Αρχική >> Κατηγορίες >> Ευημερία / Χρήμα >> WishID: 13476
Keke
Change Wish Language:
 Εύχομαι όταν πάω να φτάσω αυτό το εισιτήριο Mega Millions για τις Παρασκευές, αντλώντας ότι θα έχω τους νικηφόρους αριθμούς και θα κερδίσω το τζάκποτ. Θέλω να κερδίσω όχι μόνο για τον εαυτό μου, αλλά και για την οικογένειά μου. Θέλω η μαμά μου να έχει ό, τι θέλει και για την οικογένειά μου να πάρει μέρος των χρημάτων επίσης. Θέλω επίσης να δωρίσω φιλανθρωπικές οργανώσεις και να προσφέρω εθελοντικά περισσότερα. Θέλω να είμαι σε θέση να πάρω τα πράγματα και τα πράγματα που χρειάζομαι και για τη μητέρα μου δεν πρέπει να ανησυχείτε γι 'αυτό γιατί μπορούμε να το αντέξουμε.


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true


725 /1187 Κατηγορία : Ευημερία / Χρήμα


Ημερομηνία : Jul 13 2017  |  Ψήφοι : 73
Κατηγορία : Ευημερία / Χρήμα
WishID : 13476  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Ευημερία / Χρήμα
  Εύχομαι από βαθιά μέσα στην καρδιά μου και προσεύχομαι καθημερινά να κερδίζω το καθημερινό μου πανηγύρι για τη ζωή. Θα είμαι ελεύθερος από χρέη και θα θέτω για τη ζωή και επίσης θα είναι ευτυχισμένος με τη στενή οικογένεια πόρτα μου. παρακαλώ κάνετε την επιθυμία μου και όλο το όνειρό μου να γίνει πραγματικότητα xox. Εύχομαι τόσο σκληρά :)
Jul 11 2017
Ευημερία / Χρήμα
Votes
81
  Θέλω να εκπληρώσω τις κατωτέρω επιθυμίες μέχρι το τέλος αυτού του έτους.1. Γίνε παγκοσμίου φήμης δισεκατομμυριούχος διασημότητα. Απολαύστε ένα πλούσιο, τυχερό και παρθένο και εξαιρετικά όμορφο κορίτσι. 3. Να είστε πολύ υγιής άτομο. 4. Θα πρέπει να έχουν εκατομμύρια οπαδούς, συμπεριλαμβανομένων των διασημοτήτων.5.Ένα σούπερ αυτοκίνητα πολυτελείας. 6. Έχετε ένα σούπερ πολυτελές σπίτι. 7. Θα πρέπει να είναι τυχεροί να κάνουν πολλά φιλανθρωπικά ιδρύματα που θα βοηθήσουν τους φτωχούς.8. Θα πρέπει να είναι όπως ευτυχείς και να προστατεύονται από όλους τους κινδύνους.
Jul 06 2017
Ευημερία / Χρήμα
Votes
108
  Θα ήθελα να είμαι ευτυχισμένος, επίσης, χρήματα και ευημερία γιατί αγαπώ σε ένα σπίτι με 2 υπνοδωμάτια με τον μπαμπά μου η μαμά μου οι 2 αδελφοί μου και η αδελφή μου είμαστε γεμάτοι εδώ η κουζίνα είναι μικροσκοπική αλλά έχουμε πολλές διασκέδαση μερικές φορές αλλά θα ήθελα όπως και για τη μαμά και τον μπαμπά μου για να πάρουν αυτό που θέλουν, αισθάνονται ότι έπρεπε να κάνουν καλύτερα όταν είχαν την ευκαιρία και πρέπει ακόμα να εγείρουν εμένα και την αδερφή μου έτσι η μαμά μου προσπαθεί να αγοράσει ένα σπίτι και να κάνει μαθήματα που εργάζονται σκληρά και εγώ νιώθω ότι θα πρέπει να ηρεμήσει δεν θα έπρεπε να το κάνει αυτό για να μας ευχαριστήσει έτσι ελπίζω ότι αυτό θα λειτουργήσει και όταν η ίδια και ο μπαμπάς μου θα πάρουν το είδος των χρημάτων που χρειάζονται Ελπίζω ότι έχουν κάνει desicion να μετακομίσουν στο Τζάκσον Μισισιπή για μια καλύτερη ζωή μια μέρα η μαμά και ο μπαμπάς μου πρέπει απλά να πούμε ότι κινούμαστε στο Jackson Mississippi y'all για μια καλύτερη ζωή και ελπίζω ότι αυτό μπορεί να συμβεί γιατί θα είναι μεγάλη για τους γονείς μου να είναι μακριά από τις χαμένες αναμνήσεις και τα βλαβερά πράγματα
Jul 05 2017
Ευημερία / Χρήμα
Votes
121
  Θέλω να έχω 50.000 ευρώ στον τραπεζικό μου λογαριασμό και να πληρώσω την υποθήκη μου. Και χρησιμοποιήστε κάποια χρήματα για να προχωρήσετε 5 ημερών στην προπόνηση με τη φίλη μου. Διασκεδάστε να ταξιδέψετε στον κόσμο και να γράψετε ένα βιβλίο μπεστ σέλερ.
