Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές >> WishID: 4387
Eva Brown
Change Wish Language:
 Εύχομαι όλοι όλοι στον κόσμο, στα μέσα της νύχτας, να μετατραπούν σε μονόκερο τον Πήγασο ή το πόνι της γης, όπως αυτά που προέρχονται από τη φίλη μου για μικρά πόνυ, είναι μαγικά για 5 χρόνια και θα είμαι ένας μονόκερος που κοιτάζει ακριβώς όπως το Twilight Sparkle. Παρακαλώ να εργαστώ Έχω μέλισσα σε αυτό για ένα t τουλάχιστον 3 mounths και εξακολουθεί να μην έχει εργαστεί ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΟΥ Βοηθήστε !!!!!!!


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true


1481 /8587 Κατηγορία : Άλλες Ευχές


Ημερομηνία : Nov 29 2013  |  Ψήφοι : 0
Κατηγορία : Άλλες Ευχές
WishID : 4387  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Θα ήθελα να μπορώ να ταξιδέψω σε ένα ιδιαίτερο μέρος σε διαφορετική διάσταση από τη δική μας, για ένα χρόνο στην αίθουσα να είναι 1 λεπτό εδώ, να υπάρχει ένα κρεβάτι στο δωμάτιο που θα επιστρέψω εδώ με το ύπνο και θα πάω πίσω με την επιθυμία να μην γίνουν γήρανση εκεί. Κάθε τοίχος έχει μια πόρτα και μια πινακίδα που δείχνει τι να περιμένετε από το δωμάτιο. Όλα τα δωμάτια έχουν στοιχεία από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Για μια πόρτα να έχει ένα βιβλίο σημάδι και να είναι μια τεράστια βιβλιοθήκη με κάθε βιβλίο που γράφτηκε ποτέ και όλα μεταφράζονται στα αγγλικά. Επίσης σε κάθε δωμάτιο υπάρχει ένας κατάλογος που μοιάζει με έναν υπολογιστή και μπορείτε να κάνετε μια ερώτηση και το στοιχείο που μπορεί να απαντήσει ή να βοηθήσει θα εμφανιστεί κοντά σας ή θα εισαγάγει μια συγκεκριμένη λεπτομέρεια ή στοιχείο και θα κάνει το ίδιο με αυτό. Για να υπάρξει ένα δωμάτιο με ένα σήμα αλτήρων που κρατά τίποτα που χρησιμοποιείται για φυσικό μετασχηματισμό. Ένα άλλο δωμάτιο με ένα σύμβολο του δολαρίου που κρατά τίποτα που θα μπορούσατε ποτέ να αγοράσετε. Το τελευταίο δωμάτιο έχει ένα ρολόι, αλλά θα πω τι αργότερα. Μπορώ να φέρω κάτι πίσω εδώ.
Nov 29 2013
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Θα ήθελα να βαθμολογήσω όλα σε μια εξέταση spm μου
Nov 29 2013
Άλλες Ευχές
Votes
0
  Θα ήθελα να κερδίσω τη δύναμη του mentifery ή vocifery, για να κερδίσω αυτές τις δυνάμεις να μην έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην οικογένειά μου, στους φίλους μου ή στον εαυτό μου, για μένα να γνωρίζω πότε κερδίζω είτε δύναμη και ξέρω ποια κέρδισα, πρέπει να αποφασίσω συνειδητά να χρησιμοποιήσω την εξουσία πριν από κάθε χρήση, για να μην χρησιμοποιήσω την εξουσία και να μην έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην οικογένειά μου, στους φίλους μου ή στον εαυτό μου, για ό, τι χρησιμοποίησα για να παραμείνω, δύναμη, και αυτό θα παραχωρηθεί σύντομα.
Nov 28 2013
Άλλες Ευχές
Votes
0
  θέλω να έχω μια όμορφη φωνή τραγουδιού
Nov 28 2013
Άλλες Ευχές
Votes
0
  Εύχομαι ότι ήμουν όμορφη. θέλω να έχω πολύ όμορφα μεταξωτά μαλλιά μέχρι το άκρο μου. θέλω να φως δέρμα με ανοιχτό πράσινο μάτια. θέλω να έχω ένα καμπύλο σώμα με ωραία γοφούς και ένα μεγάλο άκρο.
