Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές >> WishID: 16672
Elin
Change Wish Language:
 Επιθυμώ να είμαι παιδί αύριο και να έχω μια δίδυμη αδερφή και να είμαι 2 ετών και να κοιμηθώ σε κούνιες. Και να έχουν τα ρούχα και τα παπούτσια. Και ήταν οι πάνες μεγέθους 4. Και κάνετε τα ίδια πράγματα με το γυμναστήριο arat. Και να έχει τον ίδιο εξοπλισμό με τον ίδιο. Και να είσαι κορίτσια. Και τα ονόματά μου να είμαι η Έλιν και το δίδυμο αδελφό μου όνομα να είναι Eden. Και η αδελφή μου τώρα είναι 9 χρονών. Και εγώ και η δίδυμη αδελφή μου να κοιτάξω τα ίδια και να μιλήσω το ίδιο. Και να είναι το ίδιο ύψος. Και για να έχω φθορά που βλέπει τα καθίσματα αυτοκινήτων Και η μαμά και ο μπαμπάς μου να έχουν ένα van van van μαμά μου και van του μπαμπά μου να είναι λευκό. Και εγώ και η δίδυμη αδελφή μου να έχουν φυσικά ίσια μαλλιά και τα μαλλιά να είναι μαύρα. Και να ζουν στο ίδιο σπίτι όπως τώρα, αλλά μεγαλύτερα. Και όλοι ξέρω ότι με ξέρουν εμένα και τη δίδυμη αδελφή μου.


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true


7037 /8587 Κατηγορία : Άλλες Ευχές


Ημερομηνία : Oct 20 2018  |  Ψήφοι : 8
Κατηγορία : Άλλες Ευχές
WishID : 16672  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Εύχομαι η μικρή μου ξαδέλφη ανοιχτή πόρτα Δεν θέλω γονείς κανείς μόνο τα μικρά παιδιά που είναι η επιθυμία μου Θέλω όλα τα παιδιά γυμνά Μικρά παιδιά Διασκεδάστε υπέροχο χρόνο ευτυχισμένη ζωή
Oct 19 2018
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Η επιθυμία μου πρέπει πάντα να γίνει πραγματικότητα σε οτιδήποτε και όποτε δεν πρέπει να είναι μέχρι το θάνατό μου ό, τι και αν επιθυμεί να γίνει πραγματικότητα και θα πρέπει να πάρω τη δύναμη του Thor και το σφυρί με την ίδια δύναμη,
Oct 19 2018
Άλλες Ευχές
Votes
104
  Να μεταμορφώσω από έναν ενήλικα σε ένα παιδί και πάλι σε αυτή τη γενιά από την ηλικία 33 έως την ηλικία 7 το 2018 ένα πλούσιο και γεννημένο το 2011 όχι το 1985 αλλάζει το έτος που γεννήθηκα από το 1985 έως το 2011 Εύχομαι γεννήθηκα αργότερα από το 1985 και γίνω νεότερος και την αντίστροφη γήρανση και την ηλικία πίσω μαγεία και Disney Vacations και Universal Studios και Disney κρουαζιερόπλοιων και να πάει στη Νέα Υόρκη για τη Νέα Υόρκη έκθεση παιχνιδιών τον Φεβρουάριο. Αντίο ενηλικίωση και ηλικία 33 θα σας δούμε στο μέλλον και αντίο στο 1985 το έτος γέννησης για πάντα και hello παιδική ηλικία και την ηλικία 7 και το έτος γέννησης 2011.
