Αρχική >> Κατηγορίες >> Γενέθλια >> WishID: 10695
JT
Change Wish Language:
 Εύχομαι στα γενέθλιά μου ότι είχα την Nikon D3100 14,2 MP ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SLR - 1080p - μαύρο - AF-S DX 18-55mm VR φακό για τα γενέθλιά μου, ώστε να μπορώ να πάρω τις δροσερές εικόνες και να τα τοποθετήσετε στο Instagram.


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true
Ημερομηνία : Jun 24 2016  |  Ψήφοι : 42
Κατηγορία : Γενέθλια
WishID : 10695  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Γενέθλια
  Θα ήθελα να έχω ένα iphone 6s συν το χρώμα του iphone 6 συν θα είναι ροζ χρυσό, ένα macbook και θα έρθει σε τριαντάφυλλο χρυσό, ένα iPad 9,7 ιντσών Pro και το 9,7-ιντσών iPad Pro θα έρθει σε χρυσό, και Αυτά τα αξεσουάρ είναι το λογότυπο BASE Βάση φόρτισης με έξυπνο συνδετήρα για iPad Pro, Beats Solo2 Ασύρματα ακουστικά με ασημένια ακουστικά, Χρυσό μολύβι Apple για iPad Pro, Θήκη σιλικόνης για iPad Pro 9,7 ιντσών - Ανοιχτό ροζ. Για τα γενέθλιά μου
Jun 20 2016
Γενέθλια
Votes
84
  εύχομαι ότι στις 12:00 το πρωί στην πραγματικότητα ο Θεός θα με πήγαινε στον ουρανό και θα μου έδινε όλα τα όνειρα και τις ευχές μου που θέλω και θα μου παραχώρησε όλες τις επιθυμίες μου. Και όταν πεθάνω, θα ήθελε να πάω στον ουρανό μαζί του.
Jun 18 2016
Γενέθλια
Votes
52
  Εύχομαι ότι στις 12 του γενέθλια μου θα βρω ένα μωρό μονόκερο στο κρεβάτι μου. Θα είχε ένα λευκό σώμα και μια χρυσή χαίτη και ουρά. Το κέρατο θα είναι μαγικό, τα κέρατα εξουσίες το τηλεμεταδίδουν και είναι κύριος, κάνοντας φαγητό, παραχωρώντας ευχές, κάνοντας ισχυρά πεδία, σούπερ ταχύτητα, δυνάμεις φωτιάς και αιώνια ζωή. Το όνομα μου Unicorns θα ήταν muffin και θα ήταν ένα ωραίο, γλυκό, χαριτωμένο, προστατευτικό, ισχυρό, καταπληκτικό, είδος και φροντίδα μονόκερος. δεν θα με βλάψει, την οικογένειά μου ή τους φίλους μου. αλλά οποιοσδήποτε άλλος δεν μου αρέσει ο μονόκερος θα τραυματιστεί. θα με ακολουθήσει όπου κι αν πάω και θα κοιμηθώ δίπλα στο κρεβάτι μου. θα φάει δημητριακά, φρούτα, σνακ φρούτων, σοκολάτα και καραμέλες. θα είχε μπλε μάτια και θα μπορούσε να ανοίξει μια πύλη σε κάθε κόσμο που ήθελε. παρακαλώ ψηφίστε για μένα !!!
May 29 2016
Γενέθλια
Votes
122
  για τα γενέθλιά μου θέλω Jenn Adams να διασπάσει με τη φίλη της και να συνειδητοποιήσει ότι είμαι soulmate της να κειμένου ή να μου τηλεφωνήσει αφήνοντάς μου να ξέρω ότι έρχεται να επιστρέψει στο Greenville, Βόρεια Καρολίνα για να πάει πίσω στο σχολείο και να είναι κοντά της γονείς. Παρακαλώ βοηθήστε την επιθυμία μου να γίνει πραγματικότητα.
