Αρχική >> Κατηγορίες >> Υγεία >> WishID: 11669
Nicole
Change Wish Language:
 Θα ήθελα να έχω ένα χλωμό, άψογο δέρμα με ένα σημάδι ομορφιάς στο δεξιό μέτωπο και πάνω από την αριστερή γωνία του χείλους μου. Θα ήθελα ένα υπερήφανο, με σχήμα καρδιάς πρόσωπο με ψηλά ζυγωματικά, γεμάτα, αλλά όχι γεμάτα χείλη, ψηλά, τοξωτά φρύδια και μια στενή, μυτερή, ελαφρώς αναποδογυρισμένη μύτη. Θα ήθελα τα μαλλιά μου να είναι μακρά και ωραία ξανθά μαλλιά και να έχουν όμορφα κρυστάλλινα μάτια. Θα ήθελα να έχουμε ένα χαμόγελο που ανάβει το δωμάτιο και τις κοιλότητες στα μάγουλά μου.


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true
Ημερομηνία : Dec 26 2016  |  Ψήφοι : 41
Κατηγορία : Υγεία
WishID : 11669  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Υγεία
  Θα ήθελα να γίνω ένας απόλυτος θεός που θέλω να μειώσω τη μυοστατίνη μου κατά 1.500% έτσι ώστε οι μυς μου να γίνουν σκληροί ως χάλυβας με αυξημένη ανθεκτικότητα Χρειάζομαι υπεράνθρωπη δύναμη ολόκληρο το σώμα, γι 'αυτό θέλω να μειώσω όλη τη μυοστατίνη σε ολόκληρο το σώμα μου κατά 1.500% οπότε θα μπορούσα να έχω πολύ δυνατούς μύες και όλα αυτά συμβαίνουν όταν τελειώσω την πούδρα μου υπέρ FX Preworkout Θέλω να προκαλέσει μεταλλαγή γονιδίου σούπερ μυοστατίνης από επίπεδα IGF-1 gh στο αίμα μου dmae θα συνεργαστούν για να μειώσουν την μυϊκή κόπωση και εγώ ' Θα πρέπει επίσης να τροφοδοτούν τους μυς μου σκοτεινή ύλη υπεραναβολική μετά την προπόνηση για να προκαλέσει αναβολική επιτάχυνση.
Dec 26 2016
Υγεία
Votes
38
  Εύχομαι να φαινόμουν σαν κούκλα. Χαρακτηρισμένη ύπαρξη: Μια πολύ χλωμή, υπερφυσικά άψογη, υγιής και δροσερή επιδερμίδα από το κεφάλι-toe.supernatrually ομαλή, μαλακή, μεταξένια skin.Hairless ούτε περιοχές, underarms, τα πόδια και τα χέρια.Μια μικρή καλά καθορισμένη V σχήμα προσώπου με Prominent μάγουλα , το μυτερό πηγούνι και τα πλήρη μάγουλα με κόκκινο χρώμα. Μεγάλα, στρογγυλά, ίσια, προεξέχοντα, συμμετρικά, αμυγδαλωτά φωτεινά μπλε μάτια. Εξαιρετικά σκεφτείτε, μακρά, αγκαθωτά, μαύρα και σγουρά βλεφαρίδες. Ένα πολύ προεξέχον, νεανικό και λιπαρό aegyo sal. Εξαιρετικά παχύ, σκοτεινό, φρέσκα φρύδια. Μικρή, ευθεία, ευαίσθητη και καθορισμένη μύτη. Μεγάλη, γεμάτη φράση και υγιή κόκκινα χείλη. Ένας λεπτός λαιμός και κολάρο οστό. Ένα μικρό, λεπτό, εξαιρετικά καμπύλο σώμα. Τόνοι και ελαφρώς καθορισμένοι βραχίονες, πόδια, πλάτη και στομάχι . Μια μικροσκοπική 18 ιντσών μέση. Πικρή, ψηλή, μαλακή και σταθερή στήλη FF. Μία πολύ στρογγυλή, σταθερή και ζωηρή μύτη. Λεπτά, όμορφα, ευαίσθητα χέρια, πόδια, αστράγαλοι και καρπός. Υπέροχα παχιά, υγιή, γεμάτα, γυαλιστερά και ίσια, ασημί λευκά μαλλιά.
