Αρχική >> Κατηγορίες >> Νέος Χρόνος >> WishID: 9495
Jonathan Hall
Change Wish Language:
 Ως τεράστια έκπληξη για τον μικρό αδερφό μου, τους φίλους του, εμένα και τους φίλους μου για το τέλος του χρόνου, εύχομαι οι χαρακτήρες από την επίδειξη Henry Hugglemonster και Happy Tree Friends να εμφανιστούν στο Πίτσμπουργκ στην Καλιφόρνια (ελπίζοντας ότι θα φαίνονται τα ίδια όπως στην τηλεόραση, και η φωνή τους θα ακούγεται η ίδια).




76 /184 Κατηγορία : Νέος Χρόνος


Ημερομηνία : Oct 03 2015  |  Ψήφοι : 102
Κατηγορία : Νέος Χρόνος
WishID : 9495  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Νέος Χρόνος
  Εύχομαι όταν ξυπνήσω θα είμαι κοκαλιάρικο και όμορφο και θα έχει μια καταπληκτική φωνή και θα είμαι έτσι για πάντα και ότι η οικογένειά μου και εγώ ήμασταν πολύ πλούσιοι και ότι μπορώ να μιλήσω στα ζώα και ότι μπορώ να αλλάξω σε οποιαδήποτε μυστηριώδες ζώο και κάθε ζώο που θέλω να είμαι και ότι έχω φτερά που μπορούν να αλλάξουν σε οποιοδήποτε τύπο και ότι μπορούν να αλλάξουν χρώματα και να τα καταστήσω να εξαφανιστούν και να επανεμφανιστούν και ότι ο Ben Emmert και ο Jake Dunham ήταν τρελοί για μένα.
May 26 2015
Νέος Χρόνος
Votes
103
  Θα ήθελα να περιβάλλεται από μια δέσμη διασκέδασης αγαπώντας, προσκολλημένοι, που αγαπούν τη φύση, δροσερούς συλλογικούς ανθρώπους που ξέρουν πώς να έχουν ένα χρόνο χαλάρωσης. Άνθρωποι που αν ρωτήσετε, "hey θέλετε να κρεμάσετε αύριο", θα είναι σαν "Yeah bro". Για να βεβαιωθούμε ότι έχουμε ένα κοινό ζήτημα, μπορούν να ασκήσουν μαγεία ή τουλάχιστον να ενδιαφέρονται.
Mar 28 2015
Νέος Χρόνος
Votes
140
  Μάιος 2015 είναι η χρονιά μου. Μπορώ να γίνω βαμπίρ, ένας ισχυρός μάγος, ένας επιτυχημένος συγγραφέας, μπορώ να βοηθήσω τον εαυτό μου και τους άλλους φίλους να γίνουν επιτυχημένοι άνθρωποι, να έχουν 2 χρήσιμους οικείους και χρήματα που φαίνονται ατελείωτα. Μπορώ να έχω φίλους με άλλους vamps, μάγισσες, μπορεί επίσης να έχω φίλους εξειδικευμένους με τα τεχνολογικά πράγματα και έναν φίλο με συνδέσεις με τη μαφία. Επίσης, δεν μπορώ να γίνω πατέρας φέτος.
