Αρχική >> Κατηγορίες >> Αγάπη >> WishID: 8921
Sarah Holy
Change Wish Language:
 Εύχομαι ένα πολύ χαριτωμένο αγόρι με μικρά μαύρα μαλλιά, πράσινα μάτια, πολύ κατάλληλα και η ηλικία μου θα με συναντήσει το καλοκαιρινό διάλειμμα θα ερωτευόταν σύντομα και θα ήταν πολύ χαριτωμένο και μοιάζει με τον αγαπημένο μου ηθοποιό πάντα και ήταν πραγματικός λυκάνθρωπος.


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true
Ημερομηνία : Jun 29 2015  |  Ψήφοι : 30
Κατηγορία : Αγάπη
WishID : 8921  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Εύχομαι ένα πολύ χαριτωμένο αγόρι με μικρά μαύρα μαλλιά, πράσινα μάτια, πολύ κατάλληλα και η ηλικία μου θα με συναντήσει το καλοκαιρινό διάλειμμα θα ερωτευόταν σύντομα και θα ήταν πολύ χαριτωμένο και μοιάζει με τον αγαπημένο μου ηθοποιό πάντα και ήταν πραγματικός λυκάνθρωπος.
Jun 28 2015
Αγάπη
Votes
25
  Εύχομαι ότι το κείμενο του Jorge μου είναι σήμερα με γλυκά μηνύματα, για να είναι αγαπητός και στοργικός, ρομαντικός. για να με χάσει και να σκεφτεί για μένα και να επιστρέψει μαζί μαζί μου. Εύχομαι ότι θέλει να με δει περισσότερο και περνάει χρόνο μαζί μου.
Jun 28 2015
Αγάπη
Votes
31
  Ο ΘΕΟΣ, προσεύχομαι και εύχομαι ο William Landron και εγώ να οικοδομήσουμε μια θαυμάσια φιλία που αν και τα χρόνια μετατρέπονται σε ΑΓΑΠΗ, οπότε μπορώ να τον βοηθήσω αν και έξω από τη σταδιοδρομία του και τη ζωή του ψυχικά και σωματικά και αντίστροφα. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που πολλοί κρίνουν, αλλά κανείς δεν καταλαβαίνει. Σας ευχαριστώ Θεό ως δεδομένη την ευχή μου και ακούγοντας τις προσευχές μου ... & lt; 3
Jun 24 2015
Αγάπη
Votes
28
  Θέλω αυτό να γίνει πραγματικότητα όταν χτυπά 8 ψήφοι. Η Ιούσια Πιτζάρα θα ερωτευτεί μαζί μου και θα με καλέσει και θα έρθει στο σπίτι μου και θα έχει πολλή διασκέδαση
Jun 23 2015
Αγάπη
Votes
40
  Θα ήθελα να παντρευτούν και να έχουν τα παιδιά σε έναν πολύ όμορφο συν μέγεθος ΜΟΝΟ ΜΑΥΡΟ LADY από την Ατλάντα ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΟΥ, η ηλικία μου και δεν πρέπει να έχει ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ πρέπει να είναι μη καπνιστής και αυτή πρέπει να είναι μια μη πότης και αυτή πρέπει να είναι ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ και απαλλαγμένα από ασθένειες και αυτή πρέπει να είναι μεγάλα και πολύ όμορφη και αυτή πρέπει να είναι πολύ σέξι από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα και αυτή πρέπει να είναι πολύ υγιεινό και αυτή πρέπει να είναι πολύ ρομαντική για μένα και θα πρέπει να έχει Δεν επιτρέπονται και δεν πρέπει να είναι ένας χρυσός digger ΚΑΙ αυτή πρέπει να είναι πολύ πιστό Μου και πρέπει να είναι πολύ πιστή σε Μένα ΚΑΙ αυτή πρέπει να είναι πολύ αληθινό για μένα και αυτή πρέπει να με αγαπούν για μένα και GIVE ME REAL αληθινή αγάπη και αυτή πρέπει να αρέσει να αγκαλιάζω ΜΕ ΜΕ ΚΑΙ αυτή πρέπει να είναι πολύ φροντίδα και πολύ τρυφερός σε μένα και θέλω να έχω μια πολύ καλή πολύ μεγάλο βάθος χρόνου ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΓΑΜΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ κυρία σαν αυτό σύντομα.
