε κάθε άτομο που γνωρίζω και αγαπώ να έχω αθανασία έτσι δεν έχω να ανησυχείτε για το γεγονός ότι πεθαίνουν. Και θέλω να ζήσω εκείνες τις καλές αναμνήσεις που αγαπούσα πριν από το OCD που ανέλαβε τη ζωή μου και δεν χρειάζεται να ανησυχώ για να είμαι ανώτερος στο σχολείο μου. Και θέλω να δουν ξανά ζωντανό τον θείο μου John με τέλεια υγεία. Και τελικά να ζήσουν μια ζωή χωρίς OCD.
Oct 22 2016
Άλλες Ευχές
Votes
25
  Εύχομαι όλες οι επιθυμίες των χρηστών αυτής της ιστοσελίδας να γίνουν πραγματικότητα αφού οι επιθυμίες τους λάβουν 100 ψήφους ή περισσότερες από 100 ψήφους. Συμπεριλαμβανομένων των επιθυμιών μου 11379, 11361 και 11290.
Oct 21 2016
Άλλες Ευχές
Votes
105
  Εύχομαι όλες οι επιθυμίες των χρηστών αυτής της ιστοσελίδας να γίνουν πραγματικότητα αφού οι επιθυμίες τους λάβουν 100 ψήφους ή περισσότερες από 100 ψήφους. Συμπεριλαμβανομένων των επιθυμιών μου 11379 και 11361.
Oct 21 2016
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Επιθυμώ ότι ο οδηγός της σειράς NASCAR Sprint Cup Chase Elliott δεν θα κερδίσει στο Talladega και δεν θα συνεχίσει να κερδίζει το πρωτάθλημα στο Homestead-Miami Speedway.
Oct 20 2016
Άλλες Ευχές
Votes
14
  Θέλω να μεταμορφώσω σε γοργόνα πέντε δευτερόλεπτα κάθε φορά που αγγίζω νερό εκτός από το χιόνι και τη βροχή και θέλω να έχω νερό, θέλω να συναντήσω ένα αγόρι στη σχολική βιβλιοθήκη που μοιάζει ακριβώς με το γυμνάσιο Randall από τη σειρά καθηγητών Layton και εγώ θέλω το δέρμα μου να μην έχει ακμή ποτέ και θα μοιάζω με ένα Αρχαίο Ελληνικό κορίτσι και θα μιλήσω άπταιστα στην αρχαία ελληνική γλώσσα και θα χάσω 69 κιλά και η γοργόνα μου θα μοιάζει σαν cleo από h20 απλά προσθέστε νερό και μπορώ να αναπνεύσω υποβρύχια και θέλω έναν άντρα που μοιάζει με τον καθηγητή Layton ο οποίος μοιάζει με τον καθηγητή Layton να είναι ο δάσκαλος της επιστήμης μου και ο δάσκαλος της πρώτης περιόδου και θέλω τα δόντια μου να είναι ανοιχτά λευκά και να έχουν εξαιρετική δύναμη και να αποκτήσουν αρχαία αντικείμενα σε πακέτο την πόρτα μου
Oct 20 2016
Άλλες Ευχές
Votes
20
  Επιθυμώ ότι ο οδηγός της σειράς NASCAR Sprint Cup Chase Elliott θα κερδίσει στο Talladega και θα συνεχίσει να κερδίζει το πρωτάθλημα στο Homestead-Miami Speedway.
Oct 20 2016
Άλλες Ευχές
Votes
104
  Θα ήθελα περισσότερες ψήφους για τις δύο επιθυμίες μου στις 11178 και 11140, οπότε δεν είμαι ο μόνος που ψηφίζει γι 'αυτούς. Και εύχομαι η real-wishes.com να κάνει όλες μου τις επιθυμίες πραγματικότητα. Πάντα πιστεύω στα όνειρά μου και στον εαυτό μου, δεν έχει σημασία τι! Και εύχομαι ότι θα ήθελα ποτέ να κάνω online γίνεται πραγματικότητα αμέσως. Ψηφίστε υπέρ αυτού τώρα και των δύο άλλων επιθυμιών μου στα 11178 και 11140.
Oct 20 2016
Άλλες Ευχές
Votes
107
  Εύχομαι να μπορώ να φτιάξω σπουδαίες σπουδές στο σχολείο και να αποκτήσω καλούς βαθμούς. Επιθυμώ επίσης να μπορώ να είμαι πιο έξυπνος και μπορώ να ευχηθώ για οτιδήποτε θέλω οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε και FOREVER. Θέλω επίσης η οικογένειά μου να είναι ασφαλής και υγιής ανά πάσα στιγμή.