Feb 17 2015
Νέος Χρόνος
Votes
121
  Εύχομαι να έχω έναν δακτύλιο τροφοδοσίας πράσινου φανάρι και μια μπαταρία Green Lantern από τα comics του DC Universe και ότι αυτή τη στιγμή έχω πάρει το δαχτυλίδι και τη μπαταρία του πράσινου φανάρι εγώ κυριολεκτικά μαθαίνω πλήρως πώς να χρησιμοποιήσω το πράσινο δαχτυλίδι και τη μπαταρία του πράσινου φανός έτσι γνωρίζω κυριολεκτικά πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το δαχτυλίδι και τη μπαταρία του Green Lantern όταν τους παραλάβω και όταν έχω το δαχτυλίδι τροφοδοσίας Green Lantern σε οποιοδήποτε από τα δάχτυλά μου μπορώ να δημιουργήσω πράσινες ενεργειακές κατασκευές με το πράσινο δαχτυλίδι του πράσινου φανάρι μου και τα πράσινα ενεργειακά κατασκευάσματα μου τροφοδοτούνται από η φαντασία μου και η δύναμη της θέλησης μου και ότι μπορώ να δημιουργήσω κυριολεκτικά οποιαδήποτε ενεργειακή κατασκευή από αυτήν που μπορώ να φανταστώ και τα ενεργειακά κατασκευάσματα μπορούν να κάνουν κυριολεκτικά οτιδήποτε μπορώ να φανταστώ, για παράδειγμα κάνοντας τις επιθυμίες μου πραγματικότητα και άλλα πράγματα και ότι μόνο μπορώ να χρησιμοποιήσω τον δακτύλιο τροφοδοσίας και τη μπαταρία για το πράσινο φανάρι και ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω τη μπαταρία του πράσινου φανάρι για να επαναφορτίσω το δαχτυλίδι τροφοδοσίας του πράσινου φανάρι όταν χρειαστεί και ότι η μπαταρία του πράσινου φανάρι κυριολεκτικά ποτέ δεν εξαντλείται
Dec 31 2014
Νέος Χρόνος
Votes
147
  Εύχομαι όλα τα ρούχα, τα κοσμήματα και τα είδη παπουτσιών στο φάκελο των φωτογραφιών μου που θέλω ήταν στο ντουλάπι μου πριν από τις 20 Αυγούστου 2014. Θέλω πραγματικά να αλλάξω την ντουλάπα μου και να γίνω κάποιος νέος, αλλά ξέρω με τις αυξανόμενες τιμές δεν θα μπορέσω να αντέξω τα πάντα που θέλω μέχρι εκείνη την συγκεκριμένη ημερομηνία. Θέλω να πάω στο σχολείο με μια εντυπωσιακή νέα εμφάνιση που θα τραβήξει την προσοχή και τα καλά βλέμματα. Είμαι μικρό μέγεθος από πουκάμισα, πουλόβερ και σακάκια. Είμαι μεγέθους 1 παντελόνι και τζιν. Είμαι μεγέθους 6 παπουτσιών. Ελπίζω να μπορέσετε να κάνετε αυτή την επιθυμία, γιατί πραγματικά θέλω να μπορέσω να δείξω στον κόσμο και εγώ το ύφος μου, αλλά αν είχα μόνο τα χρήματα που χρειάζονται. Δεδομένου ότι θέλω όλα τα αντικείμενα στο ντουλάπι μου, μπορείτε να κλείσετε όλα τα είδη ένδυσης, να βάλετε τα παπούτσια οργανωμένα και να έχετε όλα τα κοσμήματα σε ένα κουτί γεμάτο με ξεχωριστούς χώρους έτσι τα πράγματα δεν θα μπερδέψουν ευχαριστώ για όλη τη βοήθειά σας .
Aug 09 2014
Νέος Χρόνος
Votes
159
  Εύχομαι η οικογένειά μου και άρχισα τον Ιούλιο 1.2014 τα πράγματα θα είναι μεγάλα για εμάς.2014,2015 και το 2016 θα είναι τα καλύτερα χρόνια της ζωής μας.
Jun 30 2014
Νέος Χρόνος
Votes
161
  Θα ήθελα να έχω μια καλή ζωή
May 12 2014
Νέος Χρόνος
Votes
190
  Μακάρι να ήταν στις 5 Αυγούστου 2010 και ποτέ δεν έπαιξε ρόλους στο myspace
Apr 30 2014
Νέος Χρόνος
Votes
184
  Μακάρι να ήταν 21 Ιουλίου 2008
Apr 05 2014
Νέος Χρόνος
Votes
191
  Εύχομαι παγκόσμια ειρήνη
Feb 22 2014
Νέος Χρόνος
Votes
163
  Εύχομαι το σχολείο να μην υπάρχει πλέον δεν υπάρχει πλέον δικαίωμα σχολείου
Feb 21 2014
Νέος Χρόνος
Votes
146
