Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές >> WishID: 10518
:)
Change Wish Language:
 Εύχομαι όποιος ψηφίζει αυτή την επιθυμία να έχει την δική του επιθυμία, αλλά μόνο αν είναι καλή επιθυμία. Το εύχομαι αυτό γιατί θέλω να γίνουν πραγματικότητα οι επιθυμίες όλων.




4833 /8587 Κατηγορία : Άλλες Ευχές


Ημερομηνία : May 16 2016  |  Ψήφοι : 109
Κατηγορία : Άλλες Ευχές
WishID : 10518  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Αυτή η επιθυμία θα αψηφήσει τους νόμους αυτού του δικτυακού τόπου και θα μου παραχωρήσει αυτή την ευχή αμέσως! Με μία ψήφο, το άτομο που θα επιλέξω στις σκέψεις μου θα γίνει ό, τι θα επιλέξω και θα ακολουθήσω κάθε εντολή που τους δίνω, ανεξάρτητα από τις συνέπειες. Έτσι είναι!
May 15 2016
Άλλες Ευχές
Votes
56
  Εύχομαι να έχω ένα βιβλίο ευχών και οτιδήποτε έγραψα σε αυτό έγινε πραγματικότητα όταν τελείωσα να το γράφω χωρίς όρια ή τίποτα και όταν φτάσω 100 επιθυμίες ότι θα εμφανιστεί κάτω από το μαξιλάρι μου.
May 15 2016
Άλλες Ευχές
Votes
102
  Εύχομαι να αποκτήσω σύντομα την ικανότητα να ελέγξω τον χρόνο και να μπορώ να ταξιδέψω σε οποιαδήποτε διάσταση θέλω. Θέλω να βοηθήσω τους ανθρώπους γύρω μου και τον εαυτό μου.
May 14 2016
Άλλες Ευχές
Votes
101
  Θα ήθελα να μιλήσω με ζώα παντός είδους και να μπορώ να μεταμορφώσω σε ένα όποτε θέλω. Θα ήμουν επίσης σε θέση να κάνουν τους ανθρώπους να μετατραπούν σε ζώα.
May 14 2016
Άλλες Ευχές
Votes
101
  Εύχομαι να πάρω πολλούς φίλους στην τάξη μου. Έχω προβλήματα με την απόκτηση φίλων και έχω τόσες πολλές σχέσεις μαζί τους, έτσι το μοναδικό όνειρό μου τώρα είναι να έχω φίλους στο σχολείο και να τους δω στις διακοπές για να κάνουν κάποια πράγματα διασκέδασης.
May 13 2016
Άλλες Ευχές
Votes
101
  Εύχομαι να γίνω γοργόνα με τυρκουάζ ουρά και δυνάμεις ψύξης. Θα ήμουν μόνο σε ένα, όταν έχω αγγίξει το νερό και να μετατραπεί πίσω όταν είμαι ξηρός. Ευχαριστώ πολύ αν ψηφίσετε για μένα!
May 13 2016
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Εύχομαι να είμαι όμορφος και διάσημος στο σχολείο. Επειδή οι άνθρωποι γύρω μου μου λένε ότι είμαι άσχημος. Πραγματικά πραγματικά πονάει να ακούει τι λένε οι άνθρωποι για μένα.
May 13 2016
Άλλες Ευχές
Votes
48
  θέλω να έχω ransengan, jutsu clone σκιά και mode φασκόμηλο. Έτσι λοιπόν θα μπορούσα να βρω αγάπη με hailey. Και ότι χρειάζεστε μόνο μία ψήφο για να γίνει πραγματικότητα αυτή η επιθυμία.
May 12 2016
Άλλες Ευχές
Votes
101
  Εύχομαι ο Oliver να με αρέσει πάλι. Νομίζω ότι είναι λίγο ενοχλημένος, αλλά είναι ένας πολύ καλός φίλος, γι 'αυτό θέλω μόνο εγώ και ο ίδιος να είναι φίλοι πάλι και να μην αγωνίζομαι πια.
May 12 2016
Άλλες Ευχές
Votes
47
  Θα ήθελα να είμαι πολύ έξυπνος και να έχω μια σούπερ μνήμη για να με βοηθήσω να μαθαίνω να μαθαίνω νέα πράγματα πολύ εύκολα όπως να μαθαίνω μια νέα γλώσσα όπως η κινεζική ή η γαλλική Mandarin απλά ακούγοντάς την μία φορά.
