Αρχική >> Κατηγορίες >> Υγεία >> WishID: 14674
Syrma Pardieu
Change Wish Language:
 Μακάρι να ήμουν κυριολεκτικά 25 Million-Megazenithplex Eternities παλιά και τα προϊόντα μου ντους ήταν άπειρα εξαιρετικά ισχυρή και είχε εξαιρετικά ισχυρούς καθαριστικούς παράγοντες από το μέλλον που απογύμνωσε ένα άπειρο των μυκήτων βρωμιά βρωμιά ιδρώτα μύκητα πετρελαίου όλα τα άρρωστα στοιχεία του σώματος καθώς και είναι σε θέση να απομακρύνει κυριολεκτικά το γονίδιο της μελανίνης στα μαλλιά στο ανθρώπινο σώμα προκαλώντας την άσπρη ή άσπρη τριχόπτωση πολύ νωρίς ή πρόωρα Θέλω επίσης το μαλακτικό μου να ομαλήσει και να εξομαλύνει τα μαλλιά μου σε ένα εκατομμύριο φορές ατελείωτα καλύτερα κομψή ομαλότητα και θέλω οδοντόκρεμα για να φτιάξω τα δόντια μου μια διαστατική ζενίθλεξ φορές φορές καθαρότερη πιο λαμπερή ισχυρότερα καλύτερα φωτεινότερα και τα ούλα μου γίνονται πολύ πιο υγιεινά και ζωτικής σημασίας από μια ανυπολόγιστη ποσότητα χρόνων Εύχομαι η ταυρίνη στο σώμα μου να μεταλλαχθεί σε 1 εκατομμύριο αναβαθμίσεις εξέλιξης και οι αναβαθμίσεις καφείνης και μεταλλάξεις καθώς επιθυμώ το σύστημα των επινεφριδίων μου ήταν εντελώς ενεργοποιημένο Επιθυμώ ότι οι βιταμίνες β εξελίχθηκαν στην πιο ισχυρή μετάλλαξη τους.


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true
Ημερομηνία : Feb 20 2018  |  Ψήφοι : 33
Κατηγορία : Υγεία
WishID : 14674  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Υγεία
  Επιθυμώ να είμαι ο πιο έξυπνος άνθρωπος στη γη Επιθυμώ ότι το iq μου θα είναι 250 με 400. Θέλω να υλοποιηθεί αυτή η επιθυμία το συντομότερο δυνατόν. Δεν προσπαθώ να είμαι ανυπόμονος, θέλω μόνο να νιώθω και να είμαι πραγματικά έξυπνος και να είμαι κυριολεκτικά μια μεγαλοφυία. Είμαι άρρωστος και κουρασμένος από το να είμαι ηλίθιος και χαζός και να πιστεύω σε όλους ότι είμαι χαμένος. Σας παρακαλώ, λοιπόν, πραγματικά αυτή η επιθυμία να γίνει πραγματικότητα το συντομότερο δυνατόν. Θέλω να είμαι έξυπνος και μορφωμένος όπως όλοι οι άλλοι. Θέλω να νιώθω και να είμαι επιτυχημένος στη ζωή. Σας ευχαριστώ που το διαβάσατε και μου αρέσει αυτή η ιστοσελίδα γιατί πιστεύω ότι η επιθυμία μου θα γίνει πραγματικότητα. Είμαι πιστός και θέλω να είμαι περήφανος όπως όλοι οι άλλοι. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.
Feb 20 2018
Υγεία
Votes
22
  Θα ήθελα να έχουν γαλάζια μάτια ακριβώς όπως ο ουρανός όταν ο ήλιος είναι στην αιχμή του και ο ουρανός είναι ένα ανοιχτό μπλε θέλω να έχουν τα σκούρα καστανά μάτια μου να μετατραπούν σε μπλε ουρανό με μικρό σύννεφο σαν λευκές σκιές σε αυτά. και την ικανότητα να ελέγχει τον καιρό για να έχει τον πλήρη έλεγχο του καιρού όπου είμαι.