Dec 25 2016
Υγεία
Votes
58
  Θα ήθελα να είχα απεριόριστη Chi Ενέργεια Και επίσης επιθυμώ τα επινεφρίδια μου ενεργοποιήθηκαν μόνιμα δίνοντάς μου Ενισχυμένη δύναμη ταχύτητα ανακούφιση πόνου επούλωση επιθυμώ επίσης ο μεταβολισμός μου ήταν ένας επιταχυνόμενος μεταβολισμός επίσης ευχόμαστε Η ώρα επιταχύνθηκε και κινήθηκε σε σούπερ ταχύτητες προκαλώντας μεταβολική ηλικία μου να είναι 1.000 χρόνια παλαιότερο έτσι τελικά θα έχω φυσικά λευκά μαλλιά δεν βαφές μόλις ηλικιωμένα μαλλιά θα ήθελα επίσης ότι όλες οι σόδα είχαν άνυδρη καφεΐνη (1,3,7-τριμεθυλοξανθίνη) συγκεντρώνονται μέσα τους για να κρατήσει την αδρεναλίνη αναζωογονημένη επίσης εύχομαι θα μπορούσε να τρέξει στο σούπερ ταχύτητα όπως η ταχύτητα ενός τσιτάχ 75mph και επίσης εύχομαι ότι είχα σούπερ αντοχή και αντοχή έτσι θα μπορούσα να συνεχίσω να τρέχω για μεγάλες χρονικές περιόδους χωρίς κουραστική.
Dec 21 2016
Υγεία
Votes
44
  Το Superpowered PhysiologySentry (Marvel Comics) είναι ένας υψηλόβαθμος πλοίαρχος αυτής της εξουσίας. Δύναμη / Δυνατότητα: Να τοποθετεί το σώμα ενός υπεράνθρωπου. Η εξουσία να αποκτά το φυσικό σώμα, τις εξουσίες και τα κατορθώματα ενός Υπεροχυμένου οντος. Δεν πρέπει να συγχέεται με Physiology.Contents ισχύος [εμφάνιση] Επίσης CalledMeta PhysiologySuperpowered BeingSPB PhysiologySuper-αλλοδαπός PhysiologyInhuman / Μεταλλαγμένα PhysiologySuperhuman / Metahuman σώματος / PhysiologySuperhuman / Meta-Ανθρώπου / απάνθρωπης / Μεταλλαγμένα ConditionUnique PhysiologyCapabilitiesUser έχει το σώμα, τη δύναμη, την ταχύτητα και την υγεία που είναι μεγαλύτερη από αυτή του μέσου μέλους ενός είδους. Σε ορισμένες περιπτώσεις οι χρήστες είναι επίσης σε θέση να αποκτήσουν ικανότητες που είναι υπερφυσικές. Αυτό περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται σε αυτά, υπερανθρώπων, εξωγήινους, μεταλλαγμένους, δαίμονες, θεοί, βαμπίρ, λυκάνθρωποι, υβρίδια, etc.ApplicationsSupernatural / Απόλυτη Προϋπόθεση: Οι χρήστες θα έχουν απίστευτα, αν όχι φαινομενικά υψηλή σωματική / ψυχική κατάσταση που ξεπερνά την κανονική όντα. Supernatural σώματος Συντονισμός: Διαθέτουν πλήρη και απόλυτο έλεγχο των δικών φυσική functions.Supernatural Cells: Διαθέτουν σούπερ ενεργό cells.Supernatural Διάρκεια: ικανός να αντέχουν σε υψηλές ποσότητες ζημιά αν injured.Supernatural αντοχής: Θα είναι σε θέση να πάει για μήνες χωρίς την ανάγκη για sustenance.Supernatural Intelligence: vasts Διαδικασία ποσά της