Αρχική >> Κατηγορίες >> Αγάπη >> WishID: 8732
Juliette
Change Wish Language:
 Εύχομαι ότι ο Τζων Γ που μετακόμισε στην Αυστραλία από τη Νότια Αφρική θα με αγαπά. Εύχομαι ότι θα πει πραγματικά ναι για να έρθει στην επίσημη μου. Εύχομαι να επιβραδύνει τον χορό μαζί μου και πριν το ξέρω, με φιλάει και μου λέει ότι με αγαπάει. Μακάρι να είναι εξαιρετικά καταπληκτικό, ευγενικό, προστατευτικό, πιστό και ρομαντικό μαζί μου. θα ήθελα να τον αγαπώ πάντα και θα είμαστε μαζί ο ένας με τον άλλον για πάντα. Θα ήθελα επίσης να μείνει στη νύχτα μετά την επίσημη και όταν κοιμηθώ στον καναπέ-κρεβάτι, θα έρθει κάτω και θα καθίσω την αγκαλιά του και θα μου μιλήσει και θα με κρατήσει ζεστό. Θα ήθελα να συναντηθούμε πολύ, ενώ οι βαθμοί μου γέρνουν ψηλά και γίνονται πραγματικά έξυπνοι. Επιθυμώ ότι και άλλα κορίτσια θα κοιτάξουν προς το μέρος μου και όλα τα αρνητικά πράγματα που συμβαίνουν στις ζωές των άλλων ανθρώπων τελειώνουν και απελευθερώνονται σε έναν κόσμο ομορφιάς και ευτυχία. Επιθυμώ ότι η φετινή ημέρα του loreto θα συγκεντρώσει πάνω από 1.000.000 δολάρια και θα γίνει ένα διάσημο σχολείο.


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true
Ημερομηνία : May 20 2015  |  Ψήφοι : 31
Κατηγορία : Αγάπη
WishID : 8732  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Εύχομαι η φίλη της συντριβής μου να τον πετάξει για κάποιο κακό αγόρι. Θα μεταφερθεί στην τάξη της τέχνης μου. Κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας θα αρχίσει αργά να με αρέσει πίσω και να αρχίσω να φλερτάρω μαζί μου.
May 16 2015
Αγάπη
Votes
32
  Εύχομαι η συντριβή μου Ennis Johnson, στη Deltona Florida, ήταν σε σχέση μαζί μου. Θέλω να φιλήσει κρατάω το χέρι μου καθημερινά και με νοιάζει πολύ για μένα.
May 16 2015
Αγάπη
Votes
40
  Εύχομαι η συντριβή μου, ο Ένις Τζόνσον, στη Deltona Florida, να ήταν ερωτευμένος μαζί μου. Εύχομαι να με αγκαλιάσει, να με φιλήσεις και να κρατάς το χέρι μου καθημερινά και να με ρωτάς για τη φίλη του.
May 16 2015
Αγάπη
Votes
37
  Εύχομαι ο συντηρητής μου Ennis Johnson, στο γυμνάσιο Deltona, να με αγαπά. Θέλω να κρατήσει το χέρι μου, να με φιλήσει και να με αγκαλιάσει καθημερινά και να σκεφτώ για μένα όλη την ώρα. Χρειάζομαι αυτή την επιθυμία να γίνει πραγματικότητα στις 17 Μαΐου, φέτος ...
May 15 2015
Αγάπη
Votes
17
  Εύχομαι ο τύπος των ονείρων για τον οποίο γράφω στο σημειωματάριό μου να γίνει αληθινός, κινείται κοντά μου, πηγαίνει στο ίδιο γυμνάσιο και με αγαπάει για πάντα και ότι θα έχουμε για πάντα και θα έχουμε παιδιά στο μέλλον. Θέλω να συμβεί τουλάχιστον πριν από το καλοκαίρι του 2015.
