Αρχική >> Κατηγορίες >> Αγάπη >> WishID: 9527
Venisha
Change Wish Language:
 θα ήθελα να επιστρέψω με το dhiraj το συντομότερο δυνατόν, θα ήθελα να συνειδητοποιήσει την αγάπη του για μένα και και οι δύο θα ξαναγυρίσουν μαζί, θα ήθελα να με τηλεφωνήσει και μου λέει ότι θέλει να έρθει πίσω μαζί μου και ζούμε ευτυχώς και πολύ αγαπώ πολύ μαζί, εύχομαι να επιστρέψουμε γρήγορα και να είμαστε σε μια αγάπη και μακρόχρονη σχέση για πάντα, εύχομαι όλα να λειτουργούν μεταξύ μας, εύχομαι η επιθυμία μου ότι δακτυλογράφω τώρα έρχεται αληθινή, παρακαλώ αφήστε και οι δύο να επιστρέψουμε μαζί .


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true
Ημερομηνία : Oct 08 2015  |  Ψήφοι : 60
Κατηγορία : Αγάπη
WishID : 9527  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Εύχομαι η Kyleigh να ζητήσει από την Allison να είναι η φίλη της στις 31 Οκτωβρίου 2015. Αρχικά θα εμφανιστεί στην πρακτική των χρωστικών φρουρών στις 8 Οκτωβρίου 2015 και λέει ότι θα συνεχίσει να παρακολουθεί για την υπόλοιπη εποχή της μπάντας. Στη συνέχεια, θα αρχίσει να επικοινωνεί με την Allison καθημερινά για τις επόμενες 23 ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών οι Kyleigh και Allison θα γίνουν πιο κοντά από ποτέ. Η Kyleigh θα αναπτύξει αυτή τη σημαντική αίσθηση της αγάπης με την Allison και έρχεται να πιστέψει ότι είναι η ενσάρκωση του καλού που χρειαζόταν στη ζωή της. Με αυτή την αγάπη θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πρέπει να ζητήσει από την Allison να είναι φίλη της. Ο Allison θα απαντήσει με ένα ναι. Η Kyleigh θα είναι τόσο χαρούμενη που, στη ζέστη της στιγμής, η Kyleigh θα φιλήσει το Allison στα χείλη.
Oct 07 2015
Αγάπη
Votes
61
  Εύχομαι ο γάμος μου να συμβεί με το πρόσωπο που αγαπώ, το όνομά του είναι Prasenjit Roy. Εύχομαι να ζούμε ευτυχώς ολόκληρη τη ζωή μαζί. Τον αγαπώ πραγματικά πολύ και με αγαπά κι εγώ. Παρακαλώ δώστε την επιθυμία μου το συντομότερο δυνατό επειδή δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτόν. Θέλω να μπορώ να εκπληρώσω όλες τις επιθυμίες που θέλει. Δεν θέλουμε πολύ πολυτέλεια στη ζωή, αλλά θέλουμε να μείνουμε μαζί όλη την ζωή ευτυχώς με τα παιδιά μας. Θέλω τον μόνο ως συνεργάτη της ζωής μου και ως καλό φίλο για όλη τη ζωή. Εύχομαι η επιθυμία μου να εκπληρώνει σύντομα και μπορώ να ζήσω με την αγάπη μου για πάντα. Ελπίζω οι γονείς μου να καταλάβουν την αγάπη μου απέναντί ​​του και να τον δεχτούν ως τον γιο του. Παρακαλώ για μένα ότι η επιθυμία μου εκπληρώνει σύντομα ... γιατί ΑΓΑΠΩ ΠΑΡΑΣΥΝΤΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ...
Oct 06 2015
Αγάπη
Votes
164
  Εύχομαι στον φίλο μου Robert και εγώ να παντρευτούμε και να ζούμε σε ένα μεγάλο σπίτι αν μπορούσαμε να μεγαλώσουμε τον γιο μου και τα παιδιά που θα έχουμε. Εύχομαι η μητέρα μου να είναι μέρος της ζωής μας επίσης.