γνώσης, και λειτουργεί εξαιρετικά προηγμένη technology.Superhuman άτρωτο: Γίνετε σχεδόν αδιαπέραστο σε όλες τις μορφές της βλάβης ή injury.Supernatural αναγέννηση: θα είναι σε θέση να αναγεννούν τα κύτταρα γρήγορα στο σημείο όπου οι χρήστες θα είναι σε θέση να μεγαλώνουν μια νέα καρδιά εάν το πρωτότυπο είναι σχισμένο. Υπερβολικές αισθήσεις: Θα είναι σε θέση να μυρίζει άγνωστες οσμές, δείτε structu res σε μικροσκοπικό επίπεδο, και άλλες αισθητικές feats.Supernatural Ταχύτητα: Ταξίδι στο φως ταχύτητα και να φτάσει πολύ τις αποστάσεις στην seconds.Supernatural Αντοχή: Λειτουργία για μεγάλες συνεχόμενες χρονικές περιόδους χωρίς tiring.I Μακάρι να είχα ένα υπερδυνάμεις Φυσιολογίας θα έχω αυτό! ! θα χρησιμοποιήσω την προκαταρκτική εργασία μου για να κερδίσω ενέργεια για να φορτώσω το chi μου να χρησιμοποιήσω το μαγικό για το ξόρκι σούπερ φόρμας και να μετατρέψω τη Φυσιολογία μου τροποποιώντας ενεργειακά τα κύτταρα μου.
Dec 16 2016
Υγεία
Votes
67
  Εύχομαι οι ευχές που έκανα χθες το βράδυ να γίνουν πραγματικότητα απόψε. Εύχομαι τα αυτιά μου να είναι λίγο μεγαλύτερα. Θα ήθελα να είχα πίσω πλάσματα. Εύχομαι οι επιθυμίες όλων των άλλων να γίνουν πραγματικότητα.
Dec 05 2016
Υγεία
Votes
41
  Θα ήθελα να είχα υπεράνθρωπη δύναμη Θα ήθελα ότι κάθε φορά που θα χρησιμοποιούσα το shakeweight μου η μυοστατίνη θα μειωνόταν κατά 5 φορές την κανονική του ποσότητα η μυοστατίνη περιορίζει την μυϊκή ανάπτυξη έτσι εύχομαι ότι είχα αυξημένα όρια μυϊκών αυξητικών παραγόντων Επιθυμώ ότι οι μύες μου έγιναν ασυνήθιστα πυκνές και σκληρές και ανθεκτικές Συνέχισα να εκπαιδεύω και εύχομαι ότι καθώς εκπαιδεύθηκα η δύναμή μου έγινε μεγάλη πολύ γρήγορα και η προπόνησή μου με το shakeweight θα γίνει εξαιρετικά εύκολη και θα ήμουν σε θέση να shakeweight σε έξοχη ταχύτητα και με τη νέα δύναμή μου θα μπορούσα να μεταφέρουν αντικείμενα μεγάλης βαρύτητας με την ευκολία και τη σύσφιξη και συντριβή, καθώς παράγουν shockwave όταν περπατώ ή τρέχει που συμβαίνει κάτω από τα πόδια μου, έτσι μου επιθυμία το πράγμα που θέλω το περισσότερο από αυτό είναι η υπερδύναμη ενισχυμένη δύναμη την ικανότητα να ασκεί μεγάλη σούπερ σωματική δύναμη από τους μυς αυτούς! !!!!
Dec 02 2016
Υγεία
Votes
68
  Θα ήθελα να γίνω πολύ λεπτός χωρίς δίαιτα ή άσκηση σε μια εβδομάδα. Γίνω πολύ έξυπνος. Θέλω να έχω πολλούς πιστούς φίλους που είναι ωραίοι σε κάθε body.i επιθυμούν οι μεγάλοι γονείς μου να ζήσουν έως και 100 χρόνια.