Jul 04 2017
Ευημερία / Χρήμα
Votes
89
  Εύχομαι να κερδίσω όλα τα εισιτήρια για το Lottery. Τα μικρά και μεγάλα ποσά. Έτσι θα ξεκινήσω να βάζω χρήματα για τα παιδιά μου. Στη συνέχεια, αγοράστε ένα τεράστιο σπίτι
Jun 30 2017
Ευημερία / Χρήμα
Votes
226
  Επιθυμώ να κερδίσω ένα τζάκποτ ένα τεράστιο ποσό χρημάτων από το Eurojackpot στη Νορβηγία το συντομότερο δυνατόν ώστε να μπορώ να δώσω μια καλή ζωή σε όλα τα παιδιά μου και σε όλα τα μεγάλα παιδιά μου και σε όλη την οικογένειά ΜΟΥ και έτσι μπορώ να βοηθήσω άλλους ανθρώπους που χρειάζονται οικονομική βοήθεια και έτσι μπορώ να πληρώσω όλες τις πιστώσεις μου ???? ❤️ ???? 1η θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό ο πατέρας όλοι ισχυροί και ο Ιησούς Χριστός ο σωτήρας μας 2ος όλοι οι Άντζελες και οι Άγιοι και ο 3ος όλος ο Λαός που κάνει αυτό το site και σε όλους τους ανθρώπους που ψήφισαν για τις επιθυμίες μου να έρθουν μέσω ενός δισεκατομμυρίου χάρη σε όλους σας; ??? ❤️ ????
Jun 26 2017
Ευημερία / Χρήμα
Votes
101
  ΘΕΩΓΟΥΝ ΓΙΑ $ 5000 ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΓΑΠΩ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΨΗΛΟ ΙΚΩ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ CANDY MAGIC CRYSTAL ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ ΝΙΚΑΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΣΚΟ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟ
Jun 24 2017
Ευημερία / Χρήμα
Votes
101
  Εύχομαι η μητέρα μου να κερδίσει την κλήρωση για το Powerball το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017. Έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε στο Condo του Μάντσεστερ στο επιθυμητό μέρος μας για να ζήσουμε και να μπορέσουμε να το γεμίσουμε με τα πράγματα που θέλουμε περισσότερο. Εύχομαι να ζούμε άνετα και να μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα που θέλουμε.
May 31 2017
Ευημερία / Χρήμα
Votes
88
  Θα ήθελα η μαμά μου να με πάρει το νέο Sony PlayStation 4 Και ο θείος μου Minzi θα πάρει το PlayStation VR Έτσι θα ήμουν ευτυχισμένος Έχω τις κονσόλες μου να παίξω με και όλα τα νέα παιχνίδια στον εαυτό μου και να είμαι εθισμένος Παίζοντας όλα τα καλά και τη διασκέδαση Παιχνίδια
May 30 2017
Ευημερία / Χρήμα
Votes
87
  Θα ήθελα να κερδίσω ή να κερδίσω αρκετά χρήματα για να δω μια κατοικία με τέσσερα υπνοδωμάτια και έναν κήπο. για την οικογένειά μου, ώστε να είναι ασφαλείς και ασφαλείς στο μέλλον.