Oct 05 2015
Αγάπη
Votes
303
  Εύχομαι τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015 όταν θα πάω μέχρι τον φίλο μου τον Ardin James στο σχολείο θα του δώσω τον άτακτο του και θα τον αγαπήσει και θα με φιλήσει στα χείλη για να σου πω ευχαριστώ και θα είμαστε μαζί για πάντα
Oct 05 2015
Αγάπη
Votes
46
  Εύχομαι τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015 στις 1:00 θα σας ζητήσω να πάω στο γραφείο του κ. Webbs και όταν φτάσω εκεί θα δούμε το Vanossgaming (στην πραγματική ζωή) και ο κ. Webb θα μου πει ότι το Vanossgaming είναι μου ο παλαιότερος αδελφός και ο κ. Webb θα με αφήσουν να ελεγχθώ και μετά από αυτό και ο vanos θα γυρίσουν πίσω στο σπίτι μου στο whiteriver AZ και θα ζήσει μαζί μου και ο vanos θα με αφήσει να συναντήσω τους φίλους του και όλοι οι φίλοι του θα πέσουν τρελά ερωτευμένοι με εμένα. παρακαλώ θέλω αυτό να γίνει πραγματικότητα ήταν το όνειρό μου για μεγάλο χρονικό διάστημα παρακαλώ να ψηφίσετε παρακαλώ
Oct 04 2015
Αγάπη
Votes
46
  Θέλω η Γκέτα να είναι η υπέροχη φίλη μου και ο σύντροφος ψυχής μου. Θέλω να είναι μόνο δικό μου και να παραμείνει μαζί μου αληθινά ερωτευμένος και φροντισμένος. Να είναι σε μια γλυκιά, αγάπη, φροντίδα, χαρά και μια ειρηνική σχέση όπου τα πάντα μεταξύ μας είναι τέλεια και σε αρμονία. Να μένουν μαζί και να σκέφτονται ο ένας τον άλλον όλη την ώρα και να χαμογελούν στη χαρά και την ειρήνη. Να αισθάνεται ιδιαίτερη και αγαπημένη όλη την ώρα. Να φροντίζουν από τον πυρήνα της καρδιάς και της ψυχής της και να είναι μαζί ειρηνικά και να βοηθούν στην επίτευξη επιτυχίας. Για να αφιερωθεί στον εαυτό μου πραγματικά και να είναι μαζί μου όλη την ώρα αισθάνομαι ιδιαίτερη. Μια αγάπη και μια γλυκιά σχέση που υπάρχει μεταξύ μας με γεμάτη χαρά και φροντίδα και αισθανόμαστε την παρουσία των ουρανών σε κάθε άλλη αγάπη. Ο δεσμός μας να είμαστε ισχυροί και να αγαπάμε και να φροντίζουμε να είμαστε αληθινοί.
Oct 04 2015
Αγάπη
Votes
80
  Εύχομαι η Allaine Hontiveros, η κοπέλα της Φιλιπίνας στην τάξη της μπάντας μου, θα πέσει τρελά ερωτευμένη μαζί μου. Θα μου δώσει ένα φιλί στο μάγουλο και θα με αγκαλιάσει. Θα κοκκινίζει επίσης.
Sep 28 2015
Αγάπη
Votes
78
  Εύχομαι ο Michael Manardi να με αγαπάει και να με ρωτάει για να είμαι ο φίλος του και θα αγαπάμε πάντα τον εαυτό μας από το tomarrow μόλις πάρει αυτό το 1 ψήφος Θα ήθελα πάντα ότι όταν πάρω την επιθυμία μου θα πάρετε και τη βοήθειά μου να φτιάξω αυτό επιθυμούν μια πραγματικότητα
Sep 27 2015
Αγάπη
Votes
37
  Επιθυμώ Ήμουν Ένα κορίτσι θέλω να αισθανθώ σαν κάτι σαν κορίτσι γι 'αυτό μπορεί να είναι ένα καλό κορίτσι και να είναι ευτυχισμένος για όλη μου τη ζωή κάνει την ευχή να έρθει πραγματικότητα μέχρι τα μεσάνυχτα απόψε παρακαλώ
Sep 26 2015
Αγάπη
Votes
56
  Εύχομαι ο πρώην φίλος μου Joseph να επανέλθει μαζί μου. Παρακαλώ, ευχαριστήστε ευχαρίστως Αν μου ψηφίσετε, ελπίζω όλες τις επιθυμίες σας να γίνουν πραγματικότητα!
