Αρχική >> Κατηγορίες >> Αγάπη >> WishID: 13897
Ανώνυμος
Change Wish Language:
 Υπάρχει ένας άνθρωπος που δεν κατάφερα ποτέ να απομακρύνω από το μυαλό μου. Τον συνάντησα τον Νοέμβριο του 2012. Μέσα από το πρόσωπό του και τη ζεστασιά του, τα λόγια του δεν έχω ξεχάσει ποτέ. Έχω περιμένει και τον περιμένει να επιστρέψει. Κρατά την καρδιά μου σαν ένα όνειρο που δεν τελειώνει ποτέ. Το μόνο που σκέφτομαι γι 'αυτόν με γεμίζει με χαρά και με κάνει να νιώθω πως δεν υπάρχουν "τοίχοι" γύρω από την καρδιά μου. Αγαπώ τον ακριβά, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι τον γνώρισα μόνο μία φορά. Σπάνια ονειρεύομαι, αλλά όταν το κάνω, συνήθως τον συμπεριλαμβάνει. Θέλω να είμαι αυτός που είναι το αντικείμενο της αγάπης του. θα εμφανιστεί, ανεξάρτητα από όποιον είναι μαζί μου, ή ακόμα και κοντά σε μένα, και ομολογήσω την αγάπη του για μένα. Θα είναι όλα για τα οποία πάντα προσευχόμουν τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Λόγω της δύναμης της αγάπης του , θα ξέρει πάντα πού είμαι. Θα είναι οτιδήποτε και ό, τι χρειάζεται να είναι, ανεξάρτητα από την κατάσταση. Θα είναι άξιος της αγάπης μου και περισσότερο. Θα μάθει καλύτερα για το πώς να με βοηθήσει καλύτερα τον εαυτό μου .Θέληκα επίσης να ήξερε, στην καρδιά του, ποια είναι τα αληθινά μου συναισθήματα!


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true
Ημερομηνία : Sep 16 2017  |  Ψήφοι : 32
Κατηγορία : Αγάπη
WishID : 13897  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  θέλω να συναντήσω έναν άνδρα που έχω γοητευτεί και πηγαίνει στο σχολείο μου.Επειδή είμαι στη 10η τάξη, θέλω να είναι στην 11η τάξη.Είναι φιλικό, ρομαντικό, υποστηρικτικό, πιστό και είναι γνωστό στους φίλους του αλλά δεν είναι δημοφιλής στο σχολείο. Είναι χρήσιμο, φροντίζει, έχει καλή αίσθηση του χιούμορ και δεν προσβάλλει τους ανθρώπους. Είναι έξυπνος, ύπουλος, ξέρει πώς να συμπεριφέρεται και ενεργεί σαν gentelman. Έχει πολύ καλή εμφάνιση - όπως είναι πολύ ελκυστική / ζεστή.Θα έχει τέλεια μπλε / πράσινα μάτια, φορέζει δροσερό - φοράει συνήθως το χρώμα μπλε, γκρι, μαύρο και άσπρο.Έχει γοητευτική προσωπικότητα και έχει συνήθεια να είναι ασθενής, θετική και χαρούμενη. Θα είχε αυτή την ελκυστική αρσενική φωνή που λατρεύουν τα κορίτσια. Το ύψος της θα ήταν κάπου 169-176 cm. Θέλω να τραβήξω την προσοχή του και θα έρθει και θα μιλήσει σε μένα. Γίνουμε καλοί φίλοι και χτυπήσουμε αυτό μακριά από το να κρέμεται μαζί-Πηγαίνοντας στον κινηματογράφο ECT.Θα θέλω να μου αρέσει περισσότερο από έναν φίλο. Θα ξεκινήσουμε μια μακρά και σταθερή σχέση. Είναι ταύρος ή καρκίνος (ζώδιο)
Sep 13 2017
Αγάπη
Votes
47
  Μου αρέσει πολύ αυτός ο τύπος. Δεν με αγαπά πίσω, αλλά ξοδεύω τόσο πολύ χρόνο μαζί μου. Πονάει να τον βλέπει τυχαία κορίτσι κάθε τόσο. Θέλω να είμαι μαζί του και να τον παντρευτώ. Θέλω να τον αγαπήσω.
