Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές >> WishID: 11148
Ανώνυμος
Change Wish Language:
 Εύχομαι να έχω χλωμό λευκό δέρμα, ίσια γαλάζια μαλλιά, γαλάζια μάτια, λεπτά ροζ χείλη και μια εμφάνιση emo και προσωπικότητα. Εύχομαι όλοι να εγκριθούν από εμένα να είμαι αυτός που θέλω να είμαι. Θα ήθελα επίσης να έχω όλα τα Α και να μιλήσω περισσότερο για τη συντριβή μου.


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true


5081 /8587 Κατηγορία : Άλλες Ευχές


Ημερομηνία : Sep 20 2016  |  Ψήφοι : 53
Κατηγορία : Άλλες Ευχές
WishID : 11148  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Εύχομαι οι άνθρωποι να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τις λέξεις "retard / retarded", και "fag / basgat". Είναι πραγματικά κακό και ενοχλητικό όποτε οι άνθρωποι λένε αυτές τις λέξεις.
Sep 20 2016
Άλλες Ευχές
Votes
24
  Μακάρι να είμαι το πιο όμορφο κορίτσι σε ολόκληρο το σχολείο και ο Charlie με ρωτάει να βγω μαζί του και λέω ναι και τα μαλλιά μου είναι μακρύς flowin ombre χρώμα επίσης είμαι ο ηγέτης (υπεύθυνος) της λέσχης χορού και μπορώ να χορέψω κάθε χορός εξαιρετικά καλά και μπορώ να ενεργήσω πραγματικά καλά και να τραγουδώ εκπληκτικά και είμαι μέσος όρος ύψους για 10 χρονών έχω προσφερθεί μια δουλειά να είναι εκτός από ένα νέο upcomming ζεστό και δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή δέχομαι και έχω φακίδες δεύτερη για να διαρκέσει Το layla είναι ο καλύτερος καλύτερος καλύτερος φίλος μου τελικά μου, layla, esme, esme.s, inca, σαφράν, sofiya, maddie, charlie, μίλια και ben.v όλα φτάνουν στο dorothy stringer και κατά τη διάρκεια του γυμνασίου πάντα hangout επίσης είμαι κοκαλιάρικο καλό στο τρέξιμο και όλα τα αθλήματα και μπορώ να κολυμπήσω και είμαι ο καλύτερος κολυμβητής σε ολόκληρο το balfour Επιθυμώ όλες τις επιθυμίες να γίνουν πραγματικότητα και έχω aload από φίλους και νέους φίλους στο stringer.
Sep 20 2016
Άλλες Ευχές
Votes
30
  Εύχομαι να ταξιδεύω στον κόσμο βοηθώντας άλλους και κάνοντας μια διαφορά στον κόσμο. Θα ήθελα επίσης να βρω τον αδελφό μου, κάποιον που δεν θα με αφήσει ποτέ και κάποιος που θα με αγαπούσε ακόμα και με τα ελαττώματά μου. Παρακαλώ βοηθήστε αυτό να γίνει πραγματικότητα.
Sep 19 2016
Άλλες Ευχές
Votes
46
  Εύχομαι ο φίλος μου Logan D Guzman και εγώ να αλλάξουμε τα σώματα όταν κάνουμε ότι θα έχει τις αναμνήσεις μου θα έχω τις μνήμες του. Στο σχολείο θα έχει τα μαθήματά μου και θα έχει τις τάξεις μου
Sep 17 2016
Άλλες Ευχές
Votes
29
  Εύχομαι η μαμά και ο μπαμπάς μου να μισούν πραγματικά πολύ την πολιτεία του Τέξας ... επειδή θεωρούν ότι ζουν σε ένα κάστρο στην πόλη Winnsborro του Τέξας και πραγματικά το μισώ. Λατρεύω το σπίτι μας στο Granger, στην Ιντιάνα καλύτερα από οτιδήποτε άλλο. Ψηφίστε αυτήν την επιθυμία και μοιραστείτε το όσο συχνά μπορείτε, γιατί εύχομαι οι γονείς μου να γυρίσουν την πλάτη τους στο Τέξας. Ποτέ δεν θα έπρεπε να θεωρούν ότι ζουν εκεί. Θα το εκτιμούσα καλύτερα αν ταξιδεύαμε μόνο στο Τέξας, δεν ζούσαμε εκεί. Ψηφίστε όσο πιο συχνά μπορείτε και κάνετε αυτό να συμβεί !!!