May 11 2016
Άλλες Ευχές
Votes
101
  Επιθυμώ να είμαι μια όμορφη γοργόνα με ουρά μπλε ουρά και ένα όμορφο σουτιέν. Αλλά ο άνθρωπος όταν ξηρός και μόνο μια γοργόνα όταν υγρό. Επιθυμώ να έχω τις δυνάμεις της θεραπείας και της κατάψυξης των πραγμάτων. Αυτό ήταν το όνειρό μου από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι. Παρακαλώ βοηθήστε με να το καταστήσω αληθινό, ώστε να αισθάνομαι τελικά ξεχωριστά. Ψάχνω για την ψηφοφορία για το U Αν ψηφίσετε το U για μένα
May 11 2016
Άλλες Ευχές
Votes
56
  Γεια σας. Θέλω να είμαι μια πολύ όμορφη γοργόνα. Αλλά όταν είμαι ξηρός είμαι άνθρωπος και πάλι. Id Όπως η ουρά μου να είναι ένα όμορφο ουρανό μπλε χρώμα με μια όμορφη Seashell σουτιέν. Το όνειρό μου να γίνω Γοργόνα. Παρακαλώ με βοηθήστε να γίνει πραγματικότητα. Id επιθυμούν να έχουν τη δύναμη να θεραπεύσουν και να παγώσουν τα πράγματα. Παρακαλώ, ψηφίστε μου, ώστε να είναι πραγματικότητα.
May 11 2016
Άλλες Ευχές
Votes
48
  Εύχομαι όποτε και να αγγίξω κρύο νερό, θα γίνω ένα πανέμορφο κορίτσι με μέτριο μέγεθος μαστού, μια απαλή όμορφη φωνή και γοητευτική εμφάνιση, αλλά κάθε φορά που αγγίζω ζεστό νερό θα γίνω και πάλι αγόρι. Η μόνη κάτω πλευρά αυτού του γεγονότος θα μπορούσε να είναι ότι θα έπρεπε να κρατώ ένα τεράστιο μυστικό από όλους όσους γνωρίζω.
May 10 2016
Άλλες Ευχές
Votes
102
  θα ήθελα να ήμουν ένας ενήλικος κορίτσι πολύ σέξι και έχω σεξ με ένα κορίτσι θέλω να έχω εξουσίες που λέω ότι wold να είναι δροσερό και μου αρέσει να είναι τόσο ωραία για τους γονείς μου
May 10 2016
Άλλες Ευχές
Votes
46
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Επιθυμώ ότι ένα σκυλί Minecraft θα εμφανιστεί στην κρεβατοκάμαρά μου και θα ήταν ένα αγόρι. Θα ενεργούσε σαν σκύλος Minecraft και θα άκουγε κάθε εντολή μου και θα ήταν το κατοικίδιο ζώο μου.
May 17 2016
Άλλες Ευχές
Votes
53
  Εύχομαι όταν αγγίζω νερό θα γίνω γοργόνα. Η ζωή μου θα ήταν σαν γοργόνα μελωδία. Θα έχω ένα χρώμα ουράς ροζ, το σακιές θα είναι πράσινο και το Luna θα είναι μπλε. Όλοι μπορούμε να μιλάμε αγγλικά ώστε να μπορούμε να τραγουδήσουμε τα ίδια τραγούδια. Η συντριβή μου θα ήταν ο Jesse. Θα μπορούσαμε να αναπνέουμε υποβρύχια. Η βροχή δεν θα μας επηρεάσει, αλλά το νερό θα γίνει. Φυσικά αυτό περιλαμβάνει και τη γοργόνα μελωδία 2. Όλοι θα έχουμε ένα ευτυχές τέλος.
May 18 2016
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Επιθυμώ να έχω ένα ειδικό δερμάτινο περιοδικό που να δίνει κάθε επιθυμία να εμφανίζεται κάτω από το μαξιλάρι μου με ένα ειδικό στυλό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για να γράψει τις επιθυμίες για να γίνουν πραγματικότητα. Οποιαδήποτε επιθυμία και απεριόριστο ποσό επιθυμιών και σελίδων. Σας υπόσχομαι να μην χρησιμοποιήσω αυτές τις επιθυμίες για κακό, απλά θέλω να βοηθήσω την οικογένεια του φίλου μου και τη δική μου, επειδή αγωνιζόμαστε και απλά χρειαζόμαστε λίγο βοήθεια. Παρακαλώ επιτρέψτε μου να έχω αυτό το περιοδικό, αφήστε το να εμφανιστεί κάτω από το μαξιλάρι μου αφού έχω 100 ψήφους. Απλά θέλω πραγματικά να βοηθήσω τον φίλο μου. Έχω πολλούς ανθρώπους που θέλω να βοηθήσω επειδή ήταν εκεί για μένα όταν το χρειάζονταν περισσότερο, αυτό θα μου επιτρέψει να το κάνω αυτό.
May 18 2016
Άλλες Ευχές
Votes
106
  Εύχομαι οι Τορόντο Ράπτορς να κάνουν το αδιανόητο και να νικήσουν τους Κελβελιάντες με τα καβαλέρια στα πλέι-οφ του NBA φέτος και να προχωρήσουν στους τελικούς του ΝΒΑ και τελικά να πάρουν το σεβασμό που τους αξίζει.
