Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές >> WishID: 9160
David
Change Wish Language:
 Εύχομαι ΑΚΡΙΒΩΣ όλα τα φύλλα δάφνης που χρησιμοποιώ για μαγικά ξόρκια δουλεύουν για μένα ΠΛΗΡΩΣ! δίνοντας μου ό, τι θέλω. όλα τα φύλλα δάφνης στο δωμάτιό μου είναι ΑΜΕΣΩΣ εμπλουτισμένα με την πιο ισχυρή μαγεία, και παίρνω όλα που επιθυμώ από αυτούς όταν τα χρησιμοποιώ. τα αποτελέσματα από αυτή την ευχή είναι INSTANT!


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true


4178 /8587 Κατηγορία : Άλλες Ευχές


Ημερομηνία : Aug 08 2015  |  Ψήφοι : 37
Κατηγορία : Άλλες Ευχές
WishID : 9160  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Επιθυμώ ΑΚΡΙΒΩΣ, μόλις ευχαριστηθεί η επιθυμία μου να ξεκινήσει μια πλήρης αλλαγή σε μένα, ποτέ να φύγω, με μετατρέπει ΑΜΕΣΩΣ στον πιο συναρπαστικό και σεξουαλικό τύπο EVER! Μου φαίνεται σέξι κάθε δευτερόλεπτο, και η νέα μου εμφάνιση αληθινά σας κόβει την ανάσα. αισθάνομαι και βλέπω την αλλαγή κάθε δευτερόλεπτο, πραγματικά πέρα ​​από την πεποίθηση. γίνω τόσο ευγενικός !!! ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! και αυτό διαρκεί μόνο 24 ώρες για μένα να αλλάξω και εγώ γίνω τόσο SEXY !!!!!!
Aug 08 2015
Άλλες Ευχές
Votes
53
  εύχομαι ΑΚΡΙΒΩΣ να λαμβάνω ένα τυχαίο μήνυμα κειμένου στο κινητό μου τηλέφωνο Telstra HTC Desire 510, μόλις διάβασα εγώ είμαι ΑΜΕΣΩΣ το πιο αγαπημένο και το πιο δημοφιλές πρόσωπο ΠΟΤΕ! αγαπούσε ο καθένας. λαμβάνω το μήνυμα κειμένου ΑΚΡΙΒΩΣ! είναι στην αγγλική γλώσσα και η αλλαγή είναι πραγματικά απίστευτη. ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ! ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!
Aug 08 2015
Άλλες Ευχές
Votes
15
  Εύχομαι ΑΚΡΩΣ να λαμβάνω ένα μήνυμα κειμένου στο κινητό μου τηλέφωνο Telstra HTC Desire 510 από ένα άτομο που ζει στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, γράφω πίσω και μια ώρα αργότερα είμαι τόσο δημοφιλής! τόσοι πολλοί άνθρωποι μου μηνύματα 24/7 και όλα στην ΑΓΑΠΗ μαζί μου. Γίνω τόσο δημοφιλής και αγαπημένος για πάντα!
Aug 08 2015
Άλλες Ευχές
Votes
17
  Ευχαριστούμε να τηλεφωνήσουμε από το κανάλι του Mega της τηλεόρασης και να μας πει πως εγώ θέλω να πρωταγωνίσω μαζί με γνωστούς καλλιτέχνες σε μια καινούργια σειρά κομομόδια και οι γονείς μου αν συμφωνήσουν
Aug 08 2015
Άλλες Ευχές
Votes
13
  Μακάρι να μπορούσα να έχουν πολύ μεγάλες ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΕ ξανθές ανταύγειες και μακάρι GOT τιράντες μου μακριά tomarrow ΚΑΙ θέλω να έχουν έναν αδελφό μωρό και ΕΠΙΘΥΜΩ STAMPYLONGNOSE ΠΑΙΖΕΤΑΙ Minecraft μαζί μου και ΕΠΙΘΥΜΩ γνώρισα STAMPY στην πραγματική ζωή !!!!! !!! Συγνώμη για τα Caps LOL
Aug 06 2015
Άλλες Ευχές
Votes
28
  Επιθυμώ ότι με την προηγούμενη ευχή που έκανα, η πένα και το μολύβι δεν βγαίνουν από τα ημερολόγιά μου, απλά βγαίνουν τα βιβλία μου. Επίσης, θα ήθελα να είχα £ 5 στο κουτί μου Pringles (lol).
