Αρχική >> Κατηγορίες >> Αγάπη >> WishID: 10428
Angel
Change Wish Language:
 Εύχομαι ο Mahan που πέφτει με αγαπά τόσο βαθιά


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true
Ημερομηνία : Apr 27 2016  |  Ψήφοι : 51
Κατηγορία : Αγάπη
WishID : 10428  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Εύχομαι το Bugs Bunny να είναι πραγματικό. Θέλω ακόμα να είναι ένας χαρακτήρας κινουμένων σχεδίων. Θέλω να με συναντήσει πολύ σύντομα. Εκτός από ότι θέλω να είμαι ένα σέξι κορίτσι κουνέλι που θα βρεθεί ελκυστική. Θέλω μέχρι σήμερα. Αυτό θα σήμαινε τόσο πολύ για μένα, αν η επιθυμία μου μπορούσε να γίνει πραγματικότητα!
Apr 26 2016
Αγάπη
Votes
72
  Θα ήθελα να ήθελα να είμαι σύζυγος του Raj singh Chauhan s / o brijendra singh chauhan και το συντομότερο δυνατόν me rodit πάρει seprated. Rohit θα μου δώσει το διαζύγιο κάνει κάποιο θαύμα θεός plzzzz θεός κάνει την ευχή μου πραγματική plzzz στη ζωή μου στο πεπρωμένο μου είναι raj nd raj θα είναι ο σύζυγός μου forever nd ποτέ plz κάνει την επιθυμία μου έρθει true.make μου raj ως ο σύζυγός μου ο κόσμος plz κάνει την επιθυμία μου να γίνει πραγματικότητα. plz ελευθερώστε μου από το κλουβί rohit, life.i rohit του δεν θέλω να είμαι γυναίκα του rohit.i θέλουν raj από όλες desiers.i μου αγάπη raj τόσο πολύ plz με πάρει πίσω στην life.plz μου εξόδου rohit από life.i μου επιθυμία dis dis wish θέλω να γίνει πραγματικότητα
Apr 24 2016
Αγάπη
Votes
53
  Εύχομαι να συντρίψω. και θα ήμουν πιο κοντά. Εύχομαι να συζητάμε καθημερινά και να κρεμάμε κατά τη διάρκεια του κολλεγίου. Θα ήθελα να μιλήσουμε όπως πριν και ελπίζω ότι δεν θα είναι δύσκολο για τους δυο μας. Ελπίζω να γίνουμε στενοί φίλοι τότε, ει δυνατόν, θα γίνουν τελικά κάτι.
Apr 21 2016
Αγάπη
Votes
44
  Εύχομαι και προσεύχομαι ότι αυτός ο άνθρωπος είναι αυτός που ο Θεός μου δίνει τη δύναμη να μην είναι τέλεια γυναίκα αλλά καλή γυναίκα γι 'αυτόν. Ότι με φροντίζει καλά και καταλαβαίνω την έννοια της αφήγησης και απλά να χαίρομαι. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!
Apr 18 2016
Αγάπη
Votes
41
  Θα ήθελα να αναζωπυρώσω τη σχέση μου με τον Richard, τον αγαπώ ακόμα και δεν θέλω να τον εγκαταλείψω. Εύχομαι να ανοίξει απλά τα μάτια του και να αφήσει εκείνο το εγώ του κάτω για λίγα λεπτά για να αναλύσει τι συμβαίνει. Με την αναζωπύρωση της σχέσης, θέλω επίσης να υπάρξει καλύτερη επικοινωνία, για να περάσουμε περισσότερο χρόνο μαζί ρεαλιστικά και να γνωρίζουμε ότι αν φτάσουμε σε ένα χαμηλό θα τους πολεμήσουμε όπως και πριν και όχι μόνο να εγκαταλείψουμε. Γνωρίζω ότι πρέπει να καταβάλουμε προσωπικές προσπάθειες για να συμβεί αυτό, αλλά η συμπερίληψή της σε αυτή την επιθυμία δεν θα έβλαπτε. Του λείπεις τόσο πολύ και δεν θα το έκανα αν δεν πίστευα ότι έχω ακόμα μια πιθανότητα.
