Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές >> WishID: 9132
Olivia
Change Wish Language:
 Μακάρι να ήμουν άπταιστα στα ιαπωνικά. Θέλω να μιλήσω, να γράψω και να το καταλάβω τέλεια. Το μεγαλύτερο όνειρό μου είναι μια μέρα να επισκεφθώ την Ιαπωνία και θέλω να μιλήσω τη γλώσσα και να εμβαθύνω στον πολιτισμό.


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true


4164 /8587 Κατηγορία : Άλλες Ευχές


Ημερομηνία : Aug 04 2015  |  Ψήφοι : 25
Κατηγορία : Άλλες Ευχές
WishID : 9132  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Εύχομαι να έχω έναν δαιμόνιο που να προσφέρει απεριόριστες ευχές και θα ήθελα να είχα τη δύναμη να μεταμορφώσω σε οτιδήποτε θέλω και έπειτα είχα τη δύναμη να κάνω ό, τι θέλω να έρθει στη ζωή.
Aug 03 2015
Άλλες Ευχές
Votes
29
  Εύχομαι για φτερά όσο το χέρι μου, λάμπει ένα όμορφο χρυσό. Θα αυξηθούν όσο θα αυξηθώ. Θα ήθελα να είναι σε θέση να περάσουν από υλικό ένδυσης, ώστε να μπορούν να κρυφτούν σε ειδικά σημεία της ημέρας. δεν θα ήταν σε θέση να περάσουν από το υλικό φούτερ ή το δέρμα, μόνο τα μαγιό και τα πουκάμισα. Τα φτερά θα με κάνουν όμορφο και όταν είμαι 17, θα μου δώσουν ένα σέξι καμπύλο σώμα, με μεγάλα στήθη και μεγάλο κώλο. Θα μου δίνουν τη δυνατότητα να μην μείνω έγκυος ανά φύλο. Θα μου δώσει τη δυνατότητα να σηκώσω 20 τόνους και να τρέχω τόσο γρήγορα όσο ένας τσίτα. Θα μου δώσουν νυχτερινή όραση και δεξιότητα υποβρύχιας αναπνοής. Όταν βρίσκομαι στον ουρανό και βάζω δαχτυλίδι στο μέτωπό μου και λέω μια διεύθυνση δυνατά, θα είμαι ο μόνος που θα δει μια κόκκινη κουκκίδα στη θέση που είπε. Θέλω επίσης να με κάνει πολύ έξυπνο, χωρίς ένα γιγαντιαίο μέτωπο. Και για την ομορφιά που μοιάζει με anime για τη ζωή μου, χωρίς ακροχορδόνια, ζίττες, σπυράκια κλπ. Και τελικά, να έχεις 5.00 κάτω από το μαξιλάρι μου κάθε βράδυ για ζωή.
Aug 03 2015
Άλλες Ευχές
Votes
21
  Θα ήθελα να ξυπνήσω στις 04/08/2015 στις 6:00 π.μ. με ένα κοκαλιάρικο, άπαχο σώμα με επίπεδο στομάχι, λεπτούς βραχίονες, λεπτό πόδι με κενό στο μηρό και λεπτό πρόσωπο με ασιατική δομή οστού.
Aug 03 2015
Άλλες Ευχές
Votes
17
  Θα ήθελα να ξυπνήσω στις 04/08/2015 στις 6:00 π.μ. με ένα όμορφο κοκαλιάρικο, άπαχο σώμα με επίπεδο στομάχι, λαβές αγάπης, λεπτούς βραχίονες, λεπτό πόδι με κενό στα πόδια, λεπτό πρόσωπο και ασιατική δομή οστού.
Aug 03 2015
Άλλες Ευχές
Votes
15
  Θα ήθελα να έχω ένα μαγικό σημειωματάριο. Όταν γράφω μια επιθυμία στο μαγικό σημειωματάριο, η επιθυμία θα γίνει πραγματικότητα σε μια στιγμή. Μόνο εγώ μπορώ να γράψω στο σημειωματάριο και θα μπορώ να γράψω ένα άπειρο ποσό επιθυμιών στο σημειωματάριο. Το σημειωματάριο θα έρχεται σε μένα όταν πάντα το έχω χάσει.
Aug 03 2015
Άλλες Ευχές
Votes
27
  Θα ήθελα να ξυπνήσω στις 04/08/2015 στις 6:00 π.μ. με ένα όμορφο κοκαλιάρικο, άπαχο σώμα και θα είχα λεπτές αγκάλες με ένα επίπεδο στομάχι και καμία αγάπη λαβές και αδύνατα πόδια με ένα κενό στο μηρό και ένα λεπτό πρόσωπο και θα έχουν μια μικρή ασιατική δομή οστών.