Sep 17 2016
Άλλες Ευχές
Votes
148
  εύχομαι να μπορώ να επιπλέω και θέλω επίσης να έχω τηλεκινητική και να μην αισθάνομαι πόνο και εύχομαι ότι μπορώ να έχω 1,00,067,088,384,000 δολάρια και να διαβάσω τα μυαλά των ανθρώπων και εύχομαι να βλέπω φάντασμα και εδώ τι λέει το φάντασμα
Sep 16 2016
Άλλες Ευχές
Votes
102
  Εύχομαι η κυρία που εργάζεται στο κατάστημα κατοικίδιων ζώων Tiny Bubbles στο Port Angeles, που έλαβε όλες τις αλλεργίες της από ένα τσίμπημα μελισσών που πήρε όταν ήταν σε διακοπές για να θεραπευτεί πλήρως από όλες τις αλλεργίες της και να μην δεχτεί ξανά αλλεργίες ή και μου εύχομαι αμέσως να ξέρει πότε θεραπεύεται από όλες τις αλλεργίες της. Επιθυμώ επίσης το κατάστημα κατοικίδιων ζώων Tiny Bubbles στο Port Angeles να φέρει κάθε είδους ζώο και να φέρει κάθε είδους νάνος χάμστερ όλη την ώρα, ειδικά χάμστερ νάνος βατόμουρου και εύχομαι οι άνθρωποι που δουλεύουν στο κατάστημα κατοικίδιων ζώων Tiny Bubbles στο Port Angeles θα χωρίζονταν πάντα τα θηλυκά τρωκτικά όπως τα ποντίκια αρουραίους χάμστερ gerbils κλπ από τα αρσενικά ώστε να μην αναπαράγονται και εύχομαι το κατάστημα κατοικίδιων ζώων Tiny Bubbles Port Angeles για να γίνει ένα πολύ δημοφιλές κατάστημα κατοικίδιων ζώων.
Sep 16 2016
Άλλες Ευχές
Votes
51
  Εύχομαι το κτηματομεσιτικό κέντρο Haggens στο Port Angeles να μετατραπεί σε κατάστημα Petsmart με όμορφο χώρο στάθμευσης και θα ήθελα να μετατραπεί το παλιό κτίριο της Walmart στο Port Angeles σε ένα διώροφο κατάστημα Target με όμορφο χώρο στάθμευσης.
Sep 16 2016
Άλλες Ευχές
Votes
48
  Επιθυμώ ολόκληρο το αυτοκίνητό μου και ολόκληρο το φορτηγάκι της μαμάς μου να γίνει και να δούμε και να δουλέψουμε ολοκαίνουργια ξανά μέσα και έξω και για το αυτοκίνητό μου και το φορτηγό της μητέρας μου να μην έχουν καθόλου γρατζουνιές ούτε σχισμές σε αυτές καθόλου.