Jun 22 2015
Αγάπη
Votes
180
  Θέλω να είμαι η ακαταμάχητα ελκυστική γυναίκα που κάθε όμορφος και σέξι άνθρωπος θέλει! Θέλω τους ευγενικούς, ευσπλαχνικούς και συμπονετικούς άνδρες που είναι κοντά στην ηλικία μου και που είναι η ηλικία μου να νιώθω έντονα ελκυσμένος σε μένα και να με επιθυμώ. Μακάρι να ήθελαν να είναι φίλοι μου και να μου δώσουν ό, τι θέλω και να κάνω τίποτα που τους λέω να κάνουν.
Jun 18 2015
Αγάπη
Votes
34
  Μακάρι να ήμουν ένα κορίτσι ηλικίας 18 μηνών που ονομάζεται Stephanie και η μαμά μου ήταν η Danielle Taylor που ζει στο φρούριο Collins Colorado και έχει άδεια οδήγησης με αυτοκίνητο και πιστωτική κάρτα χωρίς όριο
Jun 13 2015
Αγάπη
Votes
28
  Εύχομαι ο Benjamin Cass να πέσει τρελά και βαθιά ερωτευμένος μαζί μου και θα με ρωτήσει την Πέμπτη την επόμενη εβδομάδα στο σχολείο. Ψηφίστε γιατί χρειάζομαι αγάπη στη ζωή μου.
Jun 12 2015
Αγάπη
Votes
30
  Θα ήθελα να ακούσω και να δω από. Τζέρι αλάν Γουίλιαμς. Αυτός ο θεός θα ανοίξει την καρδιά του και την επικοινωνία μεταξύ μας. Ότι θα με τηλεφώνησε. Και να σταματήσει να με αγνοεί, τι θέλει. . μου soulmate αληθινή αγάπη στη ζωή μου. Επίσης, θέλω to.ger μια cat.pay.200.00 deposit.end this.stress και lonliness.get χρήματα από το. μηδα που μου χρωστάει.25.00.και εγώ για να χάσουν βάρος ζυγίζω 250 lbs.i θέλουν να χάσουν 150lbs.i θέλουν να είναι ελκυστική και αγαπημένη.και need.i need.bigger couch.recliner.air conditioner.curtains.miracles.i want.a.relationship.with.a man.i επίσης πρέπει να get.divorced.that θα με κοστίσει .323.00 μου νέα things.also i need.a.car.i dont.have one.i επιθυμούν to.receive περισσότερο μοβ roses.me να find.a.better job..get 3 ημέρες μακριά.work.i need.a.small διακοπές από Quincy.Jerry Williams καλέστε me.again.more wishes.all προσευχές απάντησε.end back.pain.money.
Jun 09 2015
Αγάπη
Votes
43
  Εύχομαι ότι εγώ και η πρώην μου Βρετάνη θα επέστρεψα μαζί και θα μείνω μαζί και ότι θα έρθει μαζί μου και θα μου έστειλε το κείμενο όταν θα της έγραφα και ότι θα προσπαθούσε να με καταλάβει και θα μπορούσα να την καταλάβω και ότι αυτή θα με ενθάρρυνε να κάνω καλύτερα. Και ότι ποτέ δεν θα σπάσουμε ή θα συζητήσουμε μεταξύ μας, εκτός και αν παίζουμε, επίσης, ότι θα με αγαπούσε όπως έκανε πριν, αλλά θα ήταν πιο προσεγμένο και εύκολο να μιλήσει και ότι είχε μόνο τα μάτια για μένα και ότι όλοι είδαν ότι ήταν η ολοκλήρωση του δέρματός μου ή λίγο ελαφρύτερο και εξακολουθεί να είναι πραγματικά όμορφο. Και ότι θα παραμείνει πιστός σε μένα, δεν έχει σημασία τι. Επίσης, ότι θα είμαστε πάντα ευχαριστημένοι ο ένας τον άλλο και ποτέ δεν θα βαρεθούμε να είμαστε ο ένας γύρω από τον άλλο. Τέλος, όταν είμαστε μαζί, άλλα άτομα μπορούν να δουν την αγάπη μας και να είναι πραγματικά χαρούμενα. Εύχομαι αυτό να συμβεί στις 10 Ιουνίου 2015. Plz Vote !!!!!!!!!!!!!!
