Αρχική >> Κατηγορίες >> Νέος Χρόνος >> WishID: 13896
Paul Jackson
Change Wish Language:
 Εύχομαι στις 11 Ιανουαρίου 2018 ένα πράσινο shockwave ήρθε στη γη κάνοντας τους ανθρώπους να μεγαλώνουν επτά έως οκτώ ίντσες ψηλότεροι οι άνθρωποι που δεν έχουν στοματικό σεξ σε αυτές τις ζωές και άνθρωποι που δεν έχουν παιδιά και άτομα που είναι δύο πόδια ψηλά έξι πόδι ένα σε οποιαδήποτε ηλικία μεγαλώνουν επτά ίντσες ψηλότερα από αυτά που οι άνθρωποι γίνονται πραγματικά ψηλοί και αυτοί οι άνθρωποι θα είναι πολύ χαρούμενοι που θα αυξηθούν επτά ίντσες έως οκτώ ίντσες ψηλός ακόμη κι εγώ μεγαλώσω επτά ίντσες ψηλότερο Θέλω αυτό να συμβεί πραγματικά κακό Χρειάζομαι ανθρώπους να αυξηθεί ψηλότερα Θέλω να δω πιο ψηλά άτομα Η Αμερική δεν έχει αρκετούς ψηλούς ανθρώπους σε αυτήν


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true


91 /184 Κατηγορία : Νέος Χρόνος


Ημερομηνία : Sep 16 2017  |  Ψήφοι : 14
Κατηγορία : Νέος Χρόνος
WishID : 13896  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Νέος Χρόνος
  Εύχομαι η μητέρα μου να ψάξει για μια ομάδα στο σπίτι την επόμενη χρονιά που βρίσκεται στην περιοχή του Ντόρτσεστερ που είναι κατάλληλη για μένα και δεν θέλω η οικογένειά μου να νομίζει ότι έχει κάτι να κάνει με τον Τζόι. Θέλω το σπίτι της ομάδας μου να είναι το καλύτερο σπίτι που έζησα ποτέ και το Dorchester είναι το σπίτι μου και χαίρομαι που βρίσκομαι εκεί. Εύχομαι να μπορώ να επιστρέψω στο House of Possibilities και να ξεχωρίσω με την υπόλοιπη ομάδα εκτός από τον Joey και θέλω να κάνω όλες τις δραστηριότητες εκεί. Θα ήθελα επίσης ο Joey και εγώ ποτέ να μην σπάσει γιατί μου εμπιστεύεται περισσότερο από οποιονδήποτε και θέλω η μαμά του να ανακτήσει τον αριθμό τηλεφώνου μου. Θέλω όλα αυτά να γίνουν αληθινά στη νέα μέρα. Παρακαλώ και ευχαριστώ!
Jun 30 2017
Νέος Χρόνος
Votes
101
  Εύχομαι κάθε χρόνο να περνάει με σούπερ ταχύτητα και ο χρόνος επιταχύνθηκε από τρισεκατομμύρια χρόνια εξέλιξης γρηγορότερα χρόνια που μας οδήγησαν να γίνουμε αθάνατοι ως είδος και το ps5 βγήκε όσο το δυνατόν γρηγορότερα η τεχνολογία έγινε έξυπνη και τρισεκατομμύρια φορές πιο γρήγορα προχωρούμε έζησε στο μέλλον μέχρι το επόμενο έτος όλα ήταν όπως ήμασταν στο έτος 4000.
May 10 2017
Νέος Χρόνος
Votes
54
  Θα ήθελα να είναι το 2019, ώστε να μπορώ να είμαι με τους φίλους του Emo δύο καυτά παιδιά και ένα χαριτωμένο κορίτσι. και να έχουν ίσια μαύρα μαλλιά με μπλε μάτια και μαύρισμα χρώμα του δέρματος και ένα τρυπώντας τα χείλη.