May 15 2015
Αγάπη
Votes
27
  θα ήθελα να είμαι με τη νέα μου αγάπη Larry ζωντανός μέχρι πολύ μακριά τώρα που πραγματικά ανήκουμε μαζί Είναι ο μόνος που σκέφτομαι και η ζωή θα είναι πλήρης μαζί του λοξοτομώ περιμένω να γίνει πραγματικότητα
May 13 2015
Αγάπη
Votes
14
  Εγώ WANNA να είναι το πιο λαϊκό τσίχλα στο CHICAGO θέλω LIL DURK να μείνετε μαζί μου για πάντα και ποτέ μου αγαπώ SOOOOOO ΠΟΛΥ, παρακαλώ με βοηθήστε με τη ψηφοφορία για το επιθυμούν μου να έρθουν ΑΛΗΘΕΙΑ
May 12 2015
Αγάπη
Votes
18
  Θέλω να είμαι στο σύμπαν του Soul Eater. Θέλω να είμαι ένα όπλο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με και χωρίς αδερφό. Θα είμαι ένα από τα ισχυρότερα όπλα εκεί. Ο αδερφός μου είναι ο Eren Jaeger. Θα είμαι πλούσιος με ένα τεράστιο αρχοντικό με τόνοι ρούχων και μακιγιάζ. Θα έχω σαφές δέρμα, χλωμό δέρμα, δεν φακίδες, καμία ακμή, κοκαλιάρικο στήθος, στήθος μικρού μήκους, πολύ πολύ δυνατό, πολύ πολύ υψηλό iq, ώριμο, γλυκό, καλό, αγάπη, αστείο, έξυπνο και λίγο πονηρό. δεν θα είμαι ποτέ ενοχλητικός ή δυσάρεστος. θα δούμε σιγουριά στο mio akiyama, kotori minami, asuna yuuki και junko enoshima αλλά πιο όμορφη. θα είμαι ακόμα ένα μοντέλο. θα είμαι το πιο όμορφο κορίτσι στο dwma (το σχολείο μου που θα παρακολουθήσω με eren και θα είμαστε νέοι μαθητές τον Οκτώβριο) Θα είμαι δημοφιλής και θα έχω τόνους φίλων. Πριν από το Θάνατο το Kid παρευρίσκεται θα πάω με τη Soul και μερικούς μήνες μετά από το Kid να φτάσει εκεί Η ψυχή θα σπάσει μαζί μου και θα πει το Kid καλύτερα μαζί μου και ο Kid θα έχει μια αγάπη από την πρώτη ματιά μαζί μου. Θα καταλήξει να είναι ο αρραβωνιαστικός μου.
May 08 2015
Αγάπη
Votes
18
  Εύχομαι η Kayla Rogers από το Midland School τελικά να αλλάξει γνώμη για χρονολόγηση και να ερωτευτεί μαζί μου. η οικογένειά της θα με άρεσε και η οικογένειά μου θα την άρεσε. θα είμαστε πολύ χαρούμενοι στη σχέση μας και θα αρχίσουμε να χρονολογούνται από τις 15 Μαΐου. Θα είμαστε πολύ δημοφιλείς και θα πάμε στο χορό.
May 04 2015
Αγάπη
Votes
36
  Εύχομαι ο Gun να συνειδητοποιήσει ότι είναι ερωτευμένος με τον εαυτό μου. Θέλω να με θέλει και να συνειδητοποιήσει ότι τον αγαπώ και θέλω μόνο το καλύτερο για αυτόν και το γιο του. Θέλω να περάσει περισσότερο χρόνο μαζί μου και να σταματήσει να με θεραπεύει σαν να είμαι ένα κομμάτι σκουπιδιών και να με θεραπεύσει όπως με αγαπά. Θέλω σε μερικούς να με δουν πρόσωπο με πρόσωπο και να μιλήσω και αυτός να μου πει την αλήθεια. Θέλω να είμαστε μαζί για πάντα
May 04 2015
Αγάπη
Votes
30
  Θα ήθελα να μπορώ να έχω homeschooling γιατί πραγματικά μισώ το σχολείο μου !!!! Δεν θέλω να ζήσω στο dorm..Make οι ηλικιωμένοι με αγαπούν, please.I θέλω να είμαι πολύ, πολύ όμορφη με τα μπλε μάτια, δίκαιη δέρμα και τα μικρότερα μαστού και πισινό και τα μαλλιά thigh.My θα πρέπει να είναι μακρά και μαύρο και εύκολο να manage..I θέλουν να είναι σε θέση να μιλούν κορεάτικα και να πάει να korea.I θέλουν να ζήσουν με την Κορέα είδωλο ιδιαίτερα EXO.I θέλουν τα αγόρια και τα κορίτσια να αγαπούν και όπως με ... Θέλω να είμαι το πιο όμορφο και έξυπνο κορίτσι .. ΠΑΡΑΚΑΛΩ !!