Nov 28 2013
Άλλες Ευχές
Votes
0
  Εύχομαι για μένα και η μαμά μου να κερδίσουμε 50 εκατομμύρια δολάρια και μπορούμε να ζήσουμε ευτυχισμένοι.
Nov 28 2013
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Εύχομαι για όλα τα ρούχα που θέλω.
Nov 28 2013
Άλλες Ευχές
Votes
0
  Μακάρι να μην ήταν αμήχανος και είχε περισσότερους φίλους και εύχομαι ότι δεν ήμουν ντροπαλός. Επιθυμώ επίσης ότι τα Χριστούγεννα θα έχω το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων και θα ήθελα να πιω ζεστή σοκολάτα με marshmallows εκείνη την ημέρα.
Nov 27 2013
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Μακάρι να ήμουν συγγραφέας
Nov 27 2013
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Εύχομαι το πανεπιστήμιο ήταν πραγματικό και θα μπορούσα να πάω να σπουδάσω εκεί
Nov 27 2013
Άλλες Ευχές
Votes
0
  Μακάρι να μπορούσα να δω τη γιαγιά μου, ακόμα κι αν η μητέρα της την μισεί. Εύχομαι να βλέπω τους συγγενείς μου από την Αγγλία όπου ζει η γιαγιά μου και να συναντήσω εκεί. Θέλω να ζήσω στην Αγγλία.
Nov 27 2013
Άλλες Ευχές
Votes
0
  Εύχομαι στον άνθρωπο που πραγματικά μου αρέσει στην εργασία, θα συνεχίσει να εργάζεται εκεί στο χώρο εργασίας μου και θα μου μιλήσει και θα με δει κάθε φορά που δουλεύω.
Nov 27 2013
Άλλες Ευχές
Votes
1
  θέλω να γίνω ένα αδύνατο αγόρι που ονομάζεται θέληση και έχει πολλά προβλήματα
Nov 27 2013
Άλλες Ευχές
Votes
1
  θα ήθελα εκείνος που έχασε την εμπιστοσύνη και την πίστη μου να δει ότι δεν είμαι αυτός που δεν μπορούσε να εμπιστευτεί αλλά εκείνος που επέλεξε πάνω μου
Nov 26 2013
Άλλες Ευχές
Votes
2
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Εύχομαι όλοι όλοι στον κόσμο, τα μεσάνυχτα στις 29/11/13 (Αυστραλιανή πρωτεύουσα) να μετατραπούν σε πόνυ μονόκερου, Πήγασου ή γης, όπως αυτά που προέρχονται από τη μικρή μου φιλία με πόνυ, είναι μαγική για 5 χρόνια και θα πάω να είναι ένα μονόκερο που μοιάζει ακριβώς όπως το Twilight Sparkle (το ίδιο κουτάβι) και η φίλη μου, Sophie Manglekamp, ​​θα είναι ένας Πήγασος που είναι κόκκινος και το aqua. Σας παρακαλούμε.
Nov 29 2013
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Επιθυμώ ότι στις 29/11/13 στο μέσον της νύχτας (Αυστραλιανή Πρωτεύουσα) να γίνουν όλοι στον κόσμο ένα μονόκερο, το πεύκο ή το γήινο πόνι όπως αυτά που προέρχονται από τη φίλη μου για μικρά πόνυ είναι μαγικό για 5 χρόνια, m θα είναι ένας μονόκερος που μοιάζει ακριβώς όπως το Twilight Sparkle (ακόμη και το σήμα της cutie) και το BFF μου Sophie manglekamp είναι ένας Πήγασος και τα αδέλφια μου είναι pegasus. Παρακαλώ παρακαλώ παρακαλώ παρακαλώ.
Nov 29 2013
Άλλες Ευχές
Votes
0
  Επιθυμώ ότι τα μαλλιά μου θα αυξηθούν 10 ίντσες με φυσική ξανθιά επισήμανση σε 2 ημέρες.