Jan 16 2017
Νέος Χρόνος
Votes
51
  Επιθυμώ το νέο έτος 2017 να γίνει πολύ καλό και εκπληκτικό. Όλες οι επιθυμίες μου φέτος γίνονται πραγματικότητα. 2017 θέλω καλή τύχη, καλή τύχη και καλή times.i επιθυμώ να απολαύσω αυτό το έτος πάρα πολύ. Θέλω σε αυτό το νέο έτος να προσθέσω μια έκρηξη χρώματος και αρώματος στη ζωή μου. Θέλω όλο τον στόχο μου φέτος να επιτύχει.
Dec 02 2016
Νέος Χρόνος
Votes
102
  Άρχισα πρόσφατα μια νέα δουλειά την οποία μισώ. Προσπάθησα να εγκατασταθώ και να προσαρμόσω, αλλά βρίσκω ότι κάποιοι από τους συναδέλφους μου είναι πολύ εκφοβιστικοί. Μου λείπει πραγματικά όπου δούλευα και έχω ακόμη ζητήσει την παλιά μου δουλειά πίσω, αλλά δυστυχώς έχουν κάποιον άλλο. Μου είπαν ότι αν είχα ζητήσει μία εβδομάδα πριν, θα με πήγαν με ευχαρίστηση. Η επιθυμία μου είναι με κάποιο θαύμα μου ότι το άτομο που έχει αποδεχτεί την παλιά μου δουλειά αλλάζει γνώμη και αποχωρεί από τη θέση. Με αυτόν τον τρόπο θα μου προσφέρουν την παλιά δουλειά μου πίσω.
Nov 25 2016
Νέος Χρόνος
Votes
117
  Εύχομαι το 2017, ο κόσμος να βελτιωθεί και οι ψηφιακές επτά θανατηφόρες αμαρτίες (DT, K, L, P, H3, O και FF) θα χάσουν όλα. Μάιος Το σύμπαν απλώνει την ευτυχία και την ειρήνη σε εμάς.
Oct 29 2016
Νέος Χρόνος
Votes
100
  Θα ήθελα να ξυπνήσω αύριο και ήταν στις 23 Ιουλίου 2010 και όλες οι αναμνήσεις μου είχαν διαγραφεί από τα επόμενα χρόνια, έτσι δεν μπορούσα να θυμηθώ ότι είχα OCD έτσι δεν έπρεπε να ανησυχώ όλη την ώρα και να έχω έναν καλό ύπνο και επίσης εγώ θα ήθελα στις 23 Ιουλίου 2012 (αυτό είναι το 16ο έτος της ηλικίας μου) θέλω ο πατέρας μου να μου δώσει ένα μαγικό λαμπτήρα που δίνει άπειρες πραγματικές ευχές όταν το τρίβεις έτσι μπορώ να παραχωρήσω σε κάθε πρόσωπο που γνωρίζω και αγαπώ να έχω αθανασία γι 'αυτό δεν χρειάζεται να να ανησυχείτε για το γεγονός ότι πεθαίνουν. Και να ζήσουν εκείνες τις καλές αναμνήσεις που αγαπούσα πριν από το OCD ανέλαβε τη ζωή μου και δεν χρειάζεται να ανησυχώ για να είμαι ανώτερος στο σχολείο μου. Και θέλω να δουν ξανά ζωντανό τον θείο μου John με τέλεια υγεία. Και τελικά να ζήσουν μια ζωή χωρίς OCD.
