Αρχική >> Κατηγορίες >> Ευημερία / Χρήμα >> WishID: 11863
Eve.i would love to help my family with this to!
Change Wish Language:
 Θα ήθελα να έχω ένα μαγικό σημειωματάριο ότι όταν φτάνω σε αυτό θα γίνει πραγματικότητα (βασικά ένας φοιτητής που θέλει) θα ήμουν προκλητικά για να είμαι παγκόσμια ειρήνη και θα γινόταν πραγματικότητα ή ένα νικητήριο λαχείο και αυτό θα γινόταν πραγματικότητα. Έτσι παίρνετε την εικόνα παρακαλώ να ψηφίσετε για μένα επειδή (αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο χαλασμένο) κυριολεκτικά όλοι οι φίλοι μου έχουν ΟΛΑ! Έχω όμως το μόνο 5% του τι έχουν και πάντα το δείχνουν στο πρόσωπό μου Βασικά παρακαλώ 100 ψήφοι για μένα παρακαλώ παρακαλώ (ακούω σαν σπασμένο haha ​​υπολογιστή)


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true


700 /1187 Κατηγορία : Ευημερία / Χρήμα


Ημερομηνία : Jan 30 2017  |  Ψήφοι : 54
Κατηγορία : Ευημερία / Χρήμα
WishID : 11863  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Ευημερία / Χρήμα
  Εύχομαι η μαμά μου να μου αγοράζει μια ξυστό χαρτοπαικτικής λέσχης για 250.000 εκατομμύρια λίρες και την κερδίζω και μου επιτρέπεται να την ξοδεύω σε οτιδήποτε ή σε οποιονδήποτε (ξέρω ότι ακούγεται άπληστος, αλλά θα με βοηθούσε πολύ γιατί επίσης θέλω να πληρώστε τον κόπο μου για το πανεπιστήμιο!)
Jan 30 2017
Ευημερία / Χρήμα
Votes
37
  Χρειάζομαι τακτική πηγή καλών χρημάτων για τα επόμενα 20 χρόνια. Θέλω να είμαι πολύ πλούσιος και διάσημος. Θέλω να κερδίσω τα δικά μου χρήματα και να βοηθήσω εκείνους που με βοήθησαν. Λατρεύω κάποιον που δεν είναι πιο κοντά σε με τον τρόπο που ήμασταν. Τον χρειαζόμαστε πίσω. Θέλω μια υγιή, ειρηνική και αγάπη σχέση με το άτομο αυτό σε όλη τη ζωή μου. Εν ολίγοις, χρειάζομαι πάντα την ευτυχία και την ειρήνη
Jan 11 2017
Ευημερία / Χρήμα
Votes
102
  Παρακαλώ ακούστε και ψηφίστε παρακαλώ για μένα Θα ήθελα να εξοικονομήσει το σπίτι μου από το να κλείσει και ότι η μητέρα μου θα μπορούσε να κερδίσει την κλήρωση έτσι ώστε να έχει αρκετά χρήματα Χρειαζόμαστε άσχημα γιατί το Φεβρουάριο του 2017 επειδή η ημερομηνία εκείνη που αποφάσισε να κλωτσούν έτσι πρέπει να κερδίσετε την κλήρωση επειδή από αυτό παρακαλώ να ψηφίσετε για μας παρακαλώ να σώσει από αυτή τη μοίρα παρακαλώ για κορίτσι που δεν θέλει να χάσει το σπίτι της το μόνο που έχει σημασία και αυτό θα σήμαινε πολλά για μένα ότι οι άνθρωποι φροντίδα η μαμά μου είναι σε οικονομική αγωνίζομαι καθημερινά, επομένως σας παρακαλούμε να πληρώσετε χρήματα για να πληρώσετε μακριά από το σπίτι, αλλά κάτι μακριά μέχρι να μπορέσω να ξεκινήσω μόνος μου, παρακαλούμε να το χρειαστούμε πρέπει να κερδίσουμε το μεγαλύτερο λαχείο ή να έχουμε 500.000.000,00 δολάρια ή κάτι που να μας βοηθήσει σε αυτή την κρίση
Jan 07 2017
Ευημερία / Χρήμα
Votes
64
  Η χριστουγεννιάτικη μου επιθυμία για φέτος είναι για όλη την απογοητευτική συλλογή των γιαγιάδων της γιαγιάς μου και τους θησαυρούς της σε κάθε δωμάτιο μέσα στο σπίτι που αξίζει πολλά σε χιλιάδες ή εκατομμύρια δολάρια που μπορούν να μετατραπούν μαγικά σε CASH MONEY πολύ απλά και γρήγορα ακριβώς όπως η μαγεία του Μήδα αγγίξει αυτή τη στιγμή τώρα αμέσως πριν είναι πολύ αργά. Και χρειάζομαι αυτά τα χρηματικά έπαθλα και τα κληρονομικά κληρονομικά για οικονομικούς λόγους για να βοηθήσω να εξοφλήσω τα χρέη. Και πάντα θέλω να βρω αυτά τα χρηματικά χρήματα και τις περιουσίες κληρονομιάς στο πακέτο αλληλογραφίας για μένα ως ένα σημάδι από τους ουρανούς που μπορούν να δώσουν τις Χριστουγεννιάτικες μου ευχές.