Apr 15 2016
Αγάπη
Votes
158
  Εύχομαι πραγματικά MOHAMED έρθει πίσω σε μένα, ώστε να στείλει το μήνυμά μου, CALL ME ΚΑΙ παρακαλάς να συγχωρήσει τον ρωτάει ME έξω σε μια ημερομηνία και την αγκαλιά ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΛΕΕΙ πόσο με ΚΑΙ ΠΟΣΟ χάνει με αγαπά ότι θα ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΗΣΙΣΩ
Apr 07 2016
Αγάπη
Votes
51
  Επιθυμώ ότι οι άνθρωποι θα σταματήσουν να εκφοβίζουν τους άλλους και θα σταματήσουν να πλήττουν τους άλλους και να τους βάζουν χωρίς λόγο και εύχομαι οι άνθρωποι να σταματήσουν να σκοτώνονται
Apr 05 2016
Αγάπη
Votes
61
  Εύχομαι yugyeom kim του πήρε7 με ακολούθησε στο τρέχον λογαριασμό instagram μου ώστε να μπορέσουμε να γίνουμε φίλοι αμέσως παρακαλώ να κάνουμε αυτό να συμβεί τώρα χρειάζομαι απεγνωσμένα αυτό
Mar 31 2016
Αγάπη
Votes
51
  Εύχομαι ο φίλος μου, Κρίστεν, να έρθει πιο κοντά στη συντριβή της, Ιάν. Θα ήθελα επίσης μια μέρα, ο Ian να δει πόσο εκπληκτικό είναι ένα άτομο Krsiten και ότι θα πέσει γι 'αυτήν. Επιθυμώ επίσης να γίνει πραγματικότητα η επιθυμία του Kristen να είναι μαζί με αυτόν.
Mar 31 2016
Αγάπη
Votes
38
  Θα ήθελα οι δύο φίλοι μου, Amber και Tristan, να ξανασυναντηθούν. Μακάρι να μην παλεύουν πια. Εύχομαι να μην βρίσκονται ψέματα ο ένας στον άλλο, να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον περισσότερο και να βοηθούν και να αλληλοϋποστηρίζονται σε καιρούς ανάγκης.
Mar 30 2016
Αγάπη
Votes
36
  Εύχομαι η συντριβή μου, Ίνιγκο, για την οποία μου άρεσε σχεδόν 4 χρόνια, να με ξαναθυμήσω. Θα ήθελα επίσης να γίνουμε πιο κοντά, όπως ακριβώς και πριν, και ότι είτε εγώ είτε εγώ θα είχα το θάρρος να ομολογήσω σε κάθε έναν, είτε online είτε με πρόσωπο με πρόσωπο
Mar 30 2016
Αγάπη
Votes
41
  Εύχομαι το ίδιο αγόρι από την τελευταία επιθυμία που έκανα για να κινηθώ εδώ την επόμενη εβδομάδα, θα συναντήσουμε την ημέρα που έρχεται εδώ και εκεί θα με ερωτευτεί μέχρι να πεθάνω, όταν συναντηθούμε θα δώσει μου τον αριθμό τηλεφώνου μου και μου κειμένων κάθε μέρα και έρχονται πάνω από πολλά να κρεμάσει έξω. Και με προσκαλέστε πέρα ​​από πολλά και ποτέ cheat σε μένα και ποτέ δεν βρήκα κανένα άλλο κορίτσι ελκυστικό.
Mar 29 2016
Αγάπη
Votes
61
  Θα ήθελα οι πρώην φίλοι μου να επιστρέψουν αύριο ή αυτή την εβδομάδα λέγοντας ότι με αγαπάει και δεν θα αφήσει ποτέ ξανά την πλευρά μου. Ότι θα είμαστε ευτυχείς μαζί ως ζευγάρι για το υπόλοιπο της ζωής μας. Κάνε αυτό να γίνει πραγματικότητα γιατί την αγαπώ τόσο πολύ.
Mar 29 2016
Αγάπη
Votes
134
  Εύχομαι ο συντριπτικός μου φίλος Evan Kopec να ερωτευτεί μαζί μου και να μην ασχοληθεί με κανένα άλλο κορίτσι που του αρέσει και θα παραμείνουμε σε μια ισχυρή, ευτυχισμένη σχέση και αγαπάμε ο ένας τον άλλον για πάντα.
Mar 25 2016
Αγάπη
Votes
41
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Εύχομαι ο Μάχαν να λέει πολύ συναισθηματικά για μένα
Apr 27 2016
Αγάπη
Votes
46
  Εύχομαι όποτε ασφαλίζω τα δάχτυλά μου και λέω, "Mirror Magic" οποιαδήποτε από τις επιθυμίες μου θα γίνει πραγματικότητα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα !! Δεν θα έχει σημασία το θέμα! Αλλά δεν πρόκειται για θάνατο ή για σωματικούς ή ψυχικούς τραυματισμούς! Έτσι είναι! Αυτή η αθώα επιθυμία να γίνει πραγματικότητα για μια φορά!
