Αρχική >> Κατηγορίες >> Υγεία >> WishID: 11007
Anonymous
Change Wish Language:
 ο μικρότερος αδερφός μου, ηλικίας 6 ετών, έχει πέτρα χοληδόχου κύστης. ο μόνος τρόπος για να το βγάλουμε είναι να λειτουργήσει και να αφαιρέσει ολόκληρη τη χοληδόχο κύστη που είναι πολύ οδυνηρό για ένα τόσο μικρό παιδί. Θέλω να εξαφανιστεί η πέτρα, χωρίς να τον προκαλέσει κανένα πρόβλημα.


Ημερομηνία : Aug 25 2016  |  Ψήφοι : 121
Κατηγορία : Υγεία
WishID : 11007  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Υγεία
  Επιθυμώ να γεννήθηκα με ένα ελαφρώς δίκαιο δέρμα και φυσικά λίγο μυϊκή και επίσης επιθυμώ να εγώ είμαι περιτομή πριν από όταν ήμουν ηλικίας 6 ετών. Ψηλά αυτή την επιθυμία.
Aug 16 2016
Υγεία
Votes
69
  Εύχομαι να έχω για πάντα έναν πολύ όμορφο, κοκαλιάρικο και λιγότερο μυϊκό μηρό / πόδια. Εύχομαι για τα πόδια όπως η Choi Soo-νεαρή από γενιά κοριτσιών (μια μπάντα kpop.)
Aug 12 2016
Υγεία
Votes
119
  Επιθυμώ ότι τα μαλλιά μου θα μπορούσαν να φτάσουν στην κοιλιά μου και θα είναι πραγματικά υγιή και πραγματικά δυνατά και το χρώμα θα είναι χρυσαφίσιο και με μεσαίες ξανθιές υπογραμμίζει όλα τα μαλλιά μου
Aug 09 2016
Υγεία
Votes
82
  Εύχομαι τα ινδικά χοιρίδια μου να θεραπευτούν, να έχουν αιώνια νεολαία και ΠΟΤΕ να μην πεθαίνουν. Στο όνομα του Ιησού, AMEN! Επίσης, για να αντιστραφεί αυτή η διαχρονική κατάρα, και η δική μου φλόγα να βρει και να με παντρευτεί. Ο αγαπητός μου φίλος, ο Berta Ruiz, χρειάζεται και θεραπεία.
Aug 04 2016
Υγεία
Votes
115
  Θα ήθελα να έχω ένα τέλειο και όμορφο σώμα, ωραία abbs και ωραίο σώμα, ένα μεγάλο και στρογγυλό άκρο, μεγάλα και ωραία βυζιά, όμορφα πόδια και ένα όμορφο και λείο δέρμα, χωρίς ακμή, ελεύθερη ραγάδες, ένα ήπιο σώμα.
Jul 27 2016
Υγεία
Votes
53
  Θα ήθελα να χάσω 110 κιλά σε 1-2 μήνες, ώστε να αισθάνομαι υπέροχα για τον εαυτό μου και εύχομαι το μέγεθος του παπουτσιού μου να είναι 7.5 και έτσι θα είναι εύκολο να ψάξω για το σωστό μέγεθος παπουτσιών.
Jul 24 2016
Υγεία
Votes
116
  Εύχομαι η ακμή μου να φύγει. Έχω αγωνιστεί με αυτό για σχεδόν 4 χρόνια και αν και έχω δοκιμάσει πολλά φάρμακα που συνταγογραφούνται από δερματολόγους, κανένας από αυτούς δεν έχει εργαστεί. Είναι ενοχλητικό να πρέπει να το καλύψετε με μακιγιάζ και θέλω απλώς το δέρμα μου να φανεί νέος και όμορφος όπως κάποτε. Η ακμή μου δίνει ουλές και χτυπήματα και εύχομαι ότι όλα θα φύγουν. Παρακαλώ βοηθήστε. Εκτιμώ όλες τις ψήφοί σας και ελπίζω ότι αυτό θα βοηθήσει να μου θεραπεύσει την ακμή μου. Για μένα, είναι η τελευταία λύση.