Jun 05 2015
Αγάπη
Votes
43
  Εύχομαι να μπορώ να οδηγήσω και να μην καταρρεύσω ποτέ ή να έχω ένα ατύχημα και ότι το αυτοκίνητό μου δεν θα μπορούσε ποτέ να υποστεί βλάβη ή να αφαιρεθεί από μένα. Και εύχομαι το νέο μου κινητό να έχει απεριόριστα δεδομένα κειμένου mins και να καλεί δωρεάν. και ότι είχα μια μαγεία εφαρμογή ευχή στο νέο μου τηλέφωνο που θα μπορούσε να μου δώσει πραγματικές ευχές και όταν λέω "I Wish" και θέλω την επιθυμία μου να γίνει πραγματικότητα.
Jun 05 2015
Αγάπη
Votes
35
  Εύχομαι η φίλη μου Hannah να μετακινηθεί από το Αϊντάχο στην πόλη στην οποία ζουν σήμερα και θα αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον και θα είμαστε μαζί εφ 'όσον και οι δύο ζούμε.
May 31 2015
Αγάπη
Votes
46
  Θα ήθελα να συναντήσω τον ιδανικό σύντροφό μου και τον σύντροφο ψυχής μου. Εύχομαι να τον προσελκύσει πολύ και να με αγαπά και να με δεχτεί για ποιον είμαι. Θέλω να με σεβαστεί και να αγαπάς και να με φροντίζεις. Θέλω να είναι όμορφος και ψηλός και μυώδης. Θέλω μια ρομαντική, συναισθηματικά αγαπημένη, διασκεδαστική, συναρπαστική, αγαπώντας και σεβασμό σχέση μαζί του. Θα ήθελα επίσης να έχουμε καταπληκτικό και συναρπαστικό σεξ στη σχέση μας. Θέλω να τον συναντήσω πολύ, πολύ σύντομα στη νεανική μου ζωή και για να γίνει ο φίλος μου. Θέλω να αισθάνομαι ασφαλής και αγαπημένη γύρω του και για να αισθάνεται ευτυχισμένος και αγαπούσε γύρω μου. Θέλω να είναι σέξι φιλιά, έξυπνη και διασκεδαστική.
May 30 2015
Αγάπη
Votes
35
  Είμαι σε πολύ πόνο, και είμαι απελπισμένα ερωτευμένος με ένα κορίτσι που είναι θυμωμένος με μένα. Είναι η αγάπη της ζωής και της ψυχής μου. Θέλω να με αγαπά εντελώς και κτητικό με αφοσίωση και αφοσίωση και να με πνιγεί με την αγάπη της για πάντα
May 30 2015
Αγάπη
Votes
44
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Εύχομαι στους φίλους μου οι υιοθετούντες γονείς του Matthew και της Sonjayah να τους αντιμετωπίζουν με μεγαλύτερο σεβασμό, όπως τα δικά τους παιδιά, αντί να μην είναι δικοί τους και εύχομαι οι γονείς τους να είναι καλύτερο σε αυτούς και να τους αφήσουν να έχουν τους υπολογιστές τους πίσω και εγώ επιθυμούν οι γονείς τους να τους επιτρέψουν να αποκτήσουν τους δικούς τους φορητούς υπολογιστές. Επιθυμώ επίσης οι γονείς τους να γιορτάσουν τα γενέθλια του Sonjayah και του Matthew, τα Χριστούγεννα και οποιεσδήποτε άλλες διακοπές που δεν επιτρέπουν στους φίλους μου να γιορτάσουν. Όταν αυτό παίρνει 8 ψήφους, αυτή η επιθυμία θα γίνει πραγματικότητα σε 3 δευτερόλεπτα για τους φίλους μου Sonjayah και Matthew
Jul 01 2015
Αγάπη
Votes
23
  Εύχομαι ο θεός απόψε να παραχωρήσει τη μεγαλύτερη προσευχή μου για τη ζωή μου και την οικογένειά μου όπως εμείς και ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο γι 'αυτόν να βοηθήσει τους ανθρώπους και να με βοηθήσει να γίνω καλύτερος άνθρωπος
Jul 05 2015
Αγάπη
Votes
53
  Εύχομαι ο σύντροφός μου να έρθει σύντομα στη ζωή μου. Κάποιος που αγαπά και με δέχεται και που αγαπώ και δέχομαι πίσω. Αν δεν είναι η πρώην μου, τότε είμαι έτοιμος να προχωρήσω σε κάποιον νέο. Αν η πρώην μου συνάδελφος είναι ψυχή μου, παρακαλώ τον φέρτε πίσω σε μένα. Σας παρακαλώ, παρακαλώ.