Sep 16 2016
Άλλες Ευχές
Votes
103
  Θα ήθελα να μπορώ να συναντήσω όλους τους χαρακτήρες από το δημοφιλές παιχνίδι IOS και Android otome, Mystic Messenger! Θα ήθελα να τους συναντήσω στην πραγματική ζωή και θα ζήσουν στο σπίτι μου επειδή δεν έχουν πού να πάνε. ο καλύτερος φίλος μου, η Sarah Lucas για να συναντήσω τον Zen και τον καλύτερο φίλο μου, τον Sydney Burdick, για να συναντήσω τον Jumin Han.Θα θέλω σίγουρα να συναντηθώ με τον Luciel Choi 707. Θέλω επίσης να γίνουμε μάγοι που παρακολουθούν ένα ιδιωτικό σχολείο, καθώς και να επιλέξουμε τις δυνάμεις μας και να αποφασίσουμε ποια μαθήματα θα πρέπει να πάρουμε. Θα σταματήσουμε επίσης τους κακούς ανθρώπους / μάγισσες να διαφθείρουν τον κόσμο μας, καταπολεμώντας τους! Μπορούμε επίσης να το εγκαταλείψουμε αν θέλουμε, αλλά αυτό σημαίνει ότι θα ζήσουμε απλά μια κανονική Θέλω επίσης για κάθε φοιτητή που παρακολουθεί το σχολείο, παίρνει μυστικούς σύντροφοι που τους ακολουθούν παντού! Αν κάνετε κλικ για να ψηφίσετε, εύχομαι όλοι όσοι ψηφίζουν για μένα να γίνουν αληθινές :)
Sep 15 2016
Άλλες Ευχές
Votes
104
  Παρακαλώ βοηθήστε αυτή την επιθυμία να γίνει πραγματικότητα Εύχομαι Timberly θα αλλάξει γνώμη για μένα επίσης επισκεφθείτε την επόμενη εβδομάδα για να είναι εκεί για την πιθανή χειρουργική επέμβαση και την ανάκαμψή της και για να είναι λιγότερο τόνισε. Εύχομαι ότι ο Τίμπι ξέρει ότι δεν είναι μόνος και ότι με έχει να μιλήσω και να εμπιστευτώ. Θέλω είτε να κειμένου είτε να μου τηλεφωνήσει σε λίγες μέρες
Sep 15 2016
Άλλες Ευχές
Votes
47
  Εύχομαι ο φίλος μου στο παρελθόν Sandra Upcraft να έχει ένα λεπτό σφιχτό και ήρεμο σώμα με μια επίπεδη κοιλιά και εύχομαι να έχει ένα υψηλό μεταβολισμό στον ουρανό. Επιθυμώ επίσης η Sandra Upcraft να έχει όμορφο άψογο, υγιές, ανθεκτικό και νεανικό δέρμα και για να μην έχει ακμή χωρίς σπυράκια και καθόλου ραγάδες και εύχομαι η Sandra Upcraft να έχει ανοιχτό μπεζ δέρμα. Επιθυμώ επίσης η Sandra Upcraft να έχει όμορφα υγιή μεταξωτά λαμπερά και μαλακά μαύρα μαλλιά και για να έχει πράσινα μάτια Jade.
Sep 15 2016
Άλλες Ευχές
Votes
56
  Επιθυμώ να έχω πανέμορφο άψογο, υγιές και ανθεκτικό νεανικό δέρμα και να μην έχω ακμή χωρίς σπυράκια και καθόλου ραγάδες, θέλω επίσης να μην έχω κακές συνθήκες δέρματος ποτέ και εύχομαι να πετάξει το μοσχάρι πάνω από το άνω χείλος μου και το μώλο στη δεξιά πλευρά του προσώπου μου για να γίνει πιο σκοτεινή και πιο όμορφη.
Sep 15 2016
Άλλες Ευχές
Votes
53
  Εύχομαι ο αδελφός μου να αποκτήσει πλήρη και μόνιμη επιμέλεια της κόρης του και για την πρώην φίλη του και το φίλο της να μην πάρει πάλι ποτέ την επιμέλεια της κόρης των αδελφών μου, θα ήθελα και οι πρώην φίλες μου και ο φίλος τους να μετακινηθούν μακριά σε άλλο κράτος και να παραμείνουν εκεί για πάντα.