Oct 20 2016
Άλλες Ευχές
Votes
105
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Επιθυμώ ότι μετά την αποστολή οποιασδήποτε επιθυμίας, 100 άνθρωποι θα ψηφίσουν γι 'αυτό, έτσι ώστε να γίνει πραγματικότητα, συμπεριλαμβανομένου αυτού που θα ήθελα, αν το κάνω μια επιθυμία, αυτό θα γίνει αυτόματα λέγοντας ότι εύχομαι ............ .. πιστέψτε με να ευχηθώ και να ζήσω.
Oct 23 2016
Άλλες Ευχές
Votes
40
  Εύχομαι πολύ ογκώδη, ισχυρά και παχιά μαλλιά στο κεφάλι μου. Ήταν πάντα η επιθυμία μου να έχω πολύ παχιά μαλλιά. Θα ήταν υπέροχο αν τα μαλλιά μου πήγαν σε ξανθό χρυσό και θα μεγάλωναν πολύ γρήγορα.
Oct 24 2016
Άλλες Ευχές
Votes
54
  Εύχομαι, μόλις λάβω 100 ψήφους, θα λάβω ένα κουτί στο ταχυδρομείο. Στο εσωτερικό θα είναι ένα κολιέ που είναι χρυσό και έχει χρυσό αστέρι γοητεία. Αυτό το κολιέ επιθυμεί τις δυνάμεις. Έχει απεριόριστες ευχές, αν κάποιος άλλος φθείρει ότι οι επιθυμίες δεν θα γίνουν πραγματικότητα, και μπορώ να πω την επιθυμία μου δυνατά, με ψίθυρο ή με το μυαλό / το κεφάλι μου. Παρακαλώ επίσης να ψηφίσετε. Επίσης, όταν αυτό χτυπά 100 ψήφους, θα πάρω 100 δολάρια σε 20,10, και 5 δολάρια με μερικές αργίες, στο πάνω συρτάρι του σαλονιού μου ... παρακαλώ ψήξτε
Oct 24 2016
Άλλες Ευχές
Votes
106
  Εύχομαι όλοι σε αυτόν τον κόσμο να έχουν υπεράνθρωπες δυνάμεις από τους αγαπημένους τους υπερήρωες, ώστε να μπορούν να λύσουν εγκλήματα, καθώς μπορούν να σώσουν τον κόσμο και να προστατεύσουν τη γη από τον κίνδυνο.
Oct 25 2016
Άλλες Ευχές
Votes
104
  Εύχομαι να γίνω ένας δράκος για πάντα και ποτέ να πεθάνω με κάθε δύναμη στοιχείο ο λόγος που θέλω αυτή η επιθυμία είναι επειδή θέλω να επισκεφτώ τον κόσμο και πότε είναι τα γενέθλιά μου εύχομαι έχω φοβερό φτερά
Oct 26 2016
Άλλες Ευχές
Votes
210
  Εύχομαι να συναντώ έναν στενό φίλο στη ζωή μου και με κάνει να νιώθω πιο ευτυχισμένος στη ζωή μου και συναντάμε πολύ σύντομα. Είμαστε σαν τα ίδια πράγματα που έχουμε πολλά κοινά και συναντάμε πολύ σύντομα.