Aug 03 2015
Άλλες Ευχές
Votes
9
  Εύχομαι ο Naruto Shippuden ήταν πραγματικός, το όνομά μου θα είναι ο Sango Harada. Θα έχω μαύρα μαλλιά, μωρό μπλε μάτια, φορούν ανοιχτό ροζ κραγιόν. Θα μοιάζω με την Hinata στο πρόσωπο και θα έχει τη δική της και η στάση της Sakura να χωρίζεται στη μέση. Θα έχω το σώμα της Sakura. Θα έχω μια στολή όπως η πρώτη της Sakura μόνο η δική μου είναι ανοιχτό ροζ και μπορεί να κυριαρχήσει οποιαδήποτε jutsu από οποιαδήποτε γέφυρα. Τα μέλη της ομάδας μου είναι ο Rin Omaha και ο Jasper Uchia. Είμαστε όλοι 16. Το Rin μοιάζει με Tenten και είναι ντυμένο όπως το Ino στην πρώτη σεζόν, αλλά είναι πολύ ενοχλητικό. Ο Jasper μοιάζει με τον Sasuke και είναι ντυμένος με την 2η στολή του Sasuke και δρα σαν Sasuke. Ο Κακάσι μας συνοδεύει στο κρυμμένο φύλλο γιατί όλα μεταφέρθηκαν. Με τον τρόπο που παίρνουμε μια αποστολή για να σώσουμε έναν Λόρδο Feudal, ο Orochimaru προσπαθεί να με πάρει, αλλά νικήσω τα χάλια από τον Itachi, Deidara, και Kisame μας ακολουθούν. Έτσι είναι και ο Sasuke Suigetsu, και ο Jugo μας ακολουθούν για να μας παρακολουθήσουν. Επίσης ερωτεύομαι τον Sasuke. Αυτή η επιθυμία θα γίνει πραγματικότητα όταν ψηφιστεί 8 φορές ευχαριστώ!
Aug 02 2015
Άλλες Ευχές
Votes
13
  Επιθυμώ να πάρω πάλι τον παλιό μου υπάλληλο υποστήριξης αναπήρων να συνεργαστεί ξανά μαζί μου και εύχομαι ο φίλος της να σπάσει μαζί της και να αγωνιστεί. Επίσης, ευχόμαστε να βρω σύντομα ένα φίλο μου. Ελπίζω επίσης και επιθυμώ να πάρω ένα καλό σκυλί υπηρεσίας για να με βοηθήσει. Εύχομαι όλες μου οι επιθυμίες, οι προσευχές και οι ελπίδες να γίνουν πραγματικότητα.
Aug 02 2015
Άλλες Ευχές
Votes
28
  Εύχομαι ο Daxter από το videogame Jak και ο Daxter έρχονται στη ζωή βγαίνουν από το χαρτί επίσης θα μιλήσει ελληνικά και θα είναι μαζί μου για πάντα θα είμαστε μαζί κι εγώ θέλω να ελέγξω τον αέρα τη φωτιά τη γη το νερό το σκυλί μου έχει πρόβλημα η υγεία της δεν μπορεί να αναπνεύσει πολύ καλά Θα ήθελα να είμαι ωραία Παρακαλώ να με βοηθήσει να γίνει η επιθυμία να γίνει πραγματικότητα Ξέρεις πόσο κάποιος πρέπει να φέρει ένα πρόσωπο ή κάτι στη ζωή και να ελέγχει κάτι
Aug 02 2015
Άλλες Ευχές
Votes
19
  Μακάρι να χιονίσει, για τον μικρό μου αδερφό Ιουλιανό. Θα ήθελα επίσης να κυκλοφορήσουν περισσότερα παιχνίδια Thomas για το μικρό μου αδελφό Julian. Θέλει Rosie, James, και Charlie.
Aug 01 2015
Άλλες Ευχές
Votes
15
  Εύχομαι όταν μετατραπεί σε τσιουάουα (μία από τις επιθυμίες μου), μπορώ να γυρίσω πίσω τον άνθρωπο λέγοντας "υπεράνθρωπος", και στη συνέχεια πίσω σε ένα τσιουάουα λέγοντας "Super Chihuahua".