Dec 22 2016
Ευημερία / Χρήμα
Votes
53
  Αγαπώ χρήματα για την ελευθερία, την ειρήνη του μυαλού, ασφάλεια, ασφάλεια, ευτυχία, διασκέδαση, χαρά, ευκαιρία, πολυτέλεια, προνόμιο, ειρήνη, ευκολία, υγεία, ταξίδια, χρόνος, πολυτέλεια, άνεση, χαλάρωση, ενθουσιασμός, ικανοποίηση, , και την ευχαρίστηση που φέρνει. Λατρεύω τα χρήματα για την ικανότητα να βοηθά τους άλλους που φέρνει. Είμαι άξιος να λάβω χρήματα. Λατρεύω την αίσθηση του χρήματος. Λατρεύω τη μυρωδιά των χρημάτων. Λατρεύω τον ήχο των χρημάτων. Δέχομαι χρήματα σε τεράστια ποσά εκπληκτικής ξαφνικής άμεσης απροσδόκητης αγάπης αφθονίας στη ζωή μου τώρα.
Dec 18 2016
Ευημερία / Χρήμα
Votes
178
  Εύχομαι μια μέρα μετά από αυτό να πάρει 100 ψήφους, η μαμά μου θα πάει και θα πάρει ένα λαχείο. Όταν το ελέγχει, θα το κερδίσει !!!!!! Τότε μπορούμε να κινηθούμε και να έχουμε ένα ωραίο σπίτι, και όλα θα είναι καλύτερα!
Dec 11 2016
Ευημερία / Χρήμα
Votes
57
  Μακάρι να ήμουν πλούσιος να μπορώ να κάνω τίποτα για να βοηθήσω την οικογένειά μου και τη μαμά μου με τόσο άγχος θα ήθελα να τη βοηθήσω αλλά πώς θέλω να είμαι σε θέση να βοηθήσω όλοι expecially τον εαυτό μου
Dec 05 2016
Ευημερία / Χρήμα
Votes
76
  Εύχομαι η μητέρα μου να κερδίζει 100 εκατομμύρια ευρώ από το να παίζει το λαχείο. Δεν το θέλω αυτό για μένα, δεν με νοιάζει για τα χρήματα ... Απλά θέλω να κερδίσει αυτό για να σταματήσει να εργάζεται επειδή έχει πολλά προβλήματα υγείας (προβλήματα πλάτης και άγχος). Οι άνθρωποι στη δουλειά της εξακολουθούν να διασκεδάζουν και να την εκφοβίζουν γι 'αυτό χρειάζεται πραγματικά αυτό. Ψηφίστε για αυτήν την επιθυμία, αν παίρνω πολλές ψήφους, θα προσπαθήσω και θα ψηφίσω για όλους εδώ! Εύχομαι πραγματικά αυτή η ευχή να συμβεί πριν από τα νέα χρόνια ... παρακαλώ βοηθήστε μας.
Dec 02 2016
Ευημερία / Χρήμα
Votes
66
  Επιθυμώ να γίνω πλούσιος, δισεκατομμυριούχος, ροές χρημάτων καθημερινά στη ζωή μου, να είμαι διάσημος δισεκατομμυριούχος δικτύωσης στις Φιλιππίνες. 20.000 δολάρια ΗΠΑ έρχονται καθημερινά σε μένα.
Dec 01 2016
Ευημερία / Χρήμα
Votes
78
  Επιθυμώ ότι εγώ και η κόρη μου έχουμε αυθεντική οικονομική ελευθερία για τη ζωή / οικονομική ασφάλεια για τη ζωή ... Εύκολα, χωρίς κόπο! ... Εύχομαι επίσης για ένα ισχυρό σημειωματάριο να έρθει σε με, και κάθε φορά, γράφω κάτι στο σημειωματάριο γίνεται ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, είμαι ΜΟΝΟ αυτός που μπορεί να γράψει στο NOTEBOOK! ..
