Αρχική >> Κατηγορίες >> Αγάπη >> WishID: 11960
Ανώνυμος
Change Wish Language:
 Εύχομαι η τελευταία ιστορία του Wattpad που έχω δημιουργήσει που αποθηκεύεται ως αδημοσίευτο σχέδιο στον τρέχοντα λογαριασμό μου στο Wattpad στο τηλέφωνό μου θα συμβεί ακριβώς όπως το θέλω.


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true
Ημερομηνία : Feb 11 2017  |  Ψήφοι : 52
Κατηγορία : Αγάπη
WishID : 11960  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Πραγματικά θέλω να πάρω τον Francis πίσω στη ζωή μου τον αγαπώ πολύ σαν τρελό και πραγματικά θέλω να επιστρέψει στη ζωή μου και θέλω να με αγαπάει πάλι όπως με αγαπούσε πριν από τώρα είναι με ένα άλλο κορίτσι που τον είχε απομακρύνει από μένα και ξέρω ότι είναι ευχαριστημένος με την τελετή της τώρα αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς αυτόν Θέλω πραγματικά τον Francis να επιστρέψει σε μένα μόνος του και θέλω ο Francis να είναι ευχαριστημένος μαζί μου θέλω όλα του αγάπη για μένα πίσω και θέλω να είμαι με τον Francis και θέλω να είμαι σε μια ευτυχισμένη σχέση με τον Francis και πάλι
Feb 05 2017
Αγάπη
Votes
108
  Εύχομαι το όνειρο που είχα αυτή τη νύχτα να γίνει πραγματικότητα. Το όνειρο ήταν για μένα και για τον εαυτό μου να πατάω πατινάζ μαζί και στη συνέχεια να κάθεσαι κάτω από το νυχτερινό ουρανό και να κοιτάζω στα αστέρια κάνοντας μια ρομαντική ατμόσφαιρα και ότι το κορίτσι που τον παίρνει δεν μας έκανε κανέναν άλλο μάτι. Πιστεύω ότι τα όνειρα και οι επιθυμίες γίνονται πραγματικότητα μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, εάν τα θέλετε και δεν χάνετε την ελπίδα σας, γι 'αυτό παρακαλώ να κάνετε την επιθυμία αυτή και ελπίζω ότι θα συμβεί σύντομα.
Feb 05 2017
Αγάπη
Votes
111
  ευχόμαστε ότι η φρίκη μου θα με ρωτήσει ότι το όνομά του είναι ο Ιακώβ και θα πάρει τόσο ψηλό όσο εγώ θα ήταν ακόμα πιο χαρούμενος για μένα Κοιτάζει, κοιτάζει, Χαμογελά σε με στην τάξη σε κάποιο σημείο Ακόμη και να με φιλήσεις και να με ρωτήσεις έξω πάρτε ένα iPhone SE για μένα και τον έτσι ώστε να μπορούμε να κειμένου και να καλέσουμε ο ένας τον άλλον και ότι οι γονείς μου θα μου επιτρέψουν επίσης να έχω έναν φίλο.
Feb 04 2017
Αγάπη
Votes
37
  Εύχομαι ο τύπος που φανταζόμουν και εξακολουθώ να κάνω, θα μου χτυπήσει απόψε, αύριο το βράδυ ή κάποια νύχτα πολύ σύντομα στο messenger του facebook μόνο και μόνο επειδή μου λείπει, θα αρχίσει να βγαίνει μαζί μου πολύ περισσότερο και θα μου μιλάει φορτία, θα περάσει γρήγορα το κορίτσι που φαντάζει σήμερα - και έχει φανταστεί για αιώνες, και θα ερωτευτεί μαζί μου θα θέλει να είναι γύρω μου όλη την ώρα. Θα είμαι ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής του και θα κάνει τίποτα για μένα, σ 'αυτόν θα είμαι ο πιο όμορφος άνθρωπος ποτέ και όπως κάθε μέρα περνάει θα ερωτευτεί περισσότερο μαζί μου και όπως θα κάνει εγώ θα γίνω περισσότερο και πιο ελκυστικό και όμορφο - όχι μόνο σε αυτόν αλλά στον εαυτό μου και όλους τους άλλους.