May 03 2015
Αγάπη
Votes
26
  Εύχομαι να συντρίψω τον Ένις Τζόνσον, να μου φέρω μια τεράστια συντριβή και πάντα να φλερτάρουν και να μένω μαζί μου. Σε παρακαλώ βοήθησέ με. πραγματικά τον συμπαθώ, και έχω μόνο έναν περιορισμένο χρόνο να περάσω μαζί του, επειδή κινείται.
May 02 2015
Αγάπη
Votes
30
  Εύχομαι ο πρώην μου (Μαρς) να με ρωτήσει πάλι .. Εύχομαι να με γράψει περισσότερο και να με αγαπά περισσότερο από ποτέ! Ότι μπορούμε απλώς να ξεκινήσουμε από πάνω και να έχουμε την καλύτερη σχέση ποτέ .. Εύχομαι να μπορέσουμε να συνδεθούμε ξανά Γνωρίζω ότι έχει ακόμα συναισθήματα για μένα .. Τον αγαπώ περισσότερο από ποτέ και εύχομαι αυτό στο ειδικό μας άπειρο να μοιραστεί με τον Θεό. Επιθυμώ ότι θα μου λείψει επίσης πολλά .. Είναι η ευγνωμοσύνη μου και τα πάντα μου .. Εύχομαι να ανοίξει τα μάτια του .. Παρακαλώ ψήξτε για μένα .. Βάζω ολόκληρη την καρδιά μου σε αυτό !! Παρακαλώ & lt; 3 Σας ευχαριστώ εκπληκτικό
May 02 2015
Αγάπη
Votes
16
  Εύχομαι να μπορέσω και πάλι να σεξ με τον Max για το καλοκαίρι. Θα ήθελα να μπορούσαμε να συναντηθούμε πολλά και να συνεχίσουμε να βλέπουμε ο ένας τον άλλον. Παρακαλώ, πραγματικά το εύχομαι αυτό.
Apr 30 2015
Αγάπη
Votes
21
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Θέλω έντονα ότι ο Τζων Γ που μετακόμισε στην Αυστραλία από τη Νότια Αφρική το 2014 θα με αγαπάει, θα μου τηλεφωνήσει και θα μου πει ότι θα έρθει στο επίσημο χορό μαζί μου στο επίσημο, ζητήστε μου να είμαι η φίλη του στο επίσημο μου το πρώτο φιλί στο επίσημο.Θέλω ότι μετά το επίσημο, θα έρθει να με δεις γιατί δεν θα μπορώ να κοιμηθώ και έτσι κάθεσαι στην αγκαλιά του με τα χέρια μου γύρω μου και μιλάμε ο ένας για τον άλλον και φιλάμε και flirt.I επιθυμούν να μείνουμε μαζί και είμαστε σούπερ χαριτωμένοι μαζί.
May 20 2015
Αγάπη
Votes
49
  Εύχομαι να έχω μια πραγματική ευκαιρία στη νέα αγάπη. ότι θα συναντηθώ με κάποιον που θα είναι ισότιμος εταίρος για μένα, ότι εμείς και εγώ θα είμαστε πιστός, έντιμος και αγαπητός συμπεριφορά ο ένας στον άλλο, ότι αν είναι στο πεπρωμένο μου να έχουμε ήδη μια οικογένεια ότι θα είναι και εγώ καλός συγγενείς γονείς στα παιδιά μας είτε φυσικά είτε υιοθεσιακά, ότι θα είμαι σε θέση να ανταποκριθώ σε όποιες ανάγκες και να έχω την επιθυμία να το κάνω, ότι θα είμαι πιστός στον σύντροφό μου και σε μένα και ότι όταν συναντηθούμε, εμείς θα είναι και τα δύο υγιή μυαλό και βούληση, συμβατά με όλους τους τρόπους σωματικά, διανοητικά, συναισθηματικά και πνευματικά. Επιπλέον, θέλω να προστατευθώ για εμάς και τα μέσα για την επίτευξη των αμοιβαίων στόχων και των φτωχών μας, τόσο χωριστά όσο και μαζί. Μήπως αυτή η νέα αγάπη είναι κάποιος που είναι στο υψηλότερο καλό μου και το υψηλότερο καλό των φίλων μου, της οικογένειας και των αγαπημένων μου και μπορεί να είμαι στο ύψιστο καλό γι 'αυτούς και τους φίλους τους, την οικογένεια και τους αγαπημένους μου. Αφήνω το άτομο ανώνυμο να κρατήσει τις πόρτες ανοικτές.