May 03 2016
Αγάπη
Votes
102
  Θα ήθελα να εισαγάγει ή κάποιο τρόπο πώς να συναντήσετε ένα νέο πανέμορφο ενιαίο ελκυστικό κορίτσι να είναι μακροχρόνια φίλη μου. Μακάρι να νομίζει ότι είμαι ο πιο χαριτωμένος και σπουδαίος άνθρωπος στη γη και με αγαπά πολύ. Κάποιος που είναι ελαφρώς νεώτερος από μένα, κάποιος με τέλειο ελαφρύ δέρμα, ένα όμορφο χαμόγελο, ένα όμορφο υγιές σέξι σώμα με ωραία φιγούρα, κάποιον που δεν είναι ψηλότερος από εμένα, μια ωραία διασκέδαση προσωπικά, που είναι διασκεδαστικό να μιλάμε και να κάνουμε πράγματα με και έχουμε πολλά κοινά. Έχουμε πολλά θαυμάσια σεξ μαζί. Γελάνε πολύ. Και είναι κάποιος που εμπιστεύομαι εντελώς και μπορώ να παντρευτώ και να έχω παιδιά με μια μέρα. Και κανείς δεν θα πολεμήσει μαζί μου για την αγάπη και την προσοχή της.
May 07 2016
Αγάπη
Votes
84
  Εύχομαι γι 'αυτό ακριβώς τη νύχτα θα μπορώ να έχω όλα τα όνειρά μου πραγματικότητα. Ευλογημένος ο Πατέρας Μου ο Κύριος Ιησούς Χριστός στο όνομά του. Δεν θα ζητήσω πια ότι θέλω αυτό που θέλω τώρα εδώ και τώρα.
May 10 2016
Αγάπη
Votes
289
  Εύχομαι η συντριβή μου, ο Sean Lawrence, να με ζητήσετε να είμαι η φίλη του. Θέλω να με ρωτήσει μέσω του Snapchat ή του Facebook. Θα ήθελα να έρθει στην πόλη μου και να με φιλήσει στα χείλη. Ελπίζω ότι αυτό θα συμβεί πολύ, πολύ, πολύ σύντομα!
May 12 2016
Αγάπη
Votes
49
  Θα ήθελα να μου αρέσει αυτός ο τύπος για μένα. Το όνομά του είναι ο Τζόι. Με κοιτάζει πολύ, αλλά ποτέ δεν μιλάει πραγματικά. Θα ήθελα να με γράψει όταν βαρεθεί ή δεν έχει τίποτα να κάνει. Ναι, σκέφτηκα πολλά για το ποιος είναι. Είναι ωραίο για μένα αν δουλεύουμε σε κάτι μαζί στο σχολείο. Αλλά πραγματικά το μόνο που εύχομαι είναι να τον παρατηρήσει από το να κοιτάς ο ένας τον άλλο. Εύχομαι ο Joey να με ξέρει για μένα και για μένα τώρα που είναι.
May 16 2016
Αγάπη
Votes
42
  Θα ήθελα ένα σούπερ χαριτωμένο αγόρι να με ρωτήσει να είμαι ο φίλος μου θα ήταν σούπερ πλούσιος, την ίδια ηλικία σαν εμένα, θα έχει την ίδια θρησκεία με εμένα, θα αγαπήσει όλα τα ζωντανά πράγματα, θα ασκήσει άλογα, θα με αγαπάει για ποιος είμαι, εγώ θα είχε ξανθά μαλλιά, πράσινα μάτια, θα ήταν ωραίο και γλυκό, ισχυρό, καλό, ειλικρινές, θα ήταν καυκάσιος, θα έρχονταν στο σχολείο μου όλοι ντροπαλοί χωρίς φίλους και θα με δει και θα άρχιζε να φλερτάρει μαζί μου και τότε θα με ρωτούσε αν θέλω να είμαι η φίλη του και οι γονείς του και οι γονείς του θα είναι ωραία με αυτό. όταν είμαστε μεγαλύτεροι (24), θα με ρωτούσε να τον παντρευτώ και θα ζήσαμε ευχαριστημένοι με όλα τα πράγματα που χρειαζόμαστε χρειαζόμαστε
May 18 2016
Αγάπη
Votes
44
  Εύχομαι, εύχομαι, επιθυμώ, από την τελευταία μέρα του σχολείου. Ο Τζόι θα με λατρέψει για μένα και θα μιλήσω συχνά μαζί μου. Αλλά κανείς άλλος δεν τραυματίζεται σε αυτή τη διαδικασία. Εύχομαι ο Joey να με κοιτάξει περισσότερο, να συναντηθούμε μαζί του κατά λάθος. Μοιραστείτε με την πλευρά μου, κρατώντας στην Πίστη. Έχω ονειρευτεί και ονειρευόμουν και βίω κακούς. Αλλά μέσα ξέρω Σίγουρα είναι διαφορετικός από όλους. Και για τον Καλύτερο Φίλο μου Kylee επιθυμώ για την καρδιά μου ότι αυτή και η Dylan είναι μαζί και shes μένει στο σχολείο μας και δεν κινείται. Και για να μην χάσει τη Dylan τη θεραπεία της, λόγω των απόψεων κάποιου άλλου.