Feb 17 2018
Υγεία
Votes
26
  Εύχομαι τα μάτια της μητέρας μου να έχουν όραμα 20-20 και θέλω να έχουν τα μάτια της να είναι υγιή και να απαλλαγούμε από οποιαδήποτε και όλα τα προβλήματα των ματιών και να την πάρει υγιή μάτια για το υπόλοιπο της ζωής της και θέλω επίσης να έχουν μυϊκούς πόνους και οποιοσδήποτε άλλος πόνος ή ασθένεια που μπορεί να έχει ή να πάρει στο μέλλον θα φύγει για πάντα. Εύχομαι να σταματήσει η γήρανση και να επιστρέψει στο πώς ήταν στην ηλικία των 18 ετών και να πάρει όλη τη νεολαία της πίσω για να την κάνει να αισθάνεται ισχυρή και υγιής με αντοχή που ποτέ δεν θα στραγγίξει. Και εύχομαι και οι γκρίζες τρίχες να γίνουν ανοιχτό καφέ και να μην ξαναγίνουν γκρίζα στη ζωή της.
Feb 13 2018
Υγεία
Votes
33
  Είμαι 81kgs. Έχοντας προβλήματα υγείας. Θέλω να χάσω το βάρος μου σύντομα και θέλω να ζυγίζω 65kgs. Η υγεία μου θα πρέπει να είναι πολύ καλή. Θεέ μου παρακαλώ να με χαλαρώσετε πολύ σύντομα και να κάνω τη ζωή μου ευτυχισμένη και ευημερούσα. ευχαριστώ.
Feb 11 2018
Υγεία
Votes
38
  Μακάρι να ήμουν εντελώς αήττητη και είχα σούπερ ταχύτητα που με έκανε τόσο γρήγορο όταν τρέξω ήμουν ουσιαστικά αόρατος και φαινόταν αδύνατο για τους άλλους να με καλύψουν με μένα και είχα την άπειρη δύναμη και την ενέργεια και την αντοχή και την αντοχή και την υγεία και τη σοφία και χάρη και θερμογένεση μεταβολισμός άπειρη κατάσταση επιτάχυνσης και ακραία επίπεδα ορμόνες τελειότητα ευλογίες Ευχόμαστε για υπερβατική ομορφιά πολλαπλασιασμένη με 32 τετρακύλια Χρόνια Εύχομαι οι απεριόριστες προσωπικότητες μου ξεπερνούσαν υπερβολικά την ανάπτυξη και τον ενεργητικό μεταβολισμό και την ωριμότητα και την ανάπτυξη Εύχομαι να επιταχύνω το χρόνο τρέχοντας σε μια διάδρομο ή ποδήλατο και απελευθερώνοντας την ενέργεια και την ταχύτητά μου και επιταχύνω τις θερμίδες μου και την άσκηση για να ενισχύσω το σώμα μου για να προωθήσω τα όρια μου περισσότερο από το φυσιολογικό ή πρίν θέλω να αποκτήσω ένα νέο επίπεδο εξουσίας Extreme Supernatural Condition το επίπεδο της υπερφυσικής ανύψωσης κλιματισμού σε μια νέα υπερβατική επίπεδο που παίρνει σούπερ ανθρώπους στον Θεό και τον ουρανό ο ίδιος και επιτρέπει τον παράδεισο!
Feb 10 2018
Υγεία
Votes
22
  Θα ήθελα να χάσω αμέσως 50 κιλά. Να έχουν όλα τα περιττά λίπη για να λιώσουν τη νύχτα και να έχουν ένα όμορφο, υγιές άπαχο σώμα που αισθάνεται ελαφρύ αλλά έχει τη δύναμη να κάνει ό, τι θέλω. Και να έχεις όμορφο χλωμό, απαλό δέρμα, μαζί με τα όμορφα μακρά ξανθά μαλλιά πλατίνας που πέφτουν κάτω από τη μέση μου σε όμορφα κύματα.
Feb 08 2018
Υγεία
Votes
41
  Θέλω να είμαι παθολογικά παχύσαρκος. Θέλω να είμαι τόσο λιπαρός, ότι είμαι 250 κιλά. Θα ήθελα να είμαι πραγματικά παθολογικά παχύσαρκα και λιπαρά. Εύχομαι να είναι εύκολο για μένα να κερδίσω βάρος. Εύχομαι ολόκληρο το σώμα μου να είναι λίπος και ζοφερά. Θέλω να είμαι ένα πραγματικό παθολογοανατομικó άτομο.