Nov 28 2016
Ευημερία / Χρήμα
Votes
57
  Ευχόμαστε ότι ο Stepdad μου Martin κέρδισε £ 250000 την ημέρα και μου έδωσε το 99% των κερδών του. Οι parants μου κάνουν επίσης ό, τι τους ζητώ πάρα πολύ και ό, τι γράφω συμβαίνει την επόμενη μέρα. Επίσης, όταν λέω "δεν θέλω να ζήσω αυτό έτος "όλα περνούν ένα χρόνο. Επίσης, θέλω να γίνω 50 φορές ισχυρότερη και ταχύτερη. τελικά θα ήθελα να πω ότι αν λέω" επιθυμώ " όλα όσα λέω μετά γίνονται πραγματικότητα αμέσως αν λέω "αυτό είναι αυτό που θέλω στη ζωή"; στο τέλος.
Nov 19 2016
Ευημερία / Χρήμα
Votes
66
  Εύχομαι η μαμά μου να κερδίσει £ 100000000 σε μια μηδενική κάρτα και μου δίνει όλα τα κέρδη. τότε παίρνω καλή τύχη για πάντα και πάω πολύ πλούσιος για το υπόλοιπο της ζωής μου.
Nov 18 2016
Ευημερία / Χρήμα
Votes
100
  Εύχομαι οι γονείς μου να έχουν πολλά χρήματα για να αγοράσουν δώρα για μένα τον εαυτό μου τον πατέρα μου και τα γενέθλιά μου και θα με άφηνε να πάρω τα περισσότερα από τα πράγματα που θέλω καθημερινά θα πάρει 50.000 $ και θα μπορούσε να αντέξει οικονομικά σχεδόν ANTHING SHE θέλει
Nov 17 2016
Ευημερία / Χρήμα
Votes
100
  Θα ήθελα να αποκτήσω αρκετή οικονομική ελευθερία είτε μέσω της λαχειοφόρου αγοράς είτε μέσω μιας θαυμαστικής δωρεάς στο paypal λογαριασμό μου, ώστε να μπορώ να απομακρυνθώ από εκεί που είμαι και να αγοράσω ό, τι χρειάζομαι για να ζήσω άνετα με τον αδελφό μου που ζει μακριά από αλλά συνάντησα μετά από την επιθυμία μου σε αυτή την ιστοσελίδα. Εύχομαι αυτό να γίνει πραγματικότητα με βιασύνη, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχώ για τα οικονομικά μου πια.
Nov 14 2016
Ευημερία / Χρήμα
Votes
112
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Ευημερία / Χρήμα
  Θα ήθελα να Αποκτήστε την επιτυχία και να κερδίσει ένα πολύ μεγάλο τζακ ποτ στο ΛΟΤΤΟ PCSO και να διεκδικήσουν ΜΟΥ χρηματικό έπαθλο αφορολόγητο αυτό το Φεβρουάριο 2017 ΚΑΙ να είναι μια πραγματική πλούσιοι ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΩΝ και είναι ο νέος ιδιοκτήτης και μεγάλες χρηματιστηριακές ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ INNOVIS ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ.
Feb 04 2017
Ευημερία / Χρήμα
Votes
57
  Εύχομαι η μαμά μου πότε είναι η λοταρία του Wisconsin και η μαγαζούλα Powerga maga έτσι έχει τα χρήματα να με στείλει σε ένα ιδιωτικό σχολείο για το επόμενο έτος στην εποχή 2017-2018.
Feb 21 2017
Ευημερία / Χρήμα
Votes
35
  Εύχομαι η μαμά μου να κερδίζει την λοταρία του Wisconsin και τη λαγούμια Powerga maga έτσι έχει τα χρήματα για να με στείλει σε ένα ιδιωτικό σχολείο για το επόμενο έτος της σεζόν 2017-2018.
Feb 21 2017
Ευημερία / Χρήμα
Votes
42
  Εύχομαι η μαμά μου, ο αδελφός μου και η αδελφή μου, είμαι πλούσιος και έχτισα ένα σπίτι και μόνο οι τέσσερις από εμάς έπρεπε να ταξιδέψουμε σε όλο τον κόσμο παντού και οπουδήποτε θέλαμε.
Mar 03 2017
Ευημερία / Χρήμα
Votes
61
  Θέλω πολλά χρήματα και χρυσό επειδή αγαπώ τον χρυσό πολύ μου αρέσει να αγοράζω και να φτιάξω στολίδια χρυσού γι 'αυτό θέλω 500 γραμμάρια χρυσά στολίδια από φημισμένα κοσμηματοπωλεία και θέλω πολλά χρήματα για ένα νέο flatin south mumbai
Mar 04 2017
Ευημερία / Χρήμα
Votes
43
  Εύχομαι σήμερα ένας δικηγόρος να έρχεται στο σπίτι μου και μου λέει ότι κάποιος που ήταν ένας πλήρης ξένος μου πέθανε και μου άφησε τριακόσια δισεκατομμύρια δολάρια σε μετρητά. Όλοι οι φόροι είχαν ήδη ληφθεί και προπληρώθηκαν και είμαι ελεύθερος να ξοδέψω τα χρήματα, ωστόσο θεωρώ ότι δεν είναι συνηθισμένα. Τα χρήματα είναι ήδη στον ιδιωτικό τραπεζικό λογαριασμό μου στο λογαριασμό μου και ο δικηγόρος μου δίνει όλα τα χαρτιά που δείχνουν ότι είναι όλα μου νόμιμα. Επιπλέον μου δίνει τις επιταγές και τη χρεωστική κάρτα μου για το λογαριασμό.