Sep 15 2016
Άλλες Ευχές
Votes
101
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Θα ήθελα να έχω ένα επαγγελματικό δαχτυλίδι πάλης στο κατώφλι μου και ο ιδιοκτήτης μου θα το επιτρέψει και η 2 μαμά μου δεν θα τρελαθεί αν κάνω πάλη στην αυλή με τους φίλους μου και οι φίλοι μου φίλοι δεν θα τρελαθώ ούτε. Και έχουμε $ 3000.000 δολάρια για να αγοράσουμε τον εξοπλισμό pro πάλη, τα υπέρ όπλα πάλης και τα εργαλεία υπέρ πάλης. Και οι φίλοι μου: οι collin dunn, tremyane tillman, ο Jones amos, ο Corey Harrison, ο PJ Markino, ο Joey Pahler και οι πραγματικοί κινέζοι Enemy Mario θέλουν να συμμετάσχουν και οι κινόνες του Mario ξέρουν να παλεύουν σαν σούπερ σταρ του WWE. Και οι φίλοι μου θα παλέψουν σαν το αγαπημένο τους σούπερ σταρ WWE. Στο επαγγελματικό μου δαχτυλίδι πάλης.
Sep 20 2016
Άλλες Ευχές
Votes
36
  Θα ήθελα να μεγαλώσω στο μέγεθος των γιγάντων και θα ήθελα να είχα ενεργοποιήσει αιώνια επινεφρίδια που μου έδωσαν υπεράνθρωπη δύναμη και ότι όλη η αδρεναλίνη στο αίμα μου μετέτρεψε το DNA μου και μου έδωσε λευκά μαλλιά και έντονα πράσινα μάτια θέλω αιώνια νεολαία θα είμαι σε θέση να τρέχει με την ταχύτητα του ήχου 320 μίλια / ώρα με τα πόδια θα έχει υπερφυσικό αίμα και κύτταρα που ενεργοποιούν κάτω από τον ήλιο θα έχω Υπερφυσική ομορφιά και θέλω να έχω την τελειότητα θέλω να είμαι τέλεια το επιθυμώ τόσο πολύ ήμουν τέλειος στην πραγματικότητα εύχομαι είχε Super Perfection.
Sep 22 2016
Άλλες Ευχές
Votes
55
  θέλω να κάνω αυτή την επιθυμία πραγματικότητα τόσο άσχημη έτσι pls ψήφου εύχομαι ήταν ένα φάντασμα που μπορεί να επιπλεύσει γύρω και να περάσει από τοίχους και να μετακινήσετε πράγματα και όταν είμαι ένα φάντασμα μπορώ να γυρίσω πίσω σε έναν άνθρωπο από το να σκεφτόμαστε ένα μπλε πουλί και εύχομαι να βλέπω τον Θεό να ψηφίζει τόσο και να ναι :)
Sep 23 2016
Άλλες Ευχές
Votes
38
  Εύχομαι οι δημιουργοί της νέας ταινίας Jungle Book να αναδημιουργήσουν όλες τις ταινίες του Balto αλλά με πραγματικούς ηθοποιούς και εύχομαι όλοι να αρέσουν πραγματικά και να απολαύσουν αυτές τις νέες αναδημιουργημένες ταινίες balto με πραγματικούς ηθοποιούς.
