Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές >> WishID: 11378
Ανώνυμος
Change Wish Language:
 Εύχομαι τα καστανά μαλλιά μου να φτάσουν στην πλάτη μου σε 5 λεπτά παρακαλώ παρακαλώ, παρακαλώ παρακαλώ, παρακαλώ να ψηφίσετε την επιθυμία μου ή απλά να την πραγματοποιήσετε αμέσως


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true


5153 /8587 Κατηγορία : Άλλες Ευχές


Ημερομηνία : Oct 19 2016  |  Ψήφοι : 33
Κατηγορία : Άλλες Ευχές
WishID : 11378  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Θα ήθελα να μπορούσα να επανατροφοδοτήσω τη ζωή μου πίσω στο έτος Δύο Χιλιάδες Δέκα Μήνες Ιούλιος ο Εικοστός Τρίτος, καθώς δεν συνέβη τίποτα. Επίσης, εύχομαι τον Ιούλιο στις είκοσι Τρίτες Δύο Χιλιάδες Δώδεκα (που είναι το δέκατο ένατο έτος των γενεθλίων μου) θέλω ο Πατέρας μου να μου δώσει ένα μαγικό λαμπτήρα που θα μπορούσε να δώσει οποιαδήποτε επιθυμία να το πω. Θα έχω απεριόριστες ευχές, και το μόνο που θα έπρεπε να κάνω είναι να πω την επιθυμία μου για το φανό. Και η επιθυμία μου θα γίνει πραγματικότητα αμέσως.
Oct 19 2016
Άλλες Ευχές
Votes
35
  Θα ήθελα να ξυπνήσω αύριο και ήταν στις 23 Ιουλίου 2010 και όλες οι αναμνήσεις μου είχαν διαγραφεί από τα επόμενα χρόνια, έτσι δεν μπορούσα να θυμηθώ ότι είχα OCD έτσι δεν έπρεπε να ανησυχώ όλη την ώρα και να έχω έναν καλό ύπνο και επίσης εγώ θα ήθελα στις 23 Ιουλίου 2012 (δηλαδή τα 16α γενέθλιά μου) θέλω ο πατέρας μου να μου δώσει ένα μαγικό λαμπτήρα που θα μπορούσε να δώσει κάθε επιθυμία να το πω. Θα έχω απεριόριστες ευχές, και το μόνο που θα έπρεπε να κάνω είναι να πω την επιθυμία μου για το φανό. Και η επιθυμία μου θα γίνει πραγματικότητα αμέσως.
Oct 19 2016
Άλλες Ευχές
Votes
48
  Εύχομαι για αθανασία με δυνάμεις πέρα ​​από τη φαντασία Θα το χρησιμοποιήσω μόνο για να πετάξω στον ουρανό για να τηλεμεταφέρω οπουδήποτε Θέλω ποτέ να γίνω παλιά να μην πεθάνει ποτέ να έχει σούπερ ανθρώπινη δύναμη για να θεραπεύσει γρήγορα για να έχει οποιαδήποτε δύναμη θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ
Oct 18 2016
Άλλες Ευχές
Votes
38
  Εύχομαι να έχω χρηματικά ποσά 999,9 δολάρια για το PSN μου στο χρήστη 1 και ως εκ τούτου έχουν ήδη κατεβάσει Sonic 4 επεισόδιο 2 και ηχητική περιπέτεια και ηχητική περιπέτεια 2. και έχω τη δυνατότητα να πετάξει.