Sep 25 2015
Αγάπη
Votes
47
  Εύχομαι ο Ethan Dolan να ερωτεύεται τρελά με μένα. Θα μου τηλεφωνήσει και θα με ζητήσει να είμαι η φίλη του και να πω ότι θα κάνει τίποτα για να είναι μαζί μου. Θα με ακολουθήσει στο Instagram και Snapchat και θα μου γράψει όλη την ώρα. Θα μετακινηθεί ακόμη κι εκεί που μένω για να είμαι μαζί μου.
Sep 24 2015
Αγάπη
Votes
36
  Εύχομαι η συντριβή μου να βρει το facebook μου και να με προσθέσει, ώστε να μπορούμε και οι δύο να μιλήσουμε μεταξύ τους και να συναντηθούμε μαζί. Και ελπίζω ότι μπορούμε να δούμε ο ένας τον άλλον να πάει μαζί μπορούμε να είμαστε μαζί.
Sep 22 2015
Αγάπη
Votes
43
  Εύχομαι το πρωί στο σακίδιο μου να υπάρχουν 20 κιβώτια ραβδιών και όταν φτάνω στο σχολείο ο φίλος μου Ardin James θα ήθελε να κάνει την πρόκληση με τον εαυτό μου και τους άλλους φίλους μου όπως ο Scott, ο Willam και ο Tristen και μετά θα έχουν καρδιές εκεί τα μάτια και θα με αγαπούν με όλα εκεί heart❤️ ........ Παρακαλώ Ψηφήστε αυτή την επιθυμία μου να παρακαλώ U Παρακαλώ !!!!
Sep 22 2015
Αγάπη
Votes
48
  Εύχομαι ότι στις 22 Σεπτεμβρίου 2015, μια παχιά, σανδάλι που φορούσε νότια κοπέλα που παίζει φλάουτο, θα ερωτευτεί μαζί μου το λεπτό που θα παρουσιαστεί στην τάξη της μπάντας μου.
Sep 21 2015
Αγάπη
Votes
62
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  ευχόμαστε ότι η dhiraj και εγώ να επανέλθω ο ένας στον άλλο σε μια σχέση αγάπης, μπορεί να μου τηλεφωνήσει και να με ζητήσει να επιστρέψω, και οι δύο ζούμε ευτυχώς και ερωτευμένοι για πάντα
Oct 09 2015
Αγάπη
Votes
54
  Θα ήθελα να χρονολογήσω ένα Hot κορίτσι με ένα τέλειο σώμα, με ένα λίπος κώλο, βυζιά, και μια ευχάριστη προσωποποίηση που θα μείνει μαζί μου forever.And έχουν τρεις ευχόμαστε αύριο και να είναι το πιο τυχερό πρόσωπο σε αυτό
Oct 09 2015
Αγάπη
Votes
51
  Εύχομαι να αγαπώ πάλι, να παντρευτώ και να έχω παιδιά. Θέλω να είμαι ευτυχισμένος. Εύχομαι η συντριβή μου να μου μιλήσει ξανά με ανοιχτή καρδιά και τουλάχιστον να είναι φίλοι. Εύχομαι πάντα να πιστεύω στην αγάπη και να μην χαλαρώνω ποτέ την πίστη.
Oct 12 2015
Αγάπη
Votes
157
  Εύχομαι οι άνθρωποι να μην πιστεύουν ότι είμαι ύποπτος. Εύχομαι να έχω μια υπερφυσική δύναμη που είναι η ανάγνωση του νου και ο έλεγχος του νου. Και εύχομαι ότι η συντριβή μου με αρέσει πίσω και θα διατηρήσει τη μυστική σχέση μας εκτός. Αυτά θα συμβούν αυτό το έτος, αν αυτή η επιθυμία έχει περισσότερες από 9 ψήφους.