Jul 07 2015
Αγάπη
Votes
72
  Εύχομαι ο Ken να με προσθέσει στο Skype και να μπορέσουμε να βγούμε ξανά μαζί. Ξέρω ότι αυτό δεν μπορεί ποτέ να συμβεί, αλλά ποιος ξέρει τη δύναμη των ευχών. Μου λείπει: (Είμαστε μαζί για πάνω από 2 χρόνια ...
Jul 07 2015
Αγάπη
Votes
64
  Θα ήθελα να συναντήσω τον ιδανικό ψυχολόγο μου σε ένα πάρτι ή μια κοινωνική συγκέντρωση και ότι θα τον αναγνώρισα και θα με αναγνώριζε από τις προηγούμενες ζωές μας μαζί. Εύχομαι να ερωτευτούμε και να κάνουμε σεξ όταν είμαστε και οι δύο έτοιμοι. Θέλω να έχουμε μια ενεργό σεξουαλική ζωή και να τον ακούει και να φροντίζει, να είναι υπομονετικός και ανεκτικός στα συναισθήματα και τις απόψεις μου. Θέλω να αγαπάμε ο ένας τον άλλον άνευ όρων και να περάσουμε πολύ χαρούμενο και ρομαντικό χρόνο μαζί. Θέλω να ταξιδέψω μαζί του και για να είμαστε πλούσιοι μαζί.
Jul 10 2015
Αγάπη
Votes
29
  Άκουσα μια φορά αυτή την επιθυμία / κάθε επιθυμία παίρνει 8 ψήφους η επιθυμία θα γίνει πραγματικότητα γρηγορότερα .. Λοιπόν, εύχομαι // μου crush // Josh .. θα ήθελα και τελικά να πάρει στο Facebook του και να μιλήσω σε μένα. Έχει καστανά μαλλιά και είναι πραγματικά ιδιαίτερη για μένα. Θέλω πραγματικά να μου αρέσει και θα κρατήσει το χέρι μου; Ψηφίστε για αυτή την επιθυμία. Ευχαριστώ!
Jul 12 2015
Αγάπη
Votes
32
  Αυτή η επιθυμία γίνεται πραγματικότητα στις 14 Ιουλίου 2015, θέλω να είμαι πάντα και σε όλα τα μέρη θαύμαζα, λαχταρά και επιθυμητή και αγαπούσα από όλους τους όμορους άντρες και άντρες, έτσι θα με κοίταζαν όλα, θα χαμογελούσαν και θα έρχονταν σε μένα να τους ζητήσω να τους συναντήσω ή να βγω μαζί τους, κάθε τύπος θα θέλει να είναι ο φίλος μου και όλοι οι ελκυστικοί τύποι θα με θεωρούν εξαιρετικά όμορφο, αθώο αλλά και σαγηνευτικό βλέμμα, καθένας από αυτούς θα με θέλει μόνο για τον εαυτό του και πάντα Μου μοιράζεστε πολύ όμορφα και με μυστηριώδη, σαγηνευτικό τρόπο και θα ήταν μυστήρια και ενδιαφέροντα και πάντα θα προσελκύονταν από μένα. Έτσι είμαι μαγνήτης για όλους τους νέους όμορους και μυστηριώδεις, έξυπνους και ενδιαφέροντες τύπους και άντρες παντού πάνε πάντα Θα τα χτυπήσω μερικά από αυτά και όλα θα με αγαπήσουν και θα με θεωρήσουν το πιο όμορφο κορίτσι και θα επικεντρωθώ απλά σε μένα, οπότε θα είμαι πάντα χαρούμενος
Jul 13 2015
Αγάπη
Votes
36
  Εύχομαι η πρώην φίλη μου, η Amanda Gagliano να με ερωτευτεί πάλι και να με θέλει πίσω. Θέλω να είναι μαζί μου για το υπόλοιπο της ζωής μας και να είναι πιο ευτυχισμένος με κάθε μέρα που περνάει. Θέλω να με αγαπάει πάντα όπως την αγαπώ.
