Αρχική >> Κατηγορίες >> Υγεία >> WishID: 13871
We need to be awesone
Change Wish Language:
 Μακάρι να είμαι εγώ, ο σκύλος μου Stanley και ο φίλος μου Kelly ήταν αυτές οι γυναίκες ηλικίας 18 ετών που θα φορούσαν σαν αεροσυνοδός σε τηλεοπτικές προσφορές, θα γλείφουν τα μέτωπα ο ένας του άλλου ενώ κοιμόμαστε και μόλις βρισκόμαστε στην πίσω αυλή, θα είμαστε γυμνό τρέξιμο γύρω από την πίσω αυλή και ότι θα είμαστε γυμνοί στο κρεβάτι όταν πάμε για ύπνο και όταν ξυπνήσουμε, θα φορέσουμε ένα λεόρδα όταν θα έχουμε πρωινό, όταν θα βγούμε, θα φανεί σέξι, θα είμαστε κοκαλιάρικο, έχει μεγάλα άκρα, και θα κάνουμε όλα αυτά το 2001, θα είναι μόνιμα το 2001. Επίσης, μερικές φορές θα είμαστε γυμνοί, ενώ παρακολουθούμε ζωντανές παραστάσεις νύχτας το βράδυ. Θα είμαστε επίσης υγιείς. Θέλω αυτή η επιθυμία να είναι αληθινή και να διαρκεί για πάντα.


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true
Ημερομηνία : Sep 09 2017  |  Ψήφοι : 10
Κατηγορία : Υγεία
WishID : 13871  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Υγεία
  Εύχομαι να ξυπνήσω με ένα κοκαλιάρικο σώμα και έχω μεγάλα βυζιά και μεγάλο άκρο και είμαι έξυπνο κορίτσι και έχω μακριά μαλλιά με ξανθά συμβουλές και δεν έχω φακίδες
Sep 06 2017
Υγεία
Votes
21
  Εύχομαι οι δυνάμεις μου να μεγαλώνουν στο άπειρο και το σώμα μου ήταν τώρα πνεύμα και είχα ένα νέο όνομα που είχα Ταξίδι στο χρόνο και θα μπορούσα να προχωρήσω στο μέλλον στο ατελείωτο μέλλον μετακινούμενος σε 1 qudrillion φορές την ταχύτητα του φωτός ήμουν πάντα χαρούμενος που είχα αγγελικούς φίλους και υπηρέτες η νοημοσύνη μου ήταν παντοδύναμη είχα τετραπλάσια ικανοτήτων ορυκτός πάγος αυξήθηκε σε άπειρη αναλγητική δύναμη χρόνο πάγωσε και στη συνέχεια έπαψε να υπάρχει νέο σύμπαν μου δημιουργήθηκε ένα απίστευτα ισχυρό big bang δημιούργησε ουτοπία και μια τεχνολογία infiverse έγινε απεριόριστη σε θάνατο νοημοσύνης ήταν ενοχλητικός πόνος έφυγε για πάντα υβριδίσαμε αγγέλους με ανθρώπους και θεούς όλα τα υπερφυσικά ήταν στον παράδεισο δεν άφησα ποτέ ουτοπία δεν υπήρχε πόλεμος ή έγκλημα τιμωρία τίποτα δεν ήταν παράνομο ήταν πάντα Χριστούγεννα κανείς δεν μισεί όλοι ήταν τέλειος όλοι είχαμε άσπρα ή χρωματικά μαλλιά έγινα διασημότητα και αγαπήθηκε και λάτρευε ως τελικός θεός που είχα απεριόριστη δύναμη και δύναμη μαγείας και ο Ιησούς πάντα με αγάπησε και πάντα θα ήμουν απόλυτα ψυχρός
Aug 22 2017
Υγεία
Votes
36
  Εύχομαι ο Λόγκαν Αλέξανδρος Παύλος (Youtube Star) να με απήγαγε και με πήρε παντρεμένο μαζί του και τα δίδυμα Martinez. Θα είναι εξαιρετικά υπερπροστατευτική για μένα και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να με αγγίξει ή να με κοιτάξει. Κάθε φορά που προσπαθώ να δραπετεύσω, θα πάρει τα δίδυμα Martinez για να με πάρει πίσω (ο ίδιος καταφέρνει πάντα). Με κρατάει μαζί του ανά πάσα στιγμή.