May 19 2016
Άλλες Ευχές
Votes
40
  Εύχομαι ένα μαγικό βιβλίο με ένα μαγικό στυλό για να πάει μαζί του. Μπορεί να μου δώσει οποιαδήποτε επιθυμία. Έχω απεριόριστες ευχές. Και μπορώ να επιθυμήσω οτιδήποτε ακόμα κι αν είναι αδύνατο το βιβλίο μου να το καταστήσει δυνατό. Θα εμφανιστεί κάτω από το μαξιλάρι όταν το βρώ. Θα είναι ένα δερμάτινο βιβλίο με μουσική σημείωση σε αυτό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από εμένα. Ψηφίστε υπέρ μου!
May 19 2016
Άλλες Ευχές
Votes
115
  Μακάρι να ήμουν μια γλυκιά, ευγενική, όμορφη γοργόνα όταν έβλεπα νερό. Θα έχω μια μέντα πράσινη ουρά και μια σουτιέν θαλασσινό με μακρύ ξανθό ζεστό ροζ ombré μαλλιά. Θα ήμουν γοργόνα πριγκίπισσα στη θάλασσα και θα ζήσω σε ένα κάστρο κάτω από τη θάλασσα με όλους τους φίλους μου γοργόνα που θα ζούσαμε στην Ωκεανία. Ο ξάδερφος μου θα ήταν μια γοργόνα που θα είχε μια ουρά Aqua και σουτιέν θηλυκό και θα είναι ακριβώς σαν εμένα. Θα ήμουν τηλεκινητική, θερμότητα, πάγωμα, και μιλώντας σε υποβρύχια ζώα και ανθρώπους. Θα ήμουν σε θέση να κρατήσει την αναπνοή μου για πάντα. Και θα ήμουν σε θέση να γυρίσω ξανά σε έναν άνθρωπο και πάλι. Θα έχω μια καταπληκτική φωνή και θα ήθελα πολύ να είμαι στον ωκεανό.
May 19 2016
Άλλες Ευχές
Votes
52
  Εύχομαι να έχω τρία μαγικά μανδάλια με διαμάντια που θα μπορούσαν να αλλάξουν εμένα και τους άλλους δύο ανθρώπους που δίνω τα περιδέραια σε γοργόνες. Θα είχαμε μια μέντα και χρυσές ουρές με ένα λευκό σουτιέν. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να πούμε "μαγικό" και θα μετατρεπόμαστε σε γοργόνες, και όταν θέλουμε να είμαστε άνθρωποι θα λέγαμε "ωκεανό" και θα γίναμε και πάλι άνθρωποι. Θα έχουμε τη δύναμη που επιλέγουμε. Οι εξουσίες που μπορούμε να επιλέξουμε είναι: τηλεκινησία, θερμότητα, πάγος, καταιγίδα, μιλάμε για ζώα ή δύναμη κοχύλι. Θα μπορούσαμε να έχουμε μόνο τρεις δυνάμεις. Θα χαρούμε και θα κολυμπάμε στο νερό. Και θα είχαμε τα κατοικίδια δελφίνια
May 19 2016
Άλλες Ευχές
Votes
87
  Μακάρι να ήμουν γυναίκα, να γυρίσω από άνδρες σε γυναίκες και να αλλάξω το σώμα μου από άνδρες σε γυναίκες, για να με θυμηθώ όλοι σαν γυναίκα, οπότε δεν νιώθω αμηχανία, να νιώθω γυναίκα. Κάνετε αυτή την επιθυμία να γίνει πραγματικότητα, έτσι ώστε να είναι. (Παρακαλούμε να ψηφίζετε αυτή την ευχή μαζί μου καθημερινά, καθώς καμία από τις επιθυμίες μου δεν έχει φτάσει 100 ψήφους πριν, με σελιδοδείκτες;)
May 21 2016
Άλλες Ευχές
Votes
153
  Θα ήθελα αύριο να είμαι στο μέλλον με τα γενέθλιά μου στις 12 Ιανουαρίου του 2020 Θα ήθελα να είχα τη ζωή ενός τετρακιούλα και να είχα Extreme Muscular hypertrophy όπου έχω μια προϋπόθεση ότι όλη μου η μυοστατίνη απομακρύνεται επιτρέποντάς μου έχουν απεριόριστη ανάπτυξη μυών και κέρδη δύναμης Θέλω τις δυνάμεις μου να πολλαπλασιάζονται κατά χιλιάδες τριάντα δύο φορές Είμαι αθάνατος αλλά θέλω να ηλικιωτώ Θέλω να είμαι χίλια χρόνια παλιά εξελικτικά Θέλω μια σούπερ δυνατή φωνή που είναι βαθύτερη Θέλω να είμαι σε θέση να τρέχει με την ταχύτητα του ήχου Θέλω ένα επιταχυνόμενο μεταβολισμό Θέλω υπεράνθρωπη ανθεκτικότητα όπως τα κόκαλα που είναι σκληρά όσο οι σιδερένιοι μύες εξίσου σκληροί άθραυστοι Θέλω να είμαι ψηλότερος Θέλω να μεγαλώσω λίγο περισσότερο για να γίνω 6 πόδια ψηλός Θέλω να έχω υπεράνθρωπη νοημοσύνη για να δημιουργήσει προηγμένη ιατρική και τεχνολογία για να ωθήσει τους ανθρώπους προς τα εμπρός στη ζωή μερικά βήματα θέλω σούπερ ισχυρά δόντια μια νέα ισχυρότερη καρδιά θέλω ενισχυμένη πνευματική ικανότητα υπερφυσική ομορφιά έτσι μπορώ να είμαι διασημότητα θεότητα.