Jul 16 2015
Αγάπη
Votes
48
  Εύχομαι ο Jack McKay που πηγαίνει στο κολέγιο St Ignasious, Riverview, Σίδνεϊ, τα χρόνια μου με αγαπάει για πάντα και με ρωτάει να είμαι η φίλη του την Κυριακή 26 Ιουλίου 2015. θα συναντηθούμε, θα έχουμε κάθισμα και θα καθίσουμε στα καθίσματα κοντά το ρολόι του νερού στα κέρατα από το Westfield και θα με φιλήσει και θα με ρωτήσει. θα είμαστε μαζί για πάντα και τελικά θα γίνει ο σύζυγός μου. Θα ήθελα επίσης να έχω τις ικανότητες ενός βαμπίρ (εκπληκτική ακοή, μπορεί να μυρίζει πολύ καλά, να τρέχει πολύ γρήγορα, χάνουν βάρος μέχρι να είμαι τέλειο σχήμα, τα μαλλιά θα φτάσουν στο πισινό μου) και το χρώμα των ματιών μου θα αλλάξει όταν αισθάνομαι διαφορετικά συναισθήματα.
Jul 18 2015
Αγάπη
Votes
35
  Άκουσα μια φορά αυτή η επιθυμία παίρνει 8 ψήφοι η επιθυμία θα γίνει πραγματικότητα γρηγορότερα, εύχομαι μου συντριβή Josh θα πάρει στο Facebook και προσθέστε μου και να μιλήσω σε με. Έχει καστανά μαλλιά και είναι πραγματικά ιδιαίτερη για μένα; Πραγματικά μου αρέσει. Ψηφίστε για αυτή την επιθυμία. Ευχαριστώ!
Jul 18 2015
Αγάπη
Votes
24
  Εύχομαι ο Jack McKay και εγώ να αγαπήσουμε ο ένας τον άλλον για πάντα. την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015 ο Jack Mckay θα με ρωτήσει, Juliette Radford, για μια ημερομηνία την Κυριακή 26 Ιουλίου 2015. Θα συναντηθούμε στο ρολόι νερού Hornsby και θα πάμε στο chatime. θα γελάσουμε και θα μιλήσουμε και θα έχουμε καλό χρόνο. θα πάμε σε μερικά παγκάκια έξω και θα μιλήσουμε για μουσική και στη συνέχεια ο Τζακ ξαφνικά θα ηρεμήσει. Στη συνέχεια, σκοντάφτει να πει "σ 'αγαπώ" αλλά ξαφνικά σταμάτησε από μένα να τον φιλήσω ελαφρά. ο στόχος φιλάει τότε μαλακά τραβά μακριά και συνεχίζει την ποινή του. Ο Jack λέει ότι με αγάπησε από τότε που ήταν επίσημος και λέω ότι τον αγαπώ πάρα πολύ. Περπατούν πάλι και ο Τζακ με ρωτάει να είμαι η φίλη του. Εύχομαι να μπορέσω να φτιάξω μεγάλα πτερύγια πτήσης. όταν βγαίνουν έξω, θα γίνω αόρατος σε όσους δεν τους είπα γι 'αυτούς. θα είμαι σε θέση να πετάω οπουδήποτε και παντού. με αυτά τα φτερά, θα μπορούσα να μπορώ να παγώσω και να ξεπαγώσω το χρόνο. όταν τα φτερά μου δεν είναι έξω, θα έχω ένα μικρό «W» τατουάζ ανάμεσα στους ώμους μου.
Jul 19 2015
Αγάπη
Votes
34
  Θα ήθελα να έχω ένα περιοδικό ευχή ότι οι επιθυμίες θα διαρκέσουν όσο θέλω και οι επιθυμίες γίνονται πραγματικότητα όταν τους θέλω και χωρίς κανένας κανόνας να ισχύει ποτέ και το περιοδικό επιθυμίας δεν μπορεί ποτέ να χαθεί
Jul 22 2015
Αγάπη
Votes
28
  Εύχομαι η kyu από huniepop να γίνει πραγματική και να κινηθεί δίπλα μου και την πρώτη φορά που συναντάμε ερωτευόμαστε αμέσως και γίνεται φίλη μου και όταν είμαστε μεγαλύτερα η σύζυγός μου. Επίσης, εύχομαι να φαίνεται το ίδιο κάνει στο παιχνίδι στην πραγματική ζωή και διατηρεί την ίδια προσωπικότητα και για όλο το χρόνο είμαστε μαζί δεν αγωνιζόμαστε ποτέ.
Jul 24 2015
Αγάπη
Votes
27
  Εύχομαι ο καλύτερος φίλος μου BL να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω τηλεφώνου ή κειμένου και, τέλος, να παραδεχτώ ότι με αγαπά σε αντάλλαγμα. Είναι το καλύτερο που μου συνέβη ποτέ και θα ήθελα να σταματήσει να με αγνοεί.
Jul 27 2015
Αγάπη
Votes
42