May 27 2016
Γενέθλια
Votes
52
  Εύχομαι την ημέρα των γενεθλίων μου στις 6 Ιανουαρίου 2017 ότι η σημερινή μέρα θα επιστρέψει αυτόματα στο παρελθόν της 19ης Ιουνίου 1993 την ημέρα που ήρθα στην Αμερική με τη μαμά μου όταν ήμουν 3 χρονών για να μπορέσω να επανεκκινήσω η ζωή μου ξανά και ξανά, που μου επιτρέπει να επιλέξω τη σωστή επιλογή από μένα να ζήσω έναν πολυτελές τρόπο ζωής ως νεαρό κορίτσι με μικτή κληρονομιά Φιλιππίνων, Ιαπωνικών, Κινέζων, Βιετναμέζων, Κορεατών, Ιταλών, Βρετανών, Γαλλικών κλπ. Αμερικάνικο βασιλικό οικογενειακό υπόβαθρο όπου ανακάλυψα ότι είμαι η χαμένη πριγκίπισσα που ψάχνουν για να ζήσω στο Higashi, Shibuya, Tokyo με τη μαμά μου, τον μπαμπά μου και τον αδερφό μου αμέσως μετά που εύχομαι να ξυπνήσω αθάνατη μάγισσα, βαμπίρ, succubus, αγάπη, γλέντι, λυκόφως, kitsune, ψυχική, μεγαλοφυία, παιδί θαυμασμός, μουσική παράξενο αμέσως πριν εύχομαι να έχω όλες τις τρέχουσες αναμνήσεις μου άθικτες, επιθυμούν εξουσίες, γλώσσες αφομοίωση απορρόφησης γλωσσών μέσω επαφής με τα χείλη, ESP ικανότητες για να διαβάσετε τα μυαλά των ανθρώπων, αύρες, επιθυμίες, μέλλον, κλπ.
May 25 2016
Γενέθλια
Votes
48
  Εύχομαι την ημέρα των 27ων γενεθλίων μου ακριβώς στις 12:00 π.μ. στις 6 Ιανουαρίου 2017 ότι βρήκα ένα μικρό μαγικό σημειωματάριο που έχει τη λίστα όλου του ονόματος σε αυτό που μου λέει πόσο χρόνο έχουν μείνει εδώ ζουν στην Αμερική που φαίνεται κάτω από το μαξιλάρι μου, βρήκα ένα μεγάλο μαγικό σημειωματάριο που μου επιτρέπει να γράφω άπειρες επιθυμίες που συμβαίνουν ακριβώς όπως ήθελα να συμβεί όποτε το γράφω κάτω από τα πόδια μου, βρήκα μια μαγική στυλό που μου δίνει τις ικανότητες να γράφω μια εκπληκτική ιστορίες που ζωντανεύουν και με βοηθούν να γίνω ένας σπουδαίος καλλιτέχνης ιστορίας-συγγραφέως / mangka για να εμφανιστεί στην κορυφή του φορητού μου laptop laptop και βρήκα ένα σύνολο μαγικών κοσμημάτων όπως σκουλαρίκια, περιδέραια, βραχιόλια κλπ. που έχει απεριόριστες δεξιότητες, ταλέντα, εξουσίες και ικανότητες που παραχωρούν οποιεσδήποτε επιθυμίες μου και προστατεύουν από κάθε βλάβη κλπ., για να γίνουν πραγματικότητα ακριβώς στις 12:00 π.μ., την ημέρα των 27ων γενεθλίων μου στις 6 Ιανουαρίου 2017.
May 25 2016
Γενέθλια
Votes
64
  Επιθυμώ ότι στις 8 Ιουλίου 2016 θα έκανα ένα μαγικό κολιέ με διαμάντια και θα ήταν σε θέση να παράσχει κάθε επιθυμία να το πω. θα έχω απεριόριστες ευχές, και το μόνο που θα έπρεπε να κάνω είναι να πω την επιθυμία μου για το κολιέ. Και η επιθυμία μου θα γίνει πραγματικότητα αμέσως. θα το χρησιμοποιούσα μόνο για καλό. και το χρώμα των διαμαντιών θα ήταν μέντα πράσινο. και δεν είναι αδύνατη η επιθυμία. και θα εμφανιστεί στο λαιμό μου όταν το βρώ.