May 26 2017
Ευημερία / Χρήμα
Votes
107
  Εύχομαι η μητέρα μου να αγοράσει ένα ωραίο σπίτι στο Ντένταμ της Μασαχουσέτης όπου ζει η θεία μου και να είναι το καλύτερο σπίτι που η μητέρα μου έζησε ποτέ και εύχομαι να μπορεί να κάνει περισσότερα χρήματα.
May 18 2017
Ευημερία / Χρήμα
Votes
188
  θέλω να έχω πολλά χρήματα και η φτώχεια θα φύγει ειδικά στη χώρα μου γιατί θέλω πραγματικά να συμβεί αυτό και ένα πράσινο μάτι επίσης για μένα την υγεία και τον πλούτο ..
May 11 2017
Ευημερία / Χρήμα
Votes
77
  Εύχομαι το αύριο ο κόσμος να εξελίχθηκε σε superhumans και γίναμε τέλειοι και σούπερ ισχυροί και σούπερ γρήγοροι και σούπερ έξυπνοι και ο πρόεδρος έγινε θεός των Ηνωμένων Πολιτειών και έγινα θεός της Βόρειας Καρολίνας και ήμουν σε φήμη διασημοτήτων.
May 08 2017
Ευημερία / Χρήμα
Votes
54
  παρακαλώ κάνετε αυτό να γίνει πραγματικότητα. εύχομαι χρήματα για τα γενέθλιά μου. θα υπάρχουν $ 150 δολάρια σε κάθε κάρτα γενεθλίων. και το τελευταίο δώρο γενεθλίων μου θα είναι ένα μεταλλικό ροζ iphone SE από τον μπαμπά μου. Παρακαλώ Κάνε αυτό να γίνει πραγματικότητα πριν από τις 10 Ιουνίου, 2017. τα γενέθλιά μου είναι στις 14 Ιουνίου 2017.
May 07 2017
Ευημερία / Χρήμα
Votes
44
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Ευημερία / Χρήμα
  Εύχομαι να έχω εκπαιδευτική δουλειά στο Work Inc. στο Dorchester και να κερδίσω χρήματα το επόμενο έτος και να πάω ακόμα στο House of Possibilities. Θέλω να φτιάξω δικά μου χρήματα για να ταξιδέψω, να πληρώσω τον τηλεφωνικό μου λογαριασμό και να πάρω όλα όσα χρειάζομαι. Θέλω αυτή την επιθυμία να θέλει να έρθει αληθής το επόμενο καλοκαίρι και η άλλη μου επιθυμία 13545. Παρακαλώ και σας ευχαριστώ.
Jul 19 2017
Ευημερία / Χρήμα
Votes
91
  Εύχομαι ότι εγώ και η φίλη μου Kelly είχα 18χρονα κορίτσια το 1997. Θέλω να είναι έτσι όπως για πάντα. Θα πάμε σε μέρη και θα έχουμε αιώνια ζωή. Θα δούμε μεγάλες προσφορές στο κατάστημα. Θέλω μόνο εμένα και ο φίλος μου να ζήσουν ελεύθερα. Θα έχουμε επίσης τα ίδια τηλέφωνα που έχουμε σε εμάς όπως τώρα. Θα ζήσουμε στο Quincy, MA.
Jul 21 2017
Ευημερία / Χρήμα
Votes
66
  Επιθυμώ ότι η μαμά μου κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 10.000 δολαρίων ($) είτε από το The Numbers Game, το Scratch Ticket (προτείνουμε αυτό) ($ 1, $ 2, $ 5, Δεν έχει σημασία ποια αξία κοστίζει το εισιτήριο ξυστό .) ή το Powerball.
Jul 22 2017
Ευημερία / Χρήμα
Votes
109
  Εύχομαι να έχω INR 10 cr μαζί μου για να με βοηθήσει να πάρω όλες τις πολυτέλειες που θέλω. Τελικά για να προσφέρει στην οικογένειά μου ό, τι αυτός ο κόσμος έχει να προσφέρει από την άποψη του πλούτου, της υγείας και της ευημερίας.
Aug 31 2017
Ευημερία / Χρήμα
Votes
46
  Θα ήθελα να πάρω 10 crores για να εξασφαλίσω τώρα και τότε. Εύχομαι ευημερία και αφθονία με κάθε τρόπο / σχέση. Θέλω να προστατευθώ και να φροντίσω. Εύχομαι ευτυχία.