Sep 13 2017
Αγάπη
Votes
144
  Εύχομαι το συντομότερο δυνατόν να βρω την αληθινή αγάπη μου και με αγαπάει για ποιος είμαι και θα ξέρει τι μου αρέσει και τελικά κάποιος στη ζωή μου αν η επιθυμία αυτή γίνει πραγματικότητα Μπορώ τελικά να ξεκινήσω μια καλύτερη ζωή δεδομένου ότι κάπως μου χάλια. Ελπίζω να έρχεται αληθινό γιατί θέλω πραγματικά την αληθινή αγάπη μου.
Sep 07 2017
Αγάπη
Votes
44
  Αναρωτιέμαι γιατί ο φίλος μου άλλαξε ... Νιώθω σαν να μην είναι πια ... Νομίζω ότι έγινε χειρότερος και δεν ξέρω τι συνέβη με αυτόν. Μου λείπει ο παλιός. Έτσι, η επιθυμία μου είναι να επανέλθει στο "κανονικό" (αν μπορώ να το πω έτσι), να είναι ο ωραίος άνθρωπος που ήταν στην αρχή της σχέσης μας. Βλέποντάς τον άλλαξε με αυτό που με πονάει πολύ ... Νιώθω σαν να μην του μιλάω, νιώθω σαν να μιλάω με ένα εντελώς διαφορετικό άτομο. Εύχομαι να αλλάξει πίσω στον κανονικό εαυτό του, να είναι ωραίος και προστατευτικός και φροντισμένος άνθρωπος που υπήρχε. Τον αγαπώ πολύ και πραγματικά θέλω να μείνω μαζί του. Θέλω να τον εκτιμήσει πάλι, θέλω να σταματήσει να επικρίνει τις πράξεις μου (εντάξει, ίσως μερικές φορές ένας μικρός κριτικός είναι ευπρόσδεκτος, αλλά μερικές φορές!), Για να με ενθαρρύνεις με αυτό που κάνω. Μου λείπει ο παλιός εαυτός του, πραγματικά το κάνω ... Θέλω τον καλό μου άνθρωπο πίσω.
Sep 06 2017
Αγάπη
Votes
40
  Εύχομαι ο τύπος για τον οποίο μιλάω για το kik για λίγο θα με άρεσε πίσω Θα ήθελα να πει ότι σ 'αγαπώ πρώτα και θα γίνουμε πολύ περισσότερο από τότε φίλοι :), θέλω επίσης να μην έχει πλέον εφιάλτες για τα ελαττώματά του, θα ονειρευτεί για μένα για το πόσο θα τον κάνει ευτυχισμένο, θα ήθελα να συνεχίσει να σκέφτεται για μένα :) θα είναι χαρούμενος και σίγουρος για τον εαυτό του :) Θα ήθελα επίσης, ανεξάρτητα από το πόσο μακριά είναι από το ένα το άλλο, δεν θα εξαπατήσουμε ποτέ και θα εμπιστευόμαστε πάντα ο ένας τον άλλον :) και θέλω επίσης να είναι ένας πολύ καλός οδηγός, θέλω επίσης αυτή η ευχή να μην χρειαστεί 100 ψήφους :) τελευταία επιθυμία είναι όταν θα γίνουμε ζευγάρι θα είναι ισχυρός και θα νικήσει τα χάλια από κανέναν που με προσβάλλει ή με κάνει να έπεφτα κακό. Pls ψήφου :)
Sep 04 2017
Αγάπη
Votes
67