May 23 2016
Γενέθλια
Votes
100
  Επιθυμώ ότι τελικά θα μπορέσω να συναντήσω τον πατέρα μου, τον οποίο δεν έχω δει ή δεν γνώρισα εδώ και σχεδόν 18 χρόνια. Θα ήθελα επίσης η πραγματική οικογένειά μου να πάρει τελικά τη ζωή που αξίζει.
Mar 30 2016
Γενέθλια
Votes
45
  Εύχομαι για τα γενέθλιά μου στις 17 Απριλίου ότι θα πάρω ένα μωρό ροζ ρετρό ποδήλατο με ένα υφαντό καλάθι στο μπροστινό μέρος, ώστε το κρεβάτι μου να μετατραπεί σε κρεμαστό κρεβάτι, ένα χνουδωτό ροζ τετράγωνο μαξιλάρι εξαιρετικά μαλακό και άνετο, που το δωμάτιό μου θα πήρε αμέσως δύο φορές μεγαλύτερη και ότι η οροφή πάνω από μένα ήταν κατασκευασμένη από γυαλί για να μπορώ να δω μέσα από αυτό, δύο πόδια ψηλό αφράτο καρύδα πίνουν μαλακό παιχνίδι που μυρίζει φρέσκα καρύδα, η πιο μαλακή δερμάτινη μωρό ροζ καρέκλα beanbag, σκούρο μαλακό κόκκινο μαλακό παιχνίδι panda, γυαλιστερό ροζ αντίχειρα παπούτσια, παιδικό γαλάζιο μικρό οβάλ ραδιόφωνο με CD player στην κορυφή, γυαλιά ηλίου με μίνι μαργαρίτες στην κορυφή, ανοιχτό ροζ χείλι και μεγάλη κρεμαστή επιφάνεια από εξαιρετικά ανοιχτό καφέ ξύλο και 10.000 δολάρια Αυστραλίας, 8 μέτρα ελαφρύ μωρό μπλε, ελαφρύ ροζ μωρό, ελαφρύ μωρό πράσινο, ελαφρύ μωρό κίτρινο φώτα νεράιδα και ένα εξαιρετικά μεγάλο και σούπερ μαλακό ρεαλιστικό χαριτωμένο χελώνα μαλακό παιχνίδι.
Feb 07 2016
Γενέθλια
Votes
53
  Θα ήθελα να είχα 100 οπλοφόρα και θα ήθελα να ζωντανέψουν οι άλφα και ωμέγα χαρακτήρες και θέλω να είμαι 300 λίβρες (λίπος) και θέλω να είμαι πολλά κιλά για 1 ημέρα
Jan 17 2016
Γενέθλια
Votes
61
  Εύχομαι να έχω ένα όμορφο δέρμα όπως τα κορεατικά είδωλα. Εύχομαι να γίνω επίσης πολύ διαφορετικός από τώρα, το δέρμα μου είναι ανοιχτό λευκό σαν χιόνι, έχει ροζ λευκά χείλη, λαμπερά μάτια και μάτια όπως το Park Jimin της BTS και να έχει ένα πολύ καθαρό και μεταξένιο δέρμα. Θα ήθελα επίσης ότι η φωνή μου θα είναι πολύ όμορφη που μπορεί να φτάσει ψηλά και μερικές φορές μπορεί να είναι βαθιά όπως η φωνή του Kim Taehyung της BTS (κορίτσι έκδοση παρακαλώ). Μακάρι να είμαι 150 εκατοστά όταν φτάσω 13 ετών. Εύχομαι όλα τα δώρα που θα λάβω στα γενέθλιά μου ή σε κάθε γιορτή θα είναι τα αγαπημένα μου μπάνια της μπάντας της ομάδας KPOP, και θα με θαυμάσουν οι άνθρωποι που με γνωρίζουν λόγω της καλοσύνης και της καλαισθησίας μου. Θα ήθελα επίσης να είμαι καλύτερος στο τραγούδι, το ραπ και το χορό και θα είμαι πολύ καλός στο σχολείο. Τέλος, ο μελλοντικός μου σύζυγος πρέπει να είναι το τελευταίο μου είδωλο σε μια ομάδα KPOP που εξακολουθεί να είναι παρθένος και αυτό θα με αγαπάει για πάντα. Όλες αυτές οι επιθυμίες πρέπει να γίνουν πραγματικότητα σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία: 29 Απριλίου 2016.