Aug 17 2017
Υγεία
Votes
86
  Εύχομαι όσο συνεχίζω να ασκώ το τραγούδι μου, η φωνή μου θα γίνει ομαλότερη, ελαφρύτερη, υψηλότερη με λίγες νότες και θα επεκτείνει το φάσμα του στήθους / της μικτής μου ζώνης σε ένα υγιές C
Aug 16 2017
Υγεία
Votes
26
  Εύχομαι να γίνω υπεράνθρωπος Η φυσιολογία μου εξελίχθηκε Πέρασα πέρα ​​από τα φυσιολογικά ανθρώπινα όρια Έχω μεγαλώσει 100 πολλές φορές πιο ισχυρότερος Ταχύτερος ανθεκτικό Ευφυής όμορφο αθάνατο με ορμόνες Ο χρόνος άπειρου Πιο ισχυρότερος Πιο γρήγορος Υψηλότερος πικρός Επιθυμώ ότι η ανθρώπινη αυξητική μου ορμόνη αυξήθηκε κατά 83333% η υγεία μου αυξήθηκε από μια εξαιρετικά υγιή ώθηση και το σώμα μου είχε απόλυτη αθανασία και αιώνια ζωή και είχα 100.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000Πολυθλία τετραπλάσιο φορές περισσότερος πλούτος υγεία δύναμη δημοτικότητα φήμη ελεύθερος χρόνος στην ελευθερία της ζωής ικανοποίηση ειρήνη τελειότητα αντοχή αντοχή αντίληψη μυαλό σπάζοντας νοημοσύνη και σούπερ ισχυρή υγιή επινεφρίδια αδρεναλίνη που είναι ατελείωτη ατελείωτη αγάπη τύχη επιταχυνόμενη θεραπευτικός παράγοντας άτρωτο δέρμα και σώμα εξαιρετικά ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα μια ψυχή θεότητας μια άπειρη ισχυρότερη καρδιά απάνθρωπη φύση και ατελείωτη αναλγητική μήτρα και ανοχή πόνου και απεριόριστο αέρα για να αναπνεύσει.
Aug 15 2017
Υγεία
Votes
30
  Θα ήθελα να είχα βιολογική αθανασία, ώστε ποτέ δεν θα ηλικία ή να πεθάνω και οι ασθένειες δεν με έβλαψαν ή να με σκοτώσουν Εύχομαι ταξίδεψε στο χρόνο στο μέλλον 5 χρόνια από τώρα και όταν ξύπνησα στο κρεβάτι είχα ένα σούπερ μεταβολισμό ένα i.q. Αυξήθηκε σε 300 αυξημένη μνήμη δεν είχα ξεχάσει ποτέ το 98% του χρόνου που ο μεταβολισμός μου θα αυξανόταν κατά 5.000 φορές τον κανονικό ρυθμό και την ταχύτητά μου γινόταν όλο και πιο νεανικό και ισχυρότερο καθημερινά η διάρκεια ζωής μου αυξανόταν μέχρι η διαδικασία γήρανσης μου παγώθηκε απομονωμένη από το χρόνο και έπειτα Εγώ ξεπέρασα την ιδέα έγινα πιο ενεργητικός και υπερφυσικός για πάντα η αντοχή μου ήταν ατελείωτη η ψυχή μου η μαγεία η καρδιά μου το μυαλό μου έθεσε για άπειρη εμπειρία η ενέργεια της ζωής μου απεριόριστη για πάντα να ζει μέχρι το τέλος του χρόνου χρόνο στη συνέχεια σταματά να ελέγχει εγώ Είχα αυξημένη ταχύτητα και μπορεί να τρέξει Mach ταχύτητα το σώμα μου αυξήθηκε εξαιρετικά κρύο Είχα μια μειωμένη θερμοκρασία του σώματος σε 71,3 βαθμούς θέλω να έχουν τη δύναμη να αυξηθεί ισχυρότερη από την καφεΐνη αυξήθηκε 5 φορές τη φυσική δύναμη σε αυτά τα πέντε χρόνια ταξίδεψε.