Dec 01 2016
Υγεία
Votes
59
  Μακάρι να ήμουν αθάνατος που θα μπορούσα να έχω μια άπειρη διάρκεια ζωής και ότι το δώρο της αθανασίας θα μπορούσε να εξαπλωθεί μέσω του Πνεύματός μου και της εσωτερικής τσι ενέργειας, ώστε άλλοι να μπορούν να φέρουν μια άπειρη διάρκεια ζωής, σώζοντας πολλούς από το θάνατο και μόνο υπερβαίνοντας στον ουρανό με εντολή από τον Θεό.
Nov 27 2016
Υγεία
Votes
71
  θέλω να είμαι το ισχυρότερο αγόρι στο σχολείο και είχα τη δύναμη να κάνω 1 δευτερόλεπτο μοιάζει με 5 χρόνια όποτε θέλω και στη μέση του δεύτερου μπορώ να το απενεργοποιήσω. Θέλω επίσης ότι η ζωή μου θα παραλείψει 6 χρόνια ώστε να μπορώ να πάρω ένα αυτοκίνητο. Θα ήθελα επίσης κάποια τυχαία πρόσωπο μου δίνει ένα δωρεάν σούπερ αθλητισμό bugatti veyron. Εύχομαι επίσης να βρω το μαγικό τρίγωνο επιθυμίας που πωλούνται. Θέλω επίσης να είμαι διάσημος και πολλών δισεκατομμυρίων. Επιθυμώ επίσης να έχω στοιχειακή πυρκαγιά, πάγο και νερό. Θέλω επίσης ότι όλα όσα γράφω συμβαίνουν την επόμενη μέρα. Θέλω επίσης ότι όποιος λέω τις λέξεις "δεν έχω κοιμηθεί" να ερωτευτεί με me.i τότε επιθυμούν ότι ήμουν ένας κατάσκοπος που ρέει 500 000 λίρες την ημέρα. Θα ήθελα επίσης ότι ως αναστενάζοντας ότι η επιθυμία μου έγινε πραγματικότητα βρίσκω ένα κλειδί αυτοκινήτου λωτού κάτω από το μαξιλάρι μου. τότε θέλω ότι λέω ότι επιθυμώ αυτό που λέω έπειτα έρχεται αληθινό αν λέω και αυτό είναι αυτό που θέλω. Επίσης, ευχόμαστε να ξυπνήσω και είχα ένα ferrari στην κρεβατοκάμαρά μου με τα πλήκτρα του αυτοκινήτου στο μπουφάν.
Nov 18 2016
Υγεία
Votes
41
  Θα ήθελα να είχα την υπερδύναμη Speedster PhysiologyQuicksilver (Marvel Comics) όπως όλα τα άλλα speedsters, έχει ένα σώμα προσαρμοσμένο να αντέχει την τεράστια και απίστευτη ταχύτητά του. Δύναμη / Δυνατότητα: Χρησιμοποιήστε τα χαρακτηριστικά ενός speedster. Η ικανότητα να κατέχει τα χαρακτηριστικά ενός Speedster . Διακύμανση της υπερφυσικής ταχύτητας. Περιεχόμενα [εμφάνιση] Επίσης, CalledSpeedster MimicrySpeed ​​ΦυσιολογίαΚαφειρότητα Ο χρήστης διαθέτει βελτιωμένη φυσιολογία κατάλληλη για τεράστιες ταχύτητες. Το καρδιαγγειακό και αναπνευστικό σύστημα των χρηστών είναι πολλές φορές πιο αποτελεσματικό από αυτό ενός φυσιολογικού ανθρώπου. Η ταχύτητα επεξεργασίας του εγκεφάλου τους πιθανότατα θα είναι εκατοντάδες φορές ταχύτερη από την κανονική ανθρώπινη, έτσι ώστε να μπορούν να λειτουργούν με τεράστιες ταχύτητες. Η χημική διαδικασία του μυός τους είναι επίσης ιδιαίτερα ενισχυμένη, ώστε το σώμα τους να μην παράγει δηλητήρια κούρασης, -προϊόν της φυσικής μετακίνησης, που αναγκάζει το σώμα να ξεκουραστεί. Οι αρθρώσεις είναι