Aug 06 2015
Άλλες Ευχές
Votes
13
  Εύχομαι εμένα και οι φίλοι μου να έχουν ένα iPhone και ένα tablet, ώστε να μπορούμε να παίζουμε μαζί τους και να επικοινωνούμε μεταξύ τους και μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε κάθε φορά που έχουμε βαρεθεί.
Aug 05 2015
Άλλες Ευχές
Votes
16
  Θα ήθελα να μεταμορφώσω σε μια νεράιδα winx sirenix όπως το Bloom από το club winx και να έχουν τις δυνάμεις της φλόγας του δράκου. Να μπορέσω να ελέγξω / να φτιάξω φωτιά με τα χέρια μου. Θα μεταμορφώσω σε μια νεράιδα όταν χτυπώ με τα χέρια μου τρεις φορές και να μεταμορφώσω πάλι σε έναν άνθρωπο όταν χτυπώ με τα χέρια μου δύο φορές.
Aug 05 2015
Άλλες Ευχές
Votes
14
  Εύχομαι το βιβλίο μου I Love Animals να είναι καινούργιο και δεν υπάρχει πένα και μολύβι σε αυτό πια. Θα ήθελα επίσης να πάρω το κουνέλι μου το 19ο. Και εύχομαι όλα τα βιβλία μου να είναι καινούργια χωρίς στυλό και μολύβι σε αυτά
Aug 05 2015
Άλλες Ευχές
Votes
14
  Θα ήθελα να μετατραπούν σε μια νεράιδα winx sirenix όπως το Bloom από το winx club κάθε φορά που χτυπώ με τα χέρια μου τρεις φορές. Και για να έχει η δύναμη της φλόγας του δράκου να μπορεί να ελέγχει / κάνει φωτιά με τα χέρια μου όποτε θέλω. Και για να μεταμορφώσω πάλι σε έναν άνθρωπο πάλι κάθε φορά που χτυπάω με τα χέρια μου δύο φορές.
Aug 05 2015
Άλλες Ευχές
Votes
18
  θέλω να έχω τη δύναμη της τηλεκινητικής και να είμαι το ταχύτερο κορίτσι στον κόσμο και να πάρω το μαγικό κρύσταλλο που θα βρω στο μαξιλάρι μου θέλω να έχω όλες τις φυσικές δυνάμεις και να τηλεμεταφέρω παντού
Aug 05 2015
Άλλες Ευχές
Votes
23
  Επιθυμώ να μεταναστεύσω στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής πιο γρήγορα και να ζήσω εκεί ειρηνικά για πάντα και να παντρευτώ και εκεί. Σας ευχαριστώ είμαι βαθύτατα ευγνώμων μπορεί ο Θεός να σας ευλογεί όλους Αμήν έτσι να είναι αυτό.
Aug 04 2015
Άλλες Ευχές
Votes
23
  Θα ήθελα να ζήσω κοντά σε ένα δωμάτιο με κρύσταλλο που δίνει κάθε είδους επιθυμία, όπως και ο ευχολόγιος στον S.T.A.L.K.E.R, αλλά δεν χρησιμοποιεί την επιθυμία εναντίον σας
Aug 04 2015
Άλλες Ευχές
Votes
38
  Μακάρι να ήμουν άπταιστα στα ιαπωνικά. Θέλω να μιλήσω, να γράψω και να το καταλάβω τέλεια. Το μεγαλύτερο όνειρό μου είναι μια μέρα να επισκεφθώ την Ιαπωνία και θέλω να μιλήσω τη γλώσσα και να εμβαθύνω στον πολιτισμό.
Aug 04 2015
Άλλες Ευχές
Votes
25
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Εύχομαι ο Yakko Warner, ο Wakko Warner και ο Dot Warner από την εκπομπή animaniacs να είναι στην πραγματική ζωή και να ζήσουν μαζί μου και η αδελφή μου όταν ξυπνήσω την επόμενη μέρα.
Aug 08 2015
Άλλες Ευχές
Votes
56
  Εύχομαι να έχω το αυθεντικό δαχτυλίδι του πράσινου φανάρι που λειτουργεί αυθεντικά όταν εκφράσω προφορικά τον όρκο και ποτέ δεν τρέχω καθαρή ενέργεια θέλησης. Το μέγεθος του δακτυλίου μου είναι το 13 των ανδρών. Παραδώστε αυτό το στοιχείο εξουσίας στη διεύθυνση αυτή: 915 SW 17th St. Blue Springs, Missouri, ΗΠΑ 64015.