May 20 2015
Αγάπη
Votes
20
  Έχω μια μόνο επιθυμία.Δεν θέλω τίποτα άλλο, μόνο αυτό.Ελπίζω ότι θα ερωτευτεί μαζί μου και θα ήθελα να είμαι σε μια σχέση μαζί του.Η χώρα της έλξης (το μυστικό) δεν αποτυγχάνει ποτέ έτσι είμαι σίγουρος το σύμπαν θα δώσει σε όλους σας και σε μένα, μαζί με αυτό που ζητάμε και θα ξυπνήσουμε τις επιθυμίες μας. Ακολουθώντας καλές δονήσεις σε όλους σας και ίσως όλες οι επιθυμίες σας να γίνουν πραγματικότητα σύντομα & lt; 3
May 21 2015
Αγάπη
Votes
160
  Θα ήθελα να συναντήσω τον ψυχρό μου συνεργάτη και τον ιδανικό συνεργάτη μου και να τον ερωτευτεί εντελώς. Θέλω να τον συναντήσω πολύ σύντομα. Θέλω να είναι όμορφος στα μάτια μου και να έχει μια ρομαντική, συναισθηματική και σεξουαλική σχέση μαζί του. Θέλω να ταξιδέψω μαζί του και να τον φιλήσω.
May 25 2015
Αγάπη
Votes
34
  Εύχομαι ότι ο Μπερί και ο Μπράτσε ερωτεύτηκαν μαζί μου και πάντοτε αγωνίστηκαν για την αγάπη μου και θα έβγαζα ένα κουτάβι από μπλακ και το blake θα μου πρότεινε όταν ήμουν 12 χρονών και οι γονείς μου και οι γονείς του είπαν ότι θα μπορούσαμε να παντρευτούμε
May 26 2015
Αγάπη
Votes
36
  Θα ήθελα να κάνω μια συμφωνία με το κρυπτογραφημένο νομοσχέδιο. Εμφανίζεται πάντα σε ανθρώπινη μορφή και μπορώ να επιλέξω τις συμφωνίες. Καταλήγω να είμαι αθάνατος μόλις συναντηθούμε. Απλά κάνουμε αυτή την ευχή να γίνει πραγματικότητα, όπως είναι το όνειρό μου.
May 27 2015
Αγάπη
Votes
30
  Θέλω να είμαι το πιο όμορφο, ψηλό, έξυπνο, ταλαντούχο κορίτσι και θέλω να είμαι ειλικρινής με τους ανθρώπους .. Όλοι πρέπει να με αγαπούν .. Θέλω να είμαι πιο έξυπνος από μένα. Θέλω τα χείλη μου τέλεια.
May 30 2015
Αγάπη
Votes
27
  Είμαι σε πολύ πόνο, και είμαι απελπισμένα ερωτευμένος με ένα κορίτσι που είναι θυμωμένος με μένα. Είναι η αγάπη της ζωής και της ψυχής μου. Θέλω να με αγαπά εντελώς και κτητικό με αφοσίωση και αφοσίωση και να με πνιγεί με την αγάπη της για πάντα
May 30 2015
Αγάπη
Votes
44
  Θα ήθελα να συναντήσω τον ιδανικό σύντροφό μου και τον σύντροφο ψυχής μου. Εύχομαι να τον προσελκύσει πολύ και να με αγαπά και να με δεχτεί για ποιον είμαι. Θέλω να με σεβαστεί και να αγαπάς και να με φροντίζεις. Θέλω να είναι όμορφος και ψηλός και μυώδης. Θέλω μια ρομαντική, συναισθηματικά αγαπημένη, διασκεδαστική, συναρπαστική, αγαπώντας και σεβασμό σχέση μαζί του. Θα ήθελα επίσης να έχουμε καταπληκτικό και συναρπαστικό σεξ στη σχέση μας. Θέλω να τον συναντήσω πολύ, πολύ σύντομα στη νεανική μου ζωή και για να γίνει ο φίλος μου. Θέλω να αισθάνομαι ασφαλής και αγαπημένη γύρω του και για να αισθάνεται ευτυχισμένος και αγαπούσε γύρω μου. Θέλω να είναι σέξι φιλιά, έξυπνη και διασκεδαστική.
