Αρχική >> Κατηγορίες >> Ευημερία / Χρήμα >> WishID: 8783
James
Change Wish Language:
 Εύχομαι η δουλειά μου στο Travis Perkins να γίνει μόνιμη και η οδήγηση του ανυψωτικού οχήματος περονοφόρου ανυψωτικού μηχανήματος να είναι το κύριο καθήκον μου, διότι είμαι κουρασμένος να έχω μόνο προσωρινές θέσεις εργασίας με πρακτορεία και να μην ανταποκριθώ στο πλήρες δυναμικό μου.


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true


557 /1187 Κατηγορία : Ευημερία / Χρήμα


Ημερομηνία : May 27 2015  |  Ψήφοι : 58
Κατηγορία : Ευημερία / Χρήμα
WishID : 8783  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Ευημερία / Χρήμα
  Αγαπητέ Εβραίος Πατέρας, θέλω να έχω χρήματα για να πληρώσω το ενοίκιο μου καθ 'όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και για πάντα για να μπορώ να σταματήσω να εργάζομαι τα Σαββατοκύριακα και να συνεχίσω να εργάζομαι εθελοντικά και να έχω καλό καλοκαίρι με το γιο μου. Εύχομαι να προσφέρω τη δουλειά του σκηνοθέτη για τις αρχές Σεπτεμβρίου και την επιθυμία του γιου μου να κάνει καλύτερα στην καριέρα του στο μπέιζμπολ. Ως μία μαμά που εργάζεται 7 ημέρες την εβδομάδα και φοιτητής πλήρους φοίτησης, θα ήθελα να κερδίσω την κλήρωση, ώστε να μπορώ να βοηθήσω άλλους που έχουν ανάγκη και να έχουν περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μου και τα αγαπημένα μου.
May 21 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
71
  Εύχομαι εγώ και ο αγαπημένος μου απόφοιτος αυτό το εξάμηνο με τα χρώματα που φέρουν και να φέρει όλη την ευτυχία σε εμάς και στην οικογένειά μας. Και για να γίνετε δεκτοί στο Πανεπιστήμιο τώρα και να μελετήσετε εδώ και να πάρετε μια Πανεπιστημιακή διαμονή ξενώνα γι 'αυτήν.
May 14 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
88
  Θέλω πολλά χρήματα στον κατώφλι μου 9.99MILLIONS DOLLARS ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΨΗΦΟΡΑ ΨΗΤΗΣΗ ΨΗΦΟΡΑ Θέλω 30 ψήφοι παρακαλώ ευχαριστώ πραγματικά θέλω πολλά χρήματα σε ένα condo pleaseeee να με βοηθήσει με Gettin μου 30 ψήφοι
May 13 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
88
  ΘΕΩΘΗΚΕ ΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΚΟΝΔΟ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟΡΑ για την επιθυμία μου να έρθω αληθής παρακαλώ πραγματικά θέλω να γίνει πραγματικότητα
May 12 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
59
  Θα ήθελα να κερδίσω 10.000 δολάρια το Σάββατο 9 Μαΐου 2015 το σχέδιο για μετρητά στο Κάνσας και ο γιος μου θα έχει τα καλύτερα γενέθλια την Κυριακή 10η. Θα ήθελα να κερδίσω αρκετά χρήματα για να πάρω τα δύο μου παιδιά σε διακοπές σε ένα μήνα
May 09 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
60
  Για $ 1000000 Έτσι η οικογένειά μου μπορεί να πάρει ένα νέο σπίτι και τηλέφωνα και έτσι μπορούμε να είμαστε ευτυχείς και η μαμά μου μπορεί να πάρει την υγεία της καλύτερα και μπορώ να μάθω πώς να οδηγώ και να μάθω πώς να κάνω νέα πράγματα
May 07 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
72
  Θα ήθελα να κερδίσω την κλήρωση eurojackpot και να μπορέσω να ζήσω μια ζωή που δεν έχω ζήσει ποτέ πριν. Θα επισκεφθώ την οικογένειά μου και θα ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο. Ονειρευόμουν πάντα να βοηθάω τους άλλους και τα ζώα που κανείς δεν θέλει και πρέπει να ζήσουν στους δρόμους. με τα χρήματα από την κλήρωση, θα μπορέσω να εκπληρώσω το όνειρό μου και να οικοδομήσω τη δική μου φιλανθρωπία. Έχω ήδη μια ιδέα πώς θα πρέπει να ονομαστεί και πώς το λογότυπο θα μοιάζει, χρειάζομαι μόνο τα χρήματα για να το κάνει πραγματικότητα. Θα είναι περισσότερο από ευτυχής αν μπορούσατε να ψηφίσετε για το όνειρό μου.