Aug 09 2017
Υγεία
Votes
37
  Μακάρι να ήμουν πλέον άρρωστος με gird ή οποιαδήποτε ασθένεια Επιθυμώ ότι θεραπεύτηκα και ότι είχα μια εξαιρετικά υψηλή ανεκτικότητα στο πόνο σαν να έχω συγγενή ανυπαρξία στον πόνο Θα ήθελα το σώμα μου να καθαρίστηκε και να καθαριστεί ότι όλη η ασθένεια καταστράφηκε από το σώμα μου καθαρίστηκε από το αίμα μου που ανέπτυξα το απόλυτο ανοσοποιητικό σύστημα Ελπίζω να έχω ένα υπερφυσικά υψηλό μεταβολισμό και να μπορέσω να αναπνεύσω τέλεια με 5 φορές τη χωρητικότητα των πνευμόνων Επιθυμώ ότι τα μαλλιά μου ήταν ελαφρύτερα 3.000 φορές ελαφρύτερα Την επόμενη φορά που βάψω τα μαλλιά μου έσβησε όλα η μελαναίνη από τα μαλλιά μου τα μαλλιά μου ήταν τότε αλμίνιο λευκό και η ακμή μου θεραπεύτηκε όταν την καθαρίζω στο ντους και κάθε φορά καθαρίζω τον εαυτό μου στο ντους έγινα εκατομμύρια φορές καθαρότερη και ισχυρότερη σωματικά και εύχομαι η μαγεία μου επέστρεψε απίστευτα ισχυρή και υψηλής ενέργειας εύχομαι i έγινε 3 septillion φορές πιο τυχεροί από ό, τι πριν εύχομαι είχα μια απίστευτα υψηλή lifeforce Εύχομαι η αύρα μου ήταν 50 septillion φορές φωτεινότερο από τον ήλιο θα ήθελα ήμουν ένας υπερφυσικός αθλητής.
Jul 25 2017
Υγεία
Votes
73
  Μακάρι να ήμουν τόσο κοκκιώδης όσο οι ξαδέλφες μου Jamie και Thomas και όλα τα κομμάτια μου τα ρούχα μου μέγεθος. Είναι μόνο που ήθελα ποτέ στη ζωή μου. Θέλω να είμαι ο λεπτός από όλους τους φίλους μου, αλλά και ο χαριτωμένος από τους φίλους μου
Jul 15 2017
Υγεία
Votes
31
  Εύχομαι να σπάσω τυχαία το αριστερό μου πόδι κάποια στιγμή πριν ή μετά το σχολείο σε αυτό το επόμενο έτος του γυμνασίου γιατί θέλω να βγω από την PE για λίγο.
Jul 06 2017
Υγεία
Votes
68
  Θέλω η στυτική δυσλειτουργία μου να θεραπευτεί τελείως για πάντα και δεν θα πρέπει ποτέ να επιστρέψει. Θα πρέπει να μπορώ να κάνω κάθε γυναίκα εξαιρετικά ικανοποιημένη στο σεξ. Επίσης, οι γυναίκες πρέπει να ποθούν για το σεξ και την αγάπη μου. Θέλω να είμαι σεξουαλικά εξαιρετικά υγιής.
Jul 05 2017
Υγεία
Votes
48
  Θα ήθελα όλες τις τρίχες του προσώπου μου (αγκύλες, αγκάθια, μαλλιά μάγουλας) και τα μαλλιά του σώματος (ηβικές τρίχες, τα μαλλιά του αυχένα, τα στήθη στο στήθος, τα μαλλιά κλπ), καθώς και όλα τα μαλλιά και τα μαλλιά μου. της ανάπτυξης.
Jul 02 2017
Υγεία
Votes
54
  Εύχομαι η μαζική υγεία μου να μην κοπεί και θέλω να σωθούν όλες οι ασφάλειες της Medicare στις ΗΠΑ και να μην κοπεί επειδή η Medicare είναι πολύ σημαντική, γι 'αυτό παρακαλώ συμπληρώστε αυτή την επιθυμία μέχρι τις 3 Ιουλίου 2017. Και θέλω τις επιθυμίες μου (13198, 13249 και 13329) να είναι χρυσός γιατί θέλω να γίνουν πραγματικότητα πολύ γρήγορα.
