Αρχική >> Κατηγορίες >> Ευημερία / Χρήμα >> WishID: 8915
Kristina Wygle
Change Wish Language:
 Θα ήθελα να κερδίσω αυτό το $ 5.000.00 την εβδομάδα για πάντα κερδοσκοπικά βραβεία από το Εκκαθαριστικό Σώμα του Εκδότη περίπου στις 8-31-15, παρακαλώ βοηθήστε με να κάνω αυτή την επιθυμία να γίνει πραγματικότητα έτσι μπορώ να παρέχω για την οικογένειά μου


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true


571 /1187 Κατηγορία : Ευημερία / Χρήμα


Ημερομηνία : Jun 28 2015  |  Ψήφοι : 67
Κατηγορία : Ευημερία / Χρήμα
WishID : 8915  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Ευημερία / Χρήμα
  Εύχομαι 450.000 δολάρια για να μπορώ να αγοράσω το σπίτι των ονείρων μου. Η πόλη όπου κοιτάζω τα σπίτια στο διαδίκτυο είναι εξαιρετικά ακριβή, οπότε το σπίτι που βλέπω πραγματικά κοστίζει περισσότερο από αυτό, αλλά μπορώ να καλύψω τη διαφορά. Είμαι απλώς κοντό 450.000 δολάρια που είναι πολλά. Ας ελπίσουμε ότι μετά από αυτή την ευχή δεν θα είμαι !!!
Jun 28 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
100
  Θεέ, ευχαριστώ που μου δώσατε το καλύτερο! Εύχομαι και προσεύχομαι να χτυπήσω την κλήρωση, έτσι μπορώ να δώσω στους γονείς μου την καλύτερη διαβίωση, να δώσω στη μητέρα μου ένα καινούργιο αυτοκίνητο, να βοηθήσω την κόρη μου με δάνεια από το κολέγιο, να μετακομίσω σε ένα όμορφο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, να μου αγοράσω ένα καινούργιο αυτοκίνητο να ταξιδέψω στην επιτυχία μου και να βοηθήσω τους άλλους που έχουν ανάγκη. Θέλω κρυφά να βοηθήσω αυτά που βλέπω να βοηθούν τον εαυτό τους να προχωρήσουν στο LIFE ... Σας ευχαριστώ !!!
Jun 24 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
69
  ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙΟ ΖΩΗΣ LOTTERY ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΘΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ 5 ΧΙΛΙΑ ΔΟΛΡΑΣ ΕΝΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΔΟΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΚΔΟΤΩΝ.
Jun 22 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
214
  Μακάρι να είχα 5000 ευρώ για να αγοράσω όλα όσα χρειάζομαι στο σπίτι και για μένα. ευχαριστώ. Θέλω ένα νέο κινητό τηλέφωνο, ένα tablet, ένα νέο κρεβάτι και ένα μεγάλο συρτάρι στο δωμάτιο.
Jun 19 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
63
  Θα ήθελα να κάνω και να έχουν αρκετά χρήματα για να πληρώσω το ενοίκιο μου, να πληρώσω τα φοιτητικά μου δάνεια και να μην ζήσω να πληρώσω επιταγή για να πληρώσω τον έλεγχο Θα ήθελα επίσης ο καλύτερος φίλος μου Lucky να μείνει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Αυτός είναι πραγματικά ο καλύτερος φίλος που μπορεί να έχει κάποιος.
Jun 15 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
76
  "Ενώ πολλοί χωρίς πίστη μπορούν να απολύσουν υποσχόμαστε ότι θα πιστεύω πάντα σε αυτή την ευχή Και στα πράγματα που έχω ακόμα να μάθω Γι 'αυτό παραχωρήστε μου αυτή την ευχή μου φωνάζω ψυχικά" 11: 11Ελπίζω ότι τα βιβλία και τα βιβλία μου θα πουλούσαν πολλά των αντιγράφων. Θέλω το γράφημα κεντρικού συγγραφέα συγγραφέα μου να υπερβεί τις 100.000.
Jun 11 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
59
  "Ενώ πολλοί χωρίς πίστη μπορούν να απολύσουν υποσχόμαστε ότι θα είμαι πάντα σε αυτή την επιθυμία Και στα πράγματα που έχω ακόμα να μάθω Έτσι παραχωρήστε μου αυτή την ευχή που περιμένω με ενθουσιασμό." 11: 11Θέλω ότι είχα μια εργασία υψηλής πληρωμής.