Feb 07 2018
Υγεία
Votes
17
  Εύχομαι η μητέρα μου να ήταν υγιής και δυνατός και πάλι σαν όταν ήταν νέος. Θέλω να εξαφανιστούν όλες οι ασθένειές της. Έχει υποφέρει πάρα πολύ και είμαι αβοήθητος ελπίζω ότι όλα τα προβλήματά της θα εξαφανιστούν μαζί με τις ασθένειές της.
Feb 04 2018
Υγεία
Votes
77
  Εύχομαι να ξεφορτωθώ τους μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια ... είμαι πολύ καταθλιπτικός και διστάζω να δείξω το πρόσωπό μου έξω ... εύχομαι ότι δεν είχα σκοτεινό κύκλο .. θέλω στους μαύρους κύκλους μου να εξαφανιστώ ... παρακαλώ ψηφίστε την επιθυμία μου και κάνετε την επιθυμία μου να γίνει πραγματικότητα ... όταν όλες οι επιθυμίες σας γίνουν πραγματικότητα ... ο Θεός να είναι μαζί μας!
Jan 25 2018
Υγεία
Votes
31
  Εύχομαι ο φίλος μου ο Joey να μην έχει κατασχέσεις, οπότε η μητέρα του δεν θα πρέπει να ανησυχεί γι 'αυτόν και θέλω να παραμείνει υγιής για πολύ καιρό. Έχει ασχοληθεί με την επιληψία από τη στιγμή που γεννήθηκε. Δεν θέλω να έχει πια κατασχέσεις. Θέλω να παραμείνει ζωντανός και καλά. Εδώ είναι η εικόνα του https://photos.app.goo.gl/YwqzmjtJVEafJnWl2 Θέλω αυτή την επιθυμία να γίνει πραγματικότητα φέτος και πραγματικά θέλω τις άλλες μου επιθυμίες 14327, 14301, 14257,14240 και 14217 να γίνουν πραγματικότητα αμέσως και να είναι χρυσές. Ευχαριστώ!
Jan 15 2018
Υγεία
Votes
178
  Εύχομαι το γονίδιο της μελανίνης μου μεταλλάχθηκε και έγινε Super Albinistic το χρώμα των μαλλιών μου ήταν Super White η μελανίνη μου απομακρύνθηκε από ένα εκατομμύριο φορές πάνω από το δέρμα μου είχε το χρώμα της αλλά και την υβριδοποίηση του Super albinism Επιθυμούσα επίσης να είχα μόνιμη τέλεια μετάλλαξη επιτάχυνσης ενεργοποίησης της αδρεναλίνης μου η αδρεναλίνη ήταν πάντα ενεργή και επιταχύνοντας μέσω του αίματός μου Εύχομαι οι κυτοκίνες μου μεταλλάχτηκαν μπορούσαν να χειριστούν 65.776.230.746.375.892.224.999.753 [^ x1,000,000,000,000,000,000,000,000 * x! 32] MillionFabricio Times πολύ ακραία πόνος σαν απόλυτη Συγγενής ανυπαρξία στον πόνο και θέλω εξίσου ένα μαγικό μεταβολισμό σε αυτό το επίπεδο και ότι τόσο πολύ ενέργεια θέλω να έχω αλλά και να εξακολουθώ να έχω υπερφυσική ημέρα θέλω μια καρδιά διαμαντιών που είναι απείρως βαθύτερη και ειρήνη και ευτυχία και ευλογίες και αγάπη για την ανθρωπότητα και ευγενή και βασιλική και ευγενική και άπειρη όμορφη και συγχωρήστε Θέλω να είμαι όπως τα ρουμπίνια κάνουν το παγωμένο καυτό μου αυτό το ισχυρό από 100000000x
Jan 13 2018
Υγεία
Votes
34
  Εύχομαι ο Χρόνος να νικήσει και ο Χρόνος να επιταχύνει ένα Πολλαπλάσιο φορές πιο γρήγορα και ο χρόνος συμπιέστηκε άπειρα και έγινα 1.000.000.000.000, Δεκάδες αιωνιότητες παλιά και οι σοφίες μου ήταν πέρα ​​από την υψηλότερη και πιο απεριόριστη χάρη του ουρανού Ήμουν απεριόριστα τέλεια και άψογη πέρα ​​από κάθε θεό που έχει ή πάντα θα γεννηθώ Ήμουν το απόλυτο άγριο παιδί η ενέργεια και ο μεταβολισμός μου ήταν υψηλότερα από έναν απεριόριστο