Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές >> WishID: 9728
Rory Brennan
Change Wish Language:
 Εύχομαι να μπορώ να τραγουδήσω σαν επαγγελματίας. Μερικές φορές όταν ακούω τραγούδια που αγαπώ, μου αρέσει να φαντάζομαι ότι τα τραγουδάω στους ανθρώπους. Θέλω να έχω ισχυρές φωνητικές χορδές και να μπορώ να τραγουδώ δυνατά και καθαρά και να μην πιέσω τη φωνή μου χτυπώντας τις σημειώσεις πολύ ψηλές ή πολύ χαμηλές.


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true


4472 /8587 Κατηγορία : Άλλες Ευχές


Ημερομηνία : Nov 24 2015  |  Ψήφοι : 53
Κατηγορία : Άλλες Ευχές
WishID : 9728  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Επιθυμώ Εγώ ήμουν μετενσάρκωση ως θεός με ένα νέο όνομα Yinra και είχα τις υπερδυνάμεις σούπερ δύναμη και σούπερ ταχύτητα και άπειρη υγεία και όλοι με λάτρευαν ως διασημότητα και η νέα μου ζωή ήταν πιο ουτοπική και ειρηνική λιγότερο αγχωτική για όλο το μέλλον που έρχεται .
Nov 23 2015
Άλλες Ευχές
Votes
168
  Θα ήθελα να συναντήσω όλα τα αγαπημένα μου K-είδωλα και όλα αυτά θα με γνωρίσουν και ως χαριτωμένη κυρία και κάποια μέρα θα μπορούσα να παντρευτώ έναν από αυτούς στο μέλλον. Θα ήθελα επίσης να φανώ σαν μια όμορφη, ανοιχτή Κορέα, που οι άνθρωποι πιστεύουν ότι έχω μισή κορεατική λόγω της ομορφιάς μου. Επιθυμώ να έχω ένα επιτυχημένο και θαυμάσιο μέλλον και να γίνω πολύ πλούσιος την 1η Δεκεμβρίου 2015. Θα ήθελα επίσης να μπορώ να ελέγξω τον άνεμο και το χιόνι. Παρακαλούμε να κάνετε όλες αυτές τις επιθυμίες στις 5 Δεκεμβρίου 2015.
Nov 22 2015
Άλλες Ευχές
Votes
43
  Θα ήθελα να έχω ένα σημειωματάριο σκούρο μπλε που έχει ένα σχέδιο λευκού κινεζικού δράκου στο εξώφυλλο, με ένα στυλοειδές στυλό που έχει ένα ρουμπίνι στο τέλος και κάθε φορά που γράφω τις επιθυμίες μου στο σημειωματάριο με το στυλό αυτό θα γίνει πραγματικότητα αμέσως.
Nov 22 2015
Άλλες Ευχές
Votes
42
  Θα ήθελα να έχω ένα ραβδί χωρίς άστρο στην κορυφή και να ταιριάζει στην τσέπη μου και μπορεί να κάνει τίποτα και αν θέλω να πάρω αυτό το πράγμα πίσω θα το επισημάνω και θα το πω
Nov 21 2015
Άλλες Ευχές
Votes
42
  Θέλω αυτό το όνομα να rick k να με ρωτήσει για μια ημερομηνία ως φιλία και να κάνουμε πράγματα με τα κορίτσια μου επίσης. ελπίζω να έχουν περισσότερες ημερομηνίες μαζί του. Χρειάζομαι επίσης μεγάλα χρήματα για να βοηθήσω τα κορίτσια μου για το ανώτερο έτος τους και αυτά τα Χριστούγεννα.
Nov 21 2015
Άλλες Ευχές
Votes
41
  Εύχομαι όλα όσα έγραψα σε χαρτί ή οτιδήποτε μπορείτε να γράψετε θα γινόταν πραγματικότητα αμέσως και αυτό έγινε πραγματικότητα στις 2:50 μ.μ. σήμερα το απόγευμα.