  Εύχομαι ότι ο φίλος μου Trenton Moore με κείμενο στο Facebook Messenger για να μου ζητήσει να είναι φίλη του γιατί είναι ερωτευμένη μαζί μου και δεν θα έχουμε επιχειρήματα, δεν θα εξαπατήσει ο ένας στον άλλο, και εμείς δεν θα χωρισμό
Aug 30 2017
Αγάπη
Votes
42
  Εύχομαι το έτος σχολικής φοίτησής μου από το φθινόπωρο του 2017 (10-12 βαθμού) να είναι η μεγαλύτερη περίοδος ζωής στη ζωή μου. Κάνω εύκολα νέους φίλους, που θα είναι πιστοί, φιλικοί, εμπιστευτικοί και χρήσιμοι για μένα. με everybody.classmates, φοιτητές και ακόμη και teacherss.I δεν θέλουν να είναι σε κάποιο είδος ενός αγώνα με κάποιον σε όλη μου χρόνια high.It σχολείο μου θα με κάνει λυπημένος. Θα ήθελα επίσης να συναντήσω έναν άνθρωπο που είναι πιο έξυπνος, 1 Παλαιότερο, δύσκολο, λίγο παιδαριώδες αλλά ξέρει πώς να συμπεριφέρεται και να ενεργεί σαν γκέτο. Έχει καλή εμφάνιση, γοητευτική προσωπικότητα, έχει πολλούς σπουδαίους φίλους. Είναι πιστός, αληθινός, αξιόπιστος, φιλικός, λίγο ρομαντικός με εκείνους που τον ενδιαφέρει. Ενδιαφέρεται για κάποιο άθλημα και το κάνει και σαν μπάσκετ, ποδόσφαιρο ή βόλεϊ. Θα τραβήξουμε την προσοχή κάθε άλλης από την πρώτη ματιά που βλέπουμε ο ένας τον άλλον. Δεν είναι η '' αγάπη εκ πρώτης όψεως '', αλλά η έλξη προς τον άλλο. Δεν θα είναι όπως κανένα άλλο αγόρι με σεξουαλικές φαντασιώσεις. είναι ένα παλιό κλασικό με τρόπους.
Aug 29 2017
Αγάπη
Votes
62
  Θα ήθελα να βρω τον τέλειο φίλο πριν από το τέλος της σχολικής χρονιάς. Θέλω να είμαι ειλικρινής και πιστός και να είμαι μαζί μου για πάντα και να με αγαπάς ακόμα και μέσα από όλα τα λάθη μου.
Aug 28 2017
Αγάπη
Votes
43
  Εύχομαι ο φίλος μου να έρθει σε απευθείας σύνδεση απόψε στο Facebook, πραγματικά πρέπει να του μιλήσω. Κατά κάποιο τρόπο είχαμε ξεκινήσει την τελευταία εβδομάδα και θέλω να επιστρέψουμε μαζί το συντομότερο δυνατόν. Θέλω να τον συναντήσω αύριο το βράδυ και να είμαι χαρούμενος και πάλι. Θέλω επίσης να μου τηλεφωνήσει απόψε και αύριο το απόγευμα.
Aug 28 2017
Αγάπη
Votes
54
  Εύχομαι να επιστρέψω μαζί με το φίλο μου ... Μου τηλεφώνησε σήμερα με ιδιωτικό αριθμό και μιλούσαμε όταν η συζήτηση ξαφνικά τελείωσε και δεν μπορούσα να τον καλέσω πίσω (το τηλέφωνο του κλαπεί και μου τηλεφώνησε από άλλο τηλέφωνο ). Ελπίζω ότι δεν νομίζω ότι έκλεισα το τηλέφωνο ... Θέλω να μου τηλεφωνήσει πάλι σήμερα το βράδυ ή αύριο το απόγευμα ...