Oct 19 2018
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Να μεταμορφώσει από έναν ενήλικα σε ένα παιδί σε αυτή τη γενιά Από την ηλικία 33 έως την ηλικία 7 το 2018 Ένας πλούσιος και γεννήθηκε το 2011 Δεν 1985 Αλλαγή το έτος γέννησής μου από το 1985 έως το 2011 Επιθυμώ να γεννήθηκα αργότερα από το 1985 και να γίνω νεότερος και αντίστροφη γήρανση Και γήρανσης πίσω Magell Magic και πηγαίνετε σε μια κρουαζιέρα γραμμή Disney και πηγαίνετε στη Disneyland κόσμο Disney World Νέα Υόρκη για τη Νέα Υόρκη έκθεση παιχνιδιών το Φεβρουάριο και Cedar Point και Kings νησί και να απολαύσετε τη ζωή με τον τρόπο που θέλω να μην τρόπο Θεών. Αντίο Ηλικία 33 και η ενηλικίωση σας βλέπω στο μέλλον και Αντίο 1985 Έτος Γέννησης για πάντα και Hello 2011 Έτος Γέννησης και Hello Παιδική ηλικία σε αυτή τη γενιά και Γεια σας Ηλικία 7 Το 2018. Θέλω επίσης για μια μηχανή του χρόνου και να εφεύρει μια μηχανή για να πληκτρολογήσετε τι ηλικία Σας αρέσει να είστε. Σε ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΕ μου
Oct 19 2018
Άλλες Ευχές
Votes
1
  θέλω ένα iPhone αυτό θα με έκανε το πιο ευτυχισμένο κορίτσι στον κόσμο και θα ήθελα να ζήσαμε σε ένα μεγάλο σπίτι και ήμασταν πλούσιοι αν αυτό λειτουργούσε θα κλάψω δάκρυα χαράς
Oct 18 2018
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Εύχομαι να μπορώ να βρω ένα καλό τρέξιμο αυτοκίνητο και ωραία εμφάνιση χωρίς προβλήματα με αυτό, ώστε να μπορώ να φτάσω και από το σχολείο και την εργασία. Επιθυμώ επίσης να έχω μια ρομαντική σχέση με μια από τις συντριβές μου.
Oct 18 2018
Άλλες Ευχές
Votes
12
  Θα ήθελα να είχα δύο ετήσιες βιβλιοθήκες του Bullard High School (CA Fresno) για το 2006, το 2009 και το 2004 και θα ήθελα να είχα δύο Δευτεροβάθμια Εκπαιδευτήρια Tenaya (Φρέσνο CA) για το 2003 και το 2004.
Oct 18 2018
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Θα ήθελα να είχα το Χιούστον Astros 2000 mAh Wood Power Τράπεζα, Χιούστον Astros 4000 mAh Wood Power Τράπεζα, Λος Άντζελες Dodgers Heathered Tote τσάντα, Λος Άντζελες Dodgers 4000mAh Φορητό USB Φορτιστής Φορτιστής USB, Λος Άντζελες Dodgers 4000 mAh Wood Power Bank, Los Angeles Dodgers Φορητό φορτιστή USB 4000mAh, καλώδιο δακτυλίου Key Ring Ring Philadelphia Eagles και βασικό κλειδί για ανοιχτήρι μπουκαλιών Philadelphia Eagles.
Oct 18 2018
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Μακάρι να πήρα ένα κολιέ μια μέρα, παραδόθηκε στην πόρτα μου και ήταν ένα ευχάριστο κολιέ και το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να το κρατήσω και να ψιθυρίσω την επιθυμία μου και αυτό θα γινόταν πραγματικότητα μέσα στα επόμενα 5 λεπτά. Το κολιέ θα έμοιαζε με μια ασημένια αλυσίδα με μια μικρή επίπεδη ασημένια καρδιά και ένα διαμάντι χαραγμένο μέσα της.
Oct 17 2018
Άλλες Ευχές
Votes
103
  Εύχομαι να χάσω 355 λίβρες βάρους και ήταν σε θέση να το κρατήσω μακριά και να έχουν ένα μεγάλο πουλί δεν έχουν τρίχα προσώπου και εξακολουθούν να έχουν τα μάτια μου τα φρύδια και τις βλεφαρίδες και δεν έχουν τρίχα σώματος και έχουν 45ddd μεγέθους στήθη και επίσης θέλω να είμαι κύριος και των δύο πλευρών του μαγικού φωτός και της σκοτεινής μαγείας και το μόνο που έχω να ενεργή είναι να πω ότι ενεργοποίησα αυτό το ξόρκι το ξόρκι θα λειτουργήσει αλλά θα μείνω ένας άνθρωπος Katie horrocks θα δώσει επίσης αυτή την επιθυμία εκατό ψήφων
Oct 17 2018
Άλλες Ευχές
Votes
1
  我 希望 比 醋酸 環丙 孕酮 更 安全 有效 的 抗 雄 激素 避孕藥 立刻 出现. 我 希望 比 醋酸 環丙 孕酮 更 安全 有有 的 抗 雄 激素 避孕藥 立刻 出现. 我 希望 比 醋酸Προηγούμενη σελίδα Επόμενη σελίδα Προηγούμενη σελίδα Επόμενη σελίδα Επόμενη σελίδα Επόμενη σελίδα Προηγούμενη σελίδα Επόμενη σελίδα Επόμενη σελίδα Επόμενη σελίδα Επόμενη σελίδα Επόμενη σελίδα Προηγούμενη σελίδα Επόμενη σελίδα Προηγούμενη σελίδα Επόμενη σελίδα Επόμενη σελίδα Προηγούμενη σελίδα Επόμενη σελίδα Επόμενη »有效 的 抗 雄 激素 避孕藥 立刻 出现. 我 希望 比 環丙 環丙 孕酮 更 安全 有有 的 抗 雄 激素 避孕藥 立刻 出现. 我 希望 比 醋酸 環丙 孕酮 更 安全 有有 的 抗 雄 激素藥 立刻 出现. 我 希望 比 環丙 環丙 孕酮 更 安全 有效 的 抗 雄 激素 避孕藥 立刻 出现. 我 希望 比 醋酸 環丙 環丙 更 安全 有有 的 抗 雄 激素 避孕藥 立刻 出現.