Jul 23 2016
Υγεία
Votes
115
  Θα ήθελα να έχω μια δυναμική ισχυρή και μοναδική φωνή τραγουδιού φως Lyric Boy Soprano, σε σύγκριση με Amber Riley, Ariana Grande και το παιδί Michael Jackson όλα μαζί, μαζί με μια ευρεία φωνητική σειρά που εκτείνεται από το C
Jul 15 2016
Υγεία
Votes
71
  Εύχομαι σε έναν θεό σαν αναγέννηση / θεραπευτική ικανότητα. Θα μου επιτρέψει να παραμείνω στην αρχή της νεολαίας, ώστε να μην γερνούν. Οποιαδήποτε ασθένεια μπορεί να λάβω θα θεραπευθεί. Οποιοδήποτε τραυματισμό θα θεραπεύσει το ίδιο, ακόμη και να χάνει τα άκρα. Το αίμα μου μπορεί να θεραπεύσει προσωρινά ή να θεραπεύσει τόσο σωματικά όσο και προβλήματα. Επίσης, οποιαδήποτε δηλητήρια θα αντιμετωπιστούν εξουδετερωμένα. Θέλω να εκπληρωθεί αυτή η επιθυμία γρήγορα καθώς οι άνθρωποι ψηφίζουν αρκετά γι 'αυτό.
Jul 06 2016
Υγεία
Votes
139
  Εύχομαι ένα εργαλείο αντικειμένων που θα με βοηθήσει να επικοινωνώ καλύτερα με τους ανθρώπους, να βοηθάω στην ωρίμανσή μου, να χρηματοδοτώ, ανεξάρτητα, ομιλία και υγιεινή και να με καθοδηγεί σε ό, τι χρειάζομαι για να βγαίνω από τη μιζέρια για την ύπαρξη ποτέ- . Το Αντικείμενο μπορεί να βοηθήσει τους Άνθρωπους στη δεκαετία του 20, 30, 40, 50 και ούτω καθεξής.
Jul 02 2016
Υγεία
Votes
118
  Εύχομαι ο Νέο Δ να με αγαπάει για μένα. Για να μιλήσουμε περισσότερο Για να κρεμάσουμε περισσότερα. Για να δημιουργήσουμε μια καλή σχέση πριν από το γυμνάσιο. Και για μένα και για τη Χλόη να είναι ακόμα δροσερό ο ένας με τον άλλον, εξαιτίας μου και του Νέου.
Jun 22 2016
Υγεία
Votes
52
  Εύχομαι το σώμα μου να είναι ένα πακέτο έξι. Το σώμα μου δεν κοιτάζει πολύ καλά αυτήν τη στιγμή, φαίνω πολύ λιπαρά. Θέλω να το αλλάξω αυτό, θέλω ένα πραγματικό σώμα. Θα έλεγα πολύ καλά και θα είχα μερικούς κανονικούς μύες. Θα φαινόταν κατάλληλη και δυνατή και όλα τα κορίτσια θα με αγαπούσαν.
Jun 13 2016
Υγεία
Votes
57
  Εύχομαι τα μαλλιά μου να φτάσουν στην κοιλιά μου και θα μπορούσαν να αναπτυχθούν κάθε βράδυ και καθημερινά και θα μπορούσαν να αυξηθούν 10 φορές ταχύτερα και θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικά υγιή
Jun 10 2016
Υγεία
Votes
108
  Εύχομαι το σημερινό μου βάρος των 190 κιλά. μειώνονται αυτόματα κατά 85 λίβρες. όπου τώρα το βάρος μου θα είναι αυτόματα £ 105. όπου είμαι στο κανονικό τμήμα βάρους, ώστε να μπορώ να γίνω υγιής άνθρωπος με υγιές βάρος, όπου αυτόματα έχω λεπτή, θηλυκή κατασκευή, δίκαιο δέρμα, σούπερ μακρά μαύρα μαλλιά πάνω στο κεφάλι μου, χαριτωμένα μάτια, χαριτωμένη μύτη, τέλεια λευκά δόντια , καλή ακοή, ωραία οράματα, χαριτωμένα χείλη, τα μικρά βυζιά μου στρέφονται αυτόματα σε τέλεια μεγέθους βυζιά σχήμα μεγέθους 40DDD που μου επιτρέπει να φορούν μεγαλύτερο σουτιέν σε αυτό το μέγεθος μόνο με το πόσο ή λιγότερο από την στολή που φοράω ακόμα έχω διάσπαση , άψογα μεγάλο σχήμα άκρου, χωρίς δημόσια μαλλιά στη μασχάλη μου / κάτω από το πηγούνι μου / πάνω από τα χείλη / τα ιδιωτικά μου μέρη / τα χέρια / τα πόδια / το στήθος / κλπ., Έχω υγιή αλλά ομαλά χέρια / πόδια / πρόσωπο, στήθος / πλάτη / κλπ. , Έχω επίσης υψηλό μεταβολισμό που με βοηθάει να καίνω θερμίδες γρηγορότερα, ανεξάρτητα από το πόσο βάζω φαγητό στο στόμα μου για να γίνω πραγματικότητα την πρώτη μέρα του σχολείου στις 17 Αυγούστου 2016 ακριβώς τη στιγμή που ξυπνάω το πρωί.