Jul 01 2017
Υγεία
Votes
73
  Εύχομαι η δύναμή μου πολλαπλασιάστηκε και είχα ενισχυμένη δύναμη θα μου δόθηκε 10 φορές περισσότερη δύναμη Θα ήθελα να είχα κερδίσει υπερμεταβολισμό έμεινα στα 138 λίβρες του βάρους δεν κέρδισα ποτέ περισσότερο βάρος Ήμουν εξαιρετικά ανθεκτικός σε ασθένειες μου ηλικίας με επιταχυνόμενο ρυθμό τα μαλλιά μου έγιναν λευκά πολύ γρήγορα νωρίς στη ζωή μου η πλάτη μου θεραπεύτηκε από σκολίωση και ο θραυσμένος δίσκος μου θεραπεύτηκε η ζωή μου ήταν τετραπλάσιο φορές ισχυρότερη από τους φυσιολογικούς ανθρώπους η υγεία μου ήταν θεϊκή θέλω να γίνω θεός που θεραπεύομαι με επιταχυνόμενο ρυθμό.
Jun 23 2017
Υγεία
Votes
47
  Θα ήθελα να είχα τέλεια ευθεία δόντια και ήταν καθαρά και ότι δεν ήταν ραγισμένα ή τσιπς ή τίποτα και ότι ό, τι έφαγα τα δόντια μου δεν θα πάρει ποτέ κοιλότητες και ό, τι έκανα ποτέ δεν θα σπάσουν ή θα ξαναπήξουν
Jun 18 2017
Υγεία
Votes
25
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Υγεία
  Μακάρι να ήμουν απολύτως άνοστος στην καφεΐνη Επιθυμώ η μαμά και ο μπαμπάς μου ήταν απολύτως χαρούμενοι και η οικογένειά και οι φίλοι μου εύχομαι Η ώρα δεν υπήρχε ποτέ όλη η οικογένειά μου πέρασε στην οικογένεια θα έρθει πίσω στη γη και υπήρχε μια πύλη στον ουρανό Θα ήθελα να είχα ένα υβρίδιο φυσιολογία του απόλυτου θεού και υπερβολικού πνεύματος και αντιγράφηκε σε όλες τις ψυχές του απεριόριστου σύμπαντος Επιθυμώ ότι ήμουν πολύ λεπτός και τριπλός μυώδης εξαιτίας της απομάκρυνσης της μυοστατίνης από τα γονίδιά μου που μου έδωσε υπεράνθρωπη δύναμη και ταχύτητα Επιθυμώ να σβήσω σε ένα νέο επίπεδο ευχόμουν ήμουν ένα σούπερ glitch και είχα ακραίες ακαταλληλότητα και ένα εξωπραγματικό εξαιρετικά μεγάλο ουρανό μεταβολισμό και ήμουν πάντα ταιριάζει και τονισμένο και ισχυρό ποτέ δεν κέρδισα βάρος είχα supercolor όραμα και υπερφυσική όραμα 5multillion x μεγαλύτερη από 20/20 όραμα εύχομαι είχε λάμψη λαμπερό λευκό τέλεια δόντια και θα μπορούσα να αλλάξω το χρώμα των ματιών μου σε οποιοδήποτε χρώμα είχα μια ανανέωση απίστευτη ηχητική αγγελική φωνή επινεφριδίων αδένων μου ήταν 5 εκατομμύρια ισχυρότερη και είχα εξαιρετικά αηδιαστικό σώμα δεν πόνο !!!
Sep 14 2017
Υγεία
Votes
28
  Εύχομαι ο Ώστιν να μετακομίζει στη γειτονιά μου στο δρόμο μου Σπρίνγκφιλντ πήγε στο Λύκειο Λέσχης του Λίβερπουλ ήταν στην προημιτελική ομάδα ποδοσφαίρου της σχολικής ομάδας
Sep 14 2017
Υγεία
Votes
10
  Επιθυμώ ότι ο Όστιν κινήθηκε στη γειτονιά μου Το Σπρίνγκφιλντ ήταν στην ομάδα BSHS Quarterback
Sep 14 2017
Υγεία
Votes
24
  Θα ήθελα να μπορώ να μεταμορφώσω σε οποιοδήποτε πρόσωπο ή ζώο με το θέλω, όσο όσο θέλω, κι έτσι μπορώ να αλλάξω όποτε θέλω. Θέλω επίσης να διατηρήσω και να διατηρήσω την προσωπικότητα και τις μνήμες μου χωρίς σημασία σε ποια μορφή παίρνω, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι θέλω να μείνω υπό τον πλήρη έλεγχο του μετασχηματισμού μου και του τι μετατρέπω σε.