Oct 17 2018
Άλλες Ευχές
Votes
42
  我 希望 臺北 民國 政府 一定 當然 完全 感覺 被 強迫 和 脅迫. 我 希望 臺北 民國 政府 一定 當然 完全 感覺 被 強迫 和 脅迫. 我 希望 臺北 民國 政府 一定 當然 完全 感覺 被 強迫 和 脅迫. 我 希望 臺北 民國 政府 一定 當然 完全感覺 被 強迫 和 脅迫. 我 希望 臺北 民國 政府 一定 當然 完全 感覺 被 強迫 和 脅迫. 我 希望 臺北 民國 政府 一定 當然 完全 感覺 被 強迫 和 脅迫.
Oct 17 2018
Άλλες Ευχές
Votes
43
  我 希望 臺北 民國 政府 在 每個月 一定 當然 能給 我 新臺幣 拾 萬元 的 無條件 通用 基本 收入, 这 是 我 就 可以 购买 非常 非常 非常 我 我 希望 臺 我 非常 我 希望 臺北 民國私府 在 每個月 一定 當然 能給 我 新臺幣 拾 萬元 的 無條件 通用 基本 收入, 这样 我 就 可以 購買 非常 非常 非常 非常 多 的 我 非常 想要 购买 的 物品 東西. 我 希望 臺北 民國 政府 在 每個月 一定 當然 能給 我 新臺幣 拾 萬元 的 無條件 通用 基本 收入, 这 是 我 就 可以 购物 非常 非常 非常 我 非常 我 非常 我 来 的 物品 東西. 我 希望 臺北 民國 政府 在 每個月 一定 當然 能給 我 新臺幣 拾 萬元 的 無條件 通用 基本 收入, 这樣 我 就 可以 購业 非常 非常 非常 我 我 希望 我 希望 臺北 民國 政府 在 一个月 一定 當然 能給 我 新 臺幣 拾 萬元 的 無條件 通用 基本 收入, 这樣 我 就 可以 購易 非常 非常 非常 非常 多 的 我 非常 想要 購的 物品 東西. 我 希望 臺北 民國 政府 在 每個月 一定 當然 能給 我 新臺幣 拾 萬元 的 無條件 通用 基本 收入, 這樣 我 就 可以 購買 非常 非常 非常 非常 多 的 我 非常 想要 購買 的 物品 東西.
Oct 17 2018
Άλλες Ευχές
Votes
41
  我 希望 中華民國 政府 在 每個月 一定 當然 能給 我 新臺幣 拾 萬元 的 無條件 基本 收入 並 轉入 我 的 王道 銀行 的 銀行 賬戶. 我 希望 中華民國 政府 在 每個月 一定 當然 能給 我 新臺幣 拾 萬元 的 無條件 基本 收入 並 轉入 我 的 王道 銀行 的 銀行 賬戶. 我 希望 中華民國 政府 在 每個月 一定 當然 能給 我 新臺幣 拾 萬元 的 無條件 基本 收入 並 轉入 我 的 王道銀行 的 銀行 賬戶. 我 希望 中華民國 政府 在 每個月 一定 當然 能給 我 新臺幣 拾 萬元 的 無條件 基本 收入 並 轉入 我 的 王道 銀行 的 銀行 賬戶. 我 希望 中華民國 政府 在 每個月 一定當然 能給 我 新臺幣 拾 萬元 的 無條件 基本 收入 並 轉入 我 的 王道 数行 的 数行 賬戶.