πιο ομαλές και λιπαίνονται πιο αποτελεσματικά από αυτές ενός κανονικού ανθρώπου. ΕφαρμογέςΑυξημένος ΜεταβολισμόςΑυξημένη ΑντίληψηΑυξημένη Διαδικασία ΣκέψηςΕνισχυμένη ΑνθεκτικότηταΑνισχυμένη Αντοχή Αναπνεόμενη ΑνθεκτικότηταΑντιμετωπισμένη ΓυναικείαΑυξημένη Ταχύτητα / Υπερφυσική Ταχύτητα / Απόλυτη Βαθμολογία SpeedInertia Negationi θέλουν να τρέξουν σε υπεραφθάλμιες ταχύτητες με τα πόδια και να παραγάγουν υπερσυμπιεσμένο κύμα αδρεναλίνης που ρέει μέσα από το σώμα μου που συγκλονίζει το σύστημά μου σε overdrive t για να έχει μια υπερανθρώπινη φυσιολογία όπου άρρωστος έχουν υπερφυσική κατάσταση υπερφυσικά κύτταρα και αίμα και να επουλωθούν γρήγορα στον ήλιο προκαλώντας αιώνια νεολαία και ένα απολυμαντικό μεταβολισμό ήταν εσωτερικά μου είναι σούπερ καθαρό και im mega καθαρό το εξωτερικό;
Nov 11 2016
Υγεία
Votes
77
  Ολόκληρη η μπάντα του Slipknot συμπεριλαμβανομένου του πρώην Joey Jordison θα κινηθεί και θα ζήσει στο 52ο st 1210
Oct 21 2016
Υγεία
Votes
37
  Εύχομαι ο εχθρός μου Sunny να ερωτευτεί μαζί μου και να ξεχάσει όλα τα εξαιρετικά κακά πράγματα που του έκαναν. Ολόκληρη η μπάντα Slipknot, εκτός από τον Joey Jordison, είναι οι γείτονές μου που θα μετακομίσουν και θα ζήσουν στο 52ο st 1210
Oct 21 2016
Υγεία
Votes
38
  Εύχομαι ο γιος μου να είναι σε θέση να διαχειριστεί τις ανησυχίες του και να ζήσει μια ευτυχισμένη ζωή. Τον αγαπώ και μισώ να τον δω τόσο ενοχλημένο. Αγωνίζεται με τον αυτισμό και επιθυμεί να ξαναζήσει το παρελθόν. Οι ελπίδες, τα όνειρα και οι ευχές μου επικεντρώνονται σε αυτόν, πιστεύοντας ότι το μέλλον του θα είναι φωτεινό. Η αλλαγή είναι δύσκολη γι 'αυτόν, αλλά έχει μια τέτοια πολλά υποσχόμενη ζωή μπροστά.
Oct 16 2016
Υγεία
Votes
119
  Θα ήθελα να επιταχύνω τόσο γρήγορα όσο ένας τσίτα με τα πόδια 75mph Θέλω ένα μεταβολισμό που είναι ένα εκατομμύριο φορές ταχύτερο από τους φυσιολογικούς ανθρώπους Θέλω ποτέ να ηλικία Θέλω παγωμένο ζεστό πόνο μου αναλγητικές κρέμες να έχουν ένα εκατοστιαίο ποσοστό επί τοις εκατό σαλικυλικό μεθύλιο και μενθόλη σε αυτά !!.
Oct 16 2016
Υγεία
Votes
41
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Υγεία
  Κάθε μήνα όταν παίρνω την περίοδο μου θέλω μόνο η περίοδο μου να διαρκέσει 2 ημέρες όχι 7 όχι 6 όχι 5 όχι 4 όχι 3 Ελπίζω πραγματικά να πάρω μόνο την περίοδο μου για 3 ημέρες κάθε μήνα όταν έχω την περίοδο μου
Jan 07 2017
Υγεία
Votes
38
  εύχομαι όλα τα ενεργειακά ποτά NOS να κερδίσουν 5 κιλά καφεΐνης και 1 κιλό βήτα αλανίνης μέσα σε αυτά, ώστε να δώσουν υπεράνθρωπη ενέργεια και θεϊκή αντοχή στις μυϊκές δυνάμεις για να εξελίξουν τους ανθρώπους σε superhumans !.