Feb 02 2017
Αγάπη
Votes
32
  Τον αγαπώ τόσο πολύ. Θέλω αυτό το πρόσωπο να αγαπάει απέναντί ​​μου σαν εμμονή. Θέλω την αγάπη, τη φροντίδα, την αγάπη προς μένα. Έτσι είμαι ευτυχισμένος .. Θέλω αυτό το άτομο στη ζωή μου. Θέλω να μιλήσω καθημερινά με αυτό το άτομο. Θέλω να απολαύσει την παρέα μου. Θέλω να μου ζητήσει καθημερινά να δει ο ένας τον άλλον.
Jan 31 2017
Αγάπη
Votes
103
  Εύχομαι ο αδερφός μου να βρει ένα όμορφο κορίτσι στο πανεπιστήμιο και δεν ήταν άσχημο και δεν ήθελε μόνο το σώμα του και πραγματικά του άρεσε επειδή ήταν απλά αυτός!
Jan 30 2017
Αγάπη
Votes
22
  Εύχομαι η συντριβή μου να σταματήσει να δίνει προσοχή σε εκείνο το κορίτσι που μιλάει με όλη την ώρα και να μου δώσει προσοχή αντ 'αυτού και ότι θα γίνουμε πολύ καλοί φίλοι αμέσως μετά.
Jan 25 2017
Αγάπη
Votes
116
  Οι επιθυμίες είναι ισχυρές, σωστά; Εύχομαι από το βάθος της καρδιάς μου να επιστρέψω στη ζωή μου η R. Η ζωή έριξε ένα εμπόδιο που τον τρόμαξε μακριά. Το εμπόδιο δεν έχει καμία σχέση με μένα. Ελπίζω απλώς ότι όλα όσα μοιραστήκαμε πραγματικά σήμαιναν κάτι σε αυτόν και δεν θα αφήσει τον φόβο να καταστρέψει αυτό που είχαμε. Θέλω τόσο άσχημα να πιστέψω ότι θα το ακούσω ξανά. Παρακαλώ φέρτε το R στη ζωή μου. Ελπίζω ότι διαβάζετε αυτό και την επιθυμία σας.
Jan 17 2017
Αγάπη
Votes
66
  Επιθυμώ να ξυπνήσω στο μέλλον στον Παράδεισο και ήμουν Αθάνατος και η Σύρος Η ψυχή μου ήταν εκεί μαζί μου και έλαβα ένα νέο όνομα και ήμουν θεότητα και ήμουν χαρούμενος.
Jan 15 2017
Αγάπη
Votes
25
  Εύχομαι ο άνθρωπος με τον οποίο έχω μια μαζική συντριβή, ο οποίος φανταζόταν τον καλύτερο φίλο μου, θα αναπτύξει μια τεράστια συντριβή για μένα και θα ερωτευτεί με μένα, θα γίνει πιο κοντά σε μένα και θα κάνει τίποτα για μένα.
Jan 14 2017
Αγάπη
Votes
25
  Θα ήθελα να πάρω τον φίλο μου πίσω, και για να τον αγαπά και πάλι και για να παντρευτούμε. Του εύχομαι να μου μιλήσει στο facebook, αφού με ξεμπλοκάρει με αγγελιοφόρο φυσικά. Εύχομαι να με περιμένει στην εκκλησία, με ένα μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα. Του εύχομαι να είναι ο υπεράνθρωπος μου.
Jan 07 2017
Αγάπη
Votes
41
  Εύχομαι η πρόσφατη πρώην φίλη μου να με τηλεφωνήσει και να με ζητήσει να την πάρω πίσω επειδή έκανε ένα μεγάλο λάθος να σπάσει μαζί μου. Μου λείπει και την αγαπώ.