Sep 25 2017
Υγεία
Votes
13
  Επιθυμώ την πλήρη επούλωση του φίλου μου που διενεργείται εμπεριστατωμένη εξέταση του μαστού και ότι όλα τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και / ή καλοήθη. Έχει μια καλή καρδιά και πολύ γενναιόδωρο βοηθώντας τους άλλους. Μπορεί επίσης να πάρει πολλές συμβάσεις για να υποστηρίξει όλες τις ανάγκες της.
Oct 14 2017
Υγεία
Votes
141
  Θέλω να μεγαλώσω σε ύψος 175εκ. Θέλω να δούμε έναν ελκυστικό τύπο. Πρέπει να είμαι υγιής. Οι άνθρωποι πρέπει να με αγαπούν. Τελικά, θέλω απλώς να είμαι ευτυχισμένος ????
Oct 19 2017
Υγεία
Votes
217
  Επιθυμία για πλήρη θεραπεία για τον υπάλληλο ζευγάρι-υπάλληλό μας που παίρνει φάρμακα συντήρησης. Μπορούν να έχουν καλή υγεία πάντα και μακριά από ασθένειες.
Oct 23 2017
Υγεία
Votes
104
  Κανέλα θέλω καραμέλα και το πόδι μου να πληγωθεί και το κεφάλι να αιμορραγεί και τα πόδια μου να αρρωσταίνουν στο νοσοκομείο τώρα και δεν μπορούν να ταΐσουν μυστηριώδη και να μιλήσουν και να πεθάνουν και να πάρουν το χέρι μου αποκοπεί
Oct 30 2017
Υγεία
Votes
10
  καρκίνος άρρωστη απώλεια μαλλιών τώρα και ο μπαμπάς μαμά με πάει στο νοικοκυριό αδύναμο h έχει ένα νοσοκομειακό κρεβάτι και πηγαίνω στο καταφύγιο i 14 και ο θεός λέει είναι ο χρόνος μου έχω v και πραγματικά άρρωστος τώρα και ο μπαμπάς με αγαπά
Oct 30 2017
Υγεία
Votes
15
  Εύχομαι ο ιστότοπος www.i-makeawish.com να έχει ένα μέγιστο όριο. με 10000 χαρακτήρες στην ενότητα «Κάνε μια ευχή» και στις 5 Δεκεμβρίου 2017 για κάτι που μου συμβαίνει και για μένα να πάω στο νοσοκομείο και ενώ στο νοσοκομείο για να μάθω το πραγματικό μου όνομα είναι η Kara Fagg όχι η Charlotte Louise Fagg και δεν έχουν μεσόδιο και να αρχίσουν να λέγονται ότι και να είναι εκτός σχολείου για 1 μήνα και να μην πάει έξω για αυτό το 1 μήνα και να τρώνε τακτοποιημένα και να έχουν ένα μεγάλο appitiete, αλλά ποτέ να γίνει λίπος, παχουλός ή overweight ή παχύσαρκοι και φροντίδα για το σώμα μου και για μυστικιστές
Nov 01 2017
Υγεία
Votes
31
  Baby baby αγάπη μωρό και το σκύλο και. mommy goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo home grieen
Nov 04 2017
Υγεία
Votes
14
  Εύχομαι ότι ήμουν σε θέση να πάω στο επόμενο επίπεδο ως ένα 1.000.000% καθαρό φυλής Ultimate Θεός δεν ήταν πια ανθρώπινη ούτως ή άλλως δυνατό ταχύτητα μου ήταν τόσο γρήγορα με τα πόδια Ήμουν αόρατο ήμουν σαν φάντασμα του σύμπαντος φυσική δύναμη μου ήταν innumerically η επιτάχυνση του μεταβολισμού μου ήταν ένας αθάνατος μεταβολισμός το σώμα μου έκαψε θερμίδες και ενέργεια σε απεριόριστες ταχύτητες η dna