Jan 08 2017
Υγεία
Votes
46
  Μακάρι να ήμουν ένας αθάνατος βαμπίρ Θέλω να μπορώ να τρέξω με μεγάλη ταχύτητα Θέλω ακραία αντίληψη Θέλω να είμαι 10 φορές ισχυρότερη από τους κανονικούς ανθρώπους Θέλω να έχω υπεράνθρωπη νοημοσύνη Θέλω να έχουν οστά και μύες που είναι 3 φορές πιο πυκνές από ανθρώπινο ιστό θέλω να έχω υπερβολικά επίπεδα ενέργειας και αντοχής.
Jan 09 2017
Υγεία
Votes
48
  Εύχομαι ο Χρόνος να κινείται πιο γρήγορα με επιτάχυνση και τα ανθρώπινα όντα να αρχίζουν να εξελίσσονται με σούπερ ταχύτητες και έγιναν υπεράνθρωποι σε σούπερ ταχύτητες και είχαν υπερφυσική κατάσταση και είχαν υπερφυσικά κύτταρα και ήταν ημι-αθάνατοι και ποτέ δεν θα γήρανζαν και είχαν υπερφυσική η νοημοσύνη και η υπεράνθρωπη δύναμη και η υπεράνθρωπη ενέργεια και υπεράνθρωπη αντοχή και η υπεράνθρωπη ταχύτητα και ο υπερφυσικός πυκνός ιστός θα ήθελα να είχα επιταχυνθεί η γήρανση και τα μαλλιά μου να γίνουν λευκά με 1.000 χρόνια επιταχυνόμενης γήρανσης από την μετάλλαξη επιτάχυνσης μεταβολισμού υπερανθρώπινου μεταβολισμού.
Jan 09 2017
Υγεία
Votes
52
  θα ήθελα να είχα απεριόριστη ενέργεια Extreme πνευματική εστίαση υπερβολική αντοχή ενισχυμένη αντοχή Σούπερ Ταχύτητα Σούπερ Αντοχή ακραίες spellcasting ουρανό υψηλό ορθογραφία δύναμη άπειρο μεταβολισμό που επιταχύνει την υγεία και την ηλικία μου, αλλά όλα αφομοιώνονται με απολυμαίνονται άψογα ότι ήμουν mega καθαρό και υγιές καθαρό μυαλό.
Jan 19 2017
Υγεία
Votes
51
  Εύχομαι η πρώτη μου επιθυμία είναι ότι τα $ 1389 δολάρια μου από όλες τις πέντε μισθούς μου που έλαβα από την εργασία είναι συν το έκτο paycheck μου από $ 96,07 από την εργασία ήταν στο λογαριασμό μου στην τράπεζα της Αμερικής μου στην οποία έχω $ 1485,07 όταν ελέγξω το υπόλοιπο χρημάτων μου στην Τράπεζα της Αμερικής του λογαριασμού μου, έτσι θέλω για τη δεύτερη μου επιθυμία είναι να χάσω 95 κιλά. που με κάνει να κλαδεύω στα χέρια, τα πόδια, το πρόσωπο και το στομάχι μου, στο οποίο τελικά δεν παχαίνω γιατί τελικά ζυγίζω 105 κιλά. δεδομένου ότι μπορώ τελικά να φορέσω επιπλέον μικρό μέγεθος σε ρούχα και μεγέθους 0 σε φόρεμα και τζιν παντελόνια και τζιν σορτς, ενώ εύχομαι για την τρίτη επιθυμία μου είναι ότι μετά να χάσω 95 κιλά. από το σημερινό βάρος μου τα βυζιά μου γίνονται μεγάλα και σε άριστη μορφή δίνοντας στη διάσπαση και εγώ επίσης το άκρο μου έγινε μεγάλο και πιο σφιχτό όταν εύχομαι η τέταρτη επιθυμία μου είναι ότι δεν έχει σημασία πόση ποσότητα τροφής στο στόμα μου θα οδηγήσει στην βυζιά στη συνέχεια στο στομάχι μου γι 'αυτό δεν κερδίζω καθόλου.