Dec 26 2016
Αγάπη
Votes
31
  Εύχομαι στην κοπέλα, που επιβιβάστηκε στο CX 659 σχεδόν την ίδια στιγμή με εμένα, να παρακολουθήσει το "Finding Dory" και κάποια άλλη ταινία στο αεροπλάνο, την στράφηκε στην πλευρά στην οποία ήμουν μέσα μου, ή ίσως με κοίταξε, τον οποίο σκεφτόμουν τις περισσότερες φορές από τη στιγμή που την είδα για τελευταία φορά και έχω μια αλογοουρά και είναι μικρότερη από μένα, βρίσκει το σχόλιό μου στο YouTube και λέει ότι είναι εκείνη που θα την ζητήσω να με προσθέσει σε οποιαδήποτε εφαρμογή που μας επιτρέπει να μιλάμε ο ένας στον άλλο και λέει ναι και λέει ότι έχει κάποια εφαρμογή που θα ήθελε να να στέλνει μηνύματα στα μηνύματά της και έπειτα σε μια εφαρμογή, θα την ρωτήσω αν είναι αυτή που επιβιβάστηκε στο CX 659 στις 18 Δεκεμβρίου στις 1:50 π.μ. και είχε παρακολουθήσει το "Finding Dory". και κάποια άλλη ταινία και είχε μια αλογοουρά και λέει ναι, θα πω ότι θέλω να είναι φίλος της και την αγαπώ. Θα αποφασίσει να είναι φίλος μου ή όχι, φίλη ή όχι.
Dec 24 2016
Αγάπη
Votes
26
  Εύχομαι αυτή η επερχόμενη Χριστουγεννιάτικη Amy του 2016 να με έρχεται σε επαφή με το Skype και μπορούμε να πάρουμε εκεί που απομακρύνουμε όπως δεν συνέβη τίποτα και ότι κάνει καλά.
Dec 23 2016
Αγάπη
Votes
21
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Αυτός ο ιστότοπος λειτουργεί πραγματικά, είμαι έκπληκτος. Εύχομαι ο Ρ και εγώ να γίνουμε ξανά φίλοι. Θέλω να του φέρω την ευτυχία και θέλω να μου ανοίξει ξανά. Εύχομαι να μιλήσουμε όπως συνηθίζαμε. Ελπίζω ότι διαβάζετε αυτό και την επιθυμία σας. Γίτσες. :)
Feb 19 2017
Αγάπη
Votes
62
  Θα ήθελα να σταματήσω να νιώθω ντροπαλός και να κάνω ηλίθια την συντριβή μου και τελικά θα τολμούσα να του μιλήσω. Θέλω να με τραβήξει καθημερινά στο Snapchat και να εγγραφώ στο κανάλι μου στο YouTube και να ενεργήσω ρομαντικά γύρω μου. Και μετά από λίγο καιρό θέλω να με ρωτήσει και μετά θα γίνουμε ένα μεγάλο ζευγάρι.
Feb 20 2017
Αγάπη
Votes
76
  Εύχομαι να πιάσω τον φίλο μου να μου εξαπατά με κάποιον άλλο και ότι το πρόσωπο που έχω φανταστεί και εξακολουθεί να κάνω θα με παρηγορήσει και θα καταλήγω να ερωτευτείς μαζί μου και τελικά θα καταλήξουμε σε μια πραγματικά χαριτωμένη σχέση αν είμαστε και οι δύο θα είναι εξίσου ευτυχείς.
Feb 21 2017
Αγάπη
Votes
21
  Επιθυμώ να συναντήσω ένα σούπερ ωραίο ενθουσιασμό ηρωική φροντίδα κομψό κορίτσι θεά που θα είχε μέσο μήκος πλούσια μαύρα μαλλιά κόκκινα χρώματα τα μάτια θα ήταν 5 πόδια 9 ίντσες ψηλό θα είχε ελαφρύ μαύρισμα δέρμα ασιατικό κλίση στα μάτια θα ήταν πολύ συγχαρητήρια για τον Αιγόκερω μου στυλ θα ήταν μεγάλη στον πλούτο αλλά νοιαζόταν για τις βαθιές αξίες αντί να έχει μια καρδιά χρυσού και ήταν απίστευτα δραστήρια και είχε έναν υπερβολικό μεταβολικό ρυθμό και ανοσοποιητικό σύστημα και προσεύχομαι τον θεό να την ευλογεί με την αθανασία.
Feb 23 2017
Αγάπη
Votes
25
  Εύχομαι ο άνθρωπος των ονείρων μου να έρθει σε μένα και να συνειδητοποιήσει ότι με αγαπά. Θέλω να αγαπήσω και να είμαι όμορφος και να είμαι αρκετά οικονομικός για να βάλω τα δύο μεγαλύτερα αγόρια μου μέσα από το κολλέγιο και να είμαι η καλύτερη δυνατή μονή μαμά. Το τελευταίο μου μέρος στην επιθυμία μου είναι ότι είμαι αποδεκτός στο οδοντιατρείο και ότι θα χρηματοδοτηθεί πλήρως.