Oct 17 2015
Αγάπη
Votes
50
  Επιθυμώ ότι μία από τις συντριβές μου, Gaido / Kaido, θα πέσει για μένα, και πάλι. έχουμε αυτές τις δύσκολες στιγμές στο σχολείο, όπου κοιτάζουμε ο ένας τον άλλον για ένα δευτερόλεπτο, αλλά ελάχιστα μιλάμε ο ένας στον άλλο. Θέλω ότι θα με ρωτήσει σε μια ημερομηνία και την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, θα με ζητήσει να είμαι ο Βαλεντίνος του. και περίπου 4-6 μήνες αργότερα θα μου ζητήσει να είναι φίλη του. έτσι βασικά θέλω να έχω μια σχέση μαζί του, όπως οι Stiles Stilinski και Malia Tate έχουν / είχαν στο '' δέκα λύκους ''
Oct 17 2015
Αγάπη
Votes
80
  Εύχομαι το πρόσωπο που αγαπώ να με αγαπά και να απαντά στα μηνύματά μου και να μου στέλνει μηνύματα κάθε μέρα. Θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί μου. Θέλω να μου πει ότι με αγαπάει.
Oct 17 2015
Αγάπη
Votes
67
  Εύχομαι ότι το πρόσωπο που μου αρέσει πραγματικά θα με αγαπά και εγώ θα με ζητήσει να είμαι η φίλη του μέσα σε ένα μήνα. Αγάπη και να με προστατεύεις για πάντα. Ψηφίστε υπέρ μου, πραγματικά θέλω πραγματικά αυτό να γίνει πραγματικότητα.
Oct 19 2015
Αγάπη
Votes
80
  Εύχομαι: ο άνθρωπος που αγαπώ να επικοινωνήσει μαζί μου σύντομα και ότι δείχνει ενδιαφέρον για μένα. Εύχομαι να συναντηθούμε σύντομα. Και αυτή η φιλία και η αγάπη θα ανθίσουν. Θέλω να ζούμε μαζί στη φιλία και την αγάπη. Νιώθω ότι είναι ο ψυχολόγος μου και θέλω να αισθανθεί το ίδιο. Θέλω να είμαστε ζευγάρι πριν από τα Χριστούγεννα και ότι κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους θα μείνουμε μαζί στο σπίτι του.
Oct 21 2015
Αγάπη
Votes
383
  Εύχομαι οι χαρακτήρες μου και του φίλου μου να επιστρέψουν και ΟΧΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ Ή ΑΛΛΑΖΕΙ! Κανένα θέμα που οι χαρακτήρες θα έρθουν πίσω και μπορούν να ταξιδέψουν στον κόσμο μας και τις δικές τους και δεν μπορούν να παρασυρθούν, να διαγραφούν ή να ληφθούν! Δεν υπάρχει δύναμη, δεν έχει σημασία τι αυτή η επιθυμία δεν μπορεί να αλλάξει κάτω από τίποτα και είναι εντελώς αδύνατο αν δεν διαγραφεί από μένα. Η πρώτη ψηφοφορία που έβαλα σε αυτή την επιθυμία θα την κάνει να λειτουργήσει ΑΜΕΣΩΣ και δεν μπορεί να αλλάξει. Μετά από να κάνω 8 ψήφους συνολικά σε αυτή την επιθυμία, είναι μόνιμη και δεν μπορεί να διαγραφεί ή να διαγραφεί εκτός αν το κάνω. Εύχομαι με όλα όσα επιστρέφουν. Θα ήθελα επίσης να μην τελειώσει η φιλία μου με τον καλύτερο φίλο μου. Εύχομαι τόσο εγώ όσο και ο φίλος μας να πάρουμε τη μαγεία μας και να μείνουμε οι καλύτεροι φίλοι. Επίσης, με αυτό το φράγμα παραμένει ανοιχτό και δεν μπορεί να επιδιορθωθεί και θα παραμείνει ανοικτό, εκτός αν αυτή η επιθυμία διαγραφεί και τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει ή να αλλάξει αυτό.