May 30 2015
Αγάπη
Votes
35
  Εύχομαι η φίλη μου Hannah να μετακινηθεί από το Αϊντάχο στην πόλη στην οποία ζουν σήμερα και θα αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον και θα είμαστε μαζί εφ 'όσον και οι δύο ζούμε.
May 31 2015
Αγάπη
Votes
46
  Εύχομαι να μπορώ να οδηγήσω και να μην καταρρεύσω ποτέ ή να έχω ένα ατύχημα και ότι το αυτοκίνητό μου δεν θα μπορούσε ποτέ να υποστεί βλάβη ή να αφαιρεθεί από μένα. Και εύχομαι το νέο μου κινητό να έχει απεριόριστα δεδομένα κειμένου mins και να καλεί δωρεάν. και ότι είχα μια μαγεία εφαρμογή ευχή στο νέο μου τηλέφωνο που θα μπορούσε να μου δώσει πραγματικές ευχές και όταν λέω "I Wish" και θέλω την επιθυμία μου να γίνει πραγματικότητα.
Jun 05 2015
Αγάπη
Votes
35
  Εύχομαι ότι εγώ και η πρώην μου Βρετάνη θα επέστρεψα μαζί και θα μείνω μαζί και ότι θα έρθει μαζί μου και θα μου έστειλε το κείμενο όταν θα της έγραφα και ότι θα προσπαθούσε να με καταλάβει και θα μπορούσα να την καταλάβω και ότι αυτή θα με ενθάρρυνε να κάνω καλύτερα. Και ότι ποτέ δεν θα σπάσουμε ή θα συζητήσουμε μεταξύ μας, εκτός και αν παίζουμε, επίσης, ότι θα με αγαπούσε όπως έκανε πριν, αλλά θα ήταν πιο προσεγμένο και εύκολο να μιλήσει και ότι είχε μόνο τα μάτια για μένα και ότι όλοι είδαν ότι ήταν η ολοκλήρωση του δέρματός μου ή λίγο ελαφρύτερο και εξακολουθεί να είναι πραγματικά όμορφο. Και ότι θα παραμείνει πιστός σε μένα, δεν έχει σημασία τι. Επίσης, ότι θα είμαστε πάντα ευχαριστημένοι ο ένας τον άλλο και ποτέ δεν θα βαρεθούμε να είμαστε ο ένας γύρω από τον άλλο. Τέλος, όταν είμαστε μαζί, άλλα άτομα μπορούν να δουν την αγάπη μας και να είναι πραγματικά χαρούμενα. Εύχομαι αυτό να συμβεί στις 10 Ιουνίου 2015. Plz Vote !!!!!!!!!!!!!!
Jun 05 2015
Αγάπη
Votes
43
  Θα ήθελα να ακούσω και να δω από. Τζέρι αλάν Γουίλιαμς. Αυτός ο θεός θα ανοίξει την καρδιά του και την επικοινωνία μεταξύ μας. Ότι θα με τηλεφώνησε. Και να σταματήσει να με αγνοεί, τι θέλει. . μου soulmate αληθινή αγάπη στη ζωή μου. Επίσης, θέλω to.ger μια cat.pay.200.00 deposit.end this.stress και lonliness.get χρήματα από το. μηδα που μου χρωστάει.25.00.και εγώ για να χάσουν βάρος ζυγίζω 250 lbs.i θέλουν να χάσουν 150lbs.i θέλουν να είναι ελκυστική και αγαπημένη.και need.i need.bigger couch.recliner.air conditioner.curtains.miracles.i want.a.relationship.with.a man.i επίσης πρέπει να get.divorced.that θα με κοστίσει .323.00 μου νέα things.also i need.a.car.i dont.have one.i επιθυμούν to.receive περισσότερο μοβ roses.me να find.a.better job..get 3 ημέρες μακριά.work.i need.a.small διακοπές από Quincy.Jerry Williams καλέστε me.again.more wishes.all προσευχές απάντησε.end back.pain.money.
Jun 09 2015
Αγάπη
Votes
43
  Εύχομαι ο Benjamin Cass να πέσει τρελά και βαθιά ερωτευμένος μαζί μου και θα με ρωτήσει την Πέμπτη την επόμενη εβδομάδα στο σχολείο. Ψηφίστε γιατί χρειάζομαι αγάπη στη ζωή μου.
Jun 12 2015
Αγάπη
Votes
30