May 25 2016
Υγεία
Votes
102
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Υγεία
  Θέλω να αυξηθεί ψηλά κατά 3 ίντσες και να πάρει μια επίπεδη κοιλιά. γιατί αισθάνομαι πραγματικά ανασφάλεια για το ύψος και το βάρος μου. παρακαλώ με βοηθήστε να ξεπεράσω αυτή την αμηχανία. Θα ψηφίσω πίσω για το u.
Aug 25 2016
Υγεία
Votes
125
  Θα ήθελα να μην χρειάζεται να βγάζω τις αμυγδαλές μου ή τα δόντια των σοφών μου και να ζήσω μια ευτυχισμένη ζωή χωρίς χειρουργικές επεμβάσεις .. Είμαι τρομαγμένος από τις βελόνες και το αίμα μου ξεγελάει
Sep 02 2016
Υγεία
Votes
85
  Μακάρι να ήμουν Immortal ότι δεν γένησα ποτέ ότι ήμουν Chronolocked και ότι θα μπορούσα να τρέξω σε υπεράνθρωπη ταχύτητα έως και 75mph με τα πόδια σαν cheetahI θέλω επίσης ένα Extreme Metabolism έτσι ώστε όλα όσα έφαγα πέψη τέλεια και βγήκε απολυμαίνονται και ότι ήμουν σούπερ ανθεκτικό σε αύξηση βάρους και ασθένεια και ασθένεια που είχα άσηξη "υπερανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα" ασθένεια ασθένειας που είχα επίσης σούπερ αισθήσεις, απεριόριστη ενέργεια, απεριόριστη νοημοσύνη, απεριόριστη υγεία.
Sep 12 2016
Υγεία
Votes
118
  Θα ήθελα να είχα υπερφυσική κατάσταση Επιθυμούσα να είχα υπερανθρώπινο DNA και ATP μου propogated από 35 quintillion φορές προκαλώντας όλα τα κύτταρα μου να υπερφορτώσουν Θα ήθελα να supercharge κάτω από τον ήλιο και να θεραπεύσει το σώμα μου γρήγορα καθώς και ηλικία δέκτες πόνο μου από εκατομμύρια χρόνια προκαλώντας στο σώμα μου να μην αισθάνεται πόνο και να κερδίζει σούπερ πυκνό ιστό που θα μου δώσει μεγαλύτερη φυσική δύναμη Θα ήθελα επίσης να είμαι αθάνατος εξαιτίας όλων αυτών.
Oct 01 2016
Υγεία
Votes
67
  Εύχομαι ο πατέρας μου να έχει μια θαυματουργή θεραπεία του καρκίνου του οισοφάγου και το σώμα, η καρδιά, το μυαλό και η ψυχή του να είναι δυνατά και υγιή και πάλι αμέσως. Παρακαλώ τον κάνει να κερδίσει περίπου 30 κιλά, είναι τόσο λεπτός και αδύναμος. Δεν αξίζει αυτό. Παρακαλώ βοηθήστε τον.