Jun 11 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
50
  οπότε ο κώδωνας δεν μπορεί να περάσει το επόμενο ημιτελικό και το πρότυπο της μορφολογίας είναι ισοδύναμο με το πασχαλινό υλικό, το οποίο είναι το μεγαλύτερο μέλλον
Jun 08 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
63
  "Ενώ πολλοί χωρίς πίστη την απόρριψή μου υποσχόμαστε ότι θα πιστεύω πάντα σε αυτή την ευχή Και στα πράγματα που έχω ακόμα να μάθω Γι 'αυτό παραχωρήστε αυτή την ευχή μου φωνάζω ψυχικά". Εύχομαι τα βιβλία και τα βιβλία μου να πουλήσουν πολλά αντίγραφα. Θέλω ο κεντρικός συγγραφέας του συγγραφέα μου να υπερβεί τα 100.000.
Jun 07 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
59
  Εύχομαι, επειδή είμαστε τόσο φτωχοί, να γίνουμε ένας από τους πλουσιότερους στον κόσμο, θα ήθελα να καταλάβετε πώς το βλέπω και εγώ, όπως είναι φτιαγμένο από διαμάντι, χρυσό και μαργαριτάρια. Δεν επιθυμώ να κλέβει κανείς ποτέ την οικογένειά μου.
Jun 07 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
54
  Θα ήθελα να προσελκύσω την αυξανόμενη αφθονία και να ζήσω τη ζωή της οικονομικής ελευθερίας, να κερδίσω το τζάκποτ στην κλήρωση, ώστε να μπορώ να πληρώσω τα χρέη και να βοηθήσω τους άλλους όσο μπορώ, για να διατηρήσω την υγεία μας καθαρή.
Jun 03 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
74
  Ευχόμαστε ότι ο ένας από τους γονείς μου πήρε ένα τεράστιο raise και είχαν πολλά χρήματα. Αφού σηκωθούν, θα μου αγοράσουν ένα γκρίζο γκρίζο 15,2 χέρια ψηλό εξαιρετικά υγιές 7 ετών παλαίμαχο. Εύχομαι να με εμπιστευόταν και μόνο θα μπορούσα να τον οδηγήσω όμορφα. Επιθυμώ ότι θα μπορούσε να πηδήξει πολύ ψηλά, ήταν ωραίο, μόνο λίγο αχρείος και δεν ήταν τεμπέλης / αγαπούσε να τρέξει αλλά μπορούσε εύκολα να κρατηθεί υπό έλεγχο.
May 31 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
67
  Θα ήθελα να πάρω καριέρα ως ανεξάρτητος καλλιτέχνης μακιγιάζ και να είμαι πολύ ταλαντούχος σε αυτό με κάθε τρόπο. Εύχομαι να μπορώ να αποκτήσω άδεια και πιστοποιητικό κοσμετολογίας και πιστοποιητικό και να γίνω και πραγματικός κοσμετολόγος!
May 29 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
63
  Εύχομαι η δουλειά μου στο Travis Perkins να γίνει μόνιμη και η οδήγηση του ανυψωτικού οχήματος περονοφόρου ανυψωτικού μηχανήματος να είναι το κύριο καθήκον μου, διότι είμαι κουρασμένος να έχω μόνο προσωρινές θέσεις εργασίας με πρακτορεία και να μην ανταποκριθώ στο πλήρες δυναμικό μου.
May 27 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
58
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Ευημερία / Χρήμα
  Θα ήθελα να κερδίσω τρία εκατομμύρια δολάρια από ένα κουλοχέρη στο Λας Βέγκας όταν θα πάω εκεί μέσα σε δύο-τρεις εβδομάδες. Περνάω στη Νέα Υόρκη και είναι τόσο ακριβό εκεί! Τρία εκατομμύρια δολάρια πιθανότατα δεν θα μου πάρει ένα τεράστιο ρετιρέ στο Μανχάταν, αλλά τουλάχιστον θα μου πάρει ένα ωραίο, κανονικό διαμέρισμα με ωραία θέα. Είναι μια καλή αρχή!