Oct 26 2016
Άλλες Ευχές
Votes
27
  Εύχομαι η συντριβή μου, που ονομάζεται Seth, να μου έπληξε και θα κάναμε τα Σαββατοκύριακα και θα βγαίναμε κάποιες φορές και θα έπαιζαν μαζί τα video games και θα παρακολουθούσαμε μαζί μαζί τους και θα ήθελα να πάρω το εισιτήριο για την περιοδεία βιβλίου του Dantdm εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες γιατί θα ήθελα πραγματικά να τον συναντήσω προσωπικά είναι ο καλύτερος YouTuber ποτέ και θα ήθελα να πάρω ένα εισιτήριο για την αϋπνία con και να έχω αρκετά χρήματα για να πάρω τα εισιτήρια για να πάω στην Αγγλία και να έχουν αρκετά χρήματα για να νοικιάσουν ένα αυτοκίνητο και να έχουν αρκετά χρήματα για να αγοράσουν πράγματα ενώ είμαι εκεί εντάξει παρακαλώ να κάνετε αυτή την επιθυμία να γίνει πραγματικότητα παρακαλώ
Oct 27 2016
Άλλες Ευχές
Votes
27
  Θα έχω ένα κατοικίδιο ζώο που μόνο μπορώ να δω. Αλλά όταν λέω "verum" ο καθένας μπορεί να δει το κατοικίδιο ζώο μου. Και όταν λέω "πρεσείδιο" μόνο μπορώ να δω το pet.I θα μπορέσω να του μιλήσω με telepathy.He θα είναι πάντα δίπλα μου και να προστατεύσει me.He θα είναι σε θέση να αγγίξει τα πάντα σε αυτόν τον κόσμο.Αλλά είναι φιλικό σε όλους και τα πάντα τόσο κανείς θα είναι φοβισμένος από τον. Το κατοικίδιο ζώο είναι μια άσπρη τίγρη. Ποτέ δεν χρειάζεται ύπνο ή κάτι για φαγητό ή ποτό. Οι ρίγες του θα ανάψουν μπλε και τα μάτια του πάρα πολύ και στο κολάρο του αυξάνονται διαμάντια. Κάνει ό, τι λέω. Το όνομά του είναι "Aslan".
Oct 28 2016
Άλλες Ευχές
Votes
38
  Θα ήθελα να έχω ένα μαγικό χρονόμετρο που θα μπορούσε να σταματήσει το χρόνο όποτε πιέζω το κουμπί, χωρίς αρνητικές παρενέργειες. Όταν σταματήσει ο χρόνος, δεν θα ηλικιωθώ ούτε θα πνιγώ ούτε θα είμαι τυφλός, όλα θα λειτουργήσουν ομαλά και κανένας άλλος δεν θα με δει όταν τελειώσει ο χρόνος, όταν ξαναρχίσει η ώρα δεν θα σκέφτονται ότι έχει και θα πάει με τις ζωές τους. Αν έρθω σε επαφή με κάποιον και στη συνέχεια θα σταματήσω το χρόνο, θα μπορέσουν να κινηθούν μαζί μου στον κόσμο που έχει σταματήσει. Το χρονόμετρο θα φτάσει σε ένα παστέλ μοβ πακέτο που απευθύνεται σε εμένα δεμένο σε μια μαύρη κορδέλα, έτσι θα ξέρω τι είναι. Το χρονόμετρο θα έχει χρυσές άκρες και θα είναι πολύ καθαρό συνολικά και το κουμπί θα είναι μπλε. Δεν θα μπορώ ποτέ να χάσω ή να σπάσω το χρονόμετρο και κανείς δεν θα μπορεί να το κλέψει.
Oct 29 2016
Άλλες Ευχές
Votes
36
  Θα ήθελα να είχα το Θεό Λειτουργία Μέδακα (Medaka Box) στον Τρόπο του Θεού του Πολέμου. Δύναμη / Ικανότητα Να: Να κατέχει θετικές δεξιότητες. Η ικανότητα να κατέχει απεριόριστες θεότητες όπως τις ικανότητες, τις ικανότητες, τις δεξιότητες και τα γνωρίσματα. Μεταβολή της λειτουργίας Switching.Contents [εμφάνιση] Επίσης CalledAlmighty ModeDivine ModeSupreme ModeTranscendent ModeUltimate ModeCapabilitiesThe χρήστης έχει τη δυνατότητα να εισέλθει σε κατάσταση η οποία επιτρέπει απεριόριστες θεϊκή ικανότητες, τις δεξιότητες και τα χαρακτηριστικά που τους καθιστά σχεδόν ασταμάτητος με τις δυνατότητες και τις εξουσίες που υπερβαίνουν το σύνολο των χρηστών βασικά όρια, είτε είναι φυσική , πνευματική, ψυχική, κλπ. Με αυτή τη δύναμη ο χρήστης μπορεί να κερδίσει σχεδόν κάθε είδους