May 05 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
77
  Θα ήθελα να κερδίσω 20.000 δολάρια έτσι ώστε τα παιδιά μου και εγώ θα είμαστε εντάξει. Έτσι μπορώ να τα πάρω στις πρώτες οικογενειακές διακοπές μας. Θα ήθελα να το κερδίσετε αυτό στο Καζίνο του Χόλιγουντ αυτή την Παρασκευή το πρωί στις 8 Μαΐου 2015.
May 04 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
71
  εύχομαι ότι στις 3 Μαρτίου 2015 η μαμά και ο μπαμπάς μου κέρδισαν $ 10,5 εκατομμύρια δολάρια και έδωσαν την αδελφή μου και εγώ $ 2,5 εκατομμύρια δολάρια το καθένα και φέραμε ένα αγρόκτημα
Apr 27 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
71
  Εύχομαι να ζήσω σε ένα αρχοντικό. Εύχομαι να είναι πολύ φανταστικό. Το εξωτερικό θα έχει μια μεγάλη πισίνα στο πίσω μέρος και ο κήπος θα είναι πολύ όμορφος. Θα είχε πολλά όμορφα λουλούδια, συμπεριλαμβανομένων των μαύρων τριαντάφυλλων. Θα υπήρχε μια μικρή ταλάντευση στον κήπο, όπου θα μπορούσα να καθίσω. Το σαλόνι θα ήταν πολύ φανταχτερό με μια μεγάλη τηλεόραση και άλλα πράγματα όπως ένα Wii U. Θα ήταν πολύ συμμετρικό και να έχουν μερικές θέσεις αγάπης με τραπέζια από αυτούς. Η τραπεζαρία φαίνεται νικηφόρα και θα έχω μπάτλερ και καμαριέρες. Ο σεφ θα έκανε πολύ καλό φαγητό. Το δωμάτιό μου έχει ένα λευκό τοίχο και ένα λευκό χνουδωτό χαλί. Θα έχω ένα ροζ πριγκίπισσα κρεβάτι με ένα chandler πάνω από το κρεβάτι μου. Μια τηλεόραση θα ήταν απέναντι από το κρεβάτι μου. Θα έχω ένα γραφείο με έναν υπολογιστή σε αυτό. Οι κουρτίνες θα ήταν στρογγυλές και παστέλ ροζ όπως τα σεντόνια μου. Στο ράφι μου θα είχα βιβλία και DVD που μου αρέσει. Το δωμάτιό μου θα έχει υδρομασάζ και μια βόλτα στην ντουλάπα. Η ντουλάπα μου θα είχε τόσες πολλές χαριτωμένες στολές. Θα έχω επίσης μια αίθουσα χορού και θα είμαι πολύ πλούσιος
Apr 26 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
63
  Εύχομαι για τη θεία nelda να μου στείλει τα 25.00 που μου χρωστάει και linda μου στέλνει χρήματα. Στο mail.Jerry. williams. Καλέστε me.me sex.im lonley..need χρήματα. Και χάστε βάρος 150lbs.need πλυντήριο, φαγητό, αυτοκίνητο, γάτα.
Apr 16 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
71
  Εύχομαι η μαμά μου να έχει τις δυνάμεις της τύχης και τις ικανότητες να κερδίσει κάθε φορά που κάνει την κλήρωση έτσι ώστε να μπορεί να κερδίσει πολλά χρήματα για να μας βοηθήσει να πληρώσουμε όλους τους λογαριασμούς και άλλα πράγματα.