May 19 2016
Αγάπη
Votes
42
  Θα ήθελα να μου αρέσει αυτός ο τύπος για μένα. Με κοιτάζει πολύ, αλλά ποτέ δεν μιλάει πραγματικά. Αλλά μερικές φορές το κάνει. Και μου αρέσει ένα lo.t Θα ήθελα να μου κείμενο όταν βαρεθεί ή δεν έχει τίποτα να κάνει. Ναι, σκέφτηκα πολλά για το ποιος είναι. Είναι ωραίο για μένα αν δουλεύουμε σε κάτι μαζί στο σχολείο. Αλλά πραγματικά το μόνο που θέλω είναι να τον παρατηρήσει από το να κοιτάς ο ένας τον άλλο. Απλώς του εύχομαι να με ξέρει για μένα και για μένα τώρα ποιος είναι προσωπικός. Εύχομαι ότι θα με άρεσε ακριβώς για το πρόσωπο που είμαι. Πιστεύω στις επιθυμίες καθώς και στις δικές μου πεποιθήσεις που δουλεύουν μαζί σε ένα. Γιατί γράφω αυτό.
May 19 2016
Αγάπη
Votes
56
  Εύχομαι η Kylee να πάρει κάτι που πάντα ήθελε. Ένας τύπος να την αρέσει πίσω. Το όνομά του Dylan. Η Dylan είναι καλύτεροι φίλοι με τον Paul που της αρέσει, αλλά η Dylan είναι πιο όμορφη και καλύτερη από τον Paul. Εύχομαι η Kylee και η Dylan να είναι ευχαριστημένοι μαζί.
May 20 2016
Αγάπη
Votes
49
  Υπάρχει αυτό το αγόρι στο σχολείο για το οποίο έχω ακραία συναισθήματα. Εύχομαι να μπορεί να είναι ο φίλος μου και να με αγαπάει για ποιον είμαι. Θα ήθελα επίσης να εκφράσει τα συναισθήματά του σε μένα και να με φιλήσει στα χείλη όταν κανείς δεν είναι εκεί. (Παρεμπιπτόντως, το όνομα του παιδιού είναι ο Duggan Osborne.)
May 21 2016
Αγάπη
Votes
51
  Εύχομαι ο κόσμος να με ευλογεί με περισσότερη τύχη, περισσότερη επιτυχία, καλή υγεία, καλοί φίλοι, χρήματα, smarts, καλή εμφάνιση, περισσότερες κινήσεις και κίνητρα και μια όμορφη γυναίκα και παιδιά.
May 24 2016
Αγάπη
Votes
57
  Εύχομαι ο Θεός να με βοηθήσει και να με οδηγήσει σε αυτό που είναι καλύτερο για μένα. Μια καλή κατεύθυνση για να πάω μέσα. Η κατεύθυνσή μου θα ήταν να ευχηθώ αυτόν τον τύπο να με άρεσε για μένα. Το όνομά του είναι ο Τζόι. Με κοιτάζει πολύ, αλλά ποτέ δεν μιλάει πραγματικά. Θα ήθελα να με γράψει όταν βαρεθεί ή δεν έχει τίποτα να κάνει. Ναι, σκέφτηκα πολλά για το ποιος είναι. Είναι ωραίο για μένα αν δουλεύουμε σε κάτι μαζί στο σχολείο. Αλλά πραγματικά το μόνο που εύχομαι είναι να τον παρατηρήσει από το να κοιτάς ο ένας τον άλλο. Εύχομαι ο Joey να με ξέρει για μένα και για μένα τώρα που είναι.
May 29 2016
Αγάπη
Votes
64
  Εύχομαι η συντριβή μου David θα ερωτευτεί μαζί μου και θα με ρωτήσει έξω σε videochat Xbox Θα έλεγα ναι και θα πάμε στο πάρκο μαζί κρατώντας τα χέρια και ρομαντικά φιλί στο φως του φεγγαριού
May 31 2016
Αγάπη
Votes
74