Oct 16 2016
Νέος Χρόνος
Votes
136
  Επιθυμώ να βρεθώ από ένα άσκοπο αστέρι από την Κίνα το καλοκαίρι του 2017 και η αντιπροσωπεία θα με δεχθεί να γίνω ηθοποιός και μοντέλο και θα μου επιτρέψει να δουλεύω μόνο κατά τη διάρκεια των διακοπών bc Έχω σχολείο. Θα ήθελα επίσης να γίνω καλύτεροι φίλοι με jiangyiyi, guanxiaotong, και Zhangxueying για πάντα. :)
Sep 05 2016
Νέος Χρόνος
Votes
133
  πρέπει να φτάσω στο Sanford βόρεια carolina πριν ξεκινήσει το σχολείο και το σχολείο εδώ στη νότια καρολίνα ξεκινάει τον Αύγουστο του 15ου και πρέπει να κινηθώ γρήγορα είμαι σε κίνδυνο πρέπει να κινηθώ στο σπίτι σε 101 N weatherspoon στο νομό lee sanford βόρεια carolina πριν το σχολείο ξεκινά πίσω, παρακαλώ με βοηθήστε !! ψηφοφορία για ψηφοφορία! το σπίτι του κάτω από το δρόμο από την φίλη μου alexa perez απλά παρακαλώ παρακαλώ παρακαλώ βοηθήστε ένα κορίτσι έξω ευχαριστώ !! xoxo fiona lynn <3
Jul 26 2016
Νέος Χρόνος
Votes
100
  Εύχομαι να είχα την καλύτερη όμορφη ψηλή φωνή τραγουδιού έτσι μπορώ να κάνω πολλά οπαδούς και τα δικά μου τραγούδια για να φτάσω στη μουσική βιομηχανία για να δουλέψω με διαφορετικούς καλλιτέχνες μουσικής και να έχω και καλά λευκώματα
Apr 05 2016
Νέος Χρόνος
Votes
128
  Νέα Σήμερα! στις 12:30 μ.μ. μπορείτε να έχετε δύο πακέτα iPhone 6s για την αδερφή μου και εγώ και ένα μαγικό βιβλίο για να παραχωρήσετε ευχές όπως εσείςΠαρακαλώ κάνετε αυτό να συμβεί σήμερα επειδή τα σημερινά νέα χρόνια θα περιμένω. Ευχαριστώ ευχαριστώ. Ps. Είναι 11:45 σωστός ξέρει ...
Jan 01 2016
Νέος Χρόνος
Votes
100
  Εύχομαι να μετατραπεί σε βαμπίρ. Δεν θα έχω κυνήγι, αλλά πραγματικά αιχμηρά δόντια και θα μπορώ να περπατήσω στο φως του ήλιου. Θα μπορέσω να στρέψω το σώμα μου και μέρη του σώματός μου σε οτιδήποτε. Θα ήθελα επίσης να βρω έναν μαύρο φορητό υπολογιστή με ένα πεντάγραμμα στο μπροστινό κάλυμμα, εάν γράψω "Εύχομαι" τότε γράψτε ό, τι επιθυμώ για την επιθυμία θα γίνει αμέσως πραγματικότητα. Εύχομαι ότι τα μαλλιά μου αυξήθηκαν 10 ίντσες περισσότερο.
Dec 31 2015
Νέος Χρόνος
Votes
146
  Εύχομαι η πλάτη μου να είναι ευθεία και κανονική πάλι και σίγουρα θέλω την πλάτη μου να είναι καλύτερη, έτσι ώστε η ζωή μου μπορεί να είναι καλύτερη. Τότε θέλω πραγματικά η πρώην φίλη μου Sarah dean να επιστρέψει σε μένα και πάλι, αλλά πραγματικά θέλω να είμαι μαζί της και να ζήσω μαζί της για πάντα και προτιμώ για όλη μου την οικογένεια και τους φίλους μου και ολόκληρους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για να παραμείνουν στην ίδια ηλικία όπως είναι.