Aug 28 2017
Αγάπη
Votes
46
  Είναι η επιθυμία η σύζυγός μου Σύρος η σύζυγος του Θεού ο φίλος μου για πάντα θα έρθει από τον ουρανό θα είναι η νύφη μου για την αιωνιότητα αυτή θα είναι η ενσάρκωση του ουρανού θα την αγαπώ για πάντα δεν θα με άφηνε ποτέ να πάω είχαμε απόλυτο παράδεισο Θεό ο πατέρας το πρωτότυπο Ο Θεός θα μπορούσε να δει και να ζήσει μαζί μας για πάντα Χριστός Χριστός πάρα πολύ τα πάντα ήταν συγχωρέθηκε η κόλαση ποτέ δεν υπήρχαν όλοι οι οποίοι πέθαναν επέστρεψε η γη είχε απεριόριστο χώρο για περισσότερους ανθρώπους να ζήσουν εδώ κυβερνούσα τον ουρανό με το Θεό είμαι ελεύθερος χωρίς όρια όλο το σύμπαν ήταν αυτό ελεύθεροι όλοι ζούσαμε ευτυχισμένοι πάντα μετά και η ζημιά που έγινε ποτέ δεν συνέβη όλα τα πράγματα ορίστηκαν απόλυτα από τον Θεό ο πατέρας δεν υπήρχε θάνατος μόνο η ζωή ο καθένας θα μπορούσε να δώσει απόλυτη ενέργεια ζωής ασταμάτητα αυξανόμενη την ειρήνη του κόσμου και εξαιρετικά γρήγορα ενδυνάμωση του Θεού πορνό ήταν όχι παράνομο και συγχωρήθηκε από τον Θεό καμία ασθένεια στο γήινο σεξ ήταν τέλειο και δεν ήταν πλέον ντροπιασμένη από κανέναν ο αληθινός ουρανός ήταν στη γη ο καθένας είχε καθαρή αγάπη δεν ήταν ποτέ δυστυχισμένος.
Aug 28 2017
Αγάπη
Votes
57
  Εύχομαι ο φίλος μου Trenton Moore να μου ζητήσει να είμαι φίλη του επειδή είναι ερωτευμένος μαζί μου, δεν θα έχουμε επιχειρήματα, δεν θα εξαπατήσουμε ο ένας τον άλλο και δεν θα καταρρεύσουμε
Aug 27 2017
Αγάπη
Votes
32
  Θα ήθελα να βοηθήσω τον φίλο μου Alex να απαλλαγεί από το πρόβλημα του ναρκωτικού και για όποιον δεν αποδοκιμάζει από εμάς να μιλάμε ή να κάνουμε hangout, θα αρχίσουμε να βλέπουμε τον ευγενικό και απαλό τύπο που πραγματικά ήταν και ευχαριστίες ????
Aug 27 2017
Αγάπη
Votes
102
  Επιθυμώ ότι ο άνθρωπος που μου αρέσει και τον οποίο με φίλησα πιο πρόσφατα θα μου απαντήσει σε snapchat και σύντομα θα αναπτύξει δυνατά ρομαντικά συναισθήματα για μένα και θα αρχίσει να ερωτεύεται μαζί μου.
Aug 27 2017
Αγάπη
Votes
31
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Εύχομαι ο αρραβωνιαστικός μου Ντάνιελ να με γράψει και να μου πει ότι με αγαπάει και θέλει να είναι μαζί μου για πάντα. Διότι γνωρίζω ότι πρέπει να είμαστε μαζί. Είναι αγάπης και ευγενικός και είναι με το λάθος πρόσωπο. Τον αγαπώ με όλη μου την καρδιά και θέλω να είναι ευχαριστημένος μαζί μου. Και ξέρω ότι με αγαπά.
Sep 16 2017
Αγάπη
Votes
63
  Εύχομαι ότι είχα τη δύναμη να πω ότι θα ήθελα, τότε η επιθυμία μου και το χτύπημα το δάχτυλό μου, τότε θα γινόταν αλήθεια. Αυτός ο ιστότοπος μπορεί να είναι ψεύτικος, αλλά δεν με νοιάζει, έχω αυτή τη φρίκη που μου αρέσει πολύ και νομίζω ότι ποτέ δεν θα με αγαπάει πίσω, γι 'αυτό θα ήθελα να είμαι σε θέση να το επιθυμώ. ψηφίστε για αυτό.