Sep 24 2016
Άλλες Ευχές
Votes
55
  Εύχομαι μια καφέ πλατεία κοντά στο σπίτι μου να πέσει στο cuyoghoga και θα ανοίξει ξανά το μπακάλικο τους γιατί θα ήταν ένα πολύ καλό κατάστημα και στην πλατεία τους θα έχουν μια πίτσα Sbarro, ένα σαλόνι σαμπουάν και χώρο σπα, γνωστά υποδήματα, κινητό μέρος, διάσημο κομμωτήριο και Mary Ann donuts θέση και ότι άλλη πλατεία απέναντι στο δρόμο κοντά στο σπίτι μου στο cuyoghoga πέφτει θα έχει μεγάλη κλιπ, προμήθειες για ζώα συν, μετρό, ένα κατάστημα ποδοσφαίρου buckeye ομάδα και μια θέση pulp smoothie και nextdoor στην πλατεία θα έχει τα αγαπημένα μου fastfood εστιατόρια Arby's και Wendy's και nextdoor στα εστιατόρια που θα έχουν ένα cvs και ότι ότι b
Sep 24 2016
Άλλες Ευχές
Votes
39
  Θα ήθελα κάθε μέρα και ο φίλος μου να σταματήσουν στο βενζινάδικο όταν το αυτοκίνητό του εξαντλείται αερίου μετά την εκκλησία τις Κυριακές και την Πέμπτη πριν με πάρει σπίτι μου θα μου δώσει ένα ποτό εκεί για μένα και θα είναι ένας κύριος για μένα έτσι δεν χρειάζεται να βγούμε από το αυτοκίνητο θα τον αγαπούσα να το κάνει αυτό για μένα :)
Sep 24 2016
Άλλες Ευχές
Votes
35
  Εύχομαι η μαμά μου να έχει υγιή, ισχυρή, μεταξένια λαμπερή, μαλακή και μαλακή, μεσαία καστανά μαλλιά, με ξανθιές ανταύγειες, και θέλω να έχω υγιή μεταξωτά λαμπερά χοντρά άμορφα και μαλακά πολυτελή σκοτεινά μεσαία καστανά μαλλιά και τη γραμμή μαλλιών που θέλω.
Sep 24 2016
Άλλες Ευχές
Votes
49
  Εύχομαι ΟΤΑΝ ΜΕ αδελφές μου και τα ξαδέρφια μου λένε MAGIC WINX BELVIEIX ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΡΑΙΔΕΣ θα είμαι ο ΝΕΡΑΙΔΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ αδελφή μου Ryann ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΡΑΙΔΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΟΥ άλλη αδελφή BRAYLIN ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΡΑΙΔΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ξάδελφό μου ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΡΑΙΔΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΦΛΟΓΕΣ ΚΑΙ μΟΥ ΑΛΛΑ COUSIN Jalen θΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΡΑΙΔΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ θα είμαστε σε θέση να χορηγήσει unlimted επιθυμίες και όταν λέμε ΑΝΘΡΩΠΟΥ πΟΥ θΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ παρακαλώ ψηφίστε αν έχετε ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ θΑ ψηφίσουν υπόσχομαι
Sep 25 2016
Άλλες Ευχές
Votes
116
  θα ήθελα να χιονίζει στο χώρο μου έτσι ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΛΗΣΕΙΣ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ SOOOOOOOOOOOO BAD PLSSSSSSSSSSSS :( και θα ήθελα να δω τι κάνουν οι άνθρωποι από το idk
Sep 25 2016
Άλλες Ευχές
Votes
54
  Εύχομαι η αδελφή μου να βγαίνει από το φρικτό καθολικό σχολείο που πηγαίνει προς το παρόν και να τεθεί στο δημόσιο σχολείο σε κοντινή απόσταση από το σπίτι μας. Την αγαπώ και θέλω να είναι ευτυχισμένη, αλλά αντιμετωπίζεται τόσο άσχημα και φωνάζει τον εαυτό της κάθε βράδυ και δεν μπορεί να κάνει τίποτα μέχρι που πηγαίνει στο γυμνάσιο. Είναι μόλις 10 ετών και θέλει να φύγει τόσο άσχημα. Δεν έχει πραγματικούς φίλους και θέλει να ξεκινήσει τη ζωή της και να συναντήσει νέους ανθρώπους από όλες τις φυλές, τις θρησκείες, τις σεξουαλικότητες κλπ. Άνθρωποι που δεν βλέπουν κανείς στα καθολικά σχολεία
Sep 25 2016
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Εύχομαι ο Τζέρι Άλαν Ουίλιαμς, να μου μιλήσει πάλι, να επανέλθω στη ζωή μου μόνιμα. Εύχομαι για περισσότερα από 16 είναι, 2 ημέρες την εβδομάδα στην εργασία. Εύχομαι για 25-30 είναι μια εβδομάδα, εύχομαι για τα χρήματα, και να πάρει και να καταθέσει για διαζύγιο χωρίς δικηγόρο. Εύχομαι ένας νέος φίλος μου να έρθει στη ζωή μου. Εύχομαι ο Alan Audet να μου επιστρέψει 20.00 μετρητά που μου χρωστάει. Θέλω νέους φίλους, νέα αγάπη, νέα εκκλησία, νέα ρούχα, νέα πάντα στη ζωή μου .Ελπίζω ο Θεός να μου ευλογήσει. Και να με ευλογήσει. Θα ήθελα να κηρύξω πτώχευση για να βγούμε από το χρέος. Και για όλες τις επιθυμίες της καρδιάς μου να δοθεί.