υπερφυσικές δυνάμεις στο σημείο να τις καταστήσει σχεδόν τη γνησιότητα. Ο έλεγχος του Θεού: Οι χρήστες που έχουν τον έλεγχο αυτού του τρόπου θα μπορούν να διατηρούν τη σκέψη τους στη διαδικασία, και δεν πηγαίνουν berserk, ενώ κατέχουν το ίδιο ή περισσότερο επίπεδο της θεϊκής δύναμης και της εξουσίας να νικήσουν τον στόχο τους. War Mode Θεός: Οι περισσότεροι χρήστες χάνουν την αίσθηση της ανθρωπότητας και πηγαίνουν berserk, καθιστώντας τους δυσοίωνες και κακό. φυσικές τους ικανότητες (δύναμη, την ταχύτητα, και την επούλωση) αυξάνουν δραστικά, επιτρέποντάς τους να αντιμετωπίσουν τις καταστροφικές επιθέσεις, ενώ σηκώνοντας στα ανοικτά φρικτό τραυματισμό με ένα και μόνο στόχο να νικήσει enemy.ApplicationsAbsolute τους ConditionDeity SoulGod HandReality WarpingSelf-αύξησης ισχύος (ενίσχυση όλων των υφιστάμενων αρμοδιοτήτων στο Θεό (αν είναι αρκετά ισχυρό) Meta Ability ΔημιουργίαNight OmnipotenceOne Hit KillSupernatural CombatTranquil FuryTranscendent PhysiologyΠαρακαλώσεις Για να αποκτήσετε αυτή τη δύναμη, ο χρήστης μπορεί να χρειαστεί να θυσιάσει τη ζωτική του δύναμη που θα μπορούσε να οδηγήσει σε θάνατο. Γνωστοί ΧρήστεςAjimu Najimi ( Medaka Box) Μενάκα Κουροκάμπι (Medaka Box) Ζενκίχι Χιτογιόσι (Κουτί Μενκάκα) Naruto Uzumaki (Naruto)
Oct 29 2016
Άλλες Ευχές
Votes
50
  Εύχομαι να μπορώ να πω μια ευχή στο μυαλό μου και να γίνει πραγματικότητα σε 5 δευτερόλεπτα. Και κάθε ευχή που θα φτιάξω δεν θα έχει συνέπειες τόσο πολύ! (Επίσης, όλες οι επιθυμίες μόλις δημοσιευθούν γίνουν πραγματικότητα).
Oct 30 2016
Άλλες Ευχές
Votes
104
  Εύχομαι η Sophia Grace να είναι η δίδυμη αδερφή μου, η Rosie (η ξαδέλφη της Sophia Grace) ήταν η αδελφή μας (και τα μικρά αδέλφια τους), εύχομαι όλοι οι χαρακτήρες στο «δυνατό σπίτι» να είναι οι αδελφές μου Dicky και Dawn (αλλά τα πραγματικά τους ονόματα) ήταν επίσης τα αδέλφια μου, εύχομαι Lizzie. D (aka LDShadowLady) ήταν ο γείτονάς μου και ήταν πολύ ωραία, και με πήρε μαζί μου και τις αγαπημένες μου αδελφές έξω από τις θέσεις, εύχομαι η Breanna (Yde) να ήταν και η αδελφή μου, εύχομαι να είχαμε μια χελώνα που ονομάστηκε 'Snow' γατάκι για μένα και Σοφία Και Rosie, εύχομαι ότι ήμουν διάσημος μαζί με τη Σοφία και εύχομαι οι γονείς μου να είναι πλούσιοι και θα μπορούσαμε να βγούμε έξω και να πάρουμε τα χρήματα όποτε θέλουμε και τις δύο τελευταίες μου ευχές εύχομαι ότι η Σοφία και εγώ ήμασταν τυχερά παιχνίδια τυχερών παιχνιδιών YouTubers και κάναμε όλα τα vids με διάσημους YouTubers, MY FINAL WISH, θα ήθελα να σας πω όλα αυτά από την Sophia Grace στο LINE Play (το όνομα μου είναι Elizabeth)
Oct 31 2016
Άλλες Ευχές
Votes
24
  θα ήθελα να είχα ίσια μαλλιά και για όλους να μου αρέσει και επίσης το χρώμα των μαλλιών μου να είναι σαν aileens και όταν είναι έξω όταν σκέφτομαι μια φωτογραφία ενός χτενίσματος τότε το hairstle θα είναι στα μαλλιά μου
Oct 31 2016
Άλλες Ευχές
Votes
32
  Εύχομαι μια λευκή μάνδρα που αμέσως δίνει κάθε επιθυμία να γράψω κάτω με αυτό για να είμαι κάτω από το ασπρόμαυρο μαξιλάρι που κοιμάμαι επί του παρόντος. Επιθυμώ επίσης ευημερία για όλους εκείνους που έχουν κάνει επιθυμία σε αυτόν τον ιστότοπο.
Oct 31 2016
Άλλες Ευχές
Votes
83