Aug 01 2015
Άλλες Ευχές
Votes
11
  Εύχομαι όταν αυτή η επιθυμία φτάσει σε οκτώ ψήφους η ζωή μου θα ήταν σαν το Gong Xi στην ταινία Skip Beat. Θα έρθω σε μια showbiz, αλλά τότε αποτυγχάνω. Στη συνέχεια, θα με προσκαλέσουν πίσω στην εταιρεία τους. Θα πρέπει να φορέσω ένα κοστούμι όταν είμαι εκεί. Θα συναντήσω έναν άντρα που είναι ακριβώς όπως ο κ. Λιάν. Ο κ. Lian θα κάνει το ίδιο πράγμα που έκανε με το Gong Xi. Μετά από λίγο θα γίνω ηθοποιός και θα ενεργήσω με ανθρώπους. Αυτό θα συμβεί όταν μεγαλώσω.
Jul 31 2015
Άλλες Ευχές
Votes
14
  Μακάρι να είμαι υγιής και όμορφη κοπέλα. Δεν θα χρειαστεί ποτέ χειρουργική επέμβαση ή φάρμακα. Όταν αρρωσταίνω δεν θα πρέπει να πάω στον γιατρό ή οτιδήποτε άλλο. Θα είμαι πάντα ισχυρός.
Jul 31 2015
Άλλες Ευχές
Votes
19
  εύχομαι ότι σε κάθε περιοδικό, όταν λέω ότι επιθυμώ να γράφω σε περιοδικό χαρτί, θα έρθει 100% πραγματικό και αληθινό, αλλά όταν λειτουργεί μόνο όταν γράφω σε αυτό και μόλις το γράψω αυτό θα γίνει πραγματικότητα
Jul 31 2015
Άλλες Ευχές
Votes
27
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Θα ήθελα να ζήσω κοντά σε ένα δωμάτιο με κρύσταλλο που δίνει κάθε είδους επιθυμία, όπως και ο ευχολόγιος στον S.T.A.L.K.E.R, αλλά δεν χρησιμοποιεί την επιθυμία εναντίον σας
Aug 04 2015
Άλλες Ευχές
Votes
38
  Επιθυμώ να μεταναστεύσω στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής πιο γρήγορα και να ζήσω εκεί ειρηνικά για πάντα και να παντρευτώ και εκεί. Σας ευχαριστώ είμαι βαθύτατα ευγνώμων μπορεί ο Θεός να σας ευλογεί όλους Αμήν έτσι να είναι αυτό.
Aug 04 2015
Άλλες Ευχές
Votes
23
  θέλω να έχω τη δύναμη της τηλεκινητικής και να είμαι το ταχύτερο κορίτσι στον κόσμο και να πάρω το μαγικό κρύσταλλο που θα βρω στο μαξιλάρι μου θέλω να έχω όλες τις φυσικές δυνάμεις και να τηλεμεταφέρω παντού
Aug 05 2015
Άλλες Ευχές
Votes
23
  Θα ήθελα να μετατραπούν σε μια νεράιδα winx sirenix όπως το Bloom από το winx club κάθε φορά που χτυπώ με τα χέρια μου τρεις φορές. Και για να έχει η δύναμη της φλόγας του δράκου να μπορεί να ελέγχει / κάνει φωτιά με τα χέρια μου όποτε θέλω. Και για να μεταμορφώσω πάλι σε έναν άνθρωπο πάλι κάθε φορά που χτυπάω με τα χέρια μου δύο φορές.
Aug 05 2015
Άλλες Ευχές
Votes
18
  Εύχομαι το βιβλίο μου I Love Animals να είναι καινούργιο και δεν υπάρχει πένα και μολύβι σε αυτό πια. Θα ήθελα επίσης να πάρω το κουνέλι μου το 19ο. Και εύχομαι όλα τα βιβλία μου να είναι καινούργια χωρίς στυλό και μολύβι σε αυτά
Aug 05 2015
Άλλες Ευχές
Votes
14
  Θα ήθελα να μεταμορφώσω σε μια νεράιδα winx sirenix όπως το Bloom από το club winx και να έχουν τις δυνάμεις της φλόγας του δράκου. Να μπορέσω να ελέγξω / να φτιάξω φωτιά με τα χέρια μου. Θα μεταμορφώσω σε μια νεράιδα όταν χτυπώ με τα χέρια μου τρεις φορές και να μεταμορφώσω πάλι σε έναν άνθρωπο όταν χτυπώ με τα χέρια μου δύο φορές.