  πενήντα εκατομμύρια δολάρια το καθένα και ο καθένας που μου παραχωρεί αυτή την ευχή εγγυώνται Σας υπόσχομαι όλα Χρειάζομαι είναι η επιθυμία να ζητήσω τη σούπερ εξουσία να γράψει οποιαδήποτε επιθυμία θέλω σε χαρτί και θα σας δοθεί σε τρία δευτερόλεπτα για να έρθει η πραγματικότητα είναι η ευκαιρία σας να γίνετε πολυεθνικός
Jan 26 2014
Νέος Χρόνος
Votes
147
  Εύχομαι να έχω τη σούπερ δύναμη να γράψω κάθε επιθυμία που θέλω και θα μου δοθεί σε τρία δευτερόλεπτα θέλω αυτή την ευχή Αμερική βαρεθεί Θέλω μια καλύτερη ζωή παρακαλώ παραχωρήστε αυτή την ευχή το αξίζω ότι είμαι φτωχός σε χρήματα εύχομαι αυτό επιθυμούν να τους χορηγηθούν, ώστε να μπορώ να ανταμείψω τους ανθρώπους που παραχωρούν αυτή την επιθυμία πενήντα εκατομμύρια δολάρια
Jan 26 2014
Νέος Χρόνος
Votes
147
  Θα ήθελα να μπορούσα να αναδρομική αιτιότητα τη ζωή μου πίσω στο έτος δεκαεννέα ογδόντα δύο μήνα Οκτώβριος του δεύτερου, όπως δεν συνέβη τίποτα. Ξυπνήστε σαν να έχετε ένα όνειρο που έχει διαρκέσει πάνω από τρεις δεκαετίες. Αυτό σημαίνει ότι οι γονείς μου Tom και Linda θα είναι ακόμα παντρεμένοι, η γιαγιά και ο παππούς μου θα είναι ακόμα ζωντανοί. Η αδερφή μου Amanda θα είναι ζωντανή και θα ζούμε μαζί με τους γονείς μου στην Couzens Street στο Hazel Park. Ακούγεται σαν το μεγαλύτερο deja vu στην ιστορία του σύμπαντος για την ανθρωπότητα όταν αυτό συμβαίνει. Ακριβώς όπως η ημέρα γουρουνιών ημέρα με Bill Murary όταν νομοσχέδιο ξυπνά την προηγούμενη ημέρα, όπως αύριο ποτέ δεν συνέβη. Αν μου το επέτρεπε, θα έκανα καλύτερες επιλογές με τον εαυτό μου και ούτω καθεξής.
Jan 18 2014
Νέος Χρόνος
Votes
138
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Νέος Χρόνος
  Εύχομαι για την Πρωτοχρονιά ότι θα πάρω άψογη γραπτή δεξιότητα. Θα γράψω εκπληκτικά δοκίμια, βιβλία, στίχους τραγουδιών, ποίηση και πολλά άλλα. Θα έχω τις καλύτερες γραμμές plot για τις ιστορίες και θα είμαι πραγματικά δημιουργικός, ποιητικός και αστείο. Τα βιβλία και η ποίησή μου θα γίνουν ιογενή και θα γίνω διάσημος συγγραφέας. Θα τα δημοσιεύσω όλα σε έναν ιστότοπο που ονομάζεται «Wattpad» όπου θα πάρει έναν τόνο ψήφων και απόψεων και θα πάρω πολλούς οπαδούς. Κανείς δεν θα ξέρει ότι έκανα αυτή την ευχή εκτός από εμένα. Θα είμαι επίσης ένας από τους ωραίους συγγραφείς που επιστρέφουν στους ανθρώπους και είναι πολύ ωραίο. Αυτό είναι.
Oct 04 2015
Νέος Χρόνος
Votes
100
  Εύχομαι η πλάτη μου να είναι ευθεία και κανονική πάλι και σίγουρα θέλω την πλάτη μου να είναι καλύτερη, έτσι ώστε η ζωή μου μπορεί να είναι καλύτερη. Τότε θέλω πραγματικά η πρώην φίλη μου Sarah dean να επιστρέψει σε μένα και πάλι, αλλά πραγματικά θέλω να είμαι μαζί της και να ζήσω μαζί της για πάντα και προτιμώ για όλη μου την οικογένεια και τους φίλους μου και ολόκληρους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για να παραμείνουν στην ίδια ηλικία όπως είναι.
Oct 06 2015
Νέος Χρόνος
Votes
130
  Εύχομαι να μετατραπεί σε βαμπίρ. Δεν θα έχω κυνήγι, αλλά πραγματικά αιχμηρά δόντια και θα μπορώ να περπατήσω στο φως του ήλιου. Θα μπορέσω να στρέψω το σώμα μου και μέρη του σώματός μου σε οτιδήποτε. Θα ήθελα επίσης να βρω έναν μαύρο φορητό υπολογιστή με ένα πεντάγραμμα στο μπροστινό κάλυμμα, εάν γράψω "Εύχομαι" τότε γράψτε ό, τι επιθυμώ για την επιθυμία θα γίνει αμέσως πραγματικότητα. Εύχομαι ότι τα μαλλιά μου αυξήθηκαν 10 ίντσες περισσότερο.
