Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές >> WishID: 9111
Ανώνυμος
Change Wish Language:
 Εύχομαι όταν αυτή η επιθυμία φτάσει σε οκτώ ψήφους η ζωή μου θα ήταν σαν το Gong Xi στην ταινία Skip Beat. Θα έρθω σε μια showbiz, αλλά τότε αποτυγχάνω. Στη συνέχεια, θα με προσκαλέσουν πίσω στην εταιρεία τους. Θα πρέπει να φορέσω ένα κοστούμι όταν είμαι εκεί. Θα συναντήσω έναν άντρα που είναι ακριβώς όπως ο κ. Λιάν. Ο κ. Lian θα κάνει το ίδιο πράγμα που έκανε με το Gong Xi. Μετά από λίγο θα γίνω ηθοποιός και θα ενεργήσω με ανθρώπους. Αυτό θα συμβεί όταν μεγαλώσω.


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true


4152 /8587 Κατηγορία : Άλλες Ευχές


Ημερομηνία : Jul 31 2015  |  Ψήφοι : 14
Κατηγορία : Άλλες Ευχές
WishID : 9111  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Μακάρι να είμαι υγιής και όμορφη κοπέλα. Δεν θα χρειαστεί ποτέ χειρουργική επέμβαση ή φάρμακα. Όταν αρρωσταίνω δεν θα πρέπει να πάω στον γιατρό ή οτιδήποτε άλλο. Θα είμαι πάντα ισχυρός.
Jul 31 2015
Άλλες Ευχές
Votes
19
  εύχομαι ότι σε κάθε περιοδικό, όταν λέω ότι επιθυμώ να γράφω σε περιοδικό χαρτί, θα έρθει 100% πραγματικό και αληθινό, αλλά όταν λειτουργεί μόνο όταν γράφω σε αυτό και μόλις το γράψω αυτό θα γίνει πραγματικότητα
Jul 31 2015
Άλλες Ευχές
Votes
27
  Εύχομαι να έχω ένα περιοδικό που μου έδινε όλες τις επιθυμίες μου, ανεξάρτητα από το πόσο τρελός. Επιθυμώ επίσης να έχω σελίδες με άπειρο και να σοκάρει όποιον προσπαθεί να την κλέψει. Όταν γράφω μια περίοδο πάνω του, η επιθυμία γίνεται πραγματικότητα μόλις το γράψω το περιοδικό.Αργότερα θα ήθελα να έχει ένα σχέδιο parappa για το εξώφυλλο.
Jul 31 2015
Άλλες Ευχές
Votes
27
  Επιθυμώ να έχω τη δύναμη να θεραπεύσω, να φέρνω τους ανθρώπους πίσω στη ζωή και να πετάξουν. Ακόμη και ως τσιουάουα, αυτό θα γίνει πραγματικότητα. Και σε περίπτωση που ξέχασα για την επιθυμία μου για τσιουάουα, δεν θέλω ποτέ να πεθάνω.
Jul 31 2015
Άλλες Ευχές
Votes
28
  Εύχομαι να μπορώ να έχω κάποιο παιχνίδι και αντικείμενο που θέλω, θα σκεφτώ τι μοιάζει και λέω "(τι είναι το πράγμα), έλα σε μένα" και θα έρθει αυτομάτως και δεν θα μπορέσω να το ξεπεράσω. Επιπλέον, όταν είμαι τσιουάουα (προηγούμενη ευχή), όλοι θα με καταλάβουν.
Jul 31 2015
Άλλες Ευχές
Votes
17
  Θέλω να είμαι ένας θηλυκός σκύλος τσιουάουα που είναι λευκός και χνουδωτός, το όνομά μου θα είναι "Elory Chihuahua". και θα ξέρω τι ξέρω τώρα. Δεν θα γίνω ποτέ μεγαλύτερος και θα είναι 8 ετών σε ανθρώπινα χρόνια και χρόνια σκυλιών. Θα είμαι πολύ υγιής και ποτέ δεν θα αρρωστήσω.