Nov 21 2015
Άλλες Ευχές
Votes
29
  Εύχομαι ότι εγώ και η οικογένειά μου ευλογούνται από τον Αλλάχ σε αυτόν τον κόσμο και ο καθένας που με βοηθά και με στηρίζει. Επίσης, για την ανάγκη που μπορώ να επιθυμώ για οτιδήποτε ανά πάσα στιγμή και δεν υπάρχει όριο. Επιθυμώ επίσης η οικογένειά μου να γίνει πλούσια και ο μπαμπάς μου θα κερδίσει 1 τρισεκατομμύριο KD κάθε μήνα. Επίσης θέλω να γίνω ισχυρός ικανός να πετάξω σκυρόδεμα με τίποτα, αλλά μόνο τη γροθιά μου και το σπιτικό οξύ. Επιθυμώ ότι κανείς στην οικογένειά μου δεν θα αισθανθεί πόνο, εκτός αν λέω " δεν είναι πλέον άνοσοι ».
Nov 20 2015
Άλλες Ευχές
Votes
34
  Εύχομαι σπάνια rebel ο rapper gs9 / Μπρούκλιν ήταν ο φίλος μου που είμαστε μαζί από το 2006 11-11-06 έρχεται σπίτι για τα Χριστούγεννα και η πρόταση μου για μένα και ήμουν πολύ αρκετά παχύ με μεγάλο μαστό και άκρη και μακριά μαλλιά
Nov 19 2015
Άλλες Ευχές
Votes
27
  Εύχομαι οι γονείς μου να μου αγοράσουν μια Crescent BLUEBURST ηλεκτρική κιθάρα, 15w AMP, Strap, Cord και Gigbag (NEW) που κοστίζουν rm300 αυτό το Σαββατοκύριακο. Και ελπίζω να μην ενοχλούν οι γονείς μου.
Nov 17 2015
Άλλες Ευχές
Votes
37
  Επιθυμώ ότι Στις 25 Δεκεμβρίου 2015 και τη νύχτα της πανσέληνος όλες οι επιθυμίες και επιθυμίες μου θα γίνουν πραγματικότητα και ξεκινώντας τώρα η ζωή μου θα είναι γεμάτη ευτυχία και χαρά και ο άρχοντας θα είναι πάντα μαζί μου στην καρδιά μου και πάντα θα με βοηθήσει όταν χρειάζεται.
Nov 16 2015
Άλλες Ευχές
Votes
148
  Σας εύχομαι αύριο στις 17 Νοεμβρίου 2015, ο σημερινός διευθυντής του Cartoon Network και το πρόγραμμα Boomerang απολύθηκε και αντικαταστάθηκε με κάποιον που θα εξαπλωθεί σε αυτά τα 2 δίκτυα.
Nov 16 2015
Άλλες Ευχές
Votes
28
  Εύχομαι ότι το τελευταίο σχέδιο που έχω δημιουργήσει στην εφαρμογή μου σημειώσεις στο σημερινό μου τηλέφωνο θα συμβεί και θα είναι ακριβώς όπως θέλω να είναι ή καλύτερα και θα συμβεί νωρίτερα από ό, τι περιμένω.
Nov 15 2015
Άλλες Ευχές
Votes
30
  Θα ήθελα αυτό τα μεσάνυχτα μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, ο καθένας στο σπίτι μου θα κοιμάται εκτός από εμένα. Το τηλέφωνο μου θα έστειλε ένα μήνυμα που έστειλε σε αυτό λέγοντας "Η επιθυμία σας έχει χορηγηθεί. Δείτε κάτω από το μαξιλάρι σας." κάτω από το μαξιλάρι μου, θα βρω ένα κόκκινο, μαύρο και άσπρο floral σημειωματάριο. Αυτό που γράφω στο σημειωματάριο θα γινόταν πραγματικότητα αμέσως.Το σημειωματάριο θα είχε απεριόριστες σελίδες και μόνο θα ήμουν σε θέση να δω τα πράγματα που γράφονται στο βιβλίο.