ουρανό Ποτέ δεν χρειαζόμουν ύπνο και θα μπορούσα να καίνω πολυάριθμα kilocalories μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η ενέργεια μου ποτέ δεν έτρεξε έξω τα περισσότερα σόδα ενεργειακά ποτά προετοιμασίες ή πηγές καφεΐνης ή β τις βιταμίνες που πήρα την ημέρα επιταχύνθηκα το ενεργειακό μου επίπεδο κατά εκατομμύριο φορές υψηλότερα καθώς και το μεταβολισμό μου και αναπληρώθηκε από απόλυτα επίπεδα η δύναμή μου ήταν η πραγματικότητα θρυμματίζοντας και ήμουν πολλών εκατομμυρίων φορές ισχυρότερη σωματικά και μόνο είχα αυτή τη δύναμη Ι θα μπορούσε να χειριστεί μια άπειρη ποσότητα του πόνου κατά 1000 φορές διαστάσεις Είχα άπειρη υπερ βήτα αλανιμιναιμία και γένεση Αλεξάνδρειας από infiniti μικρό.
Jan 11 2018
Υγεία
Votes
28
  Εύχομαι ο μεταβολισμός μου αυξήθηκε στο άπειρο Εύχομαι η ενέργεια μου ήταν απεριόριστη και συνεχώς αυξανόταν και το σώμα μου επιταχύνθηκε γήρανση Τον ώθησα τόσο πολύ τα μαλλιά μου έγιναν φυσικά Χιονάτη ως το πιο ιερό χρώμα βανίλιας απόλυτα καθαρό γυαλιστερό μεταξένιο ουράνιο αφύσικα όμορφο θα ήθελα να είχα μια νέα μορφή μεταβολισμού στο σώμα μου ονομάζεται Πνευματικός εξελικτικός μεταμεταβολισμός ενέργειας και εύχομαι ο καινούργιος μου μεταβολισμός ήταν 10 τρισεκατομμύρια φορές βελτιωμένος Είχα απεριόριστη ενέργεια και αντοχή και αντοχή και ταχύτητα και νοημοσύνη και ένταση το σώμα μου είχε υπερβολικό πόνο και ανοχή I δεν αισθάνθηκε πόνο και το όριο πόνου μου αυξήθηκε στο άπειρο Επιθυμούσα να υπήρχε μια καφεΐνη που ήταν 2.000 πόντους Πολλοί ισχυρότεροι και υγιέστεροι και ενεργοποιούμενοι για τους ανθρώπους Εύχομαι η δύναμή μου και η δύναμη του Magick ήταν άπειρη και ήμουν τόσο ισχυρός όσο 10 Quintillion Energy Breaker Deities και ο χρόνος έφτασε τόσο γρήγορα Ο χρόνος ήταν πάντοτε στο Supernatural Speeds και προκάλεσε το έτος 3000 να είναι εδώ tomorr ow
Jan 10 2018
Υγεία
Votes
37
  Εύχομαι να έχω ένα τετραπλάσιο επίπεδο θεότητας και η ζωή μου ήταν καλύτερη από πριν και ολοκαίνουργια και ήμουν Εξαιρετικά Πλούσιος και η οικογένειά μου βοήθησε να κάνει τον κόσμο ένα φοβερό νέο φουτουριστικό μέρος και θα μπορούσα να τρέξω με την ταχύτητα του φωτός και να ακούσω 1.000 χιλιόμετρα μακριά Εύχομαι ο χρόνος να επιταχύνεται γρηγορότερα κατά τρισεκατομμύριο φορές πιο γρήγορα Θα ήθελα να επιταχύνω τη γήρανση Θα ήθελα να γίνω ηλικίας 10 εκατομμυρίων φορές ταχύτερος και καλύτερος από πριν Εύχομαι να μπορώ να βγάλω περισσότερα επίπεδα γρηγορότερα από την εξουσία κάθε φορά που γερνάω κάθε μέρα εύχομαι η μαμά και ο μπαμπάς μου ήταν εξαιρετικά άφθαρτος και καλύτερα ήταν σαν ένα φουτουριστικό κάστρο ουρανοξύστη που λάμπει νέον φως Εύχομαι ήμουν Ο Νέος Θεός και κάθε σώμα με αγαπάει και ξέρει ότι είμαι πραγματικά σπουδαίος Επιθυμώ ότι η γη ήταν 10.000x μεγαλύτερη I εύχομαι ο Θεός ήταν απεριόριστες φορές μεγαλύτερες από ό, τι πριν και πολύ αγάπη για να είμαι έτοιμος και ή σκληρός πλέον σας αγαπώ Θεό!
