Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές >> WishID: 9701
Ανώνυμος
Change Wish Language:
 Θα ήθελα αυτό τα μεσάνυχτα μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, ο καθένας στο σπίτι μου θα κοιμάται εκτός από εμένα. Το τηλέφωνο μου θα έστειλε ένα μήνυμα που έστειλε σε αυτό λέγοντας "Η επιθυμία σας έχει χορηγηθεί. Δείτε κάτω από το μαξιλάρι σας." κάτω από το μαξιλάρι μου, θα βρω ένα κόκκινο, μαύρο και άσπρο floral σημειωματάριο. Αυτό που γράφω στο σημειωματάριο θα γινόταν πραγματικότητα αμέσως.Το σημειωματάριο θα είχε απεριόριστες σελίδες και μόνο θα ήμουν σε θέση να δω τα πράγματα που γράφονται στο βιβλίο.


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true


4459 /8587 Κατηγορία : Άλλες Ευχές


Ημερομηνία : Nov 15 2015  |  Ψήφοι : 38
Κατηγορία : Άλλες Ευχές
WishID : 9701  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  επιθυμώ για γαλάζια μάτια aqua και ελαφρύ τόνο δέρματος ελιάς λεπτή μύτη θέλω να είμαι 5 πόδια 2 σε ύψος θέλω να είμαι σύντομος
Nov 15 2015
Άλλες Ευχές
Votes
31
  Θα ήθελα να μάθω πώς να οδηγήσω μια μοτοσικλέτα και σε ηλικία 18 ετών θα φτάσω στο Moto3 και θα είμαι πολύ επιτυχημένος στη συνέχεια να περάσω στο Moto2 και μετά στο MotoGp. Τότε θα είμαι ένας αγαπημένος αναβάτης σε πολλούς ανθρώπους όπως ο Valentino Rossi.
Nov 15 2015
Άλλες Ευχές
Votes
33
  Θα ήθελα να ήμουν ένα καπέλο (ακριβώς όπως τα φασόλια από Faerie Tribes από Paula Harrison) και έτσι είναι οι άνθρωποι που θέλω να είμαι faeries (συμπεριλαμβανομένων όλοι στην τάξη μου), αλλά είμαι μοναδικός και ονομάζεται ένα [εισάγετε ό, τι θα είμαι ονομάζεται εδώ] faerie, αυτός απέναντι από ένα Faerie Σκιά. Αυτό σημαίνει ότι έχω όλες τις δυνάμεις (Greytail δυνάμεις, Mist δυνάμεις, Thorn δυνάμεις, Blaze δυνάμεις, Kestral δυνάμεις). Θα ξυπνήσω αργά. Επίσης, θα φτιάξω το επιθυμητό βάζο και θα λειτουργήσει. Όποιος ψηφίζει αυτό παίρνει 10 φορές τις τρέχουσες επιθυμίες τους, γεγονός που θα αυξήσει την ένταση και την ταχύτητα της επιθυμίας (με ταχύτητα εννοώ ότι θα γίνει πραγματικότητα αμέσως.
Nov 14 2015
Άλλες Ευχές
Votes
21
  εύχομαι τον πιο έξυπνο άνθρωπο στο σχολείο επειδή οι βαθμοί μου αποτυγχάνουν και θέλω να κάνω την οικογένειά μου ευτυχισμένη και για το μέλλον μου και ότι η αδελφή μου είναι και ο πιο έξυπνος άνθρωπος στο σχολείο γιατί επειδή οι άνθρωποι στο σχολείο μισούν και είναι πάντα μόνος όταν βλέπω αυτήν .
Nov 14 2015
Άλλες Ευχές
Votes
32
  Θα ήθελα να συναντήσω τη Snoopy, την Lucy Van Pelt
Nov 12 2015
Άλλες Ευχές
Votes
33
  Εύχομαι ότι μέσα σε τουλάχιστον μια εβδομάδα θα μπορούσα να ζήσω τη ζωή μου αυτοκίνητο όνειρο, 2015 Κόκκινο Ford Mustang GT όλα πληρώνονται και ασφαλισμένα με τους παππούδες μου επιτρέποντάς μου να το έχουν και ως ανταμοιβή στη σκληρή δουλειά μου στο σχολείο κατά τη διάρκεια των ετών και για είναι ένα καθαρό και καλά συμπεριφερόμενο παιδί για τους παππούδες μου με τα χρόνια. είναι η μόνη επιθυμία που ζητώ ποτέ και το μόνο που θέλω ποτέ. θέλω το μύθο της μητέρας μου για την αγάπη της για μουστάρδες να ζουν ακόμα και μετά το θάνατο .. με βοηθήστε να κατακτήσω το μοναδικό όνειρο της ζωής μου .. αυτό είναι πάντα που ήθελα ποτέ ..