Oct 01 2016
Υγεία
Votes
163
  Είμαι σε τρομερή υγεία. Εύχομαι ο διαβήτης τύπου 2 μου να θεραπεύεται ξαφνικά (σύντομα, όπως μέσα σε ένα μήνα) και ποτέ δεν επιστρέφει. Ίδια με τα σημάδια ακμής μου. Μακάρι να πάνε όλοι μακριά.
Oct 04 2016
Υγεία
Votes
162
  Εύχομαι το βάρος μου να φτάσει στα £ 185 σύντομα. Θέλω να μειώσω το βάρος μου για την υγεία μου. Παρακαλώ δώστε μου την επιθυμία να χάσετε βάρος. Θέλω το βάρος μου να πέσει στα 185 κιλά και θέλω να μην υπερβεί τα 190 κιλά.
Oct 07 2016
Υγεία
Votes
62
  Θέλω πραγματικά να χάσω 100 λίβρες χωρίς δίαιτα και ότι έχω ένα επίπεδο στομάχι και λεπτά πόδια και ότι η ακμή μου στο στήθος και την πλάτη μου θα φύγει για να μπορώ να είμαι σέξι στο φίλο μου και να μπορώ να φορέσω ένα μπικίνι γι 'αυτόν και το μέγεθος των ρούχων μου θα είναι ακόμα μεγάλο για να ευχαριστήσω και να μοιραστώ αυτήν την ευχαρίστηση ευχαριστώ :)
Oct 13 2016
Υγεία
Votes
53
  Θα ήθελα να επιταχύνω τόσο γρήγορα όσο ένας τσίτα με τα πόδια 75mph Θέλω ένα μεταβολισμό που είναι ένα εκατομμύριο φορές ταχύτερο από τους φυσιολογικούς ανθρώπους Θέλω ποτέ να ηλικία Θέλω παγωμένο ζεστό πόνο μου αναλγητικές κρέμες να έχουν ένα εκατοστιαίο ποσοστό επί τοις εκατό σαλικυλικό μεθύλιο και μενθόλη σε αυτά !!.
Oct 16 2016
Υγεία
Votes
41
  Εύχομαι ο γιος μου να είναι σε θέση να διαχειριστεί τις ανησυχίες του και να ζήσει μια ευτυχισμένη ζωή. Τον αγαπώ και μισώ να τον δω τόσο ενοχλημένο. Αγωνίζεται με τον αυτισμό και επιθυμεί να ξαναζήσει το παρελθόν. Οι ελπίδες, τα όνειρα και οι ευχές μου επικεντρώνονται σε αυτόν, πιστεύοντας ότι το μέλλον του θα είναι φωτεινό. Η αλλαγή είναι δύσκολη γι 'αυτόν, αλλά έχει μια τέτοια πολλά υποσχόμενη ζωή μπροστά.
Oct 16 2016
Υγεία
Votes
119
  Εύχομαι ο εχθρός μου Sunny να ερωτευτεί μαζί μου και να ξεχάσει όλα τα εξαιρετικά κακά πράγματα που του έκαναν. Ολόκληρη η μπάντα Slipknot, εκτός από τον Joey Jordison, είναι οι γείτονές μου που θα μετακομίσουν και θα ζήσουν στο 52ο st 1210
Oct 21 2016
Υγεία
Votes
38
  Ολόκληρη η μπάντα του Slipknot συμπεριλαμβανομένου του πρώην Joey Jordison θα κινηθεί και θα ζήσει στο 52ο st 1210
Oct 21 2016
Υγεία
Votes
37
  Θα ήθελα να είχα την υπερδύναμη Speedster PhysiologyQuicksilver (Marvel Comics) όπως όλα τα άλλα speedsters, έχει ένα σώμα προσαρμοσμένο να αντέχει την τεράστια και απίστευτη ταχύτητά του. Δύναμη / Δυνατότητα: Χρησιμοποιήστε τα χαρακτηριστικά ενός speedster. Η ικανότητα να κατέχει τα χαρακτηριστικά ενός Speedster . Διακύμανση της υπερφυσικής ταχύτητας. Περιεχόμενα [εμφάνιση] Επίσης, CalledSpeedster MimicrySpeed ​​ΦυσιολογίαΚαφειρότητα Ο