Sep 26 2016
Άλλες Ευχές
Votes
37
  Επιθυμώ ότι αν γράψω μια επιθυμία σε ένα έγγραφο θα γίνει πραγματικότητα στο επόμενο δευτερόλεπτο, δεν έχει σημασία τι. δεν θα υπάρχουν κανόνες για όλες τις επιθυμίες που γράφω, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει πραγματικότητα. μπορώ να χρησιμοποιήσω οποιοδήποτε είδος χαρτιού για να γράψω μια ευχή και μπορώ να χρησιμοποιήσω όλα τα χαρτιά που θέλω να γράψω όλες τις επιθυμίες που θέλω και όλες οι επιθυμίες που επιθυμώ να έρθουν στο επόμενο δευτερόλεπτο. Απλά πρέπει να γράψω την επιθυμία σε ένα χαρτί και θα γίνει πραγματικότητα μπορώ να γράψω όλες τις επιθυμίες που θέλω σε ένα χαρτί αν τελειώσω το χαρτί μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα άλλο και αν συγχέω και χρησιμοποιώ ένα νέο χαρτί επιθυμώ γράφω στο νέο έγγραφο θα γίνει πραγματικότητα στο επόμενο δευτερόλεπτο και αν βρω το παλιό χαρτί με ευχές και γράφω μια επιθυμία στο παλιό χαρτί με ευχές θα γίνει πραγματικότητα στο επόμενο δευτερόλεπτο. ανεξάρτητα από το τι θέλω να ευχηθώ θα γίνει πραγματικότητα στο επόμενο δευτερόλεπτο και αν θέλω να διαγράψω μια ευχή πρέπει απλά να γράψω την επιθυμία και στη συνέχεια τη λέξη διαγραφή και αν συνεχίσω την επιθυμία να διαγράψω μια μακρά επιθυμία θα γίνει πραγματικότητα. και όχι 1 σε αυτό το σύμπαν μπορεί να διαγράψει αυτή την επιθυμία.
Sep 27 2016
Άλλες Ευχές
Votes
186
  Εύχομαι όλες οι εγκάρδιες, καλές επιθυμίες σε αυτό το site να γίνουν πραγματικότητα, καθώς και ξόρκια ή ευχές σε άλλες ελεύθερες περιοχές όπως αυτή, έτσι ώστε, ανεξάρτητα από την επιλογή ή την κατεύθυνση που λαμβάνεται για να πάρει την επιθυμία, θα πρέπει να χορηγείται για την ευτυχία και την ευημερία Ολοι.
Sep 28 2016
Άλλες Ευχές
Votes
44
  Εύχομαι η δύναμη να αλλάξει κατά βούληση το φύλο, την ηλικία και το ύψος (εντός εύλογων διαστημάτων), απλά με τη σκέψη, αλλά ότι η εξουσία αυτή θα πρέπει να έχει ένα όριο μιας χρήσης, ανανεώσιμη αυτόματα ετησίως, για να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια οποιουδήποτε έτους και ότι μετά από τρία χρόνια η εξουσία θα πάει μακριά αφήνοντας μου σε οποιαδήποτε μετασχηματισμένη κατάσταση που η δύναμη αυτή μου είχε αφήσει μέσα.
Sep 28 2016
Άλλες Ευχές
Votes
41