Apr 14 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
80
  Επιθυμώ να είμαι επαγγελματίας ηθοποιός και τραγουδιστής στην ηλικία των 3. Να γνωρίζετε και να σας αρέσουν σε όλο τον κόσμο και να είστε σε θέση να ταξιδέψετε σε τόνους διαφορετικών χωρών και να γνωρίζετε διαφορετικές γλώσσες για να εκτελέσετε. Και κερδίστε εκατομμύρια σε μηνιαία βάση μετά από κάθε ταινία, ντεμπούτο άλμπουμ και παγκόσμια περιοδεία. Να είναι γνωστός ως ο πιο πλούσιος και πιο διάσημος σε ολόκληρο τον κόσμο.
Apr 12 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
76
  Εύχομαι ο κεντρικός συγγραφέας του συγγραφέα μου να ανεβαίνει. Εύχομαι τα βιβλία και τα βιβλία μου να πουλήσουν πολλά αντίγραφα. Θέλω το κεντρικό γράφημα του συγγραφέα μου να ανεβαίνει.
Apr 10 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
58
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Ευημερία / Χρήμα
  Θα ήθελα να πάρω καριέρα ως ανεξάρτητος καλλιτέχνης μακιγιάζ και να είμαι πολύ ταλαντούχος σε αυτό με κάθε τρόπο. Εύχομαι να μπορώ να αποκτήσω άδεια και πιστοποιητικό κοσμετολογίας και πιστοποιητικό και να γίνω και πραγματικός κοσμετολόγος!
May 29 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
63
  Ευχόμαστε ότι ο ένας από τους γονείς μου πήρε ένα τεράστιο raise και είχαν πολλά χρήματα. Αφού σηκωθούν, θα μου αγοράσουν ένα γκρίζο γκρίζο 15,2 χέρια ψηλό εξαιρετικά υγιές 7 ετών παλαίμαχο. Εύχομαι να με εμπιστευόταν και μόνο θα μπορούσα να τον οδηγήσω όμορφα. Επιθυμώ ότι θα μπορούσε να πηδήξει πολύ ψηλά, ήταν ωραίο, μόνο λίγο αχρείος και δεν ήταν τεμπέλης / αγαπούσε να τρέξει αλλά μπορούσε εύκολα να κρατηθεί υπό έλεγχο.
May 31 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
67
  Θα ήθελα να προσελκύσω την αυξανόμενη αφθονία και να ζήσω τη ζωή της οικονομικής ελευθερίας, να κερδίσω το τζάκποτ στην κλήρωση, ώστε να μπορώ να πληρώσω τα χρέη και να βοηθήσω τους άλλους όσο μπορώ, για να διατηρήσω την υγεία μας καθαρή.
Jun 03 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
74
  Εύχομαι, επειδή είμαστε τόσο φτωχοί, να γίνουμε ένας από τους πλουσιότερους στον κόσμο, θα ήθελα να καταλάβετε πώς το βλέπω και εγώ, όπως είναι φτιαγμένο από διαμάντι, χρυσό και μαργαριτάρια. Δεν επιθυμώ να κλέβει κανείς ποτέ την οικογένειά μου.
Jun 07 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
54
  "Ενώ πολλοί χωρίς πίστη την απόρριψή μου υποσχόμαστε ότι θα πιστεύω πάντα σε αυτή την ευχή Και στα πράγματα που έχω ακόμα να μάθω Γι 'αυτό παραχωρήστε αυτή την ευχή μου φωνάζω ψυχικά". Εύχομαι τα βιβλία και τα βιβλία μου να πουλήσουν πολλά αντίγραφα. Θέλω ο κεντρικός συγγραφέας του συγγραφέα μου να υπερβεί τα 100.000.