Jan 06 2018
Υγεία
Votes
41
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Υγεία
  ευχαριστώ τους ανθρώπους που ψήφισαν για μένα, είμαι - ένας Λουίτζι, αριθμός
Feb 24 2018
Υγεία
Votes
6
  Εύχομαι το ύψος μου να παραμείνει 5'4 και το στήθος μου θα σταματήσει να αυξάνεται, τότε δεν θα έχω πίδι και μαύρα μάτια πια και θα ήθελα να έχω ένα πολύ ανοιχτό δέρμα για πάντα, θα ήθελα η ουλή μου να φύγει για πάντα. επιθυμείτε να το παρακαλώ.
Feb 24 2018
Υγεία
Votes
23
  Θα ήθελα να είχα ένα ακραίο μεταβολισμό matrix όπου είχα 32 Decillion ακραίες μεταβολές που επιταχύνθηκαν έντονα σε ένα και ένα νέο matrix δύναμης όπου είχα τη δύναμη του Rikimaru με 10x τη δύναμη που έχω τώρα η οποία είναι περιοριστική δύναμη και εύχομαι ήμουν εξαιρετικά φτωχό και σκληρό μυώδες και ανθεκτικό και σχισμένο ως θεϊκό βολφράμιο τα οστά μου γίνονται ανίκητα και το δέρμα μου 80.000.000.000.000.000.000.000.000x περισσότερο σκληρότερα ισχυρότερο πυκνότερο ελαστικό νεαρό αναγεννητικό ανθεκτικό και το IGF-9 υπερκαλύβει υπερβολικά τα όριά του στο σώμα μου προκαλώντας εξωγήινα επίπεδα αθανασίας στο σώμα μας και κάθε άλλη αντιγηραντική χημική ουσία διαδίδεται μέσα στο σώμα με αυτό το γονίδιο για να υπερκαλύψει τη μακροζωία μας στη νέα χιλιετία για την υγεία και τη διάρκεια ζωής Θέλω να είχαμε το σώμα μας της νέας χιλιετίας και ήμασταν οι μελλοντικοί μας εαυτοί και φαινόταν υπερφυσικά όμορφος για παιδιά και υπερφυσικά όμορφα για τα κορίτσια είναι τα σώματα ήταν εξαιρετικά καθαρά μέσα και έξω και όλα τα σαπούνια μας lv.9999999
Feb 26 2018
Υγεία
Votes
28
  Εύχομαι το απόστημα στο αριστερό μου μάγουλο να συρρικνωθεί και να εξαφανιστεί σε δύο ημέρες ή λιγότερο, παρακαλώ ... και να είναι και πάλι υγιής. Και θα μπορούσα να καθίσω και να περπατήσω καλύτερα.