Nov 12 2015
Άλλες Ευχές
Votes
32
  Θα ήθελα να έχω ένα μαγικό προσωπικό που θα μου παραχωρήσει κάθε δυνατή αίσθηση όταν λέω τις λέξεις "Εύχομαι" και ό, τι λέω μετά από το "Εύχομαι" θα γίνει πραγματικότητα αμέσως. Και θα εμφανιστεί στην κρεβατοκάμαρά μου δίπλα στο κρεβάτι μου. Το προσωπικό θα είναι χρυσό με κρυστάλλινη κόκκινη μπάλα.
Nov 12 2015
Άλλες Ευχές
Votes
27
  Θέλω να έχω εξουσίες. οι δυνάμεις που θέλω είναι η τηλεκίνηση, η χειραγώγηση της μνήμης, ο έλεγχος του νου, η χειραγώγηση του χρόνου, ο χειρισμός των καιρικών συνθηκών, ο χειρισμός της γης, ο έλεγχος των ζώων, ο χειρισμός της φωτιάς και της θερμότητας, ο χειρισμός του νερού και της υγρασίας, η υπερανθρώπινη ταχύτητα, η τηλεμεταφορά, ), αόρατο και ηλεκτρικό χειρισμό. Θα ήθελα επίσης κάθε φορά που θα χρησιμοποιήσω τις δυνάμεις μου, θα λάμψει.
Nov 08 2015
Άλλες Ευχές
Votes
43
  Θα ήθελα να είχα κορδέλα στο βασιλικό μου Kmm Magic γραφομηχανή Παρακαλώ ψηφίστε αυτό είναι ένα πολύ καλό Greatest Bestest επιθυμία για τον εαυτό μου πραγματικά εκτιμώ αυτό το δικαίωμα ΕΔΩ
Nov 08 2015
Άλλες Ευχές
Votes
26
  Εύχομαι να βγωθώ από τη δυστυχία μου και θα πεθάνω ένας γρήγορος και ανώδυνος θάνατος που θα νιώθει σαν να κοιμάται αύριο ή την επόμενη μέρα και μόλις η καρδιά μου σταματήσει να κτυπά το μυαλό μου και η ψυχή μου θα ξυπνήσει σε ένα εναλλακτικό σύμπαν όπου οι χαρακτήρες και τα θέματα από την τηλεοπτική εκπομπή The Vampire Diaries θα υπάρχουν και σε αυτό το σύμπαν φυσικά θα φανεί ακριβώς η ίδια με τη Lily Collins με τα μαλλιά της και το μακιγιάζ θα γίνει τέλεια την ημέρα που θα ξυπνήσω ο Klaus και ο Ηλία Mikaelson θα με απαγάψουν γιατί να είναι μια εξαιρετικά ισχυρή μαγισσών και θα θέλουν τη βοήθειά μου, αλλά και οι δύο θα καταλήξουν να πέφτουν τρελά ερωτευμένοι μαζί μου και μόνο εγώ όπως θα τους ερωτευτεί ο αδελφός τους Kol και εγώ θα καταλήξω να μετατραπεί σε βαμπίρ και θα περάσουν πάνω από εκατό χρόνια μαζί τους και όταν θα πεθάνω θα επανέλθω ξανά σε αυτό το εναλλασσόμενο σύμπαν και κάθε φορά που θα πεθάνω θα το επαναλάβω για μια αιωνιότητα και όλα θα είναι καταπληκτικά και πολύ καλύτερα από όσο θα μπορούσα ποτέ να ελπίζω.
Nov 08 2015
Άλλες Ευχές
Votes
25
  θα ήθελα να είχα ένα iphone 6 και εύχομαι οι γονείς μου θα μου αγοράσει οτιδήποτε θέλω και επιτρέψτε μου να κάνω τίποτα που θέλω και θα ζητούσαν συγγνώμη για το deandre και θα τον αποδέχονταν για το ποιος είναι και να είναι ευτυχισμένος που είναι ο φίλος μου και εγώ Επιθυμώ ότι εγώ και ο Deandre θα παντρευτούν στο μέλλον και θα έχουν 3 παιδιά μαζί και και οι δύο έχουμε θέσεις εργασίας και ένα μεγάλο σπίτι και 4 αυτοκίνητα
Nov 08 2015
Άλλες Ευχές
Votes
25
  θα ήθελα να πάρω την ευκαιρία να συμμετάσχω στον διαγωνισμό kpop Ινδία 2016 και να κερδίσω τον διαγωνισμό στην κατηγορία τραγουδιού. Επιθυμώ επίσης να επιτρέψω και στους γονείς μου να συμμετάσχω.