Feb 24 2017
Αγάπη
Votes
44
  Εύχομαι η νεώτερη αδελφή μου να είναι μια καλή και κανονική κοπέλα στην καρδιά μας. Εγώ και οι γονείς μου την αγάπησα πολύ, θέλαμε να είναι μια φυσιολογική κοπέλα που ποτέ δεν κραυγάζει, δεν φωνάζει ούτε ρίχνει μάστιγες. Είναι η πολύτιμη αδελφή μου στην καρδιά μου. Θέλω λοιπόν να είναι μια καλή και φυσιολογική κοπέλα.
Mar 03 2017
Αγάπη
Votes
27
  Οι νεογέννητοι είναι ευτυχισμένοι και γεννιούνται από την καρδιά τους. Ο άνδρας και οι γονείς έχουν πολύ μεγάλη ελπίδα, εμείς θέλουμε να φτάσουμε σε ένα κανονικό κορίτσι, κούκλες, κούκλες, ζάχαρη, σούπερ μούδιασμα.
Mar 03 2017
Αγάπη
Votes
19
  Θα ήθελα με το κάτω μέρος της καρδιάς μου για να μιλήσω ξανά με τον R όπως ήθελε. Αυτό δεν σημαίνει να ακούγεται τυρώδες ή απελπισμένο. Απλώς θέλω πραγματικά να είμαστε ξανά στη ζωή του άλλου. Πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε στη ζωή του άλλου. Ελπίζω ότι και η επιθυμία σας θα γίνει πραγματικότητα.
Mar 05 2017
Αγάπη
Votes
64
  Εύχομαι να λάβω όλες τις ψήφους που χρειάζομαι για την επιθυμία μου μέχρι αύριο το πρωί και ότι η πραγματική μου επιθυμία είναι να ευχηθώ ότι όλη την επόμενη εβδομάδα, ενώ θα είμαι διακοπές, θα είναι η μητέρα μου να κάνει οτιδήποτε σκέφτομαι στο μυαλό μου ότι θέλει να κάνει και αυτό θα το κάνει χωρίς δισταγμό.
Mar 09 2017
Αγάπη
Votes
19
  Εύχομαι ο William να καταλάβει ότι έκανε λάθος και ότι μου έβλαψε όταν μου εξαπάτησε και ότι θα πει ότι είμαι ΣΑΜΠΡΟΣ σε μένα και εύχομαι να σταματήσει να χτυπάει εκείνο το κορίτσι όλη την ώρα ακόμα κι αν είναι κάνοντας το ίδιο πράγμα γι 'αυτόν και ότι θα μας αρέσει και πάλι και ότι όλα θα είναι όπως ήταν πριν ...
Mar 10 2017
Αγάπη
Votes
42
  Επιθυμώ να έχω το νεαρό κορίτσι των ονείρων μου είδα στο Ramsey County Library.I επιθυμώ να έχω ένα νέο makeover για το κορίτσι που saw.I Wish θα έπεφτε στην αγάπη.
Mar 14 2017
Αγάπη
Votes
36
  Έχω πέσει βαθιά ερωτευμένος με αυτόν τον τύπο και είμαι κουρασμένος από τα μικτά σήματα μου μόνο η επιθυμία είναι για αυτόν να μου γράψει ποιος αισθάνεται πραγματικά πριν είναι αργά
Mar 15 2017
Αγάπη
Votes
42
  Εύχομαι η ισπανική φίλη μου από το σχολείο μου (Hans-Thoma-Schule) να μουρμουρίστηκε στην παρουσία μου για να μπορώ να ακούσω το burp. Πρέπει να ντρέπεται για να μπορέσω να την ευχαριστήσω.
Mar 19 2017
Αγάπη
Votes
39
  Εύχομαι ο Λαζαριά να με ξεμπλοκάρει από το instagram Εύχομαι ο Λάζαρος να μιλήσει μαζί μου Εύχομαι ο Λαζαρίας να μου δώσει τον αριθμό τηλεφώνου του Εύχομαι ο Λαζαριά να μου μιλήσει και να πει ότι έλαβε συναισθήματα για τον κ.
Mar 21 2017
Αγάπη
Votes
21