Jun 07 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
59
  οπότε ο κώδωνας δεν μπορεί να περάσει το επόμενο ημιτελικό και το πρότυπο της μορφολογίας είναι ισοδύναμο με το πασχαλινό υλικό, το οποίο είναι το μεγαλύτερο μέλλον
Jun 08 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
63
  "Ενώ πολλοί χωρίς πίστη μπορούν να απολύσουν υποσχόμαστε ότι θα είμαι πάντα σε αυτή την επιθυμία Και στα πράγματα που έχω ακόμα να μάθω Έτσι παραχωρήστε μου αυτή την ευχή που περιμένω με ενθουσιασμό." 11: 11Θέλω ότι είχα μια εργασία υψηλής πληρωμής.
Jun 11 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
50
  "Ενώ πολλοί χωρίς πίστη μπορούν να απολύσουν υποσχόμαστε ότι θα πιστεύω πάντα σε αυτή την ευχή Και στα πράγματα που έχω ακόμα να μάθω Γι 'αυτό παραχωρήστε μου αυτή την ευχή μου φωνάζω ψυχικά" 11: 11Ελπίζω ότι τα βιβλία και τα βιβλία μου θα πουλούσαν πολλά των αντιγράφων. Θέλω το γράφημα κεντρικού συγγραφέα συγγραφέα μου να υπερβεί τις 100.000.
Jun 11 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
59
  Θα ήθελα να κάνω και να έχουν αρκετά χρήματα για να πληρώσω το ενοίκιο μου, να πληρώσω τα φοιτητικά μου δάνεια και να μην ζήσω να πληρώσω επιταγή για να πληρώσω τον έλεγχο Θα ήθελα επίσης ο καλύτερος φίλος μου Lucky να μείνει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Αυτός είναι πραγματικά ο καλύτερος φίλος που μπορεί να έχει κάποιος.
Jun 15 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
76
  Μακάρι να είχα 5000 ευρώ για να αγοράσω όλα όσα χρειάζομαι στο σπίτι και για μένα. ευχαριστώ. Θέλω ένα νέο κινητό τηλέφωνο, ένα tablet, ένα νέο κρεβάτι και ένα μεγάλο συρτάρι στο δωμάτιο.
Jun 19 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
63
  ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙΟ ΖΩΗΣ LOTTERY ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΘΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ 5 ΧΙΛΙΑ ΔΟΛΡΑΣ ΕΝΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΔΟΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΚΔΟΤΩΝ.
Jun 22 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
214
  Θεέ, ευχαριστώ που μου δώσατε το καλύτερο! Εύχομαι και προσεύχομαι να χτυπήσω την κλήρωση, έτσι μπορώ να δώσω στους γονείς μου την καλύτερη διαβίωση, να δώσω στη μητέρα μου ένα καινούργιο αυτοκίνητο, να βοηθήσω την κόρη μου με δάνεια από το κολέγιο, να μετακομίσω σε ένα όμορφο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, να μου αγοράσω ένα καινούργιο αυτοκίνητο να ταξιδέψω στην επιτυχία μου και να βοηθήσω τους άλλους που έχουν ανάγκη. Θέλω κρυφά να βοηθήσω αυτά που βλέπω να βοηθούν τον εαυτό τους να προχωρήσουν στο LIFE ... Σας ευχαριστώ !!!
Jun 24 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
69
  Εύχομαι 450.000 δολάρια για να μπορώ να αγοράσω το σπίτι των ονείρων μου. Η πόλη όπου κοιτάζω τα σπίτια στο διαδίκτυο είναι εξαιρετικά ακριβή, οπότε το σπίτι που βλέπω πραγματικά κοστίζει περισσότερο από αυτό, αλλά μπορώ να καλύψω τη διαφορά. Είμαι απλώς κοντό 450.000 δολάρια που είναι πολλά. Ας ελπίσουμε ότι μετά από αυτή την ευχή δεν θα είμαι !!!
Jun 28 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
100
  Θα ήθελα να κερδίσω αυτό το $ 5.000.00 την εβδομάδα για πάντα κερδοσκοπικά βραβεία από το Εκκαθαριστικό Σώμα του Εκδότη περίπου στις 8-31-15, παρακαλώ βοηθήστε με να κάνω αυτή την επιθυμία να γίνει πραγματικότητα έτσι μπορώ να παρέχω για την οικογένειά μου
Jun 28 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
67