Feb 26 2018
Υγεία
Votes
13
  Επιθυμώ να διορθώσω όλα τα δόντια μου διότι είναι σπασμένα και θέλω επίσης να βελτιώσω το βουρτσίζω τα δόντια μου έτσι ώστε τα δόντια μου να παραμείνουν καλά και δυνατά. Τέλος, εύχομαι όλοι όσοι ψηφίζουν τις επιθυμίες μου να έχουν καλή τύχη να εκπληρώνουν τις επιθυμίες και τα όνειρά τους.
Mar 03 2018
Υγεία
Votes
21
  ΘΕΩΘΟΥΝ Θα μεγαλώσω πολύ μακρύς πάχος όμορφα μαλλιά σούπερ γρήγορο επειδή έδωσα μαλλιά και τώρα οι άνθρωποι με κρίνουν και πώς φαίνω και απλά θέλω να νιώθω φυσιολογικός και σίγουρος πάλι ΠΑΡΑΚΑΛΩ !!
Mar 09 2018
Υγεία
Votes
14
  Εύχομαι ήταν διπλάσιο το μέγεθος μου στο ύψος και τη δομή και η αντοχή μου ήταν ατελείωτη και είχα ατελείωτες απεριόριστες μήτρες απεριόριστης ενέργειας καφεΐνη βήτα αλανίνη ταυρίνη αδρεναλίνη guarana ginseng Ήμουν γελοία απίστευτα overdrive ακραία ανθεκτικό στον πόνο x30000000000000000Pi infinityzenithplexstarfinitytranscendendentnumericalscienceexplosivemultiplacation σούπερ πάγου κρύο dude στάση αιώνια αυξάνεται το όριο ταχύτητας και το σύνθετο που επιταχύνει ταχύτατα ένα μεταβολισμό που επιταχύνεται σε αόρατες ταχύτητες από πολλές φορές φορές αισθήσεις που δεν σταματούν ποτέ να γίνονται ισχυρότερες ή παλαιότερες και ώριμες από τα τετράποδα τα οποία προσαρμόζει το σώμα μου και εξελίσσεται αυτόματα σε υπερβολική ταχύτητα με παράγοντα στημόνι 32.000.000 εξελισσόμενο σε υπερβολικά υπερβατικά επίπεδα επιστήμης κάνω κάτι πέρα ​​από τους ορισμούς από τα πολυτάλαντα της ενέργειας και της δύναμης έχω μια ατελείωτη και άπειρη προμήθεια οτιδήποτε και όλα και μπορώ να τα φτιάξω αντίγραφα από λεπτό αέρα με παγωμένα άσπρα μαλλιά και μαύρα μάτια. {
Mar 15 2018
Υγεία
Votes
24
  θα ήθελα να είχα φυσικό φως πράσινα μάτια σε μια εβδομάδα ή έτσι και μακρά ισχυρή πολλαπλές και μαύρες φυσικές βλεφαρίδες, επειδή οι βλεφαρίδες μου αρχίζουν να πέφτουν και τα πράσινα μάτια θέλω τους sooooo κακό
Mar 16 2018
Υγεία
Votes
43
  Θέλω να χάσω 30kgs εντός δύο έως τριών εβδομάδων, ώστε να μπορώ να φτάσω 48to 50kgs τότε δεν θα πρέπει να κερδίσω πια πια, δεν σημάδια strech, δεν σπυράκια, δεν σκοτεινά σημεία, θέλουν πιο φωτεινό δέρμα, θέλουν μακριά ευθεία μαλλιά, από τα μαλλιά στο κεφάλι, βλεφαρίδες nd φρύδια thn θα πρέπει να πάρω 165cm ύψος παρακαλώ βοηθήστε για να πάρετε αυτά ???? σε ικετευω
Mar 17 2018
Υγεία
Votes
16
  ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ 100 ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΞΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΗΣΗ 100 ΨΗΦΟΦΟΡΙΩΝ ΓΙΑ την ταυτότητα επιθυμίας
Mar 18 2018
Υγεία
Votes
6
  Ψηφίστε 100 ψήφους για το id no
Mar 18 2018
Υγεία
Votes