Jul 31 2015
Άλλες Ευχές
Votes
10
  Μακάρι να είμαι καλύτερος χορευτής από τη Maddie Ziegler και θα είμαι στο Dance Moms. Θα έχω μια υψηλή καμάρα στα πόδια μου και η γοργόνα μετατόπισή μου θα λειτουργήσει πριν αρχίσει το σχολείο.
Jul 29 2015
Άλλες Ευχές
Votes
24
  εύχομαι πλοίαρχος ο πιγκουίνος του ηγέτη μπορεί να μιλήσει θέλω να έρθει στη ζωή Θέλω τον να πηδήσει από το χαρτί εύχομαι ντέιβ το μοβ χταπόδι μπορεί να μιλήσει θέλω να έρθει στη ζωή Θέλω να τον πήδηξε από το χαρτί που εύχομαι το σώμα είναι η πολική αρκούδα που μπορεί να μιλήσει Θέλω να έρθει στη ζωή Τον θέλω να πηδήσει από το χαρτί Εύχομαι το rico Τα πράγματα να φουσκώνουν ένα που δεν μπορεί να μιλήσει Είναι πράξεις σαν ένα πουλί Θέλω να έρθει στη ζωή και πήδηξε από το χαρτί Επιθυμώ kowalski τον έξυπνο πιγκουίνο που μπορεί να μιλήσει Θέλω να έρθει στη ζωή και πήδηξε από το χαρτί Επιθυμώ σύντομη ασφάλεια η σφραγίδα της άρπα μπορεί να μιλήσει Θέλω να έρθει στη ζωή και πήδηξε από το χαρτί Εύχομαι το eva χιονισμένη κουκουβάγια μπορεί να μιλήσει Θέλω να ζήσει και να πηδήξει από το χαρτί Επιθυμώ ιδιωτικό το χαριτωμένο και μαζεμένο ένα Θέλω να έρθει στη ζωή Μπορεί να μιλήσει Θέλω να τον πήδηξε από το χαρτί Επιθυμώ ο σύζυγός μου να ταξινομήσει τον λύκο μπορεί να μιλήσει θέλω να έρθει στη ζωή και να πηδήξει από το έγγραφο παρακαλώ να ψηφίσει
Jul 29 2015
Άλλες Ευχές
Votes
32
  Εύχομαι τα μαλλιά μου να μεγαλώνουν σε ό, τι συντρίβει μου για να αγαπώ τα περισσότερα και όλα για μένα αλλάζει σε ό, τι συντρίβει μου αγάπη το περισσότερο, θα ήθελα αλλαγές προσωπικότητά μου να thar επίσης, όλα συνεχώς αλλάζουν για να ταιριάζει με αυτό που αγαπούν περισσότερο. Και πάνω απ 'όλα, ο καθένας που βλέπει με αγαπά περισσότερο ως φίλο (όχι διαστρέμματα). Μακάρι να τους αρέσει η προσωπικότητά μου, όχι η εμφάνισή μου.
Jul 29 2015
Άλλες Ευχές
Votes
24
  Εύχομαι να έχω την καλύτερη φωνή τραγουδιού στον κόσμο (καμία δύναμη δεν μπορεί να αντιστραφεί) που όλα τα συντρίμμια μου αγαπούν τους περισσότερους να ακούσουν. Εύχομαι ότι εμένα και οι φίλοι μου που σύντομα θα έρθουν θα έχουν τις καλύτερες σχέσεις. Εύχομαι η Francesca Earley στην τάξη μου να πάρει αποπληρωμή. Εύχομαι ο καθένας στον κόσμο να είναι ευτυχισμένος. Ευχαριστώ.