Nov 08 2015
Άλλες Ευχές
Votes
24
  ευχόμουν ότι ήμουν δημοφιλής και έχω πολλά χρήματα και ήμουν μάγος και το πρωί το ραβδί μου θα είναι κάτω από το μαξιλάρι μου και το θρυμματισμένο μου με αγάπησε καλό βαθμό και ένα και μεγαλύτερο σπίτι αλλά όχι στοιχειωμένο
Nov 07 2015
Άλλες Ευχές
Votes
25
  εύχομαι ότι ήμουν ο δημοφιλής άνθρωπος στο σχολείο και είχα καλό δέρμα που έζησα σε ένα μεγάλο σπίτι και στράφηκα στο μάγο και έβαλα το ραβδί μου κάτω από το μαξιλάρι με καλούς βαθμούς τότε όλοι οι άλλοι και η συντριβή μου θα με ρωτούσαν στο σχολείο
Nov 07 2015
Άλλες Ευχές
Votes
24
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Εύχομαι ότι το τελευταίο σχέδιο που έχω δημιουργήσει στην εφαρμογή μου σημειώσεις στο σημερινό μου τηλέφωνο θα συμβεί και θα είναι ακριβώς όπως θέλω να είναι ή καλύτερα και θα συμβεί νωρίτερα από ό, τι περιμένω.
Nov 15 2015
Άλλες Ευχές
Votes
30
  Σας εύχομαι αύριο στις 17 Νοεμβρίου 2015, ο σημερινός διευθυντής του Cartoon Network και το πρόγραμμα Boomerang απολύθηκε και αντικαταστάθηκε με κάποιον που θα εξαπλωθεί σε αυτά τα 2 δίκτυα.
Nov 16 2015
Άλλες Ευχές
Votes
28
  Επιθυμώ ότι Στις 25 Δεκεμβρίου 2015 και τη νύχτα της πανσέληνος όλες οι επιθυμίες και επιθυμίες μου θα γίνουν πραγματικότητα και ξεκινώντας τώρα η ζωή μου θα είναι γεμάτη ευτυχία και χαρά και ο άρχοντας θα είναι πάντα μαζί μου στην καρδιά μου και πάντα θα με βοηθήσει όταν χρειάζεται.
Nov 16 2015
Άλλες Ευχές
Votes
148
  Εύχομαι οι γονείς μου να μου αγοράσουν μια Crescent BLUEBURST ηλεκτρική κιθάρα, 15w AMP, Strap, Cord και Gigbag (NEW) που κοστίζουν rm300 αυτό το Σαββατοκύριακο. Και ελπίζω να μην ενοχλούν οι γονείς μου.
Nov 17 2015
Άλλες Ευχές
Votes
37
  Εύχομαι σπάνια rebel ο rapper gs9 / Μπρούκλιν ήταν ο φίλος μου που είμαστε μαζί από το 2006 11-11-06 έρχεται σπίτι για τα Χριστούγεννα και η πρόταση μου για μένα και ήμουν πολύ αρκετά παχύ με μεγάλο μαστό και άκρη και μακριά μαλλιά
Nov 19 2015
Άλλες Ευχές
Votes
27
  Εύχομαι ότι εγώ και η οικογένειά μου ευλογούνται από τον Αλλάχ σε αυτόν τον κόσμο και ο καθένας που με βοηθά και με στηρίζει. Επίσης, για την ανάγκη που μπορώ να επιθυμώ για οτιδήποτε ανά πάσα στιγμή και δεν υπάρχει όριο. Επιθυμώ επίσης η οικογένειά μου να γίνει πλούσια και ο μπαμπάς μου θα κερδίσει 1 τρισεκατομμύριο KD κάθε μήνα. Επίσης θέλω να γίνω ισχυρός ικανός να πετάξω σκυρόδεμα με τίποτα, αλλά μόνο τη γροθιά μου και το σπιτικό οξύ. Επιθυμώ ότι κανείς στην οικογένειά μου δεν θα αισθανθεί πόνο, εκτός αν λέω " δεν είναι πλέον άνοσοι ».