Jan 04 2016
Γενέθλια
Votes
52
  Εύχομαι όταν ξυπνήσω την επόμενη μέρα, θα πάρω πολλές αγκαλιές και ένα sims 4 video game για τα γενέθλιά μου. Θέλω επίσης να πάρω μια λευκή φίλη την ίδια μέρα.
Dec 15 2015
Γενέθλια
Votes
48
  Εύχομαι τα μαλλιά μου να μεγαλώνουν στο κόκκαλο μου, θα γίνω neko, και θα ήμουν creepypasta. Θα ήθελα επίσης να μπορώ να μιλήσω με ζώα και να μπορώ να τηλεπαρουσιώσω οπουδήποτε θέλω.
Nov 10 2015
Γενέθλια
Votes
62
  Εύχομαι τα γενέθλιά μου (26 Νοεμβρίου) να έχω την ευκαιρία να τραγουδήσω με το αγαπημένο μου συγκρότημα Tokio Hotel, να κάνω μερικές φωτογραφίες μαζί τους, να λάβω αυτόγραφα από αυτά, να τους πω την ιστορία των fan μου, να τους δώσω δώρα και να μιλήσω μαζί τους ! Αυτή είναι η μόνη μου επιθυμία που μπορεί να κάνει τα γενέθλιά μου χαρούμενα!
Nov 07 2015
Γενέθλια
Votes
85
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Γενέθλια
  Εύχομαι να έχω ένα iPhone 6s για τα γενέθλιά μου, ώστε να μπορώ να πάρω cool selfies και ταινίες βίντεο YouTube. Και μπορώ να πάρω 100-700 συμπαθείς σε κάθε εικόνα που δημοσιεύω στο Instagram.
Jun 24 2016
Γενέθλια
Votes
53
  Θα ήθελα να μετακομίσω σε ένα πανέμορφο σπίτι και θέλω το καλύτερο παπούτσι στον κόσμο για τα γενέθλιά μου και θέλω να γίνω λεπτός και θέλω να είμαι έξυπνος στην τάξη μου και θέλω να είμαι καλός στο σχολείο και εύχομαι τα μαλλιά μου να μεγαλώνουν πιο γρήγορα
Jul 08 2016
Γενέθλια
Votes
52
  Θέλω να είμαι ισχυρός σαν ένας άνθρωπος που θέλω να γίνω λεπτός Θέλω τα σημεία μου να πάω και θέλω το διαβατήριό μου να έρθει σύντομα έτσι ώστε να μπορώ να πάω στην Ολλανδία με την οικογένειά μου και θέλω Jayda να μιλήσει σε μένα κάθε μέρα πηγαίνω τάξη Θέλω η φωνή μου να ακούγεται ωραία και θέλω να μιλήσω Αγγλικά κανονικά και θέλω να περπατήσω και να τρέξω σαν φλας και θέλω όλη την τάξη μου να μιλήσει για μένα ότι είμαι όμορφος και είμαι καλός για τα γενέθλιά μου Θέλω όλα αυτά να έρθουν true / dss
Jul 15 2016
Γενέθλια
Votes
52
  Θα ήθελα να πάρω ένα χρώμα Corvette Convertible 2014 που διαρρέει μαύρο χρώμα. Θέλω το αυτοκίνητο να τοποθετηθεί στο πίσω μέρος του σπιτιού μου όλα έτοιμα και έτοιμα να πάνε. Θέλω να είναι εκεί στις 7/26/16 την πρωινή ανατολική ώρα.