Oct 18 2016
Άλλες Ευχές
Votes
32
  θέλω να έχω μυς σαν το ισχυρότερο παιδί του κόσμου που μου αρέσει περισσότερο και ότι θα συμβεί σύντομα παρακαλώ ψηφίστε για αυτή την ευχή σας ευχαριστώ για την ψήφο σας
Oct 18 2016
Άλλες Ευχές
Votes
34
  εύχομαι το σχολείο να μην είναι βαρετό και εύχομαι ότι ποτέ δεν έγινα διασκεδαστικό και εύχομαι ότι θα έχω την καλύτερη μέρα κάθε μέρα και εύχομαι ότι ήμουν το beautifulest κορίτσι στον κόσμο και εύχομαι ότι είχα ένα μεγάλο κώλο που wiggles σαν jello
Oct 18 2016
Άλλες Ευχές
Votes
59
  Εύχομαι σε αυτή τη 5η Νοεμβρίου ο θείος μου Doug μου έστειλε ένα μαγικό λαμπτήρα που θα μπορούσε να δώσει οποιαδήποτε επιθυμία να το πω. θα είχα απεριόριστες ευχές, και το μόνο που θα έπρεπε να κάνω είναι να πω την επιθυμία μου για την λάμπα. Και η επιθυμία μου θα γίνει πραγματικότητα αμέσως.
Oct 18 2016
Άλλες Ευχές
Votes
31
  Εύχομαι η επιχορήγηση να θέλει, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει, θα έρθει αμέσως ακόμη και αδύνατες ευχές. Ο φίλος μου Sunny θα ερωτευτεί μαζί μου και θα ξεχάσει όλα τα κακά πράγματα που έκανα σε αυτόν. Έχετε το μηχανισμό δολοφονίας του Me-Mow από το Adventure Time, το δέντρο είναι αιχμηρό και αποτελεσματικό (βρίσκεται στο λαιμό μου), το δηλητήριο μπορεί να σκοτώσει ένα σκύλο περισσότερο από 50 φορές το μέγεθός του και το αντίδοτο λειτουργεί με κατάποση. Και θα έχω απεριόριστα χρήματα / μετρητά στην πραγματική ζωή. Και η επιθυμία μου και οι άλλοι άνθρωποι θέλουν θα γίνει πραγματικότητα αμέσως.
Oct 18 2016
Άλλες Ευχές
Votes
23
  Θα ήθελα να ξυπνήσω αύριο και ήταν στις 23 Ιουλίου 2010 και όλες οι αναμνήσεις μου είχαν διαγραφεί από τα επόμενα χρόνια, έτσι δεν μπορούσα να θυμηθώ ότι είχα OCD έτσι δεν έπρεπε να ανησυχώ όλη την ώρα και να έχω έναν καλό ύπνο και επίσης εγώ επιθυμώ στις 23 Ιουλίου 2012 (δηλαδή τα 16α γενέθλιά μου) θέλω ο πατέρας μου να μου δώσει ένα μαγικό λαμπτήρα που δίνει άπειρες πραγματικές ευχές όταν το τρίβεις.
Oct 18 2016
Άλλες Ευχές
Votes
25
  Θα ήθελα να μπορέσω να σπουδάσω καλά και να έχω καλές κριτικές για το μέλλον μου σε ολόκληρη τη ζωή μου στο γυμνάσιο, ώστε να μπορώ να μάθω και να είμαι κατάλληλος για να γίνω Animator όπως ονειρεύτηκα να δημιουργήσω ένα υπέροχο, καλύτερο, φανταστικό, περιπετειώδες και ρομαντικό anime ή manga anime κόμικ όταν μεγαλώσω. Θα ήθελα επίσης να μπορώ να συναντηθώ και πάλι με τους παλιούς καλύτερους φίλους μου από το δημοτικό σχολείο. Εύχομαι τα ρομαντικά συναισθήματά μου για τον Mejie Jacob Jochico να εξαφανιστούν. Θα ήθελα να γράψω απίστευτες ιστορίες στο Wattpad και να βελτιώσω τις ικανότητές μου στην κατάρτιση. Έχω πολύ ΕΠΙΘΥΜΩ ότι κάποιος (MALE) ΘΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ, ακόμη και αν είμαι FAT ΘΑ άνεση πάντα μου, να με υποστηρίξουν, ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ και είναι πολύ HELPFUL.He δεν βρίσκεται και είναι πάντα ειλικρινής. Ένας αληθινός κύριος, αλλά έχει επίσης μια κακή πλευρά του αγοριού. Θα ήθελα να συναντήσω σύντομα αυτό το ειδικό πρόσωπο ....