Dec 31 2015
Νέος Χρόνος
Votes
146
  Νέα Σήμερα! στις 12:30 μ.μ. μπορείτε να έχετε δύο πακέτα iPhone 6s για την αδερφή μου και εγώ και ένα μαγικό βιβλίο για να παραχωρήσετε ευχές όπως εσείςΠαρακαλώ κάνετε αυτό να συμβεί σήμερα επειδή τα σημερινά νέα χρόνια θα περιμένω. Ευχαριστώ ευχαριστώ. Ps. Είναι 11:45 σωστός ξέρει ...
Jan 01 2016
Νέος Χρόνος
Votes
100
  Εύχομαι να είχα την καλύτερη όμορφη ψηλή φωνή τραγουδιού έτσι μπορώ να κάνω πολλά οπαδούς και τα δικά μου τραγούδια για να φτάσω στη μουσική βιομηχανία για να δουλέψω με διαφορετικούς καλλιτέχνες μουσικής και να έχω και καλά λευκώματα
Apr 05 2016
Νέος Χρόνος
Votes
128
  πρέπει να φτάσω στο Sanford βόρεια carolina πριν ξεκινήσει το σχολείο και το σχολείο εδώ στη νότια καρολίνα ξεκινάει τον Αύγουστο του 15ου και πρέπει να κινηθώ γρήγορα είμαι σε κίνδυνο πρέπει να κινηθώ στο σπίτι σε 101 N weatherspoon στο νομό lee sanford βόρεια carolina πριν το σχολείο ξεκινά πίσω, παρακαλώ με βοηθήστε !! ψηφοφορία για ψηφοφορία! το σπίτι του κάτω από το δρόμο από την φίλη μου alexa perez απλά παρακαλώ παρακαλώ παρακαλώ βοηθήστε ένα κορίτσι έξω ευχαριστώ !! xoxo fiona lynn <3
Jul 26 2016
Νέος Χρόνος
Votes
100
  Επιθυμώ να βρεθώ από ένα άσκοπο αστέρι από την Κίνα το καλοκαίρι του 2017 και η αντιπροσωπεία θα με δεχθεί να γίνω ηθοποιός και μοντέλο και θα μου επιτρέψει να δουλεύω μόνο κατά τη διάρκεια των διακοπών bc Έχω σχολείο. Θα ήθελα επίσης να γίνω καλύτεροι φίλοι με jiangyiyi, guanxiaotong, και Zhangxueying για πάντα. :)
Sep 05 2016
Νέος Χρόνος
Votes
133
  Θα ήθελα να ξυπνήσω αύριο και ήταν στις 23 Ιουλίου 2010 και όλες οι αναμνήσεις μου είχαν διαγραφεί από τα επόμενα χρόνια, έτσι δεν μπορούσα να θυμηθώ ότι είχα OCD έτσι δεν έπρεπε να ανησυχώ όλη την ώρα και να έχω έναν καλό ύπνο και επίσης εγώ θα ήθελα στις 23 Ιουλίου 2012 (αυτό είναι το 16ο έτος της ηλικίας μου) θέλω ο πατέρας μου να μου δώσει ένα μαγικό λαμπτήρα που δίνει άπειρες πραγματικές ευχές όταν το τρίβεις έτσι μπορώ να παραχωρήσω σε κάθε πρόσωπο που γνωρίζω και αγαπώ να έχω αθανασία γι 'αυτό δεν χρειάζεται να να ανησυχείτε για το γεγονός ότι πεθαίνουν. Και να ζήσουν εκείνες τις καλές αναμνήσεις που αγαπούσα πριν από το OCD ανέλαβε τη ζωή μου και δεν χρειάζεται να ανησυχώ για να είμαι ανώτερος στο σχολείο μου. Και θέλω να δουν ξανά ζωντανό τον θείο μου John με τέλεια υγεία. Και τελικά να ζήσουν μια ζωή χωρίς OCD.