Jul 05 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
75
  Θα ήθελα να είμαι τόσο πλούσιος που θα μπορούσα να αντέξω τον χρόνο μου ανάμεσα σε τρία διαφορετικά μέρη που μου αρέσει να μένω σε κάθε πόλη τέσσερις μήνες έξω από το χρόνο χωρίς την παραμικρή οικονομική ανησυχία. Θα ήθελα επίσης να έχω ένα όμορφο μέρος για να ζήσω σε κάθε πόλη που αποτελείται από ένα από αυτά τα μοντέρνα γυάλινα σπίτια στο Λος Άντζελες, ένα αρχοντικό στους Hamptons και ένα τεράστιο και πολυτελές ρετιρέ σε πολυκατοικία στο Μανχάταν.
Jul 05 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
75
  Εύχομαι η μητέρα μου να έχει αρκετά χρήματα για να μην διαμαρτύρεται για τα οικονομικά ποτέ για τα υπόλοιπα της ζωής μας. Θα ήθελα επίσης να βρει μια υγιή ισορροπία ανάμεσα στην εξόφληση των χρημάτων και την οικονομία χωρίς να τα βγάλει σε τέτοιες ακραίες συνθήκες.
Jul 09 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
81
  Επιθυμώ να έχω μια δεκάρα την ημέρα. Η Πένυ θα συνεχίσει να διπλασιάζεται κάθε μέρα για δύο χρόνια. Παράδειγμα: Ημέρα 1-μία δεκάρα. Ημέρα 2-2 πένα. Ημέρα 3-4 μέρες Ημέρα 4-8 πένες κλπ.
Jul 09 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
77
  Αυτή η επιθυμία γίνεται αυτόματα όταν παίρνει 8 ψήφους, θα ήθελα να βρω 1000000 αληθινά δολάρια κάτω από μαξιλάρι mt στο σπίτι μου στο Chisinau στις 15 Ιουλίου 2015, επίσης να έχουμε ένα όμορφο διαμέρισμα με 3 δωμάτια, γεμάτα μοντέρνα, όμορφα έπιπλα σε μαύρο και με λευκά χρώματα, με θέα στο πάρκο, στην πόλη μου στο ζωντανό συγκρότημα Glorinal στο Chisinau της Μολδαβίας που αγόρασε για μένα ο βιολογικός μου πατέρας και μου έδωσε τα 17 χρόνια της ηλικίας μου στις 24 Αυγούστου 2015, θα υπάρχει ήδη σύνδεση στο internet , το νερό και όλα τα έπιπλα που είναι απαραίτητα για τη διαβίωση. Θα ζουν εκεί μόνοι τους με την μέρα που είναι * ΜΟΥ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ, πολλές φορές η μαμά και η οικογένειά μου θα με επισκεφτούν εκεί.
Jul 13 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
100
  Θα ήθελα να κερδίσω τις εκλογές $ 5000wk των εκδοτών για να δωρίσω τις χώρες του 3ου κόσμου και να δώσω στους φτωχούς στις ΗΠΑ. Αλλά δώστε πρώτα τα δέκατα στο Θεό με όνομα Ιησού. Στη συνέχεια, δωρίστε φιλανθρωπικούς σκοπούς, πληρώστε τους λογαριασμούς μου, πάρετε τη θεραπεία για τον εγγονό μου με πνευματική πρόκληση και δωρίστε στον άλλο εγγονό μου και στην εκπαίδευση του γιου μου. Επίσης, να πάρετε ιατρική περίθαλψη για τον κακοποιημένο λαιμό της κόρης μου, τις ημικρανίες και τα προβλήματα των οστών των ποδιών της και να πάρετε τη θεραπεία της για τον εθισμό της σε παυσίπονα συνταγή για αυτές τις ασθένειες.
Jul 14 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
80
  Επιθυμώ να είμαι μια όμορφη, εκλεπτυσμένη, εξαιρετικά έξυπνη και υψηλής κερδοσκοπικής συνοδείας με μια ελκυστική προσωπικότητα και εκπληκτικές κινήσεις κρεβατοκάμαρων στη Νέα Υόρκη που προσελκύει υπέροχους, πλούσιους άνδρες πελάτες και διάσημους άντρες. Θα ήθελα επίσης να γίνω αόρατος στα μάτια της επιβολής του νόμου, ώστε να μην μπορούν ποτέ να με συλλάβουν επειδή είμαι εργάτης σεξ, γιατί δεν θα μπορώ να πιάσω. Θα ήθελα να γίνω ορατός μόνο για την επιβολή του νόμου όταν είμαι σε κίνδυνο και να τα χρειάζομαι, όχι όταν εργάζομαι έτσι δεν μπορούν να δουν τι κάνω για να ζήσω. Θέλω να έχω αυτόν τον τρόπο ζωής μέχρι τον Ιούνιο του 2016 μαζί με τις ποιότητες που αναφέρονται.