Oct 26 2015
Αγάπη
Votes
60
  Εύχομαι ο φίλος μου να μπορέσει να πάρει τη μαγεία της μόλις βγάλω την πρώτη ψήφο για αυτή την επιθυμία. Θα ήθελα επίσης να είναι σε θέση να βλέπει αργά, να ακούει, να μυρίζει και να αισθάνεται και όλα τα πράγματα που αρχίζω να βιώνω με την επιθυμία μας. Επιθυμώ επίσης και ελπίζω να παραμείνουμε οι καλύτεροι φίλοι από τώρα και μέχρι το τέλος του χρόνου και κανένα πρόβλημα, κατάσταση ή τίποτα δεν μπορεί ποτέ να αλλάξει το γεγονός ότι μας ενδιαφέρει ο ένας τον άλλο και δεν θα σταματήσουμε να το πράττουμε και ότι χρειαζόμαστε άλλα. Ελπίζω ότι αυτό θα γίνει πραγματικότητα με όλη μου την καρδιά.
Oct 26 2015
Αγάπη
Votes
60
  Εύχομαι για τη συντριβή μου που είναι επίσης ο ηγέτης του τμήματος drumline μου, ο Deante Roberson, για να με αρέσει πίσω και θέλω να με γνωρίσω. Θέλω να με άρεσε πίσω το συντομότερο δυνατό.
Oct 26 2015
Αγάπη
Votes
51
  Επιθυμώ για love.A Intelligent περιπετειώδη κορίτσι με ένα Innocense γι 'αυτήν.Κάποιος που θα κολλήσει μαζί μου μέσα από οτιδήποτε together.one που είναι Beatifull.Kind Δεν Τρελός αγοράστε τρελός αρκετά για να δοκιμάσετε τίποτα με Encentric προσωπικότητα με τη σοφία πέρα ​​από τα χρόνια της μπορούν να μάθουν από κάθε άλλη Νέα πράγματα. Ξέρω ότι ίσως ζητώ κάποιο είδος μαγικού προσώπου, αλλά μπορώ να ονειρευτώ άπλωμα i.This είναι η επιθυμία μου Αυτό είναι αυτό που προσεύχεται και τι θέλει η καρδιά μου for.so, ακόμη και αν υπάρχει μαγικό εμπλεκόμενο IDC. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΗΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟ ΜΟΥ πώς γίνεται αυτό ή τι συμβαίνει ακριβώς έτσι συμβαίνει. Οι άνθρωποι μπορούν να πάνε μόνο χωρίς αγάπη για τόσο πολύ καιρό Που αρχίζουν να μακούν για εκείνο το πρόσωπο που ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΤΕ ΟΠΟΥ ΔΥΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΟΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΠΟΥ ΜΟΥ
Oct 28 2015
Αγάπη
Votes
61
  Εύχομαι να ερωτευτεί η κοπέλα που αγαπώ, η αγάπη της ζωής μου (γεννημένη στις 20 Σεπτεμβρίου 1981). Εύχομαι να εγκαταλείψει αυτόν τον άντρα, πιθανό μελλοντικό σύζυγο, εύχομαι να τον βγάλει από τη ζωή του γιατί ήθελα να αναζωπυρώσει το αρχικό της ενδιαφέρον για μένα και θα ήθελα να αρχίσει να έχει καλές σκέψεις και καλά συναισθήματα για μένα που θα μπορούσαν να μετατραπούν σε πραγματική, γνήσια αγάπη. αλλά μου έδειχνε μια θλιβερή ιστορία αγάπης που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δεν υπάρχουν άλλες γυναίκες για μένα στον πλανήτη Γη αλλά της, ειδικά αφού την γνώρισα για πρώτη φορά. Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια για μένα αλλά είναι σίγουρα η One.I ήταν άθλια πριν τη συνάντησα και επένδυσα ολόκληρο το μέλλον μου σε it.Please την αγάπη μου, δοκιμάστε και να με αγαπήσετε! Υποσχέμαι ότι δεν θα το μετανιώσετε!
Oct 29 2015
Αγάπη
Votes
269
  Εύχομαι κάποιος να έρθει στη ζωή μου σύντομα και να με αφήσει να βιώσω την αγάπη για μια φορά. Δεν είναι κάτι προσωρινό, αλλά αγάπη που θα διαρκέσει. Όλοι αξίζουν την αγάπη. Αληθινή αγάπη. Συμπεριλαμβανομένου ότι διαβάζετε αυτό!
Oct 29 2015
Αγάπη
Votes
180