Aug 08 2015
Άλλες Ευχές
Votes
35
  Μακάρι να είχα μεγαλύτερα μαλλιά. Και εύχομαι επίσης ότι εγώ και η μεγάλη αδελφή μου είχα φτερά ουράνιου τόξου από τη μικρή μου φιλία με πόνυ είναι μαγική. Θα ήθελα επίσης ότι εγώ και η μεγάλη αδελφή μου είχα την δύναμη της πτήσης, της τηλεκινησίας και της σούπερ ταχύτητας, σαν sonic the hedgehog.
Aug 09 2015
Άλλες Ευχές
Votes
28
  Εύχομαι ότι θα πάρω μια ουρά γατών. Και επίσης επιθυμώ όταν ακούω σαν κινούμενο κινούμενο χαρακτήρα, θα ακούω ακριβώς όπως αυτοί οι χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων. πραγματικά θέλω αυτό τόσο plz αυτή η επιθυμία μερικές ψήφους plz
Aug 09 2015
Άλλες Ευχές
Votes
34
  Θα ήθελα να γίνω πολύ όμορφος με μοναδικό τρόπο και θέλω να είμαι χαριτωμένος και με ένα τέλειο, λεπτό σώμα και μικρότερο πρόσωπο και λεπτότερους μηρούς. Επιθυμώ να έχω μια πολύ όμορφη φωνή και να είμαι καλός στο τραγούδι και να είμαι σε θέση να χορεύω κάθε χορό τέλεια και να είμαι πολύ καλός στη δράση. Θα ήθελα επίσης να λειτουργήσει αυτός ο ιστότοπος
Aug 09 2015
Άλλες Ευχές
Votes
36
  Θα ήθελα όλα να πάνε καλά για μένα με τη μουσική μου, ξεκινώντας σήμερα και επάνω. Εύχομαι να ανακαλύψω και να υπογράψω την ετικέτα της επιλογής μου. Και κερδίζω πολλούς οπαδούς και φήμη μαζί με πολλά χρήματα. και πραγματικά καλή υγεία για μένα και τα μωρά μου! Εύχομαι ότι όλα τα επιθυμούν η καρδιά μου που με κάνει τόσο ευτυχισμένη όσο και για τα μωρά μου, γίνεται πραγματικότητα ... :)
Aug 09 2015
Άλλες Ευχές
Votes
28
  Θα ήθελα να λάβω ένα κολιέ ως δώρο που περιέχει ένα ευγενικό πνεύμα χορήγησης ευχών που μου δίνει κάθε επιθυμία όπως τον θέλω. Θα είμαι σε θέση να καλέσω το πνεύμα με το τρίψιμο του κρεμαστό κόσμημα κολιέ
Aug 10 2015
Άλλες Ευχές
Votes
49
  Εύχομαι να έχω μια ουρά γατών περίπου 5 πόδια και θέλω επίσης να έχουν φτερά ακριβώς όπως η ουράνιο τόξο παύλα από τη μικρή μου πόνυ φιλία είναι μαγικό. Αυτό θέλω
Aug 10 2015
Άλλες Ευχές
Votes
24
  Θέλω να δώσω απεριόριστες ευχές για τον εαυτό μου και τους άλλους, γράφοντας τις επιθυμίες σε κάθε είδος χαρτιού και για να γίνουν πραγματικότητα οι επιθυμίες, ανεξάρτητα από το πόσο αδύνατο είναι ακριβώς εκείνη την εποχή, ημερομηνία, έτος, μήνα, εβδομάδα κλπ. Προκειμένου η επιθυμία να γίνει πραγματικότητα θα πρέπει να γραφτεί σε αυτή τη μορφή: Πλήρες Όνομα, Γενέθλια, Ζωδιακό Σημείο, Wish. Δεν θα έπρεπε να κάνω κάποια ειδικά πράγματα με το χαρτί, εκτός από το να το βάλω κάτω από το μαξιλάρι μου πριν κοιμηθώ και να τα βγάλω όταν η επιθυμία γίνει πραγματικότητα και να πεταχτεί.