Jul 15 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
87
  Θα ήθελα να κερδίσω αυτή την 5.000,00 δολάρια την εβδομάδα για πάντα κερδοσκοπικά βραβεία από το Εκκαθαριστικό Γραφείο του Εκδότη γύρω στις 8-31-15 (παρακαλώ να γίνει πραγματικότητα αυτή η ευχή)
Jul 30 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
105
  OK εύχομαι μόνο για ένα απλό πράγμα είναι ότι θέλω αυτή τη γη των μας να πωληθεί και ο τύπος είπε ότι θα αγοράσει τη γη μας για 60.000.000,00 γιατί θέλω να ξεκινήσω μια καλύτερη ζωή τότε αυτό παρακαλώ βοηθήστε αφήστε αυτό να συμβεί αφήστε αυτό να γίνει πραγματικότητα για όλους και ακόμη και η οικογένειά μου έτσι όλοι θα είμαστε ευτυχισμένοι Δεν σκέφτομαι μόνο τον εαυτό μου σκέφτομαι όλους, έτσι μπορούμε να οικοδομήσουμε ένα μέλλον για το δικό μας και για το παιδί μας γιατί μπορούμε να ζήσουμε τη ζωή που όλοι θέλαμε ζωή έχει ήταν τραχύ για μας και ξέρω ότι δεν είμαι ο μόνος που θέλουν μια μεγάλη ευκαιρία στη ζωή τους όλοι θέλουν είναι ότι ακόμη και εγώ αλλά παρακαλώ βοηθήστε μας να με βοηθήσετε ....
Jul 31 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
80
  Εύχομαι στους γονείς μου να πάρουν 50.000 ευρώ την εβδομάδα χωρίς να κουραστούν. Επίσης, θέλω να περάσω περισσότερο χρόνο με τους γονείς μου, να γίνω πολύ καλός σπουδαστής, να πάρω ένα iphone 6, ένα φορητό υπολογιστή, ένα κρύσταλλο επιθυμίας και φυσικά την οικογενειακή ευτυχία όλες τις σούπερ δυνάμεις.
Aug 05 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
73
  θα ήθελα να πάρω χρήματα ή επιταγές στο ταχυδρομείο αυτή την εβδομάδα και ολόκληρο το μήνα Αύγουστος 2015 για να πληρώσω τους λογαριασμούς μου έπεσα πίσω και να πάρω ένα αυτοκίνητο για μια εργασία παρακαλώ να επιθυμήσω να γίνω πραγματικότητα μου Επιθυμώ ότι όλοι θέλουν να γίνουν πραγματικότητα.
Aug 05 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
76
  Ότι η επιθυμία μου έρχεται πραγματικότητα ένα χρήμα αυτοκίνητο δουλειά αυτό το μήνα Αύγουστος 2015 Εύχομαι όλοι οι επιθυμίες να γίνουν πραγματικότητα εδώ όλα όσα ήθελα ποτέ ήταν τρεις επιθυμίες μου να γίνουν πραγματικότητα
Aug 07 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
83
  Εύχομαι για ένα άσπρο 2015 Mercedes W Gagon με χρυσό εσωτερικό να βρεθεί έξω από το σπίτι μου στις 8 Αυγούστου και για τα κλειδιά θα είναι κάτω από το μαξιλάρι μου, οπότε όταν ξυπνήσω αύριο το πρωί θα ξέρω ότι η επιθυμία μου έγινε πραγματικότητα.
Aug 07 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
72
  Θέλω όλοι όλοι θέλουν να γίνουν πραγματικότητα Μου αρέσουν ακριβώς τα χρήματα για να κρατώ το τηλέφωνό μου και για τους λογαριασμούς μου μέχρι να βρω δουλειά και το αυτοκίνητο που κοιτάζω αλλά μου αρέσει να έχω όλες τις επιθυμίες σου να γίνω πραγματικότητα Ψάχνω για πολλούς όπως μπορώ
Aug 07 2015
Ευημερία / Χρήμα
Votes
87