Nov 29 2013
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Εύχομαι να περάσω μια νύχτα ένα σπίτι xzenas φίλος μου και έχουμε πολλή διασκέδαση θα κάνουμε έξω και φιλί αλλά ιδιωτικά xzenas σπίτι θα είναι διασκεδαστικό πρώην φίλο της θα καταλήξει να μου αρέσει περισσότερο και έφερε ζιζάνιο στο σπίτι xzenas και βότκα και αγωνίσαμε για το χρονικό διάστημα που δεν μου είπε να σταματήσω ότι δεν με έσπεισε καν γύρω μου θα είχα πολύ διασκέδαση ο φίλος θα ξεκινήσει να φτιάχνει μαζί μου.
Nov 29 2013
Άλλες Ευχές
Votes
0
  Εύχομαι στις 1:00 π.μ. να γίνω ο συγγραφέας των ονείρων μου.
Nov 29 2013
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Εύχομαι στις 1:00 π.μ., σιγά-σιγά άρχισα να γίνω ο συνηθισμένος συρόμενος στα όνειρά μου, ξεκινώντας από το δέρμα μου αλλάζοντας γκρίζα, αρχίζουν να έρχονται τα μυτερά αυτιά, μετά το αίμα μου αλλάζει σε μπλε χρώμα, έλα λοιπόν τα λευκά μου μάτια γίνονται κίτρινα, ακολουθώντας με βαθύ μπλε δάκρυ σύμβολα για τους μαθητές και τα σύντομα περιστροφικά κέρατα μου και μετά την ήπια επώδυνη ανάπτυξη των μπλε φτερών, ακολουθώντας με τα μπλε αγκυλωτά πόδια αράχνης.
Nov 29 2013
Άλλες Ευχές
Votes
0
  Εύχομαι όταν ξυπνήσω αύριο θα είμαι το ίδιο βάρος και μέγεθος με την Ariana Grande και θα είχα μεταξένια ίσια μαλλιά που σταματάει στο κουμπί της κοιλιάς μου
Nov 29 2013
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Θα ήθελα πολύ να συναντήσω τον Rick Parfitt από το status quo
Nov 29 2013
Άλλες Ευχές
Votes
0
  Εύχομαι όλοι όλοι στον κόσμο, τα μεσάνυχτα της 1ης Δεκεμβρίου 2013, να μετατραπούν σε μονογονεϊκό, πεγαίο ή γήινο πόνι όπως αυτά που προέρχονται από τη φίλη μου για μικρά πόνυ είναι μαγεία για 5 χρόνια και θα είμαι ένας μονόκερος που μοιάζει απλά όπως το Twilight Sparkle ακόμη και το σήμα του.
Nov 30 2013
Άλλες Ευχές
Votes
1
  εύχομαι όλα τα προβλήματά μου να εξαφανιστούν όταν ξυπνήσω το πρωί της 30/2/2013.
Nov 30 2013
Άλλες Ευχές
Votes
0
  Εύχομαι για τα γαλάζια γαλάζια μάτια γατών.
Nov 30 2013
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Θα ήθελα να έχω μια μεγάλη, πλαστική τσάντα δέκα δίσκων ρυθμού και μπλε που θέλω πραγματικά άσχημα για να ολοκληρώσω τη συλλογή μου τριάντα CD ρυθμών και μπλε. Η τσάντα των CD θα είναι στην κορυφή του λευκού μου βιβλιοθήκης στο υπνοδωμάτιό μου. Η τσάντα θα ήταν μια μεγάλη τσάντα Ziploc. Όλα τα CD στην τσάντα κυκλοφορούν από το 1996-2001.
Nov 30 2013
Άλλες Ευχές
Votes
0
  Εύχομαι κάθε σπουδαστής στο Pasco Middle School να είναι 9 χρονών μεγαλύτερης ηλικίας, χωρίς να αλλάζει ηλικία κανενός άλλου, ή το συνεχές χρονικό διάστημα, αλλάζει μόνο την ηλικία μας και μας κάνει να κοιτάμε 9 χρόνια.
Nov 30 2013
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Εύχομαι να μπορώ να τραγουδήσω πολύ καλά και μπορώ να χτυπήσω τα ψηλά σημειώματα μου όπως η Ariana Grande.
Nov 30 2013
Άλλες Ευχές
Votes
0