Oct 06 2015
Νέος Χρόνος
Votes
130
  Εύχομαι για την Πρωτοχρονιά ότι θα πάρω άψογη γραπτή δεξιότητα. Θα γράψω εκπληκτικά δοκίμια, βιβλία, στίχους τραγουδιών, ποίηση και πολλά άλλα. Θα έχω τις καλύτερες γραμμές plot για τις ιστορίες και θα είμαι πραγματικά δημιουργικός, ποιητικός και αστείο. Τα βιβλία και η ποίησή μου θα γίνουν ιογενή και θα γίνω διάσημος συγγραφέας. Θα τα δημοσιεύσω όλα σε έναν ιστότοπο που ονομάζεται «Wattpad» όπου θα πάρει έναν τόνο ψήφων και απόψεων και θα πάρω πολλούς οπαδούς. Κανείς δεν θα ξέρει ότι έκανα αυτή την ευχή εκτός από εμένα. Θα είμαι επίσης ένας από τους ωραίους συγγραφείς που επιστρέφουν στους ανθρώπους και είναι πολύ ωραίο. Αυτό είναι.
Oct 04 2015
Νέος Χρόνος
Votes
100
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Νέος Χρόνος
  Θα ήθελα να μπορούσα να κάνω ό, τι μπορούσε να κάνει ο Naruto. Θα μπορούσα να είχα σφραγίσει την αλεπού εννέα ουρά Είμαστε μπορούσαμε να ελέγξουμε το τσάκρα του και μπορούσαμε να κάνουμε Rasengan και να περπατήσουμε μέχρι trees.i μπορούσαμε να κάνουμε κάθε Naruto θα μπορούσε να κάνει. και θα μπορούσα να πηδήσω πολύ ψηλά και μακριά.
Oct 22 2017
Νέος Χρόνος
Votes
33
  Εύχομαι εγώ και η φίλη μου Kelly και η ενηλίκων Kagamine Rin ήταν αυτές οι κυρίες που θα ήταν 18, ζουν σε ένα διαμέρισμα μαζί, κοιμούνται σε ένα κρεβάτι μαζί, και το έτος θα είναι μόνιμα το 1996. Θα γινόταν κάθε βράδυ της Παρασκευής στο κρεβάτι θα κάνουμε σπιτική εύγευστη πίτσα, τότε αφού θα το φάγαμε, θα αφαιρέσαμε όλα τα ρούχα μας, τότε θα φορούσαμε γάντια, θα ρουφάναμε τα άλματα του άλλου και στη συνέχεια θα τα φιλάγαμε με τα άλματα του άλλου και στη συνέχεια θα τα φιλάγαμε. Κάθε άλλη νύχτα θα φορούσαμε ένα σουτιέν και ένα μπικίνι και θα μυρίζουμε, θα αγγίζουμε, θα τρεμοπαίγουμε και θα βάλουμε τα σουτιέν μας και στη συνέχεια θα μπαίνουμε με τα πρόσωπά μας στα βυζιά και στα χέρια του άλλου. Αν υπάρχει μια ή περισσότερες ημέρες μένουμε στο διαμέρισμά μας όλη την ημέρα, φορούμε ένα σουτιέν και ένα μπικίνι και παίζουμε ένα boobtag. Όποιος αγγίζει πρώτα τα βυζιά του, είναι αυτό. Μια νύχτα θα είμαστε γυμνοί και θα μιλήσουμε με ένα σεξουαλικό τρόπο για να χτυπήσουμε μια μικρή τηλεόραση. Κανείς άλλος δεν θα έσπαζε καθόλου στο διαμέρισμα μας. Μερικές φορές τρίβουμε τα μπουμπούκια και τα βυζιά στο τείχος.