Sep 24 2017
Ευημερία / Χρήμα
Votes
41
  Θα ήθελα να κερδίσω το μεγαλύτερο βραβείο Λοταρίας για να μπορέσουμε να αγοράσουμε ένα σπίτι
Oct 03 2017
Ευημερία / Χρήμα
Votes
135
  Επιθυμώ να κερδίσω το βραβείο Λοταρίας για να αγοράσω ένα ΣΠΙΤΙ
Oct 03 2017
Ευημερία / Χρήμα
Votes
147
  Ένα μήνυμα μου έστειλε από το γαλαξία samsung ότι ο αριθμός τηλεφώνου μου κέρδισε 1,7 crores, γι 'αυτό θέλω αυτά τα χρήματα, που θα αλλάξουν τη ζωή μου και όλα τα χρέη μας θα πρέπει να τελειώσουν αύριο και το deepavali του φετινού 2017 θα πρέπει να είναι το καλύτερο και ο πατέρας μου λάβετε σήμερα την πληρωμή με μπόνους άνω των 10.000.Θέχομαι μια καλύτερη κατηγορία τάξης αυτή την εβδομάδα την Κυριακή, ώστε να μπορώ να κάνω την πρώτη θέση στη δωδέκατη δημόσια εξέταση και επίσης θέλω να περάσω NEET με κορυφαία βαθμολογία και βαθμό. Θέλω να δοκιμάσω τις μέρες μας εύκολο, στο οποίο θα έπρεπε να γνωρίζω ans για όλες τις ερωτήσεις. Θέλω να γίνω πιο όμορφος σε 2 ημέρες και οι τρίχες μου να γίνουν πιο γρήγορα.
Oct 16 2017
Ευημερία / Χρήμα
Votes
116
  Το μοναδικό όνειρο του συζύγου μου είναι να κατέχει HOUSE
Oct 17 2017
Ευημερία / Χρήμα
Votes
133
  Ένα ελάχιστο ποσό 300K είναι αρκετό για να εξοφλήσει τα χρέη μου στις μέρες μας. Θα ήθελα να το κρατήσω αυτή την εβδομάδα γιατί θέλω να πάω σπίτι για να δω τον ηλικιωμένο πατέρα μου τον οποίο δεν βλέπω για ένα χρόνο.
Oct 23 2017
Ευημερία / Χρήμα
Votes
114
  Η επιθυμία μου είναι να λάβω 25.000 δολάρια για να πληρώσω τα 2 δάνεια μου
Oct 24 2017
Ευημερία / Χρήμα
Votes
195
  Θα ήθελα να πάω σήμερα στο Δημαρχείο, αφού θα πάω αύριο στη Μαδρίτη, λόγω του ταξινομημένου οχήματός μου χωρίς άδεια οδήγησης, επειδή έχοντας ένα αυτοκίνητο είναι καλό, γιατί τότε μπορώ να πάω οπουδήποτε θέλω χωρίς να κουραστεί
Nov 01 2017
Ευημερία / Χρήμα
Votes
36
  Θα ήθελα να λάβω εκατό τρισεκατομμύρια δολάρια σε μετρητά ΗΠΑ τώρα νομίμως ελεύθερα τελείως αφορολόγητα τώρα. Εύχομαι αυτά τα χρήματα να μου φέρνουν μόνο την ευτυχία, τη διασκέδαση, τη χαρά, την πολυτέλεια, την πολυτέλεια, την ασφάλεια, την ασφάλεια, την προστασία, το ταξίδι, τη χαλάρωση, το προνόμιο και την ειρήνη.
Nov 04 2017
Ευημερία / Χρήμα
Votes
45
  Εύχομαι να πάρω 25 lakh INR γι 'αυτό θα πάω στην Αυστραλία για τις περαιτέρω σπουδές μου ... είμαι πολύ λάτρης των μελετών .. θέλω να εγκατασταθώ εκεί και θέλω να έχω καλύτερο τρόπο ζωής ... θέλω να με βοηθήσει οικογενειακά οικονομικά. ..
Nov 15 2017
Ευημερία / Χρήμα
Votes
26