May 23 2016
Άλλες Ευχές
Votes
102
  Εύχομαι ότι εγώ και οι καλύτεροι φίλοι μου, αλλά θα γίνει φίλος και φίλη μου και η επιθυμία μου είναι ότι δεν θα είναι η φίλη μου kaylas felings και εγώ και η keria φίλη μου θα είναι σε θέση να πετάξει όταν σκεφτόμαστε flying.my εκεί θα η επιθυμία είναι ότι δεν θα μετακομίσω στα Whrodes.
May 23 2016
Άλλες Ευχές
Votes
55
  Εύχομαι όταν όταν κάνω μια επιθυμία θα γίνει πραγματικότητα και οι άνθρωποι θα ψηφίσουν για μένα γιατί αυτό είναι ό, τι κάνω καλά είναι αυτό που ήθελα η ζωή μου τρύπα τόσο λυπάμαι για μένα και να κάνω όλες τις επιθυμίες, m ανατροπής γίνονται πραγματικότητα έτσι οι επιθυμίες μου είναι να πετάξει για να γίνει μια γοργόνα και να γίνει χρόνος ταξιδιώτες με μου kerai εύρεση
May 24 2016
Άλλες Ευχές
Votes
104
  Εύχομαι να μπορέσω να γίνω ο πραγματικός Jonathan Good / Lopez γνωστός και ως Dean Ambrose με ασφάλεια και να απολαύσω να μάθω ποια είναι η ζωή του και να απολαμβάνω τη ζωή ως παλαιστής που παλεύει ειδικά για την αιωνιότητα.
May 25 2016
Άλλες Ευχές
Votes
61
  Εύχομαι σήμερα είναι 19 Ιουνίου 1993 η ημέρα που ήμουν 3 χρονών ήρθα στην Αμερική με τη μαμά μου, εύχομαι να έχω τέσσερις αδελφούς, εύχομαι να έχω τέσσερις αδελφές, έχω ίδιες τριάδες αδελφές που μοιάζουν / ακούγονται ακριβώς σαν εμένα , Θα ήθελα να ξυπνήσω αθάνατη μάγισσα, vampiress, succubus, γοργόνα, λυκάνθρωπος, kitsune, ψυχική, μεγαλοφυΐα, παιδί θαύμα, μουσική prodigy, εύχομαι να έχω όλες τις τρέχουσες αναμνήσεις μου άθικτες, Χειροκροτήματα, χαλάρωση, αύρες, επιθυμίες, μέλλον, κλπ. και εύχομαι να ζήσω στο Higashi, Shibuya, Tokyo με τη μαμά μου, τον μπαμπά, τέσσερις αδελφούς, τέσσερις αδελφές και όμοιες τριάδες αδελφές που φαίνονται / όπως και εγώ, να γίνω πραγματικότητα ακριβώς όπως ήθελα να συμβεί την ημέρα του πλήρους ωραρίου στην αρχή της αποκριάς στις 31 Οκτωβρίου 2016 ακριβώς στις 11:11:11 π.μ.
May 25 2016
Άλλες Ευχές
Votes
40
  Στις 16 Ιουνίου θέλω ότι με κάποιον τρόπο μαζί με τον Joey θα μιλάμε ο ένας στον άλλο πιο συχνά. Για μένα και τον ίδιο να κοιτάνε ο ένας τον άλλο πιο συχνά. Για να μπορέσουμε να φτάσουμε καλύτερα. Μερικές φορές θα πίστευα ότι μπορεί να με αρέσει κατά καιρούς, γιατί το βλέμμα που θα έδινε σε όλη την αίθουσα μέσα από πλήθος ανθρώπων θα ένιωθε έντονο.
May 25 2016
Άλλες Ευχές
Votes
33