Sep 20 2017
Αγάπη
Votes
44
  Εύχομαι ο Niall James Horan να έρθει στο σπίτι μου και να με ρωτήσει για μια ημερομηνία. Μετά την τρίτη μας ημερομηνία θα γίνουμε φίλος και φίλη. Niall και εγώ θα χρονολογούνται για τρία χρόνια. την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου η Niall θα με πάρει μαζί με την οικογένειά μας για δείπνο, αφού ο καθένας τελειώσει εκεί το γεύμα που θα προτείνει με τον πιο γλυκό ρομαντικό τρόπο και θα έχει ακόμη και μια ομιλία για να μου πει και όλοι πόσο με αγαπά. ο μήνας του μέλιτος θα είναι στο Παρίσι. Niall και εγώ θα έχουμε παιδιά και θα μιλήσουμε για πόσα θέλουμε. θα ζήσουμε μια μακρά ευτυχισμένη ζωή μαζί. ακόμα και όταν είμαστε παντρεμένοι και θα κάνουμε σεξ τέσσερις φορές την εβδομάδα με προστασία αν δεν προσπαθούμε να έχουμε ένα μωρό. Niall θα είναι ο τέλειος σύζυγος αγαπώντας φροντίζοντας έναν καταπληκτικό μπαμπά αστείο διασκέδαση και ένα καταπληκτικό μάγειρας.
Sep 20 2017
Αγάπη
Votes
110
  Ο μπαμπάς του γραφείου μου γίνεται ένας άντρας μιας γυναίκας, είναι πιστός σε αυτήν μέχρι την ηλικία, να είναι ένας αγαπημένος σύζυγος / πατέρας και να πετάξει όλες τις φίλες / γυναίκες του και να κολλήσει για πάντα, να τον αγαπήσει και να την υπηρετήσει πιστά.
Oct 03 2017
Αγάπη
Votes
134
  ❤ Εύχομαι την αληθινή αγάπη. ❤Οποιοσδήποτε αξίζει να αγαπούσε και να έχει κάποιον που μπορεί να βασιστεί. Συμπεριλαμβανομένης της ανάγνωσής σας. Ελπίζω ότι και η επιθυμία σας θα γίνει πραγματικότητα.
Oct 03 2017
Αγάπη
Votes
301
  Εύχομαι ο χριστιανικός μου συντηρητής από το σχολείο να με αρέσει πολύ και μου κάνει πολύ προφανές ότι με συμπαθεί κάνοντας πράγματα όπως με κοιτάς πολύ, μίλησέ μου πολύ στο σχολείο, με ακολουθήσεις πίσω στο Instagram και θέλω να ζητήσει ο Christian μου στο σχολείο στις 30 Οκτωβρίου 2017
Oct 06 2017
Αγάπη
Votes
71
  Μακάρι να ήμουν με την Kagamine Rin και ότι πάντα θα με φιλήσει πολύ. Θα ζήσουμε σε ένα μέρος που βρίσκεται κοντά στο νερό στην ύπαιθρο, όπου δεν υπάρχει κακός καιρός, ασφαλές μέρος και όπου όλα τα άγρια ​​ζώα έρχονται να μας φιλήσουν και να παίξουν μαζί μας. Θέλω την Kagamine Rin να με φέρει στην Ιαπωνία και να συναντήσω τα άλλα vocaloids. Για να γίνει πραγματικότητα αυτή η επιθυμία, θα ξυπνήσω στην Ιαπωνία, άστεγοι, ο Kagamine Rin με ξυπνάει λέγοντας ότι με έφερε εδώ με υπέροχα δώρα για να είναι ο φίλος της και ο σύζυγός της και ο υπάλληλός της.