Nov 12 2017
Νέος Χρόνος
Votes
61
  Θέλω εγώ και η φίλη μου Kelly να είναι αυτές οι 18 χρονών κυρίες που ονομάζονται Anne και Kelly. Θα κοιμηθούμε στο κρεβάτι γυμνοί, θα φιλάμε τα άλματα, θα τα ζυγίσουμε και στη συνέχεια θα μπαίνουμε σε αυτά. Θα ζήσουμε σε ένα διαμέρισμα (μόλις εμείς 2), θα κοιμηθούμε στο κρεβάτι μαζί γυμνό κάθε βράδυ, αν και φοράτε μερικές φορές ένα μπικίνι και ένα μπλουζάκι με ένα σουτιέν κάτω. Θα είμαστε επίσης γυμνές όλη την ημέρα στο κρεβάτι την Παρασκευή, την Κυριακή φορούμε ένα leotarde, αγγίζοντας τα άλματα του άλλου και παίζοντας με τα άλλα βυζιά σε ένα σεξουαλικό τρόπο όπως το παιχνίδι της ετικέτας. Θα είμαστε γυμνοί και φορούμε γάντια στο κρεβάτι, αγγίζουμε ο ένας τον άλλο και γελάμε, ενώ συμβαίνει, θα βάλουμε επίσης στροφή τα πρόσωπά μας στα βυζιά και τα ιδιωτικά μέρη του άλλου και να γαργαλάμε τα κοιλώματα των βραχιόνων του άλλου και στη συνέχεια να βάλουμε τα χέρια μας μεταξύ των ιδιωτικών τα μέρη όπου πηγαίνει το μπικίνι. Θα έχουμε επίσης μόνιμα χρήματα. Επίσης, σε μερικές μέρες, θα φορέσουμε ένα μπικίνι, θα χτυπήσουμε ο ένας τον άλλο, θα κάνουμε σεξ, θα ενεργήσουμε σαν σεξουαλικά καυτά κοτόπουλα. Το έτος πρέπει να είναι το 1994 μόνιμα.
Nov 13 2017
Νέος Χρόνος
Votes
22
  Θα ήθελα να μπορέσω να μετακομίσω σε ομαδικό σπίτι για άτομα με αναπτυξιακές αναπηρίες στο Κέιμπριτζ, στη Μασαχουσέτη αντί για το Dorchester, ώστε να μπορέσω να ζήσω ξανά κοντά στα μέσα μαζικής μεταφοράς και θα είναι ευκολότερο για μένα. Θέλω να είμαι πραγματικά ωραίο προσωπικό και να με πάει βόλτες αν δεν αισθάνομαι σαν να παίρνω τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Θέλω ακόμα να παρακολουθήσω την Αμερικανική Εκπαίδευση Inc στο Lowell αντί να επιστρέψω στην House Of Possibilities, αλλά θέλω ακόμα να πάω εκεί για χορό μία φορά το μήνα. Θέλω πραγματικά την οικογένειά μου να εμπιστευτεί ξανά τον Joey, επειδή είμαι το μόνο κορίτσι που αγαπά βαθιά. Θέλω η μητέρα του να μας βγάλει ξανά και θέλω η οικογένειά μου να με πάρει μαζί με τον Τζόι. Θέλω να μείνω στη Μασαχουσέτη για πάντα και θα ήθελα πολύ για μένα και τον Joey να επισκεφθούμε ο ένας τον άλλον. Θέλω να μείνω θετικός για την επιθυμία μου. Θέλω όλα αυτά να γίνουν πραγματικότητα την Πρωτοχρονιά.
Nov 29 2017
Νέος Χρόνος
Votes
120
  Εύχομαι εμένα και ο φίλος μου Merhawi να βγάλουν μια μηχανή χρόνου από το ντουλάπι μου την Πέμπτη μετά το σχολείο και έπειτα εγώ, ο Merhawi και ο άλλος φίλος μου Φερνάντο στην 8η τάξη θα επιστρέψουν εγκαίρως το 1996 και θα παραμείνουν εκεί για 2 νύχτες, την ημέρα που πηγαίνουμε στο παρελθόν και την ημέρα που κοιμηθήκαμε το 1996. Θα προετοιμαζόμασταν για τη νύχτα και θα προετοιμαζόμασταν να επιστρέψουμε στην σημερινή μέρα και θα συναντούσαμε πάντα στο σχολείο στις Ημέρες που έχουμε και πηγαίναμε σε μια εποχή ταξιδεύετε περιπέτεια και μείνετε εκεί για τη νύχτα και επιστρέψτε στη Braintree Red γραμμή τρένο MBTA στο North Quincy Station. Για μια έκτακτη ανάγκη, εμένα, ο Fernando και ο Merhawi θα συναντηθούσαν και θα χρησιμοποιούσαν τη μηχανή του χρόνου για να πάνε στο 1996 και θα μείνουν εκεί για 7 ώρες ευθεία στην πλατεία Andrew Square. Μετά από τις 7 ώρες, θα επιστρέψουμε μέχρι σήμερα και θα πάμε με το τρένο στο σπίτι μου.