Oct 18 2016
Άλλες Ευχές
Votes
31
  Επιθυμώ να έχω τη δυνατότητα να μετατραπεί σε ιδανική μορφή λυκάνθου κατά βούληση. Θέλω να έχουν τις ίδιες ψυχρές ικανότητες που έχει ένας λυκάνθρωπος, αλλά εξακολουθούν να έχουν τον εαυτό μου τον έλεγχο. Η μορφή μου λυκάνθρωπου θα κοιτάξει και θα ενεργήσει με τον τρόπο που θέλω να.
Oct 18 2016
Άλλες Ευχές
Votes
106
  Εύχομαι οι επιθυμίες όλων σε αυτό τον επιθυμητό ιστότοπο να γίνονται πάντα τέλειες. Έτσι ώστε κάθε χρήστης αυτού του ιστότοπου να μπορεί να έχει πάντα τις επιθυμίες του.
Oct 17 2016
Άλλες Ευχές
Votes
104
  Εύχομαι όλες οι επιθυμίες των χρηστών αυτής της ιστοσελίδας να γίνουν πραγματικότητα αφού οι επιθυμίες τους λάβουν 100 ψήφους ή περισσότερες από 100 ψήφους. Συμπεριλαμβανομένων των δικών μου επιθυμιών.
Oct 17 2016
Άλλες Ευχές
Votes
105
  Εύχομαι στις 5 Νοεμβρίου 2016 ο θείος μου Doug μου έστειλε ένα μαγικό λαμπτήρα που δίνει άπειρες πραγματικές ευχές όταν το τρίβεις. Έτσι μπορώ να έχω κάθε αδύνατη επιθυμία που ήθελα ποτέ να γίνει πραγματικότητα.
Oct 17 2016
Άλλες Ευχές
Votes
38
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Θα ήθελα να μπορούσα να επανατροφοδοτήσω τη ζωή μου πίσω στο Έτος 2010 και στο Μήνα στις 23 Ιουλίου, καθώς δεν συνέβη τίποτα. Και εύχομαι επίσης στις 23 Ιουλίου 2012 (δηλαδή τα 16 μου γενέθλια) να θέλω ο πατέρας μου να μου δώσει ένα μαγικό λαμπτήρα που θα μπορούσε να δώσει οποιαδήποτε επιθυμία να το πω. Θα έχω απεριόριστες ευχές, και το μόνο που θα έπρεπε να κάνω είναι να πω την επιθυμία μου για το φανό. Και η επιθυμία μου θα γίνει πραγματικότητα αμέσως.
Oct 19 2016
Άλλες Ευχές
Votes
55
  Εύχομαι να μπορώ να φτιάξω σπουδαίες σπουδές στο σχολείο και να αποκτήσω καλούς βαθμούς. Επιθυμώ επίσης να μπορώ να είμαι πιο έξυπνος και μπορώ να ευχηθώ για οτιδήποτε θέλω οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε και FOREVER. Θέλω επίσης η οικογένειά μου να είναι ασφαλής και υγιής ανά πάσα στιγμή.
Oct 20 2016
Άλλες Ευχές
Votes
105
  Θα ήθελα περισσότερες ψήφους για τις δύο επιθυμίες μου στις 11178 και 11140, οπότε δεν είμαι ο μόνος που ψηφίζει γι 'αυτούς. Και εύχομαι η real-wishes.com να κάνει όλες μου τις επιθυμίες πραγματικότητα. Πάντα πιστεύω στα όνειρά μου και στον εαυτό μου, δεν έχει σημασία τι! Και εύχομαι ότι θα ήθελα ποτέ να κάνω online γίνεται πραγματικότητα αμέσως. Ψηφίστε υπέρ αυτού τώρα και των δύο άλλων επιθυμιών μου στα 11178 και 11140.
Oct 20 2016
Άλλες Ευχές
Votes
107
  Επιθυμώ ότι ο οδηγός της σειράς NASCAR Sprint Cup Chase Elliott θα κερδίσει στο Talladega και θα συνεχίσει να κερδίζει το πρωτάθλημα στο Homestead-Miami Speedway.