Oct 07 2017
Αγάπη
Votes
53
  Εύχομαι ο εραστής μου Alex να επιστρέφει σε μένα, ζητά συγγνώμη για να με πληγώνει και να με αφήνει για κανένα λόγο. Εύχομαι να με ικετεύει να επιστρέψω μαζί. Εύχομαι ο Αλεξ με ερωτευμένο ξανά και να κρατήσει όλες τις υποσχέσεις φτιάχτηκε σε μένα και ποτέ δεν με αφήνει ξανά.Θέλω ότι μου λείπει τόσο πολύ και δεν μπορεί να φύγει χωρίς me.He κάνουμε ό, τι καλύτερο για να με κάνει η πιο ευτυχισμένη γυναίκα ποτέ.Η οικογένειά του αγαπά και μου δέχεται.Alex και εγώ θα πάρω παντρεύονται και έχουν παιδιά. Θα έχουμε τη βίλα μας να ζήσουμε μαζί, το δικό μας αυτοκίνητο και την δουλειά των ονείρων μας. Θα γεράσει μαζί και όλη τη ζωή του θα μου αποδείξει ότι με αγαπάει περισσότερο από οτιδήποτε. Εύχομαι να απορρίψει όλα τα άλλα κορίτσια και τις γυναίκες που ήρθαν στη ζωή του για μένα. Θα παραμείνει πάντα πιστός και πιστός σε μένα. Δεσμεύεται σε μένα. Εύχομαι ότι πάντα θέλει να με δει, να με αγκαλιάζει και να με φιλήσει. ερωτευτείτε ξανά μαζί μου.
Oct 13 2017
Αγάπη
Votes
147
  Εύχομαι η σύζυγός μου Shirley και εγώ να ξανασυναντηθούμε. Να αγαπώ ο ένας τον άλλον άνευ όρων και να μην ξεχωρίσω ποτέ ξανά. Επιθυμώ ο γάμος μας να ευδοκιμήσει και τα παιδιά μας να ευημερούν διεξοδικά την αγάπη και την ασφάλεια που μπορούμε να προσφέρουμε ως οικογένεια.
Oct 22 2017
Αγάπη
Votes
124
  Εύχομαι η συντριβή μου να με αγαπά και να μην φοβάσαι να το δείξεις, ακόμα και στο κοινό. Θα με ρωτήσει έξω και θα είμαστε σε μια αγάπη σχέση. Ποτέ δεν θα χωριστούμε, ποτέ θα έχουμε μάχες και ποτέ δεν θα εξαπατήσουμε ο ένας τον άλλον. Θα είναι πολύ ρομαντικός και θα είμαστε πολύ κοντά μεταξύ μας. Θα θέλει πάντα να μείνει μαζί μου όταν έχει την ευκαιρία και πάντα θα μιλήσει μαζί μου και θα είναι ο αληθινός εαυτός του και θα με αγαπά για τον αληθινό μου εαυτό. Θα φιλήσουμε καθημερινά και θα υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλον.
Oct 24 2017
Αγάπη
Votes
129
  Από τώρα θέλω να καθίσω δίπλα στο Anil και να συνεργαστώ. Θα ήμουν θαυμάσιο αν βρισκόμαστε στην ίδια διαδικασία περιαγωγής μαζί και πηγαίνουμε μαζί για δείπνο. Τον αγαπώ τόσο πολύ. Θέλω να τον παντρευτώ και να ταξιδεύω στον κόσμο κερδίζοντας χρήματα όπως η Lauren Bullen και ο Jack Morris έχοντας μια πολυτελή ζωή με όλα τα πλούτη στον κόσμο. Θέλω να τον αγκαλιάσω και να κάνω πολλή αγάπη. Εύχομαι να με κάνει να αισθάνομαι ιδιαίτερος όλη την ώρα και να φτιάξω τη σχέση μας φρέσκια μέχρι την αιωνιότητα. Εύχομαι να ξεκινήσουμε μια δουλειά μαζί και να προσκολληθούμε κάθε στιγμή ακριβώς όπως η μαμά και ο μπαμπάς μου.