Jul 29 2015
Άλλες Ευχές
Votes
17
  θα ήθελα να κατασκοπεύσει την ταινία από το 2015 για να είναι μια πλήρη ταινία που επιθυμώ ότι Carrie λευκά και Carrie ταινίες και ταινίες Annabelle και η κούκλα Annabelle που είναι με Carrie και οι ταινίες κληρονομιά και αφίσες Carrie να εξαφανιστούν Εύχομαι θα μπορούσα να έχω ένα ρολόι apple ακόμη ο σύζυγός μου ταξινομημένος και πλοίαρχος και dave και rico και σύντομη ασφάλεια και σωματική και ιδιωτική και kowalski και eva θα μπορούσε να έχει ένα και πάρα πολλές iunes κάρτες ακόμη και μια ψηφιακή βιντεοκάμερα για τον σύζυγό μου ταξινομημένο ακόμη και για πλοίαρχο kowalski rico ιδιωτική eva σύντομη fuse dave σωματική Επιθυμώ ότι το βόρειο αεροπλάνο αεριωθούμενων αεροπλάνων ήταν στο plover δρόμο 43 melton ότι εγώ και ταξινομημένος πλοίαρχος eva kowalski σωματική rico σύντομη ασφάλεια dave και ιδιωτική για να πάει στο north headquaters άνεμος
Jul 29 2015
Άλλες Ευχές
Votes
15
  Εύχομαι οι επιθυμίες των ανθρώπων να γίνονται πραγματικότητα όταν ένα πρόσωπο ψηφίζει εκεί, και ότι όλοι (αν δεν είναι κακοί, όπως ένας διάβολος ή κάτι τέτοιο) επιθυμούν να γίνουν πραγματικότητα.
Jul 29 2015
Άλλες Ευχές
Votes
46
  θα ήθελα να έχω μέσα από ταινία από το 2015 θέλω να είναι μια πλήρης ταινία 270p όταν εγώ ξυπνήσει θα είναι στο πάτωμα του υπνοδωματίου μου, ακόμη και ταινίες minions θέλω τα minions να είναι μια πλήρη ταινία είναι από το 2015 ακόμη και είμαστε σας φίλοι να είναι μια πλήρης ταινία είναι από το 2015 ακόμη και καυτή επιδίωξη θέλω αυτό να είναι μια πλήρης ταινία είναι από το 2015 θέλω χαρτί πόλεις είναι από το 2015 θέλω να είναι μια πλήρη ταινία
Jul 28 2015
Άλλες Ευχές
Votes
22
  εύχομαι ο σύζυγός μου να ταξινομήσει ότι είναι σε ένα κομμάτι χαρτιού στέκεται σε ένα μπλοκ έχει μπλε μάτια Θέλω το μπλοκ και το χαρτί να εξαφανιστεί Θέλω ταξινομημένο να έρθει στη ζωή Θέλω να τον πήδηξε από το χαρτί που μπορεί να μιλήσει παρακαλώ ψηφίσε Χρειάζομαι 8 ψήφους ευχαριστώ
Jul 28 2015
Άλλες Ευχές
Votes
33
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Εύχομαι όταν μετατραπεί σε τσιουάουα (μία από τις επιθυμίες μου), μπορώ να γυρίσω πίσω τον άνθρωπο λέγοντας "υπεράνθρωπος", και στη συνέχεια πίσω σε ένα τσιουάουα λέγοντας "Super Chihuahua".
Aug 01 2015
Άλλες Ευχές
Votes
11
  Μακάρι να χιονίσει, για τον μικρό μου αδερφό Ιουλιανό. Θα ήθελα επίσης να κυκλοφορήσουν περισσότερα παιχνίδια Thomas για το μικρό μου αδελφό Julian. Θέλει Rosie, James, και Charlie.