Oct 20 2016
Άλλες Ευχές
Votes
104
  Θέλω να μεταμορφώσω σε γοργόνα πέντε δευτερόλεπτα κάθε φορά που αγγίζω νερό εκτός από το χιόνι και τη βροχή και θέλω να έχω νερό, θέλω να συναντήσω ένα αγόρι στη σχολική βιβλιοθήκη που μοιάζει ακριβώς με το γυμνάσιο Randall από τη σειρά καθηγητών Layton και εγώ θέλω το δέρμα μου να μην έχει ακμή ποτέ και θα μοιάζω με ένα Αρχαίο Ελληνικό κορίτσι και θα μιλήσω άπταιστα στην αρχαία ελληνική γλώσσα και θα χάσω 69 κιλά και η γοργόνα μου θα μοιάζει σαν cleo από h20 απλά προσθέστε νερό και μπορώ να αναπνεύσω υποβρύχια και θέλω έναν άντρα που μοιάζει με τον καθηγητή Layton ο οποίος μοιάζει με τον καθηγητή Layton να είναι ο δάσκαλος της επιστήμης μου και ο δάσκαλος της πρώτης περιόδου και θέλω τα δόντια μου να είναι ανοιχτά λευκά και να έχουν εξαιρετική δύναμη και να αποκτήσουν αρχαία αντικείμενα σε πακέτο την πόρτα μου
Oct 20 2016
Άλλες Ευχές
Votes
20
  Επιθυμώ ότι ο οδηγός της σειράς NASCAR Sprint Cup Chase Elliott δεν θα κερδίσει στο Talladega και δεν θα συνεχίσει να κερδίζει το πρωτάθλημα στο Homestead-Miami Speedway.
Oct 20 2016
Άλλες Ευχές
Votes
14
  Εύχομαι όλες οι επιθυμίες των χρηστών αυτής της ιστοσελίδας να γίνουν πραγματικότητα αφού οι επιθυμίες τους λάβουν 100 ψήφους ή περισσότερες από 100 ψήφους. Συμπεριλαμβανομένων των επιθυμιών μου 11379 και 11361.
Oct 21 2016
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Εύχομαι όλες οι επιθυμίες των χρηστών αυτής της ιστοσελίδας να γίνουν πραγματικότητα αφού οι επιθυμίες τους λάβουν 100 ψήφους ή περισσότερες από 100 ψήφους. Συμπεριλαμβανομένων των επιθυμιών μου 11379, 11361 και 11290.
Oct 21 2016
Άλλες Ευχές
Votes
105
  Θα ήθελα να ξυπνήσω αύριο και ήταν στις 23 Ιουλίου 2010 και όλες οι αναμνήσεις μου είχαν διαγραφεί από τα επόμενα χρόνια, έτσι δεν μπορούσα να θυμηθώ ότι είχα OCD έτσι δεν έπρεπε να ανησυχώ όλη την ώρα και να έχω έναν καλό ύπνο και επίσης εγώ επιθυμώ στις 23 Ιουλίου 2011 (αυτό είναι το 15ο έτος της ηλικίας μου) θέλω ο θείος μου Μπρους να μου δώσει ένα μαγικό λαμπτήρα που δίνει άπειρες πραγματικές ευχές όταν το τρίβεις έτσι μπορώ να παραχωρήσω σε κάθε άτομο που γνωρίζω και αγαπώ να έχω αθανασία έτσι δεν έχω να ανησυχείτε για το γεγονός ότι πεθαίνουν. Και θέλω να ζήσω εκείνες τις καλές αναμνήσεις που αγαπούσα πριν από το OCD που ανέλαβε τη ζωή μου και δεν χρειάζεται να ανησυχώ για να είμαι ανώτερος στο σχολείο μου. Και θέλω να δουν ξανά ζωντανό τον θείο μου John με τέλεια υγεία. Και τελικά να ζήσουν μια ζωή χωρίς OCD.