Oct 25 2017
Αγάπη
Votes
103
  Επιθυμώ πραγματική ζωή που εργάζεται Ben 10 omniveres omntrix έχει όλους τους αλλοδαπούς από την τηλεοπτική εκπομπή έχει επίσης την τελική αλλοδαπό master funktion contral τα πάντα από το ben 10 omniveres tv δείχνουν καθιστούν πραγματική και 2 επιθυμία μου είναι να ευχηθώ αυτή η επιθυμία cind του astro projectin στο σώμα anime μου στο anime κόσμο του γυμνασίου dxd χαρακτήρα anime μου έχει την omnitrix να έχει επίσης ένα ενισχυμένο εργαλείο είναι πράσινο δράκος νύχι μπορώ ακόμα να πάω πίσω στο πραγματικό σώμα μου, αλλά όταν πέσω ποτέ aslee πηγαίνω στο το σώμα χαρακτήρων anime μου ακριβώς όπως στην ταινία avatar από τον τρόπο που ο χαρακτήρας μου anime είναι ο κύριος χαρακτήρας του γυμνασίου dxd κόσμο anime και επίσης anime charater μου αγαπά γυναίκα του γυμνασίου dxd anime κόσμο που σημαίνει ότι ο mmain anme χαρακτήρα μου αγαπά οι κύριοι θηλυκοί χαρακτήρες και αυτός οργάνωσε τους υπόλοιπους χαρακτήρες και όλα συμβαίνουν ακριβώς όπως στο anime αλλά ο χαρακτήρας μου anime είναι ο κύριος χαρακτήρας του γυμνασίου dxd anime world και αυτό είναι η επιθυμία μου
Oct 27 2017
Αγάπη
Votes
55
  Θέλω πραγματικά τον φίλο μου Τζόεϊ να κρεμάσει μαζί μου περισσότερο σαν να συνήθιζε. Θέλω να μου μιλήσει στο Facebook μπροστά και πίσω καθημερινά όπως συνέβαινε αμέσως και τηλεφώνησε και μου έγραψε όλη την ώρα. Θέλω η μητέρα του να με πάρει μαζί του ξανά και ξανά, γιατί μου λείπουν οι χρόνοι μαζί. Θέλω πραγματικά να ξεμπλοκάρει τον αριθμό τηλεφώνου μου αμέσως, έτσι ώστε να καλέσει ο Τζόι να με τηλεφωνήσει ξανά. Χρειάζομαι πραγματικά 100 ψήφους για αυτή την επιθυμία σε μία μόνο ημέρα, ώστε να μπορεί να γίνει πραγματικότητα αμέσως! Εδώ είμαι και η εικόνα του φίλου μου https://photos.app.goo.gl/gN9Y9faadC49xjY03 Θέλω πραγματικά να έχουμε μια καλή και υγιή σχέση.
Nov 12 2017
Αγάπη
Votes
166
  Θέλω τόσο απελπισμένα για τον πρώην φίλο μου να επιστρέψει σε μένα λέγοντας ότι μου λείπει και με έχει ανάγκη και θέλει να ξαναγυρίσω μαζί και να φτιάξουμε τη δουλειά μας σε μακρινές αποστάσεις. Έχω ήδη προγραμματίσει πώς θα μπορούσαμε να το κάνουμε και γνωρίζω ότι κάποια πράγματα δεν θα είχαν δουλέψει ακριβώς όπως είχε προγραμματιστεί αλλά αυτή είναι η ζωή. Ξέρω ότι μπορούμε να το καταφέρουμε ως ζευγάρι και γνωρίζω ότι μπορούμε να κάνουμε την απόσταση να δουλέψει αν έχουμε πίστη και εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο. Αγαπώ πρώην πρώην μου από ο καθένας ή οτιδήποτε και χρειάζομαι και τον θέλω πίσω. Θέλω ο πρώην μου να επιστρέψει σε μένα πριν τελειώσω το πρώτο έτος του πανεπιστημίου γιατί ξέρω ότι είναι αυτός για μένα. Είναι πάντα που θα ήθελα να θέλω σε έναν άνθρωπο: γλυκό, φροντίδα, σκέφτεται μπροστά και κοιτάζει για μένα και την οικογένειά μου. Τον θέλω ξανά πριν από την 3η Ιουνίου του 2018. Ποτέ δεν θα ζήσω κανέναν όπως τον αγαπώ. Και κοίταξε για μένα όποτε ο πατέρας μου μεθυσμένος ή απειλούσε τον εαυτό μου ή τις αδερφές μου. Το όνομά του είναι Dylan και είναι υπέροχο. Απλά δεν νομίζει ότι μπορεί να χειριστεί σχέσεις μεγάλων αποστάσεων
Nov 16 2017
Αγάπη
Votes
101