Oct 16 2016
Νέος Χρόνος
Votes
136
  Εύχομαι το 2017, ο κόσμος να βελτιωθεί και οι ψηφιακές επτά θανατηφόρες αμαρτίες (DT, K, L, P, H3, O και FF) θα χάσουν όλα. Μάιος Το σύμπαν απλώνει την ευτυχία και την ειρήνη σε εμάς.
Oct 29 2016
Νέος Χρόνος
Votes
100
  Άρχισα πρόσφατα μια νέα δουλειά την οποία μισώ. Προσπάθησα να εγκατασταθώ και να προσαρμόσω, αλλά βρίσκω ότι κάποιοι από τους συναδέλφους μου είναι πολύ εκφοβιστικοί. Μου λείπει πραγματικά όπου δούλευα και έχω ακόμη ζητήσει την παλιά μου δουλειά πίσω, αλλά δυστυχώς έχουν κάποιον άλλο. Μου είπαν ότι αν είχα ζητήσει μία εβδομάδα πριν, θα με πήγαν με ευχαρίστηση. Η επιθυμία μου είναι με κάποιο θαύμα μου ότι το άτομο που έχει αποδεχτεί την παλιά μου δουλειά αλλάζει γνώμη και αποχωρεί από τη θέση. Με αυτόν τον τρόπο θα μου προσφέρουν την παλιά δουλειά μου πίσω.
Nov 25 2016
Νέος Χρόνος
Votes
117
  Επιθυμώ το νέο έτος 2017 να γίνει πολύ καλό και εκπληκτικό. Όλες οι επιθυμίες μου φέτος γίνονται πραγματικότητα. 2017 θέλω καλή τύχη, καλή τύχη και καλή times.i επιθυμώ να απολαύσω αυτό το έτος πάρα πολύ. Θέλω σε αυτό το νέο έτος να προσθέσω μια έκρηξη χρώματος και αρώματος στη ζωή μου. Θέλω όλο τον στόχο μου φέτος να επιτύχει.
Dec 02 2016
Νέος Χρόνος
Votes
102
  Θα ήθελα να είναι το 2019, ώστε να μπορώ να είμαι με τους φίλους του Emo δύο καυτά παιδιά και ένα χαριτωμένο κορίτσι. και να έχουν ίσια μαύρα μαλλιά με μπλε μάτια και μαύρισμα χρώμα του δέρματος και ένα τρυπώντας τα χείλη.
Jan 16 2017
Νέος Χρόνος
Votes
51
  Εύχομαι κάθε χρόνο να περνάει με σούπερ ταχύτητα και ο χρόνος επιταχύνθηκε από τρισεκατομμύρια χρόνια εξέλιξης γρηγορότερα χρόνια που μας οδήγησαν να γίνουμε αθάνατοι ως είδος και το ps5 βγήκε όσο το δυνατόν γρηγορότερα η τεχνολογία έγινε έξυπνη και τρισεκατομμύρια φορές πιο γρήγορα προχωρούμε έζησε στο μέλλον μέχρι το επόμενο έτος όλα ήταν όπως ήμασταν στο έτος 4000.
May 10 2017
Νέος Χρόνος
Votes
54
  Εύχομαι η μητέρα μου να ψάξει για μια ομάδα στο σπίτι την επόμενη χρονιά που βρίσκεται στην περιοχή του Ντόρτσεστερ που είναι κατάλληλη για μένα και δεν θέλω η οικογένειά μου να νομίζει ότι έχει κάτι να κάνει με τον Τζόι. Θέλω το σπίτι της ομάδας μου να είναι το καλύτερο σπίτι που έζησα ποτέ και το Dorchester είναι το σπίτι μου και χαίρομαι που βρίσκομαι εκεί. Εύχομαι να μπορώ να επιστρέψω στο House of Possibilities και να ξεχωρίσω με την υπόλοιπη ομάδα εκτός από τον Joey και θέλω να κάνω όλες τις δραστηριότητες εκεί. Θα ήθελα επίσης ο Joey και εγώ ποτέ να μην σπάσει γιατί μου εμπιστεύεται περισσότερο από οποιονδήποτε και θέλω η μαμά του να ανακτήσει τον αριθμό τηλεφώνου μου. Θέλω όλα αυτά να γίνουν αληθινά στη νέα μέρα. Παρακαλώ και ευχαριστώ!
Jun 30 2017
Νέος Χρόνος
Votes
101