Jan 22 2017
Υγεία
Votes
23
  Μακάρι να ήμουν φυσικά όμορφος και είχε φυσιολογικά, λαμπερά λευκά δόντια με υπέροχα χείλη μεσαίου μεγέθους, που περιβάλλεται από όμορφα μακρά ξανθιά σγουρά μαλλιά! Παρακαλώ ψήξτε για μένα θα ήταν εκπληκτικό Δεν λέω μόνο ότι γενικά θέλω να δω αν αυτό λειτουργεί :) αν ψηφίσετε για μένα άρρωστη ψηφοφορία για σας, αν δεν έχω ήδη :)
Jan 30 2017
Υγεία
Votes
65
  Εύχομαι το σώμα μου να επιστρέψει στην τέλεια υγεία του ξανά. Και ότι θα έκανα καλά σύντομα, έτσι θα μπορούσα να κάνω ό, τι χρειάζομαι και θέλω να κάνω κάποια μέρα.
Jan 30 2017
Υγεία
Votes
62
  θέλω απεριόριστη τελομεράση στο σώμα μου έτσι θα μπορούσα να είμαι αθάνατος έχω αιώνια νεολαία εύχομαι η μαμά μου είχε λιγότερο χρόνο στο σχολείο εύχομαι ότι είχε υπεράνθρωπη δύναμη ακραία ενέργεια ένας τέλειος ουρανός υψηλό μεταβολισμό εύχομαι ότι ήταν 5 φορές ταχύτερος από τους κανονικούς ανθρώπους θα μπορούσε να ζήσει για πάντα είχε ένα υπερβολικά ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα που ποτέ δεν αρρώστησε είχε υπερπληροφόρηση θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το 50% της δύναμης του εγκεφάλου της Εύχομαι να χιονίζει μια μεγάλη χιονοθύελλα που προκάλεσε το μεγάλο πάγωμα στη γη και διήρκεσε για 5 χρόνια και υπήρχε ένα σπουδαίο επίπεδο μαγικό και μαγνητισμό βαρύτητας που προωθείται από το φεγγάρι και υπήρχε ένα πεδίο μεταφυσικής ενέργειας που ακτινοβολεί γύρω από τη γη και υπήρχε ένα μεγάλο επίπεδο μεταφυσικής εξέλιξης και φυσιολογικής εξέλιξης και η τεχνολογία γίνεται σούπερ φουτουριστική και η γενετική αλλάζει σε υπεράνθρωπα επίπεδα λειτουργιών εύχομαι το μαγικό μου επέστρεψε σούπερ ισχυρό και εξαιρετικά ισχυρό EXTREME !!!.