χρήστης διαθέτει βελτιωμένη φυσιολογία κατάλληλη για τεράστιες ταχύτητες. Το καρδιαγγειακό και αναπνευστικό σύστημα των χρηστών είναι πολλές φορές πιο αποτελεσματικό από αυτό ενός φυσιολογικού ανθρώπου. Η ταχύτητα επεξεργασίας του εγκεφάλου τους πιθανότατα θα είναι εκατοντάδες φορές ταχύτερη από την κανονική ανθρώπινη, έτσι ώστε να μπορούν να λειτουργούν με τεράστιες ταχύτητες. Η χημική διαδικασία του μυός τους είναι επίσης ιδιαίτερα ενισχυμένη, ώστε το σώμα τους να μην παράγει δηλητήρια κούρασης, -προϊόν της φυσικής μετακίνησης, που αναγκάζει το σώμα να ξεκουραστεί. Οι αρθρώσεις είναι πιο ομαλές και λιπαίνονται πιο αποτελεσματικά από αυτές ενός κανονικού ανθρώπου. ΕφαρμογέςΑυξημένος ΜεταβολισμόςΑυξημένη ΑντίληψηΑυξημένη Διαδικασία ΣκέψηςΕνισχυμένη ΑνθεκτικότηταΑνισχυμένη Αντοχή Αναπνεόμενη ΑνθεκτικότηταΑντιμετωπισμένη ΓυναικείαΑυξημένη Ταχύτητα / Υπερφυσική Ταχύτητα / Απόλυτη Βαθμολογία SpeedInertia Negationi θέλουν να τρέξουν σε υπεραφθάλμιες ταχύτητες με τα πόδια και να παραγάγουν υπερσυμπιεσμένο κύμα αδρεναλίνης που ρέει μέσα από το σώμα μου που συγκλονίζει το σύστημά μου σε overdrive t για να έχει μια υπερανθρώπινη φυσιολογία όπου άρρωστος έχουν υπερφυσική κατάσταση υπερφυσικά κύτταρα και αίμα και να επουλωθούν γρήγορα στον ήλιο προκαλώντας αιώνια νεολαία και ένα απολυμαντικό μεταβολισμό ήταν εσωτερικά μου είναι σούπερ καθαρό και im mega καθαρό το εξωτερικό;
Nov 11 2016
Υγεία
Votes
77
  θέλω να είμαι το ισχυρότερο αγόρι στο σχολείο και είχα τη δύναμη να κάνω 1 δευτερόλεπτο μοιάζει με 5 χρόνια όποτε θέλω και στη μέση του δεύτερου μπορώ να το απενεργοποιήσω. Θέλω επίσης ότι η ζωή μου θα παραλείψει 6 χρόνια ώστε να μπορώ να πάρω ένα αυτοκίνητο. Θα ήθελα επίσης κάποια τυχαία πρόσωπο μου δίνει ένα δωρεάν σούπερ αθλητισμό bugatti veyron. Εύχομαι επίσης να βρω το μαγικό τρίγωνο επιθυμίας που πωλούνται. Θέλω επίσης να είμαι διάσημος και πολλών δισεκατομμυρίων. Επιθυμώ επίσης να έχω στοιχειακή πυρκαγιά, πάγο και νερό. Θέλω επίσης ότι όλα όσα γράφω συμβαίνουν την επόμενη μέρα. Θέλω επίσης ότι όποιος λέω τις λέξεις "δεν έχω κοιμηθεί" να ερωτευτεί με me.i τότε επιθυμούν ότι ήμουν ένας κατάσκοπος που ρέει 500 000 λίρες την ημέρα. Θα ήθελα επίσης ότι ως αναστενάζοντας ότι η επιθυμία μου έγινε πραγματικότητα βρίσκω ένα κλειδί αυτοκινήτου λωτού κάτω από το μαξιλάρι μου. τότε θέλω ότι λέω ότι επιθυμώ αυτό που λέω έπειτα έρχεται αληθινό αν λέω και αυτό είναι αυτό που θέλω. Επίσης, ευχόμαστε να ξυπνήσω και είχα ένα ferrari στην κρεβατοκάμαρά μου με τα πλήκτρα του αυτοκινήτου στο μπουφάν.
Nov 18 2016
Υγεία
Votes
41