Aug 05 2015
Άλλες Ευχές
Votes
14
  Εύχομαι εμένα και οι φίλοι μου να έχουν ένα iPhone και ένα tablet, ώστε να μπορούμε να παίζουμε μαζί τους και να επικοινωνούμε μεταξύ τους και μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε κάθε φορά που έχουμε βαρεθεί.
Aug 05 2015
Άλλες Ευχές
Votes
16
  Επιθυμώ ότι με την προηγούμενη ευχή που έκανα, η πένα και το μολύβι δεν βγαίνουν από τα ημερολόγιά μου, απλά βγαίνουν τα βιβλία μου. Επίσης, θα ήθελα να είχα £ 5 στο κουτί μου Pringles (lol).
Aug 06 2015
Άλλες Ευχές
Votes
13
  Μακάρι να μπορούσα να έχουν πολύ μεγάλες ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΕ ξανθές ανταύγειες και μακάρι GOT τιράντες μου μακριά tomarrow ΚΑΙ θέλω να έχουν έναν αδελφό μωρό και ΕΠΙΘΥΜΩ STAMPYLONGNOSE ΠΑΙΖΕΤΑΙ Minecraft μαζί μου και ΕΠΙΘΥΜΩ γνώρισα STAMPY στην πραγματική ζωή !!!!! !!! Συγνώμη για τα Caps LOL
Aug 06 2015
Άλλες Ευχές
Votes
28
  Ευχαριστούμε να τηλεφωνήσουμε από το κανάλι του Mega της τηλεόρασης και να μας πει πως εγώ θέλω να πρωταγωνίσω μαζί με γνωστούς καλλιτέχνες σε μια καινούργια σειρά κομομόδια και οι γονείς μου αν συμφωνήσουν
Aug 08 2015
Άλλες Ευχές
Votes
13
  Εύχομαι ΑΚΡΩΣ να λαμβάνω ένα μήνυμα κειμένου στο κινητό μου τηλέφωνο Telstra HTC Desire 510 από ένα άτομο που ζει στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, γράφω πίσω και μια ώρα αργότερα είμαι τόσο δημοφιλής! τόσοι πολλοί άνθρωποι μου μηνύματα 24/7 και όλα στην ΑΓΑΠΗ μαζί μου. Γίνω τόσο δημοφιλής και αγαπημένος για πάντα!
Aug 08 2015
Άλλες Ευχές
Votes
17
  εύχομαι ΑΚΡΙΒΩΣ να λαμβάνω ένα τυχαίο μήνυμα κειμένου στο κινητό μου τηλέφωνο Telstra HTC Desire 510, μόλις διάβασα εγώ είμαι ΑΜΕΣΩΣ το πιο αγαπημένο και το πιο δημοφιλές πρόσωπο ΠΟΤΕ! αγαπούσε ο καθένας. λαμβάνω το μήνυμα κειμένου ΑΚΡΙΒΩΣ! είναι στην αγγλική γλώσσα και η αλλαγή είναι πραγματικά απίστευτη. ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ! ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!
Aug 08 2015
Άλλες Ευχές
Votes
15
  Επιθυμώ ΑΚΡΙΒΩΣ, μόλις ευχαριστηθεί η επιθυμία μου να ξεκινήσει μια πλήρης αλλαγή σε μένα, ποτέ να φύγω, με μετατρέπει ΑΜΕΣΩΣ στον πιο συναρπαστικό και σεξουαλικό τύπο EVER! Μου φαίνεται σέξι κάθε δευτερόλεπτο, και η νέα μου εμφάνιση αληθινά σας κόβει την ανάσα. αισθάνομαι και βλέπω την αλλαγή κάθε δευτερόλεπτο, πραγματικά πέρα ​​από την πεποίθηση. γίνω τόσο ευγενικός !!! ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! και αυτό διαρκεί μόνο 24 ώρες για μένα να αλλάξω και εγώ γίνω τόσο SEXY !!!!!!
Aug 08 2015
Άλλες Ευχές
Votes
53
  Εύχομαι ΑΚΡΙΒΩΣ όλα τα φύλλα δάφνης που χρησιμοποιώ για μαγικά ξόρκια δουλεύουν για μένα ΠΛΗΡΩΣ! δίνοντας μου ό, τι θέλω. όλα τα φύλλα δάφνης στο δωμάτιό μου είναι ΑΜΕΣΩΣ εμπλουτισμένα με την πιο ισχυρή μαγεία, και παίρνω όλα που επιθυμώ από αυτούς όταν τα χρησιμοποιώ. τα αποτελέσματα από αυτή την ευχή είναι INSTANT!
Aug 08 2015
Άλλες Ευχές
Votes
37