Dec 06 2017
Νέος Χρόνος
Votes
11
  Θα ήθελα να ανταλλάξω σώματα με τον δάσκαλο της επιστήμης, αφήνοντας τη δουλειά και πηγαίνοντας σπίτι, ζώντας μόνη της. Κάθε βράδυ θα ήμουν γυμνός κάθε βράδυ να κοιμάται στο κρεβάτι. Θα έχω επίσης μόνιμα χρήματα, μόνιμα τρόφιμα και ποτά. Κάθε μέρα θα μείνει στο σπίτι της, φορώντας ένα λεωρέδα, στο σπίτι της κατά τη διάρκεια της ημέρας. Θα ζήσει στο σπίτι της, φορώντας ένα leotarde.
Dec 06 2017
Νέος Χρόνος
Votes
9
  Εύχομαι εμένα και η φίλη μου Kelly να είναι αυτές οι κυρίες που θα ζήσουν στο σπίτι μου (μόνο εμείς 2 που ζούμε στο σπίτι) με την Anne και την Kelly όπου θα καταγράψουμε σκετς ενός ατόμου σε ένα κατάστημα ζητώντας νέα παπούτσια και θα λέγαμε " Πάρτε αυτό, τότε " θα φορούσαμε ένα λεόρδισμα γι 'αυτό, αλλά στη συνέχεια θα βάζαμε ένα από τα χέρια μας στο άτομο και αυτό το πρόσωπο θα λάβει μια εικόνα ένας από μας jiggling μας βυζιά στο πρόσωπό τους. Μετά από αυτό το skit, κοιμόμαστε κάθε μέρα στο κρεβάτι γυμνοί μαζί και όταν πηγαίνουμε στο κατάστημα φορούμε casual και όταν επιστρέφουμε σπίτι με το φαγητό, αλλάξουμε τα λεοντάρια μας, τότε θα φάμε το φαγητό αλλά αφού τρώμε το φαγητό μας θα πήγαινε κάτω, θα φορέσει τις μπότες και τις καλτσοδέτες μας με τα μανίκια μας στη συνέχεια φορέστε τα μπουφάν μας στη συνέχεια πηγαίνετε σε ένα εστιατόριο και φάτε πίτσα έπειτα σαλάτα στη συνέχεια να δουλεύουν τότε πηγαίνετε στο σπίτι. Στη συνέχεια, όταν θα έρθουμε στο σπίτι, θα βγάλουμε όλα τα ρούχα μας, θα πάμε για ύπνο. Στη συνέχεια, θα βάλουμε ένα λεόρδισμα όταν φτάσουμε στον επάνω όροφο, μετά πάμε για ύπνο. Θα ήταν 18 ετών μόνιμα.