Nov 15 2015
Άλλες Ευχές
Votes
38
  επιθυμώ για γαλάζια μάτια aqua και ελαφρύ τόνο δέρματος ελιάς λεπτή μύτη θέλω να είμαι 5 πόδια 2 σε ύψος θέλω να είμαι σύντομος
Nov 15 2015
Άλλες Ευχές
Votes
31
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Εύχομαι ότι πριν από αυτή την 1η Δεκεμβρίου θα λάβω ένα μαγικό βιβλίο δέρματος από ένα μέλος της οικογένειας που δεν θα ανοίξει χωρίς το κλειδί που είναι συνδεδεμένο με αυτό και κάθε επιθυμία που γράφω μέσα θα γινόταν πραγματικότητα αμέσως.
Nov 25 2015
Άλλες Ευχές
Votes
30
  Θέλω να γίνω διευθυντής του Cartoon Network και Boomerang.
Nov 25 2015
Άλλες Ευχές
Votes
34
  Εύχομαι ότι την ημέρα των Χριστουγέννων, όταν θα ανοίξουμε τα δώρα μας θα πάρω μια κούκλα που ονομάζεται dollfie όνειρο κούκλα.Το όνομα της θα είναι mirai.she θα έχουν πολλά ρούχα.
Nov 26 2015
Άλλες Ευχές
Votes
37
  Επιθυμώ ότι θα είναι χιόνι και εύχομαι όλη η οικογένειά μου να μην νοιάζει τι διατάζω και εύχομαι η τρίχα μου να μεγαλώνει σε 6 ίντσες σε 1 ημέρα. Εύχομαι να χιονίσει τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο.
Nov 26 2015
Άλλες Ευχές
Votes
39
  Μακάρι να ήμουν 30 με μακρά σγουρά μαλλιά, χωρίς γυαλιά, πράσινα μάτια, και κοκαλιάρικο, και να είναι με Nev schulman. Ψηφίστε για αυτή την ευχή, εσείς οι μόνοι μου ελπίζω να γίνουν πραγματικότητα. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ.
Nov 29 2015
Άλλες Ευχές
Votes
34
  Επιθυμώ ότι πριν από τις 18 Δεκεμβρίου θα ξυπνήσω ως κορίτσι που είναι μια εμφάνιση της γυναικείας Natsuru από το anime Kampfer και έχει καστανά μαλλιά, μάτια aqua και κύπελλα μεγέθους Β.
Nov 29 2015
Άλλες Ευχές
Votes
32
  Θα ήθελα να έχω ένα ρολόι που με πήρε σε οποιοδήποτε anime που ήθελα. Θα ξυπνήσει και το ρολόι θα ήταν ήδη στον καρπό μου. Την ημέρα που συμβαίνει θα έχω μακριά μαλλιά που πηγαίνει κάτω στο butt μου. να είναι κοκαλιά too.i θα έχει επίσης μπλε eyes.and όταν συμβαίνει αυτό ο καθένας θα με αναγνωρίσει όπως είμαι τότε.
Nov 29 2015
Άλλες Ευχές
Votes
27
  εύχομαι όλες τις επιθυμίες μου 1-10 και προσθέτω τις ons και τις online μου που έχω πάρει από intelgold και wishsever και έχω 900 δισεκατομμύρια ευχές και οι 15 μου κανόνες ισχύουν σε αυτή την ευχή και θα έρθει 100% πραγματική και σκηνή και ο τρόπος μου
Nov 29 2015
Άλλες Ευχές
Votes
30
  Επιθυμώ ότι οι σκασίματα στα πόδια και τα χέρια μου θα μπει μόνιμα, ώστε να μην κρίνω πια. Επιθυμώ ότι το χρώμα του δέρματος μου θα είναι δίκαιο και το δέρμα μου θα είναι ομαλό και καθαρό. Θα ήθελα αυτό να συμβεί μετά τα μεσάνυχτα. Τέλος, θα ήθελα να μην ξαναγυρνάω. Εύχομαι οι άνθρωποι να σταματήσουν να γελούν.