Jul 25 2016
Γενέθλια
Votes
34
  Θα ήθελα να πάρω ένα χρώμα Corvette Convertible 2014 που διαρρέει μαύρο χρώμα. Θέλω το αυτοκίνητο να τοποθετηθεί στο πίσω μέρος του σπιτιού μου όλα έτοιμα και έτοιμα να πάνε. Θέλω να είναι εκεί στις 7/26/16 την πρωινή ανατολική ώρα. Αυτό είναι ένα μεγάλο δώρο γενεθλίων και το θέλω πραγματικά.
Jul 26 2016
Γενέθλια
Votes
55
  Ο καθένας θέλει να είναι δυνατός και υγιής, ειδικά εγώ. Η επιθυμία μου είναι να έχω τις ίδιες εξουσίες με το supergirl. Αυτό μπορεί να ακούγεται ανόητο butacas ο μόνος λόγος Im κάνει αυτή την επιθυμία είναι θέλω να βοηθήσω τους ανθρώπους! Θα ήθελα να πετάξει έχουν σούπερ δύναμη σούπερ ακρόαση ακτίνων Χ όραση μάτια λέιζερ πάγωμα αναπνοή σούπερ ταχύτητα και επιθετικότητα Παρακαλώ πραγματικά θέλω να βοηθήσω τους ανθρώπους!
Jul 27 2016
Γενέθλια
Votes
104
  Εύχομαι στις 4 Οκτωβρίου 2016 να πάρω ένα μαγικό κολιέ με ρουμπίνι διαμαντιών που θα μου έδινε απεριόριστες ευχές και το μόνο που θα έπρεπε να κάνω είναι να πω την επιθυμία μου για το κολιέ. Και η επιθυμία μου θα γίνει πραγματικότητα αμέσως. και δεν είναι αδύνατη η επιθυμία. και θα εμφανιστεί στο λαιμό μου όταν το βρώ.
Aug 02 2016
Γενέθλια
Votes
63
  Εύχομαι απόψε, αυτή την ίδια ημέρα, στις 9 Αυγούστου 2016, το ταξίδι μου στο ταξίδι του χρόνου και όλες οι άλλες μου επιθυμίες θα γίνουν πραγματικότητα και η κατάθλιψη και τα ψυχικά μου προβλήματα θα φύγουν και θα μπορέσω να επισκεφθώ τον κόσμο του κινούμενου κινουμένου σχεδίου Batman στα όνειρά μου και η ζωή θα είναι πιο ευτυχισμένη και πιο ήρεμη και όλες οι κακές μου αναμνήσεις ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ και έτσι και εγώ δεν θα είχαμε ποτέ νοικοκυριό στην 8η τάξη και η αδελφή μου ποτέ δεν έμεινε έγκυος και δεν γνώρισε ποτέ τον φίλο της και εγώ και η ζωή της οικογένειάς μου θα είναι πολύ πιο ευτυχισμένη.
Aug 09 2016
Γενέθλια
Votes
209
  Σας εύχομαι σήμερα στις 13 Αυγούστου τα γενέθλιά μου το ξόρκι ταξιδιού μου και όλες οι άλλες μου επιθυμίες θα γίνουν πραγματικότητα και θα σταλούν πίσω στην 11η Ιουνίου του 2014 πίσω στην ηλικία των 15 ετών με όλα τα ψυχικά μου προβλήματα να εξαφανίστηκαν και οι κακές συνήθειες να εξαφανιστούν και όλες οι κακές μου αναμνήσεις και τα θέματα υγείας μου θα φύγουν και από τους φίλους και την οικογένειά μου, καθώς και νέες και ευτυχισμένες αναμνήσεις θα αντικατασταθούν και ότι ποτέ δεν φοίτησα στο homeschool στην 8η τάξη και δεν θα το έχω μνήμη και έτσι δεν θα γίνει κανένας άλλος Θα είμαι σε θέση να τελειώσω το γυμνάσιο και το κολέγιο και μου όπως θα είναι πιο ευτυχισμένοι.