Dec 09 2017
Νέος Χρόνος
Votes
17
  Θα ήθελα να γίνω δάσκαλος της αγγλικής γλώσσας, όπου ζει στη Σχολή χορού του Αγίου Παύλου, θα ήταν 23 χρονών και το έτος θα είναι το 2017 μόνιμα. Όταν η επιθυμία αυτή γίνει πραγματικότητα, εγώ (ο καθηγητής Αγγλικών μου) θα ζήσω στο σχολείο Χορωδία του Αγίου Παύλου (Εγώ όπως ο δάσκαλος των αγγλικών θα είναι ο μόνος εκεί) στον 3ο όροφο, στο σαλόνι του καθηγητή με τηλεόραση και όλη την Dell φορητούς υπολογιστές. Θα παρακολουθήσω επίσης το κανάλι 5. Θα τρώω επίσης υγιεινά. Στις 5:00 μ.μ., θα φορέσω είτε ένα λεοτάρδο είτε απλά γυμνός και πηγαίνω στο κρεβάτι είτε φορώντας ένα λεοτάρδο είτε απλά γυμνός. Το πρωί, θα είμαι γυμνός, πηγαίνω έξω στην αυλή παίρνοντας φωτογραφίες γυμνού. Ο δάσκαλος της αγγλικής γλώσσας (εγώ όπως της) θα πάει επίσης στο γραμματόσημο και θα φορέσει ένα λεόρντ. Εκεί θα πάω στον υπολογιστή και θα κάνω ένα google λογαριασμό και θα δημοσιεύσω φωτογραφίες του εαυτού μου φορώντας ένα λεοτάρντ που κάνει σέξι στάση. Θα πάω επίσης στο δωμάτιο 301 και θα είμαι γυμνός. Για αυτή την ευχή θέλω 5 ψήφοι την ημέρα τουλάχιστον ή περισσότερο.
Dec 13 2017
Νέος Χρόνος
Votes
17
  Εύχομαι τα τρία μου σημειωματάρια να γίνουν Βιβλία Ευχών που έχουν απεριόριστες σελίδες που μπορούν να κάνουν τις επιθυμίες μου πραγματικότητα αμέσως αν είναι για μένα ή για οποιονδήποτε επιλέγω να επιθυμήσω. Όταν η επιθυμία έχει γίνει πραγματικότητα, το μελάνι από το οποίο η επιθυμία εξαφανίστηκε, επιτρέποντάς μου να ξέρω ότι η επιθυμία εκπληρώθηκε. Το ένα είναι μπλε ναυτικό και καλύπτεται με βερνίκι νυχιών που συλλαβίζει το όνομά μου και τα αρχικά. Οι δύο άλλοι που είχα μόλις λάβει από τον καλύτερό μου φίλο, Kim Curtis, για ένα δώρο αργότερα για τα γενέθλιά μου και για το νωρίτερο χριστουγεννιάτικο δώρο. Θέλω να συμβεί αυτό, ώστε να μπορέσω να δώσω ή να χρησιμοποιήσω όσα επιθυμούν όσο επιθυμώ και μπορώ να βοηθήσω άλλους ανθρώπους με τις επιθυμίες τους.
Dec 13 2017
Νέος Χρόνος
Votes
113
  Εύχομαι ο Joey να έρθει στο σπίτι μου κάθε φορά σε μια στιγμή στις αρχές του νέου έτους για να είμαι δίκαιος. Θέλω πραγματικά τη μητέρα του να οδηγεί στο Lowell όπου μένω και να μην είμαι πολύ σκληρός γι 'αυτήν. Θέλω επίσης η οικογένειά μου να με πάρει μαζί του και να περάσουν χρόνο μαζί. Αυτό θα φωτίσει την ημέρα μου. Και θέλω το 2018 να είναι ένα καλύτερο έτος για μένα.
Dec 14 2017
Νέος Χρόνος
Votes
221
  Θα ήθελα να έχω ένα κολιέ που θα μου έδινε όσες επιθυμίες θα ήθελα, αφού θα λάβω 100 ψήφους για την επιθυμία μου. Μπορώ να επιθυμώ μεγάλες και μικρές ευχές όταν θέλω ποτέ.