Dec 01 2015
Άλλες Ευχές
Votes
25
  Θα ήθελα να είμαι διαζευγμένος και απολύτως ικανοποιημένος και ευχαριστημένος από τα τέλη του Ιανουαρίου του 2016. Επιθυμώ να γίνω αποδεκτή, αγαπημένη και ενθαρρυνμένη γι 'αυτό. Θα ήθελα να είμαι σε μια πολύ συναρπαστική και ονειρική σχέση σχέση στη συνέχεια!
Dec 02 2015
Άλλες Ευχές
Votes
30
  εύχομαι όλα ps2 ps3 ds wii u wii παιχνίδια θα πρέπει να πάει xbox 360 ακόμη amibo παιχνίδια και δεν πρέπει να είναι σε απευθείας σύνδεση παιχνίδια ή ανάγκη σε απευθείας σύνδεση για να παίξει όλα 10000000000000000 εκατομμύρια παιχνίδια θα είναι για το xbox360
Dec 03 2015
Άλλες Ευχές
Votes
36
  Εύχομαι να βρω ένα σημειωματάριο κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο μου και ο φορητός υπολογιστής μπορεί να δώσει κάθε επιθυμία που θέλω να γίνω πραγματικότητα όταν γράφω στο σημειωματάριο και όταν γράφω την επιθυμία μου θα γίνει πραγματικότητα αμέσως.
Dec 05 2015
Άλλες Ευχές
Votes
50
  Θα ήθελα να βρω ένα σημειωματάριο κάτω από το μαξιλάρι μου που είναι μαύρο και έχει ένα χρυσό τριαντάφυλλο πάνω στο καπάκι, στην κάτω αριστερή γωνία του βιβλίου που θα λέει Προς: Η Karianna και το σημειωματάριο μπορούν να δώσουν ένα άπειρο ποσό από ευχές που γράφω και αν χάσω το σημειωματάριό μου θα εμφανιστεί ξανά κάτω από το μαξιλάρι μου.
Dec 05 2015
Άλλες Ευχές
Votes
104
  θα ήθελα να έχω ένα σέξι πρόσωπο και ένα σέξι σώμα που θα ήθελα να είμαι σε θέση να τηλεμετατρέψω οπουδήποτε και αν είναι, αλλά κάθε φορά που τηλεμεταδίδω το δικό τους ένα φλας ενός λευκού φωτός που διαρκεί μόνο για 2 δευτερόλεπτα, εύχομαι ότι θα γνωρίζω πώς να χρησιμοποιήσω την ισχύ του teleport Επιθυμώ ότι θα είμαι σε θέση να τρέχω τόσο γρήγορα όσο ένας βολβός θα ήθελα να έχω τη δυνατότητα τηλεκίνησης Εύχομαι να ξέρω πώς να χρησιμοποιήσω τη δύναμη της τηλεκίνησης και να θυμηθώ επίσης ως teleport δύναμη Επιθυμώ ότι δεν υπάρχει όριο για το πόσο καιρό ή πόσο μπορώ να χρησιμοποιήσω τη δύναμή μου Επιθυμώ ότι θα ξέρω πού οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να σκοτωθούν πριν συμβεί να έχουμε μια γνώση τι πρέπει να κάνω και πού πρέπει να πηγαίνετε για να σώσετε τη ζωή του ατόμου Επιθυμώ ότι θα έχω λευκά δόντια Επιθυμώ ότι θα είναι αδύνατο να με σκοτώσει ή να με χτυπήσει ελπίζω ότι η επιθυμία μου θα έρθει πραγματικότητα idk αν θα im απλά dumbass και ένας ηττημένος
Dec 06 2015
Άλλες Ευχές
Votes
20