Aug 13 2016
Γενέθλια
Votes
328
  Θα ήθελα να συγκεντρώσω όλα τα squishies στον κόσμο. Μπορώ να συλλέξω αντικαταστάσεις. Συλλέγομαι squishies σε όλο τον κόσμο. Ακόμα και τα σπανιότερα σκουπίδια μπορώ να τα πάρω. Ορισμένες από τις squishies μου μάλιστα διακινούνται από άλλους. Θα πάρω όλα τα squishies του Ibloom και άλλα. Όλα τα squishies μου δεν θα πάρουν ποτέ ελαττώματα. Η μαμά μου θα με αφήσει να πάρω όλα τα squishes. Θα έχω αρκετό χώρο και χρήματα για να κρατήσω και να αγοράσω όλα τα squishies στον κόσμο. Ειδικά mochi και squishing σπασίματος.
Aug 27 2016
Γενέθλια
Votes
44
  Θα ήθελα να φέρω στα γενέθλιά μου φέτος (στις 22 Οκτωβρίου) στις 5:30 το πρωί και να δούμε ΦΥΛΛΑ από παρουσιάσεις που πλημμυρίζουν το πάτωμα στο σαλόνι και θα υπάρχει (όλα τυλιγμένο) ένα ντεκτο ρομποτικό ρόπαλο A (με 15 χρώματα ρευστού) μερικοί ήρωες τυμπάνων τυφλά κιβώτια, ένα γλυκό μπλοκάρισμα και πολλά και πολλά άλλα AWESOME πράγματα! Και επίσης θα ήθελα να πάω πολύ καλά!
Aug 29 2016
Γενέθλια
Votes
58
  εύχομαι να μπορώ να φτερά και θα ήθελα να είχα ένα φανταχτερό σπίτι στο εσωτερικό και μικρό στο εξωτερικό και θα ήθελα να είχα ένα τηλέφωνο θέλω επίσης να έχουν ένα λίπος, αλλά wiggles και claps
Sep 23 2016
Γενέθλια
Votes
62
  Εύχομαι ότι μπορώ να πάρω 300 δολάρια από τη μαμά του θεού μου στην εκκλησία και ένα χείλος μπάσκετ. επίσης να είναι καλοί στο μπάσκετ και να γίνουν διάσημοι. να είναι ένα πολύ καλό dab.
Dec 09 2016
Γενέθλια
Votes
41
  Εύχομαι ότι πριν από το τέλος των A-Levels μου θα ανακαλυφθεί από ένα σκηνοθέτη μιας επερχόμενης ταινίας που θα είναι εξαιρετικά επιτυχημένη, θα με θέλει να πρωταγωνιστεί στον πρωταγωνιστικό ρόλο γιατί θα είμαι τέλειος γι 'αυτό, ο χαρακτήρας μου θα είναι ένα κακό και θα την παίξω τέλεια και θα γίνω λοιπόν αγαπημένος, γιατί θα είναι μια εικόνα και ένας ήρωας για πολλούς λόγω της δράσης μου. Η ταινία θα αποτελέσει μέρος ενός τεράστιου κινηματογραφικού franchise που θα γίνει ένα από τα πιο επιτυχημένα franchises στην ιστορία και θα οδηγήσει το δρόμο για μένα να γίνω επιτυχημένη ηθοποιός, όλοι θα με αγαπήσουν και θα έχω μια τεράστια βάση ανεμιστήρων. Η ζωή μου θα είναι απίστευτη, εξαιρετική και οτιδήποτε θέλησα ποτέ να είναι.
Dec 29 2016
Γενέθλια
Votes
32