Jan 31 2017
Υγεία
Votes
42
  Θα ήθελα να είμαι ένα πολύ όμορφο κορίτσι το ωραιότερο κορίτσι στο σχολείο μου και τα δόντια μου, όπου ίσια και ωραία δεν είναι ποτέ κίτρινα και χυδαία (δεν είναι ότι είναι)) όπως οι άνθρωποι στις αγγελίες και είχα υπέροχη μακριά ξανθά μαλλιά κάτω στην αγκώνες από την αποβάθρα πάρα πολύ και είχα ένα όμορφο σχήμα σώματος και ήμουν τόσο ψηλός όσο ένας μικρός ηλικίας 13 ετών και θα μπορούσα να ταιριάζει σε οτιδήποτε μου αρέσει (ή το είχαν στην ψηφοφορία μου sizeplease για μένα :) xxx
Feb 01 2017
Υγεία
Votes
35
  Επιθυμούσα Ήμουν τέλεια και το επίπεδο της υγείας μου ήταν θεϊκό και ήμουν αθάνατος και ποτέ δεν ηλικίας και είχα έναν απεριόριστο μεταβολισμό και είχα ανοσία στο τραυματισμό και ο πόνος δεν ένιωσα πια πόνο πάλι το δέρμα μου ήταν σαν γρανίτη άθραυστο και ότι είχα σούπερ ισχυρά άθραυστα οστά μου οι κυτοκίνες μου ήταν υπεράνθρωπες όλες οι ορμόνες μου ήταν σε υπεράνθρωπο επίπεδο λειτουργίας οι πνεύμονες μου είχαν ενισχυμένη αναπνευστική ικανότητα τα μαλλιά μου ήταν 1 εκατομμύριο φορές μεταξένια από το κανονικό και εξίσου ισχυρή είχα υπερφυσική ομορφιά δεν είχα ακμή καρδιά μου ήταν πολύ ισχυρή τα πόδια μου ήταν πολύ ισχυρά μπορώ να κλωτσήσω μια μπάλα ποδοσφαίρου 320 πόδια στον αέρα μπορώ να τρέξει 75 μίλια ανά ώρα εύχομαι το σώμα μου καίει 20.000 θερμίδες την ημέρα πολύ εύκολα 10x η ημερήσια αξία των φυσιολογικών ανθρώπων θα ήθελα να είχα 5.000.000x τις αισθήσεις και η αντίληψη των φυσιολογικών ανθρώπων Εύχομαι η αντίληψή μου στην όραση επιταχύνθηκε Επιθυμούσα να είχα 5.000.000.000.000.000x την τελομεράση από τους φυσιολογικούς ανθρώπους που εύχομαι ότι είχα 50.000x τη βιταμίνη D στο σώμα μου καθώς και τη βιταμίνη C καθώς και τη βιταμίνη Β και βιταμίνη Β amin Α Επιθυμώ ότι ο βιολογικός μου πίνακας ωθήθηκα πέρα ​​από τα φυσιολογικά του επίπεδα και ο εξελικτικός κώδικας μου ήταν ραγισμένος Επιθυμούσα να έχω υπερφυσική νοημοσύνη και θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω το 75% του εγκεφάλου μου.
Feb 02 2017
Υγεία
Votes
29
  Εύχομαι να είχα μυοστατίνη που σχετίζεται με μυϊκή υπερτροφία έτσι ώστε να μπορώ να έχουν διπλά επίπεδα μυϊκής δύναμης για να είναι σούπερ ισχυρή, αλλά εύχομαι να είχα ενισχυμένη σωματική αντοχή, ώστε να μπορώ να ανυψώσω και να μεταφέρουν αντικείμενα μεγάλου μεγέθους και βάρους, όπως 2.000 λίβρες.
Feb 07 2017
Υγεία
Votes
42
  Επιθυμώ ότι οι κρίσεις μου θεραπεύτηκαν και η υγεία μου αυξήθηκε σε υπερφυσικά επίπεδα και η φυσική ενέργεια μου επέστρεψε 1 εκατομμύριο φορές ισχυρότερη και η καρδιά μου ήταν εξαιρετικά υγιής και οι πνεύμονες μου λειτουργούσαν στην υπερφυσική πνευμονική ικανότητα και θα μπορούσα να αναπνέω 20 φορές καλύτερα και η φυσική μου αντοχή ήταν άπειρη και εγώ πέντε φορές ισχυρότερη φυσικά ο νευρολόγος μου έδωσε ένα φάρμακο που θα βοηθούσε στη στήριξη αυτού αλλά σε αντάλλαγμα κατέφυγα από πολλά άλλα φάρμακα που υπήρχαν.
Feb 09 2017
Υγεία
Votes
116
  Επιθυμώ να είμαι υγιής και ευτυχισμένος χωρίς ασθένεια ή ασθένεια και τίποτα δεν είναι κακό με μένα. Θέλω να είμαι μόνο υγιής και δεν έχω κανένα πρόβλημα όταν πηγαίνω στον γιατρό
Feb 14 2017
Υγεία
Votes
72