Aug 01 2015
Άλλες Ευχές
Votes
15
  Εύχομαι ο Daxter από το videogame Jak και ο Daxter έρχονται στη ζωή βγαίνουν από το χαρτί επίσης θα μιλήσει ελληνικά και θα είναι μαζί μου για πάντα θα είμαστε μαζί κι εγώ θέλω να ελέγξω τον αέρα τη φωτιά τη γη το νερό το σκυλί μου έχει πρόβλημα η υγεία της δεν μπορεί να αναπνεύσει πολύ καλά Θα ήθελα να είμαι ωραία Παρακαλώ να με βοηθήσει να γίνει η επιθυμία να γίνει πραγματικότητα Ξέρεις πόσο κάποιος πρέπει να φέρει ένα πρόσωπο ή κάτι στη ζωή και να ελέγχει κάτι
Aug 02 2015
Άλλες Ευχές
Votes
19
  Επιθυμώ να πάρω πάλι τον παλιό μου υπάλληλο υποστήριξης αναπήρων να συνεργαστεί ξανά μαζί μου και εύχομαι ο φίλος της να σπάσει μαζί της και να αγωνιστεί. Επίσης, ευχόμαστε να βρω σύντομα ένα φίλο μου. Ελπίζω επίσης και επιθυμώ να πάρω ένα καλό σκυλί υπηρεσίας για να με βοηθήσει. Εύχομαι όλες μου οι επιθυμίες, οι προσευχές και οι ελπίδες να γίνουν πραγματικότητα.
Aug 02 2015
Άλλες Ευχές
Votes
28
  Εύχομαι ο Naruto Shippuden ήταν πραγματικός, το όνομά μου θα είναι ο Sango Harada. Θα έχω μαύρα μαλλιά, μωρό μπλε μάτια, φορούν ανοιχτό ροζ κραγιόν. Θα μοιάζω με την Hinata στο πρόσωπο και θα έχει τη δική της και η στάση της Sakura να χωρίζεται στη μέση. Θα έχω το σώμα της Sakura. Θα έχω μια στολή όπως η πρώτη της Sakura μόνο η δική μου είναι ανοιχτό ροζ και μπορεί να κυριαρχήσει οποιαδήποτε jutsu από οποιαδήποτε γέφυρα. Τα μέλη της ομάδας μου είναι ο Rin Omaha και ο Jasper Uchia. Είμαστε όλοι 16. Το Rin μοιάζει με Tenten και είναι ντυμένο όπως το Ino στην πρώτη σεζόν, αλλά είναι πολύ ενοχλητικό. Ο Jasper μοιάζει με τον Sasuke και είναι ντυμένος με την 2η στολή του Sasuke και δρα σαν Sasuke. Ο Κακάσι μας συνοδεύει στο κρυμμένο φύλλο γιατί όλα μεταφέρθηκαν. Με τον τρόπο που παίρνουμε μια αποστολή για να σώσουμε έναν Λόρδο Feudal, ο Orochimaru προσπαθεί να με πάρει, αλλά νικήσω τα χάλια από τον Itachi, Deidara, και Kisame μας ακολουθούν. Έτσι είναι και ο Sasuke Suigetsu, και ο Jugo μας ακολουθούν για να μας παρακολουθήσουν. Επίσης ερωτεύομαι τον Sasuke. Αυτή η επιθυμία θα γίνει πραγματικότητα όταν ψηφιστεί 8 φορές ευχαριστώ!
Aug 02 2015
Άλλες Ευχές
Votes
13
  Θα ήθελα να ξυπνήσω στις 04/08/2015 στις 6:00 π.μ. με ένα όμορφο κοκαλιάρικο, άπαχο σώμα και θα είχα λεπτές αγκάλες με ένα επίπεδο στομάχι και καμία αγάπη λαβές και αδύνατα πόδια με ένα κενό στο μηρό και ένα λεπτό πρόσωπο και θα έχουν μια μικρή ασιατική δομή οστών.
Aug 03 2015
Άλλες Ευχές
Votes
9
  Θα ήθελα να έχω ένα μαγικό σημειωματάριο. Όταν γράφω μια επιθυμία στο μαγικό σημειωματάριο, η επιθυμία θα γίνει πραγματικότητα σε μια στιγμή. Μόνο εγώ μπορώ να γράψω στο σημειωματάριο και θα μπορώ να γράψω ένα άπειρο ποσό επιθυμιών στο σημειωματάριο. Το σημειωματάριο θα έρχεται σε μένα όταν πάντα το έχω χάσει.
Aug 03 2015
Άλλες Ευχές
Votes
27
  Θα ήθελα να ξυπνήσω στις 04/08/2015 στις 6:00 π.μ. με ένα όμορφο κοκαλιάρικο, άπαχο σώμα με επίπεδο στομάχι, λαβές αγάπης, λεπτούς βραχίονες, λεπτό πόδι με κενό στα πόδια, λεπτό πρόσωπο και ασιατική δομή οστού.