Oct 22 2016
Άλλες Ευχές
Votes
25
  Θα ήθελα να μπορούσα να επανατροφοδοτήσω τη ζωή μου πίσω στο Έτος 2010 και στο Μήνα στις 23 Ιουλίου, καθώς δεν συνέβη τίποτα. Ξυπνήστε σαν να έχετε ένα όνειρο που έχει διαρκέσει πάνω από 6 χρόνια. Και εύχομαι επίσης στις 23 Ιουλίου 2012 (δηλαδή τα 16 μου γενέθλια) να θέλω ο πατέρας μου να μου δώσει ένα μαγικό λαμπτήρα που θα μπορούσε να δώσει οποιαδήποτε επιθυμία να το πω. Θα έχω απεριόριστες ευχές, και το μόνο που θα έπρεπε να κάνω είναι να πω την επιθυμία μου για το φανό. Και η επιθυμία μου θα γίνει πραγματικότητα αμέσως.
Oct 22 2016
Άλλες Ευχές
Votes
135
  Εύχομαι να πετάω, κάθε φορά που λέω "πετάξτε" 3 φορές και όταν θέλω ποτέ να επιστρέψω, θα πω "Κάτω". 3 φορές. Όταν θέλω να φτάσω ψηλότερα, θα πω "Up" 3 φορές, όταν θέλω να πάω χαμηλότερα, θα πω "χαμηλό" 3 φορές
Oct 22 2016
Άλλες Ευχές
Votes
32
  Εύχομαι αυτό, μπορώ να τηλεμεταφέρω και να ζήσω μέσα από οποιαδήποτε διαφορετική διάσταση ή κόσμο, μέσα σε μια πόρτα. Θα κλείσω την πόρτα και θα κλείσω τα μάτια μου καθώς συγκρατώ το κουμπί, σκέφτομαι πού θέλω να είμαι και όταν ανοίξω την πόρτα θα εμφανιστώ εκεί, συμπεριλαμβανομένων των κόσμων των βιντεοπαιχνιδιών, των κινούμενων σχεδίων και των ταινιών. Όταν μπαίνω σε αυτόν τον κόσμο / διάσταση, κανείς στον πραγματικό κόσμο δεν θα θυμάται την ύπαρξή μου μέχρι να επιστρέψω. Στον άλλο κόσμο / διάσταση, κάθε φορά που θα πληγωθεί μετά από 5 λεπτά, θα θεραπεύσω αμέσως (γρατζουνιές, μώλωπες, περικοπές κλπ.). Στον "άλλο κόσμο" Θα έχω μακρύ μαλακό ίσιο μαλλί, ένα "μη τριχωτό" σώμα, ό, τι φορούσα και όμορφο μαύρισμα δέρμα. Όταν θέλω να επιστρέψω, θα πω "Δεν υπάρχει τόπος σαν το σπίτι". 3 φορές, και σε μια αναλαμπή θα επιστρέψω, με τα πάντα φυσιολογικά. Θα επιτύχω γρήγορα αντανακλαστικά, νοημοσύνη και πιο σίγουρη και θα μπορέσω να πάρω οτιδήποτε από τον κόσμο / την διάσταση στην πραγματική ζωή. Αυτή είναι η επιθυμία μου, σημειώστε ότι είναι.
Oct 22 2016
Άλλες Ευχές
Votes
109
  Εύχομαι να αλλάξω κάποια από τα χαρακτηριστικά μου. Εύχομαι το χρώμα των ματιών μου να αλλάξει από καφέ σε καθαρό φουντούκι. Θα ήθελα επίσης τα καστανά μαλλιά μου να φτάσουν στη μέση μου και εύχομαι το χρώμα του δέρματός μου να αλλάξει Θα ήθελα να αλλάξει από ένα ανοιχτό καφέ σε ένα ανάμεικτο τύπο δέρματος παρακαλώ και να σας ευχαριστήσω.
Oct 23 2016
Άλλες Ευχές
Votes
32
  Εύχομαι να μπορώ να σέρνω στους τοίχους και εύχομαι να βλέπω αγγέλους και ιησούς και εύχομαι να μπορώ να καταλάβω τι ζώα λένε σαν γάτες σκυλιά κάθε ζώο και εύχομαι δεν μπορώ να αισθανθώ πόνο
Oct 23 2016
Άλλες Ευχές
Votes
30