Oct 17 2018
Άλλες Ευχές
Votes
41
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Θα ήθελα να ολοκληρώσω όλη την εργασία, συμπεριλαμβανομένης και της εργασίας μου, και εύχομαι οι βαθμολογίες μου να έχουν ήδη αυξηθεί και θα ήθελα να έχω ήδη την Music Tech για την 5η περίοδο, το Tutorial για την 3η περίοδο
Oct 20 2018
Άλλες Ευχές
Votes
3
  Θα ήθελα να έχω φυσικά ίσια μαλλιά και τα μαλλιά μου να είναι μαύρα και μακριά. Και το ίδιο ύψος με τον Αδάμ στην τρίτη τάξη και να είναι κορίτσι. Και να έχουν όλες τις ίδιες κούκλες μωρών που όλοι κάνουν για τους ξαναγεννημένους.
Oct 20 2018
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Θα ήθελα να μου δοθεί ένα πραγματικό βιβλίο Magic που θα μπορούσε να χορηγήσει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ και όλες τις επιθυμίες που είχαν γραφτεί μέσα σε IT !, Θα ήθελα επίσης να αποκτήσω όλες τις μορφές του Enchanted στοιχείο είπε να χορηγήσει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ επιθυμία. Θα χρησιμοποιούσα αυτά τα στοιχεία για να βοηθήσω τον εαυτό μου Και άλλοι. καθώς και να γίνουν όλα τα όνειρά μου!
Oct 20 2018
Άλλες Ευχές
Votes
3
  Θα ήθελα να γίνω λεπτός και να έχω ένα πολύ ωραίο σώμα και θα είμαι όμορφος και επίσης τα μαλλιά μου θα μεγαλώσουν πολύ πολύ γρήγορα. Θα αισθανθώ τελικά καλύτερα για το πώς φαίνω.
Oct 20 2018
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Θα ήθελα να μπορώ να σχεδιάσω οτιδήποτε και όποια θέλω σε οποιοδήποτε στυλ θέλω, αν φανταστώ κάτι που θα ήθελα να σχεδιάσω, θα μπορέσω να το κάνω τέλεια. Θα καταλάβω πώς να χρωματίζω, να ζωγραφίζω την ανθρώπινη ανατομία, την ανατομία των ζώων, το τοπίο. Θα αναπτύξω το δικό μου στυλ τέχνης και θα είναι όμορφο.
Oct 20 2018
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Voglio trasferirmi στην Giappone, ένα Tokyo con mia mamma, mio ​​papà e mio fratello. Η συχνότητα των μέσων μαζικής ενημέρωσης, των σπουδαστών και των πανεπιστημιακών σπουδών είναι ανά έτος. Questo é il mio più grande desiderio. Voglio che si avveri molto velocemente .... Perché voglio συνέχεια με το μεσαίο scuole στο Giappone! Το Mio padre riceve una "proposta di trasferimento" στο Giappone e non decidiamo di accettarla trasferendoci li!
Oct 20 2018
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Εύχομαι να μπορώ να ράβω και να σχεδιάσω τα φορέματα που έσυρα. Θα ήθελα επίσης να έχω ένα καλό δέρμα όπως η Tamannah Bhatia, μια άψογη, ακμή, σπυράκι, ουλή, μαύρη κεφαλή και λευκόχρωμο για πάντα. Θα ήθελα επίσης να μπορέσω να λύσω οποιεσδήποτε ερωτήσεις μαθηματικών μέσα σε 1 λεπτό ακόμα κι αν είναι αδύνατο για τον καθηγητή μαθηματικών λαμπρό να λύσει. Εύχομαι να μπορέσω να απαντήσω σε κάθε επιστημονική ερώτηση που μου δίνεται, αν και είναι το πιο δύσκολο. Εύχομαι να μιλώ άπταιστα ισπανικά, γαλλικά, κινέζικα, κορεάτικα, ιαπωνικά και Bahasa Melayu και μπορώ να τα καταλάβω. Εύχομαι να έχω πάντα τις εξετάσεις μου με ευθεία Α σε όλα τα θέματα. Εύχομαι να πάρω 10Α σε PT3 και ευθεία Α για SPM. Εύχομαι να έχω μια πολύ καλή όραση, ώστε να μην χρειάζεται να φορούν γυαλιά για πάντα. Θα ήθελα να μπορώ να τραβήξω φωτογραφικές φωτογραφίες με βομβαρδισμούς για εγγραφή στο Instagram. Εύχομαι ο πατέρας μου να με αγοράσει το τελευταίο iPhone. Εύχομαι οι ακόλουθοι του instagram να είναι πάνω από 3,5 εκατομμύρια και οι περισσότεροι από αυτούς είναι διασημότητες.