Mar 05 2017
Ευημερία / Χρήμα
Votes
183
  Εύχομαι το χρέος σπουδαστικού μου δανείου ύψους 5.700 δολαρίων να έχει αποπληρωθεί, ώστε το πιστωτικό αποτέλεσμά μου να ανεβαίνει και να μπορώ να μετακομίσω από το σπίτι των γονέων μου και στο δικό μου διαμέρισμα. Αυτή είναι η επιθυμία μου.
Mar 05 2017
Ευημερία / Χρήμα
Votes
40
  Επιθυμώ να έχω μια κάρτα ξυστότητας που έλαβα από τον πατέρα μου όταν ήρθε από το σπίτι και το τζάκποτ ήταν 900.000 εκατομμύρια λίρες και το κερδίσαμε και η μαμά είπε ότι θα μπορούσα να έχω 10 εκατομμύρια λίρες σε μια πιστωτική κάρτα και θα μπορούσα να το ξοδέψω τι ήθελα (iPhones, δεξαμενές κορυφές και ψηλά τακούνια και αυτά τα πράγματα) και ψηφοφορία για την άλλη μου επιθυμία (Wish ID: 11892)
Mar 12 2017
Ευημερία / Χρήμα
Votes
55
  Εύχομαι να μεγαλώσω και να έχω τον νέο φίλο από όλο τον κόσμο που δεν ξέρει ποτέ πριν. Επίσης θέλω να έχω την καλή φίλη έξω από τη χώρα μου. Θέλω περισσότερο πλούτο
Mar 18 2017
Ευημερία / Χρήμα
Votes
43
  Εύχομαι να είμαι επιτυχημένη ηθοποιός και μεγάλη εικονογραφημένη μόδα, για να μπορώ να εμπνεύσω τους ανθρώπους. Θέλω να γίνει πραγματικότητα αυτή η επιθυμία πριν να γυρίσω δεκαέξι. Εύχομαι η δουλειά μου να γίνεται σεβαστή από όλους και να ταξιδεύω πολύ χωρίς προβλήματα σχολείου. Όταν θα ξεκινήσω την καριέρα μου θα ήθελα το δέρμα μου να βελτιωθεί και το σώμα μου γενικά
Mar 22 2017
Ευημερία / Χρήμα
Votes
106
  παρακαλώ κάνετε αυτό να γίνει πραγματικότητα. εύχομαι χρήματα για τα γενέθλιά μου. θα υπάρχουν $ 150 δολάρια σε κάθε κάρτα γενεθλίων. και το τελευταίο δώρο γενεθλίων μου θα είναι ένα μεταλλικό ροζ iphone SE από τον μπαμπά μου. Παρακαλώ Κάνε αυτό να γίνει πραγματικότητα πριν από τις 10 Ιουνίου, 2017. τα γενέθλιά μου είναι στις 14 Ιουνίου 2017.
May 07 2017
Ευημερία / Χρήμα
Votes
44
  Εύχομαι το αύριο ο κόσμος να εξελίχθηκε σε superhumans και γίναμε τέλειοι και σούπερ ισχυροί και σούπερ γρήγοροι και σούπερ έξυπνοι και ο πρόεδρος έγινε θεός των Ηνωμένων Πολιτειών και έγινα θεός της Βόρειας Καρολίνας και ήμουν σε φήμη διασημοτήτων.
May 08 2017
Ευημερία / Χρήμα
Votes
54
  θέλω να έχω πολλά χρήματα και η φτώχεια θα φύγει ειδικά στη χώρα μου γιατί θέλω πραγματικά να συμβεί αυτό και ένα πράσινο μάτι επίσης για μένα την υγεία και τον πλούτο ..
May 11 2017
Ευημερία / Χρήμα
Votes
77
  Εύχομαι η μητέρα μου να αγοράσει ένα ωραίο σπίτι στο Ντένταμ της Μασαχουσέτης όπου ζει η θεία μου και να είναι το καλύτερο σπίτι που η μητέρα μου έζησε ποτέ και εύχομαι να μπορεί να κάνει περισσότερα χρήματα.
May 18 2017
Ευημερία / Χρήμα
Votes
188