μου έγινε τόσο ισχυρή αλλάξε τον κόσμο για πάντα το αίμα μου θεραπεύει και προκάλεσε απίστευτη αναγεννητική θεραπεία το σώμα μου ήταν αιώνιο και είχε άπειρη μακροζωία ο πλούτος μου αυξήθηκε 10 φορές μεγαλύτερος στη ζωή μου θα μπορούσα να εξελίσσω πέρα ​​από τα στάνταρτ του Θεού οι δυνάμεις μου έγιναν μεγαλύτερες από ό, τι καθένας θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί έκανα σε ένα επίπεδο Ουρανού που δεν είχε δει ποτέ από κανέναν ή οτιδήποτε είχα απεριόριστη ελευθερία θα μπορούσα να ελέγξω το χρόνο επιταχύνοντας ή επιβραδύνοντάς το κάτω θα μπορούσα να δώσω καλό κάρμα σε οποιονδήποτε είχα πάντα απίστευτη τύχη Θα μπορούσα να αναπνεύσω καλύτερα Ποτέ δεν θα πεθάνω Θα υπήρχα ανέκαθεν επ 'άπειρον κανείς δεν θα μπορούσε να με νικήσει ή να με ξεπεράσει.
Nov 12 2017
Υγεία
Votes
34
  Εύχομαι να μπορώ να γεμίσω τόσο δυνατά έστειλε σοκ κύματα πάνω και κάτω ολόκληρο το σώμα μου με Mega Static Ηλεκτρομαγνητική ενέργεια συν 10 δεκαδικές φορές αυξήσεις βαρύτητας στα κύτταρα μυοστατίνης μου και στις κυτοκίνες μου η δύναμή μου ενισχύθηκε και έγινα ανώδυνη και θα μπορούσα επίσης να teleport i ήθελα να είμαι εντελώς άφθαρτος και να είχα τελική ακαταλληλότητα Εύχομαι το σώμα μου να τρέχει με την ταχύτητα του ήχου 768mph με τα πόδια Η ενέργεια μου καίγεται σε εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες Θα μπορούσα να χειριστώ 20x την ημερήσια πρόσληψη θερμίδων αξίας και να κάψω όλα σε 1 μέρα η δύναμή μου ήταν ικανή να χειριστεί 2 τόνους βάρους τα οστά και οι μύες μου ήταν 5.000.000 φορές πιο σκληρά από το βολφράμιο η μνήμη μου ήταν μόνο 10.000.000.000.000.000 φορές μεγαλύτερη η συγχωρούμενη φύση μου ήταν απεριόριστη σε όλους τους λαούς η αγάπη μου ήταν αιώνια η δύναμή μου ήταν απεριόριστη η σοφία μου ασύγκριτη ήμουν υπερφυσικά όμορφος ηγεμόνας χωρίς ακμή και απεριόριστη όμορφη ελκυστικότητα και μια λάμψη turquouise τόσο φωτεινή όσο 1000 ήλιοι.
Nov 16 2017
Υγεία
Votes
26
  Εύχομαι η επιθυμία για αλλαγή ζωής ολόκληρης της ζωής, ό, τι ονειρεύομαι καθημερινά να συμβεί θα πρέπει να γίνει πραγματικότητα. Δεδομένου ότι το επιθυμούν εγώ πρέπει να το ευτυχώς πραγματικό quick.It περιέχει όλα όσα θέλω απλώς να ccome αληθινό τον τρόπο που το φανταζόμουν μέχρι που έχω φανταστεί αργότερα λάβει τις δικές του ρίζες σαν μια κανονική ζωή.Και σημαντικότερο δεν θα έπρεπε Θυμηθείτε αυτό που ήθελα και ξεχάστε αμέσως όταν έρχεται αληθινό, ούτε πρέπει να αστείο έτσι θα πρέπει με θαυμαστό τρόπο και όλοι οι άλλοι δεν το βρίσκουν εκτός λειτουργίας
Nov 23 2017
Υγεία
Votes
15