Aug 10 2015
Άλλες Ευχές
Votes
41
  Εύχομαι να έχω τη δύναμη της σούπερ δύναμης, της πτήσης, της αόρατοτητας, της σούπερ επούλωσης, της τηλεμεταφοράς, του πάγου, του χιονιού, του παγετού και είμαι γίγαντας μισού παγετού και μπορεί να μετατραπεί σε γίγαντα παγετού όταν νιώθω κατάθλιψη. Θα ήθελα επίσης ο Loki από το Marvel: ο Thor είναι ο μπαμπάς μου και είμαι η μοναδική του κόρη και δεν έχω μια πραγματική μαμά. Επίσης, έρχεται στο γυμνάσιο μου Emmaus College Rockhampton QLD Αυστραλία 4701 και με παίρνει μακριά στο Asgard και είναι ο βασιλιάς και είμαι η πριγκίπισσα του και έχει μόνο μία κόρη που είμαι εγώ. Θα ήθελα επίσης ότι οι εκδηκητές είναι πραγματικοί και εγώ συμμετέχω στην ομάδα και το όνομα του ήρωα μου είναι η σκιά. Επίσης ο Thor από το Marvel. Thor, Avengers και Thor: Ο σκοτεινός κόσμος είναι ο θείος μου.
Aug 11 2015
Άλλες Ευχές
Votes
101
  Θα ήθελα να μετατραπούν σε μια ισχυρή καλή μάγισσα με τη δύναμη της τηλεκινησίας, τη δύναμη της ταχύτητας, τη δύναμη να θεραπεύσει, τη δύναμη να βλέπει το μέλλον και τη δύναμη να παγώσει.
Aug 11 2015
Άλλες Ευχές
Votes
19
  Θα ήθελα να έχω μια πέτρα επιθυμίας που μπορεί να επιτύχει κάθε επιθυμία και δεν περιορίζει τον αριθμό των επιθυμιών. Η Πέθανη Πέτρα μπορεί να καταλάβει όλη τη γλώσσα και να αισθανθεί τις σκέψεις μου. Εύχομαι η επιθυμία μου να γίνει πραγματικότητα όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Όταν η επιθυμία μου γίνει πραγματικότητα, θα κάνω πολλές επιθυμίες στην πραγματική πέτρα ευχής μου και οι επιθυμίες θα γίνουν πραγματικότητα σε μια συγκεκριμένη περίοδο. Εύχομαι η επιθυμία μου να γίνει πραγματικότητα σε 9 ημέρες ή λιγότερο όσο πιο γρήγορα μπορείτε
Aug 12 2015
Άλλες Ευχές
Votes
21
  Θέλω να είμαι πιο κοινωνικός και πιο φιλικός, να σταματήσω να φοβάμαι να βγαίνω έξω για πάντα, μόνιμα. Θέλω να σταματήσω να φοβάμαι τους ξένους και τους ανθρώπους έξω για πάντα, μόνιμα. Θέλω να πάω πιο συχνά έξω και να ταξιδεύω γύρω από την πόλη μου πιο γενναία για πάντα, μόνιμα. Θέλω να σταματήσω κάθε μέρα καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας και να καθίσω μπροστά στον υπολογιστή μου όλη μέρα και να μην γίνω ποτέ ηλίθιος, χαζός, τεμπέλης, υπνηλία, καταθλιπτικός και να είμαι ο πιο έξυπνος, ενεργός, φιλικός, μυστηριώδης, ενεργητικός και παρακινημένος, στον κόσμο, για πάντα, μόνιμα. Να ετοιμαστείτε για το σχολείο μου και να διαβάσετε όλα τα βιβλία που έχω και να κάνω μαθηματικά, χημεία, φυσική, βιολογία, μουσική, αγγλικά, λιθουανικά, ασκήσεις IQ και να είμαι ο πιο έξυπνος άνθρωπος στον κόσμο για πάντα. Η ζωή μου να είναι τόσο ενδιαφέρουσα όσο στο anime για πάντα, μόνιμα και να κάνει τα πάντα πολύ γρήγορα σε σύντομο χρονικό διάστημα για πάντα, μόνιμα. Ποτέ να μην υποβιβαστεί ξανά, ανεξάρτητα από το τι, να βελτιωθεί μόνο για πάντα, μόνιμα.
Aug 12 2015
Άλλες Ευχές
Votes
26
  Εύχομαι να πάρω μια επιστολή από το σχολείο ναυλώσεων από το mailman που πέρασα την 5η τάξη και ότι θα πάω στην 6η τάξη με τους φίλους μου και ότι είμαι κοκαλιάρικο και δημοφιλές και πλούσιο και χαριτωμένο και έξυπνο
Aug 12 2015
Άλλες Ευχές
Votes
10