Nov 20 2015
Άλλες Ευχές
Votes
34
  Εύχομαι όλα όσα έγραψα σε χαρτί ή οτιδήποτε μπορείτε να γράψετε θα γινόταν πραγματικότητα αμέσως και αυτό έγινε πραγματικότητα στις 2:50 μ.μ. σήμερα το απόγευμα.
Nov 21 2015
Άλλες Ευχές
Votes
29
  Θέλω αυτό το όνομα να rick k να με ρωτήσει για μια ημερομηνία ως φιλία και να κάνουμε πράγματα με τα κορίτσια μου επίσης. ελπίζω να έχουν περισσότερες ημερομηνίες μαζί του. Χρειάζομαι επίσης μεγάλα χρήματα για να βοηθήσω τα κορίτσια μου για το ανώτερο έτος τους και αυτά τα Χριστούγεννα.
Nov 21 2015
Άλλες Ευχές
Votes
41
  Θα ήθελα να έχω ένα ραβδί χωρίς άστρο στην κορυφή και να ταιριάζει στην τσέπη μου και μπορεί να κάνει τίποτα και αν θέλω να πάρω αυτό το πράγμα πίσω θα το επισημάνω και θα το πω
Nov 21 2015
Άλλες Ευχές
Votes
42
  Θα ήθελα να έχω ένα σημειωματάριο σκούρο μπλε που έχει ένα σχέδιο λευκού κινεζικού δράκου στο εξώφυλλο, με ένα στυλοειδές στυλό που έχει ένα ρουμπίνι στο τέλος και κάθε φορά που γράφω τις επιθυμίες μου στο σημειωματάριο με το στυλό αυτό θα γίνει πραγματικότητα αμέσως.
Nov 22 2015
Άλλες Ευχές
Votes
42
  Θα ήθελα να συναντήσω όλα τα αγαπημένα μου K-είδωλα και όλα αυτά θα με γνωρίσουν και ως χαριτωμένη κυρία και κάποια μέρα θα μπορούσα να παντρευτώ έναν από αυτούς στο μέλλον. Θα ήθελα επίσης να φανώ σαν μια όμορφη, ανοιχτή Κορέα, που οι άνθρωποι πιστεύουν ότι έχω μισή κορεατική λόγω της ομορφιάς μου. Επιθυμώ να έχω ένα επιτυχημένο και θαυμάσιο μέλλον και να γίνω πολύ πλούσιος την 1η Δεκεμβρίου 2015. Θα ήθελα επίσης να μπορώ να ελέγξω τον άνεμο και το χιόνι. Παρακαλούμε να κάνετε όλες αυτές τις επιθυμίες στις 5 Δεκεμβρίου 2015.
Nov 22 2015
Άλλες Ευχές
Votes
43
  Επιθυμώ Εγώ ήμουν μετενσάρκωση ως θεός με ένα νέο όνομα Yinra και είχα τις υπερδυνάμεις σούπερ δύναμη και σούπερ ταχύτητα και άπειρη υγεία και όλοι με λάτρευαν ως διασημότητα και η νέα μου ζωή ήταν πιο ουτοπική και ειρηνική λιγότερο αγχωτική για όλο το μέλλον που έρχεται .
Nov 23 2015
Άλλες Ευχές
Votes
168
  Εύχομαι να μπορώ να τραγουδήσω σαν επαγγελματίας. Μερικές φορές όταν ακούω τραγούδια που αγαπώ, μου αρέσει να φαντάζομαι ότι τα τραγουδάω στους ανθρώπους. Θέλω να έχω ισχυρές φωνητικές χορδές και να μπορώ να τραγουδώ δυνατά και καθαρά και να μην πιέσω τη φωνή μου χτυπώντας τις σημειώσεις πολύ ψηλές ή πολύ χαμηλές.
Nov 24 2015
Άλλες Ευχές
Votes
53
  Εύχομαι ότι πριν από αυτή την 1η Δεκεμβρίου θα λάβω ένα μαγικό βιβλίο δέρματος από ένα μέλος της οικογένειας που δεν θα ανοίξει χωρίς το κλειδί που είναι συνδεδεμένο με αυτό και κάθε επιθυμία που γράφω μέσα θα γινόταν πραγματικότητα αμέσως.
Nov 25 2015
Άλλες Ευχές
Votes
30