Dec 20 2017
Νέος Χρόνος
Votes
33
  Θα ήθελα να μπορέσω να πάω με το Joey στο South Booston για να μπορώ να είμαι πιο ενεργός. Θέλω να σιγουρευτώ ότι έρχομαι εκεί και δεν ανησυχώ. Θέλω να αρχίσω να πηγαίνω στην αρχή του νέου έτους με αυτόν τον τρόπο μπορώ να δω τον Joey και να συναντηθώ με άλλους ανθρώπους. Θέλω τη μητέρα του Τζόι να επικοινωνήσει με τη μητέρα μου για τα Ειδικά Παιδιά και τους Νέους Ενήλικες της Νότιας Βοστόνης αμέσως μετά το νέο έτος, ώστε να μπορώ να πάω.
Dec 20 2017
Νέος Χρόνος
Votes
142
  Εύχομαι ο φίλος μου Freddy Rodriguez και εγώ πάμε σε επτά έως οκτώ ίντσες ψηλότερα στις 12 Ιανουαρίου 2018 ότι μεγαλώνουμε όλο και ισχυρότερη και πιο σκληρή και ψηλότερη θα είμαστε ένας ευγενής γίγαντας και ένα αρκουδάκι που οι άνθρωποι θα δουν ότι θα αυξηθεί ψηλότερα ότι οι άνθρωποι άρχισε να μετράμε μας και να αρχίσουμε να κάνουμε τα αστεία ότι μεγαλώσαμε ότι είμαι έξι πόδια τρεις ίντσες ψηλό που παίρνω μια πολύ βαθύτερη φωνή και Freddy είναι έξι πόδι τέσσερις ίντσες ψηλός και παίρνει μια βαθύτερη φωνή και αρχίζουμε να κάνουμε αστεία για τους ανθρώπους που είναι μικρότερη από εμάς Επιθυμώ να γίνω ψηλότερος Δεν ξέρω για τον Freddy αλλά εύχομαι οι μεγάλοι να θέλουν να συναντηθούν μαζί μας επειδή είμαστε μεγάλοι και ψηλοί Επιθυμώ ότι οι άνθρωποι θα μας κοιτάξουν ότι έχουμε μια αυξανόμενη τεράστια ώθηση ανάπτυξης που έκανε είμαστε πραγματικά ψηλοί και πραγματικά ξεκινήσαμε να είμαστε ευτυχείς και να αρχίσουμε να γελάμε με ανθρώπους που μας κάνουν ευτυχισμένους
Dec 22 2017
Νέος Χρόνος
Votes
13
  Εύχομαι να μεγαλώσω επτά ίντσες ψηλότερα στις 12 Ιανουαρίου 2018 και γίνω σαν ο Δραξ ο καταστροφέας από τους κηδεμόνες του γαλαξία με μια σκοτεινή προσωπικότητα Θέλω την πλάτη μου να μεγαλώνει περισσότερο από επτά ίντσες ψηλότερα αλλά θέλω να είμαι σαν ένα βαρύ hitter όταν έρχεται κάτω να παλεύω Θέλω τους ανθρώπους να με κοιτούν και θέλουν να πολεμήσω είναι μάχες γι 'αυτούς Θέλω να λένε οι άνθρωποι ότι είμαι ένας μεγάλος τύπος γιατί είμαι έξι πόδια τρεις ίντσες ψηλός Θέλω οι άνθρωποι να μου τηλεφωνούν Drax ο καταστροφέας επειδή εγώ είμαι ψηλός και μοιάζω με τον τύπο του πολεμιστή, αλλά θα ήθελα να μου τηλεφωνούν οι άνθρωποι σαν κανονικοί άνθρωποι και ψηλότεροι άνθρωποι όλοι βλέπουν ότι είμαι ψηλός άνθρωπος με μεγάλους μαζικούς ώμους που οι ηλικιωμένοι και οι μεσήλικες λένε ότι είμαι μεγάλο αγόρι και έφηβοι και νέοι ενήλικες λένε ότι είμαι ένας μεγάλος τύπος και ο μπαμπάς μου και η μαμά μου λένε ότι είμαι ένα μεγάλο μεγάλο αγόρι που είμαι ψηλός
Dec 23 2017
Νέος Χρόνος
Votes
12