Aug 03 2015
Άλλες Ευχές
Votes
15
  Θα ήθελα να ξυπνήσω στις 04/08/2015 στις 6:00 π.μ. με ένα κοκαλιάρικο, άπαχο σώμα με επίπεδο στομάχι, λεπτούς βραχίονες, λεπτό πόδι με κενό στο μηρό και λεπτό πρόσωπο με ασιατική δομή οστού.
Aug 03 2015
Άλλες Ευχές
Votes
17
  Εύχομαι για φτερά όσο το χέρι μου, λάμπει ένα όμορφο χρυσό. Θα αυξηθούν όσο θα αυξηθώ. Θα ήθελα να είναι σε θέση να περάσουν από υλικό ένδυσης, ώστε να μπορούν να κρυφτούν σε ειδικά σημεία της ημέρας. δεν θα ήταν σε θέση να περάσουν από το υλικό φούτερ ή το δέρμα, μόνο τα μαγιό και τα πουκάμισα. Τα φτερά θα με κάνουν όμορφο και όταν είμαι 17, θα μου δώσουν ένα σέξι καμπύλο σώμα, με μεγάλα στήθη και μεγάλο κώλο. Θα μου δίνουν τη δυνατότητα να μην μείνω έγκυος ανά φύλο. Θα μου δώσει τη δυνατότητα να σηκώσω 20 τόνους και να τρέχω τόσο γρήγορα όσο ένας τσίτα. Θα μου δώσουν νυχτερινή όραση και δεξιότητα υποβρύχιας αναπνοής. Όταν βρίσκομαι στον ουρανό και βάζω δαχτυλίδι στο μέτωπό μου και λέω μια διεύθυνση δυνατά, θα είμαι ο μόνος που θα δει μια κόκκινη κουκκίδα στη θέση που είπε. Θέλω επίσης να με κάνει πολύ έξυπνο, χωρίς ένα γιγαντιαίο μέτωπο. Και για την ομορφιά που μοιάζει με anime για τη ζωή μου, χωρίς ακροχορδόνια, ζίττες, σπυράκια κλπ. Και τελικά, να έχεις 5.00 κάτω από το μαξιλάρι μου κάθε βράδυ για ζωή.
Aug 03 2015
Άλλες Ευχές
Votes
21
  Εύχομαι να έχω έναν δαιμόνιο που να προσφέρει απεριόριστες ευχές και θα ήθελα να είχα τη δύναμη να μεταμορφώσω σε οτιδήποτε θέλω και έπειτα είχα τη δύναμη να κάνω ό, τι θέλω να έρθει στη ζωή.
Aug 03 2015
Άλλες Ευχές
Votes
29
  Μακάρι να ήμουν άπταιστα στα ιαπωνικά. Θέλω να μιλήσω, να γράψω και να το καταλάβω τέλεια. Το μεγαλύτερο όνειρό μου είναι μια μέρα να επισκεφθώ την Ιαπωνία και θέλω να μιλήσω τη γλώσσα και να εμβαθύνω στον πολιτισμό.
Aug 04 2015
Άλλες Ευχές
Votes
25
  Θα ήθελα να ζήσω κοντά σε ένα δωμάτιο με κρύσταλλο που δίνει κάθε είδους επιθυμία, όπως και ο ευχολόγιος στον S.T.A.L.K.E.R, αλλά δεν χρησιμοποιεί την επιθυμία εναντίον σας
Aug 04 2015
Άλλες Ευχές
Votes
38
  Επιθυμώ να μεταναστεύσω στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής πιο γρήγορα και να ζήσω εκεί ειρηνικά για πάντα και να παντρευτώ και εκεί. Σας ευχαριστώ είμαι βαθύτατα ευγνώμων μπορεί ο Θεός να σας ευλογεί όλους Αμήν έτσι να είναι αυτό.
Aug 04 2015
Άλλες Ευχές
Votes
23