Oct 20 2018
Άλλες Ευχές
Votes
50
  Voglio trasferirmi στην Giappone, ένα Tokyo con mia mamma, mio ​​papà e mio fratello. Η συχνότητα των μέσων μαζικής ενημέρωσης, οι ανώτερες και οι πανεπιστημιακές σπουδές είναι ανά έτος. Το Mio padre riceve ένα "proposta di lavoro" σε Giappone e non decidiamo di accettarla trasferendoci li. Voglio che si avveri velocemente!
Oct 20 2018
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Θέλω να μετακομίσω στην Ιαπωνία, στο Τόκιο με τη μαμά μου, τον μπαμπά μου και τον αδελφό μου. Παρακολουθήστε το γυμνάσιο, το γυμνάσιο και το πανεπιστήμιο εκεί και ζήστε εκεί για πάντα. Ο πατέρας μου λαμβάνει μια πρόταση μεταφοράς στην Ιαπωνία και θα αποφασίσουμε να την δεχτούμε. Θέλω την επιθυμία μου να γίνει πραγματικότητα γρήγορα!
Oct 20 2018
Άλλες Ευχές
Votes
120
  Θέλω να επιλέξω οτιδήποτε Ένας άνθρωπος θέλω να βγάλω από τις φωτογραφίες μου στο νέο μου iPhone 8Plus στην κρεβατοκάμαρά μου, πατώντας στον έναν άνθρωπο που θέλω και όταν συνεχίζω να χτυπάω τον έναν άνθρωπο που θέλω αυτός θα βγάλει πέρα ​​από το δρόμο των φωτογραφιών μου από το iPhone 8Plus μου στην κρεβατοκάμαρά μου και ότι θα κοιμηθεί επάνω μου στο κρεβάτι για πραγματικό και ότι θα γίνει αυτομάτως ο φίλος μου για πάντα και ότι θα με αγκαλιάσει και θα με φιλήσει τώρα πραγματικά και ότι θα με αγαπά και ότι θα κάνει σεξ μαζί μου, ακόμη και όταν κοιμάμαι στο κρεβάτι και ακόμη και όταν προσεύχομαι και ακόμα όταν παίζω κάθε είδους χαλαρωτική μουσική στο κρεβάτι ενώ κοιμάμαι στο κρεβάτι μου
Oct 21 2018
Άλλες Ευχές
Votes
4
  Εύχομαι να έχω τη δύναμη του Kaguya Otsutsuki και ποτέ να μην είναι άπληστος με δύναμη. Θα χρησιμοποιούσα τη δύναμή μου για μεγαλοπρέπεια και θα έκανα τον κόσμο καλύτερο. Και θα ήθελα όλη τη γνώση του δικαιώματος στο σύμπαν Naruto.
Oct 21 2018
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Θα ήθελα να είμαι 150 κιλά και να έχω τη δική μας θέση να είμαστε πλούσιοι για να φροντίσουμε όλα τα παιδιά μου και ένα καινούργιο αυτοκίνητο για να είναι υγιές για να έχει ο μπαμπάς μου ζωντανός και εδώ μαζί μου και ποτέ να αγωνιστεί ξανά στη ζωή.
Oct 22 2018
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Εύχομαι να ταξιδεύω σε άλλες διαστάσεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνω είναι να κλείσω τα μάτια μου και να πω "Μπείτε στο κόσμο ..." και θα εμφανιστώ σε αυτή τη διάσταση. Όποτε ταξιδεύω σε διαφορετική διάσταση, ο χρόνος στη Γη επιβραδύνεται. Ένα δεύτερο στον πραγματικό κόσμο είναι 10 χρόνια σε μια άλλη διάσταση. Δεν θα γεράσω κάθε φορά που αλλάζω διαστάσεις. Όταν επιστρέψω στη γη, θα είμαι ό, τι καιρό ήμουν πριν φύγω. Αυτή είναι η επιθυμία μου, τόσο περισσότερο είναι.
Oct 23 2018
Άλλες Ευχές
Votes
6
  Για να έχει μια αληθινά πραγματικά καλή μέρα αύριο θα είναι πραγματικά εκπληκτικό όπως η καλύτερη μέρα ποτέ και εκείνη η μέρα θα είναι στις 23 Οκτωβρίου του 2018 και εσύ απλά για να έχεις μια πραγματικά καλή και καταπληκτική μέρα
Oct 23 2018
Άλλες Ευχές
Votes
1