5
  Εύχομαι ο χρόνος να επιταχυνθεί στο Startillion Zenithplex Infinitum απεριόριστες ταχύτητες κατά 750 χιλιάδες έτη φωτός που εξελίσσονται σε απεριόριστες ενεργειακές χρήσεις οι μεταβολισμοί μας επιταχύνθηκαν και αναβαθμίστηκαν από χιλιόμετρα φορές πιο αυξημένες συνθήκες από ό, τι πέρασε ο χρόνος με άπειρες ταχύτητες στη γη, 1.000 χρόνια μια νέα χιλιετία οι δυνάμεις μου έχουν μεγαλώσει θρυλικό και αμφισβητήσιμα ισχυρή την υγεία και την κατάστασή μου αξεπέραστη και μέχρι στιγμής αξεπέραστη αλλά δεν θα μπορούσα ποτέ να πεθάνω πραγματικά μεταφέρω μόνο ως κύκλο ενέργειας και πνεύματος και δύναμης και δύναμης που κατέχει ο επόμενος οικοδεσπότης κύκλο για τον κύκλο της ζωής αλλά είμαι για πάντα θέλω όλα τα αυτοκίνητα στον κόσμο να ήταν επιχρωμιωμένα Θα ήθελα να ήμουν ένας γιγαντιαίος 12 πόδια ψηλός και εύχομαι ότι ήμουν πνεύμα έτσι δεν ήμουν πλέον απόλυτα ανθρώπινη πια και ήμουν ελεύθερος και Μακάρι να ήμουν εξαιρετικά συγκεντρωμένη ενέργεια όλη η διατροφή μου ήταν τέλεια επεξεργασμένη Θα μπορούσα να καίνω 10000000000000000 ^ x! 3000000000000003 φορές περισσότερες θερμίδες Επιθυμώ ότι ο ΣΥΡΟΣ γεννήθηκε.
Mar 23 2018
Υγεία
Votes
31
  Εύχομαι να ξεπεράσω τις θεϊκές μου δυνάμεις με 3.000.000.000.000.000x! 30000003 η αιωνιότητα απεριόριστος ο μεταβολισμός μου ήταν πέρα ​​από τη φαντασία στην απεριόριστη δύναμη των δυνατοτήτων η ενέργεια μου ποτέ δεν έλειπε ή δεν πέθαινε ποτέ δεν αρρώστησα κι αν το έκανα κυριολεκτικά χίλια χρόνια εγώ δεν χρειάζεται να κοιμηθώ για 7.777 χρόνια και αν κοιμάμαι ???? αισθάνεται σαν να κοιμήθηκα για 24.320.000 τετραπλάσια ενεργειακά έτη το σώμα μου καίει θερμά θερμίδες απεριόριστα όλη την ημέρα καθημερινά 24/7 το σώμα μου είναι καθαρότερο καθημερινά από 32 σεπτίλια φορές μεγαλύτερες συχνότητες οι μύες μου έχουν ατελείωτη ανθεκτικότητα και μυϊκό πάχος και πυκνότητα η μυοστατίνη μου μειώνεται απεριόριστα και βελτιωμένη για να επιτρέψω την πλήρη δύναμη συγκέντρωσης δύναμης και ελέγχου Οι φυσικοί μου πόνοι είναι απεριόριστοι στο κατώφλι και έχουν αυξημένη δύναμη και ενέργεια και υγεία, το όριο του πόνου μου είναι ενισχυμένο και υπερφυσικό Έχω ένα υπεράνθρωπο αμαρτωλό σώμα Δεν αισθάνομαι τίποτα δεν μπορεί να το αντιληφθεί πόνος περίοδος είμαι άτρωτος σε όλους τους εχθρούς μου.
Apr 02 2018
Υγεία
Votes
24
  Πρόσφατα έκανα χειρουργική επέμβαση ανασυγκρότησης γόνατος πριν από 2 εβδομάδες, αλλά περιμένω από το φεστιβάλ. Περιττό να πω ότι είμαι πρόθυμος να περπατήσω και πάλι σύντομα επειδή έχω κερδίσει πολύ βάρος χωρίς να μπορώ να περπατήσω χωρίς βοήθεια, έτσι επιθυμώ να μπορέσω να περπατήσω και πάλι σύντομα.
Apr 26 2018
Υγεία
Votes
8